В квартирі виконаний якісний авторський ремонт, продуманий до найдрібніших деталей кожного куточка для комфортного і затишного проживання. Для ремонту та оздоблення оселі використовувались високоякісні матеріали відомих виробників, так як затишок і комфорт створювався саме для себе на довгі роки проживання. Квартира повністю укомплектована сучасними м`якими меблями – в спальні ліжко Blest з ортопедичним матрацом та зручним підйомним механізмом та величезною нішею для зберігання речей, розкладний диван та розкладне крісло бренду Roshe (виготовлені з найвищої категорії тканин) з ортопедичними матрацами та додатковою нішею для зберігання речей, дитяча кімната з ніжними білими меблями Верес та ортопедичним матрацом, а також окремою зоною для навчання турецького бренду дитячих меблів Cilek. Квартира оздоблена корпусними негроміздкими підвісними меблями під спец. замовлення в єдиному стилі, практично новою побутовою технікою відомих світових брендів, має дві вмістовні вбудовані шафи-купе з дзеркалами, кондиціонери Cooper&Hunter у кожному приміщенні з можливістю управління через мобільний телефон, якісно виконану теплу підлогу по всій квартирі, італійський газовий котел з проточною системою нагріву гарячої води (яка необмежена в кількості) та дуже економним автономним опаленням (мінімум вдвічі дешевшим в порівнянні з міськими тарифами), яке самостійно контролюється, не залежачи від міських комунальних термінів підключення. В цілому, ремонт, оздоблення та меблі були створені в квартирі з втіленням багатьох омріяних ідей мати якісне комфортне функціональне житло, де для кожної речі буде передбачене своє місце, та де кожна кімната наповнена затишком та любов’ю, а життя для власників такої оселі буде безтурботним на протязі багатьох років.

Тетерівська вул. (Іртишська), 8
rieltor.ua

Пропонується простора квартира з неймовірним видом на місто. Ця квартира оздоблена італійськими меблями, німецькою сантехнікою та усіма побутовими приладами. Вона має 2 спальні, 2 санвузли, велику гостьову кімнату-студію та гардеробну. Квартира стильно оформлена і простора, що дає вам відчуття комфорту та затишку. **Неймовірний вид на місто** Квартира розташована на високому поверсі, що відкриває неймовірний вид на місто. Ви зможете насолоджуватись захоплюючими панорамними виглядами, які змінюються залежно від часу доби. Великі вікна пропускають багато природного світла, створюючи світлу і привітну атмосферу у всіх кімнатах. **Зручності:** Квартира обладнана усіма необхідними зручностями для вашого комфорту. Вона має дві просторі спальні, де ви зможете відпочити і відновити свої сили після напруженого дня. Два санвузли забезпечать вам комфорт і зручність. Велика гостьова кімната-студія створить ідеальні умови для проведення часу з друзями і рідними. Гардеробна дозволить вам зручно розмістити ваші речі і аксесуари. **Дизайн і меблі:** Квартира оздоблена стильними італійськими меблями, які надають їй вишуканий і сучасний вигляд. Кожна деталь дбайливо підібрана, щоб створити гармонійний і комфортний інтерєр. Ви будете насолоджуватись якісними матеріалами і високим рівнем виконання. **Безпека:** На цьому поверсі є система відеоспостереження, яка забезпечує вашу безпеку і спокій. Ви можете бути впевнені, що ваша квартира захищена і ви можете насолоджуватись своїм проживанням без жодних турбот. Ця квартира - ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт, стиль і якість. Неймовірний вид, зручності, стильний дизайн і система безпеки роблять її привабливим вибором для вашого проживання.

Феодосійська вул., 2л
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Велика Китаївська, 6. Простора 3-к 68/36/8 на 7/9-эт. цегляного будинку (87 серія). Квартира двостороння в житловому стані, ремонт потрібен. Кімнати окремі, с/в роздільний обкладений плиткою, два балкони, столярка звичайна, на підлозі паркет-ліноліум. Красивий вид з вікон на місто. В парадному завжди прибрано, встановлені склопакети, домофон. Упорядкований двір, дуже багато квітів, дитячий майданчик. Поруч з будинком супермаркет ЭКО, Велика Кішеня, аптека, відділення банків. Район з максимально розвиненою інфраструктурою, у пішій доступності ТЦ Леруа Марлен, ТЦ Оушен плаза, роскошный Голосіївський парк, гімназія №59 ім.О.М.Бойченка, дитячи садочки, ринок "Деміївський", салони... До Центрального автовокзалу та метро Деміївська 10 хвл. пішки. До центральної вулиці столиці Хрещатик - 15 хвл. чи шість зупинок метро. Показую за попередньою домовленістю. Можливий продаж за 280 постановою.

