Працюю від ВЛАСНИКА! Приймемо гривню на рахунок! Квартира для великої сімї. Три окремі великі спальні кімнати. Простора гардеробна. Два с/в. Відкритий балкон. Квартира потребує косметичного ремонту. Є можливість дуже круто її перепланувати. На поверсі всього три квартири. В будинку консьєрж. У дворі багато місця для парковки. Дитячий майданчик. Супермаркет Ашан, прямо у будинку. Дитячі садочки та школи - все в пішому доступі. Дуже зручна транспортна розвязка.

можливий продаж по єОселя
Кольцова бульв., 14д
rieltor.ua

Пропонується 3-х квартира з роздільними кімнатами Без додаткових % для Вас. Ремонт робили із заміною всіх комунікацій: нова проводка, заміна труб, встановлений бойлер, встановлений газовий лічильник, обладнана гардеробна кімната. Уся техніка та меблі залишаються. Усі лоджії засклені та утеплені. Завдяки відповідальному голові ОСББ в будинку два нових ліфти, підтримується чистота в парадному і по всьому будинку. Забезпечує безпеку консьєрж. До зупинки швидкісного трамвая 3 хвилини спокійним кроком. До залізничного вокзалу 25 хвилин без пробок. Для прогулянок на свіжому повітрі біля будинку 2ва парки. Біля будинку Немає обєктів критичної інфраструктури. Школа і два садки знаходяться в цьому дворі, вашим дітям не потрібно буде переходити дорогу. Телефонуйте нам, щоб організувати перегляд квартири. ID: 78105

ексклюзив
Леся Курбаса просп. (50-річчя Жовтня), 19/11
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Курбаса 10а; 5/9 этажного; 62/41/7; комнаты раздельные; два огромных балкона( один застеклен и утеплен);санузел разд; душевая кабина; заменена проводка( электросчетчик день/ночь); тихое место; 50 метров парк Интернациональный; остановки маршруток и трамвая, ТЦ Квадрат, Лейпциг БЕЗ КОМИССИИ

Леся Курбаса просп. (50-річчя Жовтня), 10а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Поверх: 9/9 (над квартирою є тех.поверх) Площа: 63 м.кв. Продам трикімнатну квартиру по вул. Жуля Верна (колишня Ромена Роллана). У квартирі є всі необхідні меблі (житловий стан). При бажанні покупця меблі можна вивезти. У квартирі три кімнати: одна прохідна і дві окремих, кухня, коридор, великий просторий балкон, санвузол роздільний з ванною. Чудова інфраструктура біля будинку: школа 205, дитячий садок, супермаркети, магазини. Гарний доглянутий підїзд. порядне активне ОСББ. Поруч 2 парки: "Інтернаціональний" та парк "Юність", кінотеатр Лейпциг, супермаркет Велмарт. Тихий, зелений двір з дитячим майданчиком. Приходьте на перегляд!

Ромена Роллана бульв., 4
rieltor.ua

Продається 3х кімнатна квартира за адресою вул. Жмеринська, 4, загальною площею 59кв.м. Квартира дуже тепла, на гарному 2 поверсі, є газ. Стан під ремонт, встановлені пластикові вікна в 2х кімнатах, балкон та лоджія засклені, нова сантехніка. Функціональне планування: окремі кімнати, з виходом на засклений балкон. Будинок охайні підїзди, наземна парковка, закрита територія. Придомова ділянка з гарним озелененням, у дворі є дитячі та спортивні майданчики. Зручна транспортна развязка та розвинута інфраструктура, поруч маршрутні таксі, автобуси.В пішій доступності супермаркети, школа, дитячий садок, "шпалерний" та продуктовий ринок. До ст.м.Житомирська чи Святошин на машині чи громадському транспорті до 15хвилин.

Жмеринська вул., 4
rieltor.ua

Кольцова бульв., 15 А; Затишна 3-кімн. квартира в чудовому місті. Поруч зупинка швидкісного трамва, ринок Дніпро, дитячій садок, школи, супермаркети. В квартирі частково зрболено косметичний ремонт, в одній кімнаті м/п склопакт, сантехніка нова. На полу лінолеум. В кухні робоча панель обліцована імпортним кахелем. Є велика засклена лоджия 3,6 кв.м. Встановлено лічільники води та газу. Квартира потебує ремонту. Вікна у двір.

Кольцова бульв., 15А
rieltor.ua

Трикімнатна квартира 62/42/7кв.м. 3/9пов. Двостороння.не кутова. Більше 3 років. О зареестровані.

