Чудова інвестиція, дохідність 8% річних. Продаж смарт-квартири, Дніпровська набережна 5-А, 24м2, 5 поверх, дизайнерський ремонт, меблі, техніка. Панорама з видом на Лавру, Батьківщина-Мати, міст Патона, р. Дніпро. Зручна транспортна розвязка, виїзд на Дарниццький та міст Патона. Розвинена інфраструктура. Документи готові! 41800$, без додаткової комісії!

Дніпровська наб., 5-А
rieltor.ua

Квартира від власника! В вересні встановлюється в будинку генератор( ліфт, вода, опалення) Продається видова 1 кімнатна квартира в сучасному ЖК Перовський, спецпроект 2012 р . Квартира з сучасним ремонтом , з продається з меблями та технікою( бойлер, пральна машина, витяжка , духова шафа, варильна поверхня, холодильник, кондиціонер, 2 ТВ ) Інтернет, лічильники на теплу, холодну воду та опалення( повірка 2023) . В будинку консьєрж та система контролю доступу, 3 ліфти . Гарна зелена прилегла територія ,дитячий майданчик , школа та садочок , продуктові магазини, банки, кафе, аптека Нова пошта, розетка, пральня, поряд парк Перемоги , та м. Дарниця . Зручна транспортна розв’язка. Квартира тепла . Вікна виходять на проспект, дуже гарний вид.

власник
Проспект Алішера Навоі, 69
rieltor.ua

Без комісії для покупця. Продам 1к. квартиру за адресою: м. Київ, Дніпровський район, Дарницький бульвар, буд.1. 7/16 пов. Загальна площа - 43,5 кв.м, житлова - 17,8 кв.м. Квартира в чудовому стані, укомплектована меблями й технікою. Охайне парадне, доглянута територія, в будинку є консєрж. Зручна локація - ст.м. Дарниця в 5 хв пішки. Поруч супермаркет "VARUS", АШАН, "Фора", Сільпо,ТЦ Дитячий світ, ринок. Показ у зручний для Вас час. 69000$. Дарницкий бульвар, 1, Днепровский район, с.м. Дарница.

ексклюзив
Дарницький бульв., 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Вигідна ціна, 63000$, без комісії для покупця. Продаж 1-к квартири біля метро Чернігівська на вулиці Поправки (Лебедева), 14, в Дніпровському районі, . Квартира розташована на 5-му поверсі 25 поверхового сучасного будинку , загальною площею 38 кв.м, житлова 15 кв.м, кухня 8 кв.м. В квартирі виконаний капітальний, якісний ремонт, залишаються всі меблі та побутова техніка. Поруч магазини, супермаркети, торгівельні центри, зручна транспортна розвязка, метро Чернігівська 7 хвилин пішки. Розглянемо безготівковий розрахунок, Е-оселя, Е-відновлення, Постанова 280 та інші державні програми. Зацікавила квартира, чекатиму вас на переглядах. 0679221204, 0634850270 Ольга.

ексклюзив
Юрія Поправки вул. (Миколи Лебедєва), 14
rieltor.ua

БЕЗ КОМІССІЇ Продаж 1 кім. квартири за адресою вул. Юності 2 ( хрущівка 1965р.) Квартира знаходиться на 1 поверсі 5-поверхового будинку. Загальна площа квартири 27,2 кв.м житлова 14,9 кв.м та кухня 6,9кв.м. Продаж з меблями і технікою. Є БАЛКОН. До метро Дарниця та Чернігівська 15 хвилин. Поруч три школи та декілька дитсадків. Ринок. Сімейна поліклініка. Парк з озером. Тихий та мальовничий район. Ціна продажу 40 000 у.е. КОД № 21145634

ексклюзив
Юності вул., 2
rieltor.ua

Гарний стан, можна одразу заїхати без додаткових вкладень Велике панорамне вікно з чуловим оглядом Будинок БПС серії. 2 ліфта, великий ліфт замінили на новий До метро Чернігівська 5 хвилин пішки Парк Перемога Супермаркет "Novus" з кулінарією