Велика Китаївська вул., 6
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

БЕЗ% Продажа 3к шикарной квартиры по ул.Сапорно-Слободская 10, в Голосеевском р-не Киева S 108m Этаж 18/21 Планировка: - две спальни с вместительными шкафами - просторная гостиная с уютным диваном и телевизором - электрокамин - два сан узла (ванная и душевая) - кухня с обеденным столом и панорамным видом - балкон с вместительным шкафом - счетчики на все! и на отопление тоже - техника и сантехника ведущих мировых брендов Квартира новая, светлая в отличном состоянии. Ремонт делался для себя, с душой. В собственности более 3х лет - при покупке 1%налога! Рядом: Демеевка, ТЦ Оушен Плаза, Южный Мост, ЖК Новопечерська Вежа, ЖК Новопечерские Липки, Протасов Яр, пр-т Лобановского, Дружбы Народов, метро Лыбедская, метро Демеевская, и пр. Без Комиссии! Просмотры в любое удобное время для клиента!

Саперно-Слобідська вул., 10
rieltor.ua

КВАРТИРА З ВЛАСНИМ ДВОРИКОМ Трикімнатна, перероблена в чотирикімнатну Квартира . 87 м2+ ДОБУДОВА=100 м2, за адресою Стратегічне шосе 35-а, 1 поверх 3 поверхової сталінки. Три кімнати плюс велика кухня-вітальня. Сучасний ремонт та нова техніка. Два санвузли. В 15 хвилинах пішки від метро Деміївська, через дім зупинка маршруту 457, в п’яти хвилинах пішки Проспект Науки , з великою кількістю маршруток автобусів,троллейбусів в різні частини міста, площа Українських героїв ( Льва Толстого) , метро Печерска, Арсенальна, Лавра. Квартира на 1-му поверсі 3- поверхового будинку з привітними сусідами, в тихому дворі, огороджена високим парканом, з кухні вихід у двір з квітами, альтанка для зустрічей з друзями. Вирівняні стіни, стеля-гіпсокартон, плитка, підлога з электропідігрівом, 2 санвузли. фасад будинку утеплено 200мм, встроенні шафи-купе, кухня “Rim comfort” металопластикові вікна, ремонт 2021 року

Стратегічне шосе, 35А
rieltor.ua

Вулиця Саперно-Слобідська, 8. Площа 110 м2 Ремонт, меблі, вбудована кухня, побутова техніка. Охорона, підземний паркінг. Поруч метро "Деміівська", супермаркет, школа, садок, кафе, автовокзал.

Саперно-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

Стратегічне шосе 4/27 - 2/2 62/42/6,5 Цегляний будинок, сталінка. Охайна, чиста квартира з косметичним ремонтом, одна кімната прохідна, дві окремі спальні, роздільний санвузол, балкон. Висота стелі 3 м. Замінені всі труби та електрика, склопакети. Тихе місце, під будинком парковка для автомобілів. Поруч дитячі садочки, декілька шкіл, дитячий майданчик, бібліотека, АТБ, Фора, ринок, метро Деміївська 15 хвилин пішки.

