Терміново! Торг! ЖК "Варшавський". Чудова квартира - євро-двушка, 49 м2, з ефективним використанням житлової площі: Повноцінна спальня, яка легко трансформується в домашній кінотеатр з екраном 110". Кухня-вітальня, з зоною відпочинку, повністю обладнана побутовою технікою. Куточок для фітнесу. Засклена лоджія. Багато продуманих дрібниць. Чотири зони теплої підлоги (ванна, кухня, коридор, лоджія). Встановленні лічильники. Будинок збудовано у 2020 році, усі ремонтні роботи завершені. Закрита територія. Охорона. Відеоспостереження. ЖК "Варшавський мікрорайон" - це новий житловий комплекс в який входить більше ніж два десятки будинків, на його території знаходяться школи, дитячі садочки, кавярні, аптеки, відділення банків і Нової Пошти, неподалік розташований фітнес-клуб Sport Life та сучасний ТРЦ Retroville з кінотеатром Multiplex, боулінгом, ресторанчиками, дитячими зонами та безліч брендових магазинів. Інфраструктура: Школи: №3, №19, №68, німецько-українська школа, міжнародна школа «Меридіан». Дитячі садки: №142, №72, №25, №803, №104. Приватні розвивальні центри: «Ліпіленд», «Грайлик», «Лінгвіст», ABC Puzzle Club. Транспортна інфраструктура: ЖК "Варшавський мікрорайон" розташовано вздовж проспекту Правди з гарною транспортною розвязкою, за 30-40 хв громадським транспортом можна дістатися до багатьох станцій метро: до ст. м. Оболонь маршрутне таксі № 512 до ст. м. Лукянівська маршрутне таксі № 439 до ст. м. Святошино маршрутне таксі № 581 до ст. м. Нивки маршрутне таксі № 455, № 465, тролейбус № 26 до ст. м. Дорогожичі маршрутне таксі № 439 до ст. м. Академмістечко автобус № 103, маршрутне таксі № 437 до житлового масиву Троєщина маршрутне таксі № 180 Звертайтесь для уточнення ціни та додаткової інформації!

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 41 - В
rieltor.ua

Прекрасний варіант як для життя так і для здачі в оренду! Красива та стильна квартира в популярному ЖК. Дизайн проект виконаний в сучасному стилі з використанням якісних матеріалів, техніки відомих брендів та вбудованих меблів. Все продумано до дрібниць! Комфортний третій поверх, що важливо в даний час! Діє хороша пропозиція на швидку угоду!

власник
Олександра Олеся вул., 7
rieltor.ua

ТЕРМІНОВИЙ продаж!!!ЖК Варшавський 2 Буд.15.1 суперцiHA! Продаж 3 кімнатної квартири в новому ЖК Варшавський 2. Має три окремі кімнати, кухня вітальня, два сан вузла, великий балкон та лоджія. Розвинена інфраструктура району, садки, школи, дитячі та спортивні майданчики, закрита територія, що охороняється. Поруч ліс, озеро, магазини, ТРЦ Ретровіль, поряд із будинком будується метро. Стан квартири після будівельників! ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Олександра Олеся вул., 2б
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

