Пропонується квартира в клубному будинку ЖК «Солом’янський». ЖК з власною закритою охороняємою территорією, підземним паркінгом, зоною відпочинку та дитячим майданчиком. До ЖК підведені всі міські коммунікаціі. Квартира з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою, розташована в секції 2 на 2 поверсі. Квартира обладнана: -прально-сушильна машинка Electrolux -духовка Electrolux -посудомийна машина Electrolux -варочна поверхня Electrolux -холодильник Whirlpool -холодильник для вина Ardesto -м’які меблі фабрики Blanche -телевізори Samsung Qled -спліт система кондиціонування Daikin Можливий продаж з машиномісцем в підземному паркінгу

власник
Університетська вул., 17а
rieltor.ua

Унікальна пропозиція! Продається квартира на Преображенській 8б, Соломенський район . Квартира загальною площею 100м2, висотою стель більш 3м, з двома окремими кімнати, вітальнею, просторою кухнею та двома санвузлами забезпечить комфортне проживання вашій сімї. 🏡 Квартира розташована на 6 поверсі, дає чудовий краєвид, вже обладнана ремонтом та сучасною технікою, що додасть вам затишку та зручностей. 💼 Новобудова має презентабельне парадне з зоною очікування, що створить відмінне перше враження від вашого будинку. Чудова інфраструктура та розташування між трьома центральними проспектами забеспечать швидке сполучення з любою точкою міста. 🌳 Для прогулянок в пішій доступності знаходяться два парки, також поблизу школа робить цю локацію ідеальною для родин з дітьми. Не упустіть свій шанс на якісне життя в гарному будинку! Зателефонуйте нам зараз, щоб домовитися про перегляд квартири та отримати додаткову інформацію. Ваша затишна квартира чекає на вас!

ексклюзив
Преображенська вул. (Клименка Івана), 8б
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

• Без %. Згодні на безготівковий розрахунок (за Постановою 280 та інші). • Продаж двокімнатної квартири, Соломянка, вул. Соломянська, 10, Соломянський район. • S – 49,5 кв.м, житлова – 29,6 кв.м, кухня – 8 кв.м. • 9/9 поверхового будинку. • Планування роздільне, засклений балкон на кухню та кімнату. Санвузол роздільний. Квартира у житловому стані. Повірені лічильники на гарячу та холодну воду. Лічильники на газ. • Будинок знаходиться в центрі масиву, поруч ландшафтний парк, дитячий садок, навчальні заклади, клініки, супермаркети. • Зручна транспортна розвязка до метро Вокзальна 15 хв. їзди • Вартість квартири 57000 $. Без%. Телефонуйте, перегляд у зручний для Вас час. • Без %. Согласны на безналичный расчет (по Постанове 280 и другие). • Продажа двухкомнатной квартиры, Соломенка, ул. Соломенская, 10, Соломенский район. • S – 49,5 кв.м, жилая – 29,6 кв.м, кухня – 8 кв.м., • 9/9 этажного дома. • Планировка раздельная, застекленый балкон на кухню и комнату. Санузел раздельный. Квартира в жилом состоянии. Поверенные счетчики на горячую и холодную воду. Счетчик на газ. • Дом находится в центре массива, рядом ландшафтный парк, детский садик, учебные заведения, клиники, супермаркеты. • Удобная транспортная развязка, до метро Вокзальная 15 мин. езды • Стоимость квартиры 57000$. Без %. Звоните, просмотр в удобное для Вас время.

ексклюзив
Соломянська вул., 10
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується чудова двокімнатна квартира з гарним ремонтом. Планування складає з великої кухні-вітальні, спальної кімнати, два санвузла, дві гардеробні кімнати, хозблок . Квартира обладнана всіма необхідними меблями та технікою, кондиціонери в кімнатах, підігрів підлоги в зоні плитки, на полу паркет.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 4в
rieltor.ua

Продам 2к квартиру в Соломянському районі міста Києва, вул Соломянська29 1/5 поверхового цегляного будинку Загальна площа 43,7 кв.м, кухня 7 кв.м. Є дві окремі кімнати, роздільний санвузол. Квартира має житловий стан, всі комунікації, центральне опалення, всенеобхідне для комфортного проживання. Чудовий варіант під орендний бізнес. Поруч хороша транспортна розвязка: в пішій доступності маршрутки, школа, дитячий садок, ринок, маркети, паркова зона.

