Продажа двухкомнатной квартиры 54,2 м.кв в апарт-комплексе Пуща Водица. Дом комфорт класса от надежного застройщика Киевгорстрой. Пуща Водица (Оболонский район) ул. Квитки Цисик 34, 36. Почтовый адрес Цисык 32. ДОМ ВВЕДЕН в ЭКСПЛУАТАЦИЮ. Монолитно каркасная технология строительства. Пяти этажный, семи секционный дом. Закрытая от автомобилей территория комплекса, подземный паркинг с лифтом. Квартира находиться в первой очереди, в средней секции. Рядом лес, экологически чистая зона с множеством озер, парков и местами отдыха., развитая инфраструктура. До станции метро Академ городок- 20 минут на общественном транспорте. Хорошее транспортное собщение с Оболонским районом, маршрутки, трамвай. Комплекс в Пуща Водице для тех, кто ставит в приоритет природу и чистый воздух. Преимущества: 1. Экологически чистая местность 2. 30000 га лесопарковой зоны 3. Развита транспортная инфраструктура 4. Удобная транспортная развязка 5. Малоэтажная застройка 6. Современные технологии и качество строительства Звоните, и мы с радостью подберем для Вас оптимальный вариант.

Пуща Водица. Квитки Цисык. 55м2. Можна заходить на ремонт уже СЕГОДНЯ
olx.ua

Продажа двухкомнатной квартиры 54,6 м.кв в апарт-комплексе Пуща Водица. Дом комфорт класса от надежного застройщика Киевгорстрой. Пуща Водица (Оболонский район) ул. Квитки Цисик 32 ДОМ ВВЕДЕН в ЭКСПЛУАТАЦИЮ. Комплекс в Пуща Водице для тех, кто ставит в приоритет природу и чистый воздух. Преимущества: 1. Экологически чистая местность 2. 30000 га лесопарковой зоны 3. Развита транспортная инфраструктура 4. Удобная транспортная развязка 5. Малоэтажная застройка 6. Современные технологии и качество строительства В квартире чистовая стяжка пола. Установленна система отопления с тепловими радиаторами. В квартиру заведены все комменикации. Счетчики воды, тепла и света. Квартира обладает потрясной террасой 16м, с возможностью остекления. Продажа с документами.

Пуща Водица. Квитки Цисык 32 (Квітки Цісик). 2К-54,6м. Терраса 16м.
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж двокімнатної квартири (2К) в Апарт Комплексі в Пущі Водиці (Пуща Водиця), по вулиці Квітки Цісик 32. Будинок Введений в експлуатацію, зараз активно заселяється. Всі комунікації підведені та працюють, вже є квартири з ремонтами в яких проживають сусіди. Квартира розташована на другому поверсі пяти поверхового будинку. Є вантажо-пасажирський ліфт. В квартирі чистова стяжка підлоги, розведено опалення та встановлені радіатори. Електрика, вода, каналізація в квартирі. Раді будемо вас вітати на перегляді цього чудового ексклюзивного варіанту.

Пуща Водиця. Цісик 32. Продаж 2К Апартаментів. ТОП ЕКО ЛОКАЦІЯ та ціна
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пуща-Водиця – місцевість для тих, хто втомився від шуму міста. Це тихе місце, де можна відпочити від проблем і повністю воззєднатися з природою. -Пропонуємо до продажу 2к апартаменти в ЖК «Апарт-комплекс в Пущі Водиці» за адресою: -м. Київ, Оболонський р-н, вул. Квітки Цісик, 32, секція 2; -загальна площа 56 кв.м., житлова 27 кв.м., кухня 13 кв.м.; -квартира розташована на 2 поверсі 5 поверхового будинку; -дві роздільні кімнати, кухня з виходом на лоджію, санвузол сумісний з гардеробом; -у квартирі зроблено сучасний ремонт, ніхто не проживав; -будинок зданий та введений в експлуатацію з 2021року; -в будинку своя котельня та центральна каналізація; -квартира з документами на право власності; -одностороння квартира з шикарним видом з вікна; -житловий комплекс із закритою територією; -зручна транспортна розвязка з Оболонню (трамвай, маршрутки); За 300 метрів від будинку розташований облаштований шикарний парк зі спортивними та дитячими майданчиками, водоймою, пляжами та доріжками для прогулянок; -приїжджайте на перегляд і ми відповімо на всі ваші запитання;

