Продаж смарт-квартири, вул. Кам’янська 127, ЖК Метро Парк. 23м2, 5 поверх, дизайнерський ремонт, меблі, техніка. Новий будинок, піша доступність до метро. Поряд парк Партизанської слави. Розвинена інфраструктура. Документи готові! 41500$, без додаткової комісії!

Камянська вул. (Дніпродзержинська), 127
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ!!! Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Рівєра, м. Славутич, вул. Центральна 21, загальна площа 42.4 кв.м. знаходиться на 9/10 пов. нового будинку. Дизайнерський ремонт. Повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. В наявності двоконтурний газовий котел, що забезпечує повну автономність та економію. По всій квартирі підлога з підігрівом. Є КОНДИЦІОНЕР, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, духовка, варильна поверхня, телевізор, Інтернет. С/У суміщений, з душем. Прекрасна інфраструктура та транспортна розвязка. До м. Славутич 10 хвилин ходьби. Ціна: 78000$ КОД ОБЄКТУ 21145045

ексклюзив
Центральна вул., 21
rieltor.ua

Без комісії! Продаж 1-но к. квартири в ЖК "Славутич" по вул. Зарічна 4 корпус 1. 11/33 поверхового будинку. Площа квартири 41/10,8/18,1 кв.м. 11/33 поверхового будинку, монолітно-каркасний. Стан квартири після будівельників. Вид з вікна в двір та на пр-т Бажана. Встановлено лічильники опалення. В будинку є підземний паркінг з ліфтом, охорона, консьєрж, відеонагляд. На території ЖК багато закладів, кафе, магазинчиків. Магазини: 10 хвилин пішки до "Новус", одна зупинка до "Варуса" та "Сільпо". До станції метро Славутич 2 хвилин пішки. Код обєкту 21145725

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Зарічна вул., 4
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До Вашої уваги пропонується однокімнатна квартира Без Комісії з Шикарним видом на озеро!!! Яка знаходиться за адресою Проспект Миколи Бажана 1-М. ст. метро Позняки. Загальною площою 46м2, житлова 20 м2, кухня - 18 м2 Поверх 14/25. Простора і затишна квартира з видом на озеро Лебедине. У будинку доглянута прибудинкова територія, є паркінг, наземна парковка для авто, утеплений фасад, 3 ліфти в впарадному,консьєрж, дитячий майданчик, спортивний майданчик. Розвинута інфраструктура: сквер, парк, 2 озера, школи, дитячі садочки, спортлайф. Розглянемо варіанти продажу, через Постанови та Сертифікати. Є детальний відеоогляд квартири, телефонуйте домовимось за перегляд в зручний для Вас час! Квартира чекає на свого власника!!!

