Найвигідніша ціна за квадратний метр у новому будинку на Оболоні! Сучасна 2-кімнатна квартира на Оболонському проспекті, 54. В монолітно-каркасному новому будинку "Оболонь Тауер" біля метро "Героїв Дніпра". 76\40\14, поверх 4(24). Чудова транспортна розв"язка, поруч дитячі садки, школи, гаражі та парковки, Дрім Таун. Квартира вільна. Закритий двір. Підземний паркінг. Стелі 3м. На підлозі плитка З колегами співпрацюю! Показую квартиру в будь-який час!

ексклюзив
Оболонський просп., 54
rieltor.ua

На продаж пропонується чудова 2 кімнатна квартира, з новим сучасним ремонтом, за адресою вул. Озерна 14. Загальна площа квартири становить 54м2. Поверх 7/9. Панельний будинок 1977 року. До метро Героїв Дніпра 7 хвилин. Будинок розташований у дворі. В квартирі виконаний якісний ремонт, з повною заміною усіх коммунікацій, проводки. Ремонт в ідеальному стані. У квартирі виконане раціональне перепланування (кухня - вітальня) та 2 окремі кімнати (спальні)+засклена лоджія. В квартирі лишається все що є на фото. У пішій доступності школи (100 м) , дитсадок(100м) , відділення банку, банкомат, термінал прийому платежів, пункт обміну валют, мінімаркет, супермаркет, торговий центр, ринок. Запрошуємо на перегляд. 3.1.5.9.1.7.3.5.4.0.1.0

Озерна вул., 14
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж квартири Оболонь До Вашої уваги пропонується чудова пропозиція! Світла двокімнатна квартира на Оболоні, за адресою Проспект Оболонський 34 Загальна площа: 51 м² Площа кухні: 7 м² Поверх 8 з 9 Чудове розташування, 400 м. - ст. м. Героїв Дніпра, 500 м. - ст. м. Мінська. Поруч ТРЦ DREAM, дитячий садок, школа, та все, що Вам потрібно для життя. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Не пропустіть можливість стати власником цієї затишної квартири! За детальнішою інформацією та відеооглядом звертайтесь за номером +380988021891 - Аліна.

Оболонський просп., 34
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оболонський район Оболонь вулиця Героїв Дніпра 43 Продаж двокімнатної, дуже затишної квартири на Оболоні -на 1 поверсі дев’ятиповерхового, панельного будинку. Загальна площа 52 кв.м., кімнати окремі площею 19 та 14 кв.м., кухня - 8 кв.м. В квартирі зроблений якісний ремонт з заміною електропроводки, сантехніки, усіх труб, вікон, дверей. Балкон засклений, утеплений, з винесенням батареї. Укомплектована всією необхідною побутовою технікою та меблями. Тамбур на дві квартири. Дуже гарний варіант, як для комфортного життя, так і під оренду. Всього одна хвилина пішки до метро Героїв Дніпра. Поруч ринок, Сільпо, ТРЦ Dream Berry. У пішій доступності набережна Дніпра та міські пляжі. Зручна транспортна розвязка. Чистий продаж, без довіреностей.

Героїв Дніпра вул., 43
rieltor.ua

Оболонський проспект 28-Б.Оболонський район. Будинок 1982р.Гарна серія будинку Т-4. Квартира площею 56,3/29,3/8,7 ,поверх 11/16. Консьєрж. Два ліфта: грузовий та пасажирський. Вартість 71000у.о.Без комісії. Перший продаж.Документи більш 3х років, один власник. Фото відповідають дійсності. У квартирі май же все остається. Кімнати окремо, с. вузол окремо, дві лоджії с кімнати та кухні остеклени –одна лоджия утеплена і зроблена як кабінет. Інфраструктура: метро Мінська, Героїв Дніпра, озеро, ринок, ТЦ Дрім Таун, кафе, банк, аптека, та інше піша доступність 5-7 хв. Біля дома загальна школа, садочок. Документи більш 3х років, один власник.