БЕЗ КОМІСії Продаж 3-кімнатної квартири ЖК Варшавський мікрорайон, пр. Правди 43а, Виноградар,Подільський район. Квартира, розташована на 10 поверсі 25 поверхового будинку. Площа 105/55/12 кв. м., 2 спальні, 2 санвузли , простора кухня - вітальня.Вікна виходять у двір. У квартирі виконаний якісний ремонт за дизайнерським проектом, міжкімнатні двері скритого монтажу, всі меблі та техніка залишаються новому власнику. Тепла підлога в санвузлах, кухні , дитячій та лоджії. Якісна сантехніка. Прально-сушильна машина LG, телевізор Panasonic. 3 інвенторні кондиціонери Cooper & Hunter, холодильник Samsung, 2 бойлери Atlantic з WiFi та швидким нагрівом на 120л та на 80 літрів( при відсутності електроенергії більше 5 годин вода залишається теплою) вбудовані духова та мікрохвильова піч DeDietrich, індукційна поверхня Electrolux, вбудована витяжка, душова система Hansgrone, сантехніка Devit/Geberit, вимикачі та розетки Schneider , батареї з терморегуляторами та WiFi, встановлена система сигналізації від потопу, лічильники на воду та світло. Поруч вся необхідна інфраструктура – дитячий садочок, школа, маркети, кафе. 5 хвилин пішки до ТЦ “Retroville” . Велика кількість варіантів для паркінгу авто. Неподалік великій ліс, озеро, паркова зона з облаштованими місцями для відпочинку, сучасні дитячі майданчики. Поруч будується станція метро «Варшавський мікрорайон» Документи до продажу готові, розглядаємо різні варіанти розрахунку під кредитування та програми. Будинку менше 10 років, підходить під 3% ЄОселя Ціна 179000 у.о. пропозиція дійсна припокупці квартири до 19.07 тел 09*********97 Наталія, телефонуйте, домовимось про перегляд.

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 43а
rieltor.ua

Терміново продам євродвушку Варшавський мікрорайон. Дешевше, ніж у забудовника! 11 поверх. Гарне планування. Велика кухня. Лоджія 4 метри. Вікна у зелений тихий двір. Будинок зданий, отримав сертіфікат. Можна отримувати ключі і заходити на ремонт. Поруч ТРЦ Ретровіль. Зупинка транспорту. Продаю за готівку по переуступці в Головному офісі забудовника.

Родини Крістерів вул., 16
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Продається неймовірно світла 2кімнатна квартира, площею 59,6 кв. м., в ЖК Варшавський-2, по вул. Олександра Олеся, 3, Подільський район. Квартира світла, планування функціональне: велика кухня-вітальня (18) і 2 окремі кімнати (12 і 14 кв.м), вихід на відкритий балкон з двох кімнат, просторий санвузол. У квартирі склопакети, радіатори, броньовані двері, лічильники тепла, води та електроенергіі, своя котельня на 3 будинки, охорона. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне та просторе житло з можливістю організувати простір за власним смаком. Захищений внутрішній двір трьох будинків - запорука безпеки ваших дітей, безліч дитячих і спортивних майданчиків, магазинів, кафе, майстерень тощо. На території житлового комплексу розташовані різноманітні інфраструктурні обєкти, які зроблять ваше життя більш комфортним та зручним. Поряд приватна клініка, ТРЦ Ретровіль та супермаркет Новус (6хв). Будується станція метро Мостицька (5 хв) Розглянемо продаж за державними програмами. Податки сплачує покупець. Запрошуємо на перегляд. Ціна 74000 у о без комісії для покупця!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 3
rieltor.ua

Без комісії для покупця! ЖК Варшавский мікрорайон, Проспект Правди, 41 Б, Подільський район, правий берег Квартира на 10 поверсі 16 поверхового будинку. На поверсі лише 5 квартир і немає 1 кімнатних, два ліфта (вантажний і пасажирський). Площа 86,2 кв.м. Квартира двостороння. Якісний дизайнерський проєкт. Зроблено перепланування, що збільшило загальну площу до 94 м2 - простора кухня-вітальня облаштована технікою і меблями, виконаними по індивідуальному замовленню; Барна стійка і столешня виконані з кварцу…цей матеріал по своїм характеристикам значно попереду граніту та мармуру… самий міцний і важкий матеріал. 2 окремі спальні кімнати. 2 санвузли, В одному - ванна, в другому - душ із сидінням (дуже класна задумка). Величезний утеплений балкон 10 квадратних метрів - «зимовий сад», суміщений з кухнею-вітальнею і відокремлений роздвижною системою безрамних скляних конструкцій - цікаве авторське рішення дизайнера… Тепла підлога в санвузлах, зоні кухні, та на балконі. Балкон утеплено та засклено. Якісна брендова техніка на кухні та санвузлах, кондиціонери, найкращий холодильник «під скло» BOSCH 70 см ширина та 2 м висота. Вся вбудована техніка Electrolux. Система очистки води суттєво подовжить експлуатацію бойлера та сантехніки. Кухонна мийка оснащена діспузером (подрібнювачем харчових відходів). Великі вбудовані шафи в житлових кімнатах та коридорі забезпечили функціональне зберігання одягу та речей. Якісні «парящі» стелі з регулюванням яркості світла створюють затишну атмосферу цієї квартири. Бойлер 150 л, з можливістю програмування його роботи. Двозонний лічильник електрики, лічильники на воду і тепло… В квартирі дуже тепло зимою навіть без включених батарей,так як квартира в центрі будинку і гарно утеплена. Сантехника в санвузлах Grohe з термодатчиками. Квартира робилася "для себе" виключно з якісних матеріалів та наповнювалася виключно брендовою технікою. Гарно розвинена інфраструктура-ТЦ (RETROVILLE), супермаркет Новус, дитячі садочки та школи,маркети та кафе, неподалік великий ліс та озеро. За окрему плату пропонується єдина на поверсі комора. У коморі взимку тепло, а літом прохолодно, облаштована стелажами для зберігання. Комора продається окремо, 6 000 у.о. На даний час у квартирі функціонує резервне живлення (на випадок відключень світла), деталі - на обʼєкті! Запрошуємо на перегляд! Квартира варта Вашої уваги! Ціна 210 000 у о без комісії для покупця!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Правди просп., 41б
rieltor.ua

