Пропонується до продажу 3 кімнатна квартира в будинку бізнес класу ЖК Парк Хол Горький на зручному 3 поверсі 13 поверхового цегляного будинку! Двостороння, має гарне, функціональне планування: кухня-вітальня, 2 окремі кімнати, 2 санвузли, велика та функціональна гардеробна та засклений балкон! Якісний ремонт. Квартири максимально мебльована та укомплектована усіма необхідною технікою. Броньовані двері, вмістка вхідна група. Додатково є 2 паркомісця по 18.000$!

можливий продаж по єОселя
Антоновича вул. (Горького), 131
rieltor.ua

В квартирі виконаний якісний авторський ремонт, продуманий до найдрібніших деталей кожного куточка для комфортного і затишного проживання. Для ремонту та оздоблення оселі використовувались високоякісні матеріали відомих виробників, так як затишок і комфорт створювався саме для себе на довгі роки проживання. Квартира повністю укомплектована сучасними м`якими меблями – в спальні ліжко Blest з ортопедичним матрацом та зручним підйомним механізмом та величезною нішею для зберігання речей, розкладний диван та розкладне крісло бренду Roshe (виготовлені з найвищої категорії тканин) з ортопедичними матрацами та додатковою нішею для зберігання речей, дитяча кімната з ніжними білими меблями Верес та ортопедичним матрацом, а також окремою зоною для навчання турецького бренду дитячих меблів Cilek. Квартира оздоблена корпусними негроміздкими підвісними меблями під спец. замовлення в єдиному стилі, практично новою побутовою технікою відомих світових брендів, має дві вмістовні вбудовані шафи-купе з дзеркалами, кондиціонери Cooper&Hunter у кожному приміщенні з можливістю управління через мобільний телефон, якісно виконану теплу підлогу по всій квартирі, італійський ГАЗОВИЙ котел з проточною системою нагріву гарячої води (яка необмежена в кількості) та дуже економним автономним опаленням (мінімум вдвічі дешевшим в порівнянні з міськими тарифами), яке самостійно контролюється, не залежачи від міських комунальних термінів підключення. В цілому, ремонт, оздоблення та меблі були створені в квартирі з втіленням багатьох омріяних ідей мати якісне комфортне функціональне житло, де для кожної речі буде передбачене своє місце, та де кожна кімната наповнена затишком та любов’ю, а життя для власників такої оселі буде безтурботним на протязі багатьох років.

Писаржевського академіка вул., 8
rieltor.ua

Здановської Юлії (Ломоносова), 71г, Сонячна брама, 3 окремі кімнати та кухня студія! БЕЗ КОМІСІЇ! Встановлений генератор на подачу води!!! ЖК бізнес класу Сонячна Брама. Квартира з авторським ремонтом, простора, затишна. Планування: три спальні (дві дитячі кімнати), господарська спальня та велика кухня вітальня. Є два санвузли. Гардеробна кімната. Квартира обладнана всією необхідною технікою та меблями, встановлені теплі підлоги. ЖК "Сонячна брама", територія комплексу закрита, під охороною, у кожному будинку відеоспостереження, поряд супермаркет "Novus", школи, дитячі садочки, парк, ст.М "Виставковий центр"- 5 хвилин пішки. Телефонуйте, домовимся на перегляд в зручний для вас час.

ексклюзив
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 71г
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Без комісії! Продажа 3х кім.квартири Вул. Велика Васильківська 114 7/7 пов. 52/36/6. Каартира розташованна в центральній частині міста, до м. Палац Україна 1 хвилина. Теплий цегляний будинок, світла, затишна квартира з функціональним плануванням, чистий під’їзд, зелений двір, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, парк, чудова транспортна розвязка. Ідеально підходить для життя, в оренду, офіс. Відмінна інфраструктура, чудове транспортне сполучення. До ТРЦ Оушен Плаза та ст.М "Палац Україна" - 3 хв. Ціна 75000 у е .Без коміс. Без доручень.

