- Без комісії! ЖК "Лебединий" поруч з метро-2хвл.,вул.Ревуцького,40в. Панорамний вид на озеро! - Видова 1-кімнатна квартира (42.50м2) з краєвидом на озеро. - Дизайн інтерєру 2024 р. у сучасному стилі, нові меблі. - Вбудована кухня з побутовою технікою "Bosch". Кондиціонери "LG". - Загальна площа: 42,5\15,8\10,1м2. 13-й поверх. - Відеоспостереження. Охорона. Комплектація: - 2-х камерний холодильник; мікрохвильова піч. Розвинена інфраструктура. Все необхідне для комфортного життя - набережна для прогулянок, дитячі садки та майданчики, школа, спортзал та басейн, поліклініка, супермаркети, ринок та кафе, до метро- 3 хвл. Поруч парк, озеро, до метро- 3 хвл. - ЖК"Лебединий", ст.м. Харківська 2 хвилини, поруч озеро Лебедине, с-пеціалізована школа №302 з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу, Гімназія "Діалог", Дошкільний навчальний заклад №704, Спеціалізована школа №296 з поглибленим вивченням іноземної мови, Дошкільний навчальний заклад №242, магазини, аптека, зупинка громадського транспорту, парк біля озера Лебедине з дитячими майданчиками, пакровка. ЖК Лебединий-комфорт-класу. Видова квартира з панорамним краєвидом на озеро. Поруч парк, озеро, до метро- 3 хвл.Дизайн інтерєру 2024 р. у сучасному стилі, нові меблі. Вбудована кухня з побутовою технікою Bosch. Кондиціонери. Ніхто не жив! Відеоспостереження. Охорона. Розвинена інфраструктура до ст.М"Харківська" -5 хвл. Все необхідне для комфортного життя - набережна для прогулянок, дитячі садки та майданчики, школа, спортзал та басейн, поліклініка, супермаркети, ринок та кафе, до метро- 3 хвл.

можливий продаж по єОселя
Ревуцького вул., 40-в
rieltor.ua

Пропонується до продажу простора та світла 1-кімнатна квартира в сучасному ЖК Seven, поруч з метро Осокорки. Квартира з функціональним плануванням: велика кухня 17 кв. м, тепла підлога в кухні та залі з регулятором температури. Свіжий ремонт: квартира після євроремонту, екологічно чистий район. Повністю мебльована: новий спальний гарнітур, велика шафа-купе, новий розкладний диван на кухні. Вбудована кухня, пральна машина, варильна поверхня, духова шафа, холодильник, 2 кондиціонери, бойлер.

Дніпровська наб., 16г
rieltor.ua

Продаж 1 кім. квартири в новобудові в Києві, Дарницькому районі, вулиця Драгоманова буд. 40-Е. (спец. проект 2013, монолітно-каркасний). Загальна площа квартири - 56,9 кв. м, житлова площа - 20 кв. м, площа кухні - 16,1 кв. м. Квартира розташована на 24-му поверсі 25-поверхового будинку. Дизайнерський ремонт, укомплектована необхідною меблями , ліжко, шафа-купе, технікою - телевізор, кондиціонер, кухня вбудована, варильна поверхня, мікрохвильовка, пральна машина, суміжний С/В. Розвинена інфраструктура. поруч супермаркети, школи, садочки і багато іншого. Ідеальне місце для комфортного проживання чи під інвестицію. Вартість 85 000 у.о. КОД № 21144886

