Дніпровський район Русанівська набережна 16 Трикімнатна квартира на 5 поверсі 16 поверхового цегляного будинку. Параметри 68/44/9, відкрита лоджія в сторону набережної і Дніпра. Знесені всі внутрішні стіни для капітального ремонту. Є на 90% закінчений ремонт тільки в одній кімнаті площею 17.4 кв.м.: нові склопакети, рівні і пофарбовані стіни і стеля, на підлозі ламінат. Решта квартири - відкрита площа для початку глобального ремонту. Встановлені нові лічильники на воду. Перший продаж після спадщини. В підʼїзді два ліфта: вантажний і пасажирський. Поруч - супермакети, кафе, ресторани і улюблена зона відпочинку киян набережна Дніпра. До станції метро Лівобережна - 17 хвилин пішки. Перший продаж.

Русанівська набережна вул., 16
rieltor.ua

Ентузіастів вул, 25. Єдина і неповторна квартира в найкращому районі Києва - на Русанівці! Пропонується 3-х кімнатна квартира з чудовим краєвидом на Русанівський канал! Стильна, з витонченим смаком інтер’єру, правильно зонована. 5/ 9 поверх. 63м2. Має 2 роздільні спальні та простору кухню- вітальню. Зроблений сучасний дизайнерський ремонт з усією необхідною технікою та меблями. Велика шафа-купе, гардеробна, побутове приміщення, 3 кондиціонера, бойлер. Більшість вікон разом із балконом виходять на Канал. Зроблено ремонт дороги та облагородження зони для прогулянок. Чудовий район для комфортного та затишного проживання - із супермаркетами, ярмарками та вечірніми прогулянками по набережній. Метро «Лівобережна» - 10 хв. пішим ходом. Пішки - 20 хв. Будинок із цегли, йде процес переходу на ОСББ, зелений та охайний двір. Це квартира - мрія. Атмосферна. Світла. Тепла. Ціна квартири: 99 000 у.о. Запрошуємо на перегляди.

ексклюзив
Ентузіастів вул., 25
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

АКТУАЛЬНО, ТОРГ! Продажа 3-х комнатной квартиры в живописном м/р Русановка площадью 72 м2. Выполнен капитальный ремонт с использованием дизайнерских решений. Отделочные и стройматериалы зарубежных производителей. Медный кабель. Пол: паркетная доска в комнатах, керамогранит в коридоре. Квартира оснащена: охранной сигнализацией, 3 кондиционерами, бойлером 100л, системой очистки воды, установлены счетчики. Кухня укомплектована мебелью и бытовой техникой. Функция теплый пол зона санузла. Балкон застеклен, отделка деревянная вагонка. При продаже остается бытовая техника и частично мебель.

Ентузіастів вул., 21/1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Трикімнатна квартира у задовільному житловому стані на Русанівці (живуть квартиранти) Ентузіастів 9/1 Загальна площа - 59 Площа кухні - 7,5 Планування роздільно-суміжне Велика лоджія (вікна у двір) У квартирі свого часу ремонтувався санвузол. Сантехніка в робочому стані. Металеві вхідні двері. Є необхідна техніка та меблі. Квартира потребує ремонту, але можна тимчасово здавати Немає прописаних і арештів. Один власник. Спадщина. Чудова локація! Поруч є все необхідне для життя: - три школи - декілька дитячих садочків - супермаркети - медичний центр Добробут - поліклініка - поштові і банківські відділення Будинок розташований на березі Русанівського каналу. Ремонт вулиці робився минулого року (новий асфальт тощо). До метро Лівобережна на громадському транспорті - 10 хвилин Не зволікайте! Телефонуйте! Квартира для родини у наймальовничішому мікрорайоні Лівобережної чекає на вас!

Ентузіастів вул., 9/1
rieltor.ua

Продається квартира, яку ви зможете зробити втіленням своєї мрії! Без комісії для покупця! Київська Венеція, Русанівка - улюблене місце киян!. Дніпро, пляжі, зони відпочинку... І до метро "Лівобережна" всього за 20 хв пішки! Квартира 3-кімнатна. Світла, суха, дах відремонтований, не тече. Розташована у середині будинку! Легко можна перепланувати під будь-який дизайн проєкт! Будинок розташований віддалено від дороги. ОСББ. Охайне парадне. Є ліфт! Поряд гімназія, д/садок, НП, магазини, кавярні, стадіон, фітнес, бювет. Набережна 3-хв, вело доріжки, зона відпочинку, та активного способу життя! Приходьте на перегляд, будемо домовлятись! Квартира готова до продажу. Власники у Києві!

