Розглядаємо державні програми (безготівковий розрахунок) Продам затишну та простору 2к вартиру по вул. Михайла Котельникова 1, поруч з м. Святошин, Святошинський район Загальна площа 79,1 кв.м, кухня-вітальня 16. 5 кв.м. 14 поверсі 19 поверхового будинку 2004р Квартира з гарним плануванням! Просторі роздільні кімнати 21.2 кв. та 19.4 кв.м. У спальні встановлено повноцінне двоспальне ліжко, містка шафа-купе, кондиціонер, та повноцінний санвузол. Також є вихід на засклений балкончик. У вітальні є всі необхідні меблі, кондиціонер. Велика кухня-вітальня 16.5 кв. укомплектована необхідною технікою: електрична варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, стіл, стільці, барна стійка зі стільцями. Також є невелика комора 1.4 кв.м., обладнана поличками. В квартирі для зручності, ще є додатковий санвузол. Двері в квартирі металеві, на підлозі паркетна дошка. У будинку є консьєрж, три ліфти. Чистий доглянутий парадний підїзд, місце для паркування автомобіля у дворі або підземний паркінг. Всі деталі по телефону! Запрошую на перегляд, чудовий варіан для людей, що люблять простір!

Котельникова Михайла вул., 1
rieltor.ua

Светлая квартира с эксклюзивной планировкой. Кухня-гостинная с тремя окнами, двусторонняя, с выходом на балкон. Камин, ниша для телевизора, теплый пол. Гардеробная. Спальня с панорамными окнами. Три лифта, охрана. Дом с хорошей шумоизоляцией, монолитно-кирпычный, 2020 года, документы права собственности на руках. Рядом супермаркет "Novus", станция метро "Житомирская", парк.

можливий продаж по єОселя
Львівська вул., 15
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Верховинна 37. Пропонуємо купити квартиру в престижному, тихому, зеленому районі міста Київа в 5 хвилинах пішки від метро Житомирська. Будинок знаходиться у парковій зоні, закрита теріторія зі своїм подвір`ям, дитячим майданчиком і підземним паркінгом. Простора, світла квартира з якісним ремонтом. Дві окремі спальні, велика кухня- вітальня 16м2 з балконом, просторий хол з гардеробною, санвузли. У квартирі ВСЕ залишається: -дерев`яна кухня з вбудованною технікою, -меблі у спальних кімнатах, -дві шафи купе - гардеробна шафа. Інфаструктура навколо: - Безліч невеликих крамниць на будь-які випадки життя - Три великих супермаркети Novus, FoodPod та АТБ - Спортивна Зала "Гранд Спорт" - Аптеки - Школа - Заклади дошкільної освіти - Міська лікарня і багато закладів та місць для дозвілля (Парк Верховинна, ім. Михайла Котельникова, сквер Львівських митців, ресторани, кафе, салони тощо). Святошинский район, возле метро, біля метро, метро Житомирская, Верховинная, Верховинна, 85м.

Верховинна вул., 37
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж затишної 2-кімнатної квартири площа 84 м2, по проспекту Перемоги 131, ЖК Аквамарин. Повністю мебльована та укомплектована технікою. Квартира в гарному стані, три роздільні кімнати, кухня , спальня, вітальня, сан. вузл з ванною , велика лоджія, гардероб. Счетчики води, світла та тепла. . Будинок у чудовому стані, консьєрж, відеоспостереження. Біля будинку парковка для авто. Поруч лісопаркова зона, озера. Поруч станція метро "Житомирська". Будинок 2007 року, власна котельня, ОСББ, консьєрж цілодобово, відеокамери, парковка, чотири ліфти. Гарна інфраструктура. Все необхідне у кроковій доступності. Багато садочків та шкіл, магазинів, зони відпочинку та прогулянок, озер, лікарні, базар, зупинки, ст. метро Житомирська та Академмістечко. #315917338149

