БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 2х кімнатної квартири по вул. Лариси Руденко буд. 15/14. Площа 50,6 кв.м. Квартира розташована на 7му поверсі 10ти поверхового будинку. ГАЗ. Продаж з меблями і технікою. Розвинена інфраструктура району: школи, дитячі садочки, магазини, супермаркети. Відмінна локація, оскільки поряд метро Харківська та метро Позняки. Ціна продажу 61000 у.од. Код- 21145892

ексклюзив
Руденко Лариси вул., 15/14
rieltor.ua

МОЖНА ДЕРЖАВНІ ПРОГРАМИ ! Продаж 2 кімнатної роздільної квартири на Осокорках за адресою: вул. Чавдар буд. 4. Будинок збудований - 2012 року, серія КТУ, утеплена панель, сіт панель. Загальна площа квартири становить 77,2 квадратних метрів, з яких 31 квадратний метр відводиться під житлову зону, а 12 квадратних метрів - під кухню. Квартира з ремонтом. В квартирі є меблі, ліжко, шафа, кондиціонер; В дитячій кімнаті: ліжко, комод, шафа; великий і просторий передпокій, гардероб, шафа-купе; Кухня вбудована, варильна поверхня, духова шафа, посудомийка, багато поличок; Роздільний с/в - ванна і душ, пральна машина, встановлений бойлер, два засклених балкона, з вікон відкривається чудовий вид на місто. Економні комунальні, лічильники на воду та опалення. Локація квартири також вражає — зручна транспортна розвязка, неподалік розташовані парки, магазини та навчальні заклади. Найближча станція метро Осокорки 10 хвилин пішки. Вартість : 90 000 доларів.

ексклюзив
Чавдар Єлизавети вул., 4
rieltor.ua

Продам квартиру 3 роздільні кімнати по вул.Вишняківська, 12, Дарницький район, метро Позняки та Харківська. Зручний 4 поверх з 10. Є 2 засклених балкони-лоджії. Загальна площа 72 м2. Опалення, газ та вода не зникають під час відключень електроенергії. В квартирі встановлена газова плита. Велика шафа купе, пральна машинка, холодильник, телевізор, простора кухня. Квартира дуже тепла, оскільки збільшена кількість опалювальних батарей. На вікнах склопакети. Санвузол роздільний.

Вишняківська вул., 12
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії для покупця! Підходить під програму єОселя, єВідновлення, 280 постанова та ін.! Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК "РЕВУЦЬКИЙ", вул.Ревуцького 54. Площа 47 кв.м. В квартирі виконаний новий ремонт в світлих тонах.Є велика лоджия. Комплекс розташований в пішому доступі від станції метро Харківська, але віддалений від проїжджої частини проспекту Миколи Бажана. Активна забудова Дарницького району посприяла розвитку інфраструктури: поруч школи, дитячі садки, супермаркети, ТРЦ та зупинки громадського транспорту, на якому можна виїхати в будь-яку іншу частину Києва. Купити продукти біля будинку можна в «Велмарті» — 6 хвилин пішки, в «Форі» — 10 хвилин пішки або у двох «Великих Кишенях Експрес», до яких 12 хвилин. За 4 хвилини можна доїхати до гіпермаркету Metro Cash & Carry. Якщо потрібні товари для дому та ремонту — 5 хвилин на авто до «Епіцентру». За 5-10 хвилин їзди на авто від комплексу «Ревуцький» або в радіусі кількох хвилин пішки від станції метро Позняки розташовані 5 торгових центрів: «Піраміда», «Паралель», «Аладдін» та inSilver. Також в пішому доступі кавярні, піцерії та суші-бари. Відвести дитину до дитячого садку можна буде пішки — 8 хвилин до дитячого садка №791, 9 хвилин до дитячого садка №149, 10 хвилин до «Оллі-Поллі», 11 хвилин до дошкільного центру №126, 15 хвилин до дитячого садка Монтессорі, дитячого садка №500, школи-садка «Абетка» та школи-садка «Зодіак». Доросліші діти зможуть ходити пішки до «Нової школи», школи №316, Гімназії міжнародних відносин та Скандинавської гімназії. Ще поблизу є «Рок школа на Позняках», курси англійської мови та Київська морська школа, де можна отримати права на катер, човен, гідроцикл або яхту. Є відеоогляд! Ключі на руках!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Ревуцького вул., 54
rieltor.ua

