Продаж 2к квартири яка зроблена під орендний бізнес. Розділена на ТРИ квартири-студії по 27м, які повністю мебльовані та укомплектовані побутовою технікою. На сьогоднішній день, загальний прибуток із 3-х смартів складає 27000грн/міс. Даний продукт на ринку нерухомості буде постійно у попиті та приносити прибутки власнику. Ідеально для студентів КПІ, НАУ, КНЕУ. Біля будинку: магазини, кафе, продуктові ринки, зупинки громадського транспорту, зупинки швидкісного трамваю, Sport life, Поштомат НП. До центру міста можна доїхати на машині за 10 хвилин. До Індустріального шляхопроводу 550 метрів. По Києву можна дістатись у будь яку точку без заїзду в центр міста. Поруч: Караваєві дачі (приміська електричка), Радіоринок ринок, Стадіон КПІ, ТЦ «Більшовик», ТЦ «Мармелад».

ексклюзив
Миколи Голего вул. (Лебедєва-Кумача), 5
rieltor.ua

Жк Караваєві дачі. Понижение цены . Срочная продажа. Без комісії. У продажу 2 кімнатна квартира у новому будинку. Було проведено перепланування: замість 1-ї кімнатної квартири, ви отримуєте 2 повноцінні спальні + вітальню. Квартира розташована посередині будинку, на 15 поверсі. Вікна виходять надвір. Повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Квартира дуже тепла. Інверторний кондиціонер. Є сейф. ЖК закритого типу. Технологія будівництва – монолітно каркасна. Автономне опалення У будинку 4 секції, є підземний (98 місць) та гостьовий паркінг. У кожній секції 3 ліфти (2 пасажирські та 1 вантажний). Осбб, консьєрж. У будинку встановлено відеоспостереження. Власна котельня. На першому поверсі є продуктові маркети, магазини, кафетерії. На території дитячий майданчик. Поруч садки, 2 школи, фітнес-центр SportLife з басейном, парк. Ідеальна транспортна розвязка: швидкісний трамвай, маршрутні таксі, автобуси, тролейбуси та міська електричка, метро Шулявська. Прямий продаж. Перегляди за домовленістю З повагою, Катерина. Жк Караваевы дачи. Без комиссии. В продаже 2 комнатная квартира в новом доме. Была произведена перепланировка: вместо 1-й комнатной квартиры, вы получаете 2 полноценные спальни + кухню гостиную. Квартира расположена посередине дома , на 15 этаже. Окна выходят во двор. Полностью укомплектована всей необходимой мебелью и техникой. Квартира очень теплая. Инверторный кондиционер. Есть сейф. Жк закрытого типа. Технология строительства - монолитно каркасная. Автономное отопление. В доме 4 секции, есть подземный(98 мест) и гостевой паркинг. В каждой секции 3 лифта (2 пассажирских и 1 грузовой) . Осбб , консьерж . В доме установлено видеонаблюдение. Собственная котельная. На первом этаже есть продуктовые маркеты, магазины, кафетерий. На территории детская площадка. Рядом садики, 2 школы, фитнес-центр SportLife с бассейном, парк. Идеальная транспортная развязка: скоростной трамвай, маршрутные такси, автобусы, троллейбусы и городская электричка, метро Шулявская. Прямая продажа. Просмотры по договоренности. С уважением, Катерина .

Польова вул., 73
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

•БЕЗ%. Екслюзивний продаж 2-к квартири в Соломянському районі! • Ремонту місяць! •Продаж 2-к квартири в новому ЖК! •Квартира з грамотним, переплануванням, де зрештою ви отримуєте 2-к за ціною 1-кімнатної!! Ідеальний варіант для сімї •Квартира розташована на комфортному 3 поверсі •4 Секція •За документами, право власності менше 3 років •Вигляд у двір. •Повністю укомплектована новими меблями та технікою провідних виробників. •Закритий ЖК •3 ліфти в секція, консьєрж-сервіс •Прямий продаж Телефонуйте у будь-який зручний для вас час, організую перегляд, проконсультую, відправлю відео обєкта!