ексклюзив
Бажана Миколи просп., 1М
rieltor.ua

Без % Продаж 1к квартири, вул. Урлівська 40 Позняки, Осокорки, Дарницький район, Лівий берег У чудовому стані, готова для Вашого облаштування. Прекрасне, спокiйне місце поруч з озером та розвиненою інфраструктурою. 19/25 поверх, монолітно-каркасний будинок з генератором 2012р., стеля 2.8 м, стіни з цегли Площа 53.3 м² Кухня 14.8 м² Окрема кімната 20.5 м² Коридор-прихожа 6.9 м² Сумісний санвузол Гардероб Лоджія Бронедвері з сейфовими замками Лічильники електроенергії, води й тепла Діодне освітлення з дистанційним керуванням У будинку є: Генератор 3 ліфти (2 пасажирських та вантажний) ОСББ, відеоспостереження, охорона Гарний, затишний двір з дитячим майданчиком та парковкою. Поруч: - озеро, паркова зона для відпочинку, кафе, ресторани - магазини, супермаркети, пошта - садок, школа, поліклініка 1 хв. від будинку зупинка маршрутки 17 хв. до метро Осокорки та Позняки 12 хв. ТРЦ River Mall та набережна Дніпра швидкий виїзд на правий берег через Дарницький міст Ціна 70000 у.о. без комісії для покупця Без % Продажа 1к квартиры, ул. Урловская 40 Позняки, Осокорки, Дарницкий район, Левый берег В отличном состоянии, готова для Вашего обустройства. Прекрасное, спокойное место рядом с озером и развитой инфраструктурой. 19/25 этаж, монолитно-каркасный дом с генератором 2012г., потолок 2.8 м, стены из кирпича Площадь 53.3 м² Кухня 14.8 м² Отдельная комната 20.5 м² Коридор-прихожая 6.9 м² Совместный санузел Гардероб Лоджия Бронедвери с сейфовыми замками Счетчики электроэнергии, воды и тепла Диодное освещение с дистанционным управлением В доме есть: Генератор 3 лифта (2 пассажирских и грузовой) ОСББ, видеонаблюдение, охрана Красивый, уютный двор с детской площадкой и парковкой. Рядом: - озеро, парковая зона для отдыха, кафе, рестораны - магазины, супермаркеты, почта - садик, школа, поликлиника 1 мин. от дома остановка маршрутки 17 мин. до метро Осокорки и Позняки 12 мин. ТРЦ River Mall и набережная Днепра быстрый выезд на правый берег через Дарницкий мост Цена 70000 у.е. без комиссии для покупателя

ексклюзив
генератор
Урлівська вул., 40
rieltor.ua

Без комісії для покупця! Підходить під програму єОселя, єВідновлення, 280 постанова та ін.! Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК "РЕВУЦЬКИЙ", вул.Ревуцького 54. Площа 47 кв.м. В квартирі виконаний новий ремонт в світлих тонах.Є велика лоджия. Комплекс розташований в пішому доступі від станції метро Харківська, але віддалений від проїжджої частини проспекту Миколи Бажана. Активна забудова Дарницького району посприяла розвитку інфраструктури: поруч школи, дитячі садки, супермаркети, ТРЦ та зупинки громадського транспорту, на якому можна виїхати в будь-яку іншу частину Києва. Купити продукти біля будинку можна в «Велмарті» — 6 хвилин пішки, в «Форі» — 10 хвилин пішки або у двох «Великих Кишенях Експрес», до яких 12 хвилин. За 4 хвилини можна доїхати до гіпермаркету Metro Cash & Carry. Якщо потрібні товари для дому та ремонту — 5 хвилин на авто до «Епіцентру». За 5-10 хвилин їзди на авто від комплексу «Ревуцький» або в радіусі кількох хвилин пішки від станції метро Позняки розташовані 5 торгових центрів: «Піраміда», «Паралель», «Аладдін» та inSilver. Також в пішому доступі кавярні, піцерії та суші-бари. Відвести дитину до дитячого садку можна буде пішки — 8 хвилин до дитячого садка №791, 9 хвилин до дитячого садка №149, 10 хвилин до «Оллі-Поллі», 11 хвилин до дошкільного центру №126, 15 хвилин до дитячого садка Монтессорі, дитячого садка №500, школи-садка «Абетка» та школи-садка «Зодіак». Доросліші діти зможуть ходити пішки до «Нової школи», школи №316, Гімназії міжнародних відносин та Скандинавської гімназії. Ще поблизу є «Рок школа на Позняках», курси англійської мови та Київська морська школа, де можна отримати права на катер, човен, гідроцикл або яхту. Є відеоогляд! Ключі на руках!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Ревуцького вул., 54
rieltor.ua

Продам 1к квартиру, 40,5 м2, Позняки, вул. Урлівська, 16. Дарницький р-н, вул. Урлівська,16. - Будинок у 2004 році. - Монолітно-каркасний, газоблок, утеплювач. - Квартира розташована на 14 поверсі із 16 - Загальна площа 40,5 м2, жила 17,3 кухня 8,5 м2. - З ремонтом є меблі та техніка. - Високі стелі, засклена лоджія. Санвузол роздільний. - Консьєрж. Два ліфти. - Паркування: гостьова. - Поруч з будинком є вся інфраструктура - кафе, магазини, дитячі майданчики, школа, поруч гіпермаркет NOVUS, АТБ, Сільпо, Кишеня, ТЦ River Mall. - До метро Позняки чи Оскорки близько 2-3 км. Зручне транспортне сполучення. Телефонуйте сьогодні.

