Запрошуємо розглянути можливість придбання 1-кімнатної квартири на вулиці Юрія Смолича, 6-А, недалеко від метро Іподром, в Голосієвському районі. Ця квартира знаходиться на дев’ятому поверсі дев’ятиповерхового будинку, є навіть технічний поверх. Загальна площа квартири становить 36 квадратних метрів, а кухня – 7 квадратних метрів. В 2021 році тут був проведений якісний євроремонт, включаючи заміну комунікацій та проводки. Особливо важливо, що в квартирі є система теплої підлоги на кухні, балконі та в коридорі. Локація цього району дуже приваблива, оскільки поруч розташовані дитячі садки, школи, лікарня, парки, озера та торгові центри. Ця квартира ідеально підходить як для особистого проживання, так і як інвестиційний об’єкт.

Докії Гуменної вул. (Смолича Юрія), 6А
rieltor.ua

Київ, вул. Голосіївська 3. Вашій увазі пропонується затишна однокімнатна квартира в 5 хвилинах пішки від метро Деміївська. Квартира з ремонтом, має роздільне планування,є все необхідне для життя. В квартирі наявна пральна машина, бойлер, холодильник, газова плита. Вікна металопластикові. Кухня мебльована. У кімнаті розкладний диван та шафа для одягу. Біля будинку гарна транспортна розвязка, великий дитячий майданчик, безкоштовний паркінг для мешканців. Гарний варіант як для здачі в оренду так і для життя.

Голосіївська вул., 3
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

До Вашої уваги пропонується 1 кімнатна квартира на проспекті Науки 11. Квартира світла; сонечко зранку, увечорі приємно. Не кутова, вікна у двір , балкон засклений місткий. Меблі залишаються по домовленості. Будинок має дуже зручне розташування : біля загальної траси, але через невеличку зелену зону відпочинку. Підїзд чистий та відремонтований , новий ліфт, нові вікна. Гарно розвинена інфраструктура, все важливе та необхідне поруч : супермаркети , аптеки , банки, садочки, школи в пішому доступі, та активна наземна транспортна розвʼязка. Обʼєкт ексклюзивний , прохання не дублювати . Із задоволенням запрошую на перегляд майбутніх господарів З повагою , Наталія!

Науки просп., 11
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

КРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ! Продаж! 1-ком квартири в житловому стані, світла, затишна, кімната з виходом на балкон, ванна кімната з душовою кабіною, обладнана всією необхідною технікою, всі створено для комфортного проживання.,чистий підїзд. Встановлено новий ліфт. Поруч школа, супермаркети, салони все, що потрібно для життя Відмінна локація ,метро Деміївська в пішій доступності.Розвинена інфраструктура району, зручна транспортна розвязка., поруч. озеро Глинка, Голосіївський парк, Голосіївський ліс, Парк ім. Марії Заньковецької та інше. Не пропустіть свій шанс стати власником квартири! Дзвоніть!

Науки просп., 11
rieltor.ua

Без % Продаж 1-но кімнатної квартири в 5 хв від метро Теремки, Теремківська 19. Розташована на зручному 2 поверсі, роздільне планування, роздільний сан вузол, засклений новий балкон, вікна у двір. Квартира підготовлена для ремонту. Встановлено нові вікна, балконний блок, вхідні двері, замінено труби, лічильники та радіатори. У пішій доступності ТРЦ Республіка, метро Теремки, школа 132, одеський ринок, нова пошта, Магелан. Без перепланувань, новий тех паспорт, власник буде присутнім на угоді. Розглянемо всі варіанти розрахунку: долари, євро, держ програми, постанова 280, сертифікат є-відновлення. Покази за попередньою ID: 77515

ексклюзив
Теремківська вул., 19
rieltor.ua

Ващій увазі пропонується компактна 1к квартира 34,6 м2, по вулиці Добрий Шлях буд № 7. квартира знаходиться на середньому 4 -му поверсі 9-ти поверхового багатожитлового будинку. В квартирі розпочато ремонтні роботи, піміняні склопакети та утепленний балкон , повністю замінена електропроводка, також зробеле перепланування в студію. Развинена інфраструктура до метро Голосієвсье та до жзупинок транспорту 11 хв пішки. Поряд магазини, садочок та школи, Голосіїївський парк. Квартира готова до продажу, один власник, документам більше 3-х років, прописаних немає. За додатковою інформацією звертайтесь за номером телефону вказаному уоголошені.