можливий продаж по єОселя
Польова вул., 73
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЄОСЕЛЛЯ ✅ КВАРТИРА З ДОКУМЕНТАМИ ✅ Простора 2-х кімнатна квартира з незавершеним ремонтом за 10 хв. від метро Шулявська, в новому будинку із закритою територією та підземним паркінгом - ЖК Караваєві Дачі по вул. Польова 73, пл. 67.7/27.1/22.4 м2. на 24 пов./25 пов. Квартира світла, двустороння з функціональним плануванням. Велика кухня-вітальня - 22.4 м2., спальня - 11.6 м2., дитяча - 15.5 м2., 2 санвузла - 3.8 м2. і 3.2 м2., гардеробна кімната - 3.9 м2. Стан - незавершений ремонт, є дизайн проєкт, зроблено перепонування, зроблені на 90% чорнові роботи, розведена мідна електрика, тепла підлога, комунікації під кондиціонери та приточно-витяжну вентиляцію, зпроблені усі стіни. На ремонт вже витрачено $16000. Територія ЖК повністю закрита, по всій території відеоспостереження. У будинку є підземний паркінг. Є відкрите паркування біля будинку. Розвинена транспортна розвязка: поруч будь-який громадський транспорт у будь-яку частину міста. До зупинки маршруток, тролейбусів та автобусів пішки 4 хв. пішки. Метро "Шулявська" у трьох зупинках громадського транспорту або пішки 25 хв. Університети НАУ, КПІ - 10-20 хв. пішки. Поруч швидкісний трамвай, міська та приміська електричка. До центру міста 10 -15 хв. на авто. Біля будинку знаходяться продуктові маркети "Еко Маркет" - 150 метрів і «АТБ», також поряд є 2 дитячі садки, школи, фітнес-центр "Sport Life", ТРЦ "Космополіт", ринок, кінотеатр, радіоринок.

можливий продаж по єОселя
Польова вул., 73
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира, Відрадний просп., 49/2. Хрущовка. 2-й поверх. Стан житловий. Замінені вікна, балкон засклений. Кодовий замок. Дуже тепла та сонячна. Охайний підʼїзд. Чистий, тихий двір. Гарні сусіди. В квартирі є комора. Також є свій підвал. Встановлені лічильники на воду. Лічильник на світло - день/ніч. Чудово розвинена, зручна інфраструктура. Поряд з будинком два "АТБ", "Фора", "Нова пошта", "Rozetka", аптеки, парки "Мамаєва Слобода" та "Відрадний (5 хв. пішки), школа, дитячі садочки, салони краси, інші магазини та "стихійні ринки". Поруч зупинки наземного громадського транспорту, найближча прямо біля будинку. В 20-ти хв. трамвай та швидкісний трамвай. До найближчих станцій метро - "Шулявська", "Берестейська", "Політехнічний інститут" - наземним транспортом 10-15 хв. Чудово підходить як для затишного життя, так і для здачі в оренду. Квартира вільна, готова до продажу. Документи в порядку.

Відрадний просп. (Чубаря), 49/2
rieltor.ua

Продається чудова 2 кімнатна квартира. Зроблено якісний ремонт, нове електропроведення і сантехніка, також розширений балкон, якісні профілі, двері, квартира у відмінному стані. Є лічильники на газ, воду і світло, встановлено бойлер. Відмінна інфраструктура району, поряд є торгові центри, школи, дитячі садки, парки із зоною відпочинку. Відмінна транспортна розвязка: поруч Індустріальний міст, зупинки громадського транспорту, швидкісний трамвай 2 хв.м. Шулявська 15 хв. пішки.Розглядаємо продаж по Є-відновленню, та ін. державним програмам.

Гетьмана Вадима вул., 34
rieltor.ua

Продаю евродвушку в ЖК Караваевы дачи по улице Полевая 73. Общая площадь-50 кв.м., две комнаты по 17,5 кв.м., кухня-студия, сан узел раздельно, лоджия застеклена. В квартире сделан качественный ремонт: столярка, радиаторы, сан техника, бойлер, два кондиционера, встроенная кухня, LED освещение счётчики на воду, свет, отопление. В подъезде 3 лифта, консьерж, видеонаблюдение. В доме собственная котельная , подземный паркинг, две детские площадки, до метро Шулявка 3 остановки. В доме свет не отключают.

Польова вул., 73
rieltor.ua

Продается отличная двухкомнатная квартира по адресу улица Нежинская дом 5. С парковочным местом под домом на охраняемой стоянке. Общая площадь 85, кухня 18, комнаты 22 и 18. Гардеробная, теплый балкон. Хороший качественный ремонт. На этаже огромная кладовка 12 КВ. М. . Дом новострой 2013 года. Осбб. Дом, придомовая территория, детская площадка все на очень хорошем уровне. На все счётчики.

Ніжинська вул., 5
rieltor.ua

Продається світла, затишна видова квартира, за адресою вул. Вадима Гетьмана 46а корпус 1 Соломянський район. Квартира розташована на 15 поверсі, загальна площа 53м2. Всі меблі залишаються. Квартира з вдалим плануванням стане ідеальним вибором для Вас. Чистий підїзд, тихий двір, всі обєкти інфраструктури в пішій доступності. Зручне траспортне сполучення.

Гетьмана Вадима вул., 46а
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру або офіс з трьома окремими кабінетами з евроремнтом та окремою кухнею. Квартира дуже в гарному стані, є індивідуальні лічильники на все. Дуже розвинена інфраструктура (поруч є абсолютно все для комфорту) та відмінна транспортна розвʼязка. Запрошую до переглядів у будь-який час по домовленості. З повагою Ірина . Співпрацюю з колегами, звертайтеся.

