АКТУАЛЬНО Найкраща пропозиція — 7 хв. пішки метро Мінська — Центр Оболоні — Всі меблі і техніка залишаються — На підлозі: плитка і ламінат — Металопластикові вікна — Нові радіатори — Броньовані двері — Балкон засклений ВЛАСНИК БЕЗ КОМІСІЇ —————> Переваги локації: — Будинок розташований між двома станціями МЕТРО : Мінська (700м) та Героїв Дніпра (800м) — ТРЦ Dream berry (1 хв. пішки) — Сільпо, АТБ, Фора, Нова пошта, Ощадбанк, аптеки, школи, дитсадок, стадіон, РАЦС (в межах 150-300м) — McDonald’s, Rozetka, ПриватБанк, Mamamia, KFC, Євразія, торговий центр SmartPlaza (7 хв.пішки) — ПЛЯЖ озера «Біле» (750м) — Родзинкою Оболонського району є Оболонська НАБЕРЕЖНА (1200м від будинку, тобто 15хв.пішки) - це найбільш популярне місце у жителів столиці і гостей міста. Атмосферне місце з прогулянковою алеєю, зонами відпочинку та пляжем Дніпра. Є ресторани і кавʼярні, кальяні, пірси, багато лавок і зелені, спортивні та дитячі майданчики. Велика територія, зручно спуститися до Дніпра і посидіти на березі. Гарне місце для прогулянок пішки або на велосипеді. — Квартира ідеально підійде для людей, які хочуть жити біля метро, цінують свій час та комфорт. Для власного життя або під оренду. ———————> УВАГА: Перегляди щосуботи з 12:00 до 14:00, так як в квартирі проживає орендар!

власник
Оболонський просп., 34г
rieltor.ua

2-к квартира загальною площею 82 м² з ремонтом WHITE BOX в кращому комплексі Taryan Towers в центрі столиці. Друга вежа введена в експлуатацію. В квартирі вже частоково зроблено ремонт WHITE BOX Квартира готова до будь-яких дизайнерських рішень. В квартирі виконані всі чистові роботи і розведено комунікації. Мінімум несучих конструкцій дозволяють реалізувати будь-який дизайнерський задум. Вдале планування: Холл, саувузол, Кухня –вітальня 24,5 м² Спальня – 16,35 м² Спальня – 15,54 м² Терас, Гардеробна, Ванна. Висота стелі 3м. Внутрішня інфраструктура комплексу передбачає велику кількість закладів сфери послуг для мешканців. У першій вежі буде відкрито панорамний ресторан, на даху другої вежі - парк зі штучним озером і зимовим садом, а на даху третьої вежі буде кінотеатр, планетарій і музей майбутнього. У нижній стилобатній частині буде облаштовано торговий центр із магазинами, супермаркетом, сервісами, бутіками, ресторанами та кафе. Безпека: відеоспостереження за спільними приміщеннями, вхідними групами та прибудинковою територією. Комфорт: за обслуговування будинків відповідає консьєрж-сервіс. Центральна система кондиціонування у всьому комплексі. Архітектурна підсвітка фасадів, прогулочні алеї, фонтани і концепція «двір без авто». Пости цілодобової охорони, відеоспостереження, система персональних пропусків, доступ до ліфтів та на поверх - лише для володарів персональних карт-пропусків. Підземний паркінг з доступом на всі поверхи та зарядними станціями для електромобілів. Концепція інфраструктури Taryan Towers передбачає комфорт та автономність для мешканців. У нижній стилобатній частині буде облаштовано торговий центр із магазинами, супермаркетами, сервісами, бутіками, ресторанами та кафе. Поруч з Taryan Towers розташовані супермаркети "Сільпо", великий Novus, "Велика Кишеня", "Фуршет". По вулиці вул. Іоанна Павла також, неподалік Taryan Towers, відкриті ресторани, кафе та магазини. Чекаємо Вас на перегляд! Відеоогляд за запитом!