ексклюзив
Малишка Андрія вул., 23
rieltor.ua

Без комісії для покупця Продаю 1к квартиру, ЖК Каховська вул. Каховська 62-А, Дніпровський район. Поверх 24 з 26 Площа: загальна-32кв.м. житлова-17кв.м кухня-9 кв.м. Квартира з якісним ремонтом, обладнана необхідними меблями та технікою: диван, бойлер, пральна машина, підлога з підігрівом, інверторний кондиціонер. Гарний вид на Дніпро та правий берег. Поруч парк Перемоги та парк Веселка з пляжем та красивою набережною. Добре розвинена інфраструктура, поряд магазини та супермаркети, ТРЦ Комод, Новус, АТБ. До станції метро Лівобережна 12 хвилин пішки. Ціна 63000 у.о. Продаю 1к квартиру, ЖК Каховская ул. Каховская 62-А, Днепровский район.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Каховська вул., 62А
rieltor.ua

Вашему вниманию представлена 1 комнатная квартира на продажу по адресу : Воскресенская улица 16б, в ЖК Парковые Озера которая находиться на 1 этаже. Квартира с приличным ремонтом, оборудована всей необходимой мебелью и техникой, очень светлая и просторная. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 30 минут до центра города, 30 минут пешком до метро. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Воскресенська вул., 16б
rieltor.ua

Найкраща квартира в найкращому місці! Хочете прямо з під’їзду виходити в парк?Пропозиція в одному з найкращих ЖК на Лівому березі, Паркові Озера! Воскресенська 12В Наші переваги : Самий великий метраж-52м Величезна кухня-майже 17м Всі меблі та техніка залишаються Ідеальний 13 поверх /25 Всі вікна з чудовим краєвидом на парк Найсмачніша кава та тістечка в кафе на першому поверсі Вихід з під’їзду реально прямо в парк Метро Дарниця 20 хвилин пішки Все, що треба для комфорту, Ви знайдете в Паркових Озерах. Від суші-бару до ремонту шкіряних виробів. Дуже відповідальне ОСББ постійно покращує умови життя в комплексі. Загалом, краще один раз побачити, та особисто відчути атмосферу Паркових Озер. Запрошуємо на перегляд

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Воскресенська вул., 12В
rieltor.ua

#105260 БЕЗ КОМІСІЇ без %%! Продається 1к квартира у престижному ЖК Комфорт Таун, проспект Соборності, будинок 17, корпус 2, яка розташована на 6/16 поверсі. Будинок 2018 року. Монолітний. Висота стелі 2,75 м. Заг.площа квартири 32,64 м2. Є засклена лоджія 3,5 м2. Суміщений санвузол, душова кабіна. Сучасне планування, функціональна та затишна квартира. Євро ремонт. Квартира обладнана меблями і всією необхідною технікою, є лічильники на опалення, світло та воду. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. У будинку створено ОСББ. Зручна транспортна розвязка – 20 хвилин до центру міста, метро, громадський транспорт. Чудова квартира чекає на свого власника, телефонуйте. Перегляди за попереднім записом. Є відеоогляд квартири. АУКЦІОН!!! Продаж буде здійснено за кращою пропозицією від Покупця.

ексклюзив
Соборності просп. (Воззєднання), 17
rieltor.ua

Ви в пошуках власної затишної квартири або підбираєте варіант для власного орендного бізнесу? Тоді цей варіант саме для вас! Пропоную на продаж простору 1 кімнатну квартиру на Русанівці - вулиця Ентузіастів 29/1, Дніпровський район. Розташування будинку одне з найкращих - близькість до набережної Дніпра, Русанівського каналу та метро Лівобережна. Загальна площа 31м2, розташована на зручному 6 поверсі 9 поверхового будинку «чеського проекту». Обираючи дану оселю, ви також отримуєте: - зручне та компактне планування, де простора кімната з еркером, засклений балкон, затишна кухня та вмістка комора; -наявність газу, що дає повну незалежність в приготуванні їжі у випадку відключення електроенергії; - чудовий краєвид з вікон на Схід; - вдалу локацію, адже поряд безліч магазинів та затишних кав’ярень, навчальних закладів, поліклініки, зупинки громадського транспорту та ін.; -місце для відпочинку та сімейних прогулянок – набережна Дніпра та Русанівський канал; -близькість до метро Лівобережна - всього 15 хв пішки; -доглянуту прибудинкову територію та охайний під’їзд з новим ліфтом. Телефонуйте, приходьте на перегляд, робіть найкращу пропозицію і купуйте квартиру! А я з радістю організую перегляд та допоможу в оформленні угоди. Локація: вул. Ентузіастів 29/1, станція метро Лівобережна – 15 хвилин пішки. Русанівський канал, набережна Дніпра, ЖК Галактика, Дніпровський район, Лівий берег.

