До вашої уваги пропонується 1 (одна) кімнатна квартира за адресою: Проспект Петра Григоренка буд. 38 , яка розташована на 6 поверсі 17 поверхового будинку. До М Позняки - 10хв пішки Технічна характеристика квартири: Загальна площа 48,2 кв.м та складається з: - Кімната 17, 90 кв. м - Кухні 10, 6 кв. м - Лоджії 9,2 кв. м. - Ванна кімната 2,6 кв. м. - Вбиральня 1 кв. м. - Коридор 6,9 кв. м. Висота приміщень 2,7м. Будинок з консьєржем та великою прарковкою Гарний, чистий підїзд Матеріал зовнішніх стін к/бетон; Матеріал перекриття залізобетон. 2 ліфти: вантажний та пасажирський. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція.

Григоренка Петра просп., 38
rieltor.ua

ВІД ВЛАСНИКА! Можлива оплата безготівкою/криптовалютами. Топова дизайнерська квартира. Все робилось уважно, для себе і не економно. Продається з усією технікою. Заїжджай і живи/здавай. 25 поверх з видом на прекрасні Позняки. Панорамні вікна з потрійним склопакетом rehau з аргоном. Висота стелі +10 см за рахунок поверха. Перепланування в якому прибрали всі стіни і вихід на балкон. Розширені двері в ванну. Зроблена нова ніша під шафу. Всі поверхні з натурального каменю. На кухні лабрадорит. На балконі тепла підлога за рахунок центр обігріву. Якісний ламінат/велика плитка. Мінімалістичний і зручний душ, скло з підсвіткою. Хороша сантехніка. Дорогі, надійні броньовані двері. Значна кількість захованих полиць кухні, велика і зручна шафа-купе. Зверху місце під габаритні речі до 2м. Вся техніка в топі, пральна з паровим циклом, циклонний пилосос karher, музика harman/kardon і mission, роутер apple. Кондиціонер, бойлер, електроплита. Велечезні красиві фікуси по 2,5 і 2м. Меблі ikea. До 2 метро 5хв пішки. Велечезний спектр інфраструктур навколо. Садики, школи, маркети, фітнес, що завгодно. З двох боків будинку дитячі/спорт майданчики. Поруч каскад озер і проліски. Люди молоді, привітні, сучасні. Посусідству прекрасний ресторан і кофейні. Дуже тепла, комфортна, світла квартира в прекрасному стані (навідь айкос не дозволялось курити)!

власник
Бориса Гмирі вул., 12б
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

БЕЗ КОМІСІЇ. Пропонується до продажу однокімнатна квартира в ЖК Молодіжний квартал на Осокорках за адресою: Чавдар буд. 4. Будинок 2012 року, серія КТУ, утеплена панель. Площа квартири складає 41,3 квадратних метри загальної площі, з житловою площею 17,4 квадратних метрів та кухнею 11,3 квадратних метрів. Квартира з ремонтом. Продаж з меблями і технікою. Залишається диван, кондиціонер, шафа-купе, в Передпокої шафа, Кухня: електрична, плита, холодильник, витяжка, диван, Суміщений с/в - ванна, пральна машина, Засклений балкон, вид з вікон на Дніпро. Економні комунальні, лічильники на воду та опалення. Локація квартири також вражає — зручна транспортна розвязка, неподалік розташовані парки, магазини та навчальні заклади. Найближча станція метро Осокорки 10 хвилин пішки

ексклюзив
Чавдар Єлизавети вул., 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж без% 1к квартири, Позняки-Осокорки, Софії Русової 1, Дарницький район, Лівий берег. Квартира знаходиться на 6 поверсі 25-ти поверхового будинку. Укомплектована меблями та технікою. Загальна площа 41,1м2, житлова площа 17,3м2, кухня 7,3м2. Квартира не кутова, не в торці будинка. Квартира знаходиться всередені будинка, тому - тепліша. Кімната: диван, також: робоче місце, шафа, полиці. Кухня: обідня група, крісла, пральна машина Indesit, холодильник Beko, чеська сантехніка. Засклений балкон, утеплений. На балконі обладнано робоче місце (стіл, офісне крісло, виведено електрику). Завдяки теплому балкону, дозволяє заощаджувати витрати на опалення. Встановлений бойлер Indesit 100 л – і на кухні, і у ванній завжди гаряча вода. На всіх вікнах – жалюзі. Встановлені лічильники тепла (на опалення), регулятори на батареї, лічильники води, електрики (двозонні). LED (світлодіодні) лампи, що економить електрику. У передпокої - роздягальня, дзеркало. Вхідні броньовані двері, утеплені, з якісним замком, вічком, засувкою і системою противзлому. Три ліфти у підїзді, загальна парковка перед домом, консьєрж. Поряд з будинком: парковка, 2 великі спортмайданчики, магазинчик, позаду будинку – новий садок, 20 метрів – Новус. Автобусна зупинка: 10 метрів. На вулиці – кафе, спортзали, банки, магазини. За 5 хвилин від будинку – магазини ТЦ «МЕТРО», «Епіцентр», по дорозі від станції метро супермаркет "Білла".