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12
rieltor.ua

- Без комісії! ЖК "Лебединий" поруч з метро-2хвл.,вул.Ревуцького,40в. Панорамний вид на озеро! - Видова 1-кімнатна квартира (42.50м2) з краєвидом на озеро. - Дизайн інтерєру 2024 р. у сучасному стилі, нові меблі. - Вбудована кухня з побутовою технікою "Bosch". Кондиціонери "LG". - Загальна площа: 42,5\15,8\10,1м2. 13-й поверх. - Відеоспостереження. Охорона. Комплектація: - 2-х камерний холодильник; мікрохвильова піч. Розвинена інфраструктура. Все необхідне для комфортного життя - набережна для прогулянок, дитячі садки та майданчики, школа, спортзал та басейн, поліклініка, супермаркети, ринок та кафе, до метро- 3 хвл. Поруч парк, озеро, до метро- 3 хвл. - ЖК"Лебединий", ст.м. Харківська 2 хвилини, поруч озеро Лебедине, с-пеціалізована школа №302 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу, Гімназія "Діалог", Дошкільний навчальний заклад №704, Спеціалізована школа №296 з поглибленим вивченням іноземної мови, Дошкільний навчальний заклад №242, магазини, аптека, зупинка громадського транспорту, парк біля озера Лебедине з дитячими майданчиками, пакровка. ЖК Лебединий-комфорт-класу. Видова квартира з панорамним краєвидом на озеро. Поруч парк, озеро, до метро- 3 хвл.Дизайн інтерєру 2024 р. у сучасному стилі, нові меблі. Вбудована кухня з побутовою технікою Bosch. Кондиціонери. Ніхто не жив! Відеоспостереження. Охорона. Розвинена інфраструктура до ст.М"Харківська" -5 хвл. Все необхідне для комфортного життя - набережна для прогулянок, дитячі садки та майданчики, школа, спортзал та басейн, поліклініка, супермаркети, ринок та кафе, до метро- 3 хвл.

можливий продаж по єОселя
Ревуцького вул., 40-в
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Київ, Білоруська, 3, ; Спецпроект 2006-2010 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 22; кількість виходів: 1; транспорт: ст.М"Лук`янівська"; дворівневий підземний паркінг, офісні приміщеннями, Н=3м. Забудовник - БК"Новобуд". швидкісні безшумні ліфти, Поруч ст.М"Лукянівська", кінотеатр "Київська Русь", ринок, гарний стан, підїзди охайні, поруч дитяча поліклініка №4, школа-сад Продаж 1к кімнатної квартири 48,7 кв. Новий будинок у центрі міста зі своїм підземним паркінгом та затишним двором. У квартирі зроблений дорогий, вишуканий дизайнерський ремонт із якісних матеріалів італійського, іспанського та німецького виробництва. Комфортний 13 поверх, чудовий вид з вікна. Продається з усіма меблями та технікою. Неподалік знаходяться Лукянівський ринок, дитячий садок "Пізнайко", школа №61, безліч продуктових магазинів, аптек, кафе, ст.М "Лукянівська" - 4 хв. пішки. СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ! Квартира варта вашої уваги, дзвоніть!!! Є відеоролік!

Білоруська вул., 3
rieltor.ua

‼️Актуальна пропозиція‼️ ЖК Комфорт Таун Вул. Регенераторна 4 Ст. метро Дарниця/Лівобережна Загальна площа - 120 м2 Житлова площа - 60 м2 Площа кухні - 30 м2 Поверх - 9/10 Квартира з якісним дизайнерським ремонтом, продумана до дрібничок. Чудове зонування, велика кухня вітальня і дві окремі кімнати. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою. Зі зручностей: закрита теріторія, багаторівневний паркінг, цілодобова охорона та відеоспостереження. На теріторії ЖК Комфорт Таун є супермаркти (Сільпо), спортивний комплекс (Sport Life), кафе/кав`ярні, дитячі та спортивні майданчики, школа та дитячий садок. Квартира вільна, готові до швидкої угоди. Ціна 209 000$ 🔥🔥🔥 Ціна 1 740 $ за м2 🔥🔥🔥

