Найнижча ціна у Варшавському-2. Будинок введений в експлуатацію. Можливо отримати документи. Світла та простора квартира на 5 поверсі з 13. Квартира без ремонту, підведено світло, опалення автономне, планування роздільне, санвузол суміжний, планування 2С7. В будинку активно йдуть ремонтні роботи. Остання можливість придбати по перепоступці. Є відео-огляд квартири.

Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua

Будинок розташований в тихому місці біля двох станцій метро-Дорогожичі та Сирець.96 серія будинку, стіни-керамзитобетон. Гарний затишний двір, чистий підʼїзд.

Ризька вул., 16
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

В будинку вже активно ведуться ремонтні роботи в квартирах, але ще можлива перепоступка до кінця травня. Планування квартири досить зручне, не зважаючи на площу. Легко переплановується, адже несучі конструкції лише по периметру, та з двох сторін "мокра точка". Вікна виходять на сторону ЖК Ліпінка. Гарному виду "в горизонт" нічого не заважає. Сонячна сторона, але за рахунок конструкції фасадних стін, в квартирі не будже спекотно влітку. В будинка власна котельня на даху, враховуючи це - у Вас завжди буде хороший тиск на гарячу воду та опалення )) Доволі розвинена інфраструктура - поруч Новус, кафе, аптеки, дитячі майданчики, школа, дитсадочок. Перспективою є і дуже ймовірнеа добудова метро, що є прям поруч )) Ключ на руках, перегляди в будь який зручний час. З колегами співпрацюю. Без комісійних

можливий продаж по єОселя
Генерала Грекова вул., 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам свою 2-ком. кв. в ЖК Герцен-парк. 72/35/20. Отличный ремонт. Дом 2019 г. Индивидуальный проєкт. Везде на полу испанский кафель, все полы - с подогревом, натяжные потолки, много люстр и светильников, большая кухня-студио, есть абсолютно вся встраиваемая техника, большая гардеробная комната, огромный с/у с ванной и душевой кабиной, качественная сантехника, мощный кондиционер, два телевизора, бойлер на 150 л, застеклённый балкон и т.д. Очень тёплый дом (толщина внешней кирпичной стены 70 см). Сигнализация, домофон. Въезд во двор – через шлагбаумы со стороны ул.Герцена и ул.Мельникова (Ю.Іллєнка), своя охрана, видеонаблюдение. Рядом – КИМО, областная больница, телецентр, супермаркет, большой парк. До Метро Дорогожичи – 15 мин. пешком, до Метро Лукьяновская – 20 мин. пешком. Отличное место. Своя. Без посредников. Есть место в подземном паркинге (за доплату), а также 2 специальніх помещения-кладовки (в подвале, за доплату). В паркинг еоборудовано прекрассное бомбоубежище. В него можно спуститься прямо на лифте. Своя, без посредников. Есть ещё 1 аналогичная 2-ком. квартира на 1 этаж выше.

можливий продаж по єОселя
Герцена вул., 35
rieltor.ua

Продаж 2-х. кім. Квартири. Шевченківський р-н. метро Дорогожичи. Сирець. вул. Максима Берлінського № 4. 5/5 поверхового будинку. 45/32/7 кімнати окремі, меблі, дивани, шафа-купе, кухня, пральна машина, холодильник, бойлер, кахель, ст/пакети, балкон. До метро 10 хвилин. Ціна: 44900 y.e. тел: 063 747 05 45. 066-361-56-76

Берлінського Максима вул., 4
rieltor.ua

Продам без комісії ,двокімнатну квартиру,біля метро Дорогожичі,пішки 7 хвилин,вул,Дорогожицька,в квартирі,замінені,вікна,мідна електропроводка,нові труби, лічильники води,газу,та світла,проштукатурені стіни ,та стеля,чудово розвинена інфраструктура,поруч з будинком Сирецький Парк,декілька супермаркетів, поліклініка,школа, садочок.ціна 41000y.o. .Якщо не має звязку телефонуйте на Вайбер або телеграмм.