ексклюзив
Урлівська вул., 16
rieltor.ua

1 кімнатна видова квартира в ЖК Зарічний, м. Славутич. Продається простора однокімнатна квартира в ЖК Зарічний, вул. Зарічна 3-а, Дарницький район. Будинок 2016 року, квартира розташована на 15-му поверсі з неймовірним видом на річку Дніпро. Загальна площа квартири 50 кв. м, включає: - Кухню-студію - Спальню - Гардероб - Просторий суміжний санвузол - Лоджія В квартирі зроблено якісний дизайнерський ремонт з сучасним переплануванням. Встановлені якісні меблі та вся необхідна вбудована техніка від провідних брендів: індукційна поверхня Bosch, духовка Whirlpool, посудомийна машина Bosch, холодильник Bosch, пральна машина та витяжка ELICA. В обох кімнатах встановлені кондиціонери, плазмовий телевізор. Комплекс має розвинену інфраструктуру: магазини, кафе, банки, салони краси, офіси, спортивні зали, дитячі майданчики та сучасні медичні клініки. До метро Славутич 5 хвилин пішки. ЖК Зарічний розташований на першій лінії Дніпра з панорамними видами та планованою набережною променадою. Ідеальне місце для комфортного проживання!

Зарічна вул., 3А
rieltor.ua

Однокімнатна квартира з ремонтом 2015-го року на Позняках! Кошиця, 4а Є відеоогляд! Загальна площа - 38,2 Площа кухні - 7,5 Житлова площа - 19 Зручний та безпечний 2-й поверх 9-поверхового будинку Ремонт робився для себе! Замінено радіатори опалення, труби, сантехніку. Мідна проводка. Дубовий паркет і кахлі. Великий засклений балкон. Всі меблі та техніка залишаються новому власникові. Поруч вся необхідна інфраструктура: - супермаркети - дві школи - Спортлайф та інші спортивні клуби - дитячий садок - Нова пошта За 10 хвилин пішки метро Позняки!

Кошиця Олександра вул., 4а
rieltor.ua

ВАУ! Є-ГЕНЕРАТОР! КРАЩА ЦІНА! БАГАТО ЧОГО ЗРОБЛЕНО ПО КВАРТИРІ! Продається 1-к квартира в ЖК Грейт з чудовим видом на місто, документам більше 3х років. тому податки будуть мінімальні. У квартирі вже проведені електрика та сантехніка, майже завершено облаштування ванної кімнати. На кухні покладена плитка, встановлено підігрів підлоги. Також є 2 кондиціонери! __ ЖК Seven розвиває прибережну зону лівого берега Києва. Комплекс складається з 6 висоток із краєвидами на Дніпро та місто. Біля будинків облаштують парк, дитячі майданчики та алеї з виходом до води. Зручна транспортна розв’язка — 3 станції метро та зупинки громадського транспорту поруч. На території побудують ТЦ, а перші поверхи будинків займуть комерційні приміщення. У пішій доступності супермаркети, ресторани, дитсадки, школи та фітнес-клуби. Є панорамні вікна, шестирівневий паркінг та дворівневі квартири з терасами. Телефонуйте і приходьте на перегляд ! (на фото дизайн проект, подаруємо його покупцю квартири (при бажанні)

можливий продаж по єОселя
Дніпровська наб., 16Д
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Київ