Актуально! Продається простора 3-кімнатна квартира площею 97 м² в одному з найкращих ЖК на Лівому березі. Розташована квартира на 6/26 пов. в 5 будинку на першій лінії. Продумане планування - 3С2, велика кухня-вітальня та просторі 3 кімнати, чудово підійдуть для сімейного життя. Будинок введений в 2023 році, отримано документи права власності, прописаних немає. Встановлені всі лічильники: гаряча-холодна вода, електрика та опалення. Квартира має панорамний вид у двір та частково на Дніпро — ідеальне місце для тих, хто мріє про стильне житло з відчуттям простору і комфорту. ЖК має великий підземний паркінг, що дає вам додаткову можливість придбати або орендувати паркомісце для улюбленого авто. Зручна транспортна розвʼязка, до станції метро всього 5-7 хвилини на транспорті, а ТЦ "River Mall" знаходиться лише за 2 хвилини їзди, 5 хв пішки до одного з найбільших магазинів "Новус". ЖК Great пропонує все для комфортного життя: розвинену інфраструктуру з магазинами, дитячими майданчиками, спортивними зонами, футбольними та тенісними полями. Це унікальна пропозиція для тих, хто шукає елітну квартиру з усіма перевагами сучасного міста! Не пропустіть свій шанс на вигідне придбання житла вашої мрії, телефонуйте, записуйтесь на перегляд власної майбутньої оселі.

можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 15
rieltor.ua

Без комісії для покупця До вашої уваги пропонується продаж 4-кімн квартири на Позняках. Найкраща ціна за квадратний метр. Стан квартири: житловий, потребує косметичного ремонту. Фото відповідають. У кімнатах паркет у чудовому стані. У коридорі та кухні плитка. Змінено три вікна, решта старого скління. Велика простора кухня. Поміняно сан. техніка. У квартирі чотири лоджії. Взимку дуже тепло. У будинку ОСББ, консьєрж, вже є генератор на насоси, так само планується купівля генератора на ліфти. Біля будинку є все потрібне для комфортного проживання. Дитячі садки, школи, магазини, супермаркети, аптеки, банки, відділення пошти. До метро Позняки 20 хвилин ходьби. Комісія для покупця – 0%. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд. ID: 74630

генератор
Ахматової Анни вул., 13Б
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатна квартира у ЖК Молодіжний квартал, Осокорки за адрсою: Ващенко буд. 5. Будинок 2014 року, стіни залізобетоні, утеплена панель мін. ватою. Загальна площа: 39,9 кв. м. житлова площа 17,2, а кухні 9,5 кв. м. на 20 поверсі. Косметичний ремонт від забудовника. Квартира в житловому стані. Продаж з меблями і побутовою технікою. В квартирі є ліжко, шафа, кондиціонер, Кухня мебльована, електрична плита, холодильник, балкон не засклений. Розвинена інфраструктура, гарний краєвид. Вартість: 55 000 тисяч у.е.