Дорогожицька вул., 15б
rieltor.ua

Шевченковский , ул Щусева 30 /6 , метро Сырецкая 5 мин 1 /2 кирпич , 45 \ 21 \ 7.5 сусовм , шикарный балкон идеально под комерческую недвижимость до метро Дорогожичи 3 остановки, магазины

Щусєва академіка вул., 30/6
rieltor.ua

Продаж 2кімн.квартири біля Метро Дорогожичі, 4 хв до метро. вул. Ольжича 7, 1/5 , 45м2, вікна виходят у двір. Одностороння. Можливо добудувати балкон на всю квартиру( у сусідів так і зроблено). Квартира готова до продажу, один власник, чисті документи. Поруч садочки, школа, метро, парк, магазини. Квартира як на фото,Потрібен ремонт. Дуже чудовий район як для проживання так і під оренду! Комісія -3%

Ольжича вул., 7
rieltor.ua

Пропоную Вашій увазі двокімнатну видову квартиру в Шевченкоівському районі столиці, адреса - вулиця Ольжича 18а. Квартира розташована на шостому поверсі девятиповерхового будинку, дуже тепла, не кутова. У квартирі був виконаний капітальний ремонт з заміною усіх можливих комунікацій. Встановлена нова мідна проводка, електролічильник день/ніч, нові труби, склопакети, засклений балкон. Сучасне планування - окрема спальня з видохом на великий балкон, кухня-вітальня , сумісний сан. вузол. Квартира повністю укомплектована усіма новими необхідними меблями та побутовою технікою, а саме : ліжком, диваном, бойлером, кондиціонером, пральною машиною, холодильником, вбудованою кухнею. Можна одразу заходити та жити, або здавати квартиру в оренду з першого дня володіння! Чудове місцерозташування - зелена частина міста з усією необхідною інфраструктурою. У пішій доступності дві станції метро Сирець та Дорогожичі, кілька супермаркетів, парк, зупинка громадського транспорту, тощо. Можливиий продаж по державним програмам.

Ольжича вул., 18а
rieltor.ua

Готова до переглядів! Продам 2 кімнатну квартиру, Шевченківський р-н, вул.Володимира Сальського вул. (Котовського) 11, метро Дорогожичі, Сирець 10 хвилин! Житловий стан. Меблі і техніка( залишаються). Металоплатистикові вікна. Балкон засклений. Тихий зелений двір, чистий підїзд. Прекрасне місце розташування, метроДорогожичі, Сирець 10 хвилин пішки. Поруч із будинком розташовані: супермаркет "Фора", магазини, аптеки, кафе, в безпосередній близькості Сирецький парк. Перегляди за домовленістю. Прохання до колег - не використовувати фото та не рекламувати!

Володимира Сальського вул. (Котовського), 11
rieltor.ua

Продається дуже затишна 2 кімнатна квартира в 9 поверховому будинку на 5 поверсі, 10 хв.від метро Дорогожичі. Всі вікна виходять у двір, поруч зупинка громадського транспорту, чудовий парк, АТБ, пошта, садочки, гуртки, школа та багато магазинів. Квартира тепла і є великий загальний коридор. Житловий стан добрий "обжитий", Зала 21 м3, спальня і велика комора, як гардеробна. В квартирі залишаються меблі (окрім дивана) і техніка. Поруч дуже гарні сусіди, навіть друга сімя)))) Квартира готова до огляду і продажу.

Теліги Олени вул., 35-Е
rieltor.ua

Будинок зданий! Документи на руках! Продаж від власника! Теліги, 25 - 7/25 Загальна площа квартири 69,89 кв.м. Стан - штукатурка стін, розводка електрики та води, тепла підлога, виводи для пральної та сушильної машин. Перепланування по дизайн-проєкту: велика кухня-вітальня, окрема спальня з гардеробною, кабінет або дитяча кімната (можна відділити скляною перегородкою з розсувними дверима), 2 санвузли, загальна гардеробна. Планування дозволяє втілити ваші фантазії у власній оселі! Дизайн-проект в подарунок! Вид із вікон - на крони дерев парку. UNO City House 25-поверховий житловий комплекс із підземним паркінгом та терасою на даху, а також обєктами комерційної та офісної інфраструктури, галереєю магазинів, кафе, салоном краси, відділенням банку, аптекою, супермаркетом. Поруч декілька дитячих садочків, шкіл, ЕкоМаркет, АТБ, Фора. Метро Дорогожичі 5 хвилин пішки.

