Продаємо однокімнатну квартиру, Київ, Голосіївський район, Керамічний пров., 9/5, м. Деміївська 7 хв. пішки Поверх 4/4-пов., сталінки Площа: 40/17/7. У квартирі виконано ремонт, у травні 2019р. Будинок "Сталінка" з високими стелями. ПЛАНУВАННЯ: кухня, кімната з двоспальним диваном, санвузол, хол з місткою шафою-купе, засклена лоджія. Тако є велика кладова кімната, для зберігання речей. РІВЕНЬ РЕМОНТУ: Квартира у відмінному стані деревяні склопакети, натуральна столярня, паркет. ПРО БУДИНОК І ІНФРАСТРУКТУРА: Чисте та доглянуте парадне, гарний вид на місто, тихий, зелений двір. У пішій доступності метро Деміївська 7 хв., розвинена інфраструктура та транспортне сполучення, Голосіївський парк. Вартість квартири 48,000 $. Перегляди за домовленістю! Актуально! Деталі телефону.

Керамічний пров., 9/5
rieltor.ua

Продам чудову 1 кімнатну квартиру біля Метро Палац Україна, Вул.Антоновича, 112. 5 поверх 14 поверхового цегляного будинку. Сучасний ремонт. Квартира зручна і комфортна для щасливого проживання. Є вся необхідна техніка і обладнання. Холодильник, пральна машина, бойлер, дуже зручний розкладний диван. Інтернет. Квартира світла і тепла. Будинок цегляний, утеплений. Затишний, прибраний, зелений двір в центрі міста. Розвинена сучасна інфраструктура. Поруч знаходяться: дитячий садок, гімназії, школи, аптеки, поліклініка, відділення УкрПошти та Нової пошти, магазини, кінотеатри, ресторани та кафе, відділення банків, парки та сквери. Володимирський ринок , Костел св. Миколая, Палац «Україна», Океан Плаза, КНЛУ (Київський національний лінгвістичний університет). Розгалужена мережа громадського транспорту: До метро пішки 11 хвилин. Палац Україна - 700 м Олімпійська - 1 км Зупинка автобуса - 1 хвилини пішки Квартира продається повністю з меблями, технікою, обладнанням! Квартира в чудовому стані! Заїзжай і живи! Також це може бути чудовий варіант для бізнесу-сдача в оренду. Запрошую на перегляд.

Антоновича вул. (Горького), 112
rieltor.ua

Продам 1 к. квартиру площею 36 м. кв., з ремонтом провулок Павла Лі (Московський), 2Б в сучасному будинку. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою. В кімнаті розкладний диван і приховане двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, що дозволяє економити простір кімнати. Вмістка гардеробна. Індивідуальна система опалення з газовим котлом. Чистий під’їзд, вмісткий ліфт. В під’їзді є власне укриття. Територія комплексу закрита, має три заїзди, що охороняються. Ведеться цілодобовий відеонагляд. Розвинена власна інфраструктура із зонами відпочинку як для дітей так і для дорослих. Клубний будинок Skyland — це сучасна нерухомість комфорт-класу в престижному Голосіївському районі Києва, розташований в тихому і спокійному провулку. Разом з тим відкриває жителям широкі можливості доступу до всього необхідного для комфортного проживання. Житловий комплекс в пішій доступності оточений всією багатою торговельною, розважальною, спортивною, медичною та освітньою інфраструктурою (ТРЦ Respublika, SportLife, медичний центр Добробут, парки ВДНГ, Голосіївський, Феофанія, державні та приватні школи та садочки). Близькість до центральних автомагістралей також дозволить швидко дістатися в будь-яку точку міста. Телефонуйте, чекаю з радістю на перегляді. Поряд ЖК "Perfect Town"/ПерфектТаун/(Ліко Град-4), PARKLAND, Нова Англія, Ліко-град, Голосіївський район, Жуляни, Теремки.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Павла Лі пров. (Московський), 2Б
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартири в ЖК Нова Англія, Київ, Голосіївський район Пропонується до продажу елітна квартира в житловому комплексі "Нова Англія" на вулиці Максимовича 28 Е, розташована на 13 поверсі 21-поверхового будинку. Опис квартири: Дизайнерський ремонт – всі роботи виконані з любовю і для себе Технологія "розумний дім" – сучасні технології для вашого комфорту Меблі та техніка на замовлення – все виготовлено за індивідуальним проєктом Тепла підлога – забезпечить комфорт у холодну пору року Датчики затоплення – для вашого спокою і безпеки Вікна виходять у двір – тиша і спокій Про житловий комплекс: Закрита та охоронювана територія Охорона 24/7 – високий рівень безпеки На території комплексу: дитячі та спортивні майданчики, приватний дитячий садок та школа, салони краси, студії йоги, магазини, кафе Станція метро Васильківська – 900 м (10-15 хвилин пішки) До центру Києва – 20 хвилин на машині Ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт, безпеку та зручне розташування. Телефонуйте і домовляйтесь про перегляд, щоб на власні очі оцінити всі переваги цього чудового житла! Вартість 111000 у.о. БЕЗ КОМІСІЇ.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 28 Е
rieltor.ua