Ентузіастів вул., 25/2
rieltor.ua

Продається світла, тепла 3-кімн.квартира у Дніпровському районі на вул. Ентузіастів, 27. Загальна площа 71,7 м.кв., з яких житлові - 43,8м.кв. та площа кухні - 12м.кв. У квартирі зручне планування з окремими кімнатами та функціональним гардеробом. Зроблено свіжий ремонт, встановлено фільтр води, три зони теплої підлоги. Міжкімнатні двері замовлені, очікується встановлення. Меблі та техніка: дві шафи-купе, два дивани, посудомийна та пральна машини, кухонний гарнітур, витяжка, холодильник, варильна газова поверхня, передпокій. З вікон квартири відкривається чудовий краєвид на Батьківщину-Мати, Києво-Печерську лавру та Русанівський канал. У будинку чисте та акуратне парадне, консьєрж, два нові, сучасні ліфти (вантажний та пасажирський). На поверсі встановлено камери відеоспостереження. Будинок теплий з керамзитобетону. Постачання тепла зверху вниз. Зручна міська транспортна розвязка, до метро Лівобережна 15 хв. пішки. Через дорогу від будинку знаходиться затишна Русанівська набережна, що дозволяє здійснювати прогулянки, вигул домашніх тварин та приємно проводити час. Поруч школи, дитячі садочки, магазини, кафе тощо. Можливий торг.

Ентузіастів вул., 27
rieltor.ua

Продам 3хком квартиру, бульвар Игоря Шамо, 13 (Давыдова), Русановка, Днепровский район. Использовалась под офис закрытого типа, из жилого фонда не выводилась. 72,3/48,3/7,4 высота помещений 2,5 м. 1/9 эт. дома из керамзитобетонных панелей. На окнах защитные роллеты, во всех комнатах кондиционеры. 3 фасадных окна дают возможность оборудовать салон красоты, магазинчик, стоматологию и многое другое! В самом центре Русановки, рядом АТБ, кафе и рестораны, школы, детские сады. До метро Левобережная 1,5 км. Тихое уютное место. Квартира свободная, без мебели, никто не проживает, никто не прописан. Ключи на руках, просмотры по договорённости в любое время.

Ігоря Шамо бульв. (Давидова Олексія), 13
rieltor.ua

2-й поверх, площа: 64,0\42,0\8,0; Квартира у жилому стані, потребує ремонту. Тихий і зелений район, на березі каналу, неподалік знаходяться школи, садочки, ринок, та безліч магазинів, кінотеатр, спортивні майданчики. Поруч метро Лівобережна.

Ентузіастів вул., 29
rieltor.ua

Трикімнатна квартира в гарному стані, кухня студія плюс дві спальні. Великий балкон, є гардеробна кімната. Тихий район, поряд школи, супермаркет, до метро Лівобережна пішки 15 хв. Гарна транспортна розв’язка . Чистий продаж, швидке звільнення

Ентузіастів вул., 17
rieltor.ua

ЕКСКЛЮЗИВ! Продається 3-кімнатна квартира, Русанівська набережна 10/1, Дніпровський район, Русанівка. Квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Загальна площа 60/42/8. Зручне та функціональне планування. Стан квартири – житловий. Квартира продається з меблями та побутовою технікою (холодильник, пральна машина, газова плита мікрохвильова піч, телевізор, кондиціонер). Встановлено лічильники на воду. Є тамбур на три квартири. Хороші сусіди. Чистий під’їзд. Доглянута прибудинкова територія. Розвинена інфраструктура. Поруч є: дитячі садочки, школи, ресторани, кав’ярні, аптеки, відділення Нової пошти,Русанівська набережна, супермаркет АТБ та Сільпо, метро Лівобережна 20 хвилин пішки. Зручна транспортна розв’язка. Багато громадського транспорту в різні куточки міста. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Олександром, за ціною узгодженою з власником.

Русанівська набережна вул., 10/1
rieltor.ua

Продається трикімнатна квартира у тихому та зеленому районі Києва з чудовим краєвидом на Русанівський канал. Два вікна на канал, два вікна у зелений двір.

Ентузіастів вул., 17
rieltor.ua

Метро Лівобережна 15 хвилин пішки. Русанівка. Дніпровський р-н Русанівський бул. 6 Нестандартна квартира з особливим плануванням. 4 великих вікна всі дивляться на Родина Мати, Печерська Лавра, Схили Дніпра і сама річка Дніпро - видовище захоплююче! В квартирі є все необхідне для проживання - меблі, техніка, 3-и кондиционери, та інше. 2а санвузла. Тамбур. Парадне чисте, після ремонту. 2а ліфти. Поруч з будинком улюблене місце відпочинку багатьох киян - кафе, ресторани на будь-який смак, набережна, парки, сквери - маленька Венеція у Києві. Поруч метро, пляж, дитячі садочки, школи, магазини та все інше. В квартирі є газ. Перегляд по домовленості. Можу вислати відео-тур по запиту.