Оболонський просп., 28Б
rieltor.ua

Комфортна квартира в розвиненому районі! Продається 2-кімнатна квартира по вул. Героїв Дніпра, 20. Квартира гарно підходить як для проживання родиною так і для арендного бізнесу. Стан жилий. Лоджія одна з великої кімнати. Добре розвинена інфраструктура, поруч є школи, дитсадки, «Dream Town», «Оазис», «Смартплаза», 2 ринки, «Сільпо», «АТБ», сквер «Героїв Дніпра», «Біле» озеро, пляж, Оболонська набережна, відділення «Нової пошти» та «Укрпошти» До станції метро «Героїв Дніпра» — 5 хвилин пішки, зупинка за 3 хвилини пішого ходу, гарна транспортна розвязка, щоб дістатись у будь-якій район Києва та за його межі. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Героїв Дніпра вул., 20
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира, вул. Озерна, 28 (метро Героїв Дніпра) Квартира повністю облаштована. 7 поверх 9 поверхового будинку, 2 окремі кімнати 10 та 17 кв.м., кухня 6 кв.м. Загальна площа 45,3 кв.м. Дуже гарний варіант для проживання або здачі в оренду. До ст. метро Героїв Дніпра - 400 метрів, 4 хвилини. Квартира повністю підходить для проживання, вже 3 роки проживають ті самі орендарі, які попереджені про продаж квартири. Поруч: дитячі садочки, школи, ТРЦ Оазіс, Dream Тown, супермаркети, багато магазинів і затишних кавярень, відділення пошти, ринок. Для відпочинку озеро, набережна Дніпра з гарними краєвидами і пляжами. В квартирі все залишається: Повністю облаштована кухня; газова поверхня, духова шафа, холодильник, пральна машина, бойлер. Лічильники на воду та електрику. Вікна металопластикові та просторий балкон. Квартира Дуже тепла в зимку, і прохолодна влітку. Чисте парадне, ліфт, гарні сусіди, затишний двір, дитячий майданчик. ПРОДАЖ БЕЗ ТОРГУ! За подробицями пишіть, відповім. На дзвінки в неробочий час - не відповідаю. Час на розмови про торг не витрачайте. Комісія за послуги - 5%

Озерна вул., 28
rieltor.ua

Продам 2-х квартиру вул. Оболонський проспект, 7/9 пов. 52/30/8. метро Героїв Дніпра 2 хвилини пішки, лічильники на все, включно опалення. ТВ Philips, бойлер 80л., холодильник Bosh, ПМА. Підлога паркет та плитка. Вікна деревяні, один балкон. Навколо будинку школи, садочки, стадіон, озеро Біле.

Оболонський просп., 38А
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру біля станціі метро Героїв Дніпра, вулиця Героїв Дніпра 7, 96 серія, не торцева, третій поверх, тихе місце. В квартирі газова плита, великий засклений балкон на дві кімнати, кімнати роздільні. Квартира оздоблена всіею необхідною технікой та меблями, є бойлер, холодильник, пральна машина. На кухні металопластикове вікно, є лічильники на воду, сигналізація, інтернет оптоволокно. В квартирі ніхто не прописаний. квартира вільна. Комісія 3%.