ексклюзив
Ващенка Григорія вул., 5
rieltor.ua

Без комісії! Продаж дворівневої 3к квартири з ремонтом меблями та технікою (по домовленості) Адреса: вул. Бориса Гмирі,1/2. 3-4 поверхи 14 поверхового будинку. Площа квартири 104,7 кв.м, житлова - 57, кухня 13,6 кв.м. Планування роздільне: три коридори, кухня, три окремі кімнати, два санвузли, два балкони. На підлозі високоякісний паркет в гарному стані. На кухні та в с/в підлога з підігрівом. Встановлені лічильники на воду, на світло (день/ніч). Висота стелі 2,7м. Броньовані вхідні двері. Будинок керамзитобетонна панель з утепленням. Територія будинку закрита: шлагбаум. Вдала інфраструктура: поруч декілька дитячих садочків, шкіл, спортивних і інших клубів, бізнес-центрів, супермаркетів, магазинів, ТРЦ, кафе, ресторанів, тощо. Дуже зручна транспортна розвязка: до метро Позняки 10 хвилин пішки (800 м), до метро Осокорки 12 хвилин пішки (950 м), зупинка громадського транспорту біля будинку. Ціна квартири 117 000 $ Прекрасне рішення як для оренди так і для комфортного проживання. Двухуровневая, С ремонтом, 2 Санузла, Возле метро, Большая кухня

ексклюзив
Бориса Гмирі вул., 1/2
rieltor.ua

Видова 2к квартира на Осокорках! Ключі на руках! Пропонується затишна квартира з ремонтом. Окремі кімнати, велика кухня з балконом, санвузол роздільний. Квартира світла, з вікон відкривається чудовий вид! Будинок монолітний! Гарний двір, паркомісця за шлагбаумом. Поруч є абсолютно все для комфортного життя. Метро 10 хв пішки. Колегам дублювати рекламу забороняю!

Чавдар Єлизавети вул., 24
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири, вул. Вишняківська 13-Б, Дарницький район, Лівий берег, Позняки. • S – 67,20 кв.м., житлова – 33,30 кв.м., кухня – 12 кв.м. • 14 поверх/16 поверхового будинку • Планування: кімнати – окремі. Роздільний санвузол. У двох житлових кімнатах встановлені екологічні вікна. Вакуумні пакети на деревяній основі, за німецькою системою. Якісні бронедвері Квартира продається з меблями та технікою (див. на фотографіях). У квартирі встановлені: кондиціонер, бойлер. • Будинок знаходиться в пішій доступності від метро «Позняки», поряд ТЦ «Піраміда», «Паралель», «Пузата хата», «KFC», кафе, ресторани, фітнес клуби, дитячі садки, школи, гімназія, сучасний стадіони, супермаркети, відділення банків, пошта. • Озера у пішій доступності. • Зручна транспортна розвязка до метро Позняки 10 хв. ходьби, транспорт по всіх напрямках Києва та Київської області. • Вартість квартири 80000 $. Без%. Телефонуйте, перегляд у зручний для Вас час. Продажа двухкомнатной квартиры, ул. Вишняковская 13-Б, Дарницкий район, Левый берег, Позняки. • S – 67,20 кв.м., жилая – 33,30 кв.м., кухня – 12 кв.м. • 14 этаж/16 этажного дома • Планировка: комнаты – раздельные. Раздельный санузел. В двух жилых комнатах установлены экологические окна. Вакуумные пакеты в деревянной основе, по немецкой системе. Качественные бронедвери. Квартира продается с мебелью и техникой (см. на фотографиях). В квартире установлены: кондиционер, бойлер. • Дом находится в пешей доступности от метро «Позняки», рядом ТЦ «Пирамида», «Паралель», «Пузата хата», «KFC», кафе, рестораны, фитнес клубы, детские садики, школы, гимназия, современный стадионы, супермаркеты, отделения банков, почта. • Озера в пешей доступности. • Удобная транспортная развязка, до метро Позняки 10 мин. ходьбы, транспорт по всем направлениям Киева и Киевской области. • Стоимость квартиры 80000$. Без %. Звоните, просмотр в удобное для Вас время.