Продається видова 3-кімнатна квартира на 12 поверсі 16 поверхового будинку по вул. Олександра Олеся, 5, Подільський район, ЖК Варшавський-2, правий берег. Загальна площа з урахуванням літніх приміщень 95,6 м2. Житлова площа 45,68 м2 Кухня-вітальня 21,3 м2 Всі кімнати ізольовані (16, 16 та 13 м2), простора та світла кухня-вітальня, два санвузли (3 та 4,5 м2), великий відкритий балкон 8,6 м2 та засклена лоджія (3,6 м2). Вдале розташування на поверсі, не кутова, лазерна стяжка підлоги, радіатори опалення, бронедвері. Квартира розташована у новобудові, стан після будівельників, що дозволить облаштувати простір за своїм смаком. Територія житлового комплексу має розвинену інфраструктуру: дитячі і спортивні майданчики, магазини і кавярні, аптеки та майстерні, відділення Нової пошти, школа і дитячий садочок, ТРЦ Ретровіль в 5 хв. пішки, супермаркет Новус, відмінна транспортна розвязка, поряд ліс та озеро, які зроблять життя родини комфортним та зручним. Поряд (5хв. пішки) будується станція метро. Продаж по перепоступцi. Переуступку оплачує продавець! Будинок вже введено в експлуатацію. Запрошуємо на перегляд! Ціна: 98 000 у.о. без комісії для покупця.

ексклюзив
Олександра Олеся вул., 5
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири загальною площею 42 м2 в ЖК Варшавський 2, 11 черга, будинок 11.1 низька секція. Тип планування 1К1. Житлова площа 13 м2, площа кухні 16,2 м2, що дозволяє зробити кухню-студію. Квартира після будівельників з енергозберігаючими двокамерними вікнами, металевими вогнестійкими дверима і сталевими радіаторами опалення. На кожні 3-4 будинки передбачена власна газова котельня та внутрішній двір закритого типу з спортивним майданчиком та дитячими ігровими зонами. Квартира потенційно цікава для орендного бізнесу. Комфортний 8 поверх, вид на ТРЦ Ретровіль, західна сторона. Орієнтовний термін вводу будинку в експлуатацію - серпень-вересень 2024 року. Встигніть придбати повноцінну однокімнатну квартиру за вигідною ціною! Перепоступку сплачує продавець. Ціна 49500 у.о. Олександра

Родини Крістерів вул., 16
rieltor.ua

Простора 2х-кім. квартира з новим якісним ремонтом в сучасному ЖК "Варшавський плюс", (буд.13.10) Подільський район, Івана Виговського вул., 40/12 Функціональне планування: велика кухня-вітальня та дві окремі спальні, два санвузли, 69м2, на 2 поверсі. Панорамні вікна, порядні сусіди, презентабельний підїзд, закритий двір, охорона, дитячі та спортивні майданчики, парковка та наземний паркінг, на території ЖК дуже розвинена інфрастуктура, поруч є все необхідне для комфортного проживання, школи, садочки, супермаркети та магазини, фітнес-центр та салони краси, ТРЦ "Ретровіль", зупинки громадського транспорту, до метро 15-20 хвилин.

можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 40/12
rieltor.ua

Актуальна! Ексклюзив!Продається 1-кімнатна квартира на Виноградарі, в ЖК Варшавський плюс, що розташований по вулиці Виговського 40/12. Квартира площею 48 кв. м. (48/18/19), знаходиться на 13-му поверсі 25-ти поверхового будинку, видова. Стан квартири - після будівельників, є можливість втілити всі свої дизайнерські рішення та мрії) Ключі на руках, запрошуємо на перегляд. Готові на безготівновий розрахунок по є-оселі, та іншим державним програмам (право власності на руках). Допоможемо з продажем Вашої нерухомості - звертайтеся! А також надамо професійну допомогу по підбору, найкращих та найвигідніших пропозицій на купівлю!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 40/12
rieltor.ua

Провулок Межовий , 2/9 пов. 38м2. / 4/27, двокімнатна квартира гостинного типа. Балкон засклен, на вікнах склопакети, санвузол - кахель, бойлер на 60 літрів, пральна машинка, холодильник, меблі і техніка залишаються . Чистий продаж. Перегляньте відіо за посиланням.

Провулок Межовий, 3
rieltor.ua

Продаж БЕЗ% 1к квартири, вул. Олександра Олеся 8/17, ЖК Варшавський Плюс, Подільський р-н. Видова квартира знаходиться на 13 поверсі 25-ти поверхового будинку 13.5. Загальною площею 43.1м2, житлова площа 24.5м2, кухня-студія 16.7м2, с/в суміжний. В квартирі виконаний якісний ремонт з якісних матеріалів, продається разом з вбудованою технікою та меблями (холодильник, витяжка, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, пральна машина, бойлер, два телевізори, кондиціонер, система очищення води). В квартирі зоновано є підігрів підлоги. До та після ремонту в квартирі ніхто не проживав. Розвинена інфраструктура: поруч з будинком є парковка, ТРЦ «Retroville», Нова Почта, супермаркет Novus, кав’ярні, ресторани, АЗС, зупинки громадського транспорту, до м.Сирець менше 10-ти хв транспортом. Є відео огляд квартири, усі деталі по телефону. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 8/17
rieltor.ua

Чудова квартира з ідеальним палнуванням в ЖК комфорт класу "Варшавський " 3 окремі спальні, простора кухня, 2 санвузли, просторий передпокій, відкритий балкон з гарним видом у двір, територія комплексу закрита , є охорона, камери спостереження біля входу, в будинку є генератор для роботи ліфтів , в ЖК розвинена внутрішня інфраструктура, поруч ТРЦ "Ретровіль", Новус ,Спорт Лайф , Олді , також в пішій доступності ліс і два озера, на території ЖК багато дитячих та спортивних майданчиків , чудовий тихий район, для комфортного проживання родиною, можливий продаж під євідновлення,ціна 117 000$ рієлтор Леся .

можливий продаж по єОселя
Проспект  Правди, 45б
rieltor.ua

Вигідна пропозиція! Продаж двокімнатної квартири в сучасному ЖК ,,Варшавський-2,, від надійного забудовника Stolitsa Group в Подільського р-ні. Будинок 16.2 введений в експлуатацію, можна заходити на ремонт. 12 поверх. Квартира загальною площею 70 кв.м., має функціональне планування, дві окремі кімнати, велика кухня-студія, 2 санвузла, балкон. В квартирі встановлено: вікна Rehau, радіатори опалення, броньовані вхідні двері, індивідуальні лічильник, заведена електрика до щитка, на підлозі лазерна стяжка. ЖК «Варшавський-2» - внутрішній двір закритий від сторонніх. Цілодобова охорона будинку + відеоспостереження, консьєрж. Відмінно розвинена інфраструктура: магазини, аптеки, ТЦ Retroville, ресторани і кафе, школи, дитячі садки, фітнес-клуби, салони краси, парк з озером та ліс для активного відпочинку на природі, що так необхідно для комфортного життя. Зручна транспортна розвязка. Перепоступку продавець сплачує!