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 114
rieltor.ua

Без комісії. Єоселя! У продажу 3 кімн. квартира в ЖК Кришталеві джерела за адресою вулиця Метрологiчна, 15А Загальна площа квартири 85кв.м., кухня – 15 кв.м. Поверх 7/10пов. 2х стор. Формат квартири: простора кухня, три окремі кімнати, два санвузла, балкон. Ремонт робився для себе з використанням кращих сучасних матеріалів,тепла підлога : кухня,коридор,сан/вуз..Всі меблі виготовлялись під замовлення з матеріалів европейских брендів встановлена вся техніка: пральна машина, бойлер, вбудований холодильник, посудомийка, телевізор. Лоджия утеплена. Квартира розташована на 7пов. в 9-ти повирховому будинку з ліфтом. На території комплексу є охорона, здійснюється відеоспостереження та патрулювання, в’їзд тільки для мешканців ЖК, паркування авто на території. Розвинена інфраструктура району: магазини (NOVUS, Фора), школа, кав‘ярні, приватні клініки та ін. Недалеко по окружній ТРЦ “Республіка”, Епіцентр, Метро. Найближче метро – «Теремки»(10 хвилин), до центру міста на авто – 20 хвилин. Ціна 135000 у е Без комис. Більше 3х.років.

можливий продаж по єОселя
Метрологічна вул., 15А
rieltor.ua

Без Комісії. До продажу пропонується простора квартира без ремонту у центрі столиці, вул. Володимирська 86, комплекс бізнес-класу RESIDENT Concept House. Клубний будинок із сучасною архітектурою, яка гармонічно вписується у загальну картину центру столиці, обмежена кількість квартир, розумний підхід до благоустрою внутрішнього простору - все це основні переваги RESIDENT Concept House. Обираючи Resident ви щоденно будете насолоджуватись перевагами сучасного мегаполіса: насиченою інфраструктурою, зручною транспортною розв"язкою, близьким розположенням архітектурних пам"яток столиці та тихим центром Києва. Квартира знаходиться на 9-му поверсі та має функціональне планування: простора кухня-вітальня майже 45 м.кв., дві окремі спальні , два санвузла, висота стелі 3 м. Має прекрасні видові характеристики, з усіх кімнат відкритий вид на місто. Будинок побудований з червоної цегли, вентильований фасад, презентабельна вхідна група, відеоспостереження на поверхах та по зовняшньому радіусу будинку, встановлені лічильники на тепло та світло (світла на квартиру заходить майже 20 кВт). Загальна площа 108 м.кв., є відеоогляд обє"кту. У будинку є підземний паркінг на 42 авто, місце в якому можна придбати за окрему плату. Всього у будинку 66 квартир. Опалення централізоване. Є відеоогляд. Продаж по переуступці. Приваблива ціна - 295 000 $.

ексклюзив
Володимирська вул., 86
rieltor.ua

3-кімнатна квартира (83 м2) з дизайнерським ремонтом в ЖК "Республіка" (Respublika). Загальна площа 83м2. Поверх 8/9. Квартира складається: - простора кухя-вітальня (35 м2); - мастер спальня зі своїм санвузлом; - дитяча кімната; - гостьовий санвузол; - просторий балкон для барбекю. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою та має все необхідне для заселення. Сантехніка Італія Catalano, Fiore. Побутова техніка BOSCH. Яксіні меблі (Blanche, Zegen). Усі столешні з камню (кварц та мармур). Тепла підлога (кухня та санвузли). На кухні внутрішньопідлоговий конвектор. Авторська гіпсова панель у вітальні. Двері скритого монтажу, покращеної звукоізоляції. Корпусні меблі з AGT, EGGER, Blum. Один з найкращих ЖК у Києві. Закрита территорія. Розвинена інфраструктура: футбольне поле, тенісні корти, баскетбольні майданчики, зони TRX, барбекю зони, відкритий басейн (літо 2024 р.), багато кафе та магазинів. ТРЦ "Республіка". Гарні спортивні та дитячі майданчики. Можливий варіант продажу через Є Оселя. Ціна 225 000$ Без комісії.

