Продаж смарт-квартири, вул. Кам’янська 127, ЖК Метро Парк. 23м2, 5 поверх, дизайнерський ремонт, меблі, техніка. Новий будинок, піша доступність до метро. Поряд парк Партизанської слави. Розвинена інфраструктура. Документи готові! 41500$, без додаткової комісії!

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 127
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в ЖК Академ-Квартал, метро Академмістечко, м. Київ Підходить для молодої родини, а також під орендний бізнес. Основні характеристики: - Будинок зданий, закрита територія на три будинки - Загальна площа: 33,90 м² - Житлова площа: 18,11 м² по документах - Кухня: 12,49 м² - Поверх: 9 із 24 - Стан: зроблено якісний ремонт, ніхто не проживав - Меблі та техніка: все залишається - Тепла підлога: кухня, ванна кімната та коридор Переваги квартири: - Просторий коридор з місткою шафою - Зона кухні з плитою, духовкою, посудомийною машинкою та вбудованим холодильником - Чудова обідня зона з великим диваном та телевізором - У спальні двоспальне ліжко із тумбами для зберігання речей Ванна кімната: - Душова кабіна - Бойлер на 60л. - Велика раковина та дзеркало - Стильна сушка для рушників - Виведене місце під пральну машину та сушку - Територія ЖК закрита та охороняється - Усі необхідні зручності та транспортна доступність.У пішій доступності мережеві супермаркети "Novus", "Велика Кишеня"," Фора". До метро Академмістечко, Житомирська 10 хв пішки, на автомобілі 5 хв. Без комісії Для додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, телефонуйте за номером: (096)757-77-75 Не пропустіть можливість придбати комфортне житло в одному з найкращих районів Києва напряму від власника!

власник
можливий продаж по єОселя
Приладний пров., 10/В
rieltor.ua

Стильна, світла та затишна 1-кімнатна квартира в центрі міста. Шевченківський район, вул. Старокиївська 1/5. Я власник квартири. - 8 хв. до метро Політехнічний інститут, 4 хв до ТРЦ SmartPlaza - 2/5 поверх - не кутова - цегляний будинок Квартира газифікована, опалення та ГВП центральне. Квартира не кутова, зимою тепло. Також є опалення підʼїзду, паркувальні місця як у дворі так і на вулиці навпроти квартири. В квартирі є: - нові меблі ІКЕА + два якісних робочих столи - оновлена сантехніка - нові опалювальні батареї - нові пластикові вікна - нові пральна машина та холодильник + багато техніки для кухні(сокодавка, соковижималка, микрохвильовка) - залізні вхідні двері - просторий функціональний світлий балкон з видом на бузок навесні та спокійну тиху вулицю. Всі меблі та побутова техніка йдуть у подарунок. Поряд знаходяться Київський Політехнічний Інститут, метро та станція швидкісного трамваю Політехнічний інститут, ТРЦ Smart Plaza, SportLife, Rozetka, Нова пошта, клініка Mediland, зоопарк, Парк КПІ та парк ім. І. Багряного Будь ласка, пишіть у Viber +380983386975

власник
Старокиївська вул., 1/5
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ростиславська (Рибалка Маршала), 5б, ЖК “Elyseum”,14-й поверх, площа: 33м2 ексклюзивна квартира з авторським ремонтом та повною комплектацією меблями і побутовою технікою світових виробників; стильний дизайн продумано до найменших деталей: тепла підлога; кондиціонер; сучасне художнє освітлення; гармонійно підібрана кольорова гамма інтер"єру мяко поєднана з елементами декору створює беззаперечне відчуття затишку і комфорту; дана квартира - це справжня зона релаксу після робочого дня; Новий будинок підкорює стильним дизайном, зручним розташуванням та розвинутою інфраструктурою, в будинку передбачається фітнес-центр з басейном (Спортмастер), лаунж зона, салон краси, магазин, ресторан, паркінг, 5 швидкісних ліфтів транспорт: ст.м. “Лукянівська” - 10 хв. пішки,