Продам апартаменты в ЖК Апарт, Оболонь, комплекс Пуща Водица
olx.ua

Продаж видової двокімнатної квартири в курортній Пущі Водиці. Будинок розташований за адресою: м. Київ вул. Цісик Квітки 32. Чисте повітря, хвойний ліс та каскад ставків — це локація нового апарт-комплексу в Пущі Водиці. Будинок розташований в рекреаційній зоні Києва, серед санаторіїв і будинків відпочинку, далеко від шуму столиці. Квартира розташована на 5 му поверсі 5 ти поверхового будинку (над квартирою є ще тех поверх), загальна площа її складає: 62 м2, кухня 12 м2, спальня кімната 11,7 м2 та 17,9м2 друга кімната, санвузол 4,4 м2 та 1,8м2, коридор 5,3 м2, тераса 5,1 м2 з якого відкривається вид на вікові дуби та сосни. В комплектацію квартири входить : розведене опалення та встановлені радіатори в кухні та кімнатах, лазерна стяжка підлоги, тепловий лічильник, лічильник на воду, лічильник на світло, комплект ключів. Інфраструктура: Пуща Водиця — курортна зона, спокійна та вільна від шуму. За покупками та розвагами з сімєю можна зїздити в Lavina Mall, де відкриті понад 150 магазинів, супермаркет «Сільпо», ресторани та кафе, кінотеатр «Мультиплекс». Також в Lavina Mall діє розважальний парк «Галактика» площею приблизно як 3 футбольних поля, на яких функціонують: американська гірка, Air Race, Pirate Ship, Disko 24, Midi Dance Party 360, 7-D кінотеатр, театр ілюзій, кімната жаху, лабіринти, батутними комплекс, ігрові апарати, канатний парк, печери, вільне падіння, скеледром. Також за 10 хвилин на авто можна доїхати до «Новуса» або «Ашана» на вибір. На відстані 10-15 хвилин їзди на авто маленьких мешканців чекають школа-дитячий садок «Перлина», дитячий садок-ясла «Бджілка», дитячий садок «Країна дитинства». Для дітей дорослішого віку у пішому доступі школа №104, школи інтернати №4 та №25, музична школа №39, а за 15 хвилин можна доїхати до шкіл у Виноградарі. У навколишніх лісах та парках буде цікаво покататися на велосипедах або вийти на пробіжку. Навчитися грати в теніс можна в тенісній академії, до якої 20 хвилин пішки. Також під боком медичні установи: санаторій-профілакторій, київський шпиталь, дитячий оздоровчий табір та пологовий будинок Лелека. Особливості: малоповерховий комплекс в екологічно чистій зоні. зручна транспортне сполучення з Києвом — проходить трамвай від станцій. метро Контрактова площа та Оболонь, автобуси від станції Академмістечко та маршрутки. комерційний перший поверх під магазини, кафе, медичні кабінети та інші сервіси для мешканців. Продаж без комісії. За додатковою інформацією звертайтесь по телефону .

Продаж видової 2к квартири 62м2  в курортній Пущі Водиці
olx.ua

Прямая продажа от хозяина Готовый дом, монолитно-каркасная конструкция. Потолки 2.7 метра . 15 минут до метро Академгородок. 5/5 этаж , 6 секция. Видовая квартира. Закрытая территория, охрана и видеонаблюдения. Красивое тихое место, свежий воздух, рядом лес , озеро , парк. Готов к заселению/ремонту уже сегодня. Если связи нету - звоните вайбер/телеграмм или же сообщения.

власник
2к квартира 54м. ЖК «Апарт-комплекс - Пуща Водица» Квитки Цисык 32
olx.ua