ексклюзив
Вишняківська вул., 13-Б
rieltor.ua

Без % Продаж 4к квартири вул. Вишняківська 7А, Позняки, Осокорки, Харківська, Дарницький район, Лівий берег Простора та сонячна з прекрасным плануванням, підійде для великої сімї або комерції. Потребує ремонту, але варта Вашої уваги. 1/14 поверх, будинок АППС-люкс 2000р. Площа 107/59/12 м² Три окремі кімнати: спальня, дитяча, кабінет і простора зала-вітальня 2 великі шафи-купе Проведена сигналізація Роздільний санвузол На вікнах решітки Дубовий паркет 2 затишні лоджії, обшиті деревом Зелений двір з дитячим майданчиком Поруч: - супермаркети, магазини - озеро, кафе, ресторани - садок, школа, клініка - до метро Позняки та Харківська 10 хв. пішки - 2 хв. від будинку зупинка автобусу та маршрутки Ціна 85000 у.о. без комісії Можливий безготівковий розрахунок Співпрацюємо зі всіма соціальними програмами: Є-відновлення, постанова 179, 266, 280, 600, внутрішньопереміщені особи, житло для учасників АТО, молодіжний кредит Без % Продажа 4к квартиры ул. Вишняковская 7А, Позняки, Осокорки, Харьковская, Дарницкий район, Левый берег Просторная и солнечная с прекрасной планировкой, подойдет для большой семьи или коммерции. Требует ремонта, но стоит Вашего внимания. 1/14 этаж, дом АППС-люкс 2000г. Площадь 107/59/12 м² Три отдельные комнаты: спальня, детская, кабинет и просторный зал-гостиная 2 больших шкафа-купе Проведена сигнализация Раздельный санузел На окнах решетки Дубовый паркет 2 уютные лоджии, обшитые деревом Зеленый двор с детской площадкой Рядом: - супермаркеты, магазины - озеро, кафе, рестораны - садик, школа, клиника - до метро Позняки и Харьковская 10 мин. пешком - 2 мин. от дома остановка автобуса и маршрутки Цена 85000 у.е. без комиссии Возможен безналичный расчет Сотрудничаем со всеми социальными программами: Е-восстановление, постановление 179, 266, 280, 600, внутренне перемещенные лица, жилье для участников АТО, молодежный кредит

ексклюзив
Вишняківська вул., 7А
rieltor.ua

Продаж Видової 2к квартири вул. Ревуцького 54, м Харківська ЖК Ревуцький, Дарницький рн Нова зі свіжим ремонтом та чудовим плануванням біля зеленої зони. Неперевершений вид з усіх вікон на велике озеро, що дарує відчуття ніби мешкаєте на березі моря. Особливо підійде, якщо прагнете прокидатися з насолодою від сходу сонця. Готова до облаштування. Площа 78.6 / 36 / 12 м² Дві роздільні кімнати 18 м² Дві засклених лоджії 9/25 поверх, сучасний панельний будинок з утепленням 2021 р 3 ліфти (2 пасажирських, 1 вантажний) Лічильники на воду й тепло Доглянутий, приємний двір з дитячим майданчиком та парковкою. Поруч: - Супермаркет, магазини - Школа, дит. садок 9 хв. - Метро Харківська 10 хв. - Зупинка автобусу та маршрутного такси 3 хв. Ціна 85000 у.о. +5% Продажа Видовой 2к квартиры ул. Ревуцкого 54, м Харьковская ЖК Ревуцкий, Дарницкий рн Новая со свежим ремонтом и отличной планировкой возле зеленой зоны. Непревзойденный вид из всех окон на большое озеро, что дарит ощущение будто живете на берегу моря. Особенно подойдет, если хотите просыпаться с наслаждением от восхода солнца. Готова к обустройству. Площадь 78.6 / 36 / 12 м² Две раздельные комнаты 18 м² Две застекленных лоджии 9/25 этаж, современный панельный дом с утеплением 2021 г. 3 лифта (2 пассажирских, 1 грузовой) Счетчики на воду и тепло Ухоженный, приятный двор с детской площадкой и парковкой. Рядом: - Супермаркет, магазины - Школа, дет. садик 9 мин. - Метро Харьковская 10 мин. - Остановка автобуса и маршрутного таксы 3 мин. Цена 85000 у.е. +5%