Берестейський просп. (Перемоги), 131
rieltor.ua

В продажу дворівнева, комфортного метражу квартира- петнхаус - 79,6 м2, сучасного планування з панорамними вікнами та виконаними роботами під чистову обробку ! Квартира розташована на 11-12 поверхах 12-поверхового будинку. В квартирі зручне планування: велика кухня-гостьова 26 м2 на першому поверсі, яку при котребі , можна зонувати на окрему спальню та кухню з виходом на балкон. На другому поверсі - дві окремі спальні, санвузол та балкон . Квартира в цегляному будинку (червона цегла), з документами, в новому будинку Житлового Комплексу Святобор. Будинок був зданий - 2022 року. Комплекс розташований в Святошинському районі міста Києва, за адресою : Львівська, 15Б. Комплекс має зручну транспортну розвязку: до станціі метро Святошино та Житомирська -10 хвилин пішки, до станціі метро Хрещатик -15 хвилин на метро, до проспекту Перемоги - 5 хвилин пішки. Комплекс знаходится на другій лініі від проспекту Перемоги, що робить будинок тихим та захищеним від шуму дороги. Поряд- в пішій доступності, знаходиться все, що необхідно для комфортного життя: продуктові магазини, кавярні, ресторани, НП, лікарні, парки, дитячі садочки, школа. Місце де розташований Святобор - спальний мікрорайон, на перетині двух паркових зон. Вікна квартири виходять у двір, який закритий для проізду авто. Квартира розташована в середині будинку. Не кутова. Балкон утеплений базальтовою ватою 15 см по всьому периметру. В квартирі виконано: на підлозі стяжка під лазер, стіни з чорновою штукатуркою, встановлені вікна 2-камерний склопакет, розведено опалення, холодна та гаряча вода, встановленні стальні радіатори з терморегуляторами; підключено лічильники на опалення, холодну/гарячу воду та електрику. Територія комплексу знаходиться під охороною, має великий внутрішній двір - 2.5га, тільки для мешканців комплексу. Також, має великий гостьовий та підземний паркінг , який використовується і як укриття, для мешканців конмлексу. Підходить під державні програми. Оформлено право власності на квартиру. Ніхто не прописаний. Перегляди за домовленістю ! Без комісіі.

можливий продаж по єОселя
Львівська вул., 15
rieltor.ua

Пропоную до продажу ідеальний варіант квартири під орендний бізнес. Квартира загальним розміром 41,5 м2, розділена на дві квартири по типу студіі. Є загальний тамбур, де розташовані лічильники на кожну студію окремо: вода, електрика, опалення. Сплата комунальних послуг здійснюється окремо на кожну студію. В кожній квартирі студіі в наявності: туалет, душова кабіна, бойлер, пральна машина з сушкою, диван, шафа, телевізор, плита, холодильник, кухня, стіл кухоний, стільці, мікрохвильова піч. Ідеальний варіант під здачу в оренду! Обидві студіі здаються! Загальний прибуток від оренди двох студій , на зараз - 19000 гривень в місяць, для порівнння, оренда ж просто однієі 1-кімнатної квартири в Святоборі становить 14000 гривень в місяць. Тобто, купуєш квартиру і з наступного дня, вже отримуєш дохід. Сам комплекс Святобор розташований в Святошинському районі міста Києва, вулиця Львівська, 15. . Ідеальний для особистого проживання та для здачі в оренду квартири. До станціі метро Житомирська та Святошино 10 хвилин пішки, в 10 хвилинах ізди на метро розташовані Вищі навчальні заклади Украіни: КПІ, Університет і мені І. Богомольця. Поряд розвиненна інфраструктура, цілодобова охорона коплексу, гостьовий паркінг. Перегляди за домовленістю.