Стратегічне шосе, 4/27
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира біля м. Деміївська. Розташовано у 9 поверховому будинку на 6 поверсі Загальна площа: 62 кв. м., Житлова площа: 39,1 кв.м. – 3 кімнати (2 ізольовані та одна прохідна кімната), дуже теплі та чисті. Кухня 7,1 кв.м., Санвузол роздільний; Квартира пуста, без техніки та меблів – Під ремонт! Товсті стіни будинку та вдалий поверх забезпечують оптимальну температуру у будь-який пору року. Гарна звукоізоляція. Загалом, квартира дуже світла та комфортна! Ми впевнені, що на перегляді ви у повному обсязі оціните атмосферу Голосіївського району і зокрема цієї квартири Локація квартири дуже зручна, до м. Деміївська 7 хв. пішки. Зупинка громадського транспорту навпроти будинку. Поряд є магазини, супермаркети, кафе та ресторани, відділення банку та нової пошти. До ТРЦ Ocean Plaza 5 хв. на авто, 10 хв. на громадському транспорті. Головною перевагою розташування є близкість до найбільшої у Києві зеленої зони – Національний природний парк «Голосіївський». Також у безпосередній близькості розташований парк ВДНХ з безліччю крутих можливостей для проведення вільного часу. Тут ви і спортом зможете зайнятись, і знайти культурні розваги, а взимку у вас буде можливість без довгих поїздок відвідувати Лижну гірку «Голосієво». Також до річки Дніпро на авто або громадянському транспорті всього 10-15 хв., а там на вас чекають Київські водоспади, одне з найгарніших місць у Києві, Галерна затока, де кожен знайде собі заняття, а також мальовничий Жуков острів. Ціна: 56 000 у.о. + 3% комісія Телефонуй, покажемо і розкажемо всю інформацію.

ексклюзив
Науки просп., 24
rieltor.ua

Продаю дворівневу квартиру на вулиці Саперно – Слобідська 8, поруч з метро Деміївська до 10 хвилин пішки. S = 108.6m2 Поверх 6 з 14 Планування данної квартири : Окремі дві спальні кімнати (в господарській * кімната з з балконом*) нагорі, робоче місце, просторий хол та ванна кімната з джакузі. Спустившись по сходах ми потрапляємо у велику залу вітальню, з робочим місцем,зручним диваном та плазмою, висота стелі у даній кімнаті сягає майже 5 метрів. Тепла підлога в ванній кімнаті та на кухні. Кондиціонери. Сигналізація. Простора кухня з барною стійкою укомплектована усією побутовою технікою, з кухні вихід на балкон. Абсолютно усі кімнати укомплектовані меблями та технікою від світових виробників: ліжка, шафи, столи, крісла, телевізори, холодильник, пральна машина, і, т,д… Будинок з цегли!Зимою тепло. У будинку є: -Підземний паркінг з прямим доступом на ліфті -кафе; -супермаркет; -аптека; -ремонт взуття; -відділення Нової пошти; - спортиані та футбольні площадки; -автомийка (у підземному паркінгу); -шиномонтаж (у підземному паркінгу); -4 станції для заряджання електромобілів у 5 хвилинах ходу. Квартира знаходиться у будинку зробленому по спец.проєкту, спокійний район з чудовою інфраструктурою.

Саперно-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

✅ ✅✅ Роздільна 3-х кімнатна квартира у цегляному будинку 2013 року побудови по вул. Саперно-Слобідська 24. пл. 87/49/13 м2. на 7 пов./24 пов. Ремонт зроблений у 2015. Планування - кухня - 13 м2., вітальня з балконом - 17 м2., 2 спальні по 16 м2., 2 санузла, гарднробна кімната. У будинку консьєрж, відеоспостереження, 3 сучасні ліфти ОТІС з чіп доступом. Розвинена інфраструктура, магазини, дитячий садок, кафе, чудова транспортна розвязка, близькість до центру столиці.

Саперно-Слобідська вул., 24
rieltor.ua

Продажа компактной, видовой квартиры в новом доме на улице Феодосийская, рядом с метро Демиевкская. В квартире свежий дизайнерский ремонт, новая мебель и техника. Состоит из спальни, детской и кухни-гостиной. Стиль ремонта: минимализм с элементами лофта. Окна в сторону Козина, во двор. Отдельный тамбур на одну квартиру. В доме консъерж, 3 лифта.

Феодосійська вул., 3В
rieltor.ua

Стильна, 3-кімнатна квартира, укомплектована всім до найменших дрібниць - від габаритної техніки, меблів, до посуду. Дизайнерський ремонт, якісні техніка та меблі. Надзвичайно позитивна кухня-вітальна: чудові кухонні меблі, великий сучасний холодильник, посудомийна машинка, мікрохвильова, посуд тощо. Великий стіл із зручними стільцями. Із кухні вихід на просторий балкон. Світла вітальна із широким розкладним диваном. Дві затишні спальні кімнати - із зручними ліжками, шафами-купе. Також є окремий робочий кабінет, облаштований усім необхідним для плідної роботи. По всій квартирі кришталеві люстри. Два санвузли: один із душовою кабіною (є біде), другий - із джакузі та біде. Броньовані двері, сигналізація. Квартира знаходиться у Голосіївському районі - повністю розвинута інфраструктура (поруч є все необхідне для комфортного життя), зручна транспортна розвязка. Дзвоніть!)