власник
можливий продаж по єОселя
Теремківська вул., 4а
rieltor.ua

Зниження ціни на 50т $ , Продаж Без комісії 3к квартири, Голосіївський проспект 68, Голосіївський район, метро Голосіївська. Можлива розстрочка без переходу права власності та без заселення до остаточного розрахунку. Квартира розташована на 4 поверсі 20 поверхового будинку. Загальна площа 122 м2, житлова 78 м2, кухня 13 м2. Виконано якісний ремонт. У квартирі після ремонту ніхто не мешкав. Тихо вікна у двір. Є можливість зробити великий тамбур на дві квартири. Планування: Кухня-їдальня (студіо) 43м2, 2 спальні 20м2 та 30м2, 2 санвузли 2м2 та 10м2 з джакузі, балкон 8м2. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями італійського виробництва, а також побутовою технікою. Встановлено кондиціонери, пральна машина, телевізор, вбудована техніка на кухні, джакузі. Також є підігрів підлоги. Вхідні двері броньовані, міжкімнатні двері деревяні. Покриття підлог-паркет, плитка. Вікна металопластикові, вид з вікон на місто та тихий двір. Комунікації: опалення та водопостачання централізоване, газу немає. Підігрів води – бойлер. У будинку є підземний паркінг, відкрита парковка, консьєрж, 2 ліфти. Укриття у дворі будинку, за 50 метрів. Добре розвинена інфраструктура. Парк та озера через дорогу. У пішій доступності метро Голосіївська, парк Голосіївський, супермаркет та Спортлайф у сусідньому будинку, ресторани, поліклініка, дитячий садок, гімназія. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок: 1) Є-оселя (єОселя), єВідновлення, Сертифікат, 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інші)

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 68
rieltor.ua

Без % Продажа трехкомнатной квартиры, 72 м кв, 5 этаж 12ти этажного кирпичного дома, ул Антоновича 166, Голосеевский район Квартира состоит из двух спален, гостиной и кухни 12 м. В 2016 году выполнен дизайнерский ремонт известной компанией ComfortDeluxe с использованием качественных материалов. Продажа вместе с мебелью и техникой, что позволяет Вам сразу переехать и комфортно жить Для Вашей безопасности установлена сигнализация Дом располагается в 8 мин ходьбы от станции метро Лыбедская. Также рядом ТРЦ Ocean Plaza, супермаркет, школа, садик, кафе и рестораны. Удобная транспортная развязка. А для собственного автомобиля есть парковка во дворе Документы готовы к продаже Без комиссии для покупателя

ексклюзив
Антоновича вул. (Горького), 166
rieltor.ua

Пропонуємо до вашої уваги виняткову 3-кімнатну квартиру з авторським ремонтом, виконаним у 2022 році, в житловому комплексі "Respublika" на вулиці Теремківська 4а, Київ. Загальна площа квартири становить 89м2 Ремонт у цій квартирі був виконаний з особливою увагою до деталей та з використанням високоякісних та брендових матеріалів. Цей ремонт був створений для комфортного та довгострокового проживання. Квартира повністю оснащена сучасною побутовою технікою, що робить її готовою до негайного використання. Тут на Вас чекає підігрів підлоги, система рекуперації повітря, кондиціонери Cooper&Hunter, сенсорні вимикачі, панорамні вікна, система фільтрації води, відеоспостереження, система сигналізації та брендова сантехніка. Усі лічильники встановлені та працюють у повному обсязі. Комплекс "Respublika" пропонує закриту та безпечну територію з усією необхідною інфраструктурою. Поруч знаходиться ТРЦ "Республіка" для шопінгу та розваг. Станція метро "Теремки" всього за 300 метрів від будинку, що забезпечує зручний доступ до центру Києва. В найближчому околиці є дитячі садки та школи, що робить це місце ідеальним для сімей з дітьми. Цей житловий комплекс класу комфорт надає наземне паркування, безліч магазинів, кафе, ресторанів і центрів, що розвивають, прямо на своїй території. Для забезпечення теплоізоляції використана мінеральна вата та вентильовані фасади. Опалення централізоване. Висота стель у квартирі складає 2,8 метри. Ця квартира - це унікальна можливість знайти житло з високими стандартами якості, сучасними зручностями та прекрасним розташуванням у самому центрі Києва. Не втратьте свій шанс стати власником цієї перлини у мальовничій столиці України. код: 3 1 5 9 1 7 3 4 0 5 4 7