Львівська вул., 15
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири в цегляному будинку. Ідеальний жилий стан, все чисто та охайно, всі меблі та техніка залишаються. Є велика гардеробна кімната Підлога паркетна дошка, вікна двухкаметні енерго зберігаючі. Чистий та охайний підїзд, є консьєрж. В пішій доступності м.Житомирська. Чудово розвинена інфраструктура

Верховинна вул., 91
rieltor.ua

Пропонується на продаж 2к квартира, в чудовому ЖК «Святобор», вул. Львівська 15. Це сучасна новобудова в Святошинському районі, класу комфорт, з підземним паркінгом, гостьовою стоянкою та дитячим майданчиком. Територія ЖК під охороною, має свою інфраструктуру. П пішій доступності м. Житомирська та м. Нивки- 5хв. В квартирі новий ремонт, після ремонту ніхто не жив, в оренді не була. Загальна площа квартири 44м2, враховуючи коефіцієнт балкону 0,5. Окрема спальня, обладнана усім необхідним для комфортного проживання, велика шафа, двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, тв, та додаткові меблі. Кухня студіо має вихід на балкон, який обладнаний шафою та мʼякими сидіннями. На кухні є вся необхідна техніка, посудомийна машина, варильна панель, духовка, мікрохвильова піч, каво машина, витяжка. В ванній кімнаті бойлер на 100л, пральна машина, душова кабінка. Передпокій теж обладнаний шафою. Сама єнергетика біля будинку та в квартирі дуже чудова, сосни, багато зелені, співають птиці. Чудове містечко для проживання та відпочинку. Будемо раді вас бачити на перегляді, ви не змарнуєте свій час.

Львівська вул., 15
rieltor.ua

Продается эксклюзивная, светлая 2-комнатная квартира с панорамным балконом и своим выходом во двор. Дом готов, квартира с оформленным правом собственности. Квартира находится на 2 этаже 12-этажного дома, со стороны двора это первый этаж. Общий метраж 62,2м2, раздельный санузел, две спальни и кухня. Из одной пальни, есть индивидуальный выход во двор, через красивый, панорамный балкон (двор зеленый, под круглосуточным видео наблюдением и закрыт от движения машин), где можно пить кофе утром прямо у себя во дворе и наслаждаться тишиной. Вариант квартиры идеально подходит для креативных молодых людей, семей с маленькими детьми и людей в возрасте, так как имеет удобный выход во двор прямо из квартиры. Комплекс комфорт класса - один из самых зеленых и лучших в Святошинском районе. Находится по адресу: ул.Львовская,15 Б. Рядом с домом, в пару минутах ходьбы, расположено два облагороженных сквера, до парка имени М. Котельникова - 5 минут пешком. До станции метро Святошино и Житомирская - 10 минут пешим ходом. На машине до центра города - 15 минут. Обилие продуктовых магазинов : Фора, Новус, Делви в пешей доступности. Вся необходимая инфраструктура для комфортной жизни, также в пешей доступности . Напротив дома,находится специализированная школа №40 с углубленным изучением немецкого языка , а в 7 минутах ходьбы - Киевская гимназия восточных языков №1. Три детских сада рядом с домом. На территории комплекса закрытый двор без машин, круглосуточное видео наблюдение, гостевой паркинг только для жителей и гостей комплекса. Есть большой подземный паркинг, который можно приобрести. Дом сдан в эксплуатацию в 2022 году, сейчас, активно заселяется. В квартире выполнены черновые работы: установлены временные двери входные (на период ремонта), выполнены разводка отопления , водоснабжения, заведено электричество в квартиру. На полу - стяжка под лазер. На стенах - штукатурка по кирпичу. Гидроизоляция в санузлах. Установлены окна и балконные двери марки Rehau, 5-камерный профиль 2-камерный стеклопакет. Подключены стальные радиаторы с терморегуляторами. Технология строительства - монолитно-каркасная, стены внешние и внутренние выполнены из красного кирпича. Внутренние перегородки выполенны из гипсо-картона внутри - минеральная вата для удобства демонтажа и перепланировки. Дом теплый, благодаря технологии утепления - базальтовая вата 15 см. Утеплен балкон по всему периметру базальтовой ватой 15см. Окна квартиры выходят на юг, а низкий этаж , делает в квартире комфортную температуру, где не бывает слишком жарко, одновременно , там много света за счет панорамного балкона. Установлены индивидуальные счетчики на водоснабжение, отопление и электричество. Вы сами контролируете свой микроклимат в квартире и свои затраты. Цена+затраты на оформление. Просмотры по договоренности.