Саперно-Слобідська вул., 10
rieltor.ua

В продажі велика простора квартира з сучасним якісним ремонтом 85м2 (23/25 поверх). Квартира повністю укомплектована меблями та сучасною технікою. Велика світла кухня, вітальня з телевізором, дитяча кімната з шведською стінкою, спальна кімната з великим ліжком, маленька тренажерна зала та лоджія з неймовірним краєвидом на столицю. Розташована за адресою м. Київ вулиця Велика Китаївська 59 Голосіївський район. Доглянутий під’їзд з консьєржем Поруч школа, дитсадок, магазини, ТРЦ, елітна гімназія, парк, ст. м. Деміївська. Запрошую вас на перегляд! Телефонуйте: +38097 526 1358 З повагою Людмила Бабенко

можливий продаж по єОселя
Велика Китаївська вул., 59
rieltor.ua

Стратегічне шосе 17, 4й поверх трикімнатна роздільна 68/38/8.6 -трикімнатна квартира розташована на 4 му поверсі цегляного будинку - чудова локація : мальовничий Голосіівський район , зелений двір, поруч гімназія 59, садочок, Фора , АтБ , Лоток, купа магазинів, салонів .Голосіівський парк- 20 хвилин пішки м. Деміівська- 10 хв.пішки До Хрещатика -3.5 км Ocean Plaza- 10 хвилин. м. Либідська- 2 зупинки транспортом. -будинок- цегляний , в чудовому стані, дуже охайний, встановлен домофон, замінен ліфт, квартира розташована в середині будинку. -Стан квартири- житловий. Квартира затишна та тиха. Два балкона. Двостороння. Чекає на своіх нових власників. Ціна- 75000 у.о. Запрошую на перегляд!

Стратегічне шосе, 17
rieltor.ua

Безготівковий розрахунок, так! БЕЗ % Феодосійський пров. 14а. Затишна мебльована квартира з гарним сучасним ремонтом, якісними меблями та побутовою технікою повністю готова до експлуатації без додаткових вкладень на ремонт та меблювання. За додаткову плату можна придбати паркомісце. Зручна транспортна розвязка, дозволяє швидко потрапити на головні авто магістралі пр. Науки - бульвар Миколи Міхновського - пр. Лобановського - вул. Михайла Бойчука.Поряд знаходяться великі супермаркети АТБ, Фора, Велмарт, піцерії, аптеки, кавярні та ін. обєкти соціальної інфраструктури. Піша доступність до метро.

ексклюзив
Феодосійський пров., 14А
rieltor.ua

Саперно-Слобідська вул.10, м. Деміївська . Квартира в гарному стані,затишна,укомплектована необхідними меблями , кімната з виходом на балкон без меблів, вся побутова техніка. Кімнати роздільні , два санвузли, балкон засклений, є охоронна та пожежна сигналізації. Добре розвинена інфраструктура, в комплексі є магазини, супермаркет, салони, кафе , дитяча розвивалка, фітнес-студія, магазин квітів, нова пошта, шиномонтаж та інше. До м.Деміївська -15хв пішки. Терміново. Розглянем всі пропозиції.!

Саперно-Слобідська вул., 10
rieltor.ua

Код обєкту:329389-31 3 кім квартира в ЖК Єнісейська усадьба, вул. Писаржевського. 2 окремі спальні та кухня вітальня, 2 санвузли Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою від європейських виробників та повністю готова до проживання: тут є кондиціонери, TV, духова шафа, електрична плита, мікрохвильова піч, посудомийна машина, холодильник, бойлер, прально-сушильна машина, тепла підлога. Про ЖК: Будинок збудований в 2016 році, розташований у віддаленні від великих та гучних доріг. Безпосередньо в будинку на першому поверсі працює маркет. Територія комплексу не закрита але охороняється. Є підземний паркінг, але досі не закінчений, тому працює як укриття. Також на території реалізований дитячий майданчик. В кожній квартирі свій котел і бойлер, тому ви повністю незалежні від інших мешканців.