ексклюзив
Софії Русової вул., 1
rieltor.ua

🌟 🌟 🌟 Просторна та затишна 1-кімнатна квартира відразу ж вас вразить! Знаходиться у Дарницькому районі Києва, на вулиці Чавдар Елизавети, 18, в житловому комплексі "Молодіжний квартал". Площа квартири - 61 кв. м, з просторою кімнатою 24 кв. м та функціональним плануванням, яке створює відчуття вільного простору та зручності. Якісний ремонт, виконаний за сучасними стандартами, залишить вас безсумнівними. Меблі та побутова техніка від провідних виробників вже встановлені, готові до використання. Особливість цієї квартири - індивідуальні лічильники тепла, води та електроенергії, що дозволяє ефективно контролювати витрати і зберігати кошти. А комірка на поверсі допоможе зберегти простір вашої квартири вільним від непотрібних речей. Локація також вражає: поруч розташовані гімназія "Київська русь", приватна школа, дитячі садочки, поліклініка та безліч закладів для проведення дозвілля - кафе, ресторани, тренажерні зали. А каскад озер із зонами відпочинку - прекрасне місце для прогулянок. Станція метро "Осокорки" знаходиться в 10 хвилинах пішки. Не втрачайте можливості придбати цю квартиру в престижному районі! Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд.

Чавдар Єлизавети вул., 18
rieltor.ua

Пропонується простора 1-кімнатна квартира 39 м.кв. з документами за адресою: ЖК Патріотика вул. Б. Гмирі буд.18, у Дарницькому районі. Квартира укомплектована необхідними меблями та побутовою технікою: мікрохвильова піч, варильна панель, духова шафа, пральня машина, холодильник. З квартири відкривається чудовий вигляд на озера. Будинок – 2018 року будівництва. Акуратне парадне, встановлена система відеоспостереження, відеодомофон, кодовий замок. Є консьєрж, три ліфти, один із них – вантажний. ЖК Патріотика - житловий комплекс із зручною інфраструктурою. Поблизу є все необхідне для мешканців масиву: супермаркети «Novus», «Фора», АТБ, аптеки, Епіцентр, Metro, банківські установи, місця для дозвілля ТЦ «Аладін», ТЦ «Піраміда», ресторан «Кухмейстер», Mc.Donalds, дитячі садки, школи, гімназія, озера, пляжі. Відмінна транспортна розвязка, за 10 хв пішої доступності - метро Позняки. Є відеоогляд!

Бориса Гмирі вул., 18
rieltor.ua

Без комиссии!!! Предлагается 1-но комнатная квартира, 4 минуты ПЕШКОМ метро "Осокорки", расположена в комплексе "Південна Брама", 2012 года постройки. Общая площадь 51.4 кв.м, комната 21.4 кв.м, кухня 12,1 кв.м. Балкон из кухни застеклен. Окна на Ю-З, в тихий уютный двор. Капитальный ремонт 2015 года. Дом – кирпичный, полы – паркет и плитка (с подогревом). Продажа с мебелью, встроенной кухней и бытовой техникой, бойлером на 80 литров, стиральной машиной, кондиционером. Заходи, живи и радуйся. Консьерж, 3 лифта -2 пассажирских, 1 грузовой. Чистая продажа. Є-відновлення – готвы. Цена – 95000у.е Без комиссии!!!

ексклюзив
Дніпровська наб., 26к
rieltor.ua

Відмінна квартира в цегляному "спецпроекті" 2011 року. Квартира світла, простора, з функціональним плануванням, з великою лоджіє більш 5 метрів, з приємним краєвидом на приватний сектор у південний бік. Квартира в гарному стані з сучасним ремонтом у світлих тонах. На підлозі у коридорі та кухні кахель, в кімнаті ламінат, дві вбудовані шафи у коридорі та спальні та вбудована кухня. Заїзд у двір регулюється шлагбаумом. Уся інфраструктура поруч — магазини, аптеки, клініки, школи, дитсадки, кафе, ресторани, спортзали, торгівельні центри, дитячі та спортивні майданчики. Метро "Осокорки" 5 хвилини пішки. Ідеальна квартира як для життя, так і для бізнесу! Торг.