Драгоманова вул., 40Е
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Затишна однокімнатна квартира в престижному житловому комплексі Terracotta (Терракота). Квартира має зручне планування: простору кімнату, кухню-вітальню, сумісний санвузол, можливе перепланування за власним бажанням. Житловий комплекс комфорт-класу. Будинок монолітно-каркасний, побудовано з газоблоку та мінеральної вати за новітньою технологією – термобудинок з вентильованим фасадом, що дозволяє економити на комунальних послугах у зимовий період часу. У пішій доступності, до 7 хвилин, одразу три станції метро: Харківська, Варлиця, Бориспільська. Будинок підключено до метрополітену, тому немає відключень електроенергії. У комплексі закрита територія від сторонніх та автомобілів, є підземний паркінг та власна парковка, охоронювана територія, відеоспостереження. Біля комплексу відмінна транспортна розв’язка, поруч декілька зупинок з направленням маршрутних таксі та громадського транспорту у будь-яку частину міста. До центру Києва транспортом 15 хвилин. За 5 хвилин можна доїхати до великих супермаркетів та торгівельних центрів, а також кінотеатру. На території ЖК заплановано відкриття спортивної зали, дитячого садочка, відділення банку. Також чудовий варіант для орендного бізнесу, оскільки за 500 метрів від комплексу знаходиться Юридична академія, тому оренда у будинку користується попитом. Можливий продаж за програмою Єоселя. Вам варто переглянути цю квартиру, щоб на власні очі переконатися, що це житло Вашої мрії за помірну плату.

можливий продаж по єОселя
Чернігівська вул., 8
rieltor.ua

Продаж 1-к квартири після будівельників в ЖК Злагода, вул. Вербицького, 1в, Харківський масив, Дарницький район, Лівий берег. Площа: загальна – 37м2, житлова – 15,4м2, кухня – 9,6м2. 23 поверх 25-поверхового монолітно-каркасного будинку. Будинок введено в експлуатацію. Підключено воду , тепло, світло. Встановлено лічильники холодної, гарячої води та лічильники тепла. Квартира під ремонт (стан після будівельників). Оздоблення квартир: вхідні двері до квартир - металеві, протиударні, вікна та балконні двері - металопластикові з двокамерним склопакетом. Підлога у житлових кімнатах, кухнях, с/у, балкону - стяжка під укладання покривного шару. Стіни кімнати, кухні, коридору – частково штукатурка по цеглянім стінам та перегородкам. Чудова інфраструктура: у пішій доступності розташовані: ТРЦ New Way; супермаркети - АТБ, Сільпо, Варус, Фора, кілька шкіл та дитячих садочків, до метро «Харківська» 20 хв. пішки, поряд «Парк Партизанської Слави».

Вербицького архітектора вул., 1в
rieltor.ua

Продається повноцінна 1-кімнатна квартира площею 43.1 м2 з дизайнерським ремонтом у ЖК Комфорт класу "Патріотика" по вул. Чавдар, 34 у Дарницькому районі. Квартира знаходиться на 17 поверсі 25-поверхового будинку 2016 року будівництва. Квартира складається з: обємної кухні площею 9.4 м2 , однієї жилої кімнати площею 17.2 кв.м, , вітальні з великою шафою купе 9.6 кв.м, суміщеного санвузла та з видового балкону. У квартирі практично ніхто не жив, власники приїджала на пару днів кожний місяць з робочим візитом. Квартира не кутова. Ремонт зроблений якісно та дорого, для себе за дизайн-проектом. Квартира укомплектована меблями та технікою передових брендів: - Вбудована техніка: Духова шафа – бренду Gorenje; Варильна індукційна поверхня – Bosch; Витяжка – Beka; Пральна машина - Samsung; Холодильник - Samsung; Мікрохвильова піч - Whirlpool. - Бойлери з сухим теном нагріву бренду Electrolux - Хороші мякі меблі - Великий Телевізор смарт Самсунг - Кондиціонер на холод та тепло Hitachi - Броньовані двері - Сигналізація - Відеоспостереження - Відеодомофон - Сантехніка Cersanit Переваги комплексу : - індивідуальні лічильники на опалення - ОСББ. За будинком завжди слідкують - Консьерж-сервіс - Тихий двір - у пішій доступності школа та дитячий садок, поліклініка, супермаркети, аптека та інше. - Зручна транспортна розвязка – 10 хв. до метро Осокорки пішки. Багато маршрутних таксі. Прописаних нема. Документи готові до продажу. Перегляди у будь-який зручний час. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Можливий безготівковий розрахунок по державним програмам.