Теремківська вул., 4а
rieltor.ua

Житлові комплекси у Київ

Єоселя! Без коміс! У продажу 3х кімн. квартира в ЖК Кришталеві джерела за адресою вулиця Метрологiчна, 11-А, Загальна площа квартири 90кв.м., кухня – 17кв.м. ( газ). Поверх 6/9 пов. Вікна на дві сторони. Три окремі кімнати. Паркет, змінили всі вікна після забудовника, підігрів полу.санвуз.окремий. Ремонт робився для себе з використанням кращих сучасних матеріалів. Всі меблі виготовлялись під замовлення з матеріалів европейских брендів. Шикарна спальня. Світла дуже затишна і комфортна квартира. Квартира під охороною. Квартира розташована на 6 пов. в 9-ти повирховому будинку з ліфтом. На території комплексу є охорона, здійснюється відеоспостереження та патрулювання, в’їзд тільки для мешканців ЖК, паркування авто на території. Розвинена інфраструктура району: магазини (NOVUS, Фора), школа, кав‘ярні, приватні клініки та ін. Недалеко по окружній ТРЦ “Республіка”, Епіцентр, Метро. Найближче метро – «Теремки»(10 хвилин), до центру міста на авто – 20 хвилин. Ціна 165 000 у е. Без комис. Більше 3х.років. Один власник,в Україні. Без прописаних.

можливий продаж по єОселя
Метрологічна вул., 11А
rieltor.ua

Продается эксклюзивная 3-х комнатная квартира в самом сердце Киева, в роскошном жилом комплексе CHICAGO Central House. Квартира площадью 83 м2 расположена на 15-м этаже из 24. Удобная планировка создает атмосферу комфорта и пространства. Современный ремонт придает жилью свой личный стиль. Просторная кухня-гостиная создает идеальное место для встреч с семьей и друзьями, а две отдельные спальные комнаты обеспечивают приватность и уют. Тщательно продуманный интерьер, в котором использовано множество эксклюзивных деталей. Каждый уголок жилья насыщен стилем и неповторимой атмосферой. В квартире находится много элементов ручной работы и крафтовая мебель, что придает ей уникальный характер. От изысканных декоративных подушек до элегантных светильников – каждая деталь выбрана с вниманием к дизайну и изысканности. Квартира полностью укомплектована бытовой техникой, чтобы вы могли наслаждаться комфортом с первого дня. Круглосуточное видеонаблюдение и система персонального доступа гарантируют высокий уровень безопасности. Кроме того, ваш дом стал умным – от системы управления освещением до зоны климат-контроля, все под контролем. Покупатель получит доступ ко всем зонам комплекса – рецепции и лобби, где круглосуточный консьерж сервис готов удовлетворить ваши потребности. 3 1 5 9 1 7 3 5 3 7 1 7 Продається ексклюзивна 3-кімнатна квартира в самому серці Києва, в розкішному житловому комплексі CHICAGO Central House. Квартира площею 83 м2 розташована на 15-му поверсі з 24. Зручне планування створює атмосферу комфорту та простору. Сучасний ремонт надає житлу вишуканість та стиль. Простора кухня-вітальня створює ідеальне місце для зустрічей з родиною та друзями, а дві окремі спальні кімнати забезпечують приватність та затишок. Ретельно продуманий інтерєр, в якому використано безліч ексклюзивних деталей. Кожен куток цього житла насичений стилем та неповторною атмосферою. У квартирі знаходиться багато елементів ручної роботи та крафтової меблі, що надає їй унікальний характер. Від найвишуканіших декоративних подушок до елегантних світильників - кожна деталь обрана з увагою до дизайну та вишуканості. Квартира повністю укомплектована необхідною побутовою технікою, щоб ви могли насолоджуватися комфортом з першого дня. Цілодобове відеоспостереження та система персонального доступу гарантують вам високий рівень безпеки. Крім того, ваш дім став розумним - від системи управління освітленням до зони клімат-контролю, все під контролем. Покупець отримає доступ до елітних зон комплексу - рецепції та лоббі, де цілодобовий консьєрж сервіс готовий задовольнити ваші потреби. 3 1 5 9 1 7 3 5 3 7 1 7