Героїв Дніпра вул., 7
rieltor.ua

Пропонуємо продаж 2к квартири біля озера, на оболоні, в 10хв від метро Мінська, та 10хв від метро Героїв Дніпра, вул. Героїв Дніпра 38є. Квартира загальною площею 50м2, кімнати роздільні. кімната 1-10.4м2 кімната 2-16.1м2 кухня- 7.9м2 коридор -6.8м2 ванна кімната- 3м2 балкон- 5.6м2 Балкон 5.6m2 зєднує кухню та маленьку кімнату, можливе перепланування в кухню студіо, несучих стін немає. З вікна вид на озеро, яке знаходиться біля будинку. Квартира укомплектована всім необхідним для життя, від техніки до меблів. Кухня: 1.Холодильник 2.Посудомийна машина 3.Пральна машина 4.Духовка 5.індукційна поверхня 6.мікрохвильова піч Обидві кімнати облаштовані меблями, встановлени 2 кондиціонера. Металопластикові вікна з подвійними склопакетами. Санвузол сумісний, з ванною, встановлені нові лічильники, є бойлер. Документи готові до угоди, власник в Києві, квартира вільна, перегляди по домовленності. Додаткові питання по телефону

Героїв Дніпра вул., 38е
rieltor.ua

Продаж чудової 2х кімнатної квартири в Оболонському районі, в пішій доступності від метро Мінська і Героїв Дніпра. Вул.Героїв Дніпра 20А. Комісія для покупця - 0%. Квартира після ремонту. Роздільні кімнати, з кожної кімнати вихід на балкон. Поруч із будинком ТРЦ, школи, садки, магазини, спортивні та дитячі майданчики. Прекрасний краєвид із вікна. Над квартирою технічне приміщення/горище. Запрошуємо на перегляди, ключі на руках! ID: 74279

ексклюзив
Героїв Дніпра вул., 20А
rieltor.ua

Продаж квартири в спальному районі. Світла простора квартира зі зручним функціональним плануванням.Технічний поверх є. Кришу нещодавно робили. В квартирі є все необхідне: кондиціонер, бойлер, пральна машина, великий засклений металопластиковий балкон (вхід з кожної кімнати). Вся техніка і меблі - залишаються. Лічільники на воду - встановлені та повірені. В будинку є ліфт. Чисте подвіря та зелений двір. В пішій доступності - магазини, школи, садочки, ринок та "Дрім Таун". До станції метро "Мінська" - 8 хвилин пішки. Розглядаємо продаж по безготівковому розрахунку.Ріелтор Олександр.

ексклюзив
Гайдай Зої вул., 6
rieltor.ua

Без комісії ТЕРМІНОВО продам 2к квартиру по вулиці Озерна 12, Оболонь, Оболонський район, пʼять хвилин до метро Героїв Дніпра Дім 464 серії. 4/9. Площа 46/28/7 м. Металопластикові вікна на кухні та в спальні. Чудове розташування - поруч школи садочки и магазини, до метро Г. Дніпра 5-10 хв пішки. 1 власниця, чистий продаж. Свідоцтво про право на спадщину.

Озерна вул., 12
rieltor.ua

Продам двухкомнатную комфортную квартиру на Оболони, ул. Озерная,22. Отличная спокойная локация с развитою инфраструктурой, транспортной развязкой. Дом находится вдали от дороги. Окна выходят на запад в тихий двор. Квартира с удобной планировкой. 2 раздельные комнаты. Большая длинная лоджия на 2 комнаты. Состояние - заходи и живи! В квартире сделан капитальный ремонт 6 лет назад. Полностью заменена проводка, сантехника, новые окна Rehau. Пол - плитка и линолеум. Квартира продаётся с мебелью и бытовой техникой стиральная машина, бойлер, кондиционер Mitsubishi, посудомоечная машина Bosh. Чистый двор и подъезд с домофоном. Рядом магазины, аптеки, школы, садики, ТЦ Оазис, большой рынок с лучшим ассортиментом и ценами в Киеве. Остановки общественного транспорта и метро Героев Днепра 5-7 минут пешком. 5 минут на авто озеро Министерское, где хорошо можно отдохнуть в любое время года.