можливий продаж по єОселя
Чавдар Єлизавети вул., 34
rieltor.ua

Ексклюзивна, найвигідніша пропозиція в ЖК. •Статус та унікальність: У ЖК "31", побудований одним із найкращих забудовників столиці, - Ковальської, всього 134 квартири. Унікальний дизайн будинку та вхідна група не залишать байдужим жодного Вашого гостя. Той винятковий випадок, коли проект виглядає наживо краще, ніж на рендерах (в оголошенні Ви бачите лише реальні фотографії). •Функціональність та логічність планування: Велика кухня-студія з видом на озеро Позняки, окрема спальня з виходом на лоджію, санвузол. •Надійність Вашого вибору: Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією з червоної цегли, зданий в експлуатацію у грудні 2023 року, у січні 2024 року отримав поштову адресу. Відразу після покупки квартири Ви можете заходити на ремонт. • Поруч є всі необхідні обєкти інфраструктури Метро Позняки – 7 хвилин пішки; Прямо під будинком є два парки та два озера – Позняки та Лебедине; Спортзали, кафе та ресторани, супермаркети, торгово-розважальні центри – все знаходиться поряд із будинком. Також у комплексі передбачено підземний паркінг. ID 75686

Драгоманова вул., 31 З
rieltor.ua

Продаж 1к. квартира по вул. Чавдар, 38, Дарницький р-н. Площа 38 м2, 16 поверх/24 поверхового будинку. Кондиціонер, вся побутова техніка, пральна машина, бойлер, великий двоспальний диван. Метро Осокорки - 10 хв.пішки, магазини, "Епіцентр".

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Чавдар Єлизавети вул., 38
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира у Дарницькому районі, по вул. Ревуцького 34А. Квартира розташована на 9-му поверсі 9-ти поверхового будинку. Складається з окремої кімнати, роздільного санвузла, окремої кухні з лоджією. Квартира у жилому стані, є необхідні меблі і техніка. Поруч з будинком декілька дитячих та спортивних майданчиків, школи та дитячі садочки. До станції метро "Харківська" 15 хвилин пішки. Для власників авто біля будинку є охороняєма парковка. Зручне транспортне сполучення та відносно недалеко велика кількість торгівельно-розважальних закладів. Квартира варта Вашої уваги, дзвоніть і домовимось про перегляд - ключі завжди з собою. БЕЗ КОМІСІЇ

Ревуцького вул., 34а
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира 48,4м2 з балконом (євродвушка). Будинок введено в експлуатацію. Квартира розташована на 12 поверсі ЖК "З1", складається з просторої кухні-вітальні, та окремої спальні. Вихід на балкон з кухні . ЖК "31"- це обєкт Комфорт+ класу. Технологія будівництва: монолітно-залізобетонний каркас Стіни: цегла 250 мм Фасад: утеплення мінераловатними плитами зі штукатуркою Вікна: металопластикові системи Rehau Висота стелі: 2,7 м ЖК "31" - інакший кут зору на життєвий простір. Естетичність в деталях та особливі архітектурні рішення поєднались в одному будинку «31». Мешканцям відкривається краєвид на озеро та парк Позняки. Будинок розташований у Дарницькому районі Києва за адресою вул. Драгоманова, 31а на відстані кроку від променаду озера Позняки. До ст.м Позняки 5 хвилин пішої ходьби. До вокзалів та аеропортів автомобілем від 15 до 35 хвилин. Освітні заклади, медичні центри, спортивні комплекси також знаходяться в межах сусідніх вулиць. Будинок має власну охорону, рецепшн, місця для дитячих колясок та велосипедів, підїзд облаштований сучасними лапомийками для ваших домашніх улюбленців. У будинку передбачено сучасний підземний паркінг з ліфтом прямо до вашого поверху та персоналізованим доступом. Перегляди у будь-який зручний час.