БЕЗ КОМІСІЇ .Продаж 1 кім. квартири в новобудові в Києві, Дарницькому районі, вулиця Драгоманова буд. 40-Е. (спец. проект 2013, монолітно-каркасний). Загальна площа квартири - 56,9 кв. м, житлова площа - 20 кв. м, площа кухні - 16,1 кв. м. Квартира розташована на 24-му поверсі 25-поверхового будинку. Дизайнерський ремонт, укомплектована необхідною меблями , ліжко, шафа-купе, технікою - телевізор, кондиціонер, кухня вбудована, варильна поверхня, мікрохвильовка, пральна машина, суміжний С/В. Розвинена інфраструктура. поруч супермаркети, школи, садочки і багато іншого. Ідеальне місце для комфортного проживання чи під інвестицію. Вартість 85 000 у.о. КОД № 21144886

Драгоманова вул., 40Е
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатна квартира у ЖК Молодіжний квартал, Осокорки за адрсою: Ващенко буд. 5. Будинок 2014 року, стіни залізобетоні, утеплена панель мін. ватою. Загальна площа: 39,9 кв. м. житлова площа 17,2, а кухні 9,5 кв. м. на 20 поверсі. Косметичний ремонт від забудовника. Квартира в житловому стані. Продаж з меблями і побутовою технікою. В квартирі є ліжко, шафа, кондиціонер, Кухня мебльована, електрична плита, холодильник, балкон не засклений. Розвинена інфраструктура, гарний краєвид. Вартість: 55 000 тисяч у.е.

ексклюзив
Ващенка Григорія вул., 5
rieltor.ua

Давно шукаєте квартиру, де можна поєднати роботу та проживання? Без комісії! Продам однокімнатну квартиру площею 60 кв. м. Харківське шосе 19а Кухня – 15,8 кв. м. Житлова площа – 33,9 кв. м. Поверх 33/33. Два санвузли, велика кухня, пральна машина, холодильник. Тут можуть знайти затишок та натхнення люди різних спеціальностей. Художники, дизайнери, архітектори, проектувальники можуть мати офіс для втілення ідей. Для модельєра може бути зал-студія для пошиття одягу. Для косметолога – косметичний кабінет. Молода пара може створити затишну та сучасну обстановку на свій смак у просторих кімнатах квартири. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує сучасний стиль. Квартира з чудовим видом на Київ. На території комплексу є все необхідне: - спортивний клуб; - магазин; - аптека; - бутіки; - кавярні; - вет-клініка; - стоматологія; - дитячі розважальні заклади; - Нова пошта; - Укрпошта; - салон квітів; - лікарня; - майстерня з виробництва ключів; - новий шкільний заклад та садок. Розвинена транспортна інфраструктура. Запрошуємо на перегляд вашої майбутньої квартири. БЕЗ КОМІСІЇ Ціна 41 000 $ 050 7777 604 Ірина

ексклюзив
Харківське шосе, 19а
rieltor.ua

Без комісії. Видова 1 кімнатна квартира студія з панорамними вікнами на озеро Вирлиця. ЖК Метро парк, вул. Камянська 127А, біля метро Вирлиця. Квартира розташована в будинку комфорту класу, на 11 поверсі 12 поверхового будинку. Загальна площа – 24 кв. м, житлова – 19,1 кв. м. Панорамні вікна з видом на озеро. Ремонт виконаний з використанням якісних матеріалів, додатково утеплена. Квартира з меблями, побутовою технікою, готова до комфортного проживання. Ідеальна як для власного житла так і під орендний бізнес.