Ростиславська  вул. (Рибалка маршала), 5б
rieltor.ua

Поділ! Контрактова Площа. Верхній Вал 40 В. Будинок знаходиться у самому центрі історичного Подолу, у кварталі історичної забудови. 500 м до Метро Контрактова площа. Поділ! Контрактова Площа. Верхній Вал 40. Паркомісце у закритому дворі будинку. Власний закритий двір 100 кВ.м. з парканом. Вихід із квартири у власний двір! Підвал під будинком для зберігання власних речей, навіть дуже габаритних - висота стелі 5 м. Перший поверх. Вікна виходять у тихий дворик між будинком і школою. Квартира двокімнатна. Загальною площею 31 кв. м. Высота стелі- 3м. Помешкання після ремонту, заміна перекриттів, проводки. У коридорі, на кухні і у ванній тепла підлога. Посудомийка, пралка з сушкою, варочна поверхня, бойлер. Без %! 65000 у.о.

Верхній Вал вул., 40В
rieltor.ua

Продам пречудову однокімнатну квартиру студію у ЖК Кассіопея 31.10 метрів квадратних (включено засклений балкон 4.5м з коефіцієнтом 1 до 3) У даній локації це справжній ексклюзив. Такого роду квартир поруч метро, пляжу, набережної та трц (20хв +-) у новій забудові справді мало. Тихий район Дуже гарний варіант як на старт для проживання так і під інвестицію на оренду. Хороший вид з вікна У квартирі ремонт з 2020 року, Іспанська плитка, Італійська сантехніка, кондиціонер, телевізор LG, пральна машина з функцією сушки посудомийка Двуспальне ліжко 160 на 200 У квартирі встановлено сигналізацію та укладено договір з охоронною компанією Прохання посередників не турбувати Без комісії для покупця

власник
Андрія Аболмасова вул. (Панельна), 7
rieltor.ua

Документам більше 3-х років. Будинок з ГАЗОМ, середній поверх 5/9, новий індукційний кондиціонер (дає холод і тепло) бойлер, пральна машинка, газова плита, кухня там меблі залишаються. Швидкісний трамвай (200 метрів від дому). Прямий продаж від власника, документи готові. Бульвар М. Руденка 19 Загальна площа квартири - 35 м2 зонування кімнати - 10 м2 та 9 м2 кухня -7,5 м2 коридор - 3,9 м2 ванна кімната - 3 м2 кладова - 1,4 м2 Квартира із свіжим ремонтом, зроблена заміна труб, проводки, нова сантехніка (ванна, унітаз, раковина). Є газ, газова плита. Нові лічильники на воду та світло. Бойлер, кондиціонер. Залишаємо кухню, кухоний куток, стіл, плиту, пральну машину, бойлер, кондиціонер, інші меблі за домовленістью. Має тамбур на 3 квартири (замикається на ключ). Новий ліфіт отіс, замінені вікна в підїзді. В квартирі є інтернет оптоволокно (без світла працює). Тихий район, вікна виходять у двір, в 20 метрах від дому державний дитячий садок, в 100 метрах школи, магазини, парки ТЦ все в радіусі 1 км. Швидкісний трамвай в 200 метрах від дому (як метро), 15 хвилин до метро Політехнічний інститут.

власник
Миколи Руденка бульв. (Кольцова), 19
rieltor.ua

Продаж 1к.кв. на бульв. Приймаченко 7 (Ліхачова), 3 поверх з 5. Площа: 31/18/6 кв.м. Гарний ремонт. Укомплектована меблями та технікою, кухня вбудована, санвузол суміжний, в кахлі, ванна кімната. Балкон засклений, металопластикові вікна. Бронедвері. Хороша транспортна розвязка до ст.м. Звіринецька (Дружби Народів) 5 хв. пішки. Вартість 48 500 у.о. Код обєкта № 21144910.

