Без комісії. Продам 2кім.квартиру, 48кв.м., Оболонський район, вул.Пріорська,9, 48/32/8кв.м., 2/3пов. Світла простора 2кім. квартира в гарному житловому стані. Планування роздільне, санвузол суміжний. Капітальному ремонту 3 роки. Повна заміна проводки, труб. Нові вікна, двері, газова колонка. Завжди є гаряча вода. Плита газова. На все лічильники. Теплий цегляний будинок. Комфортний другий поверх. Розвинена інфраструктура району - школи, садочки, супермаркети, відділення банків, пошти - все поруч. Зручна транспортна розвязка. Ціна 46000у.о. Без комісії. Продаж по постановам, єВідновленню розглядаємо. Співпрацюю. Запрошую на перегляд.

ексклюзив
Пріорська вул., 9
rieltor.ua

2к квартира розташована в ЖК бізнес класу Паркове місто. Комплекс закритого типу, з власною охороною, відеоспостереженням та ландшафтним дизайном території. Будинок 2015 року, розташовано в середині комплексу, з західної сторони. Підходить під еОселю. Частину комплексу займає парк "Гірка Крістера" з каскадом озер, ландшафтним дизайном, 2 тенісними кортами, баскетбольним, воркаут та дитячим майданчиками. ЖК поєднує переваги проживання за містом, у безпосередній близькості із природним оазисом та комфортом міського середовища, що є основою його концепції. До складу комплексу включені об’єкти інфраструктури, необхідні і звичні для сучасного мешканця столиці: дитячі ігрові і спортивні майданчики, дитячий садок, підземний паркінг, кафе, ресторани, відділення банку, аптека, амбулаторна приймальня лікаря терапевта, стоматологія, супермаркет і магазини, сучасний фітнес-центр і багато іншого. Вам пропонується простора, світла та затишна квартира, з двома гарно облаштованими, тихими спальнями. Квартира має два окремі санвузли з душовою кабіною та ванною, обширну кухню-вітальню та балкон. Обидва санвузли оснащені підлоговим підігрівом та високоякісною сантехнікою європейського виробництва, такими як Ravak, Gorenje, Imperial. Кафель у санвузлах італійського виробництва. Квартира також має прально-сушильну машину AEG з тепловим насосом обємом 10 кг. Кухня-вітальня обладнана німецькою та словенською високоякісною технікою, посудомийною машиною, вбудованою духовою шафою, плитою Bosch, мікрохвильовою піччю Electrolux, холодильником Gorenje. Стільниця виконана із акрилового каменю, що робить її термостійкою та зносостійкою. Кухонні шафи обладнані доводчиками Blum. Встановлена гранітна раковина та фільтр зворотнього осмосу Ecosoft. Дубовий столовий стіл виконаний під замовлення. Великий телевізор LG на поворотному механізмі. Квартира має високоякісний дубовий паркет, інверторні кондиціонери у дитячій та вітальні, а також додаткове утеплення вікон у дитячій кімнаті. Вид з квартири відкривається на зелену територію та двір з майданчиком, що робить квартиру більш затишною та тихою. Квартира дуже тепла в зимовий період, опалення вмикали лише у дитячій кімнаті, а всі кімнати гарно тримали тепло. Є всі лічильники, багато місця для зберігання, ліжко у спальні з підйомним механізмом для додаткового місця для зберігання. Квартира підготовлена до встановлення сигналізації з датчиками руху - дроти вбудовані в стіни та виведені для підключення елементів. Сусіди приємні та чуйні, у підїзді є консьєрж, який дивиться за порядком та безпекою. Ціна продажу становить 141 000 доларів. Без комісії для покупця! Для ріелторів - партнерська угода, без дублювання в рекламі. Телефонуйте, я на зв’язку та відповім на всі ваші питання!

можливий продаж по єОселя
Вишгородська вул., 45
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

ЖК Парковий Місто, вулиця Вишгородська 45! Будинок зданий у 2016 році. Підходить Єоселя, Євідновлення! Продається двокімнатна квартира 82 м2, з документами та ключами на руках. Велика кухня вітальня, два с/в, дві окремі спальні, вікна квартири у двір. Можлива покупка квартири з розстрочкою по платежах, при цьому можете відразу заходити на ремонт і жити. Сам комплекс дуже сучасний та красивий. Закрита територія, відеоспостереження, охорона, консьєрж, великий хол. На території є тенісні корти, спортивні та дитячі майданчики, а також парк із озерами та живністю. Продаж без комісії, нотаріальна угода договору купівлі-продажу. Перегляд по запису! Є багато інших варіантів в цьому комплексі!