ексклюзив
Регенераторна вул., 4
rieltor.ua

До Вашої уваги пропонується простора, затишна 3х кімнатна квартира по вул. Мішуги, 12 в м. Києві. Будинок побудований по монолітно-каркасній технології будівництва. Дуже міцний та надійний. Є консьєрж, камери відеонагляду. У квартирі виконаний якісний ремонт. Повністю обставлена меблями та технікою. Меблі Black Red White та інші. Сантехніка Hansgrohe. Техніка світових виробників. Зайшовши в цю чудову квартиру ви потрапляєте в місце спокою та затишку. Враження наче ви опинилися в заміському будинку. Простір вражаючий. З квартири відкривається панорамний краєвид на місто. Зручна транспортна розвязка та інфраструктура. Поряд банки, аптеки, садочки, гімназії та школи. ТЦ Піраміда та метро Позняки 3хв пішки. Дзвоніть та задавайте Ваші питання. Всім бажаю гарних переглядів.

Мішуги, 12
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується на продаж 4-х кімнатна квартира в самій топовій локації Києва, по вул. Микільсько- Ботанічна, 14. Завітавши в квартиру, за рахунок простору та висоти стелі складається гарне враження наче ви знаходитесь у власному приватному будинку але ж в самому центрі столиці. Будинок розташований по затишній, тихій вулиці. Місце спокійне і в той же час самий центр активного та ділового життя Киян. Будинок та парадний вхід під цілодобовою охороною. В будинку є Ліфт. Одна квартира на поверсі ! Ремонт в квартирі зроблений з дуже якісних, натуральних матеріалів у сучасному класичному стилі. Все продумано до дрібниць. Планування квартири максимально зручне та раціонально продумане. Простора кухня - вітальня 48.8 м2 з виходом на балкон. Окрема дитяча спальна 17.9 м2. Кабінет 17м2 з виходом на балкон. Спальня кімната 21.3 м2 з виходом в гардеробну кімнату та сан вузол 13м2 з повноцінним балконом. Найпрекрасніше місце для щасливого проживання поряд з Національним ботанічним садом М. М. Гришка. P.s. Квартира дуже затишна та дарить багато позитивних емоцій. Фото і близько не передають картину вражень. Запрошую на перегляди)

Микільсько-Ботанічна вул., 14
rieltor.ua

Пропонується велика 2-кімнатна квартира з чудовим ремонтом. Повністю мебльована та обладнана технікою від провідних виробників. В квартирі велика кухня-вітальня, окрема спальня, дві вбиральні кімнати , дві гардеробні . На підлозі паркетна дошка, плитка з підігрівом. Гарна локація , поруч магазин Новус, ліцей №144, лікарня, Севастопільська площа.Перегляди в любий час. При продажу залишається все.

Лобановського просп. (Червонозоряний), 4В
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується 2х кімнатна квартира з ремонтом в самому центрі Русанівки, Русанівський бульвар 9, що є рідкістю в подібних будинках. Доглянутий 9ти поверховий будинок з новими ліфтами. Загальна площа 47,0м2, висота поверху 2,56м, 8/9 поверх, велика лоджія, спальня із гардеробною кімнатою, велика простора кухня-вітальня із зоною кухні та відпочинку, ванна кімната. В квартирі виконано якісний ремонт, облаштована меблями та побутовою технікою, встановлено лічильники на воду, кондиціонер DAEWOO, пральна машина ZANUSSI, бойлер, духова шафа, газова поверхня та витяжка ROSIERES, холодильник SAMSUNG, система фільтраціі води ОСМОС, посудомийка. Вбудована кухня з натурального дерева. Центральне опалення, Газ! В будинку діє ОСББ. У дворі дитячий майданчик та сквер. Поряд з будинком продуктовий магазин, хімчистка, школа, барбершоп. В 15 хв. від будинку ст. метро Лівобережна. В 5 хв. Русанівська набережна, супермаркет АТБ, Фора і Новус, Русанівський ліцей, безліч Ресторанів, кавʼярні, спортзал, аптеки, лабораторії, салони краси, дитячі садочки. Чистий продаж, без комісійних. 67000$