Ревуцького вул., 54
rieltor.ua

Продається дуже гарна та світла 1 кімнатна квартира по вул. С. Крушельницької 13, до ст. метро Харківська -10хв. пішки, до метро Позняки -18хв пішки. 
 Будинок 2017 року побудови, монолітно-каркасний. 
Площа: 38 м2 Поверх: 21/26

 В квартирі зроблений якісний ремонт, використані дорогі матеріали та якісна техніка. Вбудована кухня, плита та духова шафа, витяжка, холодильник, лоджія засклена та утеплена, пральна машина-автомат, бойлер. Зручний диван, в кімнаті є кондиціонер. В будинку ОСББ. 
Встановлюють генератор на вантажний ліфт, подачу води і опалення (як резервний у випадку блекауту). 

 Зручна інфраструктура: поруч метро, озера з парками, пляжі, бігові доріжки, маркети (АТБ, Велика Кишеня, Метро, Епіцентр), садочки, школи, ліцей. Будинки розташовані таким чином, щоб у кожній квартирі були видові вікна. Перед будинками облаштоний дитячій майданчик, місця для відпочинку та доріжки для прогулянок.

можливий продаж по єОселя
генератор
Крушельницькой Соломії вул., 13
rieltor.ua

Без комиссии!!! Предлагается 1-но комнатная квартира, 4 минуты ПЕШКОМ метро "Осокорки", расположена в комплексе "Південна Брама", 2012 года постройки. Общая площадь 51.4 кв.м, комната 21.4 кв.м, кухня 12,1 кв.м. Балкон из кухни застеклен. Окна на Ю-З, в тихий уютный двор. Капитальный ремонт 2015 года. Дом – кирпичный, полы – паркет и плитка (с подогревом). Продажа с мебелью, встроенной кухней и бытовой техникой, бойлером на 80 литров, стиральной машиной, кондиционером. Заходи, живи и радуйся. Консьерж, 3 лифта -2 пассажирских, 1 грузовой. Чистая продажа. Є-відновлення – готвы. Цена – 95000у.е Без комиссии!!!

ексклюзив
Дніпровська наб., 26к
rieltor.ua

Проспект Петра Григоренко 36-а, 9/16 поверх. 2к квартира, 82 кв, метро Позняки 7 хв, Велика (82,2 кв.м.) 2-кімнатна квартира у Дарницькому районі поруч з метро Позняки (7 хвилин пішки). Площа – 82,2 кв.м., житлова – 42,6 Площа кухні – 12,2 кв.м. Кімнати 25,2 та 17,4 кв.м. Хол 13,2 кв.м. 2 лоджії по 5 кв.м. Гардеробна 4,3 кв.м. Квартира з правильним, функціональним плануванням, окремі кімнати, металопластикові вікна, засклені лоджії, роздільні санвузол та ванна, гардеробна кімната. Лічильники на воду, ее, без боргів по комунальних платежах, без перепланування, квартира в оренду не здавалася. Квартира облаштована всіма необхідними для життя меблями та технікою, що робить її готовою до заселення. Є кондиціонер. Загальний коридор на 3 квартири відокремлен від ліфту та зачиняється. Поруч розвинена інфраструктура: у дворі Скандинавська гімназія, поруч ТЦ Аладін (500 метрів), Ашан (600 метрів), Новус, Епіцентр (800 метрів), ТЦ «Піраміда» (800 метрів). До метро Позняки 7 хвилин пішки Будинок та двір доглянуті, чисте парадне, домофон, ліфти в ідеальному стані, створено ОСББ будинку.