Добрий Шлях вул., 7
rieltor.ua

1-кім квартира 5 хв до м.Голосіївська / 10 хв до м. Деміївська. Зручне планування, дуже тепла, внутрішня квартира в цегляному будинку із доглянутою території, ідеальна локація. Загальна площа 35,6 кв.м. Кімната 18,6 кв.м з балконом, санвузол суміжний, є окрема гардеробна. Вікна на бік підїзду, напроти ЖК комфорт класу. Встановлено кондиціонер. Подача тепла починається саме з девятого поверху, це найтепліша квартира. Поверховість 9/9. Повноцінний технічний поверх. Тип будинку - ММ-640, цегляний. Доглянутий двір, місця для паркування авто. Підїзд у хорошому стані, новий ліфт. Гарний вид з вікон . Дуже зручна інфраструктура. Хороша транспортна розвязка. До ст. метро Голосіївська 400 мерів - 5 хв, до ст. метро Деміївська 800 метрів, 10 хв пішки, Поруч лікарня, зона відпочинку, озера, парк, Швидко можна доїхаи у будь-яку частину міста. Поруч пошта, поліклініка, супермаркет. Приємні ціни за комунальні. Гарний варіант для здачі в оренду і для життя! Можливо по ЄВідновленню, Постанови КМУ із безготівковим розрахунком. Комісія агентства 3%

Деміївська вул., 35
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної вул. Деміївська, 39 В квартирі зроблений якісний ремонт з дорогих матеріалів. Квартира обладнана всім необхідним для проживання. Меблі та техніка залишаються в квартирі. Балкон, з вбудованими шафами. Загальна площа квартири 36кв.

Деміївська вул., 39
rieltor.ua

Голосіївський.Деміївська 35. Перший /9 цеглян. 28/13/7.Квартира в житловому стані.В кімнаті велика шафа-купе,на підлозі лінолеум,вихід на засклений балкон.На кухні газова плита.Санвузол в кахлі,натяжна стеля.Вікна у двір.Тамбур.Дуже зручна інфраструктура.Хороша транспортна розвязка,до метро "Голосіївська" 4хвилини пішки.Гарний варіант для здачі в оренду і для життя! 40700у.о.Наталія. Комісія 2.5%.

Деміївська вул., 35
rieltor.ua

Продам однокомнатную квартиру на ул. Жилянской 76, 1/9 кирп., 36/19/7. Квартира в хорошем жилом состояние, стеклопакеты, кафель на полу в кухне и ванной, ламинат. Кондиционер, бойлер. Балкон застеклен. Комната с Альковом. Тихий двор. Отличное место расположение. Рядом расположены школы и детские сады. Отличная транспортная развязка. 50500 у.е.торг

Жилянська вул., 76
rieltor.ua

Без комісії Продам видову 1 квартиру з ремонтом Голосіївський р-н, вул. Козацька, 32, пішки 10 хв.до метро Деміївська. Площа 25/17/4, 5 й поверх 5 - поверхового теплого цегляного будинку + зовнішнє утеплення + капітальний ремонт даху над квартирою. Квартира після свіжого ремонту – заміна вікон, проводки зі щитком включно, труб, сантехніки, нові кахлі, на підлозі новий лінолеум та кахлі, євробатареї, вирівняні стіни тощо. У вартість квартири також входить бойлер, кондиціонер, газова плита. Затишний, тихий район. Вікна виходять на приватний сектор, будинок на горі, відкривається чудовий краєвид. Поруч з домом спортивний майданчик, школи, ліцеї, дитячі садки, поліклініки, лікарні, банки, продуктові магазини та торгово-розважальні центри, ф-ка «Рошен», центральний автовокзал, районна адміністрація та зона відпочинку – Голосіївський парк з озером. Чудова транспортна розвязка. В пішій доступності три станції метро - Деміївська – 0.8 км., Голосіївська – 1.0 км. та Либідська – 1.5 км. Ніхто не зареєстрований, документам більше 3 років, один власник. Без комісії для покупця.

Козацька вул., 32
rieltor.ua

БЕЗ КОМИССИИ ул. Василя Яна, 16 (возле ул Жилянская ), 5/9, 21/12/4, гостинка, отличный ремонт 2021 года, ухоженная, двухспальная кровать, ортопедический матрас, сигнализация, домофон, холодильник, стиральная машина, микроволновка, электрочайник, новая сантехника, кондиционер, бойлер, стеклопакеты, интернет подключен, бронедверь, др. С мебелью и бытовой техникой. Университет им. Т.Шевченко, "Спортлайф", "Мегамаркет" - в пешей доступности. Есть место для парковки авто, в том числе, охраняемое. Метро: Олимпийская, Вокзальная, Университет, Толстого в пешей доступности. Защитные укрепленные внешние ролеты на окнах. Остается все. Заходи и живи.

власник
БЕЗ КОМИССИИ ул. Василя Яна, 16 ( возле ул Жилянская )
olx.ua

Продам свою однокімнатну квартиру. Власник, без комісії ріелтора. Квартира в 5-ти хвилинах від метро Васильківська, Юлії Здановської 34/2, поруч магазини, кафе/ресторани, багато інститутів/університетів. В квартирі зроблений ремонт, нова кухня. Є все необхідне для комфортного проживання, новий шкаф, майже все залишається в квартирі. Для перегляду пишіть або телефонуйте та підберемо зручний час. Потенційному покупцю торг.