Русанівський бульв., 9
rieltor.ua

Чудова інвестиція, дохідність 8% річних. Продаж смарт-квартири, Дніпровська набережна 5-А, 24м2, 5 поверх, дизайнерський ремонт, меблі, техніка. Панорама з видом на Лавру, Батьківщина-Мати, міст Патона, р. Дніпро. Зручна транспортна розвязка, виїзд на Дарниццький та міст Патона. Розвинена інфраструктура. Документи готові! 41800$, без додаткової комісії!

Дніпровська наб., 5-А
rieltor.ua

- Вашій увазі пропонується розкішна трикімнатна квартира з новим ремонтом 2022року! - Вулиця Григоренка Петра 23, житловий комплекс "Абрикос". Будинок із закритею територією, підземним паркінгом, охороною. Один з кращих будинків на Лівому березі! - Видова, простора квартира загальною площею 125м2. Має дві окремі спальні кімнати, одна з яких являється хазяйською майстер спальнею з власною ванною кімнатою, інша обладнена під дитячу кімнату. Велика кухня студію, яка поделіна на робочу зону і зону відпочинку, санузол гостьовий, прихожа і гардероб. - Квартира повністю облаштована меблями та технікою, вся техніка нова на гарантії. Холодильник Samsung Духова шафа Samsung Варильна поверхня Samsung Мікрохвильова піч Samsung Посудомийна машина Bosch Кондиціонери Mitsubishi Пральна машина Bosch Сушильна машина Bosch Два бойлера по 100л. (централізована гарчяча вода від міста також є) Система очистки та фільтрацію води Ecosoft по всій квартирі. Окремо на кухні встановлений фільтр зворотного осмосу. - Диван з електричними реклайнерими( на пульті з різними положеннями). - На полу плитка і ламінат, всюди де плитка теплий пол! - Ремонт виконаний якісно, всі матеріали відомих світових виробників високого класу. На ремонті не економили, робили для себе, при перегляді квартири переконаєтесь в цьому самі! - Квартира така як на фото, фоторо реальні, все залишається. - Перегляди в любий зручний час

Григоренка Петра просп., 23
rieltor.ua

Пропонується до продажу 3 кімнатна квартира в будинку бізнес класу ЖК Парк Хол Горький на зручному 3 поверсі 13 поверхового цегляного будинку! Двостороння, має гарне, функціональне планування: кухня-вітальня, 2 окремі кімнати, 2 санвузли, велика та функціональна гардеробна та засклений балкон! Якісний ремонт. Квартири максимально мебльована та укомплектована усіма необхідною технікою. Броньовані двері, вмістка вхідна група. Додатково є 2 паркомісця по 18.000$!

можливий продаж по єОселя
Антоновича вул. (Горького), 131
rieltor.ua

1 кімнатна квартира 6 поверх Жк Варшавский плюс (євродвушка) з дизайнерським ремонтом та функціональним плануванням у ЖК Варшавский микрорайон МОЖЛИВИЙ продаж ЄОСЕЛЯ Продам квартиру з якісним і дуже стильним ремонтом, все зроблено по дизайну: Якісна іспанська сантехніка, душова система з термостатом, тепла підлога (кухня, коридор, санвузол). Виконано розведення під мультиспліт систему кондиціювання зі зливом у каналізацію. Ліжко з підйомним механізмом під матрац 160х200см, великий розкладний диван (спальне місце завширшки 160см). Дві великі шафи 1)Сантехніка прихованого монтажа 2)Двері прихованого монтажа 3)Вся техніка Samsung Whirlpool кондиціонер cooper&hanter 4) 2 великі шафи 5) теплі поли 6) Підсвітки 7) Два Телевізори Samsung 8) Бойлер з сухим теном 9) Духовка 10) варильна панель 11) Посудомийка Вікна на торговий центр Поряд є великий торгівельний центр де є все. По проєкту поряд з будинком буде станція метро. Жк варшавський перспектива у майбутнє