можливий продаж по єОселя
Львівська вул., 15
rieltor.ua

Пропоную простору 2к квартиру з великою кухнею-вітальнею в ЖК Відпочинок. Квартира з якісним ремонтом, знаходиться в середині комплексу, що дає змогу повністю насолодитися звуками лісу та співом пташок. Знаходиться за адресою вул. А. Петрицького 15. , на 4 поверсі 17-поверхового будинку. В квартирі простора кухня-вітальня, дві кімнати, два санвузли та дві лоджіі. З усіх вікон квартири відкриваеться шикарний вид на територію комплекса та на природу поруч. Житловий комплекс «Відпочинок» має повністю закриту територію, цілодобову охорону, паркінги, магазини, салони краси, тощо. ЖК гармонійно поєднує в собі всі переваги природного та міського комфорту, даруючи своїм мешканцям можливість щодня насолоджуватися чистим лісовим повітрям та красою навколишньої природи! При цьому на території комплексу передбачено безліч різноманітних місць відпочинку, по сусідству є вся необхідна інфраструктура, можна пішки дістатися метро, проспекту Перемоги та інших транспортних артерій столиці.

Петрицького Анатолія вул., 15
rieltor.ua

Київ, Святошинський район, вул. Львівська, 15. Затишна, в світлих тонах 2-кімнатна видова квартира з дизайнерським ремонтом у ЖК СВЯТОБОР. Поверх 24 з 26-ти. Загальна площа 58. 6 м2. Виконано гармонійне та правильне перепланування: передпокій з місцем під шафу, окремий гардероб із зоною для побутових потреб де вже встановлений бойлер, система осмосу води та місцем під сушильну машину. Санвузол з ванною, підвісним унітазом, зоною під пральну машину. Простора кухня-вітальня із стильною , функціональною барною стійкою та необхідною побутовою технікою провідних европейських виробників. Зона теплої підлоги по всьому периметру квартири. Лічильники: вода, тепло, електроенергія. Дві окремі спальні кімнати, в одній з яких вмонтована истема для підвісного крісла-кокону. Встановлено напольні конвектори. Міжкімнатні двері в квартирі прихованого монтажу під фарбування. Вхідні двері - броньовані з ітілійською фурнітурою. В двух спальнях панорамні вікна , що дивляться у двір, завдяки чому, квартира тиха та спокійна. Про комплекс: ЖК СВЯТОБОР - комплекс закритого типу. Підземний паркінг. Розвинена інфраструктура Будинок теплий. При будівництві використовували червону цеглу. Зовнішнє утеплення стін зроблено базальтовою ватою. До метро Святошин, Житомирська - 7 хв пішки. Поруч парк, дитячі садочки і школа. Квартира вартує Вашої уваги. Без комісіі. Пергляди за попередньою домовленістю.

можливий продаж по єОселя
Львівська вул., 15
rieltor.ua

Пропонується 2-к квартира з евроремонтом, який робили для себе. Будинок 2010 року, фасад обшитий утеплювачем. Квартира повністью мебльована: вбудована кухня, дві шафи-купе, обеднаний санвузел, всі зони де кахель з підігрівом підлоги. В обох кімнатах та на кухні є балкони. Все що ви бачите на фото залишається в квартирі. На кухні є посудомийна машина, у ванній кімнаті бойлер та пральна машина, шикарна кутова вана. В будинку цілодобовий консьєрж. Поруч станція м"Святошин" та "Житомирська", висота стелі 2.75 м, 3 ліфта, є підземний паркінг, консьєрж, кодовий замок, чистий підїзд, поруч парковка, паркова зона, школа та дитячий садок, супермаркет Новус, у дворі дитячий майданчик. Запрошую на перегляди квартири, по запиту висилаю відео-огляд квартири. Звертайтесь за консультацією з продажу або купівлі квартири - це безкоштовно.