можливий продаж по єОселя
Писаржевського академіка вул., 8а
rieltor.ua

ДО ПОСЕРЕДНИКІВ ПРОХАННЯ - НЕ турбувати!!! Планування: -квартира в 4 рівнях з трьома повноцінними сходовими польотами; -студійна вітальня 50 м2 з виходом на балкон; -спальня з висотою стелі 4,8 м; -ванна кімната 14м.кв з великим вікном та балконом, душовою, ванною та біде; -гардеробна 14м.кв; -гостьовий с/в; -пральна; -Всі перепланування узаконені. Меблі: -мяка частина Jumbo Collection, -спальня, кухня та їдальня, міжкімнатні двері з масиву дерева виробництва компанії Mirt; -дзеркала Oak; -килими шовкові та з новозеландської вовни; -настінний і стельовий розпис; -аксесуари для ванної кімнати Versace; -ціна вказана з частковим меблюванням. Обладнання: -Система опалення та водопостачання від компанії Unitech Bau; -акустична англійська система ProAk та Arcam; -Система очищення води Осмос; -тепла підлога; -Кондиціювання Daikin inverter; -побутова техніка Miele. У будинку та поблизу: -Підземний паркінг з прямим доступом на ліфті (доступні 2 суміжні паркомісця); -кафе; -супермаркет; -аптека; -ремонт взуття; -відділення Нової пошти; -автомийка (у підземному паркінгу); -шиномонтаж (у підземному паркінгу); -4 станції для заряджання електромобілів у 5 хвилинах ходу. Від будинку до вул. Хрещатик – 15 хвилин.

власник
3-кімнатная багаторівнева Саперно-Слобідська 8
olx.ua

Якщо ви поціновувач стилю, якісного ремонту, якісних меблів та техніки від світових брендів, то ця квартира для вас. Світла, простора квартира загальною площею 110 м2, розташована на 9 поверсі 20-поверхового цегляного будинку за адресою: вул. Саперно-Слобідська 10 ( в районі м. Деміївська), в 5 хвилинах від Печерську. Квартира має зручне планування: кімнати окремі, простора кухня окремо. В квартирі два санвузли ( з ванною та душовою кабіною), бойлер. Італійська надзвичайно якісна кухня складається з корпусної частини з вбудованою технікою ( варочна поверхня, духова шафа, мікрохвильова, витяжка, посудомийна, кавомашина, холодильник) та обіднього стола із каменю зі шкіряними кріслами з деревʼяним корпусом. Є балкон. Вітальня з каміном, електророялем Yamaha, кутовим італійським диваном, кондиціонером. Плазмові телевізори ( у вітальні та спальні). Італійська класична спальня (кольору слонової кістки) з просторим 2-спальним ліжком, прикроватними тумбочками, комодом, туалетним столиком з пуфом. Є кондиціонер. Окрема гардеробна. Консьерж в підʼїзді, паркомісця. Є підземний паркінг ( ціна договірна). Відмінна розвʼязка. Поруч супермаркети, ТРЦ Оушен плаза. Квартира вільна. Чекає нового власника!

Шикарна видова квартира в сучасному будинку, Саперно-Слобідська 10
olx.ua

Супер пропозиція ! Найнижча ціна ! 3к. вул. Саперно-Слобідська 22. Голосіївський район. Загальна площа 116 кв.м. Кухня 13 кв.м. 14/23 поверх. В квартирі житловий стан, ремонт 2008 року. Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання. Квартира двостороння. Дуже зручне планування : - 3 окремі кімнати (одна з балконом) - кухня з балконом - 2 роздільні санвузли - просторий передпокій Прибудинкова територія огороджена, відеоспостереження в будинку і по периметру. Поруч дитячі майданчики, школи, садочки, місця для прогулянок, магазини, кафе, ресторани, аптеки, банки, салони краси, спортзали, ТРЦ «Оушен Плаза», заповідник Лиса гора, метро Деміївська - 12 хвилин пішки. Центр міста 15хв на авто.

