ПРОДАЖ. 3-кім. квартира. Без комісії. Дарницький район. ЖК Теракота, (Terrakotta). Вул. Чернігівська, 8. Будинок- 3, секція- 1. Стан- після будівельників. Площа: загальна- 70кв.м, житлова- 48кв.м, кухня- 15кв.м. Поверх: 18 з 23. Квартира дуже світла та простора, вікна дивляться у двір та на пр-т Бажана. Вдале планування: дві окремі кімнати, кухня та зала. Заведено проводку, пожежну сигналізацію. Встановлено лічильники на тепло, воду, електрику. Будинок комфорт-класу, 2022 року побудови, монолітно- каркасний, фасад утеплений. Встановлено три швидкісні ліфти. Вхід- кодовий замок, домофон. Охорона, відеоспостереження. За концепцією комплексу планується- супермаркет та дитячий садок. Облаштована прибудинкова територія, підземний паркінг, внутрішній двір без машин. Можна також придбати паркомісце за ціною нижче ніж у забудовника. Навколо повністю розвинена інфраструктура. У пішій доступності станція метро «Вирлиця»- 5хвилин. Продаж по перепоступці або із правом власності. ТЕЛЕФОНУЙТЕ, зустрінемось та про все домовимось. З повагою, ВАШ ріелтор, Олена Сенатосенко.

можливий продаж по єОселя
Чернігівська вул., 8
rieltor.ua

Будинок 3, квартира № 121 Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років від КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 1- кімнатна квартира в ЖК TERRACOTTA , м. Київ, вул. Чернігівська, 8. ЖК TERRACOTTA - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Дарницькому районі м. Києва поблизу метро Вирлиця. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок 3, квартира № 121 1-кімнатна квартира розташована на 22 поверсі. Загальна площа: 94,70 кв. м. Житлова площа: 54,30 кв. м. Кухня: 23,10 кв. м. Ванна кімната: 4,70 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокою, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні, санвузла та ванної оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та водопостачання. За більш детальною інформацією та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Чернігівська вул., 8
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

📌ЖК Terracotta вул. Чернігівська, 8 до ст.м. Вирлиця 5 хвилин пішки 📌Загальна площа - 73,01 м2 Поверх - 16/24 Висота стелі - 2,7 м. 📌Вашій увазі пропонується просторна і видова квартира. В комфортне планування квартири входить: 2 окремих спальні, окрема повноційна вітальня, окрема кухня,1 суміжний санвузол, гардероб. В квартирі панорамні вікна, що і робить квартиру світлою і просторою. В коридорі і в спальнях ідеально розмістяться шафи-гардероби. Ліва сторона квартири розміщує 2 спальні, а через стіну тех приміщення і ліфтові шахти, сусіди точно не докучатимуть. 📌Архітектори постаралися розподілити будинку таким чином, щоб знизити кількість вікон дивляться на сусідні будинки. У житловому комплексі закрита територія, а також підземний паркінг на 163 місця! 📌Завдяки проспекту Миколи Бажана біля комплексу зручна транспортна розвязка, поруч автобусні зупинки, а також дві станції метро! Будинок зданий! Ціна - 77000 USD ( 1055 USD за м2) 📌Є ще одна квартира на 13му поверсі. Перегляди за домовленістю, з повагою, Олександра.

Чернігівська вул., 8
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Бажана проспект, 17 - ЖК «Olympic Park», дом 1, секция 4, 12/26 эт. дома. Квартира двухсторонняя площадью 105,6 кв.м. Ввод в эксплуатацию во 2 кв. 2024 г. Есть ещё трёхкомнатная двухуровневая квартира площадью 102 кв.м. за 84000 дол. в 5 секции, которая будет введена в эксплуатацию в 3 кв. 2024 г. ЖК комфорт-класса, подземный и наземный паркинги, безопасная территория с видеонаблюдением. В доме будет супермаркет, фитнес-клуб, торговый центр. До станции метро «Бориспольская» - 400 м.

