Продається затишна 1-кімнатна квартира, розташована на 6-му поверсі за адресою Мілютенка 5А, у Деснянському районі. Це ідеальне місце для комфортного життя, знаходиться в пятихвилинній ходьбі від станції метро "Лісова" та парку Кіото, а також в десятихвилинній доступності до метро "Чернігівська". Квартира відрізняється відмінною теплотою та освітленістю, завжди тихо і спокійно. Вікна виходять у внутрішній двір, що забезпечує відсутність шуму від дороги. Поблизу розташована вся необхідна інфраструктура: школа, дитячий садок, поліклініка, магазини та зупинка громадського транспорту. У дворі завжди є вільні місця для паркування. Квартира була повністю оновлена: замінена вся сантехніка та електропроводка. Продається з усім необхідним меблями та побутовою технікою, що дозволяє новим власникам безперебійно переїхати і почати життя. У складі техніки: пральна машина, холодильник, бойлер, газова плита та витяжка. У коридорі розміщені гардеробна та шафа-кладовка, у кімнаті - шафа-купе, диван-ліжко і диван для гостей. Кухня обладнана всією необхідною побутовою технікою та меблями, включаючи стіл і три стільці. Не упустіть чудову можливість придбати готове житло з високоякісним ремонтом та всіма необхідними зручностями в прекрасному місці розташування!

Мілютенка вул., 5А
rieltor.ua

Однокімнатна квартира з покращеним плануванням у хорошому житловому стані на Лісовому масиві Лесной массив Курчатова, 7 Будинок серії БПС Загальна площа - 33,6 Площа кухні - 8 6-й поверх 16-поверхового будинку Нові склопакети. Замінено проводку. Утеплений балкон. Два ліфти - пасажирський і вантажний. Поруч вся необхідна інфраструктура - дитячі садочки, школа, супермаркети, дитяча поліклініка та медична лабораторія, зупинка громадського транспорту. До метро Лісова 15 хвилин на громадському транспорті. Телефонуйте! Розглянемо вся пропозиції та призначимо перегляд!

Ореста Левицького вул. (Курчатова академіка), 7
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Большая просторная 1к квартира в престижном доме построенном в 2004 году по ул.Шолом-Алейхема,17-б.Квартира находится на 2/16 эт.дома,48/24/8.5.Фактическая общая площадь квартиры 53м2 за счет трех застекленных лоджий.В доме ОСББ, счетчики на все, ухоженная огражденная территория, парковка для машин, видеонаблюдение, два лифта, консьерж.Рядом школа, садик, поликлиника, магазины Фора, АТБ, два рынка, До метро Лесная 8-10 минут пешком. Цена 50 000 $

Шолом-Алейхема вул., 17-б
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

1к ул Братиславская д.20а, 4-5эт, 30-17-7, с/у совм ванна Балкон застеклен обшит деревянной вагонкой Окна во двор, очень тихо и зелено Просторная комната Гарнитурная кухня, Чистое ухоженное парадное, домофон Прекрасные соседи Развитая инфраструктура м.Черниговская 5мин, м.Лесная Супермаркет Сильпо, Пчелка, АТБ, рынок Юность, отд.Новой почты Установлены счетчики на хол и гор.воду Небольшие ком.услуги Квартира очень теплая Цена 35000у.е Чистая продажа. без опекунского Свободна Комиссия 5% Агентство

Братиславська вул., 20
rieltor.ua

Продажа 1-но ком квартиры по ул. Космонавта Волкова,24, Лесной массив. Общая площадь 22 кВ.м, 9/9 эт. Уютная и очень светлая квартира (большое окно и балконная дверь, окна на восток) Окна выходят на лес. Балкон вдоль всей квартиры. Сделана черновая штукатурка, поменяна электрическая проводка. В квартире новые металлопластиковые окна (в пленке), трехслойный стеклопакет, зимой очень тепло. Соседи хорошие, тихие, взрослые люди, как часто бывает в таких домах. Идеально подойдет студентам или молодой семейной паре в качестве первого жилья. Район тихий и уютный, рядом есть детские сады и школы. Настоящий уголок тишины в шумном Киеве. До метро пешком - 30 минут, рядом остановка маршруток, которые ходят каждые 5-10 минут. Рядом с домом есть Сильпо, на райончике уютные кофейни, есть пиццерии и рынок.