Соломянська вул., 30
rieltor.ua

Код 43783 Продається однокімнатна квартира з якісним ремонтом у ЖК "Медовий" Деталі квартири: Поверх: 11-й (середній поверх) Вид з вікон: чудовий вид на Гай Санвузол: роздільний Опалення: централізоване Меблі: квартира повністю мебльована Побутова техніка: холодильник, варильна панель Зручності: Гардероб Підземний паркінг Меблі на кухні Підігрів підлоги Ванна Балкон, лоджія Пожежна сигналізація Охорона території Грузовий ліфт і пасажирський ліфт Душова кабіна Комунікації: Електрика Центральна каналізація Центральний водопровід Вивіз відходів Асфальтована дорога Ця квартира ідеально підходить для комфортного проживання. Звертайтеся для отримання додаткової інформації та організації перегляду! Brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

можливий продаж по єОселя
Радченка Петра вул., 27-29
rieltor.ua

Продаж 2к квартири з ремонтом у Сталинці з ліфтом. Функціональне планування, дві кімнати, кухня, простора с/в з вікном, балкон, Н=3м. Виконано якісний ремонт, мебльовано, обладнано побутовою технікою. Усі вікна виходять у тихе зелене подвіря. Охайне парадне.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 5
rieltor.ua

Модерністська двокімнатна квартира (ВСЕ НОВЕНЬКЕ ЗАХОДЬ И ЖИВИ) в житловому комплексі Notting Hill на Соломянці - ідеальне місце для молодих професіоналів, які цінують комфорт і зручність у столиці! Розташування в такому центральному районі з передовою транспортною інфраструктурою дозволить вам швидко добиратися до роботи та розважальних закладів. У закритому внутрішньому дворі є паркова алея та дитячий майданчик, які забезпечать безпеку й розваги вашій дітям. Поруч знаходяться навчальні заклади різного рівня, що зручно для маленьких та підростаючих членів вашої родини. Супермаркети, торгові центри та ресторани знаходяться поруч, що завжди дасть вам багато вибору для вашого вільного часу. Цей сучасний будинок пропонує ландшафтний парк, зручний для прогулянок та активного відпочинку. На тренування 3 хвилини пішки до спортивного залу Fitness Life, 12 хвилин до спортивного залу «Тимур GYM», 15 хвилин до спортивного комплексу «Форвард» та тенісного клубу «Ананас». Для піших прогулянок та велопоїздок за 12 хвилин пішки Соломянський ландшафтний парк, а взимку покататися на лижах за 5 хвилин на авто від будинку гірськолижний курорт «Протасів Яр». Змістіться в цю квартиру і відчуйте смак сучасного життя у столиці. Звертайтесь для отримання більш детальної інформації та огляду.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Григорія Кочура вул. (Пироговського Олександра), 19/8
rieltor.ua

Продажа. Соломенский. 2-х ,1/5 кир.ул.Краснопартизанская (Братьев Зеровых) 2 "а".43/29/6. Окна во двор,дом 1962года. Квартира под ремонт, идеальный вариант под офис,кофейню, салон,стамотологую. Первичная продажа. 60000 тыс.у е. 067 5474753, 050 8045058 Анна