Антоновича вул. (Горького), 44
rieltor.ua

Без комісії Продам 3к квартиру ЖК Метрополіс вул. Академіка Заболотного ,1a Голосіївській район, Правий Берег. Будинок монолітно-каркасний. Новобудова 2021 року. Право власності отримано. Видовий поверх 28 поверсі з 34. Шикарний вид на місто. Панорамні вікна. Загальна площа 93 м2. Функціональне планування: -три окремі спальні (одна з місцем під кабінет) -гардеробна -постірочна -кладова -два санвузли -кухня-вітальня 24м2 . Ця квартира вмістить велику родину! Ви з задоволенням можете -фантазувати над приготуванням страв на кухні з понарамними вікнами. -спостерігати неймовірні краєвиди за філіжанкою кави, на хвилинку відволікшись від буденних справ. -приймати рідних, близьких, гостей. Родзинкою даного комплексу, від надійного забудовника DIM, -є ландшафтний парк -дизайнерська лобі зона, яка відповідає заявленому бізнес-классу, -місця для заняття спортом та відпочинку. Індивідуальне опалення (в кожній квартирі свій котел). Консєрж-сервіс, відеоспостереження. На території є підземний паркінг, який також слугує як укриття, місця для наземного паркування, сучасний дитячий майданчик. Розвинена інфраструктура району : -Іпподром, де ваші діти зможуть займатись верховою їздою; -дитячи садочки, школи; -великий торговельно-розважальний комплекс Республіка. До центру Києва 15 хвилин на авто. Ми готові розглянути покупців по державній програмі єоселя, євідновлення, постанова 280 Коли буде повноцінно відновлена метро Теремки-ціни зростуть! Не гайте час та життя, воно безцінне! Телефонуйте та придбайте таке бажане житло ! Подарунок: дизайн-проєкт та наявні матеріали для ремонту.

можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 1а
rieltor.ua

Продається 3х кімнатна квартира за адресою Голосіївський проспект 82. Квартира знаходиться на низькому поверсі, є ГАЗ. У квартирі 3 окремі кімнати, Гардеробна кімната, санвузол роздільний, квартира двостороння, 2 балкони, один з них засклений. У квартирі виконано якісний ремонт, замінено проводку, труби, стояки, в кімнатах на підлозі паркет, в коридорі і на кухні ламінат. Добре розвинена інфраструктура, салони краси, супермаркети, ТЦ. Поруч є школи, садки, спортзал, Голосіївський парк. Відмінна транспортна розвязка, до найближчих станцій метро Голосіївська 10 хвилин пішки, зупинка громадського транспорту знаходиться біля будинку. Квартира готова до продажу, документам більше 3х років, власник в Україні. Запрошуємо на показ. ID: 79381