Львівська вул., 22а
rieltor.ua

2 кімнатна квартира в сучасному ЖК Відпочинок, вул. Петрицького. Продається як є: з меблями та технікою. Лічильники на ВСЕ. Власне ОСББ. Найвищий рівень енергоефективності - опалення в місяць 600 грн. Консьєржі, відео спостереження, вантажні ліфти. Ніхто не прописаний. Документи до продажу готові. ЖК має - закриту паркову територію, охорону, КПП, паркінг, аптеки, продуктові, кавярні. Новуc, Метро Святошин - 15 хвилин від будинку.

Петрицького Анатолія вул., 17А
rieltor.ua

Неймовірно затишна ,бо вікна всі виходять у двір протилежний проспекту, та видова на озера ,церкви ,ліс квартира у новобудові ЖК Аквамарин, біля метро Житомирська та Академмістечко.2 кімнатна квартира 82/44/12 на 19/24 поверхового цегляного будинку, хол 18 кв. м, 2 санвузли , всі вікна повністю поміняни, з балконом, встановленні лічильники на воду та опалення, зроблена штукатурка, електрика. Завдяки планіровки можливо зробити 3 кімнатну студійного плану з вітальнею 30 кв.м .Будинок у чудовому стані, консьєрж, відеоспостереження. Біля будинку парковка для авто. Поруч лісопаркова зона, озера. Поруч станція метро "Житомирська". Будинок 2015 року, власна котельня, ОСББ, консьєрж цілодобово, відеокамери, парковка, чотири ліфти . Гарна інфраструктура. Все необхідне у кроковій доступності. Багато садочків та шкіл, магазинів, зони відпочинку та прогулянок, озер, лікарні, базар, зупинки.Ціна 85000 дол. Комісія АН 5%.

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 131А
rieltor.ua

Котельникова, 21. Метро Святошин 7 хвилин пішки. Житомирська - 10 хвилин. 2/3 цегл., 44/27/6. Кімнати сумісні, сан.вузол сумісний. Паркет, газова колонка. Склопакети. Бойлер. Кондиціонер. Лічильники Балкон засклений. Вільна. Чистий продаж. Кредитування не розглядається. Ціна 43 000 у.о.

Котельникова Михайла вул., 21
rieltor.ua

Продаж затишної 2-кімнатної квартири м. Київ, вул. Михайла Котельникова 1. Загальна площа 79,2 кв. 12/19 поверх. Про квартиру: Квартира з гарним плануванням! Будинок перебуває в 500 м. від ст.м.Святошино, дуже гарно развитита инфраструктура. У квартирі виконаний якісний ремонт, повністю укомплектована необхідними меблями та технікою! Просторі роздільні кімнати 21.4 кв. та 16.6 кв.м. У спальні встановлено повноцінне двоспальне ліжко, містка шафа-купе, кондиціонер, телевізор. Зі спальні вихід на засклений балкончик. У вітальні мякі шкіряні меблі, великий телевізор та кондиціонер. Велика кухня-вітальня 19.2 кв. Встановлено якісну вбудовану кухню з фарбованими МДФ фасадами. Укомплектована необхідною технікою: електрична варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, стіл, стільці, барна стійка зі стільцями. У квартирі два повноцінні санвузли. Простора ванна кімната 4.3 кв. Встановлена повноцінна ванна, умивальник з тумбою, дзеркало, унітаз, сушарка для рушників, бойлер. Другий санвузол 1.9 кв. з душовою кабіною. У коридорі встановлено містку шафу-купе та диван. У квартирі є невелика комора 1.4 кв.м., обладнана поличками .Двері в квартирі деревяні, на підлозі паркетна дошка. У будинку є консьєрж, три ліфти. Чистий доглянутий парадний підїзд, місце для паркування автомобіля у дворі або підземний паркінг. 12/19 поверх.