ексклюзив
Приймаченко Марії бульв. (Лихачова), 7
rieltor.ua

Без% продаж 1 квартири ЖК Комфорт таун , просп. Соборності 17 12/14 поверх Видова, вікна на правий берег Київа. Техніка та меблі: пральна машина, бойлер, варочная поверхня, холодильник, кондиціонер, рекуператор повітря, диван книжка, шкаф купе. ЖК має закриту територію, цілодобову охорону та відеоспостереження. Сучасна інфраструктура: майданчики, школа, салони краси, спорткомплекс. Підходить під бізнес (здача в оренду) Документам більше 3 років, прописаних немає.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Соборності просп. (Воззєднання), 17
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира на вулиці Парково-Сирецькій, 21. «Чешка» 9/9 , не хвилюйтесь дах після ремонту! ОСББ , в будинку замінена стара проводка на нову, стоїть тепло лічильник на будинок, ліфт сучасний, підʼїзд в гарному стані, замінені всі вікна на металопластикові. На поверсі тамбур на 3 квартири. Квартира 31,3/18,8/6 , після косметичного ремонту, замінена електропроводка, нові радіатори, часткова заміна труб, нова кухня, в кімнаті гарної якості дубовий паркет, стіна, стеля пофарбовані якісною екологічною фарбою. Чісте полотно для реалізації вашої уяви! Ні яких натяжних стель або гіпсокартону ! Квартира дуже тепла ! Поруч розвинена інфраструктура та зелена паркова зона у пішому доступі. Неподалік два парка «Нивки», «Сирецький парк». Магазин «Фора», « Бджілка» через дорогу від дому, також поруч кавярні, продуктові крамниці, поштові та банківські відділення, НП . Зупинка трамвая поряд. До станції метро «Берестейська» — 15 хвилин пішки, «Дорогожичі» — до 20 хвилин пішої ходи. Біля будинку БЦ Ліга, ЖК «Зелений Острів», Посольство США. Документи перевірені нотаріально.

Парково-Сирецька вул. (Шамрила Тимофія), 21
rieltor.ua

Продаж практичної 1-кімнатної квартири на вул. Миколи Шепелєва, 8. масив Відрадний. Загальна площа 30 кв. м., житлова 17 м.кв., кухня 5.5 кв.м. Розташована на зручному 2-му поверсі 3-х поверхового цегляного будинку. *Перехідна Сталінка. Висота стелі -3 метри. Стан квартири - заїжджай та живи. Зроблено свіжий Євроремонт . Обладанана ГАЗовою колонкою, повна енергонезалежність за невеликі кошти! Поруч школи, дитячі садочки, супермаркети. Біля будинку великий зелений сквер та стадіон зі спортивним майданчиком. Зручна транспортна розвʼязка ( 2 метро, трамваї, тролейбус і велика кількість маршруток). Перегляди за попередньою домовленістю.

Шепелєва Миколи вул., 8
rieltor.ua

Продається простора двостороння квартира в самому центрі Києва, на вул. Цитадельна. Ідеальний варіант для комфортного проживання або вигідної оренди! Основні переваги: Світла кімната з виходом на балкон у тихий, зелений двір (балкон не засклений); Вікна з кухні та ванної виходять на вул. Цитадельна; Окремий санвузол; У ванній кімнаті є вікно, що забезпечує природне освітлення; Газова плита; Всі вікна металопластикові, що зберігають тепло; Подвійні вхідні двері для додаткової безпеки; 3-й поверх, охайне та чисте парадне; Теплий цегляний будинок з товстими стінами, що гарантує низькі комунальні витрати. Квартира недавно частково оновлена — зроблено косметичний ремонт. Продається з меблями, без побутової техніки. Встановлено лічильники на воду. Локація ідеальна: поруч метро «Печерська», зупинки громадського транспорту, Печерський ринок, магазини, банки, аптеки, ліцей «Лідер». В кінці вулиці — парк Слави, Києво-Печерська Лавра, Мистецький Арсенал. Чудовий варіант для тих, хто цінує зручність і комфорт міського життя. Документи готові до продажу.

