Квартира з якісним ремонтом повністю комплектна меблями, є все необхідне для комфортного життя, зонально поділена на кухню-студію, спальну кімнату, гардеробні, та сумісний санвузол, всі вікна дивляться в напрямку дніпровської набережної. В будинку є генератор на ліфти та насоси, велика кількість прогулячних зон та спортивних майданчиків. В будинку генератор на ліфти та насоси. Дуже розвинена інфраструктура поряд 3 торгових центри, набережна, метро 5 хвилин.

можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 16г
rieltor.ua

Продаж квартири в ЖК Славутич 2.0 7 Будинок Введено в експлуатацію ! ПЕРЕУСТУПКА Квартира з раціональним плануванням, яке передбачає - кухню-вітальню, спальню, санвузол, гардероб та лоджію. Будинок побудований, введення в експлуатацію заплановане на 3 квартал 2024 року. Концепція ЖК «двір без авто» — внутрішня територія комплексу недоступна для проїзду авто та розділена на дитячу, спортивну і прогулянкову зони, які між собою зєднані пішохідними алеями. Територія облагороджена і закритого типу, підземний паркінг, 1 хв. метро Славутич , супермаркет кафе та магазини. Поряд RIVER MALL. До метро Славутич - 50 метрів, до центру 20 хвилин на авто.

Бажана Миколи просп., 151Б
rieltor.ua

Без комісії, пропонується Авторська квартира, що розташована на 4-му поверсі. Особливістю цієї квартири є авторський ремонт, з використання якісних матеріалів від провідних виробників . Вдале планування квартири включає в себе : • окрему спальню, яка правильно спланована та максимально укомплектована якісними меблями та технікою . • кухнею-вітальнею: де ви можете працювати або проводити своє дозвілля з рідними та друзями. Кухня укомплектована всім необхідним вбудованою якісною технікою та сантехнікою яка залишається новому власнику( Духова шафа, холодильник, посудомийка, варильна поверхня) . • санвузол( суміжний), укомплектований, пральною машиною та якісним бойлером. Плюси даної квартири це 2 інверторні кондиціонери від провідних виробників. Три види опалення , а саме: -Кондиціонери -Електрична тепла підлога -Радіатори( централізоване опалення) З додаткових функцій це: відеодомофон та сигналізація. Завдяки ретельно продуманому дизайну, в квартирі створено багато місця для зберігання речей, що робить її дуже функціональною та зручною у використанні. ЖК "Славутич" має власну територію, що охороняється. У комплексі облаштовані спортивні майданчики, тренажерні зали, дитячі майданчики, два супермаркети, кав’ярні, піцерії. Тут ви знайдете все необхідне для активного життя та відпочинку. Звертаємо вашу увагу , в комплексі наявний підземний паркінг, який може використовуватись як укриття . До метро Славутич 2 хвилини пішки. Якщо вас зацікавив даний об’єкт відправлю відеоогляд в приватні повідомлення, та запрошуємо на перегляд! Запрошуємо на перегляд!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Зарічна вул., 2корп3
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-кім. квартира в ЖК "Славутич 2.0" , вул. Зарічна 6, корп.7, на 13 поверху.Опалення централізоване, лічильники тепла, води, електроенергії. Металопластикові панорамні вікна. Чудовий вид з вікон на залив Дніпра. Велика кухня- вітальня, дві окремі, просторі спальні, два санвузоли, лоджія. Після будівельників. Відеоспостереження, підземний паркінг. Є паркомісце! Розвинена інфраструктура: школа, дитячий садок, парк, ТРЦ River Mall, супермаркети, салони краси, тренажерний зал. Метро "Славутич" - 3 хвилини. Ціна: 140 000 USD