Братів Зерових вул. (Червонопартизанська), 2А
rieltor.ua

БЕЗ %. вул. Соломянська 20В, 12/25 пов, будинок з червоної цегли, 2018 року, 67,2/33/24,2 кв.м., сучасний авторський ремонт з поєднанням стилів лофт-шик-модерн, з використанням високоякісних матеріалів. 100% комплектація меблями та технікою. Вхідні двері під замовлення в високим ступенем захисту, підлога паркетна дошка з натурального французського дубу, італійський керамограніт на підлозі та стінах, німецька та італійська сантехніка, німецька фурнітура, Система канального кондиціонеру, керується з монтованого пульту, відеодомофон, система водопостачання захищена від гідроудару, усі розетки з захисними шторками, система електрощита зібрана з розділенням приладів та зон, з захистом від ураження струмом, та від короткого замикання, лінії електропроводки виконані без внутрішньо стінових коробок. Повна заміна радіаторів опалення з регуляторами. Міжкімнатні двері прихованого монтажу з безшумними замками, шафи-купе виготовлені під стінові панелі, візуально приховані. Оригінальні підсвітки, люстри. Вся техніка високоякісна, провідних фірм, розумний бойлер на 100 літрів. система очистки води. Варильна поверхня, духовка з функцією мікрохвильова піч, двокамерний холодильник, витяжка острівна, пральна та сушильна машина, олед телевізор на 65 дюймів. Меблі виготовлені під замовлення із якісних матеріалів. Ремонт робили для себе. Квартира в оренді не була. Вікна виходять на захід та місто. Лічильники води, тепла, електрики. Чотири ліфта, пасажирські та грузові, укомплектовані генератором для безперебійної роботи . Будинок має гарну шумо та теплоізоляцію, сусідів не чути. Закрита територія з охороною, під відео наглядом та системою доступу. Підземний паркинг. Поряд парк, транспортна розвязка, школи, дитсадочки. На території ЖК магазини, ресторан, салон краси, стоматологія. Дитячий майданчик. Без відсотків для покупця. 162 000 дол. США. ПРОХАННЯ НЕ РЕКЛАМУВАТИ

Соломянська вул., 20В
rieltor.ua

Соломʼянський район вул. Братів Зерових , буд.2а Продаж двокімнатної квартири 45 кв.м.в цегляному будинку біля Соломʼянської площі. Двокімнатна квартира загальною площею 45 кв.м на 4 поверсі 5 поверхового будинку 1960 року будівництва. Параметри 45/17/6. Висота стелі 2,6 м. Окрема спальня з гардеробною кімнаткою, велика кімната, обʼєднана з кухнею і з виходом на мальовничий, відкритий балкон, суміжний санвузол і комфортний передпокій. В квартирі виконаний якісний, новий ремонт: нова проводка, сантехніка і кахель у ванній; ламінат на підлозі у кімнатах; нові металопластикові вікна і міжкімнатні двері. Залишилось зробити натяжну стелю і поставити кухню. Квартира комфортна і світла, з вікнами у зелень дорослих дерев затишного двору. Поруч : школи, одна з них з басейном, дитячий садок, супермаркети і великий Соломʼянський парк. Підʼїзд в нормальному стані. Доглянута територія подвірʼя будинку з спортивним і дитячим майданчиком. Чистий продаж. Вартість 64500 дол.

Братів Зерових вул. (Червонопартизанська), 2а
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру, 14пов./25поверхового цегляного будинку, загальна площа квартири 80,5 кв.м, житлова (24, 6 кв.м+18.7 кв.м). Квартира з дизайнерським ремонтом в пастельних тонах, на підлогах: паркетна дошка, плитка керамограніт. Меблі -Італія, мякі меблі-Фінляндія, диван з ортопедичним матрацом; шафи в спальні - вбудовані; двері натуральне дерево, шафа-купе в передпокої-Італія. Кухня-Merx, фасади натуральне дерево. Вся побутова техніка: прально-сушильна машина, посудомийна машина, варильна поверхня та духова шафа - виробництво Siemens, Bosh. Кондиціонери. Квартира сонячна, тепла. Власна котельня, 3 пасажирські ліфти + вантажний. Охорона. Розвинена інфраструктура: супермаркет «Новус», ліцей, початкова школа, магазинчики, кафе, аптеки, нова пошта. Чудова транспортна розвязка.