Без Комісії. Будинок зданий в експлуатацію. Можливий продаж під єОселю, сертифікат. Продаються від власника дві квартири поряд ! Можливо ЗРОБИТИ ВЕЛИКУ 2х кімнатну квартиру обʼєднавши дві однокімнатні! Продається видова смарт квартира в ЖК Кришталеві джерела. Потужна локація. Поряд парк Феофанія. Гарна транспортна розвʼязка. Чисте повітря навкруги. Поряд магазини, банки аптеки. Все для комфортного життя! Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 148
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в затишному ЖК Skyland(Скайленд),Голосіївськ й р-н,провулок Павла Лі ,2б. 3/6 поверх 37,1 м² Світла та простора квартира з індивідуальним опаленням.Ремонт робився для проживання,не під оренду.Сучасна кухня,меблі виконанні з висоякісних матеріалів.Обладнана газовою плитою та духовою шафою. У ванній кімнаті пральна машина та підігрів підлоги.Кімната з двоспальним ліжком.Також є окрема гардеробна кімната. Разом з квартиро продається підвальне приміщення в сусідньому під’їзді.Наразі дуже актуальне ,можна використовувати як укриття! Комплекс має закриту територію, цілодобову охорону, відеонагляд. Поруч з ЖК розвинена інфраструктура, 2 супермаркети, кафе, маленький магазини, салони, ресторани, аптеки, і багато іншого. Зупинка громадського транспорту 3 -4 хвилини пішки. До метро Васильківська та Виставковий центр своїм ходом 20хв,на транспорті 5-10 хв. Поряд знаходяться Лікоград,Нова Англія,Перфектаун Є відео.Можливий торг.

Павла Лі пров. (Московський), 2б
rieltor.ua

Терміново по переуступці продається 1-кімнатна квартира на 5 поверсі 21 поверхового будинку по вул. Максимовича, Голосіївський район, ЖК Нова Англія, правий берег. Загальна площа квартири 41,14 м2 Житлова площа 14,05 м2 Кухня-вітальня 15,42 м2 Лоджія 3,62 м2 Санвузол 4 м2. Вдале розташування на поверсі, не кутова, стяжка, радіатори, двокамерні склопакети, гідроізоляція в санвузлі, лічильники на тепло,воду, електроенергію. Квартира розташована у новобудові, стан після будівельників, що дозволить облаштувати простір за своїм смаком. Територія житлового комплексу має розвинену інфраструктуру: дитячі і спортивні майданчики, променад, магазини і кавярні, аптеки та майстерні, відділення Нової пошти. Відмінна транспортна розвязка: метро, маршрутки, тролейбуси. Поруч сквери з озерами, супермаркети, ТРЦ Республіка, Спортлайф з найкращим басейном, які зроблять ваше життя комфортним та зручним. Продаж по перепоступцi, яку оплачує продавець! Ціна: 58 000 у.о. без комісії для покупця.

Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 30Б
rieltor.ua

Без % для покупця Розглядаємо еОселю. Унікальна квартира у ЖК Нова Англія комфорт класу з дизайнерським ремонтом Спальня + кухня-студія. Абсолютно новий ремонт, виконаний з використанням унікальних дизайнерських рішень і преміум-матеріалів. Укомплектована необхідною технікою та меблями преміум-класу, тепла підлога. ЖК Нова Англія комфорт класу з закритою територією. Поруч знаходиться метро Васильківська. Підземний паркінг, охорона. На території спортивні та дитячі ігрові майданчики, тенісний корт і велодоріжки. Дуже низькі комунальні платежі. Один із кращих районів столиці з розвиненою інфраструктурою. Близькість до парку: Можливість активного відпочинку і прогулянок на свіжому повітрі. Не упустіть можливість стати власником цієї унікальної квартири в престижному районі столиці! Звертайтеся для додаткової інформації. Ціна 110000 у.е. без комісії Телефон 093-931-26-41 Іван valion.ua/1111806

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26в
rieltor.ua

Без % для покупця Продаж 1к квартири в Голосіївському районі по вул. Максимовича 3-Д. ЖК 4 сезони. Загальна площа квартири 35.6/15/5. Розміщенна на 22/25 поверсі. Гарний ремонт, вся техіка та мебель залишається. Голосіївський район – це найкращий вибір для життя у Києві. Основну частину району займає Голосіївський національний природний парк, один із найбільших парків у Європі. Поруч із квартирою знаходиться метро Васильківська, що забезпечує зручну транспортну доступність. Квартира розташована в житловому комплексі 4 сезони на 22 поверсі 24-поверхового монолітно-каркасного будинку з підземним паркінгом та добре розвиненою інфраструктурою. Площа квартири складає 34,6 кв. У квартирі виконаний якісний ремонт, вона повністю забезпечена всією необхідною технікою та меблями, що дозволяє одразу ж в’їхати та жити. Використовуйте можливість придбати житло в одному із найкращих районів Києва! Ціна 64000 у.о. Телефон 093-931-26-41 Іван valion.ua/1115132

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 3Д
rieltor.ua

Продається затишна квартира-студія площею 35 м² з балконом, розташована на 8 поверсі 13-поверхового будинку "Оксфорд" у ЖК "Нова Англія". Квартира повністю мебльована та оснащена всією необхідною технікою. Комплекс знаходиться в зеленому районі Києва і пропонує своїм жителям безліч зручностей: закрита територія, дитячі майданчики, школа, дитячий садок, магазини, цілодобова охорона. Для автомобілів передбачені наземний, підземний та гостьовий паркінги. ЖК "Нова Англія" знаходиться всього в 900 метрах від станції метро "Васильківська" (15 хвилин пішки) і в 2 хвилинах пішки від автобусної зупинки, що дозволяє легко дістатися в будь-яку точку Києва. Ціна квартири - 72,500 доларів США. Це ідеальне місце для комфортного проживання та відмінна інвестиція!

можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 28 Б
rieltor.ua

Житлові комплекси у Київ

ВЛАСНИК. БЕЗ КОМІСІЇ. вул. К. Малевича 119. м.Либідська 400 метрів, 2 хв пішки. Дуже гарне місцерозташування, поруч ТЦ "Океан Плаза", багато закладів, супермаркетів, школа, дитсадок, недалеко парк Марії Заньковецької, ринок. Квартира 33 кв.м, всі меблі та техніка входять у вартість. Є пральна машина, мікрохвильовка, чайник, кондиціонер, бойлер, газова плита, холодильник. Квартира дуже тепла взимку. Є невеликий торг.

власник
Казимира Малевича вул. (Боженка), 119
rieltor.ua

1к квартира з ремонтом, мебльована , WIFI, вся необхідна побутова техніка. Тепла і світла . Зручне планування. Облаштована всім необхідним. На території комплексу добре розвинена інфраструктура, дитячий майданчик, садочки, кафе, кавʼярні , салони краси , клініки, магазини, аптека. Зручна транспортна розвʼязка. Застеклена лоджія. Лікоград. 15хв пішки метро ВДНГ або метро Васильківська

можливий продаж по єОселя
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 50/2
rieltor.ua