Тетянинська вул. (Леванєвського), 7
rieltor.ua

ул. Полевая , 15/25 дома, после строителей , двухсторонняя , комнаты раздельные , с/у-разд. Закрытая территория, видеонаблюдение, подземный паркинг, детские площадки , магазины, рядом детский сад , лицей, супермаркеты.

можливий продаж по єОселя
Польова вул., 73
rieltor.ua

Пропоную Вашій увазі унікальний обєкт у Соломянському районі, мікрорайон Відадний, вулиця Бориславська 52. Квартира з власною ділянкою, засадженою квітами, власним гаражем на одне авто та власним глибоким та сухим бомбосховищем! Квартира в житловому стані. Суміжні кімнати, суміжний сан. вузол, є гардеробна-кладова. Є базові меблі, можна одразу придбати та жити. Встановлена газова колонка - завжди є гаряча вода. Чудове місцерозташування - поряд з будинком кілька супермаркетів, зупинка громадського транспорту, великий парк з озером "Відрадний" , відділення банків, садочки, школи та багато усього іншого. Унікальна пропозиція , дуже актуальна в наш час!

Бориславська вул., 52
rieltor.ua

ст.М"Шулявська"; будинок 1998 року, Косметичний ремонт 2024 рокуі. Кухня-вітальня та дві кімнати. Вбудована кухня з побутовою технікою, встановлен лічильник тепла в квартирі. Освітлення зоноване.Вбудована кухня з побутовою технікою (посудомийна машина,духова шафа) паркет та міжкімнатні двері з натурального дерева, плитка, кахель. Кухнонні меблі з натурального дерева. У вітальні і кабінеті меблі з натурального дерева

Тетянинська вул. (Леванєвського), 7
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира в новому будинку ЖК «Караєві Дачі» вул. Польова 73, на 21 поверсі з 25ти . Загальна площа 67 кв.метрів, житлова 40 кв.метрів, кухня 12 кв.метрів. Квартира двостороння з чудовим краєвидом. Кімнати завжди світлі та сонячні. Простора кухня з вбудованими меблями. В кімнатах двоспальне ліжко, шафа-купе, крісла, диван. Кондиціонери, бойлер, пральна машина. На підлозі плитка, ламінат. Все, що потрібно для комфортного проживання. У будинку встановлено відеоспостереження, є наземний та підземний паркінг. Власна котельня, ОСББ, 3 швидкісні ліфти. На першому поверсі продуктові маркети, магазини, кафетерій. На території дитячий майданчик. Поруч садочки, 2 школи, фітнес- центр SportLife з басейном, парк. Ідеальна транспортна розвязка: швидкісний трамвай, маршрутні таксі, автобуси, тролейбуси та міська електричка, метро "Шулявська". Ціна 110000 дол.США.

Польова вул., 73
rieltor.ua

Продаж затишної сімейної квартири. Дуже підійде для батьків. Квартира в гарному стані у будинку сталінського типу. Планування з окремими кімнатами та санвузлом, вікна у двір та одне на вулицю. Перероблений, збільшений балкон. ремонт 2000х років Меблі входять в ціну. З сьогоднішніх принад: гаряча вода від газової колонки, газова плита, лічильник на газ, світло та воду. Будинок знаходиться на проспекті Відрадний поряд із парком "Мамаєва Слобода". Тихий, зелений район.Прямо під будинком зупинка громадського транспорту. Розглядаємо під кредит!

Відрадний просп. (Чубаря), 67
rieltor.ua

Ул Бориславская 56/3, квартира в жилом состоянии , двусторонняя планировка , стеклопакеты , паркет , окна во двор . Рядом парк , скоростной трамвай , магазины , школа , садик , хорошая развязка .

Бориславська вул., 56/3
rieltor.ua

Можливо під є Оселя(+2% до суми ) Квартира світла, двустороння з функціональним плануванням та окремими кімнатами - 18 м2. та 23 м2. Стан - після будивельників. 3 швидкісні ліфти. Територія ЖК повністю закрита, по всій території відеоспостереження. У будинку є підземний паркінг, який можна використовувати як бомбосховище. Є відкрите паркування біля будинку. Розвинена транспортна розвязка: Поруч будь-який громадський транспорт у будь-яку частину міста. До зупинки маршруток, тролейбусів та автобусів пішки 3 хвилини