можливий продаж по єОселя
Вишгородська вул., 45
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2 к кв-ру від забудовника в новому Клубному Будинку комфорт классу на вул. Макіївській, Оболонський р-н. Поряд вул. Вишгородська, Пріорська, Автозаводська. Введено в експлуатацію, можна заходити на ремонт. - Централізоване водопостачання та каналізація - Прямі договори з ДТЕК по електроенергії по житлових тарифах міста. - Всі комунікації заведено в квартиру, встановлено лічильники. Будинок із червоної цегли, товсті стіни та зовнішнє утеплення робить будинок дуже теплми та екологічним. Загальна площа 36,3м2 Кухня 9,5 м2 з виходом на балкон. На фото представлені можливі варіанти планувань. Зараз квартира з вільним плануванням, що дає можливість зробити індивідуальний дізайн. - Закрита територія з охороною - Бомбосховище на -1 поверсі - Власна парковка - Дитячий майданчик Клубний будинок - це: - мало сусідів (всього 30 квартир в будинку) - можливість встановити Генератор на будинок та бути повністю автономними - затишок та порядок Поряд розвинена інфраструктура: Супермаркети, магазини, кавярні. Чудова траспортна розвязка, багато транспорту в Центр міста, Поділ, Оболонь. Офіційний представник забудовника, без комісії. Дзвоніть та записуйтесь на перегляд!

Макіївська вул., 17
rieltor.ua

Продаю 2 кімнатну квартиру в Оболонському районі, Мінський масив, на вулиці Вишгородська 48А, розташовану на 2-му поверсі цегляного будинку. Загальна площа 45 кв.м/30/8. Затишна квартира, дуже тепла, з гарним косметичним ремонтом, облаштована необхідними меблями та технікою, які залишаються новому власнику. Балкон обшитий деревом і облаштований шафою. Опалення централізоване, є газ, центральний водопровід, центральна каналізація, електрика. Поміняна вся сантехника, в т.ч. магістральні стояки. Нова електрика, мідна проводка (2,5 кв). Заведено інтернет кабель в обидві кімнати. Будинок розташований навпроти парку, у дворі, тихо та спокійно. Добре розвинена інфраструктура. В пішій доступності супермаркети Сільпо, АТБ, Фора, Новус, ринок, дитячий садок, школа, майданчики, аптека, відділення банку, пошта, лікарня. Поруч православна церква. Гарна транспортна розв’язка: до станцій метро Мінська та Оболонь 15 хвилин на транспорті, громадський та маршрутний транспорт до Лук’янівки, залізничного вокзалу, м. Почайна, м. Нивки, Пуща Водиця. 15 хвилин до ТРЦ Ретровіль. До площі Шевченка 5 хв пішки. Продаж від власника, без комісії для покупця.

власник
Вишгородська вул., 48А
rieltor.ua

Пропонується на продаж ексклюзивна квартира з власною терасою в житловому комплексі "Паркове місто", що розташований на вулиці Вишгородська, 45. Загальна площа квартири становить 79 квадратних метрів. Планування: 1-й поверх: - кухня-вітальня; - гостьовий санвузол (душ); - велика гардеробна (окремо є місця для сумок/взуття); - енотека (винне сховище); 2-й поверх: - спальня кімната; - санвузол (ванна кімната); - тераса з системою автополива; В квартирі виконаний дизайнерський ремонт, використовували матеріали світових брендів. Квартира повністю укомплектована всією необхідною технікою (телевізор, пральна машина і сушка, посудомийна машина, мікрохвильова, духова шафа), кондиціонери в кожній кімнаті, підігрів полів. Перші поверхи комплексу "Паркове місто" з зовнішньої сторони відведені під комерційну нерухомість: тут вже працюють кавярні, ресторани, магазини, супермаркет, аптеки, відділення банків, дитячий клуб та інші сервіси. На свіжому повітрі розташовані воркаут-майданчики з тренажерами, тенісні корти, поля для волейболу, міні-футболу та баскетболу. Влаштувати ранкову пробіжку також буде зручно на території парку комплексу. Для занять в комплексі відкритий фітнес-клуб, також в 10 хвилинах пішки спортивний зал та фітнес-студія. За 10 хвилин пішки від комплексу працюють супермаркети великих торгових мереж, таких як «Сільпо», «Варус», «Фора», «Велика кишеня» та «АТБ». Запрошуємо на перегляд! A3.558