Чавдар Єлизавети вул., 1
rieltor.ua

✅ АКТУАЛЬНО! БЕЗ %! ОСОКОРКИ! 1 кімн=36.5м2! С.Русової, 1! ✔ Продаж квартири в житловому стані на Осокорах. ✔ Повноцінна однокімнатна квартира, сан.вузол суміжний, лоджія. ✔ Квартира мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою, встановлено кондиціонер, бойлер. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання, магазини, супер маркет, салон краси, ресторани. Метро Осокорки 10 хвилин пішки.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Софії Русової вул., 1
rieltor.ua

Спецпроект 2021 року.ЖК Лебединий. Монолітно-каркасний будинок з зовнішнім утепленням і вентильованим фасадом. Окремі житлова кімната, кухня з заскленою лоджією, панорамне скління, великий хол, суміщений санвузол. Після будівельників. Всі комунікації, лічильники на комунальні послуги. Вид на вул. Ревуцького. Гарний краєвид. ЖК"Лебединий", у складі якого три будинки комфорт-класу. Будинки утворюють закритий із трьох сторін двір, у центрі знаходиться дитячий майданчик, навколо якого розміщуються затишні зони відпочинку, розділені декоративним чагарником. Поруч озеро з облаштованою набережною.Дуже розвинута інфраструктура,поруч метро Харківська,супермаркети,банки,транспортні зупинки,зона відпочинку.

Ревуцького вул., 40б
rieltor.ua

Вільна до заселення нових власників однокімнатна квартира в престижному районі Лівого берега столиці. Будинок серії КТ 1999 року побудови, розташований в тихому, закритому на шлагбаум дворі. Квартира у гарному стані, обладнана вбудованими меблями та побутовою технікою. Затишна кімната з великою заскленою та утепленою лоджією з видом у тихий двір. В кімнаті містка шафа-купе, двоспальний м’який куточок, тумба під медіатехніку, телевізор та кондиціонер. В кухні вбудовані меблі з технікою, система очищення питної води, пральна машина. Санвузли окремі, є бойлер. В передпокої корпусні меблі, є де повісити верхній одяг та прибрати взуття. Надійні вхідні двері. Доглянутий будинок і двір з дитячим майданчиком та місцями для паркування. У безпосередній близькості від будинку знаходяться: Скандинавська гімназія, супермаркети, торгово-розважальні центри, безліч кафе і ресторанів, кілька спеціалізованих шкіл, гімназій, ліцеїв і дитячих садків. Поруч знаходиться станція метро «Позняки», 10 хвилин пішої ходи. Чудова пропозиція для життя та орендного бізнесу.

Григоренка Петра просп., 38а
rieltor.ua

Загальна інформація: Дарницький р-н вул. С.Крушельницької б.7 Площа: 44,4/17,9/15 Поверх: 5/18 Будинок 2005 року Умови продажу: Продаж без комісії для покупця Один власник Зареєстрованих немає У власності понад 3 роки

Крушельницькой Соломії вул., 7
rieltor.ua

єОселя, єВідновлення ( сертифікат) постанови та будь які державні програми розглянемо, обговоримо. є відеоогляд квартири, ключі на руках, показую день в день. Крута простора 1-кімнатна квартира, з документами за адресою: ЖК Патріотика. вул. Софії Русової 7г., у Дарницькому районі. Сучасний ремонт. Укомплектована необхідними меблями та побутовою технікою: варильна панель, духова шафа, пральня машина, холодильник, бойлер, телевізор та інше. Планування: затишна спальня, простора кухня вітальня, сумісний санвузол, засклена лоджія. Будинок – 2018 року будівництва. Акуратне парадне, встановлена система відеоспостереження, відеодомофон, кодовий замок. Є консьєрж, три ліфти, один із них – вантажний. ЖК Патріотика - житловий комплекс із зручною інфраструктурою. Поблизу є все необхідне для мешканців масиву: супермаркети «Novus», «Фора», АТБ, аптеки, Епіцентр, Metro, банківські установи, місця для дозвілля ТЦ «Аладін», ТЦ «Піраміда», ресторан «Кухмейстер», Mc.Donalds, дитячі садки, школи, гімназія, озера, пляжі. Відмінна транспортна розвязка, за 15 хв пішої доступності - метро Осокорки, Позняки. Телефонуйте за номером в оголошенні ;)