власник
Леся Курбаса просп. (50-річчя Жовтня), 4
rieltor.ua

Продається затишна трикімнатна квартира в хорошому, тихому районі, по вул. Героїв Космосу 19"А", до метро Святошин 20 хвилин пішки, 5 хвилин на громадському транспорті, зупинка поруч. В квартирі зроблений якісний ремонт: підлога - ламінат з натуральною текстурою, стіни - декоративна штукатурка, плитка на кухні. Два засклені балкони, вікна двокамерні Rehau. Електропроводка замінена на мідну, електрощиток з виходами на вимикачі та розетки. Простора вітальня та коридор. Квартира продається з меблями та технікою: енергозберігаюча індукційна електроплита з духовкою, бойлер, пральна машина, холодильник. Встановлений двозонний електролічильник (день/ніч) з пільговим нічним тарифом. Вікна виходять у двір. Охайний та чистий підїзд. Встановлений відеонагляд в підїзді та по периметру. Розвинена інфраструктура з усім необхідним поруч: школа, дитячі садочки, магазини, торгові комплекси, фітнесцентри, спортивні майданчики з тренажерами, сучасний парк "Совки" з фонтаном, атракціонами, відділення кількох банків, кафе, ресторани, кінотеатр "Лейпціг", аптеки, поліклініка, бювет.

Героїв Космосу вул., 19а
rieltor.ua

Пропоную до продажу 3- кімнатну квартиру по вулиці Тулузи в місті Києві. зупинка швидкісного трамвая "Гната Юри" в десяти хвилинах пішої доступності. "Зелений" куточок столиці, торговельний центр квадрат, супермаркети, базар 10 хвилин пішки. Ландшафтний парк, для ранкових пробіжок та недільних прогулянок поруч з будинком. Квартира, с вікнами на південь, розташована на 4 поверсі 9-ти поверхового будинку, "чеський" проект 1980 року побудови, розташованого у зеленому, дворі. Загальна площа 61.4 м2, житлова 46.1 м2, кухня 8 м2, велика, подвійна, засклена лоджія + балкон, сан.вузол роздільний з ванною 170 см Лічильники на холодну та гарячу воду. Будинок дуже теплий, гарний та чистий підїзд. Ліфт пасажирський, відмінні сусіди.

Тулузи вул., 26
rieltor.ua

Квартира теплая, двухсторонняя, дом находится во дворе. Балкон застеклен.,сан.узел раздельный, окна помещены, двойная входная дверь. Хорошая транспортная развязка. Рядом скоростной трамвай и кольцевая электричка.

Івана Дзюби вул. (Сімї Сосніних), 2
rieltor.ua

Продамо 3-х кімнатну квартиру Леся Курбаса 10 на 4 поверсі, біля будинку є школа, розвинена інфраструктура парки магазини Зупинка швидкісного трамваю Загальна площа 70 квадратів

власник
Леся Курбаса просп. (50-річчя Жовтня), 10
rieltor.ua

Продам або Здам квартиру під ОФІС, банк, аптеку, магазин, 1-й поверх, 69 м2, Борщагівка Святошинський р-н, Борщагівка, новий ремонт, меблі, броньовані двері, сейфи… Продам або Здам квартиру під ОФІС, банк, аптеку, магазин (1-й поверх, 69 м2, плюс можливість окремого входу з двох сторін, Святошинський р-н, Борщагівка, новий ремонт, повністю з меблями або в оренду під закритий тихий ОФІС 69 м2 (квартира) на першому поверсі. Новий ремонт, чорна підлога-плитка, червоні стіни, білий потолок. 6 кабінетів (в двох кабінетах бронедвері і сейфи, один кабінет - переговорна, один кабінет - архів), два туалети, мінус один поверх-архів (переговорна), окна ролети, сигналізація ДСО, інтернет Wi-Fi. Повністю медлеваний новими меблями і два дівани в кабінетах 1 та 2). Поряд Святошинський ЗАГС, суд, укрпошта, нова пошта, Святошинський райсуд, прокуратура, ДВС, квадрат і тд, без комісії, від власника. Київ, Святошинський район, вул. Якуба Коласа, 6. Є ПИТАННЯ??? ПИШІТЬ СМС або на воцап на [телефон +380981956293] або ПИШІТЬ СМС та в будь-який месенджер на [телефон +380974456544]. Влад, Альона.