Ентузіастів вул., 29/1
rieltor.ua

Без% продаж видової 1-кімнатної квартири ЖК "Галактика" Генератор (ліфт працює постійно) Вул. Є. Сверстюка, 6Е. Будинок "Фенікс" секція Б монолітно-каркасний Квартира 50 кв.м. 11/25 поверх Планіровка квартири 1К5. Квартира знаходиться у центрі будинку. Встановлені лічильники. Русанівський канал та Дніпро пішки. м.Лівобережна - 7хв пішки Ціна: 75000$ без%

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Євгена Сверстюка вул. (Раскової Марини), 6Е
rieltor.ua

Без %. Продам в живописном микрорайоне Березняки 1 комнатную квартиру по адресу ул. Ю.Шумского, 3г. Общая площадь 52,5 м2. Ремонт 2019 года. Встроенная кухня, укомплектована бытовой техникой, включая посудомоечную машину. Пол - плитка, ламинат. Окна металлопластиковые. Санузел облицован плиткой. Светлая, уютная - окна на юг. Продажа с мебелью и бытовой техникой.

ексклюзив
Шумського Юрія вул., 3г
rieltor.ua

Без% продаж 1 квартири ЖК Комфорт таун , просп. Соборності 17 12/14 поверх Видова, вікна на правий берег Київа. Техніка та меблі: пральна машина, бойлер, варочная поверхня, холодильник, кондиціонер, рекуператор повітря, диван книжка, шкаф купе. ЖК має закриту територію, цілодобову охорону та відеоспостереження. Сучасна інфраструктура: майданчики, школа, салони краси, спорткомплекс. Підходить під бізнес (здача в оренду) ЄОселя ✅ Документам більше 3 років, прописаних немає.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Соборності просп. (Воззєднання), 17
rieltor.ua

Продаж 1к квартири по вул. Червоноткацька 20.Дніпровський р-н. В квартирі зроблено якісний ремонт, заміна сантехніки та електрики, автономне підігрів підлоги. Без меблів. Загальна площа 31м2 Кухня 7м2 Поверх 1 із 5 Зручне розташування між двома станціями метро Дарниця та Чернігівська 10 хвилин пішки. Поряд магазин, садочок, школа, ТРЦ Проспект, поліклініка,парк. Перегляди за домовленістю. Без комісії!

Вінстона Черчилля вул. (Червоноткацька), 20
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ!!!!! Продаж сучасної, стильної та затишної квартири в ЖК "Галатика"! Квартира, загальною площею 45 м2, розташована на 19 поверсі 25-поверхового будинку. Грамотне функціональне планування: кухня-вітальня, окрема спальня, санвузол. У квартирі виконаний новий ремонт із застосуванням високоякісних матеріалів. Квартира дуже стильна та простора: кухня-вітальня з розкладним диваном, повноцінна спальня з двоспальним ліжком та ортопедичним матрацом. В апартаментах є всі необхідні меблі та техніка від провідних світових виробників: посудомийна машина, пральна машина, мікрохвильова піч, бойлер, плазмовий телевізор та кондиціонер. Будинок підключений до окремого генератору, який забезпечує живлення водо-, теплопостачання та роботи ліфтів. Встановлено лічильники на воду, світло та тепло! Швидкісний Інтернет, Wi-Fi з безперебійним живленням від провайдера . Охорона. Паркування у дворі будинку. Метро Лівобережна - 10 хв. пішки, в Дніпровському р-ні.