Зарічна вул., 6
rieltor.ua

Продаж 3-кімнатної квартири в ЖК бізнес класу Славутич 2.0, новий дизайнерський ремонт, робили все для себе, укомплектована меблями та побутовою технікою для життя. Зручне функціональне планування: 3 окремі спальні, велика вітальня з кухнею, 2 санвузли з ваннами. Гарний вид на Дніпро та центр міста практично з усіх кімнат. Квартира дуже сонячна і тепла. Ремонт виконаний за авторським проектом, у теплих світлих тонах, із застосуванням великої кількості деревяних поверхонь та мяких підсвічувань, що створює дуже затишну атмосферу. Є вся необхідна техніка та меблі. 3 телевізори, вбудований холодильник і велика морозильна камера, посудомийна машина, варильна поверхня, витяжка, духовка, мікрохвильова піч, подрібнювач харчових відходів, фільтр очищення питної води, пральна машина з функцією сушіння, один бойлер на 100 л і ще один на 35 л, кондиціонери у всіх кімнатах. У квартирі три окремі спальні, дві з них з двоспальними ліжками, і одна з односпальним ліжком шириною 1,2м. Величезний, розкладний, дуже комфортний диван на 3,5 м, велика кількість шаф. Всі меблі виконані на замовлення в єдиній концепції. Чудова інфраструктура, все знаходиться у пішій доситупності: метро "Славутич" - 2хв пішки, магазини, кафе, ресторани, Дніпро, Дитячі Садки. Відмінна транспортна розвязка. Додатково можна придбати сімейне паркомісце на 2 автомобілі з незалежними одне від одного виїздами – за 34 000$ (ціна обговорюється) Паркомісце знаходиться прямо біля входу в ліфт будинку, найзручніше розташування!

Зарічна вул., 6/2
rieltor.ua

Без комісії! Продаж дворівневої 3к квартири з ремонтом меблями та технікою (по домовленості) Адреса: вул. Бориса Гмирі,1/2. 3-4 поверхи 14 поверхового будинку. Площа квартири 104,7 кв.м, житлова - 57, кухня 13,6 кв.м. Планування роздільне: три коридори, кухня, три окремі кімнати, два санвузли, два балкони. На підлозі високоякісний паркет в гарному стані. На кухні та в с/в підлога з підігрівом. Встановлені лічильники на воду, на світло (день/ніч). Висота стелі 2,7м. Броньовані вхідні двері. Будинок керамзитобетонна панель з утепленням. Територія будинку закрита: шлагбаум. Вдала інфраструктура: поруч декілька дитячих садочків, шкіл, спортивних і інших клубів, бізнес-центрів, супермаркетів, магазинів, ТРЦ, кафе, ресторанів, тощо. Дуже зручна транспортна розвязка: до метро Позняки 10 хвилин пішки (800 м), до метро Осокорки 12 хвилин пішки (950 м), зупинка громадського транспорту біля будинку. Ціна квартири 117 000 $ Прекрасне рішення як для оренди так і для комфортного проживання. Двухуровневая, С ремонтом, 2 Санузла, Возле метро, Большая кухня

ексклюзив
Бориса Гмирі вул., 1/2
rieltor.ua

Без%/Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Славутич 2.0/ Задний в експлуатацію/ Будинок з документами/ - ПОДАТКИ СПЛАЧУЄ ПОКУПЕЦЬ - Поверх: 2 з 26 - Планування: 2 роздільні кімнати - Площа: 56.10 - Стан: без ремонту, після будівельників - Вид: у двір Переваги ЖК Славутич 2.0: - Підземний паркінг - Поруч станція метро Славутич - Зручна транспортна розвязка - Розвинена інфраструктура: магазини, ТРЦ та інше Додаткова інформація: - Квартира у власності менше 3 років - Оперативний показ Без комісії для покупця Звертайтесь для додаткової інформації та організації показу.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Зарічна вул., 6к3
rieltor.ua

єВідновлення .БЕЗ КОМІСІЇ!! Продаж 2-х кв. по просп. Миколи Бажана 10, ( монолітно-каркасний, 2005, спец. проект) 64/29,9/17,7 кв. м, 20/21 пов. буд.. Квартира у відмінному стані, повністю укомплектована (електроплита, духовка, посудомийна машинка, холодильник, 2 кондиціонери, 2 бойлери по 50л та ін.), кімнати роздільні, душ кабіною, 2 балкони з лаундж зоною та чудовим видом на сади є сигналізація з відеоспостереженням. Електричне опалення. Встановлений 2-х тарифний лічильник на електрику. 2 двері одна з них броньована з електронним замком. Окремий Тамбур на 2 квартири. Утеплено додатково фасад, земено вікна на найтепліші. Загальна товщина зовнішніх стін 700 мм. Прекрасна інфраструктура та транспортна розвязка. До ст. м. Осокорки 5 хв. ходьби. Вартість 78 000 у.е.. Код обєкта № 21143536