можливий продаж по єОселя
Лобановського просп. (Червонозоряний), 6Д
rieltor.ua

Продається простора, дуже світла 2 кімнатна квартира за адресою вул. Олександра Пироговського 19/8 в ЖК “Notting Hill”. Квартира від забудовника, без ремонту. Площа квартири складає 78 кв.м. Поверх 3/7. Квартира знаходится в клубному 7-поверховому будинку еліт-класу ЖК «Notting Hill residence», виконаний в англійському стилі. Будинок збудований з української цегли. У комплексі власна закрита територія з картковим контролем доступу, тихим міні-парком, обладнаним дитячим майданчиком, не проїзний двір, територія Pets-Friendly; Консьєрж, охорона 24/7, відеоспостереж... Висота стель – 3 метри. Невисокі комунальні платежі, все за лічильниками та стандартним тарифом. Можливість купівлі критого паркінгу (тільки для мешканців комплексу) Клас енергоспоживання ААА, стіни 30 см газоблок + 15 см німецький Neopor BASF (еквівалент цегляної стіни 240 см!) Німецький ліфт SHINDLER (відомий своєю високою якістю, надійністю і безпекою) 5-ти камерні профільні вікна Німетчина, двокамерні склопакети з аргоном, євромонтаж Розкішний підʼїзд в класичному стилі з італійською плиткою і якісною обробкою Закрита парковка, 47 паркомісць. З обєктів соціальної інфраструктури в пішій доступності від новобудови знаходяться: продовольчі мережеві магазини; аптеки; кафе та ресторани; приватна школа Афін; парк; ветеринарна аптека; відділення банків. А ось станцій метро у пішому доступі немає. До них потрібно дістатись наземним транспортом. Шлях до найближчих станцій столичної підземки "Деміївська" та "Олімпійська" займе на автомобілі лише 6 хвилин. На наземному громадському транспорті до них можна доїхати за 20 хвилин. РОЗГЛЯНЕМО БЕЗГОТІВКОВИЙ РОЗРАХУНОК!

можливий продаж по єОселя
Григорія Кочура вул. (Пироговського Олександра), 19/8
rieltor.ua

Продажа 2х комнатной квартиры, улица Зои Космодемьянской. Ухоженное парадное, тихое место. Ремонт в квартире не требует дополнительных вложений, можно заезжать и жить! 5 из 9 этаж, 52 квадратных метров. Развита инфраструктура и транспортная развязка, Метро Вокзальная в пешей доступности. Brokingdom. Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість.

Софії Галечко вул. (Космодемянської Зої), 22
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується продаж квартири з ремонтом 2022 року. В квартирі було зроблено капітальний ремонт, повністю обставлена меблями та технікою для комфортного проживання, було замінено труби та проводку, вирівняні стіни та стеля, встановлено металопластикові вікна, нові радіатори, санвузол в сучасному кафелі, встановлено душ, бойлер. Квартира дуже тепла, не торцева, вікна виходять в тихий закритий двір, ремонт в під’їзді, охайна прибудинкова територія. Розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, до метро Вокзальна 10 хвилин транспортом, поруч супермаркети, великий парк.

Соломянська вул., 10
rieltor.ua

Продам 2х кімнатну квартиру. 57,3/ 33,6 /7,4 м2, 8/9 пов. будинку. Соломянський р-н, вул. Златопільська, 4к (Севастопольська пл., пр-т Лобановського) Квартира двостороння, з окремими кімнатами, двома балконами та еркером, санвузол роздільний. Вікна металопластикові. Газ. Квартира тепла, частково мебльована, з побутовою технікою. Чисте парадне. Добропорядні сусіди. Вікна розташовані з видом на тихий двір. У дворі є дитячі майданчики. Неподалік будинку: зупинка громадського транспорту, аптека, супермаркети, пошта, мед.установи, спортивний майданчик, школи, дит.садочки.

Златопільська вул., 4к
rieltor.ua

Преображенська (Клименка І.), 26, ; 96 серія; стіни: цегла! • 2-, 3-й поверх, площа: 52,2\28,1\7,5; продається двокімнатна квартира, тихий, спокійний і затишний район. У будинку є ліфт, поруч розташований Соломянський ландшафтний парк. Школа, дитячий садок. Лікарня. Через дорогу магазини АТБ, Фора. 5 хвилин до Соломянського ринку. Ціна: 61 000 USD