Григоренка Петра просп., 36-а
rieltor.ua

Терміново продається однокімнатна квартира у м. Київ, Дарницький район, Осокорки, вул. Бориса Гмирі. Лишився тільки 9 поверх, але є генератор! Квартира без ремонту у новобудові. Забудовник на замовлення власників уже розпочав ремонтні роботи у квартирах, на початку листопада 2024 будівлю остаточно введуть у експлуатацію. Зараз останній шанс взяти квартиру по заниженій вартості через перепоступку (виплачена на 100%). ЖК Патріотика користується популярністю для покупки квартир як для власного користування, так і для здачі в оренду. Вартість обєкту складає 43 600 дол. У разі виникнення будь-яких питань, прошу звертатися, буду радий допомогти.

генератор
Бориса Гмирі вул., 20
rieltor.ua

Продам: 2-кім. квартиру. Дарницький район. Метро Позняки- 3 хвилини пішки. Вул. Мишуги, 8. Поверх 16 з 20. Площа загальна - 82 кв.м. Квартира двостороння, гарний вид з вікон. Раціональне планування: велика вітальня, дві окремі кімнати, простора кухня з виходом на засклений балкон, два санвузли з ванною та душовою кабіною. Зроблений якісний ремонт, повністю облаштована меблями та технікою. Абсолютно не потребує ніяких додаткових вкладень. Фото та відео відповідають на 100%, все залишається новим власникам. Невеликі комунальні, встановлені лічільники на електрику/воду/опалення. Заведено інтернет та кабельне. Сусіди виховані, спокійні, приємні люди. На поверсі лише три квартири. Будинок 2008 року, монолітно-цегляний, дуже теплий. Три ліфти, відеонагляд, консєрж, домофон. Доглянута прибудинкова територія, дитячий майданчик. Поряд знаходиться підземний паркінг, гостьова та платна парковки. Сама топова локація на Позняках! Навколо повністю розвинена інфраструктура: школи, садочки, спортивні майданчики. Торгові центри з ресторанами та кінотеатрами: «Піраміда», «Паралель» — 2 хв. пішки, «Аладін» — 10 хв. пішки, «Рівер Молл» — 5 хв. транспортом. Супермаркети: «Сільпо», «АТБ», Епіцентр, «Метро», «Новус» та багато інших. Парки та озера- 10 хв. пішки. Зручне транспортне сполучення. Зацікавила пропозиція? Телефонуйте, записуйтесь на перегляд. Зустрінемось, переглянете наживо квартиру, випємо смачної кави та обовязково про все домовимось. З повагою, Ваш ріелтор, Олена Сенатосенко.

ексклюзив
Мишуги Олександра вул., 8
rieltor.ua

Продається простора, світла, видова 1 кімнатна квартира із сучасним ремонтом, у якому ніхто не проживав. Замінені всі коммунікації, проводка, опалювальні батареї. Повністю мебльована: вбудована кухні з побутовою технікою, дві великі вбудовані шафи, диван. Санвузол сумісний. Вид на затишний дворик. Чистий доглянутий підїзд. поруч ТЦ Піраміда, Епіцентр, Метро. М Позняки 5хв ходьби;

Бажана Миколи просп., 24/1
rieltor.ua

Можливо безготівковий розрахунок .Серія АППС; : будинок 1997р, Поруч, у 3-х хвилинах ходьби, садок, поліклініка, салони краси, аптеки, школа, тц Піраміда. У пішій доступності Метро, Епіцентр, ТЦ Алладін. Чистий підїзд із консьєржем. Дитячий майданчик. Завжди є десь припаркувати машину. Квартира чиста, простора з гарним плануванням та ремонтом – є все необхідне для життя! Взимку дуже тепла, а влітку не жарко (стіни керамзитобетон) Завжди працює пасажирський та вантажний ліфт. Гарні тихі сусіди.; ст.М"Позняки";