Олександра Олеся вул., 7
rieltor.ua

БЕЗ КОМИССИИ! ВАРШАВСЬКИЙ-1 Підходить під е оселя! Податок 1%! ПФ Продажа 2-комнатной квартиры в ЖК Варшавский по ул. Правды 41б Документам больше 3 лет! 4 очередь. -ограждена-давно заселенный дом. .5/16кб. 69/33/19. Дом 2017 года, в эксплуатации, Состояние квартиры после строителей, шикарная планировка, комнаты раздельные, просторная кухня 19м , два санузла, есть 2 дизайн проекта в подарок. Полностью разведена электрика по квартире соответственно дизайнпроекту. -уже в стоимости квартиры счетчики на воду и на тепло, лифты грузовой и пассажирский, консьерж, охрана, видеонаблюдение. На этаже 5 квартир! Полностью развита инфраструктура, детские сады, школы, магазины, бутики, кофейни, аптеки, все в пешей доступности, рядом ТРЦ Ретровиль. Удобная транспортная развязка Є відеоогляд. цена 80000уе если кредит 81000уе под ключ!

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 41Б
rieltor.ua

Продам 3 кімнатну квартиру в Варшавському мікрорайоні. Дуже класне планування! Три окремі спальні. Кухня - вітальня простора 19 м2. Два санвузли. Великий, просторий коридор.Можна зробити гардеробну. Два вікна на Схід, два вікна на Захід. Світла, тепла, простора квартира. Без додаткових платежів. Все платимо самі!!! Запрошую на перегляд. Та отримання ключів. Не зволікайте. Квартира супер по ціні та якості.

Олександра Олеся вул., 5А
rieltor.ua

Продаж 1к квартири просп Правди 42 ЖК Варшавський Плюс, Подільський р-н. Видова квартира знаходиться на 22 поверсі 25-ти поверхового будинку 13.9. Загальною площею 53м2, житлова площа 24м2, велика кухня-студія 18м2, с/в суміжний. Квартира після будівельників, без ремонту. Надійний забудовник Stolitsa Group. Внутрішня територія новобудови закритого типу та під охороною в ній розміщені дитячі та спортивні майданчики, велосипедні доріжки тощо. Розвинена інфраструктура: поруч з будинком є парковка, ТРЦ «Retroville», Нова Почта, супермаркет Novus, кав’ярні, ресторани, АЗС, зупинки громадського транспорту, до м.Сирець, Нивки менше 10-ти хв транспортом. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші).

можливий продаж по єОселя
Правди просп., 42
rieltor.ua

Продаж 1к квартири ЖК Варшавский- 2, вул. Олександра Олеся, 5а, будівельний будинок 15.2 Подольський район, Правий берег. 1к квартира на 7-му поверсі 25-ти поверхового будинку, загальна площа 40 м2., житлова 14.9 м2., кухня 10.5 м2, за адресою : вул. Олександра Олеся, 5а. Простора квартира в затишному, екологічно чистому комплексі Києва. Квартира без ремонту, підведено світло, опалення автономне, планування роздільне, санвузол суміжний. Встановлені лічильники на опалення, електро та водопостачання. Встановлені енергозберігаючі металопластикові вікна. Протиударні металеві двері з двома МДФ - накладками та двома якісними замками. Введенна в експлуатацію, право власності на руках . Можливий безготівковий розрахунок. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат ; 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) . Чисте повітря, поруч ліс, озера. Розвинена інфраструктура, ТРЦ RETROVILLE, супермарект NOVUS, школи, садки, поліклініки, стоматологія, салони краси, сучасні дитячі та спортивні майданчики, закрита територія, зупинка транспорту на всі напрями. До метро Оболонь, Нивки, 15 хв. на транспорті Продажа , Варшавский-2, Подольский район, Правый берег Ціна 52000 у.о. Володимир 0953150361

можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 5а
rieltor.ua

Продається 3 кім. квартира з роздільними кімнатами загальною площею 68,6 м.кв. що розташована на 6 поверсі 9-ти поверхового будинку по пр. Свободи 1 А. Будинок - керамо-бетонна панель 1984 року утеплена зовні. Квартира придатна до проживання та потребує, за необхідності, ремонт. В квартирі поміняні труби, є лічильники на воду, газ, встановлене металопластикове вікно на кухні. Висота стелі 2.6 м. Є застеклені балкон та лоджія. Розмір кухні можна розширити на 1 м. за рахунок кладовки. Право власності- держакт на приватизацію. Будинок знаходиться в тихому дворі поряд з дитячим садочком Дивоцвіт, школою № 242. Зручна локація, в пішій доступності ТЦ Орнамент, Сільпо, зупинки транспорту, ринок, медичні заклади, банки. До проєктованої станції метро Варшавська – 10 хв пішки. Сусідні вулиці: Правди (Європейського Союзу). Фото актуальні. Перегляд у зручний для вас час. Вартість 60000 у.е. Телефонуйте, пишіть в Telegram, за номером, що вказаний в об’яві!

Свободи просп., 1 А
rieltor.ua

ЖК «Варшавський-2», буд 16.1. Загальна площа 61 м2 Житлова площа 26 м2 Площа кухні 19 м2 Простора квартира з капітальним ремонтом, скрізь тепла підлога., кондиціонер, бойлер, стіни вирівняні, на підлозі ламінат/плитка, санвузол оздоблений кахлем, якісна сантехніка, функціональне планування. Презентабельний під’їзд, благоустрій прибудинкової території, гостьовий паркінг, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, відмінна транспортна розвязка, ст.м. "Сирець, нивки" - 15-20 хвилин. Перепоступка.

Олександра Олеся вул., 5а
rieltor.ua

Порика 7а, будинок 2006 року,серія КТ; 5/14 поверхового; 90/47/14,2; два санвузла, один з вікном; класова;кімнати окремі;стан гарний,; хол+коридор; двухстороння; лоджія застеклена;два ліфта, консьерж; гарна інфраструктура; метро Нівки 20 хвилин маршруткою; Сільпо; на відстані 1км знаходиться ЖК Варшавський, Ретровіль, завжди є паркування у дворі; в 5 хв сквер їм. Кузьми Скрябина з дитячим майданчиком , поліклініка , ринок. БЕЗ КОМИССИИ

Порика Василя просп., 7а
rieltor.ua

Встигніть придбати 3-х кімнатну квартиру в сучасному ЖК "Варшавський-2" Подільський р-н міста Києва. Перепоступка. Квартира з функціональним плануванням, яка складається з кухні-вітальні з балконом, трьох окремих кімнат та двох санвузлів. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне та просторе житло з можливістю організувати простір за власним смаком. Квартира розташована у новобудові та знаходиться у стані після будівельників, що дозволить вам самостійно облаштувати її за своїми потребами та вподобаннями. В квартирі встановлені лічильники на електроенергію та воду, На території житлового комплексу розташовані різноманітні інфраструктурні обєкти, які зроблять ваше життя більш комфортним та зручним. Все готово до угоди!

можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 7
rieltor.ua

Квартира з просторою кухнею-вітальнею, великими панорамними вікнами та власною терасою, що виходить у затишний внутрішній двір, де Ви зможете насолоджуватись ранковою кавою та проводити вечори під відкритим небом! Розташування на 1 поверсі, панорамні фасади, два окремі виходи, можливість вільного планування, високі стелі – все це робить квартиру також ідеальною для комерційного використання. Також є можливість придбати сусіднє приміщення (40 м2). Облаштована презентабельна вхідна група, цілодобова охорона під’їзду, багато місць для паркування. Поруч ТРЦ Ретровіль, клініка «Оксфорд Медікал», багато комерційних та офісних центрів. Молодий та динамічний – Варшавський мікрорайон – Ваше ідеальне місце для розвитку та комфорту!

можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 5А
rieltor.ua
1 - 24 з 442 результатів