можливий продаж по єОселя
Теліги Олени вул., 25
rieltor.ua

⭐⭐⭐⭐⭐ Найкраща ціна в ЖК Unit Home Ⓜ️Метро: Лук’янівська/ Дорогожичі (Шевченківський район). Адреса: вул. Гарета Джонса 12 (Сімї Хохлових). Найкраща пропозиція в ЖК Unit Home на 2-кімнатну квартиру, оскільки ви отрумуєте квартиру за ціною як у відділі продажу, але вже в стані чистової обробки White Box, яка коштувала 26 000$ та на додаток до цього ви безкоштовно отримуєте готовий дизайн-проект всієї квартири, який ви бачите на фото. Іншими словами ваша економія при купівлі даної квартири становить біля 30 000 долларів США. Квартира розташована на 2 поверсі 7-поверхового будинку. Секція А0702 (вже введена в експлуатацію). Загальна площа - 90 м.кв., Житлова - 41 м.кв., Кухня-вітальня – 26 м.кв. Планування квартири роздільне: В квартирі 2 окремі кімнати 22,5+ 18,5 кв.м. (мастер бедрум + спальня) + Велика кухня вітальня + Гардеробна кімната + Кабінет + 2 санвузла ✔️ Вже зроблена чистова обробка White Вох вартістю 26 000 $ ✔️ Безкоштовний роздрукований дизайн-проект (+ електронний варіант) ✔️ Подвійний паркінг 20+ кв.м., з електрозарядкою за ціною одного! 37 000 $ ✔️ Будинок введено в експлуатацію! ✔️Дві окремі кімнати/спальні + кухня вітальня ✔️Балкон ✔️Гардероб ✔️2 санвузли ✔️Висота стелі 3.3 метри ✔️Система розумний будинок ✔️Закритий двір без машин. ✔️ У будинку використовуються сучасні системи доступу та управління. Великим бонусом цієї квартири буде паркінг 20+ кв.м., з електрозарядкою, який знаходиться на -2 поверсі фактичним розміром як два паркоміся за рахунок додаткової площі біля задньої стіни, що ви можете побачити на фото. Вартість паркомісця – 37 000$ (оплачується окремо). Житловий комплекс Unit Home – це комплекс бізнес-класу з унікальним дизайном, побудований за концепцією «місто в місті». Територія, що охороняється 24/7 з відеоспостереженням. Подвіря без машин. Швидкісні ліфти спускаються до паркінгу. Система управління « розумний будинок », з розумними лічильниками (тепло, вода, електроенергія), система безпеки Ajax (пожежна сигналізація, датчики відкриття дверей, руху та затоплення). ЖК Unit Home будується провідною будівельною компанією KAN Development - який є забудовником таких ЖК як: TETRIS HALL, Respublika, Файна Таун, Unit City, ЖК Комфорт Таун, ЖК Central Park.

Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 12
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру, вул. Парково-Сирецька 1. Сирец. метро Дорогожичі. 4/5-поверхового будинку. Загальна площа 42.3 кв,м, житлова 29.3 кв.м, кухня 6.3 кв.м. Кімнати окремі. Балкон засклений, встановлені металопластикові вікна. Підлога в кімнатах- паркет. Санвузол сумісний в плитці. Квартира двостороння. Незвичайна квартира з креативним плануванням. Стан житловий. Можливий продаж з меблями. Шафа-купе. Броньовані двері. Зроблен ремонт і встановлені склопакети в підїзді. Домофон. Розвинена інфраструктура. Поруч Сирецький парк, багато торгових закладів, Dominos Pizza, лікарня і поліклініка, 2 школи №№ 97,20, технічний ліцей, 2 дитячіх садочка. Зручне транспортне сполучення, метро Дорогожичі 5 хвилин пішки.