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 82
rieltor.ua

Пропозиція без комісії. Голосіївський район. Продаж просторої 3к квартири по проспекту Глушкова 9В. Загальна площа-106,3 кв.м, житлова-50,63 кв.м, кухня-18,32 кв.м. Найкращий поверх 2 з 25, висота стелі-2,7 м Дизайнерська 3-кімнатна квартира повністю укомплектована. Прокладали нові якісні труби опалення, замінені усі труби водопостачання (фітінгова система), замінена електропроводка, кожна ділянка окремо виведена на розподільчий щиток, нові батареї з індивідуальним керуванням температури. Змінені вікна на якісні 7-ми камерні з австрійською фурнітурою. -простора кухня (18,23 кв.м.) в наявності вся необхідна побутовою техніка Bosch (духова шафа, варильна поверхня, вбудований холодильник, мікрохвильова піч, посудомийна машина, витяжка) та якісні екологічні меблі. - 2 санвузли в імпортному кахелі з підігрівом підлоги, з системою захисту від потопу (4 точки встановлення електродатчиків), 5-ти ступенева очистка води з системою "Зворотній осмос". Встановлено 2 бойлери для підігріву води (50л,100 л) з системою переходу на 1 бойлер в разі виходу з ладу одного. - простора комора для зберігання речей, велика гардеробна з безліччю полиць. - вітальня (19,83 м.кв) з необхідними меблями. - спальня (12,84 м.кв) з великим ліжком- лакований дуб з підйомною системою та ортопедичним матрацем. - укомплектована дитяча кімната (17,96 м. кв) з замками захисту від дітей. - 3 кондиціонери CH, які працюють на обігрів при відсутності опалення і вивід під четвертий. Всі меблі в квартирі зроблені з екологічних матеріалів. Встановлені датчики охоронної та пожежної сигналізації. В будинку є глибокий підземний паркінг, який облаштовано під укриття. Будинок монолітно-каркасний знаходиться в тихому місці на масиві Теремки-1 з закритою територією, охороною, шлагбаумом, необхідними магазинами. Вся потрібна інфраструктура поруч: школи, дитячі садки, парк ВДНГ(3 хвилини і своя калітка до входу), парк Феофанія, Пирогово, ТРЦ Магелан, Республіка, Епіцентр Гарна транспортна розвязка: метро Теремки, Іподром, поруч зупинка громадського транспорту. За більш детальною інформацією телефонуйте та приходьте на перегляд! З повагою, Ольга.

ексклюзив
Глушкова академіка просп., 9В
rieltor.ua

Видова 3-кімнатна квартира (106 кв.м.) в ЖК "Chicago Central Hoyse" вул. Антоновича 44. (на фото рендер) Квартира з якісним ремонтом з дорогих матеріалів в витриманих та теплих тонах. Встановлено всі необхідні меблі та техніку від провідних виробників. З вікон відкривається чудовий вид на місто. У квартирі зручне планування: кухня-вітальня, спальня, гардероб, 1 санвузл (ванна та душ), Житловий комплекс "Chicago Central House" розташований на закритій території з цілодобовою охороною і відеоспостереженням. У будинку презентабельний хол і консьєрж. Розвинена інфраструктура: школи, дитячі садки, ВНЗ, ресторани, бутіки, і багато іншого. Зручна транспортна розвязка. У пішій доступності станції метро.

власник
можливий продаж по єОселя
Антоновича вул. (Горького), 44
rieltor.ua

Пропоную Вам придбати неймовірну квартиру з історією, яка належала відомому українському поету і народному артисту! Квартира розташована в затишному Печерському р-ні з розумним плануванням: 2 окремі спальні кімнати, кухня вітальня, суміжний санвузол, засклений балкон! Кімнати мебльовані, встановлені кондиціонери. Кухня вітальня зонована та повністю обладнана усім необхідним: газова поверхня, витяжка, духова шафа, холодильник, посудомийна машина. Також в наявності пральна машина, бойлер та неймовірно вмістка шафа-купе для зберігання дуже великої кількості речей! Квартира, яка має неймовірну енергетику, яка робилася з великою любовю і в якій продумано все до жодних дрібниць! Ключі на руках!

Микільсько-Ботанічна вул., 17/4
rieltor.ua

Продам квартиру, под ремонт, правильной формы в отреставрированном доме с лифтом. Высота потолка - 3,7 метра. Перекрытия - железобетонные. Стены - кирпичные. Чистый подъезд. Рядом метро Льва Толстого, Олимпийская, Палац Украина. В пешей доступности парк им. Тараса Шевченко, ботанический сад им. А.В.Фомина. ТРЦ Гулливер, ТРЦ Олимпийский, ТРЦ ЦУМ.