ЖК Respublika. БЕЗ КОМІСІЇ! Продається стильна з дизайнерським ремонтом 1 к. квартира в самому брендовому ЖК бізнес класу "Respublika". На бульварі Тадея Рильського, 4 на 2-му поверсі 8-ми поверхового будинку з найбільшою прибудинковою територією для відпочинку та прогулянок У квартирі гарне фунукіональне планування. Кухня-вітальня, облаштована меблями та технікою: електроплита , духова шафа, витяжка, посудомийна машина, холодильник. З вітальні вихід на засклену простору лоджію з теплою підлогою де повноцінне робоче місце – кабінет. Окрема спальня, багато освітлення, приємні кольори меблів. Санвузол суміщений – ванна, бойлер, пральна машина. Вікна виходять у двір. Тихо та затишно. Комплекс побудований за унікальною концепцією "місто в місті", знаходиться під цілодобовою охороною з відеоспостереженням, закрито від сторонніх, має свою розвинену інфраструктуру та сучасну гарну територію, школу, дитячий садок, кафе, ресторани, спортивні майданчики. Є зона BBQ, тенісний корт, гольф поле, баскетбольне, валейбольне, футбольне поля, гамаки під соснами, відкритий басейн. Є гостьовий паркінг та зарядки для електромобілів. Це найзручніший комплекс для проживання - квітучий та в зелені. Це все треба бачити! Запрошуємо! До метро Теремки 10 хвилин пішки. Поруч величезний торговий центр "Республіка", Епіцентр, Столичний ринок, Метро, Голосіївський ліс. Телефонуйте! Обговоримо усі деталі. Показуємо оперативно в будь-який час!

можливий продаж по єОселя
Тадея Рильського бульв., 4
rieltor.ua

До вашої уваги неймовірна красуня з новим якісним ремонтом! Панорамний вид на Голосіївської парк. Раціональне планування, кожен метр використано з розумом. Затишна спальня, просторий санвузол з ванною, укомплектована кухня вітальня, дві місткі гардеробні кімнати. Квартира з індивідуальним електро котлом на опалення, вся необхідна побутова техніка (варильна поверхня, духовка, посудомийна машина, пральна машина), якісні меблі, розкладний диван, два кондиціонери, бойлер, точкове освітлення, прохідні вимикачі. Презентабельна вхідна група, чотири ліфти. Метро Теремки - 5 хвилин пішки, поруч Голосіївський парк. Перегляди у зручний для вас час !

Заболотного академіка вул., 1а
rieltor.ua

Продаж повноцінної однокімнатної квартири в ЖК комфорт-класу Нова Англія. Квартира з якісним ремонтом. Функціональне плануваня кухня вітальня 18 метрів і окремо спальня 14 метрів. Квартира знаходиться на комфортному другому поверсі, вікна виходять у двір. Будинок Лондон, ліфт спускається в підземний паркінг розвинена інфраструктура на тереторії ЖК ресторани, кафе, супермаркет, тенісний корт, велодоріжки, підземний паркінг, закрита територія, до метро Васильківська 10хв пішим ходом.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 28е
rieltor.ua

У самому центрі столиці ЖК Володимирський (бізнес клас) вул. Антоновича, 109 метро Палац України - 3хв Володимирський ринок - 3хв Продам простору квартиру 53 м2 з ремонтом , виконаним під керівництвом дизайн студії . Функціональне планування, велика кухня-вітальня, стильна спальня, місткий санвузол, гардеробна при вході, гардеробна в спальні та багато місць для зберігання речей. Квартира обладнана кухонною технікою Bosh (холодильник, посудомийна машина , індукційна плита , духова шафа), пральна машина Bosh, сушильний автомат Bosh, Бойлер Electrolux з двома тенами сухого типу, Смарт ТБ Samsung 50 дюймів нового покоління, Мультиспліт система кондиціювання Cooper&Hunter. В ремонті використані якісні натуральні матеріали, двері прихованого монтажу, у спальні паркетна дошка Німеччина, плитка Іспанія, в зонах плитки програмована тепла підлога, меблева фупнітура блюм, трекове освітлення, іспанська сантехніка , змішувачі з термостатом та багато іншого. ЖК Володимирський один з найкращих житлових комплексів Києва за якістю будівництва в діловому центрі столиці Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, стіни - цегла, утеплення - мінвата. Закрита територія з охороною, підземний паркінг, вантажний ліфт. Поруч безліч магазинів, парк Розвинена інфраструктура , якість будівництва та близкість до ділового центру Києва надає перевагу даній пропозиції. Прохання до колег - не використовувати фото і опис для реклами та не рекламувати !