Котельникова Михайла вул., 1
rieltor.ua

Акуратний житловий стан. Кімнати окремі. Двостороння. Склопакети. На підлозі паркет,лінолеум. Санвузол окремий, плитка. Дім знаходиться неподалік метро Житомирська-10 хвилин пішки,та метро Академмістечко-15 хвилин пішки. Поруч супермаркет «Варус», аптеки, школа, лікарня. Зручна транспортна розвʼязка.

Берестейський просп. (Перемоги), 127
rieltor.ua

В проджу 2-х кімнатна квартира по пр-ту Перемоги 131, ЖК "Аквамарин". Квартира розташована на комфортному 6-му поверсі в гарному житловому стані; на підлозі покладений ламінат, плитка, стіни оклеєні шпалерами, гардеробна, встановлений бойлер, лічильники води, світла та тепла. Будинок у доглянутому стані з власною котельнею, ОСББ, присутній консьєрж, чотири ліфти, ведеться відеоспостереження. Поруч з будинком розміщена вся необхідна інфраструктура; шкільні та дитячі заклади, торговельно розважальні коплекси, магазини. Вдале транспортне сполучення, станції метро "Житомирська", "Академмістечко". Також в 10-ти хвилинах від будинку, присутня зона відпочинку з великим озером для купання та рибальства. Є можливість продажу під єОселю. Торг можливий.

можливий продаж по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 131а
rieltor.ua

Святошинський Берестейський пр 89а метро Святошино 5хвилин пішки. Спецпроект Затишна, тепла, додатково зовні з утеплювачем, комфортна квартира у чудовому стані можна відразу заїхати і жити загальна пл 56кв.м жилая 35кв.м кухня 12кв.м на 7 поверсі 21 поверхового монолітного-залізобетонного будинку h= 2.70 девевяні двохкамерні склопакети, кондиціонер, бойлер, пральна машина, мікрохвильовка ,лед тв, вбудована кухня з меблями і побутовой технікой, х/с , спальня окремо , вітальня прохідна поруч з кухнею шкафи купе, прихожка, с/у совм великий 6.5кв.м Балкон засклений, е кладова на поверсі.Ближайшим часоб будуть замінені старі ліфти на нові по програмі КМДА .Парковка у дворі. Все поруч Макдональдс через дорогу, поруч супермаркети: Новус, АТБ, Сільпо, ринок, школи та дитячі садочки: дит. садочок №601, №736 «Мрія», спеціалізована школа №40, поліклініка, лікарня №5, приватні медичні центри та аптеки, для прогулянок сквери, поруч ланшафтний парк відпочінку Совки. метро Святошино 5 хв пішки, також поруч зупинки автобусно-тролейбусного транспорта в любу сторону міста, та зупинка міський електрички. Документам більше трьох років війсковозабов’язані та неповнолітні не зареестровані, власник в Киеві. Квартира вільна. Ціна 67000у.е з меблями та побутовой технікой + 2.5% Брокерські

Берестейський просп. (Перемоги), 89а
rieltor.ua

Ціна під ключ! Прямий безкомісійний продаж від власника! Податки сплачуємо! Розглянемо продаж за державними програмами, можливий кешбек. Двокімнатна затишна квартира 50м2 з ремонтом меблями та технікою, на 7-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Квартира видова на ліс, вікна замінено на металопластикові. Зручне зонування простору оселі (збільшена кухня, перероблено санвузол, збільшено вітальню за рахунок лоджії). З відкритими вікнами шуму не має, тільки спів пташок..(південно-західна сторона). Квартира тепла. Зручне розташування будинку, до метро 10 хвилин пішки, є все необхідне, транспорт куди завгодно..поруч парк та озеро в 3-х хвилинах. Завжди є де припаркувати авто. Дзвоніть- покажемо та завжди домовимось! Також є відеоогляд квартири на youTube

Котельникова Михайла вул., 89
rieltor.ua

#104734 До вашої уваги пропонується 2 кімнатна квартира на продаж за адресою: вул Верховинна 80 розташована на 9 поверсі 9 поверхового будинку. Квартира з косметичним ремонтом, обладнана всією необхідною технікою . Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. Чудова інфраструктура. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, метро. Агенство нерухомості "Квартали" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних продавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! КОМІСІЯ АН Квартали 4% за фактом підписання договору купівлі-продажу.