Русанівська набережна вул., 6
rieltor.ua

Вашему вниманию представлена 3 комнатная квартира на продажу по адресу: Русановский бульвар, 6, которая находится на 6 этаже. Продается со всей мебелью и техникой. Просторный застекленный балкон с видом на Днепр и Лавру, обшитый деревом. Новые окна. Кухня увеличена, оборудована техникой и мебелью. Отдельный санузел, ванная с бойлером. Есть кладовая, которую можно переоборудовать в гардеробную. По всей квартире дубовый паркет. В пешей доступности набережная Днепра, супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный двор, дружелюбные соседи, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 20 минут до центра города, 10 минут до метро, остановки общественного транспорта. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Русанівський бульв., 6
rieltor.ua

Вашему вниманию представлена 3 комнатная квартира на продажу по адресу : Русановская набережная, 14/1, которая находится на 5 этаже. Квартира с приличным ремонтом, очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. Дом Кооперативный и имеет ряд особенностей: - полностью утепленный (зимой на 30% меньше коммунальные платежи) 2300 - 2600 грн. - Новые подъезды, а также новый Лифт. - в подъезде всегда чисто и убрано (чистота контролируется) - Установленные камеры для безопасности. - Установленные ящики Новой Почты для удобного получения посылок. - на крыше установлены солнечные панели для бесплатного освещения территории и подъездов. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 30 минут до центра города, 7 минут до метро. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Русанівська набережна вул., 14/1
rieltor.ua

Ексклюзив. Без % та комісії для покупця. ж/м Русанівка. Бульвар Шамо 16. Роздільні 3 кімнати Продаж 3-х кімнатної квартири в мікрорайоні Русанівка площею 77.2 м2. Житлова площа 48м2. Кухня обєднана з лоджією 9.4м2 Виконано капітальний ремонт по всій квартирі. Вікна з гарною фурнітурою. Мідний кабель укладено , труби замінено, лічильники стоять. Підлога: якісний паркет в кімнатах. 2 кондиціонери, пральна машина в кухні, бойлер в санвузлі. Кухня укомплектована меблями та побутовою технікою : духовка, газова плита. Балкон засклений, обробка деревяна вагонка . балкон з видом. При продажу залишається побутова техніка та меблі. Документам прав власності більше 3-ох років. Левобережная, русановка , энтузиастов, Давыдова, туманяна, русановская набережна поруч. Покази квартири проводить Єдиний представник власника ФОП ЛИТВИН ОЛЕКСАНДР СЕРГІЙОВИЧ.

Ігоря Шамо бульв. (Давидова Олексія), 16
rieltor.ua

Пропонується квартира , в теплому будинку, з функціонувальним плануванням, в житловому стані але потребує ремонту. Будинок доглянутий, у підїзді зроблений ремонт, встановлений сучасний ліфт. В квартирі 3 кімнати, роздільний санвузол. Є 2 затишні спальні та світла вітальня з великими вікнами. Всі обєкти інфраструктури в пішій доступності, поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк. Зручна транспортна розвязка: - поряд з будинком зупинка громадського транспорту. До станція метро «Лівобережна» - 10 хв. їзди на транспорті.

Ентузіастів вул., 19/1
rieltor.ua

Продаж 3-х кімнатной квартири в центрі Русанівки (вул. Ентузіастів 7/1). Квартира в гарному стані, з ремонтом меблями та технікою. Квартира з двома окремими спальнями, вітальня, кухня, с/в. Повністю готова до проживання. Кухня обладнана пральною та посудомийною машинками. В будинку ОСББ, чистий під’їзд, новий ліфт, чиста та зелена прибудинкова, розвинута інфраструктура, школи, дитячі садки, зони відпочинку, супермаркети, відмінна транспортна розв’язка, до метро Лівобережна 20 хвилин пішки. З колегами по даному варіанту не співпрацюю

Ентузіастів вул., 7/1
rieltor.ua

Днепровский район, ул.Энтузиастов 11/1 . Продается 3-х комн. 72,4 кв.м. квартира на 9 этаже 9-ти эт.дома. Комнаты раздельные 15+15+19 кв.м., кухня 8 кв.м., коридор 11 кв.м., лоджия 6 кв.м. Санузел раздельный. Квартира очень теплая. Счетчиков нет, кроме электросчетчика. Жить в квартире можно, но требуется ремонт. В доме есть техэтаж. Дом расположен во дворе, место живописное, около залива. До метро Левобережная можно дойти пешком за 15-20 мин. Развитая транспортная инфраструктура. Магазины, школа, детсады, поликлиника, все рядом.