власник
Коласа Якуба вул., 6
rieltor.ua

Продажа 3-к квартиры, 74 кв. м., Гната Юры, 14. Без комиссии! Предлагается к продаже просторная 3-х комнатная квартира по адресу ул. Гната Юры, 14, расположена на 8/12 этажного дома. Площадь квартиры 73,7/ 43,2/ 8. Дом 1976 года, серия КЕ-12-2. Все комнаты раздельные, холл, две большие лоджии застеклены. Квартира светлая, ухоженная, свободная, продается с мебелью и техникой. Отличное место, рядом два парка, ТРЦ “Квадрат”, магазины “Сильпо”. “Велика Кишеня”, рынок “Колибрис”, скоростной трамвай. Ближайшие станции метро “Святошин” и “Житомирская” - 72999 у.е. Без комиссии! Т. - (66) 943-04-08, (98) 221-38-63

Юри Гната вул., 14
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру в Києві. Розташування Святошинський район, Борщагівка. 72.000 $. У вартість входить вся наявна техніка (холодильник в прекрасному стані, пральна машина, електрочайник, мультиварка, праска, електро-газова плита з духовою шафою), меблі, нова душова кабіна з музикою, радіатори, шафа-купе, диван, стіл, нова керамічна тумба та раковина зі зміщувачами у ванну кімнату. Що не мало важливо – дуже хороша транспортна розвязка, швидкісний трамвай № 1,2,3 та до метро 15 хвилин можна доїхати 23 автобусом, у тому числі 9 автобус до Лукянівки (крім маршруток). Також можливий продаж по державним іпотечним програмам (єВідновлення і т.д.).

Булгакова вул., 9
rieltor.ua

Квартира розташована в тихому зеленому районі поряд з парком "Совки". Неподалік розташована достатня кількість магазинів, садочків та шкіл. Також забезпечена зручна транспортна розвязка. У квартирі проведено деякі перепланування для зручності експлуатації.

Коласа Якуба вул., 21
rieltor.ua

Святошинський район вул. Жуля Верна (Ромена Ролана) 13В поверх - 8 з 9 Загальна площа 58 м. кв. житлова, 42 м.кв. кухня 7 м. кв. Висота стелі – 2,5 м. Квартира під ремонт, що дасть вам змогу втілити свої мрії. У квартирі два бзаскляних балкона, вікна виходять на дві сторони будинку. Встановлені броньовані вхідні двері. Встановлені лічильники на воду та електрику. У будинку швидкісний ліфт. Поруч Фора, Ашан, продуктовий ринок, шпалерний ринок, Епіцентр, школа №76 та №222, басейн, 2 садки в 200м. Новий дитячий майданчик. Кафе та ресторани. Магазини, аптеки, банки. Найкраще місце на Борщагівці. У пішій доступності парк Совки та зупинка громадського транспорту. До метро Житомирська та Академмістечко 15 хвилин на громадському транспорті. Якщо потрібні додаткові фото або відео, звертайтеся. Ціна 55.000у.о.

Ромена Роллана бульв., 13в
rieltor.ua

#8281 Продаж просторої квартири на Василя Верховинця 10. Зручне планування - три окремі кімнати, простора кухня, якісний ремонт, металопластикові вікна, паркет, вбудована кухня з технікою, місця для зберігання речей, два санвузли, встановлено бойлер та фільтри на воду. Засклений балкон. Охайне парадне з конс`єржем. Ліфти пасажирський та грузовий. Будинок розташовано у зручному місці - поруч зупинки транспорту, кавярні, магазини. Зелений двір, дитячі майданчики, місця для паркування. В районі розвинена інфраструктура, багато магазинів, Квадрат, Сільпо, АТБ, кавярні, кафе, ресторанчики, аптеки, дитячі майданчики, салони краси, спорт-клуби, школа, дитячі садочки. Гарна транспортна розвязка, швидкісний трамвай, маршрутки в різні кінці міста, метро Святошин чи Політехнічний інститут 15-20 хвилин.

Верховинця Василя, 10
rieltor.ua

Трикімнатна квартира в тихому місці і зеленому місці, у цегляному будинку по вул. Кучера 2а, пл. 56/39/7 м2., 7 пов./9 пов. В квартирі: меблі кухонні та техніка, меблі в спальні, ліжко та шафа купе, кондиціонер, дивани, крісла в кімнатах, шафи, в ванній бойлер, пральна машина. Металопластикові вікна. Лоджія заскленна і обшита деревяною вагонкою. З вікон гарний краєвид на тихий, зелений і просторий двір! Дуже вдале розташування будинку, навколо розвинена інфраструктура: садочок і школа у дворі, спортивні і дитячі майданчики, стадіон, поруч- магазини АТБ, Сільпо та інші, три сквери та озеро, ринок «Дніпро», пологовий будинок 3, поліклініка, ТЦ Колібрус (там же є кінотеатр). До зупинки маршруток та швидкісного трамваю 5 хв. пішки від будинку.

Кучера Василя вул., 2а
rieltor.ua

Продается трехкомнатная квартира на Борщаговке, ул. Якуба Коласа 6, Святошинский район. 3/9, 68/43/9. Сантехника заменена, везде кафель, паркет, двери и окна новая столярка, бойлер, счётчики воды. Хорошее состояние. Вісота потолков - 2.60 м. Бронедверь, тамбур на 2 квартиры. . Новый лифт. Закрытое парадное, домофон. Тихий, зеленый двор. Рядом школы, детсад, магазины, банки, парк, вся необходимая инфраструктура. Возле дома остановка транспорта, метро Святошино -10 минут на транспорте.