Верховинна вул., 80
rieltor.ua

Квартира в хорошому стані з ремонтом і меблями. Вбудована кухня, побутова техніка. Дві окремі спальні кімнати. Балкон засклений. Санвузол сумісний. Душова кабіна, біде. Шафа-купе. Видова! на церкву. Поруч парк, метро 10 хвилин Житомирська, Святошин. Школа, дитсадок, торговий центр.

Верховинна вул., 37
rieltor.ua

Продаж 2-ох кімнатної квартири за адресою вул. М. Котельникова 89, в пішій доступності (10- 12 хвилин) від метро Житомирська. Тихий та затишний двір. Поруч озеро, школа, магазини. Чудова транспортна інфраструктура. Документам більше 3 років. Без комісії.

власник
Котельникова Михайла вул., 89
rieltor.ua

Чудова інвестиція у комфортне проживання! Квартира комфорт класу, що буде вашим ідеальним будинком. Розташована в одному з найпрестижніших районів міста, вона пропонує неперевершеніше поєднання зручності, затишної атмосфери з активним життям у Святошинському районі. Гарно освітлена квартира із зворушливим видом на місто і на «Святобор» Парк-Резорт, розташована поміж двох станцій метро "Житомирська" і "Святошин" дарує можливість швидко і зручно пересуватись з дому до будь-якого місця в Києві. Ви зможете користуватися паркуванням, тренажерним залом та просторим двором, де діти зможуть безпечно грати. Поруч із комплексом знаходяться магазини, ресторани та громадський транспорт, що робить його ідеальним місцем для життя. В будинку три ліфти: два вантажних і один пасажирський, обидва швидко і безперебійно працюють 24/7 (не вимикаються під час повітряної тривоги). Двір ЖК розроблено для сімей, пішохідні зони, місця для дитячого відпочинку або відпочинку від дітей, все це завершує приємний ландшафтний дизайн з рясною кількістю зелені. Інфаструктура навколо: - Безліч невеликих крамниць на будь-які випадки життя - Три великих супермаркети Novus, FoodPod та АТБ - Спортивна Зала "Гранд Спорт" - Аптеки - Школа - Заклади дошкільної освіти - Міська лікарня і багато закладів та місць для дозвілля (Парк Верховинна, ім. Михайла Котельникова, сквер Львівських митців, ресторани, кафе, салони тощо). Безпека: В будинку працює консьєрж, у дворі встановлено камери відеонагляду, присутня охорона. Хол етажу з повністю готовим ремонтом, є вихід на загальний балкон з видом на двір, парк і Київ. Квартира видова, на 25-му поверсі відкривається захоплюючий пейзаж на Київ. Планування стандартне, продумане, кімнати мають оптимальну геометрію, при цьому збережена можливість перебудови під індивідуальні потреби майбутнього мешканця. Забудовником передбачена двокімнатне планування з двома спальнями та кухнею, суміщеним санвузлом і зоною передпокою. За бажанням конфігурацію планування можна змінити, також є балкон для затишних ранкових сніданків. Загальна площа квартири – 55,4м2. Я є одноосібним власником обєкту, продаж тільки з повним переоформленням. Ціна за квадрат - 1550дол. - ця ціна включає в себе всі витрати, тобто більше Ви не за що не сплачуєте. З будь-якими питаннями дзвоніть або пишіть у мессенджерах (ватсапп/вайбер тощо), чекаю на перегляди.

власник
можливий продаж по єОселя
Львівська вул., 15
rieltor.ua
1 - 24 з 37 результатів