Бажана Миколи просп., 10
rieltor.ua

Однокімнатна квартира в ЖК Seven . Адреса-місто Київ. Дарницький район. Масив Осокорки. Дніпровська набережна 16г. Метро Осокорки. Метро Славутич. Площа 44/14/17 Поверх 19/25 Вікна на Затоку. В будинку є генератор. 87 000$ Квартира після євроремонту. У квартирі ніхто не мешкав. Квартира повністю мебльована. Вся меблі та побутова техніка нові. Новий спальний гарнітур з ліжком. Великий шафа купе. Також є новий розкладний диван на кухні. Встановлено сучасну вбудовану кухню. Нова вбудована побутова техніка від відомих провідних брендів. Пральна машина. Варильна поверхня. Духовий шафа. Холодильник. Два кондиціонери. Бойлер. Витяжка. Квартира утеплена ззовні. Усі вікна склопакети. На підлозі покладено якісний ламінат та кахель. У кухні та в залі тепла підлога з регулятором температури. Бронедвері. Інтернет Wi-Fi. Квартира не кутова. Тепла, простора, світла, затишна та видова, повнометражна квартира. Квартира є на пульті охорони будинку. Невеликі комунальні послуги. Встановлені лічильники. У тому числі на опалення. Лічильник на електрику двозонний.

Дніпровська наб., 16г
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! ГЕНЕРАТОР! Продаж 2-кімнатної роздільної квартири на Осокорках по пр. Миколи Бажана 12. Будинок 2004 року, монолітно-каркасний. Квартира на 9 поверсі 20-поверхового будинку. На підлозі паркет в кімнатах. Укомплектована побутовою технікою та меблями. Кухня з балконом. Санвузол роздільний. Консьєрж. Развинена інфраструктура та транспортна розвязка. До метро Осокорки 300 метрів - 5 хв пішки. Ціна 86 000 дол.

Бажана Миколи просп., 12
rieltor.ua

Житлові комплекси у Київ

Без комиссии!!! Предлагается 1-но комнатная квартира, 4 минуты ПЕШКОМ метро "Осокорки", расположена в комплексе "Південна Брама", 2012 года постройки. Общая площадь 51.4 кв.м, комната 21.4 кв.м, кухня 12,1 кв.м. Балкон из кухни застеклен. Окна на Ю-З, в тихий уютный двор. Капитальный ремонт 2015 года. Дом – кирпичный, полы – паркет и плитка (с подогревом). Продажа с мебелью, встроенной кухней и бытовой техникой, бойлером на 80 литров, стиральной машиной, кондиционером. Заходи, живи и радуйся. Консьерж, 3 лифта -2 пассажирских, 1 грузовой. Чистая продажа. Є-відновлення – готвы. Цена – 95000у.е Без комиссии!!!