ексклюзив
Камянська, 127а
rieltor.ua

Без % Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Great, на Дніпровській набережній 15 К, Лівий берег. З правом власності (податки свої платимо). Квартира розташована на 17 поверсі 26 поверхового будинку. Вдале планування - окрема кімната, простора кухня, окрема гардеробна. Загальна площа - 48,2 м кв., житлова -15,3 м кв., кухня - 17,6 м кв., гардеробна - 4,3 м кв. Ремонт - після будівельників. Зручна вхідна група - охорона, відеонагляд, три швидкісних ліфти, підземний паркінг (спуск на ліфті). ЖК Great - Комплекс комфорт-класу, з власною доглянутою територією, парковою зоною, дитячими та спортивними майданчиками. Метро Осокорки в пішій доступності (15-20 хвилин). Оптимальна відстань від центру Києва, сучасна транспортна розвязка, достатня кількість обєктів інфраструктури, ТРЦ РіверМолл, поряд парк на набережній Дніпра, мальовничі краєвиди на Правий берег столиці.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Дніпровська набережна, 15к
rieltor.ua

#114899 Власник розглядає пропозиції з продажу по постановах від держави (безготівковий розрахунок) Дана квартира підходить під орендний бізнес, здача від 14000 грн/місяць. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - централізована та бойлер. Опалення центральне. Низькі комунальні тарифи. Продам затишну теплу повноцінну 1 кімнатну квартиру біля метро Харківська за адресою: Харківський масив, вулиця Братства Тарасівців , будинок 5Б, яка розташована на 9 поверсі 9 поверхового будинку. Є техповерх. Будинок 1985 року побудови. Цегла. Висота стелі 2,55м. Квартира з гарним ремонтом, частково обладнана необхідною технікою. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. Є комора в коридорі, є балкон, південно-західна сторона, у квартирі після ремонту ніхто не проживав. Дуже красивий вид з вікна. Чудова інфраструктура. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, до метро Харківська пішки 5 хвилин. КОМІСІЯ 4% за фактом підписання договору купівлі-продажу.

Братства тарасівців вул. (Декабристів), 5Б
rieltor.ua

Продаж від власника, без комісії. Ідеальна для ІТ-спеціаліста. Можливість підєднання до 6 статичних ІР адрес 1GB Продається чудова, простора та світла однокімнатна квартира в ЖК Традиція (від Інтергал Буд), 50,1 м2, 19/25 поверх, за адресою Олени Пчілки ,3Д Дарницький район. . Комплекс комфорт класу, дому 4 роки, гарне ОСББ, дім доглянутий, ввічливі сусіди, дуже затишне місце! Квартира простора, кімната 18,3 м2, кухня-студія 16,9 м2. З кухні вихід на засклену лоджію. Є багато місць для зберігання. Санвузол суміжний, є тропічний та гігієнічний душ. В квартирі є все необхідне для проживання. Комплекс з закритою територією. охорона та відеоспостереження, безкоштовний паркінг для мешканців та гостей. В будинку є генератор. Поряд зупинка транспорту, да ст метро Позняки 5-7 хвилин. Великий ТРЦ АШАН Рів Гош, дит садки, школи, магазини, кавярні, озеро з міським пляжем. Розглядаю продаж за державними програмами, готівкову та безготівкову форму розрахунку, криптовалюта. Запрошую на перегляд!

власник
можливий продаж по єОселя
генератор
Пчілки Олени вул., 3Д
rieltor.ua

Продам шикарну 1-кімнатну квартиру.Р-н Осокорки Позняки. Вул Княжий затон 17б, 9 поверх 9-ти поверхового будинку, є повноційнний технічний поверх. Квартира зовні по периметру утеплена. Загальна площа 38 м2. Кухня - 7, 6 м2. В квартирі зроблено гарний ремонт з якісних матеріалів. Поміняна вся проводка і сантехніка. Укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Новий двох спальний диван з ортопедичним матрасом,пральна машинка, мікрохвильова піч, телевізор і т. д. Встановлено металопластикові склопакети. Все залишається. ГАЗОВА ПЛИТА! Чистий підїзд. Привітні сусіди. Чудово розвинена інфраструктура. В безпосередній близькості є: школа, дитячий садок, поліклініка, лікарня, аптеки, магазини, супермаркети, ТРЦ, дитячі та спортивні майданчики, Нова пошта, відділення банків, кавярні та ресторани, річка Дніпро, тощо. Чудова транспортна розвязка. Поруч зупинки громадського транспорту. До метро Осокорки та Позняки 8 хвилин пішки. Зручна автомобільна розвязка. Без проблем можна виїхати на авто в любому напрямку. Шикарна квартира у чудовому місці. Прекрасне місце для життя або під арендний бізнес. Квартира готова до продажу. Телефонуйте. Перегляди за домовленістю, ключі на руках.