Мишуги Олександра вул., 1/4
rieltor.ua

Квартира з евроремонтом,мебльована та облаштована побутовою технікою. Студіо Квартира має функціональне планування : Сучасну кухню з вбудованною кухнею та варильнею поверхністью+кімната з диваном Просторий санвузол з ванною,бойлер Балкон У будинку є 3 ліфти, що забезпечує зручність для мешканців будинку. Можливість паркування біля будинку або поруч на стоянці. 7хвилин до м. Осокорки та Позняки. Супермаркети в пішій доступності: АТБ, Коло, Сільпо та ін. Кавярні, ресторани, аптеки, дитячі майданчики. Школи, дитячі садочки, спортивні зали, медзаклади. КОМІСІЯ-5% НЕ СПІВПРАЦЮЮ

Чавдар Єлизавети вул., 38
rieltor.ua

Унікальна пропозиція продажу видової квартири в одному із найкращих ЖК на лівому березі Києва - ЖК Seven, мікрорайон Осокорки. Під оздоблення. Єдизайн-проект.Житловий комплекс Seven є свідченням активного розвитку прибережної зони лівого берега Києва. Розташування з видами панорами Дніпра та правого берега з одного боку, а також східної частини міста з іншого, роблять цей ЖК особливо привабливим для мешканців. Квартира без оздоблення, вид на церкву та у двір. ОСББ. Є паркінг 13,5м ( за окрему ціну) на 8 поверху. Професійна охорона, сучасна система контролю доступу, дитячі та спортивні майданчики, будинок заселений. Ст.М Осокорки – 6 хв. пішки, River Mall - 8 хвилин пішки.

можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 20а
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІІ! Гмирі 12Б. ЖК Патріотика. Метро Позняки, Осокорки 10 хв пішки. Будинок 2017 року. Термодім. Балкон з кухні засклений вікна в підлогу. . Санвузол суміщений-бойлер, пральна автомат. Лічильники на все-вода, світло, тепло. Кухня, ел. плита, холодильник, меблі все залишається. Чудовий варіант під оренду. Тамбур на дек квартир-закривається. Вікна Схід. Поруч гарна інфраструктура-Новус, Епіцентр, метро, озера, зона відпочинку. Вільна. Чистий продаж.

Бориса Гмирі вул., 12Б
rieltor.ua

Продаж 3к квартири, вул. Вишняківська 6А, Дарницький район. Знаходиться на 10 поверсі 14 -поверхового будинку. Загальна площа: 76,7 кв.м Кухня: 9,3 кв.м Кімнати роздільні, велика вітальня. Квартира з авторським ремонтом, виконаним в трендовій кольоровій гамі, обладнана всією необхідною для комфортного життя побутовою технікою та меблями, які залишаються новому власнику, що дозволяє одразу заїхати і жити. Велика ванна кімната, гардеробна кімната в спальні. Вікна виходять у двір та на озеро, тому є можливість милуватись чудовим краєвидом. Чиста і доглянута прибудинкова територія, охайне парадне, встановлено пандус. Розвинена інфраструктура району: школи, дитячі садочки, магазини, супермаркети. Відмінна локація для проживання, оскільки до метро Харківська 6 хвилин пішки. Розглядаємо також пропозиції з безготівковою форму розрахунку. Чекаємо Вас на перегляд. Ціна: 85 000 у.о.

Вишняківська вул., 6А
rieltor.ua

✅ АКТУАЛЬНО! БЕЗ %! ОСОКОРКИ! 1 кімн=36.5м2! С.Русової, 1! ✔ Продаж квартири в житловому стані на Осокорах. ✔ Повноцінна однокімнатна квартира, сан.вузол суміжний, лоджія. ✔ Квартира мебльована та укомплектована необхідною побутовою технікою, встановлено кондиціонер, бойлер. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання, магазини, супер маркет, салон краси, ресторани. Метро Осокорки 10 хвилин пішки.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Софії Русової вул., 1
rieltor.ua
1 - 24 з 575 результатів

Шукай квартиру по локації