Цитадельна вул., 9
rieltor.ua

Борщагівка Микільська. Однокімнатна бул. Жюля Верна, 14(колишня Роллана Ромена,14). Стан житловий, доглянутий, можливо під ремонт. Продаж з меблями та технікою. Холодильник, шафи, ліжка, стільці та столи. Бойлер, пральна машина. Санвузол спільний, замінені комунікації, труби водозабезпечення. Лічильники на холодну/гарячу воду (повірка 2024р.). Лічильник електроенергії день/ніч. Вікна, пластик, на схід і південь. Ліфт. Розвинена інфраструктура. Кафе, магазини, дитячі майданчики, гіпермаркети, аптеки, Нова Пошта, Укрпошта. Зручна транспортна розв`язка. Метро Святошин 10-15 хвилин муніціпальним транспортом. Швидкістний трамвай.

Жуля Верна бульв. (Ромена Роллана), 14
rieltor.ua

Без комиссии! Продається однокімнатна квартира в центрі Києва за адресою: Бульвар Лесі Українки, 19. - Площа: 30 кв.м. - 8-й поверх. - Повністю капітальний ремонт із заміною труб та проводки. - Укомплектована побутовою технікою. - Всі меблі виготовлялися на замовлення. - Охайне парадне, закритий двір із шлагбаумом. - Ідеальне місце для комфортного життя, чи здачі в оренду. Чудовий варіант для тих, хто шукає стильну та затишну квартиру в самому серці столиці. Телефонуйте для деталей та перегляду!

Лесі Українки бульв., 19
rieltor.ua

Однокімн. квартира на просп. Ак.Глушкова, 26, Голосіївський район. До ст.м. Теремки - 2хв. Загальна площа 35кв.м., кімната 17кв.м., кухня 8 кв.м., балкон засклений. Поверх 3/16. Простора світла тепла квартира, в житловому стані, повністю готова до заселення. В санвузлі нещодавно зроблений якісний сучасний ремонт, замінена вся сантехніка. Встановлені лічильники на воду. Низькі комунальні платежі. Газ, що ж додатковою перевагою. Зручна розвинена інфраструктура поруч, все необхідне для комфортну та побуту в пішій доступності (ТРЦ, супермаркети, салони, заклади харчування , садочок, школа, аптека, ринок та багато ін.) По документам: у власності більше 3-х років, чистий продаж, готові до швидкої угоди. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефонами вказаними у профілі.

ексклюзив
Глушкова академіка просп., 26
rieltor.ua

Затишна квартира на Борщагівці – ваш ідеальний вибір для комфортного життя! Адреса: Бульвар Кольцова, 17г, Святошинський район Розташування: Поверх: 6 з 9 Тип будинку: Надійний цегляний Площа: 24.2 кв.м Особливості квартири: Свіжий косметичний ремонт: Нова енергетика та сучасний вигляд, готова до вашого переїзду. Балкон: Затишний незастеклений балкон для вашого відпочинку на свіжому повітрі. Оновлена сантехніка: Все для вашого комфорту і зручності. Транспортна доступність: Всього 15-20 хвилин до станцій метро Житомирська, 7 хвилин пішки до станції швидкісного трамвая. Легкий доступ до основних транспортних маршрутів. Інфраструктура: Поруч: школа, дитячі садочки, продуктовий ринок та інші важливі обєкти інфраструктури. Живіть в затишному районі з усіма зручностями, які забезпечать ваш комфорт і спокій. Чому саме ця квартира? Ідеальне місце для життя з сімєю або для інвестицій. Прекрасне поєднання зручності і вигідної локації. Приходьте на перегляд за попередньою домовленістю (Телефонуйте)