Парково-Сирецька вул. (Шамрила Тимофія), 1
rieltor.ua

Продам 2-ком. кв. в ЖК Герцен-парк, 72/35/20. 1 спалья + 1 кухня-студио. Отличный ремонт. Везде на полу – испанский кафель, полы - с подогревом, натяжные потолки, много люстр и светильников, большая кухня-студио, есть абсолютно вся встраиваемая техника, большая гардеробная комната, огромный с/у с ванной и душевой кабиной, хорошая сантехника, мощный кондиционер, два телевизора, бойлер на 150 л, застеклённый балкон и т.д. Продаётся с мебелью. Домофон и сионализация. Очень тёплый дом (толщина внешней кирпичной стены 70 см, что сейчас уже практически не встречается, + внешнее утепление). Въезд во двор – через шлагбаумы со стороны ул.Герцена и ул.Мельникова (Ю.Іллєнка), своя охрана, видеонаблюдение. Рядом – КИМО, Областная больница, телецентр, супермаркет, большой парк. До Метро Дорогожичи – 15 мин. пешком, до Метро Лукьяновская – 20 мин. пешком (5-10 мин. на транспорте). Отличное место. Также есть место в подземном паркинге и кладовка (5м2) в подвале (За отдельную оплату). Спуск в паркинг (он же и бомбоубежище) прямо на злифте. Своя, без посредников.

Герцена вул., 35
rieltor.ua

Гарета Джонса вул. (Сімї Хохлових) 12, ЖК Unit Home. А07, Документи на руках. Квартира 6/8пов. 74/47/22 з чудовим видом. Стан після будівельників: підлога – лазерна стяжка, стіни – червоний керамоблок, панорамні вікна, радіатори з терморегулятором. Висота стель 3м. Є паркомісце Sзаг=38кв.м. Житловий комплекс Unit Home – це комплекс бізнес-класу з унікальним дизайном, побудований за концепцією «місто в місті».Територія, що охороняється 24/7 з відеоспостереженням. Подвіря без машин. Швидкісні ліфти спускаються до паркінгу. Система управління « розумний будинок », з розумними лічильниками (тепло, вода, електроенергія), система безпеки Ajax (пожежна сигналізація, датчики відкриття дверей, руху та затоплення). UNIT.Сity – перший в Україні інноваційний парк. Ідея проекту полягає у створенні екосистеми та інфраструктури для сфери бізнесу, високих технологій та креативної індустрії. Територія інноваційного парку складатиметься з житлових кварталів, офісних будівель, дитячого простору та гостьового готелю. Медичний центр, школа, дитячий садок, фітнес центр, паркінги, велопрокат, зарядні станції для авто, ситуаційний центр 24/7, сервісна підтримка 24/7, BMS - cучасна автоматизована система управління, SMART Lightening - енергоефективне освітлення, SMART Home - автоматизована система обліку та контролю, власна служба безпеки, відеоспостереження, патрульний дрон, захищена мережа інтернет. Поруч станції метро «Дорогожичі» та «Лукянівська». Комісія агенції 3% **************************** Гаррета Джонса ул. (Семьи Хохловых) 12, ЖК Unit Home. А07, Документи на руках. Квартира 6/8эт. 74/47/22 с великолепным видом. Состояние после строителей: пол – лазерная стяжка, стены – красный керамоблок, панорамные окна, радиаторы с терморегулятором. Высота потолков 3м. Есть паркоместо Sобщ = 38кв.м. Жилой комплекс Unit Home – это комплекс бизнес-класса с уникальным дизайном, построенный по концепции «город в городе». Охраняемая территория 24/7 с видеонаблюдением. Двор без машин. Скоростные лифты спускаются в паркинг. Система управления «умный дом», с умными счетчиками (тепло, вода, электроэнергия), система безопасности Ajax (пожарная сигнализация, датчики открывания дверей, движения и затопления). UNIT.Сity – первый в Украине инновационный парк. Идея проекта заключается в создании экосистемы и инфраструктуры для бизнеса, высоких технологий и креативной индустрии. Территория инновационного парка будет состоять из жилых кварталов, офисных зданий, детского пространства и гостевой гостиницы. Медицинский центр, школа, детский сад, фитнес центр, паркинги, велопрокат, зарядные станции для авто, ситуационный центр 24/7, сервисная поддержка 24/7, BMS - современная автоматизированная система управления, SMART Lightening - энергоэффективное освещение, SMART Home - автоматизированная система учета и контроля, собственная служба безопасности, видеонаблюдение, патрульный дрон, защищенная сеть интернет. Рядом станции метро "Дорогожичи" и "Лукьяновская". Комиссия агентства 3%

можливий продаж по єОселя
Ґарета Джонса вул. (Сімї Хохлових), 12
rieltor.ua

Продам уютную двустороннюю 2к квартиру в хорошем состоянии возле метро по ул. Телиги 11. 5/5 этаж, 44 м2. Кирпичный тёплый дом, две ОТДЕЛЬНЫХ комнаты, смежный санузел, небольшая гардеробная. Высота потока 2,7+ метра из-за последнего этажа. Крыша никогда не протекала. Ухоженный подъезд, домофон, тихий зелёный двор. Отличная транспортная развязка во все районы города. До метро Дорогожичи 7 минут пешком.