можливий продаж по єОселя
Софії Русової вул., 7г
rieltor.ua

Велика 1-кімнатна (48 кв.), 7 хв. від метро Позняки, Проспект Бажана, 26, 8/16 пов. цегляного будинку, 48//18/10,3, душова кабіна, вбудовані кухонні меблі, бойлер, кондиціонер, велика шафа – купе. Великий тамбур на дві квартири. Міцні товсті цегляні зовнішні стіни. Всі вікна виходять у двір, кватира сонячна. Інтернет, телебачення. Доглянуте парадне, консьєрж, відеоспостереження, вантажний ліфт. Поруч, дитячі садки, школи, супермаркети, торгові центри, від метро Позняки або Харківська -7-10 хвилин ходьби. 57000 долларів. (комісія 2.5%) Для детальної інформації телефонуйте або пишіть по будь-яких месенджерах, вишлю відео.

Бажана Миколи просп., 26
rieltor.ua

АКТУАЛЬНО! Продається 1-кімнатна квартира в ЖК Патріотика. М. Осокорки-15 хв. пішки, м. Позняки – 10 хв. Окремі лічильники на тепло, електрику, воду. Будинок добре теплоізольований. Новий район із чудовою інфраструктурою. Поруч супермаркети Nоvus, АТБ, Епіцентр, ТРЦ Аладдін, Піраміда, магазини, кафе, Нова пошта.

Бориса Гмирі вул., 20
rieltor.ua

ПРОДАЖ ПРОСТОРОЇ, ОДНОКІМНАТНОЇ квартири, в новому будинку. Точна адреса: Дарницький район, вулиця Ревуцкого 54, в ЖК "РЕВУЦЬКИЙ". До метро "Харківська" 10 хвилин пішки, метро "Позняки" 24 хвилини, до метро "Вирлиця" 30 хвилин. 17 поверх (25-поверхового будинку). Будинок збудований в 2021 році, забудовник ДБК-4. Залізобетонні стіни та залізобетонні перекриття. На поверсі 6 квартир. Є 3 ліфти (один грузовий + два пасажирських). Висота приміщення h= 2, 80 м.. ПАРАМЕТРИ квартири: загальна площа= 53 м2, площа кімнати= 18 м2, кухня= 9, 8 м2, хол= 11, 9 м2, коридор= 3, 1 м, санвузол= 4, 1 м2, лоджія= 2, 5 м2 (50%), засклена. Санвузол суміжний (з повноцінною ванною). Все нове, бо в цій квартирі майже ніхто не проживав. Квартира продається з повною комплектацією меблями та побутовою технікою: вбудована кухня, кухон. Податки сплачує продавець. Можливо під Є -ОСЕЛЮ.

Ревуцького вул., 54
rieltor.ua

Продаж 1.5к -квартири, видова вікна на сторону Рівер Мол та р.Дніпро, Дніпровська наб.17 В, ЖК "Берег Дніпра" Площа: 47.79/16.62/13,17 Н- 2.7, діє перепоступка, планове введення в експлуатацію перший квартал 2024 р. Інфраструктура поруч: велика кількість супермаркетів, гіпермаркет Епіцентр, поруч великий вибір кафе і ресторанів, дошкільні заклади – «Веселка», «Малишаріки», «Тигрик», загальноосвітні школи, Грецька набережна, парк «Прибережний» з футбольним полем ТЦ " Рівермол". Комфортний підземний паркінг на 35 машин, гостьовий - 86.

Заводський пров., 1
rieltor.ua

ПРОДАМ 1 КОМ КВАРТИРУ метро Харьковская !!!Киев,Дарницкий р-н, ул Вишняковская 3, АППС, 10/18пан, 45/18/11,8 плюс 4 лоджея ,утеплена с отоплением,холл 6м,су/раздельный, счетчики,окна деревяные, во двор,линолиум, жилое состояние, 2 лоджеи с комнаты и кухни , Консерж, три лифта,ютный двор.ОСББ комунальные ниже городских.Рядом , школа,детсад,метро Харьковская Собственность более 3 лет,прописан 1 чел. СВОБОДНАЯ.Цена ниже рыночной 43000у.е ТОРГ 0507104411,0672799758

Вишняківська вул., 3
rieltor.ua

1 кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом, розташована поруч біля м. Осокорки . Вся інфраструктура магазини, супермаркети, школа садочки , чудова зона відпочинку теж поруч. Якщо ви бажаєте отримати красиву перспективну квартиру районі міста, то ця квартира саме для вас!