3к 116м Саперно-Слобідська Грінченка Феодосійська Деміївська Голосіїво
olx.ua

6/17пов. 109/56/15кв.м, висота стелі 3м. 3-кімнатна: дві окремі спальні, вітальня, два санвузли, гардеробна кімната, два балкона засклені. Сучасний ремонт, мебльована, укомплектована побутовою технікою. Поруч зупинка громадського транспорту, магазини, метро Деміївська. Розглядаємо продаж по Є-Відновлення. //youtu.be/EHiAVRrqLpY

Продаж. 3-кімнатна. пр-т Науки, 30  метро Деміївська.  Є-Відновлення
olx.ua

БЕЗ% 3 кімн. 77 кв.м., вул. Феодосійська, 8, Голосіївський р-он 77/44/8- кв.м., 7/14 пов. Серія - Т4 Двостороння квартира, роздільні кімнати, величезний хол. Сучасний якісний ремонт, паркет, засліплені три лоджії. Вбудована кухня з технікою, три окремі кімнати з меблями. Хол із вбудованою шафою. Обладнаний санвузол, душ-кабіна, бойлер. Гарний вид на природу і місто. Чистий, акуратний підїзд, домофон. Зручне транспортне розміщення. "Деміївська" 15 хвилин. Чистий і акуратний підїзд, нові ліфти. Поруч супермаркети, парк, стадіон, школи. 95 000 USD без комісії. (09**********94, (06**********62

БЕЗ% 3 кімн. 77 кв.м вул. Феодосійська, 8, Голосіївський
olx.ua

Продаж 3 кімнатної квартири на Деміївці район Голосіївський, масив Саперна Слобідка, метро Деміївська в пішій доступності. Феодосійський пров. 14а 91,7/ 48.7/ 12, Термодім 2008року Знаходиться за 10 хвилин до центру міста. Функціональне планування: три окремі спальні кімнати, кухня, два санвузли, кухня, гардеробна, прихожа, великий засклений балкон. Вбудована кухня, побутова техніка, кондиціонер. Квартира мебльована. У будинку ОСББ, своя котельня, є лічильник на тепло, консьєрж та відео спостереження. 3 швидкісні ліфти. Сам комплекс Саперно-Слобідська має автономну розвинену інфраструктуру: - багаторівневий підземний паркінг - волейбольний майданчик, міні-футбольне поле, кілька дитячих майданчиків. - фітнес зал, студія йоги та пілатесу, кілька танцювальних студій, салони краси. - магазини, кулінарні лавки, супермаркети ВЕЛМАРТ, ЛЕРУА МЕРЛЕН - піцерія, кондитерська, аптеки, Нова Пошта, Укрпошта, місця вигулу домашніх вихованців, Приватбанк та інші установи для комфортного життя. Місця для відпочинку та розваг в пішій доступності: ТРЦ OCEAN PLAZA, Льодова ковзанка ROSHEN, Голосіївський парк. ТРАНСПОРТНА РОЗВЯЗКА: - 12-15 хвилин пішки до метро Деміївська - 10 хвилин їзди до центру міста – 15-20 хвилин на громадському транспорті практично у всі райони столиці Доступна до перегляду

Продаж квартири з ремонтом 91,7 м2 метро Деміївська
olx.ua

БЕЗ % Продаж 3 кімнатної квартири пров. Феодосійський 14а на Деміївці в Голосіївському районі, масив Саперна Слобідка. метро Деміївська в пішій доступності. Термодім побудований у 2008 році. Квартира розташована на 2/22 пов., та має площу 92 кв.м. - можна під офіс! Функціональне планування: три окремі спальні, два санвузли, кухня, гардеробна, велика засклена лоджія. Квартира у стадії ремонту, виконана чернова робота (стяжка підлоги, пошпаклювання стіни). Проведена заміна та посилення електропроводки. У будинку ОСББ, консьєрж, відео спостереження. Своя котельна, установлені лічильники на тепло. Багаторівневий підземний паркінг. Розвинена інфраструктура: ТРЦ OCEAN PLAZA, Голосіївський парк, супермаркети Пропозиція без комісії - від власника - офіційний представний, власник приїде на угоду! код обєкту 14364

Продаж 3 кімн квартири метро Деміївська Голосіївський р-н
olx.ua
1 - 24 з 27 результатів