Поповича космонавта вул. (Волкова космонавта), 24
rieltor.ua

Кубанської України 33а, 8/16пов., 48/18,7/11,4 кв.м Будинок бізнес -класу 2009 року. Дизайнерський якісний ремонт, підігрів підлоги, пральна машина, посудомийна машина, телевізор, холодильник, конденціонер, вбудовані меблі. Будинок розташований у дворі, поруч зупинки транспорту,дитячі садочки, школа, дитяча лікарня. У будинку продуктовий магазин, салон краси та стоматологія. Поруч сосновий ліс. Будинок та прибудинкова територія завжди доглянуті. Охорона території. Паркінг. ОСББ, До метро - 15-20 хвилин пішки, 2хв на транспорті. На першому поверсі: відеонагляд, велосипедна та колясочна. Лічильники на опалення. Квартира готова до проживання. Ніяких вкладень не потребує. Все залишається в квартирі. Ціна -86000дол. Без комісіі.

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 33а
rieltor.ua

Чернігівська метро піша доступність вул. Братиславська 9а Продаж просторої 1-кім. квартири загальною площею 50/17,7/14 м Квартира розташована на 1 поверсі/16 поверхового будинку, серія АППС будинок розташований у дворі вікна виходять на сквер Квартира з сучасним ремонтом, повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, дуже тепла та затишна. Є простора вбудовані шафи купе, кухня, бойлер, німецька сантехника, решітки на вікнах, додатково є сигналізація. Вартість 57000 у.о. без комісійних для покупця!

Братиславська вул., 9 а
rieltor.ua

Продам затишну однокімнатну квартиру з авторським капітальним ремонтом 2014 року. 6 поверх 16 поверхового будинку. Загальна площа 37.1 кв.м, жила площа 19.7 кв.м, кухня 11.2 кв.м, санвузол 3.4 кв.м, коридор 2.8 кв.м. Квартира залишається повністю мебльована та укомплектована побутовою технікою: два кондиціонера, бойлер, пральна машина, холодильник, газова плита, витяжка. Санвузол сумісний з душовою кабіною. Спальна кімната велика: зручний диван, шафа. Також встановлені лічильники. Вікна метало-пластикові, в кімнаті ламінат, в коридорі, санвузлі та кухні викладена керамічна плитка. Під’їзд чистий, два ліфти, привітні сусіди. Чудове місце розташування, зручна транспортна розв’язка, поряд зупинка громадського транспорту, до метро Лісова та Чернігівська 15 хв на маршрутці, 7хв на автомобілі. Гарно розвинена інфраструктура: поряд магазини АТБ, Фора, Сільпо , ринок, пошта, дит. садки, школа, спортивний майданчик, парк, ліс, кав’ярні, кафе, аптеки. Квартира повністю готова до переглядів, чистий продаж, документи готові (більше 3х років). Ціна: 41 000$ Телефонуйте: Т.: +380982363108, +380991526403

Лісовий просп., 29
rieltor.ua

Мілютенко 3, ст.м. Лісова, Чернігівська -10 хвилин пішки, 8/9поверх. цегляниий будинок, 22/12.9/3.4, без балклона, склопакети. Вбудована кухня, , холодильник, пральна машина, Ліжко, нова шафа все залишається. Новий ліфт. Розвинена інфраструктура, поруч супермаркети, ринки, зупинки транспорту. Документам більше трьох років, в квартирі ніхто не прописаний.

Мілютенка вул., 3
rieltor.ua

Продам квартиру,на Лісному масиві, вул.Поповича космонавта дім 14,параметри 28/14/7,балкон на кімнату та кухню-7метрів,спокійний та тихий район,поряд ліс,та зупинки транспорту ,розвинута інфраструктура,до метро Лісова 5 зупинок на автобусі.Продаеться з меблями та побутовою технікою.Для реального покупця без комісіі.33500 дол.

Поповича космонавта вул. (Волкова космонавта), 14
rieltor.ua

Пропонується до продажу однокімнатна квартира загальною площею 30 м² розташована за адресою вулиця Волкова буд. 24. Квартира має житловий стан. Вікна виходять на ліс! Ціна 30000 у.о. Комісія 3%

Поповича космонавта вул. (Волкова космонавта), 24
rieltor.ua

Продається 1 кім квартиру по вул.Кубанської України (Маршала Жукова) 37. Площа 36/19/6 кв.м, 5\9 поверхового будинку, висота стель 2,5, кімнати роздільні. Будинок 1970 року побудови. З кімнати з еркером вихід на лоджію, яка засклена. Планування функціональне, де ти не будеш платити за ""гуляючі метри"" -Охайний житловий стан, з можливістю втілити всі свої дизайнерські фантазії в життя. -Будинок з пасажирським новим ліфтом. Кооперативний будинок (ОСББ) в хорошому стані, утеплений, доглянута територія. Поруч 2 школи, садок, лікарня, і все, що потрібно мати обжитому району. Маса магазинів, і супермаркетів, ліс, такий вибір приємно здивує. Транспортна розвязка також комфортна, 7 хвилин .