Вишгородська вул., 45
rieltor.ua

Продам 2-кімн.квартиру, вул. Пріорська, буд. 3а, станція метро "Оболонь" або "Мінська" 30 хв.на транспорті. Код обєкта SF-2-923-893 Поряд розташовані: магазини, супермаркет, школа, дитячий садок, аптека, ЖК Паркове місто, парк, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 4-й поверх 5-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 48 кв.м: кухня 7.8 кв.м, роздільні кімнати, санвузол. Квартира з євроремонтом. Продається з меблями та технікою. Нова електрика, труби. Вартість - $62 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: «єОселя», постанова №280, «єВідновлення».

Пріорська вул., 3а
rieltor.ua

Продажа 2х ком. квартиры. Куренёвка. Подол. Ул. Мукачевская 8. Очень комфортная двухкомнатная квартира для комфортного проживания. Комнаты раздельные, санузел раздельный. Содержимое квартиры почти всё остаётся. Мебель: два раскладных дивана, раскладное кресло, два шкафа купе, встроенная кухня, компьютерный стол, обеденный стол, табуреты, мебель в прихожей. Бытовая техника: бойлер, кондиционер, стиральная машина-автомат, газовая плита, вытяжка. Балкон застеклен, утеплён. Подъезд ухоженный. Дом расположен в тихом и зелёном месте. Рядом хорошая инфраструктура, магазины, аптеки, банки, рынок, кофейни, много транспорта. Есть комиссия! 64700 у.е. Хороший торг!

Мукачівська вул., 8
rieltor.ua

БЕЗ %. Пропонується на продаж ексклюзивна дворівнева 2-кімнатна квартира в житловому комплексі "Паркове місто", що розташований на вулиці Вишгородська, 45. Загальна площа квартири становить 100 квадратних метрів. Квартира єдина на поверсі. Є побутова кімната, великий балкон. Система охорони Аякс з відеонаглядом. Квартира дуже затишна і світла. Планування: 1-й поверх: спальня кімната; - санвузол (ванна кімната, душ); дитяча кімната; 2-й поверх: - кухня-вітальня; - гостьовий санвузол; В квартирі виконаний дизайнерський ремонт, використовували матеріали світових брендів. Квартира повністю укомплектована всією необхідною технікою (телевізор, пральна машина і сушка, посудомийна машина, мікрохвильова, духова шафа), кондиціонери. На свіжому повітрі розташовані спортивні майданчики з тренажерами, тенісні корти, поля для волейболу, міні-футболу та баскетболу. Влаштувати ранкову пробіжку також буде зручно на території парку комплексу. Для занять в комплексі відкритий фітнес-клуб, також в 10 хвилинах пішки спортивний зал та фітнес-студія. За 1 хвилину пішки від комплексу працює «Варус». Продаж без комісії для покупця!

Вишгородська вул., 45
rieltor.ua

Оболонський район, вул. Автозаводська 41. Продаж 2-кімнатноі квартири, розташованої на 1/9 поверсі, 45/28/8 кв.м.. стан житловий, свіжий, облаштована всією необхідною побутовою технікою та меблями. Вікна МПО, на вікнах ґрати, не прохідна зона. Лічильник лише на світло, за опалення була кватинція 1200 грн. Тамбур на 2 квартири. Тиха місцевість.