ексклюзив
Дніпровська наб., 26к
rieltor.ua

Продам комфортну, однокімнатну квартиру з новим ремонтом в ЖК Seven. Дарницький район, вул. Дніпровська набережна 18-Б. Комплекс комфорт - класу. Якісний монолітно-каркасний будинок 2019 року. Загальна площа квартири – 46,6 м2. 6/25 пов. Сучасний, новий ремонт та функціональне планування. В квартирі ніхто не проживав. Прихожа з гардеробною кімнатою (7,1 м2), простора кухня-вітальня (18,4м2), спальня (13,5 м2) з виходом на лоджію (2,3 м2), та ванна кімната з душовою та ванною (5,3 м2). Завдяки панорамним вікнам – у квартирі завжди світло та затишно. Квартира мебльована та укомплектована побутовою технікою від провідних виробників. Кухня – індукційна панель Bosh та духова шафа Bosh з функцією очистки, посудомийна машина Samsung, Холодильник Bosh. Встановлено фільтр для питної води (осмос). На кухні та у кімнаті – 2 інверторні кондиціонери Cooper&Hunter. У ванній кімнаті – сантехніка Hansgrohe, бойлер Atlantic на 80 літрів. Встановлено систему аквастоп. Також, протипожежну систему та систему Ajax. Покриття підлоги - VINILAM (якісне, зносостійке та вологостійке). Квартира повністю готова для проживання або для здачі в оренду. Ідеальний варіант для пари або однієї людини. Чудова локація та розвинена інфраструктура. Тут є все, для Вашого комфорту та затишку! На території комплексу встановлено відеоспостереження, доступ до ліфту – за ключ-картами. Є провайдер з оптоволоконним інтернетом. У кожному будинку є калясочні та велосипедні кімнати. Також, біля кожного будинку встановлено генератор. Біля будинку декілька дитячих майданчиків, спортивна зона з тренажерами для тренувань та майданчик для вигулу домашніх тваринок. Є наземний шестирівневий паркінг та відкрита стоянка для авто по периметру ЖК. Поруч є супермаркети «Сільпо», «Varus» та «Novus», ТРЦ River Mall, магазини, ресторани та кав’ярні, приватна школа, гімназія та декілька дитячих садочків, спортивний клуб DOG & Grand CrossFit 2, фітнес-клуби Fitness 24, Atletiko, Sport City, Sport Life на Дніпровській набережній або на Осокорках. Ціна 111000 долл. Пропозиція без комісії для покупця. Всі додаткові питання, будь ласка, в телефонному режимі. Телефонуйте. Рієлторам, категорично ЗАБОРОНЯЮ виставляти дану квартиру в рекламу, додавати в бази, копіювати текст та фото об’яви!

Дніпровська наб., 18-Б
rieltor.ua

Без комісії, ЖК Seven Продаж 3-х кімнатної квартири, Дарницький район, Дніпровська набережна 18-Б. Загальна площа квартири 87,5 кв.м., житлова 42,2 кв.м., кухня - 23,9 кв.м. Поверх 7/25 Квартира після будівельників. Підлога -алмазна стяжка, рівні стіни, відмінне планування, роздільне. В квартирі 2 санвузла. Вода, опалення-централізоване. Будинок тихий з відмінною шумоізоляцією. Просторе лоббі, охайний з власною цілодобовою охороною, ліфти на картках, в будинку є колясочна та велосипедні кімнати. Розвинена інфраструктура комплексу: дитячі майданчики, шестирівневий паркінг та відкрита стоянка. Поруч метро Осокорки, ТРЦ Аркадія, ТРЦ River Mall. Звертайтесь, Ольга

ексклюзив
Дніпровська наб., 18-Б
rieltor.ua

Вище тільки небо! Квартира для тих, хто не боїться висот ні в якому розумінні цього слова. Ніяких сусідів зверху, гомінкого трафіку машин та галасу дітей у дворі. Будинок 2010 року і побудований із цегли зі стелею в три метри. Всі ремонти давно скінчилися тож сусідський перфоратор самотньо і надовго лежить в коробці з інструментом. Також в під’їзді пильнує консьєрж всевидячеоко. Просто повірте, ніхто не прослизне повз (я перевіряв) Про квартиру: Класне планування в якому вся площа корисна. До слова, гляньте, я додав його до оголошення. В квартирі є власний овальний кабінет з якого відкривається неймовірний вид на місто. Дві стіни, які досі поки що потрібні теж є. Думаю, у вас виникнуть питання, що то за столи на фото і чому на стелі офісні плитки. Раніше в квартирі був офіс, адже це дуже зручно працювати у хмарах. Але я точно впевнений, що є серед нас поціновувачі високих поверхів і для життя. Тому ми встановили новеньку душову і тепер легко можна жити і робити квартиру такою, як хочеться саме вам. ПС. Столів я би точно позбувся, а от відеоспостереження ні:) До метро п’ятнадцять хвилин Ціна 49000 або інші цікаві пропозиції

Чавдар Єлизавети вул., 11
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 2-кімнатної квартири, вул. Єлизавети Чавдар 1, 15 поверх з 24. Загальна площа квартири 83,4 м.кв. висота приміщення 2,70 м. Дві роздільні кімнати, два санвузли, гардеробна кімната. Квартира укомлектована побутовою технікою. Є консьєрж, парковка, дитячий обладнаний майданчик, поряд невеликі магазинчики, садок, школа, метро Осокорки 3 хв. пішки, ТЦ Новус 10 хв. пішки. Ціна 130 000 дол. Код обєкта 21145713

