Без комісії! 1-кімнатна квартира 50,7 кв.м по вул. Лютеранська, 6 Центр міста. Будівля є одним із найкращих зразків еклектичної архітектури міста. 4/5 поверх без ліфта. Вікна виходять у тихий двір. Якісний інтернет. Висота стель 3м. Відмінна інфраструктура. Метро Хрещатик, Майдан Незалежності, Золоті Ворота, Театральна Оплата тільки готівкою. Перегляди в любий час, ключи на руках.

Лютеранська вул., 6Б
rieltor.ua

Інститутська, 27/6, Найкраща пропозиція!!! Розкішний цегляний будинок царської епохи після кап. ремонту, ліфт, центральне парадне, охайний стан. У квартирі немає ні однієї несучої стіни, підготовлена під ремонт, встановлені нові вікна, відкритий балкон у двір. Закрите, затишне подвіря з дитячім майданчиком та паркомісцями для мешканців будинку. Чудове місце розташування, поруч Маріїнський парк. ст.М"Хрещатик", ст.М"Арсенальна"-8хв.Урядовий квартал, Печерські Липки - найпрестижніший масив столиці. Поруч з будинком Маріінський парк.

Інститутська вул., 27/6
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Печерские Липки, Виноградный переулок Окна выходят в тихий двор! Квартира под ремонт!

Виноградний пров., 1/11
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРОДАМ ОФIС легко в центрі Київа вул.Лютеранська,12, в 2 хв.від ст.метро Хрещатик. Офіс з окремим входом. 1/3к.;60/45/6 Офіс повністю вкомплектований, всіми необхідними меблями, 2 кондиціонерами,, с/с, душ кабіна, бойлер на 100л. Офіс- житловий фонд це значить Ваші комунальні платежі мінімальні. Є проєкт і рішення на добудову балкону18м2, вже є підошва. Тихий, закритий двір, паркінг. 160000$, 067.503.28.86

Лютеранська вул., 12
rieltor.ua

До вашої уваги продається простора квартира в самому сердці Київа. Квартира розташована на 3 поверсі у царському будинку. Загальна площа - 46 м2. Всі вбудовані меблі залишаються, а всі інші меблі за домовленістю. Є посудомийна машина та духовка. Є газ. У зоні прихожої велика шафа для зберігання речей. Також є 2 комори. Санвузол із повноцінною ванною. Вікна виходять у двір. Квартира в гарному стані. З вікна видно ЦУМ. В квартирі тепло та тихо. Є відео.

Лютеранська вул., 6
rieltor.ua

Торг можливий! Продажа 1-к квартири загальною площею 38, 7 м2 в центрі Києва в Печерському районі біля метро Кловська за адресою провулок Івана Мар"яненка 7. Висота стелі 3 метри. Квартира розташована на 4 поверсі 5 поверхового будинку (в тихому центрі міста з гарним житловим станом. Ідеально як під орендний бізнес так ідля життя Дохід від оренди від 16000 грн/міс В квартирі зроблений капітальний ремонт та замінено всі комунікації , тепла підлога у ванній, коридорі та кухні, встановленно бойлер Тип будинку сталінка , матеріал стін цегляний , будинок у нормальному стані, є домофон також додатково ще двері з кодовим замком, чистий підїзд, є паркувальні місця. Вікна м/п, санвузол суміжний , ванна у кафелі, балкон засклений. Поруч з будинком розташовані кафе та ресторани, супермаркет "Good wine" , ТРЦ "Гулівер", брендові бутики , вдале розташування, зручна транспортна розвязка, гарна інфраструктура. Поруч банки, пошта, аптека, школи, садки, супермаркети, метро Кловська в пішій доступності 3 хв. Комісія 3% Flatprime - ваш надійний партнер у пошуку нерухомості . Звертаючись до нас, ви збережете свої нерви час і кошти.

Маряненка Івана пров., 7
rieltor.ua

Сегодня ни слова о квадратных метрах – эта история про эмоции и вдохновение. Попробуйте представить себе, что можно получить, покупая эту квартиру: - рассвет солнца с распахнутыми створками «французского» балкона, чашка заварного кофе и вкуснейший круассан на завтрак в то время, когда все вокруг начинает оживать, куда-то торопиться и ускоряться; - вид из окон с гармонично сочетающимися новостройками современного мегаполиса и величественными домами прошлой эпохи; - отражение лучей солнца в окнах, медленно плывущие облака и негромкий стук капель по крыше во время дождя; - холодные зимние дни в огромной ванной возле окна, за которым медленно и красиво падает снег. Вечером это все при свечах, а единственное, что слегка охлаждает это густая пена на водной глади; - бесконечное ощущение пространства в отражениях зеркал; - рабочая обстановка на просторном королевском кресле за массивным деревянным столом. Вы не пропустите ни одного Важного события в жизни Столицы – ведь эта квартира находится в центральной части города. Презентацию и переговоры будет проводить единственный представитель собственника – сертифицированный риэлтор – Вячеслав Козак.

Мечникова вул., 7
rieltor.ua

Без комісії! Пропонується затишна 1-кімнатна квартира на Липках (урядовий квартал) у Печерському районі за адресою вулиця Пилипа Орлика, 11/1 Квартира знаходиться на 2 поверсі, 12 поверхового будинку, загальною площею 35 кв.м, житловою 15,5 кв.м та кухнею 7 кв.м, висота стелі 2,75м, є засклений балкон. Вікна виходять у тихий двір. Жилий стан, у квартирі все залишається. Поряд у пішій доступності метро Хрещатик, Кловська, Палац Спорту, Маріїнський парк. Ціна: 76000$, комісію Ви не сплачуєте.

Орлика Пилипа вул., 11/1
rieltor.ua

Продам 1- кімнатну квартиру в одному з найкращих комплексів Києва. Квартира площею 47 кв.м. - результат поділення квартири на дві, з погодженими у забудовника на розподіл документами. Стеля 3,40 м, вільне планування, великий санвузел, вікна в бік Липок, в тихий двір. Документи. Ціна під ключ.

ЖК Linden Luxury Residences Липки Печерск
olx.ua