Продам 3к квартиру в затишному районі Києва, між метро Нивки та Святошин, до кожної станції максимум 10 хвилин пішки. Вулиця ул.Декарта 5 (бувша Кулібіна). 2 поверх 10-поверхового сучасного керамзито-бетонного будинку 96 серії. Це 3-кімнатна квартира з роздільними кімнатами та великою (9 кв.м.) кухнею. Квартира з ремонтом, повністю обладнана меблями та сучасною технікою. Загальна площа 72 кв.м. С/в роздільний, є балкон та лоджія. Єбойлер та кондиціонери. Єкологічні сучасні дерев"яні склопакети. Красивий камін можна побачити на фото. Але, звичайно, щоб побачити комфортність та затишок цієї чудової квартири, треба на ній побувати, та подивитись особисто. Крім того, квартира дуже зручно розташована. Поряд відразу дві станції метро, супермаркет через проспект, як раз по дорозі від метро - це дуже зручно. Для тих, кому важлива прогулянка по зеленій зоні, близько великий парк Нивки. І для автомобілістів теж дуже зручно - виїзд прямо на проспект Перемоги і через 15 хвилин ви в Центрі. Дзвоніть, дам всю потрібну інформацію, влаштую перегляд в зручний для вас час, кваліфіковано все організую - Ви будете задоволені співпрацею зі мною! комісія агенства 5 %.

Кулібіна вул., 5
rieltor.ua

Вітаю) Пропоную продаж 3-кім квартири У звʼязку з купівлею нового житла. З меблями та технікою✅ -Новий ремонт робили для себе✅ Можна відразу заїхати та жити ✅ Вул.Берестейський проспект.89А Святошинський р-н Спецпроект від заводу ім. Антонова. Консєрж у підїзді. Ідеально підійде для великої сімʼї з дітьми або пари, Також можна розглянути під орендний бізнес) Квартира розташована на 15/22-пов. Площа квартири: -73.69 кв.м. Планування роздільне: -Кухня-вітальня 10.9+3.5=14.4 кв.м. 1-Дитяча кімната:17.2 кв.м, 2-Спальня 13,5 кв.м 3-Вітальня 10.9 кв.м. Ванна кімната -3.6 кв.м Гостьовий санвузол -1 кв.м. Коридор -13.5 кв.м. Балкон -4.8 кв.м. Квартира двостороння. Вікна кухні,гостьової кімнати та спальні мають вид на місто. Вікна дитячої кімнати з балконом -виходять у тихий у двір. Місцерозташування характеризується чудово розвиненою інфраструктурою. Поруч продуктові супермаркети Сільпо, АТБ,Novus, McDonalds, банки, аптеки, магазини, навчальні та медичні заклади, сквери і т.д. Метро Святошин 5хв пішки Ключі на руках Документи більше 3-років Мінімальні податки при оформленні. Допомогаю на усих етапах з продажем та купівлею нерухомості. ✅Перегляд та перемови✅ ✅Підготовка та оформлення документів✅ ✅Проведення угоди✅ До зустрічі на перегляді

Берестейський просп. (Перемоги), 89А
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається простора 3-кімнатна квартира, розташована всього в декількох хвилинах пішки (400 м) від станції метро "Святошин" на вулиці Котельникова. Квартира знаходиться на першому поверсі девятиповерхового будинку, що дозволяє забезпечити зручний доступ до неї. У квартирі всі кімнати роздільні, що створює комфорт і приватність для мешканців. Також присутні два засклені балкони, де ви можете насолоджуватися свіжим повітрям та краєвидами. Санвузол розділений, що забезпечує зручність використання. Водопостачання та водовідведення централізовані, а опалення здійснюється за допомогою центральної системи. У квартирі також встановлені необхідні побутові прилади, зокрема газова плита, бойлер на 80 літрів, пральна машинка та холодильник. Навколо будинку розташований тихий та квітучий двір, який сусідить зі сквером та дитячим майданчиком. Тут також є достатньо паркомісць для автомобілів мешканців. Розташування квартири дозволяє швидко та зручно користуватися усією інфраструктурою в районі. Ви зможете знайти все необхідне поруч: метро, зупинки громадського транспорту, дитячі садки, школи, магазини, аптеки, банки, парки, ресторани, спортмайданчики та багато іншого. Огляди квартири можуть бути проведені за домовленістю