Чавдар Єлизавети вул., 1
rieltor.ua

Квартира для счастливой жизни счастливых людей. Продаётся трехкомнатная квартира на 25 этаже 26-ти этажного дома с прекрасным видом на город и Днепр. Квартира просторная, светлая, оборудована с любовью, стилем и заботой. В ней вы найдете все необходимое для счастливой жизни счастливых людей. Все, что вам нужно для поселения в этой квартире, - это ваши личные вещи. Мы позаботились обо всем остальном. ИНФОРМАЦИЯ ЖК «Seven», ул. Днепровская наб., Дарницкий район. Планировка: кухня-студия, 2 cпальные комнаты, два санузла, балкон, общей площадью 70 кв.м; Кухня-студия полностью оборудована для комфортного проживания, приготовления и общения семьи и друзей. Здесь вы найдете качественную встроенную кухонную технику, стильную посуду и все необходимое для приготовления пищи и наслаждения ей. Даже осенью ваши вечера будут теплыми благодаря установленному в гостиной камину. Уютный угловой диван станет вашим любимым местом для спокойного отдыха или уютных бесед. А вид из окна расширит пространство для мыслей и вдохновит на новые идеи. Спальня с двуспальной кроватью, удобным матрасом и качественным постельным бельем - место для вашего спокойного отдыха и подзарядки на следующий день. Вторая спальня также полностью оборудована: двуспальный диван-кровать, встроенный шкаф, письменный стол со стулом для учебы или работы. Квартира оборудована двумя ванными комнатами со стиральной машиной и сушилкой, здесь вы также найдете утюг и гладильную доску. Балкон, на который можно попасть как из гостиной, так и из спальни, станет местом, где вы почувствуете себя великолепно. Здесь вид на город и реку действительно волшебный. Дополнительная информация: Есть возможность покупки паркинга ( 2 этаж). В пешей доступности метро Осокорки, отличная инфраструктура, несколько супермаркетов поблизости, магазин у дома; студия йоги, фотостудия, салоны красоты и кафе.

Дніпровська наб., 18Б
rieltor.ua

#14829 Вашій увазі пропонується розкішна сучасна квартира зі стильним ремонтом у прогресивному житловому комплексі Seven від надійного девелопера Stolitsa Group. Будинок: монолітно-каркасна технологія з заповненням червоною цеглою і утепленням мінеральною ватою, що дає практичність, економічність та екологічність. Важливим є те, що до будинку підключено генератор, що є невідємною частиною сьогодення. Простір: спальна кімната, кухня-вітальня, просторий кабінет, великий балкон з робочим місцем, основний санвузол з ванною та гостьовий з душовою. Технологія розумного будинку: - розумне опалення - налаштування через додаток, опалення автоматично вмикається в спальні за декілька годин до сну і автоматично вимикається зранку. В кухні-вітальні і кабінеті навпаки. - управління кондиціонерами через додаток. - система захисту AJAX + шериф: датчики на вхідні двері з фотофіксацією, датчики задимлення в кухні. - система моніторингу біля вхідної двері: камера в дзвінку і біля вхідної двері, автоматично записує на жорсткий шифрований диск при детекції руху - додаток через який розблоковується вхід в підїзд - очищувач повітря Tione: автоматично налаштований тихий режим потужності вночі, сильне очищення вдень - автоматичне перекриття води при протіканні (датчик протікання в ванні і душі) - розумна рушникосушарка, яка прогріває рушники тільки зранку (після душу) і ввечері, а інший час в пасивному режимі не витрачає енергію. В кухні-вітальні: Система зворотнього осмосу для питної води. Вбудований в острівець холодильник для вина німецького бренду (двухзонний). Телевізор 65 з функціями smart tv. Спальна кімната: Ортопедичний німецький матрац, вбудована поверхня для прасування одягу (розетка вмонтована в шафу), тумбочка зі зрізу ясеня. Кабінет: Стильний диван, робоче місце, вбудований бездротовий пилосос в шафу. Балкон: На балконі організоване робоче місце та зона відпочинку (барна стійка). Створене тепле місце, де комфортно працювати навіть взимку: тепла підлога, 5 камерні теплі вікна, додатковий настінний обігрівач. Санвузли: тепла підлога, пральна та сушильна машина.