Бажана Миколи просп., 17
rieltor.ua

3-кім. квартира. ЖК Терракота, (Terrakotta). Вул. Чернігівська, 8. Стан- після будівельників. Площа: загальна- 95кв.м, житлова- 45кв.м, кухня- 23кв.м. Поверх: 9 з 23. Квартира простора. Найкраще планування: три окремі кімнати, кухня, великий санвузол та комора. Заведено проводку, пожежну сигналізацію. Є лічильники на тепло, воду, електрику. Зроблена стяжка підлоги, встановлено радіатори, металопластикові вікна Rehau (пятикамерний склопакет), якісні вхідні двері. Будинок комфорту-класу, 2022 року побудови, монолітно- каркасний, фасад утеплений. Встановлено три швидкісні ліфти. Вхід- кодовий замок, домофон. Охорона, відеоспостереження. Облаштована прибудинкова територія, підземний паркінг, внутрішній двір без машин. У пішій доступності станція метро «Вирлиця»- 5хвилин. Продаж по перепоступці або із правом власності.

Бажана Миколи просп., 8
rieltor.ua

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років від КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 3- кімнатна квартира в ЖК TERRACOTTA , м. Київ, вул. Чернігівська, 8. ЖК TERRACOTTA - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Дарницькому районі м. Києва поблизу метро Вирлиця. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок 2, квартира № 45 3-кімнатна квартира розташована на 9 поверсі. Загальна площа: 71,20 кв. м. Житлова площа: 42,70 кв. м. Кухня: 14,10 кв. м. Ванна кімната: 4,40 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокою, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні, санвузла та ванної оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та водопостачання. За більш детальною інформацією та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Чернігівська вул., 8
rieltor.ua

Ремонт робили для себе в стриманих тонах. В коридорі велика вбудована шафа, якісна кухня та вбудовані меблі, заїжджайте і живіть! Гарної якості двері. Один балкон засклений. Зручне місцерозташування, поряд парк, метро, закритий двір, школи, дитячі садки. зупинки транспорту.; R-60605

Харківське шосе, 190
rieltor.ua

Бажана проспект, 17 - ЖК «Olympic Park», дом 1, секция 4, 25-26/26 эт. дома. Квартира двухуровневая площадью 113 кв.м. Ввод в эксплуатацию во 2 кв. 2024 г. Есть похожая трёхкомнатная двухуровневая квартира площадью 102 кв.м. за 84000 дол. в 5 секции, которая будет введена в эксплуатацию в 3 кв. 2024 г. ЖК комфорт-класса, подземный и наземный паркинги, безопасная территория с видеонаблюдением. В доме будет супермаркет, фитнес-клуб, торговый центр. До станции метро «Бориспольская» - 400 м.

Бажана Миколи просп., 17
rieltor.ua

Продаж 3-к квартири з документами на право власності в ЖК Terracotta/ Терракота, Київ, Чернігівська (Червоний Хутір), 8б, 2 будинок, 19 поверх, загальна площа: 73,0 кв. м., житлова площа 43кв. м, кухня 14кв. м., гарна понорама на місто, вікна в сторону вулиці Горлівська. Спецпроект 2021-2025 рр; стіни: газоблок; перекриття: залізобетон; поверховість: 27; Будинок - Бетонно монолітний. Планування кімнат-роздільне. Загальний стан квартири - Від будівельників (з обробкою) Комплекс зданий в експлуатацію, готовий до ремонту і заїзду, Перспективний район, що розвивається, піша доступність до двох станцій метро Вирлиця та Бориспільська 8 хвилин пішки. Поряд парк Партизанської слави із зоною відпочинку та озерами, закритий внутрішній двір з ландшафтним дизайном, паркінг. Можливий продаж за програмою Еоселя, Евідновлення тощо. Право власності зареєстровано, податки сплачує Продавець. Працюємо напряму з власником, без посередників.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Чернігівська вул., 8б
rieltor.ua

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років від КП "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 3- кімнатна квартира в ЖК TERRACOTTA , м. Київ, вул. Чернігівська, 8. ЖК TERRACOTTA - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Дарницькому районі м. Києва поблизу метро Вирлиця. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок 4, квартира № 147 3-кімнатна квартира розташована на 23 поверсі. Загальна площа: 60,7 кв. м. Житлова площа: 42,4 кв. м. Кухня: 6,2 кв. м. Ванна кімната: 5,40 кв. м. Гардеробна: 1,9 кв.м Квартира з ремонтом, світла та затишна. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокою, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні, санвузла та ванної оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та водопостачання. За більш детальною інформацією та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Чернігівська вул., 8-Г
rieltor.ua