Драгоманова вул., 31а
rieltor.ua

Житлові комплекси у Київ

Будинок 2006 року.Цегляний, утеплений, вени. фасад. Урлівська 16/37. Пішки 1 квартал до Рівер молу. Метро Позняки чи Осокорки - 10-15 хв пішки. Кухня: керамограніт, тепла підлога, стіл з регулюванням висоти, нова кухня з фурнітурою блюм і фарбованими мдф фасадами, стильний диван (пух, перо наповнення), натяжна матова стеля. Фільтр з зворотнім осмосом для питної води з-під крану. духова шафа, індукційна поверхня, холодильник великий куплені протягом 1-3 років Ванна: тропічний душ з термостатом, трохи освіжили ремонт роки 3 тому. Бойлер оновили декілька місяців тому. фільтр води. Коридор: ремонт давненько не робили. З нового встановлено набірну гардеробну систему з висувними поличками під взуття і вішаками під штани Кімната: ремонт давно не робили. Туалетний столик, дзеркало з підсвіткою, матрац великий без пружинний були куплені нещодавно. стінка старіша але в нормальному стані. кондиціонер. З плюсів це висока стеля (3 метри), дуже теплий будинок ( червона цегла, мін вата утеплення і вент фасад). 4 поверх, що зараз дуже актуально під час відключень світла. Лічильник на тепло на квартиру. У власності більше 3 років. Немає прописаних військовозобовʼязаних

власник
Урлівська вул., 16/37
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної роздільної квартири на Позняках, вул. Драгоманова, 3А. Будинок 1991 року, утеплена панель, серія Т. Квартира в жилому стані. Санвузол роздільний. Розвинена інфраструктура та транспортна розвязка. Меблі та техніка - по домовленості. Документам більше 3 років. Ціна 43 000 дол.

ексклюзив
Драгоманова вул., 3А
rieltor.ua

Пропонується на продаж чудова квартира на Позняках. До метро 2 хв пішки. Гарний житловий стан, укомплектована меблями та технікою. Окремо спальня та кухня вітальня. Доглянуте парадне, домофон.. Поруч ТРЦ "Аладдін", "Піраміда", магазин Новус, Епіцентр. Чудове місцерозташування! Все поруч!

Гришка Михайла вул., 8
rieltor.ua

Без % Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Great, на Дніпровській набережній 15 К, Лівий берег. З правом власності (податки свої платимо). Квартира розташована на 17 поверсі 26 поверхового будинку. Вдале планування - окрема кімната, простора кухня, окрема гардеробна. Загальна площа - 48,2 м кв., житлова -15,3 м кв., кухня - 17,6 м кв., гардеробна - 4,3 м кв. Ремонт - після будівельників. Зручна вхідна група - охорона, відеонагляд, три швидкісних ліфти, підземний паркінг (спуск на ліфті). ЖК Great - Комплекс комфорт-класу, з власною доглянутою територією, парповою зоною, дитячими та спортивними майданчиками. Метро Осокорки в пішій доступності (15-20 хвилин). Оптимальна відстань від центру Києва, сучасна транспортна розвязка, достатня кількість обєктів інфраструктури, ТРЦ РіверМолл, поряд парк на набережній Дніпра, мальовничі краєвиди на Правий берег столиці.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Дніпровська набережна, 15к
rieltor.ua

Без комісії. Видова 1 кімнатна квартира студія з панорамними вікнами на озеро Вирлиця. ЖК Метро парк, вул. Камянська 127А, біля метро Вирлиця. Будинок з автономним опаленням. Квартира розташована в будинку комфорту класу, на 11 поверсі 12 поверхового будинку. Загальна площа – 24 кв. м, житлова – 19,1 кв. м. Панорамні вікна з видом на озеро. Ремонт виконаний з використанням якісних матеріалів. Квартира з меблями, побутовою технікою, готова до комфортного проживання.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Камянська, 127а
rieltor.ua