ексклюзив
Антоновича вул. (Горького), 109
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири Голосіївський р-н, Голосіївський проспект, 118. 3/8 поверх 31 кв.м Квартира з жилому стані,проживають квартиранти.Вікна квартири виходять на проспект.Балкон.Газова плита.Центральне опалення.Квартира знаходиться в середині будинку. Поряд розвинута інфраструктура.Супермаркет,банк і базарчик.В пішій доступності 7хв метро і ВДНГ

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 118
rieltor.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в сучасному новому комплексі "Метрополіс" за адресою вул. Академіка Заболотного, 1а. Квартира з документами, будинок в експлуатації. Ремонт виконаний із сучасних якісних матеріалів, продумане планування: кухня-студіо, окрема спальня та окрема гардеробна, укомплектована меблями і технікою: - електричний водяний котел - пральна машина - сушильна машина - бойлер - духова шафа - варильна поверхня - витяжка - вбудована мікрохвильова піч - вбудований холодильник - посудомийна машина - 2 кондиціонери - безшумна витяжка в санвузлі Стіни вирівнювались штукатуркою, міжкімнатні двері прихованого монтажу, прокладений підігрів підлоги під кахелем в санвузлі (а також в зоні душової кабіни), у вітальні і передпокої. Із вікон відкривається гарний краєвид у двір. В квартирі ніхто не проживав. Новий житловий комплекс закритого типу з власним підземним паркінгом. Навколо комплексу розвинена інфраструктура, поруч метро "Теремки" та "Іподром", а також ТРЦ "Магелан", "Respublika Park". Звоніть у будь-який час!

можливий продаж по єОселя
Заболотного академіка вул., 1А
rieltor.ua

Продаж! Чудова видова квартира вул. Голосіївська, 13-Б ЖК "Голосієво" Вашій увазі до продажу чудова видова квартира по вул. Голосіївська, 13-Б ЖК "Голосієво" Квартира на 16-поверхі/22 Загальна площа 56,4 кв.м Квартира дуже тепла та затишна! Встановлені лічильники на опалення. Не великі витрати на комунальні послуги! Кухня-вітальня 25 кв.м та окрема спальня повністю укомплектовані меблями та побутовою технікою. З вікон чудовий вид на Голосіївський парк та приватний сектор. До метро «Диміївська» чи «Голосіївська» 5 хвилин. В будинку є генератор та укриття! Парадне з новим ремонтом, консьєрж, відеоспостереження, 4 ліфти. У комплексі своя інфраструктура, дитячі майданчики, футбольне поле, школа, багаторівневий паркінг, супермаркет «Новус», хімчистка, нотаріус, кафе, салон краси, ЖЕК... Через дорогу школа-ліцей. Ціна: 105 000 дол. США

Голосіївська вул., 13 Б
rieltor.ua

Продаж 1к квартири в житловому комплексі "Respublika" по вул. Братів Шеметів, 10. Квартира з документами, будинок в експлуатації. Ремонт виконаний із сучасних якісних матеріалів, продумане планування: окрема спальня, кухня-студіо, просторий коридор з вбудованою шафою, просторий санвузол, квартира укомплектована меблями і технікою. Стіни вирівнювались за допомогою штукатурки, а не гіпсокартону. Можемо додати за бажанням: ліжко, диван і стіл. Із вікон відкривається гарний краєвид. В квартирі ніхто не проживав. Новий житловий комплекс закритого типу з власним підземним паркінгом. Навколо комплексу розвинена інфраструктура. Біля будинку цілодобова охорона, вхід лише за персоналізованими ключами; Жк Республіка закрита безпечна територія міні-міста, в якому можна почуватися затишно і безпечно. У пішій доступності ТРЦ Республіка, до метро 5-7 хвилин також дуже комфортна транспортна розвязка для водіїв авто. Звоніть у будь-який час!