власник
можливий продаж по єОселя
Всеволода Змієнка вул., 19
rieltor.ua

Продам квартиру в кращому будинку біля Маріїнського парку, та видом на Дніпро.простору кухня-студія, та 3 спальні з санвузлами, гардеробна кімната. Найкраща локація. Поруч ресторани та магазини.

Грушевського Михайла вул., 9а
rieltor.ua

Продам квартиру в кращому будинку біля Маріїнського парку, простору кухня-студія, та 2 спальні з санвузлами, гардеробна кімната. Найкраща локація. Поруч ресторани та магазини.

Грушевського Михайла вул., 9а
rieltor.ua

Продаж 4-кімнатної квартири 150 м2 в одному з кращих житлових комплексів Києва "Новопечерські Липки" - Драгомирова 15 Планування: - простора кухня-вітальня - 3 спальні кімнати Продаж 4-кімнатної квартири 150 м2 в одному з найкращих житлових комплексів Києва "Новопечерські Липки" - Драгомирова 15 Планування: - простора кухня-вітальня - 3 спальні кімнати - 2 санвузли - 2 гардеробні - пральня Якісний ремонт і стильний дизайн. Оздоблення виконано в сучасному стилі із застосуванням дорогих матеріалів. Квартира мебльована і оснащена необхідною побутовою технікою від провідних виробників. Система кондиціонування, підігрів підлоги. #A5844

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 15
rieltor.ua

Продаж квратири Пропонується двокімнатна квартира в одному з найкращих житлових комплексів столиці — «Новопечерські Липки». Квартира розташована на 22-му поверсі 24-поверхового будинку, а її загальна площа складає 90 квадратних метрів. «Новопечерські Липки» – це житловий комплекс класу бізнес , що має власну розвинену інфраструктуру та територію, що охороняється. Оскільки житловий комплекс відноситься до преміум класу, його технічне обслуговування знаходиться на найвищому рівні. В ЖК передбачено: • велика кількість парків та скверів • SPA фітнес-центр із басейном, тенісна академія • спорткомплекс для футболу, баскетболу та великого тенісу • школи, дитячий садок, центр дитячого розвитку, майстерні позашкільної освіти • ігрові та спортивні майданчики • третина території під ландшафтний парк • підземний паркінг • ресторани, салони краси, відділення банків та пошти • медичні установи Поруч із комплексом розташовані численні кафе, ресторани, бари, супермаркет «Сільпо» та ботанічний сад імені М.М.Гришка НАН України. Станція метро «Звіринецька» розташована за 7-10 хвилин ходьби. Також поряд виїзд на бульвар Дружби народів та Саперно-Слобідську вулицю. Запрошуємо на перегляд. A 6 6 1 9

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 11
rieltor.ua

Продам квартиру з трьома спальнями та кухнею-студією розташовану на 3 пов в будинку бізнес-класу Бузов хіл на вулиці Бусловська 12. У квартирі виконано дизайнерський ремонт. 2 санвузли, гардеробна

Буслівська вул., 12
rieltor.ua

Продаж 3к квартири ЖК Бульвар Фонтанів, Печерський р-н, Саперне Поле. Продажа 3к квартиры ЖК Бульвар Фонтанов, Печерский р-н, Саперное Поле. Простора квартира: Кухня-вітальня, 2 спальні, 2 вбиральні кімнати, 2 з/в: ванна та душова. Повністю мебльована італійськими меблями та укомплектована побутовою технікою від провідних виробників. ЖК "Бульвар Фонтанов" - престижний комплекс закритого типу, концепція комплексу - двір без машин, все переміщення транспорту проводиться по підземному паркінгу, цілодобова охорона. Вид з вікон на аллеї фонтанів, тераса загального користування з лаунж-зоною та міні-кухнею, свій кінозал, кімната переговорів, свій дитячий садок, баскетбольний та футбольний майданчики, дитячі ігрові майданчики, ресторан, салон краси, спортзал. Перегляд у зручний для Вас час! #315915288