Кубанської України, 37
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! ТЕРМІНОВО! Вигідна пропозиція! До продажу готова квартира, розташована на 4-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку, яка чудово підходить як для власного проживання з перспективою виконання сучасного авторського ремонту з можливістю функціонального перепланування або під інвестицію, оскільки все, що є у квартирі, залишається новому власнику. Чистий, житловий стан (фото відповідають дійсності). Збільшити жилу площу можливо за рахунок великого балкона. В коридорі є комора, яку можна перепланувати в гардеробну. Квартира знаходиться за адресою: вул. Ореста Левицького (Курчатова академіка), 23. Лісовий масив. В безпосередній близькості школи, дитячі садки, Фора, АТБ, кавярні, Бювет. Метро Лісова - 1, 9 км. До найближчої зупинки громадського транспорту - 20 метрів або 2 хвилини пішки. Особливості: - у квартирі встановлені нові автоматичні вимикачі; - наявність лічильників на воду; - документи на квартиру - купівля продаж (більше 3х років); - прописаних немає; - один власник (знаходиться в Україні). Не чекайте, дійте! Ваша ідеальна оселя чекає на Вас. Зателефонуйте прямо зараз і почніть новий етап свого життя! Код оголошення: АН-2

Ореста Левицького вул. (Курчатова академіка), 23
rieltor.ua

Предлагается к продаже однокомнатная квартира по проспекту Лесной 35 (дом2002года) общая 43м2 ,кухня 10м2..,состояния после ремонта косметического ,мебель остается ,новый холодильник ..диван.. ,лоджия застеклена , рядом сельпо .лес .рынок .транспорт до метро Лесная маршрутка 5 минут.

Лісовий просп., 35
rieltor.ua

Продаж 1к квартири в самому серці Лісового масиву по вул. Мілютенка 36. Деснянський район. 6 поверх з 9. Цегляний будинок. Невелика квартира загальною площею - 22 м2, кімната - 13 м2 і кухня 3,3 м2. Стан житловий. Вікна замінено на пластик. Із меблів є плита, холодильник, бойлер. Квартира тепла. Добре розвинена інфраструктура. Метро Лісова, метро Чернігівська, метро Дарниця 10 хв. на транспорті, зупинка біля будинку. Магазини та макрети, школи та садки, ринок Юність, Інститут Серця, БСП у пішій доступності. Прописаних нема. Показуємо за домовленістю. З усіх питань телефонуйте за вказаним номером телефону.

Мілютенка вул., 36
rieltor.ua

Пропонується до продажу охайна однокімнатна квартира (готельна) ,біля метро Лісова. Проспект Кубанської України 29А (Жукова). 2/5 поверх цегляний будинок. Площею 19.5/11.7/4 м.кв. Квартира в хорошому стані (студіо) до продажу пропонується з меблями та технікою що на фото. Балкона нема. Дуже добре як орендний бізнес . Розвинена інфраструктура. Відмінна транспортна розвязка-до метро Лісова 10 хв.пішки. Пропозиція від представника власника Без комісійних. Нормальні прозорі документи. Вільна. Ключі на руках-показуємо. 26900 у.є. торг можливий. 0674600021 0667504621 Євген

Кубанської України вул. (Жукова маршала), 29а
rieltor.ua

Вашему вниманию представлена 1 комнатная квартира на продажу по адресу : Братиславская улица 30, которая находиться на 5 этаже. Квартира с хорошим ремонтом, очень светлая и уютная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 25 минут до центра города, 15 минут до метро, остановки общественного транспорта. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Братиславська вул., 30
rieltor.ua