Котельникова Михайла вул., 12
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

"Терміновий продаж трикімнатної квартири у ЖК Святобор. Без% Продаж 3к квартири у ЖК Святобор. Терміново Торг Київ, Львівська 15, 3к квартира 83,1кв.м. Квартира двостороння на 22-му поверсі 26ти поверхового будинку. Комплекс закритого типу. Свій ландшафтний парк, паркінг. Простора квартира з шикарним плануванням в новому ЖК "Святобора", житловий комплекс розташований в парковій зоні, вдалині від дороги. Концепція комплексу також передбачає заборону на в"їзд на територію комплексу на авто, що робить перебування ваших дітей на території абсолютно безпечним. Добре розвинена інфраструктура, зручна транспортна розв"язка. 950м до станції метро Житомирська. 1250м. до станції метро Святошино. Без комісії.

Львівська вул., 15
rieltor.ua

В продажу 3-кімнатна квартира в готовому будинку. Квартира має загальний метраж - 87.9м2, з документами та ключами на руках. Має функціональне, правильне планування: три окремі спальні, велику кухню-вітальню - 21м2 з виходом на засклений та утеплений балкон; роздільний санвузол, де можна розташувати 2 туалети при потребі та мінімум несучих стні для зручного демонтажу при потребі. Святошинський район, вул. Львіська 15Б, ЖК Святобор. Черга №4. Будинок був зданий в 2022 році. Комплекс має зручну транспортну розвязку: до станціі метро Святошино та Житомирська -10 хвилин пішки, до станціі метро Хрещатик -15 хвилин на метро, до проспекту Перемоги - 5 хвилин пішки. Комплекс знаходится на другій лініі від проспекту Перемоги, що робить будинок тихим та захищеним від шуму дороги. Поряд- в пішій доступності, знаходиться : продуктові магазини, кавярні, НП, лікарні, парки, дитячі садочки та дві державні школи. Місце де розташований Святобор - спальний мікрорайон, на перетині двух паркових зон. Всі будинку в даному комплексі - з червоної цегли , монолітно-каркасна технологія будівництва, утеплені ззовні - базальтова вата 15см, також , утеплений балкон по всьому периметру з середини - базальтова вата 10 см. В квартирі виконано: на підлозі стяжка під лазер, стіни з чорновою штукатуркою, встановлені вікна 2-камерний склопакет, розведено опалення, холодна та гаряча вода, встановленні стальні радіатори з терморегуляторами; підключено лічильники на опалення, холодну/гарячу воду та електрику. Територія комплексу знаходиться під охороною, має великий внутрішній двір без машин - 2.5га, тільки для мешканців комплексу. Також, має великий гостьовий та підземний паркінг , який використовується і як укриття, для мешканців конмлексу. Оформлено право власності. Ніхто не прописаний. Без комісіі. Лише витрати на оформлення. Пергляди за домовленістю.

можливий продаж по єОселя
Львівська вул., 15
rieltor.ua

Авіаконструкторська (Вітрука)3/11 Депутатська 3 кімнатна квартира Будинок Сталінка Метро Святошин 5 хвилин Дитячий садок у сусідньому будинку, кілька шкіл на відстані від 10 хвилин пішки. Сільпо - 10 хвилин. Квартира на 4 поверсі, дуже товсті стіни. Вікна виходять у двір та на вулицю Авіаконструкторську (Вітрука). Балкон засклений. В ціну теж входить кладовка в підвалі (сусідній під"їзд), близько 1,5 кв.м. Квартира дуже тепла. опалення регулюється Лічильники на воду та газ. Нова газова колонка