Теліги Олени вул., 11
rieltor.ua

Продається 2-кімн.квартира у Шевченківському р-ні Києва, вул. Ольжича 7а. Усього 5 хв. пішки до метро Дорогожичи. Простора і світла, з гарним сучасним ремонтом. Виконане зручне функціональне перепланування. Продається з усіма меблями, технікою та предметами інтерєру. Теплий будинок з товстими стінами та гарною звукоізоляцією. Велике зелене подвіря з дитячим майданчиком. Ідеальне розташування - поблизу метро та найбільшого парку у місті. Вся необхідна інфраструктура у кроковій доступності: магазини, ресторани, школи та багато іншого. Є можливість перепрофілювання під комерційне/офісне приміщення.

Ольжича вул., 7А
rieltor.ua

Без комісії для покупця. Можливий продаж по всім державним програмам. Двокімнатна квартира, вул. Щусева Академіка, 8а метро Дорогожичі 5 хвилин пішки Площа 47/29/6,7 кв.м. Поверх 5/9 Гарне планування квартири, дві окремі кімнати Квартира потребує ремонту Парадне в гарному стані, склопакети, новий ліфт Розвинута інфраструктура, навпроти будинку дитячий садочок, поруч школа, продуктовий маркет, АТБ, парк, укрпошта, зупинка громадського транспорту. Зручна транспортна розв’язка. Метро Дорогожичі 5 хв пішки. Документи готові до угоди, новий тех паспорт,власник в Україні Ціна 55000 дол без комісії для покупця

Щусєва академіка вул., 8а
rieltor.ua

мюДорогожичи 10 минут пешком ул.Рижская 8 4єт/5 кирп 46/28/6 комнаты смежные, су-совмещен, мебель и техника, жилое состояние, паркет, балкон застеклен, угловая, рядом парк ,магазины, остановки транспорта, школа и садик, больница и поликленника, бювет, отличное место для жизни и для сдачи в аренду. Комиссия 3%

Ризька вул., 8
rieltor.ua

Продажа двухкомнатной квартира ул. Щусева 33, (вул. Щусєва), Сырец, Шевченковский район. - 43 м2 - 3/4 эт. - теплый кирпичный дом - 2 комнаты - есть балкон, застеклен - кладовка - газ - 3 мин. пешком станция метро Сирец - рядом Сирецкий парк, супермаркеты, остановка общественного транспорта. цена 47 000 у.е. Є можливість продажу по програмі Дмитрий

Щусєва академіка вул., 33
rieltor.ua

Продаж роздільної 2к квартири по вул Ольжича 17, 5 хв до м. Дорогожичи Квартира площею 44м2 знаходиться на 3му поверсі 5ти поверхової будівлі, зроблений гарний ремонт, всі комунікації та встановлені меблі. Є шафи та кладова, квартира робилась для себе Гарна вулиця з позвиненою інфраструктурою, поряд 3 парки, супермаркети, пошта, кав‘ярні Записуйтесь на перегляд. 70000 без коміссії Не проти державних програм

Ольжича вул., 17
rieltor.ua

Продаются две комнаты в коммунальной квартире по адресу Щусева, 15. Место хорошее как для проживания, так и под коммерческие цели. Прекрасная, развитая инфраструктура рядом, остановки общественного транспорта, магазины и метро Дорогожичи. Рядом метро Сырец, Дорогожичи. Три парка, в которых можно перезагрузиться мыслями и подышать чистым воздухом. Двор утопает в зелени. Рядом поликлиника и больница. Также напротив находится лицей, станция переливания крови и другая нужная и социально ответственная инфраструктура. Звоните по всем вопросам и встретимся на просмотре.

Щусєва академіка вул., 15
rieltor.ua

Решітки, паркет, кладова,бронедвері, потребує ремонту,тихе затишне місце, поруч парк,магазини, метро Дорожичі, чистий продаж

Ольжича вул., 11а
rieltor.ua
1 - 24 з 59 результатів