Саперне Поле вул., 3
rieltor.ua

Продаж однокімнатної кімнатна квартира Продаж по перепоступці, з можливістю отримання права власності під Є-оселю. Затишна та світла квартира на 3 му поверсі 16 поверхового будинку. В основі ремонту була ідея не просто зробити затишок і зручність, а й переробити існуюче планування від забудовника таким чином, щоб максимально розширити існуючу житлову площу і замість обмеженої кухні і напівбалкону зробити повноцінну затишну, світлу та простору кухню з якісним ремонтом. Тепла підлога, кондиціонери, бойлер, душова кабіна, пральна машина, сучасна кухня з технікою та вбудованим холодильником, телевізор, двухспальне ліжко з ортопедичним матрасом. Відео огляд по запросу. ЖК Скай Авеню-сучасний комплекс з повноцінну інфраструктура з усіма необхідними зручностями та гарною розвʼязкою. Запис на перегляд по домовленості Нові параметри квартири: Загальна площа: 34 Житлова: 11 Кімната-кухня: 13 Спальня: 17.86 Ванна: 4.86

власник
можливий продаж по єОселя
Святослава Хороброго вул. (Народного Ополчення), 11Б
rieltor.ua

Продаж світлої 1-кімнатної квартири в сучасному ЖК «Сирецькі сади», Подільський район, Квартира загальною площею 42,51 м2. Розташована на 12 поверсі 25 поверхового будинку ∙ Панорамні вікна , окрема спальня 15,21м2, кухня 12,00м2. Дизайнерський ремонт продуманий до дрібниць для вашого комфорту . Тепла підлога, кондиціонери, вбудована техніка, бойлер . Власна котельня , територія з власною інфраструктурою –аптеки, кавярні, магазини, тренажерний зал, парковою зоною, дитячими майданчиками -4 шт. Будується нова станція метро 5 хв. пішки та .м. Нивки , м.Сирець 10 хв. Поряд школа та садки.

власник
можливий продаж по єОселя
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12К
rieltor.ua

На продаж пропонується двокімнатна квартира загальною площею 62 кв.м у ЖК Французький квартал-2. В квартирі виконаний сучасний стильний ремонт із матеріалів від провідних світових виробників. Квартира знаходиться на 23-ому поверсі, за рахунок чого має чудовий вид з панорамних вікон і балкону. Планування: - Велика кухня-вітальня з усією необхідною технікою, і зоною відпочинку - Простора спальна кімната з гардеробною - Дитяча кімната (яка так само може використоуватить під кабінет), має власлик просторий балкон - с/в з ванною - коридор Французький квартал 2 знаходиться в центрі Києва в двох хвилинах від станції метро Либідська До житлового комплексу «Французький квартал 2» входить 3 міні-квартали в одному архітектурному стилі. Поєднують міні-квартали паркова зона з алеями для прогулянок, уздовж яких висаджують молоді дерева та встановлюють місця для відпочинку. Прибудинкова територія деяких міні-кварталів із дитячими ігровими зонами та спортивними майданчиками буде недоступна для проїзду автомобілів та проходу сторонніх. На тлі забудови району «Французький квартал 2» виділяється єдиною концепцією, яскравими елементами фасадів та панорамними вікнами на всю висоту поверху. Щоб у дворах комплексу було більше сонячного світла, застосована різна поверховість будинків. Одна з ключових особливостей комплексу "Французький квартал 2" - розташування в Печерському районі, за 5 хвилин їзди від центру. Від комплексу дістатися можна в будь-який куточок Києва: поряд станція метро Либідська, зупинки маршрутів, тролейбуса та транспортна розвязка Великої Васильківської та Бульвара Дружби народів. Сходити перекусити чи сходити на вечерю з друзями можна в один із найближчих ресторанів із кухнями різних країн: від класичних європейських до пікантних східних. Також поруч кавярні, центральні бари та паби. За покупками не потрібно кудись їхати, адже поруч магазини, бутіки та Ocean Plaza з мультибрендовими магазинами, сервісними послугами та кінотеатром. #A6343