ексклюзив
Княжий Затон вул., 17Б
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири за адресою Срібнокільська, 20 19 поверх 20 поверхового будинку (квартира в двох рівнях) В Квартирі зроблено капітальний ремонт: Повністю укомплектована всіма меблями і побутовою технікою. Стан - відмінний. Поруч ТРЦ «Аркадія», ТРЦ «Рівер молл», розвинена інфраструктурачі транспортна розвязка. Поруч школи та дитячі садочки. Співпрацюємо зі всіма соціальними програмами: Є-Оселя, Є-відновлення, постанова 179, 266, 280, 600, внутрішньопереміщені особи, житло для учасників АТО. Телефонуйте 050-279-56-69 Мар"яна

Срібнокільська вул., 20
rieltor.ua

Продаж 1-но кімнатної квартири, вул. Камянська, 6, ЖК Метрополія, Дарницький р-н, Лівий берег. Знаходиться на 5 поверсі 25-ти поверхового будинку. Загальна площа – 31,4 кв.м2, житлова кімната 11,5, кухня 11 кв.м2, санвузол сумісний. Квартира у хорошому житловому стані, ремонт 2018 року, стелі 2.8 м. У квартирі залишається шафа-купе, кухня, душова кабіна, інші меблі та техніка за домовленістю. Панорамне вікно з видом на озеро Вирлиця. В житловому комплексі своя огороджена територія з дитячим майданчиком зоною відпочинку, фонтаном, альтанками. В будинку конс’єрж, відеоспостереження, охорона. Розвинена інфраструктура: садки, школи, дитячі майданчики, в пішій доступності магазини Сільпо, Велмарт, ринок, АТБ, Парк Партизанської слави, Парк Інтернаціоналістів, садки, школи, дитячі заклади поза шкільною освітою, доросла та дитяча поліклініки, кафе, пошта, банк. Зручна транспортна розвязка, до метро Вирлиця 270 м., Бориспільська 1 км., зупинка громадського транспорту за 500 метрів. Вартість: 57000 у.о. Без комісії.

ексклюзив
Камянська вул. (Дніпродзержинська), 6
rieltor.ua

.Продається 1к. кв. у Дарницькому районі за адресою Драгоманова, 18. Квартира знаходиться на 8-му поверсі 10-поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири становить 38,5 кв. м. У будинку є газ. Квартира складається з однієї кімнати (12,5 кв. м), кухні (6,2 кв. м), коридору (7,9 кв. м) і обєднаного санвузла 3,3м кв. До квартири прилегає велика лоджія на всю довжину квартири 8,6м кв. На вікнах в кімнаті встановлені склопакети, вхідні двері металеві. У кімнаті підлога вкрита лінолеумом, в коридорі та на кухні - плитка. На стінах кухні також є плитка. Квартира не кутова, дуже тепла, є тамбур , порядні сусіди. Фотографії відповідають реальному стану квартири. Будинок побудований у 1994 році, чистий підїзд, встановлено домофон. Двір тихий та зелений, є дитячі майданчики. Район має розвинену інфраструктуру та зручну транспортну розвязку. Станція метро "Позняки" знаходиться в 15 хвилинах ходьби. Звертайтесь для отримання додаткової інформації, та для організації перегляду. Степан.