Автозаводська вул., 41
rieltor.ua

Продається дуже затишна квартира з усіма меблями, холодильником, пральною машиною та посудом. . Квартира світла, тепла та дуже чиста, з дуже гарною енергетикою, ремонт косметичний, все як на фото, вікна металопластикові. Сан вузол роздільний. Балкон- лоджії не засклені, з виходом на дві кімнати. Школа біля дому, саме розташування дому дуже вдале,поруч бювет, зелена зона, парки, садочки, укрпочта, нова пошта, нотаріус, відділення банків, магазини, сильпо, атб, макдональдс, кінотеатр, куренівський ринок, мостицький ринок, зупинки громадського транспорту 15 хвилин метро Мінська, Оболонь, Петрівка, Лукянівська. Парк «Кінь-Сум», парк Шевченка

Вишгородська вул., 32
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира в оболонському районі, вул. МУКАЧІВСЬКА 3/9 розташована на 3/5 поверсі. В під’їзді замінені усі вікна, чисто. Квартира в жилому стані, але для комфортного проживання необхідно робити римонт. Планування сумісне, кимнати прохідні, але дуже легко зробити перепланування і зробити окремими не без порушень. Санвузел сумісний, кухні не вилика ,але за рахунок квадратной форми можливо компактне і правельне розташування меблів. Балкон - деревяні вікна. в кухні і маленькій кімнаті вікна металопластик. В 2хв пішки Сільпо та АТБ, відділення приват банку, зупинка громадського транспорту, зелений парк. В 5хв - МакДональдс. До метро Оболонь 10 хв на маршрутці. ID: 75353

Мукачівська вул., 3/9
rieltor.ua

Оболонський район. Доглянутий будинок 1977р з утепленої керамзитобетонної панелі, серія-96, висота стін 2,66h. Гарна прибудинкова територія, поруч є все. Квартира всередині будинку, тепла, поверх 5/9 плита газова. Вдале планування, роздільний санвузол, роздільні кімнати, великий балкон вздовж кімнат, стан житловий, вікна металопластикові, батареї чугун, в с/у плитка, встановлено бойлер. На підлозі лінолеум, стеля фарбування. Чистий продаж, торг доречний, без комісії

Івашкевича Ярослава вул., 3
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру в житловому комплексі бізнес-класу "Паркове Місто" по вулиці Вишгородська, 45 з сучасним архітектурним рішенням 2009 р. Закрита територія, що охороняється: більше 4 га займає історичний парк "Кристерова гора" з каскадом озер і унікальною флорою, спеціальними вело і пішохідними доріжками, спортивним майданчиком, тенісним кортом, дитячим футбольним полем, офісними і комерційними площами. Площа: 85/41,7/16,5 кв.м., 5 поверх 10-ти поверхового монолітно-каркасного будинку. Висота стелi 3 м. Одностороння. Стан після будівельників: лазерна стяжка, мідна проводка, лічильники на воду, 2 санвузла, лоджія не засклена. Вікна виходять у двір...тихо і спокійно. Зручна транспортна розвязка.

Вишгородська вул., 45
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Продаж 2-к квартири по вул Івашкевича, 3 Куренівка Вишгородський масив Оболонський район. Будинок серія 96 утеплена панель. Зручний 2-й поверх 9-ти поверхового будинку. Простора квартира з функціональним плануванням: дві окремі кімнати, роздільний санвузол та кухня. Великий балкон з розташуванням на дві кімнати ( з кожної є вихід на балкон). Стан квартири – житловий. Поруч добре розвинена інфраструктура: спортивні та дитячі майданчики , школа, дитячий садочок, "Сільпо", зупинка громадського транспорту. До м. Оболонь або Мінська 15 хвилин на громадському транспорті. Ексклюзивна пропозиція. Співпрацюємо з колегами. Ціна: 58000$ код обєкта: #14921

ексклюзив
Івашкевича Ярослава вул., 3
rieltor.ua

Квартира з документами! можлива єОселя! Видова та простора квартира в ЖК комфорт-класу "Бережанський", (буд. 8 - введений в експлуатацію та присвоєна адреса), монолітно-каркасний будинок з цегляними стінами, утепленний мінеральною ватою, квартира світла та з гарним виглядом (північно-західна сторона), функціональне комфортне планування, двостороння, дві окремі спальні та простора кухня, два санвузли, засклена лоджія в вікнами в підлогу, виконана якісна машина стяжка стін, заведена електрика, встановлені лычильники, якісні двері, склопакети WDS, презентабельна вхідна група, три ліфти - грузовий та два пасажирських, підземний (400 місць) та наземний (150 місць) паркінг, метро "Мінська" 10-15 хвилин, поруч все необхідне для комфортного проживання, школи, садочки, супермаркети.