Коласа Якуба вул., 6
rieltor.ua

Вул. Сімї Стешенків 7 Поверховість - 2/24 Площадь - 122 / 50 / 25 м2 Висота стель -2.5м В квартирі виконано якісний ремонт, встановлено хорошу техніку, меблі та сантехніку. Приємним бонусом до якісного ремонту буде паркінг у подарунок. Аналогів цій квартирі просто немає! Простора кухня - вітальня зі всією необхідною технікою Gorenie ( витяжка, варильна поверхня, духова шафа, холодильник, мікрохвильова піч) Зона вітальні з великим кутовим диваном та TV-зоною В квартирі є окрема кімната ( косметичний кабінет з мокрою точкою ) Ціна -145 000$ Ціна за м2 - 1 188$ Актуальна пропозиція! Перегляди в будь-який зручний час. Документи на руках Паркінг у подарунок

Сім’ї Стешенків вул. (Строкача Тимофія), 7
rieltor.ua

Звоніть/пишіть - надішлю детальний відеоогляд! Продається по вул Василя Верховинця 10 комфортна, простора трикімнатна квартира на дванадцятому поверсі. Квартира має зручне роздільне планування загальною площею 82.7 кв м; укомплектована технікою та меблями: кухня -11.6 кв м -встановлена електро плита, духова шафа, холодильник , мікрохвильова піч; вихід з кухні на застеклений балкон. Три відокремлені спальні кімнати з вмісткими шафами, телевізор, розкладними диванами та є вихід на засклений балкон з однієї з кімнат. Коридор також облаштований вмісткими шафами. Ванна кімната, та роздільний санвузол. Квартира в житловому стані. На чотири квартири зроблений закритий тамбур, там де ви можете залишати дитячу коляску, велосипеди та інші речі. Вікна виходять у двір. В будинку ЖЕК, доглянутий, охайний підїзд, спокійні сусіди. Поряд в пішій доступності знаходиться дитячий садочок, школа, супермаркети, кавярні, салони краси, зупинка швидкісного трамвая та міської електрички. Зручна транспортна розвязка 15хв їзди до метро Політехнічний інститут, Вокзальна. Перегляди по домовленості в зручний для вас час. За більш детальною інформацією чекаю дзвінка або запиту на відео.

Верховинця Василя вул., 10
rieltor.ua

Продам 3кім, чешка, 65м2, вул. Зодчих 62б, ремонту 15 років, міняли все, проводку, радіатори, труби, склопакети, підлогу заново робили стяжку, лежить паркетна дошка, двері нові металічні, стіни обоі, с/в сумісний великий, кутова ванна, плитка, кухню обʼєднана з кімнатою-кухня вітальна, спальня і дитяча, мега великий засклений, утеплений балкон на всю квартиру, по фасаду ззовні утеплена квартира, дуже тепла, 9/9 пов, є тех поверх, нічого не протікає, ліфт замінений, сусіди нормальні, всі меблі і тех залишаються (холод, пралка, бойлер, кондиціонер, плита) все справне, розвинена інфраструктура, поряд з будинком школа, садок, супермаркет, магазини, парк Совки, в квартирі можна як і проживати так і здавати в оренду, Ціна 65000у.е , торг Розглянемо держ програми, Евідновлення, 280ст і тд

Зодчих вул., 62б
rieltor.ua

Продаж 3к квартири. Святошинський район, вул. Якуба Коласа, 11. Поверх 4/9. Площа 59,6/39,6/5,9 кв.м. Висота стелі 2.5 м. Матеріал зовнішніх стін – Залізобетонна панель. Матеріал перекриття – залізобетон. Одна прохідна кімната, дві окремі кімнати, сан вузол роздільний. Кухня, коридор. Розвинена інфраструктура: садочки, школи, спорт зал, ринок, супермаркет. Квартира вільна. Покази в зручний для ва час. Номер дійсний, бувають перебої зі зв’язком, набирайте декілька разів, дякую.

Коласа Якуба вул., 11
rieltor.ua

Борщагівка Трикімнатна Симиренко 19 Борщагівка Південна. Трикімнатна вулицею Симиренко, 19. Стан житловий, доглянутий. Продаж з меблями та технікою. Квартира тепла двостороння. Є все для комфортного проживання. Чисте парадне, консьерж. Доглянутий двір. Поруч школа, садок. Развинена інфраструктура. Зручна транспортна розвязка. Кінцева станція швидкістного трамваю дві хвилини пішки. SF-2-919-392 Юрій

Симиренка вул., 19
rieltor.ua
1 - 24 з 81 результатів