Преображенська вул. (Клименка Івана), 26
rieltor.ua

✅ Продається 2 кімнатна квартира у Соломянському районі Києва, вулиця Соломянська 20а. ✔️В квартирі зроблено якісний ремонт, все робилося для себе. ✔️Площа 67 м2, студія, спальня окрема, балкон. ✔️У квартирі є все для комфортного життя: - ванна - пральна машина - балкон - микрохвильова піч - холодильник - барні стільці - духова шафа - варильна поверхність - посудомийна машина ✔️Продаж з меблями та всією технікою. ✔️Поруч магазини , Соломянський парк, ринок, кафе та кавярні. ☝️ Не втрачайте можливості стати новим власником цієї чудової квартири! Телефонуйте, із радістю відповім на всі питання та організую перегляд.

Соломянська вул., 20А
rieltor.ua

Просп. Лобановського, 4б. Севастопольська площа. Простора 2-х кімнатна квартира 84 м.кв. 17/25 пов.будинку . Раціональне планування: 2 спальні кімнати, кухня – вітальня 20 м.кв., 2 санвузли, гардеробна кімната, хол. Якісний ремонт, квартира повністю облаштована для комфортного проживання, є вся необхідна техніка та меблі. Чудове місцерозположення, гарна транспортна розв’язка. Ціна: 130 000 у.е.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 4б
rieltor.ua

Цегляний спец.проект 1993р. Поверх 2/16 два ліфта. Квартира з ремонтом та меблями у гарному стані. Класне планування є гардиробна (без перепланування, так все и було) кімнати віддалені одна від одної між ними кухня 10м збільшена за рахунок однієї із лоджій, с/в роздільний, кімнати 14 та 16м. Близько до центру, поруч садочок та школа. Затишний двір, багато зелені, зручно заїжджати та паркуватися. В будинку супермаркет Новус. Один власник, ніхто не прописаний, чистий продаж, квартира вільна, безготівковий також можемо розглянути

ексклюзив
Соломянська вул., 16б
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Пропоную Вашій увазі двокімнатну квартиру у Житловому Комплексі Синергія Сіті, місто Ірпінь. ЖК Синергія Сіті, це комплекс бізнес-класу з закритою територією. Квартира розташована на шостому поверсі, гарний вид з вікна. Будинок повністю добудований, введений в експлуатацію, право власності на руках. Зручне планування. Роздільні кімнати правильної форми, велика кухня площею 15м2, яку можна зонувати просторий балкон. Опалення від газового котла. ЖК розташований у зеленій та гарній зоні, поруч набережна, ліс та парк. Все необхідне в пішій доступності: супермаркети, продуктові магазини, аптека, банкомат, поштомат та ін. Зупинки транспорту по місту та в Київ.

Ольги Кобилянської, 1В/20
rieltor.ua

Соломянка,Олександрівска слобідка, вул.Преображенська 14 8/9 цегла.44/27/6 ,сус душ, кімнати окремі, балкон 9 м2, мп вікна.паркет,післе ремонту.Є комірка в підвалі велика, для зберігання речей. 65 000у.е.комісія 3% Документам більше трьох років,один власник.Ріелтор Олена Геннадієвна.

Преображенська вул. (Клименка Івана), 14
rieltor.ua

Квартира з балконом на першому високому поверсі (бельєтаж)

Олексіївська вул., 12
rieltor.ua

БЕЗ КОМИССИИ ! Видовая просторная полноценная 2-к. квартира S - 72 кв.м, 10/17-эт дома 2005 года. Отличное состояние, комнаты раздельные, продается со всей мебелью и бытовой техникой! Санузел раздельный, присутствует душевая кабина и ванна, присутствуют две большие лоджии, оборудованные под зоны отдыха. Зелёное месторасположение, панорамный вид из окон, консьерж, домофон, развитая инфраструктура. Возле дома есть детская площадка, а также места для парковки автомобилей. Придомовая территория чистая и аккуратная. Рядом Соломенский рынок и Севастопольская площадь, метро Вокзальная 15 мин. транспортом, метро Олимпийская 20 мин езды.
Стоимость продажи 110000 у.е. БЕЗ%

Григорія Кочура вул. (Пироговського Олександра), 19/1
rieltor.ua
1 - 24 з 66 результатів