Бориса Гмирі вул., 16
rieltor.ua

Коміссія 2,5% від продажу Пропонується в продаж простора однокімнатна квартира. Якісний монолітно каркасний будинок. Теплий. Лічильники на опалення, воду, світло. Власники жили з вимкненим централізованним опаленням і в квартирі тепло. Ремонт виконаний в світлих тонах. Продається не з усіма меблями, що на фотографіях. Залишаються вбудовані меблі та техніка. Але якщо дуже потрібно, можуть залишити частково. У пішій доступності від будинку розташовані всі необхідні об"єкти інфраструктури: станція метро Позняки 3хв. пішки, ТЦ "Піраміда", "Метро", "Епіцентр", "Алладін", "Новус", "АТБ", спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку, 2 підземні паркінги, стоянка у дворі, озеро Небреж. Розрахунок в Євро Телефонуйте та домовляйтесь на перегляд в зручний для Вас час! Ексклюзив. Не рекламувати 95 000 долл

Мишуги Олександра вул., 12
rieltor.ua

Чиста, вільна квартира з гарним плануванням в кооперативному будинку 1996 р. 10/16 пов, 40/18/8,5 , дві великі лоджії (не засклені), двокамерні металопластикові вікна, стан квартири задовільний, підлогу в кімнаті (паркетна дошка від будівельників) потрібно міняти. Великий закритий коридор-тамбур на три квартири, чудові сусіди. Два ліфти, впорядкований, чистый під"їзд, консєрж. Гарне розташування будинку, тихо, зелено, відмінна інфраструктура. М.Харківська, м. Позняки -8-10 хвилин пішки. Квартира без проблем, без боргів, "чистий" продаж. 41000 доларів США.

Бажана Миколи просп., 28а
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири Єлізавети Чавдар. Квартира розташована на 11 поверху 25 поверхового термобудинку. Будинок 2012 року. Дуже тепла та затишна.. Знаходиться всередині будинку. Є лічильник опалення. Квартира з гарним косметичним ремонтом та зручним плануванням. Укомплектована всім необхідним для життя: меблі та техніка. Є додатковий тамбур на дві квартири. Прибудинкова територія обладнана дитячими майданчиками, місцями для відпочинку, кафе, магазинами. Комфортне місцерозташування зі зручною транспортною розвязкою: метро Осокорки та Позняки – 10 хв пішим ходом. Квартира ідеально підійде як для життя, так і під орендний бізнес!

Чавдар Єлизавети вул., 14
rieltor.ua

.Продам 1-ну квартиру на вулиці Софії Русової, 7А Квартира знаходиться на 18 поверсі/25 поверхового будинку. Загальна площа квартири 44 м2. Квартира з затишною вітальнею та гарною кухнею з просторим заскленим балконом,велика гардеробна кімната. Новий якісний ремонт,наповнена всіма необхідними меблями та сучасною технікою. - Двоспальне ліжко - Великий диван - Комод - Телевізор у вітальні та на кухні - Холодильник - Духова шафа - Мікрохвильова піч - Бойлер - Пральна машина - Лічильники на тепло, воду, світло. - Кондиціонер - Консьєрж, 24/7 відеоспостереження. - 3 хвилини пішим ходом супермаркет, поряд кафе, аптеки,18 хвилин станція метро Осокорки, озеро.

Софії Русової вул., 7а
rieltor.ua

Продаж чудової 1-К квартири в ЖК Патриотика по вулиці Софії Русової 3. Загальна площа квартири 38,9 кв.м Житлова площа 17,3 кв.м. Кухня - 7.35кв.м. Будинок введено в експлуатацію в 2017р. В квартирі залишаються всі меблі та техніка (бойлер, пральна машинка, холодильник, мікрохвильовка, електроплита з духовкою, витяжка, wi-fi роутер, телевізор). Балкон-лоджія засклена, вікна виходять в двір. При покупці під бізнес є можливість зробити окремий вхід. Є лічильники води, електроенергії, лічильник опалення. Укладено прямий договір з постачальником електроенергії, підключена двофазна система тарифікації "день/ніч" В будинку підключена система автоматичного зчитування показників лічильника тепла. Розвинута інфраструктура! Ціна: 55 000у.е. +3%комісія

Софії Русової вул., 3
rieltor.ua
1 - 24 з 242 результатів