можливий продаж по єОселя
Автозаводська вул., 72б
rieltor.ua

"Є Оселя" закінчується, а Ви ще не обрали квартиру? Шукаєте бюджетну житлоплощу?Хочете вигідно купити, а потім вигідно продати?ТОДІ ЧИТАЙТЕ ДАЛІ. Продається 2 кімнатна квартира за ціною однокімнатною. Ціна вказана і від неї відштовхуватимемося при покупці за державними програмами. Повноцінна двокімнатна квартира, 67 метрів, два санвузли, велика кухня, яку можна ще збільшити за рахунок лоджії. Лічильники на електрику, воду та опалення. Все необхідне поряд: школи, магазини, чудова транспортна розвязка. Телефонуйте, буду рада запропонуватиме Вам вигідну покупку. ID: 77646

Автозаводська вул., 72Б
rieltor.ua

Без комісії! Пропонуємо до продажу 2 кімнатну квартиру в Оболонському районі, Вишгородський масив, вул. Дубровицька 5. Квартира одностороння, вікна у двір. Розташована на 6/9 поверсі, чешка, кімнати роздільні, загальна площа 47 квадратів, кімнати 20 і 11 метрів, кухня 7 метрів. Є великий балкон, не засклений. Санвузол роздільний. Висота стелі 2.55 м. Квартира повністю під ремонт. Поряд зупинка транспорту, школи, садочок, супермаркети.

ексклюзив
Дубровицька вул., 5
rieltor.ua

Пропонується простора світла квартира в ЖК закритого типу « Паркове місто» з усією інфраструктурою комплексу для комфортного життя. Квартира після будівельників. На все є лічильники. Готові розглянути усі державні програми!

можливий продаж по єОселя
Вишгородська вул., 45-г
rieltor.ua

Без комісії!!! У продажи - просторна 2-кімнатна квартира, розташована на 7-му поверсі 10-поверхового будинку у 15-ій секції. Загальна площа квартири за документами БТІ – 84,60 кв.м., житлова - 43,40 кв.м., а кухня - 16,60 кв.м. Будинок вже сданий та заселений, що гарантує вам миттєве заселення у цей вишуканий житловий комплекс. Ця приваблива нерухомість розташована в престижному Подільському районі, за адресою вул. Вишгородська, 45, у житловому комплексі бізнес-класу ЖК "Парковий Город". Квартира вже готова до облаштування: проведена стяжка з розведенням опалення, встановлені радіатори, а також лічильники на всі види послуг. Тут ви знайдете все необхідне для комфортного проживання, включаючи два санвузли, дві окремі спальні, та високі стелі зі стандартною висотою 3 метри. Комплекс забезпечує високий рівень безпеки та комфорту: на його території працює закрита охоронна служба, встановлено відеонагляд, а доступ контролюється за допомогою трьох ліфтів SIGMA з контролем доступу. Тут також є каскад з 4-х озер з ландшафтним дизайном, історичний парк "Кристерова горка", підземний паркінг, велосипедні доріжки, тенісні корти, футбольне поле, офісні та комерційні приміщення. Ви зможете насолоджуватися всіма перевагами сучасного життя, не виходячи з комплексу. Це чудова нагода стати власником нерухомості у цьому престижному комплексі з правом власності, а також є можливість розстрочки. Звертайтеся до нас за додатковою інформацією та виберіть ідеальну квартиру серед інших планувань та поверхів у цьому житловому комплексі. Є інші варіанти квартир у цьому комплексі! Можливо придбати під Єоселю та Євідновлення!

можливий продаж по єОселя
Вишгородська вул., 45
rieltor.ua

Продам: 2 к. квартира, «сталінка», Пріорка, вул. Павлова, будинок цегляний з товстими стінами. Квартира на 3 поверсі, будинок 5-ти поверховий. Квартира світла з високою стелею, ремонт в класичному стилі, на підлозі в кімнатах та коридорі якісний дубовий паркет, в кухні - керамічна плитка, вікна – металопластикові. Санвузол відокремлений, в ванній кімнаті є душова кабіна та ванна, на стінах та підлозі - керамічна плитка. Загальна площа – 56,20 м2, за технічним паспортом і даними БТІ, фактична площа – 60 м2, житлова – 34,4 м2, кухня – 8,6 м2, коридор – 9,3 м2. Квартира тепла, чиста, світла двостороння - вікна виходять в сквер і у двір, балкон засклений, утеплений. Під’їзд чистий, сусіди ввічливі, дружні, пильні, тихі та порядні. Будинок знаходиться в добре розвиненому районі, поряд супермаркет, поліклініка, ринок. Гарна транспортна розв’язка, неподалік зупинка міського елекропотягу, завдяки якому можна швидко та без заторів доїхати на Лівий берег в будь-який район, чи то на Троєщину, чи то на Лівобережку, чи на Дарницю. Звуку від залізничної колії – не чутно зовсім. Поряд школа, дитячий садок, супермаркет, чудовий парк, де можна займатися спортом, гуляти з дітьми. Декілька зупинок маршруток в різні райони міста: та 10 хв. пішки до зупинки трамваю. Вартість -72000 дол. 5% комісія АН.