ексклюзив
Миколи Руденка бульв. (Кольцова), 17 Г
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в житловому комплексі: NAVIGATOR; ЖК Навігатор- це комфортний і затишний житловий комплекс, що розмістився в Оболонському районі столиці за адресою: Київ, провулок; Балтійський, 3а; 25/25 поверхового будинку, загальна площа квартири 34 метри + гардеробна кімната + балкон. У квартирі зроблене грамотне планування за рахунок чого в ній комфортно і затишно. Краща ціна в даному комплексі, перегляд за домовленістю, на додаткові питання відповім по телефону. До центру міста - за 20 хвилин на авто або на метро від станцій; Почайна та Оболонь. Неподалік знаменита Оболонська набережна. Три великих ТРЦ, значна кількість магазинів, дошкільних та освітніх навчальних закладів, медичних і; культурних установ. Плюс обєкти внутрішньої інфраструктури ЖК: магазини, аптеки, сервісні заклади, парковки та зони відпочинку. Проєкт ЖК NAVIGATOR розроблено з урахуванням досвіду і сучасних тенденцій у будівництві. Автономна; система опалення комплексу.

ексклюзив
Балтійський пров., 3а
rieltor.ua

1-кімнатна квартира площею 28м2 розташована на 2 поверсі 4-поверхового будинку, що буде перевагою при відключеннях світла. Простора загальна кімната-студія. Суміжний санвузол з ванною. Квартира з ремонтом у мінімалістичному стилі, є шафа, комод, телевізор, газова плита, холодильник, бойлер. Металопластикові 2-камерні вікна Rehau. У квартирі зроблена шумоізоляція. Стильна підсвітка надає додаткового затишку, особливо увечері. Вікна виходять у тихий, спокійний двір. Поруч є школи, садочок, супермаркет «Фора» (450м), багато кавʼярень, аптеки. Поруч є підземний паркінг (350м). Також поруч є Протасів Яр, де зимою працює гірськолижний комплекс. Пропозиція приваблива зручним розташуванням, спокійним районом і, звісно, ціною. Співвідношення ціна/якісь дійсно одна з найкращих у цьому сегменті. Без комісії для покупця!!! Не втрачайте можливості та запишіться на огляд, доки ця пропозиція ще актуальна!

ексклюзив
Романа Ратушного вул. (Волгоградська), 2
rieltor.ua

Актуальна пропозиція‼️ Без комісії ‼️ Ключ на руках ‼️ ЖК ParkLand Вул. Березова 45 Поверх - 2 / 4 Загальна площа - 25 м2 Автономне живлення🔥🔥🔥 ⭐️ Смарт-квартира з ремонтом. Затишна, світла є балкон, вся необхідна для життя техніка: холодильник, плита, бойлер, пральна машинка. ⭐️ Комплекс закритого типу з охороною та відеоспостереженням по території ЖК, доглянута зелена територія з безліччю магазинів, кафе, салонів, відділенням пошти, зонами для відпочинку, дитячими та спортивними майданчиками. ⭐️ Є можливість паркування біля будинку, а також платні паркомісця, в тому числі з електрозарядкою для автомобіля. Інфраструктура в кроковій доступності: супермаркети, школа, дитячий садок, 2-поверховий спорткомплекс Sportlife з басейном, парк, озеро. ⭐️ Станція метро Васильківська 1 км (15 хв) до Центру міста 15 хв. на авто. Вартість квартири 47 000 USD🔥 Без комісії та додаткових витрат‼️

можливий продаж по єОселя
Березова вул., 45
rieltor.ua

Продаж без комісії затишної 1-к квартири-студії, з якісними меблями, ремонтом та технікою, за адресою: вул. Соломʼянська, 35, Соломянка, Соломянський район, правий берег, метро Вокзальна, метро Олімпійська, метро Палац Україна. Характеристики: Загальна площа: 27.60 м2, житлова 17 м2, 1/5 поверхового будинку. У квартирі залишається мікрохвильова піч, холодильник, духова шафа, варильна панель, сушильна машина, пральна машина. Меблі на кухні. Підїзд після ремонту, кодовий замок. Поруч дитячий садок, школа, аптека, Фора, біля під’їзду АТБ, магазини, приватбанк, Соломʼянський ландшафтний парк та Протасів Яр, все в пішій доступності. Зупинка поруч, до центру міста на авто всього 7 хвилин. Район дуже комфортний для проживання. Зручна транспортна розвʼязка. Ціна 49 999$ Прекрасне рішення як для оренди так і для комфортного проживання. Телефонуйте та приходьте на перегляд. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші). Продажа 1к квартиры, Соломенская 35, Соломенский район, Протасов Яр, Вокзал, Дворец Украина. С ремонтом, Студия