Авіаконструкторська  вул. (Вітрука генерала), 3/11
rieltor.ua

Продажа 3-х комн.квартиры пр.Победы 105 12/21эт. 85/46/14 Квартира с хорошим ремонтом (классика), мебелью и техникой. Встроенная кухня-дерево, холодильник, СМА, бойлер. В квартире на полах паркет и плитка, мебель(Италия). Полностью готова к проживанию. Есть видео по квартире. Метро Житомирская в 5-7мин пешком. Цена $110.000 без комиссии. Сергей 067-910-14-19

Берестейський просп. (Перемоги), 105
rieltor.ua

Без комісії! Можлива Єоселя! Постанови! Іпотека! Київ, Львівська 15, 3к квартира 97кв.м. Квартира двостороння н а 12-му поверсі 26ти поверхового будинку. Комплекс закритого типу. Свій ландшафтний парк, паркінг. Простора квартира з шикарним плануванням в новому ЖК "Святобора", житловий комплекс розташований в парковій зоні, вдалині від дороги. Концепція комплексу також передбачає заборону на вїзд на територію комплексу на авто, що робить перебування ваших дітей на території абсолютно безпечним Добре розвинена інфраструктура, зручна транспортна розвязка. квартира із документами. Без комісії.

можливий продаж по єОселя
Львівська вул., 15
rieltor.ua

Без %. Пропонується на продаж видова квартира в Святошинському районі. Берестейський проспект (Перемоги) 89а. 14 поверх, Площа 75/43/16. 3 кімнати, велика кухня, суміжний с/в, лоджія. Поруч станція метро Святошино. Перегляди в будь-який час. Ключі на руках.

Берестейський просп. (Перемоги), 89а
rieltor.ua

Без комісіїПропонується для продажу простора 3-кімнатна квартира біля метро Святошин, вул. Хмельницька, 10, до метро 10 хвилин пішки. Поруч школи, садочки, супермаркети, Нова пошта, парк, стадіон. Будинок побудований в 2012 році, цегляний, квартира утеплена мінеральною ватою. Зручне планування на дві сторони, два санвузли, великий хол. В квартирі зроблений якісний ремонт, проживали одні власники, в оренду не здавалась, все в гарному стані. Повністю укомплектована меблями і технікою.

Хмельницька вул., 10
rieltor.ua

Без комісії! Продам 3х кімн. квартиру по проспекту Берестейському 89а( пр Перемоги). Станція метро Святошин в 5 хвилинах пішки. Шикарно розвинена інфраструктура. Поруч продуктові супермаркети Сільпо, Novus, McDonalds, банки, аптеки, магазини, навчальні та медичні заклади, сквери . Квартира розташована на 11/18-пов. будинку 1998 року побудови. Матеріал стін моноліт. Спецпроект від заводу ім. Антонова. Консєрж у підїзді. Спокійні привітні сусіди. Квартира 3-кімнатна, загальною площею 74кв.м. Житлові кімнати правильної форми, площею 18 кв.м, 14кв.м і 11 кв.м. Простора кухня 10 кв.м. Планування роздільне. Квартира двостороння. Загальний стан квартири хороший.Вікна металопластикові. Покриття підлоги паркет та лінолеум у хорошому стані. Продається з меблями та технікою. С/в роздільний, облицьований кахелем, є водонагрівач. Недалеко є гараж металевий,обкладенний цеглою , також продається 25хвилин пішки. Перегляди за домовленністю.

Берестейський просп. (Перемоги), 89а
rieltor.ua

✅ Продається 3к квартира у Святошинському районі. ⭐️ м. Київ, Берестейський проспект, 107 (проспект Перемоги)⭐️ До Вашої уваги пропонується чудова 3к квартира біля метро Житомирська. Загальна площа квартири 77,6 кв.м., площа кухні 15,6 кв.м. Всі 3 кімнати окремі. Квартира знаходиться на 8му поверсі (будинок 21-поверховий). В квартирі зроблений якісний ремонт (на підлозі дерев’яний паркет, в кухні плитка, стіни під фарбування, жодного разу не перефарбовувалися); квартира облаштована функціональними меблями і технікою (посудомийна машина, електрична плита, духова шафа, пральна машина, холодильник, 2 кондиціонери, домофон). У ванній кімнаті встановлено бойлер на 100 літрів. Закритий тамбур, в під’їзді працює консьєрж. Квартира утеплена ззовні. Найближча станція метро - Житомирська (7-10 хвилин пішки), гарно розвинена інфраструктура, сквер. ☝️ Не втрачайте можливості стати новим власником цієї чудової квартири! Телефонуйте, із радістю відповім на всі питання та організую перегляд. КОЛЕГИ, БЕЗ ДУБЛІВ В РЕКЛАМІ !!!