Дніпровська наб., 18
rieltor.ua

Метро Осокорки, ЖК Seven, продаж 1-кімнатної квартири по вул. Дніпровська набережна, 16г, Дарницький район. На 10 поверсі із 25. Загальна площа 56 кв.м., житлова 21 кв.м, кухня 12кв.м. Квартира: - панорамні вікна - вбудована кухня, техніка топових світових брендів, мебльована - простора кухня-вітальня, кімната, гардеробна кімната, кладовка, санвузол. - вид з вікон на ЖК Зарічний - право власності більше 3 років. Будинок монолітно каркасний 2018 року - доглянута прибудинкова територія - охорона - 6 ліфтів - геренератор на подачу води та ліфт. Інфраструктура: до метро "Осокорки" 3хв. пішки. Поряд з будинком ТРЦ Аркадія, ТРЦ River Mall, дитячий садок, спортивні майданчики, дитячі майданчики, продуктові магазини, студії масажу, салон краси, аптека, хімчистка, кавярні, кафе та ресторани, спортивний клуб Sport Life. Варіант вартий Вашой уваги, телефонуйте. З повагою, Галина.

Дніпровська наб., 16г
rieltor.ua

Трикімнатна квартира в ЖК Славутич. Місто Київ. Дарницький район. Масив Осокорки. Метро Славутич. Метро Осокорки. Площа 94,9/42,8/25 Поверх 12/33 Планування: дві окремі спальні, велика кухня - вітальня, гардероб, санвузол, пральна кімната. 225 000 $. Велика трикімнатна квартира. Зручний поверх. Дизайнерський ремонт Повністю обладнана меблями та побутовою технікою. У тому числі кондиціонер, бойлер, посудомийна машина, сушильна машина.

Зарічна вул., 4К1
rieltor.ua

Продам ШИКАРНУ 1к квартиру в ЖК SEVEN. Дніпровська набережна, 16г 44м2 з новим ремонтом, меблями та технікою. Поверх - середній 19\25, НЕЙМОВІРНИЙ ВИД, ліфти - НА ГЕНЕРАТОРАХ. терміново - 87000 долл, торг реальному покупцеві можливий Інфраструктура - Sport Life, супермаркети, школи, дитячі садки, ТРЦ "Аркадія" та "River Mall", супермаркет Сільпо, аптеки, кавярні, Набережна Дніпра , метро Осокорки. Дорога техніка, нейтральні кольори і вдале планування. Статусні сусіди, приємна закрита територія з охороною. Встановлені лічильники, у т.ч. на опалення. Лічильник на електрику день\ніч. Тепла підлога на кухні і в сан.вузлі. В реальності - квартира краща, ніж на фото ! Повністю готова до заселення - можлива швидка угода. Для запису на перегляд - дзвоніть (на сайті відповідаю довше) Покажемо у будь-який день.

Дніпровська наб., 16д
rieltor.ua

Продаж нової 2-х кімнатної студії в ЖК Севен ,Дніпровська набережна 20a . Загальна площа 44м2, 9/25 поверхового будинку. Переуступку платить продавець!! Житловий комплекс Seven продовжує тенденцію розвитку прибережної зони на лівому березі Києва. На місці пустирів розташовані 6 висотних будинків з видами на річку та правий берег з одного боку та східну частину міста з іншого. Простір біля будинків перетворять на паркову зону: посадять дерева та газони, облаштують дитячі ігрові та спортивні майданчики, прокладуть прогулянкові алеї з виходом до води. Транспортну доступність до комплексу забезпечить розвязка Дніпровської набережної та проспекту Миколи Бажана. У пішій доступності 3 станції метро зеленої гілки та зупинки громадського транспорту: автобусів №35, №42, №137Н, №87 та маршрутних таксі №459, №535, №542. Житловий комплекс Seven обросте і своєю внутрішньою інфраструктурою – збудують торговий центр на території, а перші поверхи кожного будинку відведуть під комерційні майданчики. Уздовж Дніпровської набережної відкрито десяток ресторанів та кавярень, магазини та сервісні послуги. У радіусі 15 хвилин пішої прогулянки мережеві супермаркети: 5 хвилин до «Сільпо», 10 хвилин до «Білли», 15 хвилин до Varus та Novus. Купити товари для дому та ремонту можна в «Епіцентрі», до якого на авто їхати 5 хвилин. Біля "Епіцентру" також працює гіпермаркет усіх груп товарів Metro Cash&Carry. Дитячий садок для дітей мешканців планують відкрити на території. До інших найближчих дошкільних закладів кілька хвилин пішки: 7 хвилин до дитячого садка №315, 10 хвилин до дитячих садків «Тимка» та «Райдуга», 15 хвилин до приватного дитячого садка «Малишарики». Школи поруч із ЖК Seven розташовані на такій самій відстані — 7 хвилин пішки до Київської інженерної гімназії, 9 хвилин до школи №62, 12 хвилин до альтернативної школи «да Вінчі» та школи №314. Сходити на тренування можна також пішки до спортивного клубу DOG & Grand CrossFit 2, фітнес-клубів Fitness 24, Atletiko, Sport City, Sport Life на Дніпровській набережній або на Осокорках. У 15 хвилинах пішки Київський міський крейсерський яхт-клуб та Київська яхтова школа.2867