Озерна вул., 22
rieltor.ua

Продається Без Комісії 2-кімнатна квартира в Оболонському районі, станція метро "Мінська" знаходиться в двух хвилинах.Забудова 1996 року, планування кімнат роздільне, світла та простора, завдяки вікнам які виходять у двір. Чудова звукоізоляція, що забезпечить Вам тишу та спокій. Вся інфраструктура поруч: дитячі садки, школи, медичні заклади. Затишний та тихий двір з дитячими майданчиками. Квартира з ремонтом,(замінена проводка) продається з меблями та технікою. Поруч розташовані житлові комплекси: ЖК Парк Стоун, ЖК Оболонь Плаза, ЖК Obolon Sky. Місце розташування з розвиненою інфраструктурою, всі види транспорту, ринки, крамниці, ТРЦ, парки відпочинку, набережна і пляжі в пішій доступності. Додатково є відеоогляд квартири. Розглянемо варіанти купівлі квартири через програми Є оселя,Сертифікати та Постанови!!! Телефонуйте домовимось за перегляд в зручний для Вас час!!!

ексклюзив
Оболонський просп., 28
rieltor.ua

Чудова двокімнатна квартира на Оболоні в місті Києві, розташована за адресою вул. Озерна 12. Загальна площа становить 46 квадратних метрів. Квартира в задовільному стані. Широкі вікна пропускають величезну кількість природного світла, створюючи простору та затишну атмосферу. Місце розташування цієї квартири - хороше: зручний доступ до метро Героїв Дніпра, а також неподалік від місцевих магазинів, кафе та ресторанів, озера та Оболонської набережної. Ця пропозиція - ідеальне поєднання ціни та якості. Для отримання додаткової інформації або для організації огляду, будь ласка, звяжіться за номером телефона в оголошенні.

Озерна вул., 12
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру в Оболонському районі за адресою вул. Богатирська 16 • 50 м2: 2 роздільні кімнати; кухня 8 м2; 2 балкони, роздільний санвузол • Поверх 15/16 • Квартира під ремонт/житлова • БПС-6, будинок 1980 року. Піша доступність до метро Героїв Дніпра – 15 хвилин. Є відеоогляд. Вартість 49.000 $ Без комісії!

Богатирська вул., 16
rieltor.ua

вул. Героїв Дніпра, 9 Оболонь (Оболонський район). 2-квартира, комнаты и санузел раздельные. 5/16 этаж. 58/29/10 кв.м. Очень хорошая планировка, 2 лоджии. Жилое состояние. Окна во двор. метро Героев Днепра или Минская 5 минут пешком. Чистое парадное, новые лифты. Чистая продажа. Прописанный людей нет. Документы больше 3-х лет. Комісія за послуги 2,5 %

Героїв Дніпра вул., 9
rieltor.ua

Без комісії продам 2к квартиру проспект Оболонський 38А, Оболонь, Оболонський район. Будинок 134 серії. Поверх 9/9. Повноцінний технічний поверх. Площа 50/30/7 м. Квартира у жилому стані. У кімнатах і коридорі на стінах шпалери під фарбування. На підлозі - ламінат. Скрізь металопластикові вікна. Засклений (металопласт) та утеплений балкон. На стінах на балконі - декоративна штукатурка. Вікна у двір, східний напрямок. Гарний краєвид. Спокійні сусіди. Документам понад 20 років. Власники в Україні, продаж без довіреностей. Чистий продаж. Продаж за Держпрограмами обговорюється. Ексклюзив. Перегляди за попередньою домовленістю. Співпрацюю з колегами - без дублювання реклами!

Оболонський просп., 38а
rieltor.ua

Світла, тепла квартира з косметичним ремонтом. Охайна вхідна група з консьєржем. Замінені пасажирський та вантажний ліфти. Санвузол роздільний. На підлозі паркет. Засклені лоджіі. Розвинена інфраструктура, зручне транспортне сполучення. Ст.М Героїв Дніпра - 5 хв.