Драгоманова вул., 18
rieltor.ua

Продаж онокімнатної квартири в ЖК Позняки 4а за адресою : вул. Драгоманова, 2А. Розташована на 21 поверсі. Квартира з новим Дизайнерським ремонтом - ніхто не жив, все нове. Вхідні двері дуже товсті з внутрішньої сторони накладка з дерева під стиль внутрішніх дверей. Гардеробна з дзеркалом з однієї сторони. Ліжко у спальні з натуральної білої шкіри. У спальні та у кухні декор з коштовної деревини в 3D. Дизайнерські світильники , багаторівневе освітлення (економне). Кухня зроблена до стелі і дуже вмістка. Стільниця, фартух у кухні і ванній кімнаті з кварцового каменю. Уся фурнітура Blum. Техніка вбудована- уся, нова, не користувалися. Пароварка+ мікрохвильова піч, холодильник Bosch, посудомийна машина Bosch, пральна машина з сушкою Electrolux , індукційна варочна, витяжка . Стіл розкладний скло і метал плюс чотири стільця в білої шкірі. Диван розкладний Blanche з італійською розкладушкою з матрцем. Телевізори з вай фай. Душоваий простір дуже просторий з тропічним душем Hansgrohe. В ванній кімнаті дуже в містка шафа з вбудованими корзинами для білизни. Змішувач з білою керамікою Hansgrohe. Бойлер Atlantic Steatite Cube. В усіх приміщеннях ,окрім спальні, підігрів полу Nexans зонально, три зони підігріву. Два инверторні кондиціонери Cooper&Hunter. У квартирі вже проведений вай фай. На опалення, воду є лічильники.. Будинок дуже теплий.Планують встановити генератор. У пішому доступі великий ТЦ , Ашан, АТБ, KFC, Новус, школи та дитячі садочки, озеро " Сонячне". До станції метро Позняки 10 хвилин на тпрнспорті, 15 хвилин пішки до залізничної станцій Дарниця . Також закрита стоянка під ТЦ і багато відкритих, а також є поряд багаторівнева стоянка.

генератор
Драгоманова вул., 2а
rieltor.ua

Продається дуже гарна та світла 1 кімнатна квартира по вул. С. Крушельницької 13, до ст. метро Харківська -10хв. пішки, до метро Позняки -18хв пішки. 
 Будинок 2017 року побудови, монолітно-каркасний. 
Площа: 38 м2 Поверх: 21/26

 В квартирі зроблений якісний ремонт, використані дорогі матеріали та якісна техніка. Вбудована кухня, плита та духова шафа, витяжка, холодильник, лоджія засклена та утеплена, пральна машина-автомат, бойлер. Зручний диван, в кімнаті є кондиціонер. В будинку ОСББ. 
Встановлюють генератор на вантажний ліфт, подачу води і опалення (як резервний у випадку блекауту). 

 Зручна інфраструктура: поруч метро, озера з парками, пляжі, бігові доріжки, маркети (АТБ, Велика Кишеня, Метро, Епіцентр), садочки, школи, ліцей. Будинки розташовані таким чином, щоб у кожній квартирі були видові вікна. Перед будинками облаштоний дитячій майданчик, місця для відпочинку та доріжки для прогулянок.

можливий продаж по єОселя
генератор
Крушельницькой Соломії вул., 13
rieltor.ua

Без комиссии!!! Предлагается 1-но комнатная квартира, 4 минуты ПЕШКОМ метро "Осокорки", расположена в комплексе "Південна Брама", 2012 года постройки. Общая площадь 51.4 кв.м, комната 21.4 кв.м, кухня 12,1 кв.м. Балкон из кухни застеклен. Окна на Ю-З, в тихий уютный двор. Капитальный ремонт 2015 года. Дом – кирпичный, полы – паркет и плитка (с подогревом). Продажа с мебелью, встроенной кухней и бытовой техникой, бойлером на 80 литров, стиральной машиной, кондиционером. Заходи, живи и радуйся. Консьерж, 3 лифта -2 пассажирских, 1 грузовой. Чистая продажа. Є-відновлення – готвы. Цена – 95000у.е Без комиссии!!!

ексклюзив
Дніпровська наб., 26к
rieltor.ua
1 - 24 з 1 137 результатів