Дніпровська наб., 20а
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири у стані від забудовника по вул. Срібнокільська 12, на 16-му поверсі 25-ти поверхового сучасного будинку з червоної цегли 2010 року побудови. У квартирі: 1 велика спальня 1 просторий сумісний санвузол 1 засклений балкон 1 засклена лоджія є власний вихід на пожежні сходи У квартирі можна зробити перепланування під своє бачення Квартира оснащена лічильниками на тепло, воду та електроенергію. Консʼєрж, 3 ліфти, бомбосховище (укриття). У дворі - місцевий гастроном, масажний салон, салон краси, стоматологічний центр. Поблизу декілька шкіл та садочків, державних та приватних. Поруч знаходяться торгово-розважальні центри, супермаркети, магазини та фітнес-зали. Все для комфортного і спокійного життя. До метро Позняки або Осокорки 10 хвилин легкої ходи. Переваги квартири - це чудовий вид з вікна на Озеро Срібний кіл та паркову алею. Біля будинку достатньо місця для вільного паркування автівки. Або можна користуватись дворівневим підземним паркінгом.

ексклюзив
Срібнокільська вул., 12
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної дизайнерської квартири з новим дизайнерським ремонтом в ЖК Севен ,Дніпровська наб. 18а. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, для комфортного життя підготовано все. Встановлено підлогу з підігрівом та кондиціонери, а Головне!, Встановлено генератор на ліфти, воду та тепло. Зручне, функціональне планування: - дві окремі спальні (дитяча та батьківська) - кухня-вітальня 19,5м.кв - два санвузли (ванна,душ) Орієнтація вікон виходять на Аркадію. Будинок бізнес-класу, поруч ст.М"Осокорки" - 2 хвилини. Чудова інфраструктура Поруч розташовані Ресторація К2, кафе, магазини, середня загальна школа 62, Київська інженерна гімназія. Клініка Оксворд Медікал, ТРЦ "Аркадія", набережна Дніпра з прогулянковими алеями, ст.м. Осокорки та Славутич в пішому доступі. В будинку школа "INVENTOR", поруч Novus, Silpo, River Mall ТРЦ "Аркадія".

можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 18а
rieltor.ua

В будинку є ГЕНЕРАТОР на ліфти і воду! Простора однокімнатна квартира з якісним ремонтом. Повністю укомплектована технікою і меблями для проживання. Вид із вікон у тихий двір. Планування: - кухня - спальня - простора лоджія (може бути як кабінет) - санвузол Будинок 2009 року, висота стелі 2.7м, з ОСББ та вїздом у двір через шлагбаум, у дворі дитячий майданчик. Поруч є все необхідне - магазини, супермаркети, стоматології, медичні центри, школи та садки Зручна транспортна розвязка, метро Осокорки 10-12 хв, Позняки 12-15 хвилин пішки. ВІДЕО ПО ЗАПИТУ! ОПЕРАТИВНИЙ ПЕРЕГЛЯД!

Бориса Гмирі вул., 8б
rieltor.ua
1 - 24 з 486 результатів