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років від КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 3- кімнатна квартира в ЖК TERRACOTTA , м. Київ, вул. Чернігівська, 8. ЖК TERRACOTTA - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Дарницькому районі м. Києва поблизу метро Вирлиця. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок 3, квартира № 73 3-кімнатна квартира розташована на 14 поверсі. Загальна площа: 94,70 кв. м. Житлова площа: 54,20 кв. м. Кухня: 23,00 кв. м. Ванна кімната: 4,70 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокою, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні, санвузла та ванної оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та водопостачання. За більш детальною інформацією та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Чернігівська вул., 8
rieltor.ua

Даний об’єкт реалізується шляхом оформлення договору оренди з переважним правом викупу терміном до 10 років за програмою "Domivka+" від КП "ФІНАНСОВАЯ КОМПАНІЯ "ЖИТЛО-ІНВЕСТ". Готова 1- кімнатна квартира в ЖК TERRACOTTA , м. Київ, вул. Чернігівська, 8. ЖК TERRACOTTA - новий житловий, багатоквартирний комплекс комфорт класу розташований у Дарницькому районі м. Києва поблизу метро Вирлиця. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Будинок секція 4, квартира № 112 1-кімнатна квартира розташована на 218 поверсі. Загальна площа: 60,8 кв. м. Житлова площа: 42,4 кв. м. Кухня: 6,2 кв. м. Ванна кімната: 3, 80 кв. м. Квартира з ремонтом, світла та затишна. Ремонт в квартирі виконаний у 2023 році. Двері вхідні металеві / з МДФ накладками. Стіни в кімнаті, передпокою, кухні оздоблені шпалерами під фарбування. Підлога кухні, санвузла та ванної оздоблені керамічною плиткою, передпокій та кімната - ламінатом. Ванна кімната облаштована унітазом, умивальником з тумбою, ванною зі змішувачем та душовим змішувачем, бойлером, дзеркалом та електричною рушникосушаркою. В квартирі встановлені лічильник на опалення, електроенергію та водопостачання. За більш детальною інформацією та записом на перегляд звертайтеся до відділу продажу: м. Київ, вул. Володимирська, 42, 222 кімната

Чернігівська вул., 8
rieltor.ua

ЖК Terracotta від Perfect Group. вул.Чернігівська, 8-Г. Комплекс (4 дома і паркінг) вже введений в експуатацію, зараз власники активно роблять ремонті роботи. Поруч 2 станції Метро: "Бориспільска" та "Вирлиця" до обох 5-10 хвилин пішки. Продаємо квартиру з документами в зданому будинку. Продаж від власника через нотаріальний договір купівлі-продажу. Розглянемо варіант продажу через є-Оселя. Всі витрати по оформленню бере на себе покупець. Загальна площа квартири 60.9кв.м. Можна відразу заходити на ремонт.

власник
можливий продаж по єОселя
Бажана Миколи просп., 4Г
rieltor.ua

Е-оселя Бажана Миколи просп., 17а, Olympic Park; Спецпроект 2021 р; площа: 87,0\40,0\23,9; ЖК OLYMPIC PARK, квартира в новому будинку, будинок введений в експлуатацію, вже живуть люди. Метро Бориспільська 200 м, також поруч М Вирлиця. Квартира після будівельників, також зроблено проект на ремонт та планування. Квартира розташована в тихому та спокійному районі. Простора вітальня з великими вікнами створює світлу та приємну обстановку. Вбудована кухня обладнана всім необхідним для приготування їжі. Ціна: 75 000 USD

ПРодам 3-х кімн новобудова
olx.ua

ЖК Терракота (Terracotta) від Perfect Group! вул.Чернігівська, 8-Г. Поруч 2 станції Метро: "Бориспільска" та "Вирлиця". Пропонується квартира з документвми в зданому будинку. Продаж від власника через нотаріальний договір купівлі-продажу. Загальна площа квартири 60.6кв.м. Дуже-дуже зручний 3-й поверх! Планування: - кухня-вітальня 26кв.м., - 2 спальні 11.1кв.м. та 11.6кв.м., - 2 с/вузли 5.5кв.м. та 2.5кв.м., - гардеробна. Вікна не на проспект! Стан квартири – від будівельників. Якісна стяжка на підлозі. Регульовані радіатори опалення, лічильники на опалення, електроенергію та воду. Енергозберігаючі склопакети. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією! Закрита територія комплексу. Відеоспостереження та охорона, спортивні та дитячі майданчики, підземний та гостьовий паркінг. В будинку вже працює затишна кавярня! Купуйте й відразу заходьте на ремонт! Без комісійних для Покупця!