Пропонується для придбання квартира на Дніпровській набережній, 19а. Квартира розташована на 20 поверсі з видом на River Mall та Днiпро. Загальна площа 56,7 м2 Просторий коридор 14 м2. Окрема спальня 18 м2 з балконом. Велика кухня 14 м2 з альковом. Сумісний санвузол з ванною. Якісний ремонт, всі необхідні меблі та техніка. Додатково на поверсі є комора для зберігання особистих габаритних речей (автомобільні шини, сноуборд/лижі, ялинка тощо). Ідеальний стан дома, парадне з консьєржем, нові ліфти. Біля будинка є парковка зі шлагбаумом для мешканців. Поруч величезна кількість торговельних центрів: «Рівер Молл», «Аркадія», «Піраміда», «Аладдін» та ринок, «АТБ», NOVUS. Закритий двір у якому дитячий майданчик, школа ЛОГОС,елітний дитячий садок, Sport Life формату Premium з аквазоной та лазнями, ресторан. До метро Осокорки та Позняки 10-15 хвилин. Важливо: є генератор на ліфт! #A3461 Telegram: koblents

ексклюзив
Дніпровська наб., 19а
rieltor.ua

КЛЮЧІ! Продаж нової квартири в ЖК Great на березі Дніпра. Вулиця Дніпровська Набережна 15 Є. Однокімнатна квартира в закритому житловому комплексі з власною охороною. Великий двір, поруч набережна. Комплекс бізнес класу. В квартирі зроблено якісний ремонт, всі меблі зроблено на замовлення, нова побутова техніка. В квартирі окрема спальня, простора кухня-студіо, гардеробна кімната. Повністю укомплектована меблями та технікою. Панорамні вікна. 14/26 поверх, площа: 42,0\15,0\18,0 м2 ЖК"Great", комплекс розташований на Дніпровській набережній, уздовж берега Дніпра, підземний паркінг та власна інфраструктура, поруч парк із пляжем "Прибережний", ТРЦ "River Mall", ТРЦ "Аркадія".

Причальна вул., 15
rieltor.ua

Продаж дизайнерської квартири з неймовірним видом на Дніпро ЖК Грейт 47м2 Кухня-вітальня + окрема спальня Повністю мебльована Укомплектована технікою, а саме: - варильня поверхня - витяжка - духова шафа - мікрохвильова піч - вбудований холодильник - посудомийна машина - пральна машина - сушильна машина Вся техніка від надійного брену Bosch. Бойлер на 100л Трьохетапна фільтрація води Зворотній осмос для питної води. Тепла підлога Внутрипідлогові конвектори М’які меблі від українських фабрик Blanche та Frankoff. Всі меблі виконані на замовлення з фурнітурою Blum та Muller. Багаторівневе освітлення, підсвітки Магнітні треки Повністю готова до проживання, потрібні лише ваші речі і 136 000$ За всіма деталями і на перегляд - звертайтесь! Даніл

власник
можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 15є
rieltor.ua

Без комиссии!!! Предлагается 1-но комнатная квартира, 4 минуты ПЕШКОМ метро "Осокорки", расположена в комплексе "Південна Брама", 2012 года постройки. Общая площадь 51.4 кв.м, комната 21.4 кв.м, кухня 12,1 кв.м. Балкон из кухни застеклен. Окна на Ю-З, в тихий уютный двор. Капитальный ремонт 2015 года. Дом – кирпичный, полы – паркет и плитка (с подогревом). Продажа с мебелью, встроенной кухней и бытовой техникой, бойлером на 80 литров, стиральной машиной, кондиционером. Заходи, живи и радуйся. Консьерж, 3 лифта -2 пассажирских, 1 грузовой. Чистая продажа. Є-відновлення – готвы. Цена – 95000у.е Без комиссии!!!