Героїв Дніпра вул., 9
rieltor.ua

Квартира дуже тепла і світла біля метро Герої Дніпра 5 хвилин пішки.Поряд базар,зупинка транспорту,школи,садочки,поліклініка, ТРЦ,розвинена інфракструктура,зручна локація.річка Дніпро 10 хвилин пішки Чистийпродаж.

Героїв Дніпра вул., 19
rieltor.ua

Без комісії! Продам 2к квартиру проспект Володимира Івасюка 39А (раніше - Героїв Сталінграда), Оболонь, Оболонський район. Будинок серії 134. Квартира з двома ізольованими кімнатами. Вікна на південний захід. 7/9. Площа 52/30/7 м. Квартира у добротному жилому стані. Металопластикові вікна і засклений балкон (металопластик). Якісний ремонт у санвузлі. Санвузол роздільний. Встановлено бойлер і лічильники води. Продається з меблями і технікою. Є холодильник і пральна машинка. Сучасний кондиціонер. Облаштоване зручне робоче місце. Двоспальне ліжко і двоспальний диван. Охайний підїзд з ремонтом. Спокійні сусіди. Будинок знаходиться у тихому зеленому дворі. Під будинком достатньо місць для паркування авто. Гарне розташування. До метро Мінська 5 хв пішки. До Оболонської набережної - 5 хв пішки. Поруч кілька садочків і шкіл, супермаркетів і аптек. 1 власниця, документам понад 3 роки. Чистий продаж. Квартира вільна, ексклюзивний договір, ключі на руках. Перегляди за домовленістю.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 39а
rieltor.ua

Продам 2-кімн. квартиру, Київ Оболонський район, Оболонський просп., 32, 8/16-поверх., 55/29/9, Квартира в будинку Т-серії 1983 року з покращеними плануваннями, дві окремі кімнати, простора кухня, дві засклені лоджії, квартира світла та тепла (додатково утеплена по фасаду), гарний вигляд з вікон у тихий зелений двір, охайний житловий стан, встановлені металопластикові вікна, на підлозі паркет, є бойлер, пральна машина, холодильник, електроплита, шафи, нові вхідні двері, закритий тамбур на три квартири, чистий підїзд, два ліфти, кооперативний будинок, доглянута прибудникова територія з парковкою, тихе та спокійне місце для комфортного проживання, де є все поруч: школи, садочки, супермаркети, ТРЦ "Дрім", метро "Мінська" 3 хвилини пішки або "Героїв Дніпра" 5 хвилин, озеро "Біле" з місцями для відпочинку, недалеко Оболонська набережна та Дніпро, квартира вільна, можливий безготівковий розрахунок.

Оболонський просп., 32
rieltor.ua

Квартира з функціональним плануванням в гарному стані! Чудовий варіант для комфортного проживання в кращому районі столиці! Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Героїв Дніпра, 7. Житловий стан помешкання, комфортне планування: дві окремі кімнати, простора кухня, роздільний санвузол, великий балкон на обидві кімнати. Все, що на фото залишається новим власникам, що не потрібно — вивозиться. Комфортний та безпечний другий поверх, розташування всередині дому. Утеплений будинок 96-ї серії. Ліфт у справному стані, на вхідних дверях домофон. Великий та охайний двір, доглянута територія, яка утопає в зелені. Оболонь — це один із самих розвинутих та безпечних районів Києва. Розвинена інфраструктура, безліч місць для сімейного, культурного відпочинку та дружніх посиденьок. Все, що необхідне для комфортного життя розташоване у пішому доступі: до супермаркетів «Велмарт» та «АТБ» — 7 хвилин, поруч «Сільпо» та «Дрім Таун». Неподалік три школи та заклади дошкільної освіти, відділення «Приватбанку», «Нової пошти» та багато іншого. До метро 10-12 хвилин пішки або одна зупинка транспортом. До станції метро «Героїв Дніпра» та дві до «Оболоні». Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Героїв Дніпра вул., 7
rieltor.ua
1 - 24 з 43 результатів