Антоновича вул. (Горького), 24
rieltor.ua

Продаж ексклюзівної квартири с евроремонтом ЖК Граф Толстой. Велика кухня вітальня повністю укомлектована всім, дві окремі спальні, 2 с/у душова і вана, гардеробна. Квартира дуже світла. Поруч Ботанічний сад, Прекрасний від із окон. Є два паркомісця входять у вартість. Продаж/Велика Житомирська/Софіївська/Володимирська/Рейтарська/Центр/Продаж квартири/Історичний центр/Пушкінська/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золоті Ворота/Університет/Десятинна/Андріївський узвіз/Хрещатик/продажа/Большая Житомирская/Софиевская/Владимирская/Рейторская/Центр/Продажа квартиры/Исторический центр/Льва Толстого/Гончара/Франка/Золотые Ворота/Университет/Десятинная/Андреевский спуск/Крещатик/Пушкинская

Льва Толстого вул., 39
rieltor.ua

3-кімнатна видова квартира 102,5 м2 з дизайнерским ремонтом! ЖК "Голосіїво". Вул. Голосіївська, 13Б в пішій доступності дві станції метро: Деміївська та Голосіївська. Дуже зручна транспортна розвязка. Розвинена інфраструктура Житлового Комплексу, є все необхідне, магазини, кавярні,фітнес клуб. Поруч Голосіївський парк! Цегляний теплий будинок, будівля 2008 року. Товщина стін - 40 см. Висота стелі - 2,73 м. Планування квартири: світла та затишна кухня-вітальня з зонуванням. Спальна кімната з гардеробом та великою ванною кімнатою. Велика дитяча кімната, гостьовий санвузол з душем. Також є окрема пральна кімната. Квартира в гарному стані, тепла, затишна та варта вашої уваги! Дзвоніть для перегляду!

Голосіївська вул., 13Б
rieltor.ua

Найнижча вартість: 3-4к квартира загальною площею 111м, розташована на 10/24п за адресою Антоновича Володимира 109 Голосіївський центр. Квартира із функціональним плануванням: простора кухня-вітальня та дві повноцінні спальні. При необхідності можна перепланувати і зробити три спальні. Вікна виходять в сторону Антоновича та у двір. ЖК Володимирський комплекс бізнес класу. У комплексі презентабельна вхідна група, консьрєж, висота стелі 2.7м, підземний паркінг ( доступ із ліфта). Поруч із будинком розташована вся інфраструктура необхідна для комфортного проживання.

можливий продаж по єОселя
Антоновича вул. (Горького), 109
rieltor.ua

Продаж 3 кімн. шикарної квартири по вул. Саперно-Слобідська 8, в Голосіївському р-ні Києва, з меблями та технікою. Загальна площа 94м2, житлова 53м2, велика, сучасна кухня 15,2 м2. Зручний поверх 11, 17 поверхового будинку. Теплий монолітно-каркасний будинок( цегла ) 2007 року Планування: - дві спальні (15 м2, 16.5 м2) - простора вітальня з затишним диваном , телевізором та шафою 21 м2 - два сан вузли (ванна та душова) - кухня з обіднім столом - 2 балкони - техніка та сантехніка провідних світових брендів Є власна шафа з ключами в тамбурі. Гарні, доброзичливі сусіди. Лоджія на поверсі для комфортного відпочинку після важкого трудового дня. Два ліфта пасажирський та грузовий. Консьєрж. Вікна металопластикові, квартира тепла, світла з ручним плануванням, велика кухня, два санвузли, низькі комунальні послуги, доглянута прибудинкова теріторія. Є все для зручного проживання. У власності більше 3х років, один власник. Квартира чекає нового власника. Ціна 130000 у.о Телефонуйте, з радістю відповім на ваші питання.