Соломянська вул., 35
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж затишної 1к квартири по вул. Казарменна 4Б (колишня Андрющенка) 15 хвилин пішої ходи до метро Політехнічний інститут та Лукянівська. Загальні характеристики: площа 33,5/17,1/6,7 кв.м., 1 поверх 9 поверхового цегляного будинку 90х років побудови. Окрема кімната, не студія, з кімнати вихід на засклений балкон. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання. Суміжний санвузол. Квартира у житловому стані. Зручна локація по розташуванню, поряд декілька вузлів транспортних розв’язок, школи, садочки, дитяча лікарня Охмадит, велика парковка у дворі. Світло і опалення підключені до критичної інфраструктури! Ціна 45 000 $ Телефонуйте та приходьте на перегляд. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

ексклюзив
Казармена вул. (Андрющенка Григорія), 4Б
rieltor.ua

Продаж Без комісії світлої 1К квартири з ремонтом за адресою вул. Івана Неходи, 3, Батиєва гора, Солом’янський район, Правий берег До м. Вокзальна 15хв. пішої ходи, 20хв. до м.Олімпійська. Технічні характеристики: загальна 32,4м2, житлова 16м2, кухня 6,8м2, 5 поверх 5ти поверхового будинку, проект Хрущівка. Дуже теплий будинок з червоної цегли. Квартира після капітального ремонту - абсолютно все нове: підлога, стіни, сантехніка, електрика, використовувалися якісні матеріали. Квартира готова для втілення дизайнерських рішень для комфортного життя. Поруч магазин, зупинка транспорту, Соломянський ландшафтний парк, Соломянський ринок, дитячі садки та школи. Дуже зручне та спокійне місце. До Хрещатику 7 хв на авто. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші) Телефонуйте та приходьте на перегляд.

ексклюзив
Неходи Івана вул., 3
rieltor.ua

У будинку встановлено ГЕНЕРАТОР для подачі води на верхні поверхи та роботу ліфтів Без комісії для покупця. Продаю 1к квартиру, ЖК Каховська вул. Каховська 62-А, Дніпровський район. Поверх 24 з 26 Площа: загальна-32кв.м. житлова-17кв.м кухня-9 кв.м. Квартира з якісним ремонтом, обладнана необхідними меблями та технікою: диван, бойлер, пральна машина, підлога з підігрівом, інверторний кондиціонер. Гарний вид на Дніпро та правий берег. Поруч парк Перемоги та парк Веселка з пляжем та красивою набережною. Добре розвинена інфраструктура, поряд магазини та супермаркети, ТРЦ Комод, Новус, АТБ. До станції метро Лівобережна 12 хвилин пішки. Ціна 54000 у.о. Продаю 1к квартиру, ЖК Каховская ул. Каховская 62-А, Днепровский район.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 62А
rieltor.ua

Без комісії. Видова 1 кімнатна квартира студія з панорамними вікнами на озеро Вирлиця. ЖК Метро парк, вул. Камянська 127А, біля метро Вирлиця. Квартира розташована в будинку комфорту класу, на 11 поверсі 12 поверхового будинку. Загальна площа – 24 кв. м, житлова – 19,1 кв. м. Панорамні вікна з видом на озеро. Ремонт виконаний з використанням якісних матеріалів, додатково утеплена. Квартира з меблями, побутовою технікою, готова до комфортного проживання. Ідеальна як для власного житла так і під орендний бізнес.

ексклюзив
Камянська, 127а
rieltor.ua
1 - 24 з 1 824 результатів