Вашему вниманию представлена 1 комнатная квартира на продажу по адресу : Матеюка Николая (Василия Иваниса) ул. 9, которая находиться на 9 этаже. Квартира с приличным ремонтом, оборудована всей необходимой мебелью и техникой, очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 30 минут до центра города. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Матеюка Миколи вул., 9
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира за адресою Мілютенка 44б, в Деснянському районі. Загальна площа квартири - 29м2, розташована на 9 поверсі 9-поверхового будинку. Ця квартира має чудове планування: окрема 1 кімната площею 15 м2, кухня 7 м2. В квартирі був зроблений гарний та якісний ремонт, власники робили все під себе, тому ви зможете насолоджуватися свіжим та хорошим дизайном. Крім того, ця квартира продається зі всією необхідною меблевою та побутовою технікою, яка залишається у вас. Вікна виходять у тихий затишний двір, та на ліс. Поруч з будинком розташована вся необхідна інфраструктура, така як садочок/шк школа за 1хв.пішки від будинку,2хв.до лісу,метро 10хв.транспортом,парк, зелена зона, лікарня, поліклініка, ринок, аптека, зупинка транспорту, кінотеатр, театр, дитячий майданчик, бювет. Неподалік зупинка, з якої ви зможете доїхати в любий кінець столиці. Ціна дуже вигідна 37677$, можливий торг. Ви знайдете все необхідне для комфортного та зручного життя у цьому районі. Ця квартира чекає саме на тебе! За дельнішою інформацєю, ТЕЛЕФОНУЙ!

Мілютенка вул., 44Б
rieltor.ua

Цена снижена! Квартира в гарному стані. Капітальний ремонт 2023 року: поміняні труби, стояк, ламінат, склопакети на кухні та в кімнаті. Балкон без ремонту ,не засклений. Санвузол сумісний, повноцінна ванна . Квартира без меблів. Вільна! Метро Чернігівська 5 хвилин пішки. Поруч дитячий садок ,школа,супермаркет.

Кіото вул., 3
rieltor.ua

Мілютенка вул, метро Лісова Чернігівська, поруч парк Кіото, КНТЕУ, Даринок. Серія БПС, будинок утеплений, в підїзді металлопластикові вікна (Осбб). Гарний краєвид, правий берег, Лавра, Батьківщина Мати! Світла, простора кухня! Панорамні вікна. Квартира доглянута, в гарному стані. Тепла! Газ! В наявності меблі та побутова техніка. Санвузол роздільний облицьований добротною плиткою. Склопакети. Балкон з кухні. Велика кладова. Тамбурні двері, гарні сусіди. Договір купівлі більше 3-х років, ніхто не прописаний. Чистий продаж. Зручне розташування, поряд школа, зупинка транспорту, медзаклад, ринок, кавярні, магазини. Гарне сполучення. Агенція, комісія. Співпрацюю з рієлторами.

Мілютенка вул., 17
rieltor.ua

Лісовий масив м.Лісова-15хв пішки. вул. Левицького (колишня Курчатова), б.20 1/9п панельного будинку 32/16/7 Є балкон з кухні. Якісно відремонтований санвузол. Встановлена душова кабіна, замінений унітаз, полотенцесушарка. Нова розводка сантехнічних труб. Кахель в санвузлі. Кімната та кухня потребують ремонту. В квартирі за бажанням може залишитись абсолютно нові диван, розкладне крісло. Холодильник та газова плита сучасні. Дуже зручна локація. Поряд школи, дитячі садочки, супермаркети, ринок. Ліс - 2 хвилини. Екологічне спокійне місце. Гарний зелений двір. Дитячі майданчики. Місця для паркування. Квартира вільна. Документам більше 3 років. Чистий продаж Перегляди за домовленістю. 30000 у.о.

Ореста Левицького вул. (Курчатова академіка), 20
rieltor.ua

Продажа 1к квартиры в хорошем состоянии. Отличный вариант для самостоятельного проживания или аренды. Спокойный зелёный район, достаточно зон отдыха-парки, лес Удобная инфраструктура рядом-АТБ, Фора, рынок Юность и Дарынок, новая почта, отделение банка Возле дома школа и детсад, спортивная площадка, парковка для автомобиля Чистый ухоженный двор. Лесной массив, ул. Милютенко 46, метро "Лесна", "Черниговская" 15 мин маршрутки.

Мілютенка вул., 46
rieltor.ua

1-кімнатну квартиру, вул. Братиславська 4. Будинок до третього поверху цегляний. Метро Чернігівська-2 хвилини пішки! Квартира розташована на 1/9-пов., площа: 29,0/14,6/7,0 Охайна квартира, двухстороння, кухня виходить на вул Братиславська, а спальня в тихий двір, деревяні вікна, можна розрахунок в грн, 280 постанова

Братиславська вул., 4
rieltor.ua
1 - 24 з 86 результатів