можливий продаж по єОселя
Євгена Сверстюка вул. (Раскової Марини), 6Д
rieltor.ua

Продам 1к БЕЗ% квартиру в ЖК Автограф, вулиця Жмаченко 28 ( Князя Романа Мстиславича) , метро Дарниця. Дніпровський район. Розташована на 20 поверсі 25-ти поверхового будинка. Загальна площа 50м2, житлова 10м2, кухня-вітальня 25м2, балкон 5м2. Квартира з індивідуальним дизайнерським ремонтом, в якій все продумано до дрібниць. У комплексі закрита територія з цілодобовим відеоспостереженням і підземним паркінгом зроблять ваше життя комфортним і безпечним. Ви любите бігати? Через дорогу від дому розкішний парк Перемога. У парку ви можете бігати вранці, вдень та ввечері спекотно не буде, тінь від дерев та озеро створюють комфортні умови для занять спортом. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інше) Большая кухня , С ремонтом , Новострой, Укрытие

можливий продаж по єОселя
Князя Романа Мстиславича вул. (Жмаченка генерала), 28
rieltor.ua

БЕЗ % ПРОДАЖ ВИДОВОЇ 1 кімнатної квартири 36.1/19/8 м2 що знаходиться у Дніпровському р-ні ВОСКРЕСЕНКА по вул Шухевича б. 24-А (пр. Ватутіна) на 8/9 поверхового будинку . Квартира з євроремонтом вся електрика замінена на мідну. Видова. Повністю укомплектована увсіма необхідними мебляти та технікою для комфортного проживання. Розсувний диван, два крісла, меблева стінка, кондиціонер СН, ТВ, всі вікна МП , столярка дерев,янана, на вікнах тканинні ролети. Холодильник LG, газова плита, витяжка, пральна машинка LG, Сан.вузол кахель. Вбудована шафа-купе. Балкон засклений та утеплений, є шафа. Чистий під,їзд, на поверсі окремі двері на 4 квартири. А також ідеальний вариант для здачі в оренду. Газ, вода при відключенні світла завжди є. У дворі школа, дит.садочки, супер маркети, кафе, Ринок речовий Троещина та овочевий у пішій доступності. За 5 хв пішки канал водяний. Дуже зручне розташування, до зупинки місцевого транспорта 3 хв. До метро Петрівка або Дарниця 10 хв на машині, або 15 хв міським транспортом. Марштутки та міський транспорт іде в любий кінець міста. ВІЛЬНА.

Романа Шухевича просп. (Ватутіна), 24-А
rieltor.ua

Актуальна пропозиція ✅ ЖК Русанівська Гавань ✅ Вул. Микільсько-Слобідська 8 ✅ Загальна площа - 64.7м2 Поверховість - 13/25 ‼️Продається квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Ремонт виконується виключно за дизайн проєктом та під наглядом висококваліфікованих майстрів! 🔥 В квартирі є окрема кімната зі своїм гардеробом, велика кухня-вітальня з окремим островом для готування та зоною відпочинку. Також в квартирі великий санвузол в якому розміщені ванна та окрема душова. Комплектація квартири: Ламінат - Krono Original Сантехніка - Grohe BauLoop Мікрохвильова піч - Bosch Вбудований холодильник - Bosch Духова піч - Bosch Варильна поверхня -Bosch Пральна машина - Bosch Сушильна машина - Bosch Кондиціювання - Haier Телевізори - Samsung Меблі - замовна позиція ⭐️ Інфраструктура комплексу дозволяє комфортно жити не покидаючи територію, є все, навіть своя набережна. ⭐️ В будинку є дворівневий підземний паркінг. ⭐️ метро Лівобережна ✅ Ключ на руках ✅ Перегляд в зручний для Вас час Ціна 145 000 USD🔥 Без комісії та додаткових витрат🔥

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Микільсько-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

Продається чудова,світла,тепла квартира з дизайнерським ремонтом у новому монолітно -каркасному домі.В квартирі залишається вся техніка та меблі. В парадному є відеонагляду,консєрж,3ліфти. Поруч гарна інфраструктура та транспортна розвязка.До метро Чернігівська 3хвилини пішки. Поруч ТРЦ Проспект,Ашан,Новус,Спорт Лайф.багато дитячих садочків та шкіл. Документи в порядку. Всі питання за телефоном