Предславинська вул., 42
rieltor.ua

Авторський проект. Vip ремонт. Городецького 12. Хрещатик. Продам 3-х кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом класу "De Luxe", в дореволюційному будинку, самому центрі Києва за адресою: вулиця Архітектора Городецького 12 із цілодобовою охороною та відеоспостереженням. В апартаментах розташованих на 4 поверсі 6-ти поверхового цегляного будинку, S – 113/38/59 кв.м, висотою стель 3,8 м, ремонт виконаний із застосуванням високоякісних матеріалів та врахуванням високої функціональності предметів меблів, багаторівневе освітлення, елегантні меблі плавних форм шановних брендів: меблі Rolf Benz, Poltrona Frau, Kneel, Rochenbobois, кухня Poggenpohl, вбудовані шафи Lubke, преміальна побутова техніка V-Zug, сантехніка Villeroy & Boch, Flaminia. Індивідуальний котел опалення Vaillant, тепла підлога з мідних труб, вікна Schuco. Функціональне планування, розраховане до дрібниць, складається: кухня-вітальня з виходом на відкриту терасу, спальня з виходом на засклений балкон, видом у двір, господарської кімнати та 2 санвузлами із ванною та душовою кабіною. Будинок має внутрішній закритий дворик із наземним паркінгом. Поруч із будинком розташовані: парк на площі імені Івана Франка, Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, відомий "Будинок з Химерами", Національна музична академія України імені П. І. Чайковського, супермаркет, торговий центр, аптеки, медичні центри, бутіки модного одягу, салони краси, ресторани з різноманітною кухнею та кавярні. За 500 метрів від будинку розташований Маріїнський парк.

Городецького архітектора вул., 12
rieltor.ua

Унікальна пропозиція продажу видової квартири в одному із найкращих ЖК на лівому березі Києва - ЖК Seven, мікрорайон Осокорки. Житловий комплекс Seven є свідченням активного розвитку прибережної зони лівого берега Києва. Розташування на місці колишніх пустирів та видові панорами Дніпра та правого берега з одного боку, а також східної частини міста з іншого, роблять цей ЖК особливо привабливим для мешканців. Дороговартісний дизайнерський ремонт квартири за індивідуальним плануванням є ще однією перевагою цієї пропозиції. Це дає можливість власникам насолоджуватися комфортом та елегантністю, які відповідають їхнім особистим вподобанням та стилю. Узагалі, ЖК Seven створює ідеальне поєднання сучасного комфорту, елітності та прекрасного розташування, що робить його одним із найпрестижніших місць для проживання на лівому березі Києва. Квартира укомплектована дороговартісною електропобутовою технікою та сантехнікою, кухня обладнана технікою Franke, стільниця керамограніт, великогабаритна плитка, дубовий паркет BOEN, в кожній кімнаті є кондиціонер, два санвузла з ванною та душовою кабіною, бойлер, пральна та сушильна машини, гаряча вода централізована та бойлер з Wi-Fi. Балкон 5 кв.м. з мальовничим видом на Дніпро, Печерські пагорби. У квартирі ніхто не проживав. Причина продажу - зміна країни проживання. Будинок підключений до генератора. У будинку наявні велосипедна та колясочна кімнати, три ліфти Otis, цілодобова охорона. Продаж квартири можливий з двома суміжними паркомісцями на 2-му поверсі 8-ми поверхового паркінгу на території ЖК Seven. Технічні характеристики: 1- передпокій 11.44 м.кв. 2- коридор 2,77 м.кв. 3- с/в 1 3,62 м.кв. 4- с/в 2 5,06 м.кв. 5- спальня 1 15,35 м.кв. 6- спальня 2 15,07 м.кв. 7- вітальня 24,60 м.кв. 8- кухня 10,80 м.кв 9- лоджія 5,10 м.кв. Перегляд у зручний для Вас час! #A283