Саперно-Слобідська вул., 8
rieltor.ua

Пропонується простора квартира з неймовірним видом на місто. Ця квартира оздоблена італійськими меблями, німецькою сантехнікою та усіма побутовими приладами. Вона має 2 спальні, 2 санвузли, велику гостьову кімнату-студію та гардеробну. Квартира стильно оформлена і простора, що дає вам відчуття комфорту та затишку. **Неймовірний вид на місто** Квартира розташована на високому поверсі, що відкриває неймовірний вид на місто. Ви зможете насолоджуватись захоплюючими панорамними виглядами, які змінюються залежно від часу доби. Великі вікна пропускають багато природного світла, створюючи світлу і привітну атмосферу у всіх кімнатах. **Зручності:** Квартира обладнана усіма необхідними зручностями для вашого комфорту. Вона має дві просторі спальні, де ви зможете відпочити і відновити свої сили після напруженого дня. Два санвузли забезпечать вам комфорт і зручність. Велика гостьова кімната-студія створить ідеальні умови для проведення часу з друзями і рідними. Гардеробна дозволить вам зручно розмістити ваші речі і аксесуари. **Дизайн і меблі:** Квартира оздоблена стильними італійськими меблями, які надають їй вишуканий і сучасний вигляд. Кожна деталь дбайливо підібрана, щоб створити гармонійний і комфортний інтерєр. Ви будете насолоджуватись якісними матеріалами і високим рівнем виконання. **Безпека:** На цьому поверсі є система відеоспостереження, яка забезпечує вашу безпеку і спокій. Ви можете бути впевнені, що ваша квартира захищена і ви можете насолоджуватись своїм проживанням без жодних турбот. Ця квартира - ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт, стиль і якість. Неймовірний вид, зручності, стильний дизайн і система безпеки роблять її привабливим вибором для вашого проживання.

Феодосійська вул., 2л
rieltor.ua

Нова пропозиція, ексклюзив, без комісії для Покупця: продаж 3-кімнатної квартири загальною площею 126м2 на 8пов./24 за адресою проспект Голосіївський,60 в ЖК Park Avenue VIP Зручне планування квартири: з просторого передпокою з гардеробною і ванною кімнатою – велика кухня-вітальня (40,2м2), майстер спальна зі власною гардеробною і виходом на відкриту лоджію, ще дві спальні кімнати (одна з них теж з гардеробною), ванна кімната з ванною, пральна/господарська кімната. Якісний ремонт, комплектація і наповнення квартири заслуговують уваги: стіни – венеціанська штукатурка, мармур, травертин; підлога – паркетна дошка, травертин, мармур; підігрів підлоги Eberle; алюмінієві віконні системи Reynaers; броньовані вхідні двері, відеодомофон, сигналізація; спліт-система з 5-ма кондиціонерами Daikin Італійські меблі, елементи освітлення квартири і декору; побутова техніка – Siemens (пральна, сушильна, посудомийна машини, варильна поверхня, духова шафа), 2 вбудовані холодильники і 2 окремих морозильних камери Liebherr; 2 TV Panasonic, домашній кінотеатр Bowers&Wilkins; сантехніка преміального рівня; встановлена система очищення і помякшення води. Варто відчути атмосферу затишку і комфорту цієї квартири-красуні, яка повністю готова для Вашого щасливого життя! Презентабельна вхідна група, вхід по індивідуальних електронних картках, охорона і відеоспостереження 24/7; швидкісні безшумні ліфти Kone, які мають доступ на всі 3 рівня підземного паркінгу; до речі, у ньому за окрему оплату Покупцеві квартири пропонується велике сімейне паркомісце на 2 авто! Будинок – індивідуальний проект 2015 року від забудовника Seven Hills; монолітно-каркасний, цегла, утеплювач, вентильований фасад; ЖК Park Avenue VIP має 2,5 гектари власного парку на своїй закритій доглянутій території: заїзд та вхід по картках, дитячі і спортивні майданчики, алеї для прогулянок з квітучими сакурами; у дворі ЖК, біля будинку Sport Life Lux&SPA ЖК має свою автономну котельню Viessman з системою очищення води, власну трансформаторну підстанцію, систему протипожежного захисту Securiton; власна обслуговуюча компанія Comfort House; не даремно Park Avenue VIP був признаний кращим ЖК держав Східної Європи та Азії. Поруч зі входом в ЖК супермаркет Велмарт; відмінне місце розташування: до Голосіївського парку 5 хвилин пішки, до ТРЦ Ocean Plaza – 5 хвилин на авто. Запрошую Вас на перегляд у зручний для Вас час; гарне місце для Життя, рекомендую!

ексклюзив
Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 60
rieltor.ua
1 - 24 з 505 результатів