ЖК Терракота (Terracotta). Кухня-вітальня +2 спальні +2с/в +гардеробна
olx.ua

Продам 3-х комнатную квартиру ЖК Харьковский. Застройщик компания Киевгорстрой. ЖК комфорт-класса состоит из одного шестисекционного дома высотой 11, 16, 22, 23 этажей. Технология строительства – кирпичная, материал стен - кирпич, утеплитель - минеральная вата. Высота потолков составляет 2.70 метра. Отопление централизованное. Имеется подземный паркинг на 87 место. Территория закрыта от авто и посторонних. ЖК включает 680 квартир. Локации и инфраструктура Жилой комплекс Харьковский находится в Дарницком районе Киева на Харьковском шоссе, 190 Жильцам доступна инфраструктура – метро (0.6 км), супермаркет (0.6 км), детский сад (1.2 км), школа (1 км), спортзал (1.3 км), ТРЦ (1.7 км).

ЖК Харьковский,Харьковское шоссе 190,Армянская,Бажана,Вербицкого
olx.ua

3-к квартира перепланована в дві однокімнатні. Вул. Харківське шосе 190, 10 хвилин до метро бориспільська. Продається 3-х кімнатна квартира, перероблена в дві однокімнатні окремі квартири (одна студія, одна з окремою кухнею). Легко можно назад переробити в трикімнатну, по плануванню майже не було змін, вставлені тільки додаткові двері. Проект робився під орендний бізнес. Зроблений якіснмй ремонт, повне обладнання меблями та технікою. Вигідний варіант для життя, так і під оренду. Вартість оренди з двох квартир на даний момент може становити від 25000 грн в місяць. • 6/10 пов., 75,5 м2 по документам, є балкон. Фактично - однокімнатна студія 32 кв.м. та повноцінна однокімнатна 42кв.м. Жк харьківський. Два ліфта. Централізоване опалення, вода і світло. Консʼєрж. • Територія ЖК закрита, вхід лише за магнітним ключем. Продаж за правом власності (більше 3-х років). Ціна 125 тис дол, без торгу Продажа по дорученню. Більше фото в особистих повідомленнях.

власник
3-к квартира перепланована в дві однокімнатні, метро бориспільська
olx.ua

Світла, видова квартира із ремонтом, ексклюзивне планування. Всі необхідні меблі та техніка. Новий, якісний будинок із закритою територією, системою охорони. Поруч вся необхідна інфраструктура

ЖК Харківський, Харківське шосе 190. Дворівнева, видова із ремонтом
olx.ua

Бажана, 17. Продаж 3к квартири від забудовника в ЖК Olympic park. Наші переваги: - житло комфорт-класу з концепцією "місто в місці"; - автономне опалювання в кожній квартирі; - метро Бориспільська 3 хв.пішки; - власний супермаркет; - торговий центр (магазини, кафе, сфера послуг), фітнес клуб (незабаром відкриття); - парк Партизанської Слави 1 км. Пропонуємо квартиру в 3 секції: - введення в експлуатацію 1-2 кв. 2025, - 9 поверх/28 поверхового будинку: - загальна площа 96,22 м2; - спальні - 14,71 м2, 15,1 м2 та 19,2м2; - квартира тепла, не торцева, в середині секції. В секції 3 ліфта. Є інші варіанти планувань в різних секціях. Також пропонуємо розтермінування до двох років Деталі у відділі продажу.

Продаж 3к квартири просп. Бажана 17, без комісії, розтермінування
olx.ua

Продам 3к кв в Новому будинку ЖК Теракот, 24/24 поверх, 70м2, після будівельків, будинок збудований. Поряд супермаркет, школа, дитячий садок, м. Вирлиця, зупинка транспорта. Ціна 78.000дол

Продам 3к. квартиру, 70м2, ЖК Теракот м. Вирлиця
olx.ua

Продам трьохкімнатну квартиру в новобудові ЖК "Східна Брама" (вільне планування) 63,5 м². Поверх 25/25, 6 секція, є ліфт, світло, водопостачання, індивідуальна котельня, укриття. Хороша транспортна розвязка (метро, трамвайна лінія, маршрутні автобуси), поштові служби, 10 хвилин ходьби до станції метро Бориспільська., поряд багато шкіл, дитсадочків, неподалік лікарні, маркети. Чудове місце для проживання. Тихий, затишний район. Дуже гарний краєвид. Власник.

власник
Квартира в новобудові ЖК "Східна Брама"
olx.ua