ексклюзив
Дніпровська наб., 26к
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири, вул. Камянська, 6, ЖК Метрополія, Дарницький р-н, Лівий берег. Знаходиться на 5 поверсі 25-ти поверхового будинку. Загальна площа – 31,4 кв.м2, житлова кімната 11,5, кухня 11 кв.м2, санвузол сумісний. Квартира у хорошому житловому стані, ремонт 2018 року, стелі 2.8 м. У квартирі залишається шафа-купе, кухня, душова кабіна, інші меблі та техніка за домовленістю. Панорамне вікно з видом на озеро Вирлиця. В житловому комплексі своя огороджена територія з дитячим майданчиком зоною відпочинку, фонтаном, альтанками. В будинку конс’єрж, відеоспостереження, охорона. Розвинена інфраструктура: садки, школи, дитячі майданчики, в пішій доступності магазини Сільпо, Велмарт, ринок, АТБ, Парк Партизанської слави, Парк Інтернаціоналістів, садки, школи, дитячі заклади поза шкільною освітою, доросла та дитяча поліклініки, кафе, пошта, банк. Зручна транспортна розвязка, до метро Вирлиця 270 м., Бориспільська 1 км., зупинка громадського транспорту за 500 метрів. Вартість: 58500 у.о. Без комісії.

ексклюзив
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 6
rieltor.ua

Продаж 1к квартири, вул. Харківське шосе 67а, Дарницький район. Знаходиться на 5 поверсі 9 -поверхового будинку, не кутова, дуже тепла. Загальна площа 36 кв.м., кухня 8 кв.м. Квартира з охайним ремонтом, обладнана всією необхідною для комфортного життя побутовою технікою та меблями, які залишаються новому власнику. У вітальні встановлено кондиціонер, також є кладовка. Вікна виходять у затишний двір. Чиста та доглянута прибудинкова територія. Поруч парк, школи, садочки, супермаркети, лікарня. Зручна транспортна розвязка. Чудова локація для комфортного проживання. Ціна: 40 000 у.о. без комісії для покупця Чекаємо на перегляд.

ексклюзив
Харківське шосе, 67а
rieltor.ua

Затишна та тиха квартира з гарним ремонтом. Кухня обладнана меблями та технікою з виходом на балкон. Окрема спальня з зонами для зберігання. Санвузол з душевою кабіною, пральною машиною та бойлером. Є гардеробна. Великі панорамні вікна, квартира світла. ЖК Метрополія Дарниця - комплекс 2021 року, закритого типу з відеоспостереженням, консьєржем, паркінгом та зонами для прогулянок. На території є кавярня, салон краси, супермаркет. Поблизу садки, школа, Парк Партизанської Слави 8 хвилин. Розвинене транспортне сполучення, до метро Дарниця, Харківська 10 хвилин. Поруч зупинка громадського транспорту. Гарний варіант для орендного бізнесу. Можливий продаж по програмі єОселя.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Ісмаїла Гаспринського вул. (Сормовська), 3
rieltor.ua

Предлагается квартира с новым дизайнерским ремонтом в ЖК Лебединый по ул. Ревуцкого 40б. Квартира видовая, расположена на 22 этаже. Выполнен качественный ремонт, делался для себя. Встроенная кухня, техника: стиральная машина, посудомоечная машина, кондиционер, СВЧ, духовка. В спальне 2-х спальная кровать, большой шкаф, телевизор. Состояние «заходи-живи» Шикарная локация, метро Харьковская 3 мин пешком, ТРЦ - 5 мин пешком, садики, школы в пешей доступности.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Ревуцького вул., 40б
rieltor.ua

Без % Продаж 1 кімнатної квартири в районі Дарницького вокзалу, вул. Ялтинська 8/1. Будинок цегляний, квартина на 3/5, загальна площа 31,6 кв.м., житлова – 17.3 кв.м., кухня - 6,8 кв.м., вікна – дерев’яна столярка, вхідні та міжкімнатні двері дерев’яні, на стінах шпалери, санвузол сумісний, лічильники на воду та електрику, балкон засклений. Хороша транспортна розв’язка та інфраструктура. Поруч Дарницький вокзал, трамвай, маршрутне таксі, до метро 20 хв. Дарницький ринок, магазини (ФОРА), школи, садочки, парк відпочинку Таращанець. Ціна 37 000 у.о.

ексклюзив
Ялтинська вул., 8/1
rieltor.ua
1 - 24 з 1 195 результатів