Берестейський просп. (Перемоги), 107
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ Пропонується на продаж трикімнатна квартира біля метро Святошин (10 хв пішки). Квартира роздільного двостороннього планування загальною площею 68 кв. Розташована на 7-му поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Бронедвері, на підлозі паркет. Роздільний санвузол. Квартира в хорошому житловому стані, є комора, балкон та лоджія, чисте парадне, адекватні сусіди. Додатково встановлено кондиціонер та бойлер. Гарнітур кухонний, газова плита. Закритий тамбур на дві квартири. Домофон. Охайний підїзд. Тихі сусіди. Поруч стадіон Темп.Тихе, зручне місце розташування. Біля будинку завжди є місця для паркування. Документи перевірені та готові до продажу. Перегляди за домовленістю Продаж як за готівку, так і безготівковий розрахунок. ID: 72773

ексклюзив
Авіаконструкторська  вул. (Вітрука генерала), 7А
rieltor.ua

Продається затишна і тепла 3-кімнатна квартира з добротним євроремонтом для комфортного життя. Квартира двостороння: дві кімнати, вікно і балкон виходять в тихий і зелений двір, вітальня і кухня - на проспект. У квартирі була повна заміна комунікацій. У пішій доступності станції метро "Нивки" і "Святошино" 5 хв., Зручна транспортна розвязка. Поруч метро, запрошуємо на перегляд в зручний для вас час. Сталінка, H=3,2м., біля дороги, гарний стан, підїзди охайні, код.замок, парковка/безкошт., поруч супермаркет "Фуршет", фітнес-клуб, стадіон Олімп, зелена прибудинкова територія, у домі два банка. Ст.М"Нивки", М"Святошино" G-807078

ексклюзив
Берестейський просп. (Перемоги), 75/2
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири в 600 м. від ст.м. Святошино, вул. Котельникова 13, Київ. Загальна площа 71,2 кв.м. 8/15 поверх. В квартирі залишається всі меблі та техніка. Зробленj якісний ремонт. Два засклених балкона. У спальні двоспальне ліжко, містка шафа-купе, комод, зі спальні вихід на засклений балкон. Окрема дитяча кімната 11.6кв.м. Велика кухня-вітальня: м"який розкладний диван, стіл, кондsцbонер,якісна вбудована кухня. Укомплектована необхідною технікою: електрична варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник. Ванна кімната 3.2 м2: встановлена повноцінна ванна, умивальник з тумбою, дзеркало з підсвічуванням, унітаз, сушарка для рушників, бойлер. У коридорі встановлено містку шафу-купе. У квартирі є невелика комора, обладнана поличками. Місце для паркування автомобіля у дворі. Поруч багато магазинів Сільпо, Новус, АТБ, дитячі садочки, школа. Умови покупки: Без комісії для покупця.

Котельникова Михайла вул., 13
rieltor.ua

Чистяківська, 6/10, Чеський проект, 8-й поверх, площа: 60,5\40,1\7,1; Пропонується квартира, яка розташована в будинку в пішій доступності від ст.М."Святошин", "Нивки". В жилому стані, балкон, лоджія засклена, світла кухня, кахель, санвузол роздільний, бронедвері. Чистий підїзд, хороші сусіди, доглянутий двір. Відмінна інфраструктура- поруч школа, дитячий садок, супермаркети, парк

Чистяківська вул., 6/10
rieltor.ua

ЖК Святобор, вул. Львівська 15, метро Житомирська. З документами. Святошинський р-н, вул. Львівська 15, ЖК Святобор. На 15 поверсі 25 поверхового будинку. Площа 84/47/13 кв.м., двостороння. Зручне планування, є можливість поєднати кухню з гостьовою кімнатою. Будинок введений в експлуатацію, документи на руках. Комплекс високого класу, якісні будівельні матеріали (червона цегла, базальтова мінеральна вата, вікна rehau і т.п.). Закрита територія, відео нагляд, підземний паркінг. Також можемо запропонувати паркомісце у підземному паркінгу за додаткову оплату.