можливий продаж по єОселя
Братів Шеметів вул., 10
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатнрої квартири в ЖК Respublika, по вул. Братів Шеметів, 10/8 Новий житловий комплекс закритого типу з власним підземним паркінгом. Навколо комплексу розвинена інфраструктура. Біля будинку цілодобова охорона, вхід лише за персоналізованими ключами; Жк Республіка закрита безпечна територія міні-міста, в якому можна почуватися затишно і безпечно. У пішій доступності ТРЦ Республіка, до метро 5-7 хвилин також дуже комфортна транспортна розвязка для водіїв авто. Співпрацюємо з соціальними програмами та постановами: 266, 280, 600, Є-оселя, Є-відновлення, внутріщньопереміщені особи, житло для учасників АТО. Звоніть у будь-який час!

можливий продаж по єОселя
Братів Шеметів вул., 10/8
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК Британський квартал. Малоповерхова забудова. Розташування: Голосіївський район, 15 хвилин ходьби до м. Іподром та ТРЦ "Республіка". Площа: 42 м² Поверх: 9 Особливості: - Унікальна планування з великими нестандартними вікнами - Зони: кухня, відпочинок, спальня - Сучасний ремонт - Автономне опалення - Один власник Інфраструктура: - Паркові зони, кафе, ресторани, аптеки на території ЖК Переваги: - Ідеально для здачі в оренду - Без комісії для покупця

можливий продаж по єОселя
Дмитра Луценка вул. (Крейсера Аврора), 10
rieltor.ua

Без комісії ! Продам 1 кімн. квартиру загальна площа 23.6 кв.м . вул. Сергія Колоса 4Б. Новобудова 2022 року, Поруч ЖК Скайленд 2 . Будинок комфорт-класу знаходиться на закритій території, що гарантує безпеку та приватність у великому місті. На території та поза нею - місця для паркування жителів будинку та гостей. Можливість придбання окремих коморок для зберігання габаритних речей. Квартира з ремонтом та побутовую технікою, (ТВ, Варильня поверхня, холодильник, св. пічь, духова шафа, єлектричний чайник, бойлер, праска, гладильна дошка) повністю підготовлена до проживання ! Виключно якісні матеріали. Багато місця для зберігання речей. за рахунок вбудованних меблів. Зручне планування. При маленькій квадратурі передбачені повноцінні зони для кухні, вітальні . Великі вікна до підлоги та просторий балкон. Все це гарантує комфортне життя в даній квартирі. Комунікації міські. Документи на руках. Лічильники на все. 7 хв пішки, Ашан, АТБ, . Поруч зупинка маршрутки. ЖК Скайленд поруч. Без комісії !!!

Сергія Колоса, 4Б
rieltor.ua

✨ Чудова однокімнатна квартира в самому серці Києва! ✨ 🏡 Ідеальне місцерозташування: вулиця Володимирська, будинок 63, всього кілька кроків від парку імені Шевченка та ботанічного саду. 🌳 Вікна виходять у тихий зелений двір, що створює затишну атмосферу. Тут також є можливість залишити автомобіль. 🏢 Квартира розташована в сталінському будинку, побудованому з міцної цегли з залізобетонними перекриттями. Висота стелі 3 метри додає простору та затишку. 🛠 У квартирі зроблений якісний ремонт, завдяки чому вона виглядає свіжо і доглянуто. 🚇 Ідеальна транспортна доступність: всього 3 хвилини пішки до станції метро Українських Героїв. 🌳 Поруч з будинком знаходиться знаменитий парк імені Тараса Шевченка. Також в пішій доступності знахоться "Золоті Ворота" 🍽 У непосредній близькості знаходяться різноманітні ресторани та кавярні, де можна насолодитися атмосферою Києва. 🎓 Поряд розташовані університет імені Тараса Шевченка та інститут харчової промисловості, що робить це місце ідеальним для студентів і молодих спеціалістів. 🌿 Зелений і атмосферний мікрорайон, ідеальне місце для комфортного проживання в центрі столиці. Не втрачайте шанс стати власником цієї унікальної квартири! Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитись про перегляд!

Володимирська вул., 63
rieltor.ua
1 - 24 з 972 результатів