Дніпровська наб., 18б
rieltor.ua
1 - 24 з 21 525 результатів

В Україні багато цікавих і красивих міст, однак Київ притягує до себе найбільшу кількість людей. Хтось тут народився, а хтось приїздить до столиці в пошуках кращого життя – і перед одними, і перед іншими з часом постає питання купівлі житла. Купити квартиру в Києві не проблема, якщо є заощадження. Вибір нерухомості радує і широким ціновим діапазоном, і якістю, і можливістю придбати як бюджетну 1-кімнатну квартиру без ремонту, так і розкішні дворівневі апартаменти. Знайти безліч пропозицій можна завдяки пошуковику Flatfy від ЛУН, що збирає інформацію про продаж житла з різних ресурсів в одну базу.

Переваги проживання в Києві

Тим, хто ще не визначився, чи варто переїздити до української столиці й купувати тут житло, прийняти остаточне рішення допоможуть численні її переваги:

  • Розвинена інфраструктура. У столиці є все для повноцінного життя, навчання, роботи й відпочинку. Велика кількість освітніх закладів, медичних установ, магазинів, торгових центрів, ринків, супермаркетів є не тільки в центрі, а буквально в кожному районі міста. Де б ви не оселилися – в Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Оболонському, Печерському, Подільському, Святошинському, Солом’янському чи Шевченківському районі – будьте певні, що недалеко від будинку ви знайдете всі необхідні об’єкти інфраструктури.
  • Робота. У Києві досить легко знайти оптимальний для себе варіант роботи в порівнянні з невеликими містами. До того ж оплата праці тут значно вища, ніж в інших обласних центрах.
  • Розваги. У столиці зосереджена велика кількість місць для відпочинку – від пляжів на березі Дніпра до кінотеатрів, театрів, розважальних центрів і нічних клубів. У літній час можна прогулятися по Хрещатику й посидіти в одному з численних кафе, взимку – сходити на каток, відвідати виставу тощо.
  • Житлова нерухомість. Незважаючи на досить високі ціни, продаж квартир у Києві на вторинному ринку здійснюється активно – одні купують житло для себе, інші вигідно інвестують гроші. Знайти житло на вторинному ринку чи в зданій новобудові від забудовника або господаря не проблема – вибір апартаментів дійсно широкий. Однак якщо хазяїну прийдеться відразу виплачувати всю вартість нерухомості, то з забудовником можна укласти договір на придбання квартири в кредит чи в розстрочку, тобто з розтермінуванням.

Як недорого купити житлову нерухомість у Києві без посередників

Тим, кого цікавлять однокімнатні, двокімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні чи 5-кімнатні квартири Києва, варто звернути увагу на ресурс Flatfy від ЛУН, де зібрана найбільша кількість оголошень з продажу житла від власника. Всеукраїнський пошуковик має безліч переваг і дуже зручний у використанні. Адаптивний дизайн дозволяє переглядати об’яви як зі стаціонарного пристрою, так і з будь-якого мобільного гаджету. Велика карта Києва дає змогу побачити всі доступні варіанти вторинного житла в тому районі, що вас цікавить – такої функції ви не знайдете на жодному тематичному сайті .

Дешево придбати квартиру допоможе сортування оголошень за ціною. Завдяки цьому ви зможете спершу побачите нерухомість, яку реалізують по доступній ціні. Кожна об’ява публікується з фото й описом: розташування, планування квартири, поверх, загальна площа й площа вітальні, кухні, спальні тощо. А ще можете підписатись на розсилку – ви будете отримувати повідомлення про появу нових оголошень за вашими запитами та не пропустити цікавих пропозицій!