власник
Львівська вул., 15
rieltor.ua

Святошинський р. Авіомістечко. вул. Хмельницька 10. В будинку 2012 року. Продам 3-кімнатну квартиру з ремонтом на 10/11 поверхового цегляного будинку. Площею 91/52/12. Функціональне планування: кухня, 3 окремі кімнати, просторий передпокій, 2 санвузли, 2 балкони засклені. Квартира двостороння. Тамбур на 2 квартири. У дворі дитячі майданчики, стадіон Темп за 3 хвилини пішки. Школа та дитячий садок у 5 хвилинах ходьби. Мінімаркет, Сільпо, Новус, АТБ, аптеки в пішій доступності. До метро Святошин 5 хвилин пішки. Є всі меблі, вся техніка - все залишається. Вільна.

Хмельницька вул., 10
rieltor.ua

Пропоную 3-у квартиру на продаж в Святошинському районі, з чудовим місцем розташування,поруч з метро, за адресою: проспект Берестейський (Перемоги)95. Квартира розташована на 6 поверсі 16 поверхового будинку. Рік забудови 1979, серія БПС. Загальна площа квартири складає- 80 кв.метрів, Житлова-44 кв.м. Кухня-8 кв.м. Зручне двостороннє планування, всі кімнати та санвузол окремі. лоджія та балкон засклені, є гардеробна. Квартира тепла,світла та простора,в дуже гарномі стані. Свіжий ремонт на кухні,коридорі та санвузлі. Меблі з технікою залишаються за домовленністю. Встановленні склопакети(окрім балконів), в санузлі кахель,лічильники, підлога-паркет та плитка, велика шафа-купе(гардеробна) Броньовані двері,домофон. Тамбур на 4 квартири, охайний підїзд, 2 нових ліфти. Гарні сусіди,доглянута прибудинкова территорія. Чудово розвиненна інфраструктура,все поруч. Супермаркети, торгові центри, ресторани, пошта.ринок, школи, дитячі садки, поліклініка, парк та інше. Дуже зручна транспортна розвязка. Метро поруч,до 5 хвилин пішки,також міська та міжміська електричка. Автобуси,тролейбуси,різні маршрутки,зупинка біля будинку. Право власності понад 3 роки,первинні документи, військовозобовязані в квартирі не зареєстрованні, боргів по комунальним платежам немає. Перегляди за попередньою домовленніістю.

Берестейський просп. (Перемоги), 95
rieltor.ua

**Пропонується простора 3-кімнатна квартира в ЖК "Глорія Парк" з раціональним плануванням:** Кухня-їдальня (20 кв.м.), три кімнати та дві ванні кімнати (ванна, душова кабіна). Виконаний якісний ремонт, обладнана всім необхідним меблями та технікою. Територія охороняється, є відеоспостереження та парковка. **Розвинена інфраструктура:** - В пішій доступності парк Нивки, магазини, кафе, ресторани. - Зручна транспортна розвязка, метро Нивки в 5 хвилинах ходьби. Це чудова пропозиція для комфортного життя, де доступність усіх необхідних сервісів створює зручність і затишок.