Гната Хоткевича вул. (Червоногвардійська), 8
rieltor.ua

БЕЗ %%% Продам 1-к квартиру, в ЖК Каховський. за адресою: вулиця Каховська 62а / 4 секція Квартира частково мебльована Загальна площа 41 кв.м. Квартира знаходиться на 13 поверсі з 26 Санвузол суміжний встановлена душова кабіна. Встановлена функціональна кухня, варочна поверхня, духова шафа, витяжка, посудомийна машина. В квартирі зроблений якісний ремонт, залишилось встановти меблі та техніку. Це чудовий варіант для Вас тому що Ви зможете обрати меблі та техніку саме таку як вам подобається. Двір без машин, спортивні та дитячі майданчики, підземний паркінг, магазини, кафе, пошта. Метро Лівобережна 15 хвилин пішки або 5 хвилин транспортом. 50 000$ або найкраща пропозиція Перегляди 01.08.2024 Владислава

Каховська вул., 62а
rieltor.ua

Продаж 1к квартири в новому клубному будинку. Вул. Краківська 4б Основні характеристики: Площа 45м2 Поверх 11 Кухня-вітальня Спальня Балкон засклений Санвузол Передпокій Стелі 3м В квартирі новий ремонт Є вся необхідна техніка: пральна, бойлер, кондиціонер, духова шафа, варильна поверхня, посудомийна машина, холодильник, телевізор. Будинок новий, дуже гарна зелена територія, яка закрита. Охорона, відеоспостереження. Паркінг. Вся необхідна інфраструктура в пішій доступності. Метро Дарниця Зі всіма питаннями та на перегляд - телефонуйте

Краківська вул., 4б
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі 1-кімнатну квартиру в ЖК Галактика у Дніпровському районі, вул. Є. Сверстюка, 6Д, будинок Персей. Квартира на 24 поверсі, загальною площею 50 м2, житлова кімната 16,6 м2, кухня 16 м2, великий санвузол 6 м2 та засклений балкон. За потреби квартира з легкістю може бути перепланована у комфорту 2-кімнатну. В квартирі виконана стяжка стін та підлоги, встановлено радіатори, пожежна сигналізація, індивідуальні лічильники обліку води, тепла та електрики. Великі вікна забезпечують багато природного світла. Будинок побудовано за сучасною монолітно-каркасною технологією, цегляні стіни, утеплення мінеральною ватою, висота стель 2,7 м. Комплекс побудовано за концепцією «Двір без машин», при цьому не потрібно турбуватись про місце для Вашого авто – поруч з будинком із зовнішньої сторони облаштовано місця для парковки та багаторівневий паркінг. Відеоспостереження та охорона всієї території та кожного під’їзду окремо. Генератори для забезпечення безперебійного постачання електроенергії. В середині комплексу в повному обсязі працює вся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, салони краси, кафе та ресторани, супермаркет Новус. Великі та сучасні дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, вигулу собак. Спортивні зали з різноманітними секціями для дітей та дорослих, тенісний корт, футбольний та баскетбольний майданчики. На території відкрито гімназію, дитячий садочок, центр дитячого розвитку. Крім того поруч знаходяться школи із найвищим рейтингом у Дніпровському районі. Комплекс розташований поруч з чудовими зонами відпочинку: Русанівський канал, Русанівська набережна, Дніпро та озеро Тельбін із піщаними пляжами та парками навколо. ТРЦ Комод із кінотеатром та Театр Драми і комедії 20 хв. пішки. Вдале транспортне сполучення: 7 хв. пішки до метро Лівобережна, наявність поруч мосту Патона, мосту Метро, Броварського проспекту та проспекту Соборності надає можливість з легкістю дістатись до будь-якого району міста.

можливий продаж по єОселя
Євгена Сверстюка вул. (Раскової Марини), 6Д
rieltor.ua

Продам 1 кімнатну квартиру на Березняках. Дуже зручне розтошування , зупинки громадського міського транспорта 3 хв. пішки. вул Івана Миколайчука ( Серафимовича) 13/2. Стан квартири - потребує капітального ремонту. 8 поверх . Загальна площа 31.7 кв.м Є балкон. Житлова площа 15.7 кв.м кухня 8 кв.м Світла квартира. Дитяча площадка та дитячий садок біля будинку. Будинок знаходиться у дворі, вікна теж у двір. Ключи на руках. Комісія 4 %

Івана Миколайчука вул. (Серафимовича), 13/2
rieltor.ua
1 - 24 з 751 результатів