можливий продаж по єОселя
Польова вул., 73
rieltor.ua

Квартира світла, двостороння з функціональним плануванням та окремими кімнатами - 18,5 м2. та 23,2 м2. Стан після будівельників. Охайні підїзди, консьєрж, у дворі дитячий майданчик. На 1 поверсі комерційна інфраструктура, магазини. Територія ЖК повністю закрита, по всій території відеоспостереження. У будинку є підземний паркінг, який можна використовувати як бомбосховище. Є відкрите паркування біля будинку. Розвинена транспортна розвязка, громадський транспорт у будь-яку частину міста. До зупинки маршруток, тролейбусів та автобусів пішки 3 хвилини. 5 хвилин від будинку Спорт лайф, 15 хвилин ходьби ТЦ Мармелад, 20 хвилин ТРЦ Космополіт. Поруч біля будинку декілька супермаркетів, дитячий садок та ліцей. ЖК "Караваєві Дачі", побудований у 2020 році за монолітно-каркасною технологією, забудовник "Онікс Білд", 4 секції, матеріал утеплення: мінеральна вата, є власна автономна котельня, водопостачання: централізоване, підземний паркінг та наземна парковка, висота стелі 2.75 м, поряд зупинка міської електрички "Караваєві дачі", найближча ст. м. "Шулявська"- 7 хв на міському транспорті

власник
Польова вул., 73
rieltor.ua

Код 294102 Продається 2-х кім. квартира в Соломянському районі, проспект Відрадний 59, 9 поверх 9 поверхового будинку. Загальна площа 47кв.м., кух.6кв.м. Квартира під ремонт, кімнати роздільні, с/в розхідний, не кутова. Вікна поміняні, лоджія засклена. Розвинена інфраструктура: поряд парк"Відрадний", спеціалізована школа №173, магазини, аптеки, ресторан "Українські Страви". До швидкісного трамваю 15хв. пішки, до метро Шулявська 4 зупинки. Запрошуємо на перегляд. Фахівець Марина.

Продається 2к квартира  Соломянський район  ул.Відрадний проспект 59
olx.ua

вул.Тетяни Яблонскої, 6, 73/32/12 м.кв., дві лоджії засклені, с/в окремий, якісний ремонт, робився для себе, 3 кондиціонери, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитсадок, м.Шулявка. Ціна 100 000 дол.

Продам 2-х кімнатну квартиру на вул. Тетяни Яблонської, 6
olx.ua

Пропонується велика простора 2-кімнатна квартира з якісним ремонтом. Квартира з чудовою аурою. Ремонт робився для себе. Дві окремі кімнати, дві великі лоджії обшиті та засклені (одна з них як кабінет), два санвузли, три великі шафи для зберігання речей, при вході в квартиру відокремлений тамбур, де можна залишити велосипед, самокат і т.д. Квартира укомплектована всіма меблями та технікою провідних виробників. Відмінна інфраструктура - поряд школа, дитячий садок, різні супермаркети та магазини, університети "НАУ" (Авіаційний) та "КПІ", метро "Шулявська". За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном!

Продаж 2к з якісним ремонтом, м Шулявська, НАУ, КПІ, вул  Яблонської 6
olx.ua

Продам 2к квартиру на Караваєвих дачах, (Соломянський район, Отрадний) вулиця Новопольова, 67. Квартира 2-кімнатна, перший поверх, роздільна, високі стелі, 2,80м. Зроблено частковий євроремонт. Новий холодильник, стіралка Самсунг, мікрохвильова піч, газова колонка, та духовка, шафакупе дзеркальна, все залишається. В сусідьному будинку котельня, тому зимою дуже тепло. Є місце для прибудови ще однієї кімнати, зараз там квітник грядки, та невеликий сад. Бонусом йде новий фундаментний міні гараж! Велике авто туди не влізе, для смарта, велосипедів чи ваших речей, в самий раз. Під гаражем є бункер, на глибині в 70 см, обкладений цеглою, підведена проточна вентиляція та електрика. В гаражі можна тримати невелику майстерню. Дуже тихе та зелене місце, чудово підійде для сімейної пари з дітьми, біля будинку є свій двір. Навколо три дитячих садочки та школа в 10 хвилинах, 2 залізничні станції з міською електричкою в 15 хв ходьби, Караваєві дачі та Київ - Волинський, парк Відрадний в 15 хв. Я власник, ріелторам не турбувати! Усі витрати та податки платимо на пополам з покупцем! Торгу немає. Документам на квартиру більше трьох років! Квартира продається по договору купівлі-продажу!

власник
Продам 2к квартиру  та міні-гараж з бункером Караваєві Дачі
olx.ua

м.Шулявська 20хв пішки, швидкістний трамвай, меблі, побутова техніка, два кондеціонера

Борщагівська 173/187
olx.ua

Сучасна двушка 56.83м² по акційній ціні. ЖК класу комфорт+. Комплекс в розвиненому районі зі зручною інфраструктурою. До метро 10 хвилин. Дзвоніть!

Сучасна двушка 56.83м² по акційній ціні. ЖК класу комфорт+
olx.ua
1 - 24 з 32 результатів