можливий продаж по єОселя
Нивська вул., 4г
rieltor.ua

Унікальна квартира в одному з найрозвиненіших районів столиці! Продається 2-рівнева 3-кімнатна квартира на вулиці Невській, 4г. На першому поверсі розташована кухня-вітальня, гардеробна, гостьова ванна-кімната та балкон. Виконано дизайнерський ремонт, сходи з ясеня, вся техніка вбудована. На другому поверсі знаходяться три спальні, ванна кімната з каміном. Вся вбудована техніка — залишається та входить у вартість. Потрапивши в цю квартиру можна відчути себе в приватному будинку. Квартира знаходиться в новобудові 2016-го року. Надійна система безпеки: відеоспостереження, магнітний замок — для всіх секцій різний. Три входи на територію, але за наявності магнітного ключа. У дворі є дитячий та спортивний майданчики. Поруч вся необхідна інфраструктура: супермаркет «Сільпо», медична клініка, бізнес-центр, ресторани, ринок, парк, школа, дитячий садок та багато іншого. До станції метро «Нивки» — 5 хвилин, до «Хрещатика» — 14 хвилин на авто. Поруч зупинки громадського транспорту в різних напрямках. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Невська, 4г
rieltor.ua

Пропонується до продажу 3-кімнатна квартира загальною площею 73/42/9 кв.м по вул. Верховинна 5А. Квартира знаходиться на 7-му поверсі 9-поверхового будинку. Раціональне планування квартири. Всі кімнати роздільні, великий коридор, 2 балкони, роздільний санвузол. Чисте та доглянуте парадне, в будинку встановлений новий та комфортабельний ліфт. Зручне розташування будинку, в пішій доступності метро Святошин. Розвинена інфраструктура поруч Новус, АТБ, кафе, магазини, супермаркети, школи та сади, а також безліч маршруток, які їдуть до центру. Тихий, зелений двір у якому є дитячий майданчик. Поруч із будинком затишний сквер. Дзвоніть, з радістю відповімо на всі Ваші запитання, а також будемо раді зустрічі на перегляді.

Продаж 3 к кв. вул. Верховинна, 5а
olx.ua

Без комиссии!! ЖК Святобор, ул. Львовская, 15, Святошинский р-н Общая площадь 90кв.м., этаж 7/26 Квартира только после ремонта. Установлена вся мебель и техника, все новое,теплый пол, 3 кондиционера, 2 телевизора, холодильник встроенный , микроволновка, гардеробная комната, состояние "заходи и живи". Удобная локация, до ст.м. Житомирская или Святошино всего 10 минут пешком. Рядом магазины, супермаркет, аптека, кофейни и мн. др. Сама территория комплекса закрытого типа, с охраной и видеонаблюдением. Просмотры по договоренности, ключи на руках, более детально обращайтесь по номерам, указанным в объявлении

Без % 3-х ком ЖК Святобор.ул Львовская 15 Святошино. Житомирская
olx.ua

• Тут у кожного буде своя кімната і можна залишити гостей на ніч. • Тут, не потрібно бігти від вулиці до квартири, закриваючи ніс та очі в під’їзді. • Тут, не страшно застрягти у ліфті та думати як донести 10 важких пакетів на свій високий поверх, при цьому не зловити приступ тахікардії. • Тут, у Вашій майбутній квартирі все як треба. За Вами лише невеликий «тюнінг» і Ви отримаєте ідеальну квартиру в ідеальному місці. Де? Святошинський р-н, вул. Котельникова 12. • 3 кімнатна квартира • Поверх: 1/9; • Площа: 71.3/41.1/8.4 кв.м . • Все згідно плану: три роздільні кімнати (дві з яких зі своїми особистими лоджіями), кухня, санвузол – роздільний. • Теперішній стан відображається на актуальних фото. Будинок: 134 серії, газифікований. Під’їзд: відмінний стан, капітальний ремонт, всі вікна – нові. Місцерзташування де є все і, навіть, більше(в 5-ти хвилинній пішій доступності): 1) ст.метро «Святошино» 2) супермаркети: Новус, АТБ та Сільпо 3) безліч закладів харчування та кафетеріїв 4) школи та дитячі садочки: дит.садочок №601, №736 «Мрія», спеціалізована школа №40. 5) лікарня №5, приватні медичні центри та аптеки 6) Для вечірніх прогулянок і не тільки – Парк ім. Котельникова. Ціна: 78 000 у.о. Перегляди? Документи? Питання? -> Телефонуйте або пишіть, як Вам зручніше.

3 кімнатна квартира в 5 хв. пішки "Святошино": вул. Котельникова 12
olx.ua
1 - 24 з 35 результатів