Ентузіастів вул., 11/1
rieltor.ua

3 кімнатна квартира на Русанівській набережній будинок 10 . Квартира розташована на 2 поверсі девятиповерхового будинку. Площа квартири 58/41/7 кв., кімнати суміжно-роздільні, квартира під ремонт, охайний підїзд. До метро Лівобережна 15 хвилин пішки. Поруч парк, Дніпро, пляж ,школи, садки, аптеки, магазини, ринок, спортивні майданчики, кафе, ресторани . Можливо телефонувати та писати на Viber.

Русанівська набережна вул., 10
rieltor.ua

Якщо Вам набридло платити за оренду квартири, а Ви у пошуках свого житла, хочеться знайти затишне гніздечко, та ще й у пішій доступності до метро? Ми маємо таку повноцінну квартиру. До вашої уваги пропонується трьохкімнатна квартира, яка розташована на шостому поверсі шістнадцяти поверхового будинку. Квартира 61м2 знаходиться за адресою І. Шамо, 14 Дніпровський район. Має наступні характеристики: - Раціональне планування - Є лічильники на воду, світло, - Санвузол роздільний - Є два балкони - Не великі комунальні платежі, - Квартира тепла та затишна, потребує хорошої косметики - Чисте та доглянуте парадне. - два ліфти Будинок розташований неподалік від станції метро Лівобережна. У пішій доступності від будинку знаходяться: безліч ресторанів та магазинів, дитячий садок, школи, зупинки громадського транспорту та найкраща в місті Русанівська набережна з облаштованим парком та зонами відпочинку.

ексклюзив
Ігоря Шамо бульв. (Давидова Олексія), 14
rieltor.ua

Русанівка, вул. Ентузіастів № 7,7/9пов.,кб.,62/42/8кв.м. Житловий стан, кімнати суміжно-роздільні, склопакети, паркет, балкон засклений з видом на Русанівський канал, фонтани. С/у-окремо. Чистий підїзд. Метро Лівобережна.

Ентузіастів вул., 7
rieltor.ua

Квартира з видом на Русанівський канал, житловий стан, мебльована, дві окремі кімнати, в одній просторий балкон з видом на фонтани, велика вітальня, кухня обладнена технікою та меблями, окремий санвузол, ванна, нові вікна, є комора, яку можно переобладнати в гардеробну. Охайне парадне, ліфт, гарне транспортне сполучення, зупинки грамадського транспорту, розвинена іфраструктура навколо будинка. Поряд набережна , зони відпочинку,дитячи майданчики, кафе та ресторани.

Ентузіастів вул., 7
rieltor.ua

Продам 3 ком квартиру с ремонтом по ул. Энтузиастов 15, на Русановке Квартира находится на удобном первом этаже девятиэтажного дома Общая площадь - 62м2, кухня 6м2. Комфортная планировка, состоит из двух раздельных комнат а также кухни-гостиной, санузел совмещен. Теплый кирпичный дом. Тихий, спокойный и зеленый район, рядом множество школ и детских садов, магазины Фора, АТб, Сильпо. Парикмахерские и театры. Поликлиника, МВЦ, ТРЦ Комод. Утром и вечером можно прогуляться вдоль Русановского канала. Удобная транспортная развязка: -до центра Киева 15 минут на авто -до метро Левобережная 13 минут Звоните для записи на просмотр

Ентузіастів вул., 15
rieltor.ua

Продається 3 кімнатна квартира на Русанівці по вулиці Ентузіастів 33, Дніпровський район. Поруч Русанівський канал - чудове місце для відпочинку, прогулянок з дітьми і тваринами в будь яку пору року. Квартира розташована на 7 поверсі 9-ти поверхового будинку, «чешка», одностороння, загальна площа 54 м2, кухня 7 м2. Квартира в хорошому житловому стані, паркет, металопластикові вікна, кафель, балкон засклений, тамбур на три квартири. Будинок розташований в тихому спокійному місці, поруч багато дерев, зелені, через дорогу Русанівський канал. До метро Лівобережна пішком 10 хвилин, до набережної Дніпра 5 хвилин. Міським транспортом і маршрутками можна доїхати в будь яку точку Києва. Також поруч є дитячий садок, школа, Русанівська Гімназія, мережі супермаркетів Фора, АТБ, Сільпо. Вільна, без опікунської ради. Записатися на перегляд квартири можна за номером телефона: 09*********41

3 кімнатна квартира на Русанівці (вул. Ентузіастів 33)
olx.ua
1 - 24 з 32 результатів