Боровіковського, 3
rieltor.ua

Без комісії. ЖК Паркове місто, вул. Вишгородська 45 продається чудова 2-х кімнатна квартира в секції 14 на 4 поверсі/10пов., площа квартири: 82.4м.кв., кімната 41м.кв., кухня 16м.кв., стан після будівельників. Комплекс бізнес класу з закритою територією під цілодобовою охороною, власний чудовий парк, дитячі та спортивні майданчики, тенісний корт, футбольне поле, офісні та комерційні площі. Вся інфраструктура в одному жилому комплексі ! Гарне місце розташування. Поруч зупинки транспорту. Дивитись на ціну в грн.

можливий продаж по єОселя
Вишгородська вул., 45
rieltor.ua

Продам 2к квартиру 64м2 в ЖК "Мінський", вул. Попова, 3/5. Кирпічний будинок 2014 року. Квартира з якісним ремонтом. Комфортна, затишна и дуже тепла. Світла кухня-студіо з сучасною технікою, є все необхідне (кондиціонери , тепла підлога) , роздільний сан вузол , дві роздільні кімнати ,великий балконом. Продається з меблями та технікою. Вхідна група з консєржем. ЖК розташувався у тихому та зеленому районі Києва на Приорці. Поряд є все, що необхідно для комфортного проживання та відпочінку: супермаркети, ТРЦ, кафе, ресторани, школи, дітсадки та парки. За 20 хвилин - станція метро Почайна та центр Подолу. Один власник , більше 3х років! По запиту відправлю відео огляд квартири. Розглянемо під Єоселю!

можливий продаж по єОселя
Попова Олександра вул., 3/5
rieltor.ua

Без комісії!!! У продажи - просторна 2-кімнатна квартира, розташована на 8-му поверсі 10-поверхового будинку у 15-ій секції. Загальна площа квартири за документами БТІ – 85,70 кв.м., житлова - 42,10 кв.м., а кухня - 16,20 кв.м. Будинок вже сданий та заселений, що гарантує вам миттєве заселення у цей вишуканий житловий комплекс. Ця приваблива нерухомість розташована в престижному Подільському районі, за адресою вул. Вишгородська, 45, у житловому комплексі бізнес-класу ЖК "Парковий Город". Квартира вже готова до облаштування: проведена стяжка з розведенням опалення, встановлені радіатори, а також лічильники на всі види послуг. Тут ви знайдете все необхідне для комфортного проживання, включаючи два санвузли, дві окремі спальні, та високі стелі зі стандартною висотою 3 метри. Комплекс забезпечує високий рівень безпеки та комфорту: на його території працює закрита охоронна служба, встановлено відеонагляд, а доступ контролюється за допомогою трьох ліфтів SIGMA з контролем доступу. Тут також є каскад з 4-х озер з ландшафтним дизайном, історичний парк "Кристерова горка", підземний паркінг, велосипедні доріжки, тенісні корти, футбольне поле, офісні та комерційні приміщення. Ви зможете насолоджуватися всіма перевагами сучасного життя, не виходячи з комплексу. Це чудова нагода стати власником нерухомості у цьому престижному комплексі з правом власності, а також є можливість розстрочки. Звертайтеся до нас за додатковою інформацією та виберіть ідеальну квартиру серед інших планувань та поверхів у цьому житловому комплексі. Є інші варіанти квартир у цьому комплексі! Можливо придбати під Єоселю та Євідновлення!

можливий продаж по єОселя
Вишгородська вул., 45
rieltor.ua
1 - 24 з 54 результатів