власник
Продам свою однокімнатну квартиру. Власник, без комісії
olx.ua

Пропонується на продаж 1-кімнатна квартира у центральному районі столиці за адресою: вул. Василя Яна 16. Розташована на 8-му поверсі 9-ти поверхового будинку (1976 року побудови, проект 1-318-35/66, керамічна цегла). Площа квартири: 31,44/19,7/4,5 кв.м., висота стелі 2,5м. Зручне планування. Прекрасне місце розташування будинку. Розвинута інфраструктура та транспортна розвязка. У пішій доступності (12-20 хвилин) станції метро: "Університет", "Площа Льва Толстого", "Олімпійська", "Палац спорту", "Вокзальна". Поруч Ботанічний сад, парк ім. Шевченка. Вартість: 47 000 тисяч y.e Оперативний перегляд! Код обєкта: 21139346 Відео: youtube.com/watch?v=xDEQxYbdCV4

Продаж 1к.кв. Голосіївський центр! вул. Василя Яна 16, м. Олімпійська.
olx.ua

Продам приємну, раціонально сплановану та добре укомплектовану квартру за 8 хв пішки від м. Деміївська. Цегляний теплий будинок. Зручне розташування, поруч транспорт, супермаркет, поліклініка. Величезна паркова зона відпочинку поблизу! Квартира затишна, доглянута. Зручне спальне місце, шафа для зберігання речей. Побутова техніка у порядку. Є засклений балкон.

М. Деміївська, вул. Голосіївська 5, 1 кв,укомплектована.
olx.ua

Киев ул Голосеевская 3 2/9 однокомнатная квартира 22.7 / 12.6/4 стеклопакет , жилое состояние рядом сеть магазинов отличная транспортная развязка

Киев ул Голосеевская д 3 продам 1 квартиру
olx.ua

Пропонуємо 1к квартиру на вулиці Заболотного у цегляному будинку. Ідеальний варіант для тих, хто хоче здійснити ремонт за своїми уподобаннями. Квартира має хороше планування, що надає можливість максимально ефективно використовувати простір. Розташування в затишному районі зручностістю доступу до усіх необхідних послуг та інфраструктури - супермаркет, торговий центр, метро, наземний транспорт- все в пішій доступності. Квартира вільна. Готова до продажу. Телефонуйте 09*******88

Продам 1-к вул.Заболотного 126
olx.ua

Продається 3к - квартира по вул. Валерія Лобановського 117 (колишній Червонозоряний проспект) До метро Деміївська 5 хвилин пішки. Поруч автовокзал, ринок, вся інфраструктура. Перший будинок від академії МАУП. Дуже активна пішохідна та автомобільна локація. поряд "stereo plaza", відділення "нової пошти", банківські відділення, "mcdonald"s", деміївський ринок, фабрика "рошен", бц "деміївський". Поверх 1/9. Площа: 63/38.6/6.5. Окремі кімнати, двостороння. Є можливість зробити окремий вхід на фасад (аптека, обмін валют, ломбард). Підійде як для особистого проживання так і для бізнесу. Зараз у квартирі діє хостел і приносить стабільний дохід. (хостел платить оренду 10000 грн. на місяць) Може бути як орендний бізнес. Квартира продається з усім, що всередині!

Продам 3к квартиру Лобановського пр 117 ідеально під комерцію Деміївка
olx.ua

ЕКСКЛЮЗИВ 1 кім.квартира-гостинка в центрі столиці поряд з метро за адресою вул. Жилянська, 76. Комфортна, світла та дуже затишна для проживання. Площа 28/14/6. 8/9 поверхового теплого, цегляного будинку. Квартира з заскленим балконом, відремонтована, продається з усім майном та обладнанням. 3 станції метро Вокзальна, Л.Толстого та Університет знаходяться в пішій доступності. Гарно розвинена інфраструктура - низькі комунальні ціни на утримання квартири. В 5 хвилинах знаходиться чарівний Ботанічний сад імені Фоміна та парк Т.Шевченка. До Хрещатика 15 хв пішої ходи. Ціна квартири 69999$ Договірна Низькі податки. Комісію сплачує покупець. Відмінна пропозиція як для життя, так і під орендний бізнес. Телефонуйте та приходьте на перегляд. Є відеоогляд.

Солом’янский Вокзальна Університет Л.Толстого Жилянська
olx.ua

Продається 1-н кімнатна квартира у привабливому Голосіївському районі, за адресою вул. Козацька, 32, всього 10 хвилин пішки від станції метро Деміївська. Площа квартири складає 27 кв.м, з великою кімнатою 17 кв.м та кухнею 4 кв.м. Розташована на першому поверсі 5-поверхового теплого цегляного будинку, без балкона. Квартира знаходиться в житловому стані та можна зробити косметичний ремонт. Встановлені пластикові вікна, металеві решітки та броньовані двері для вашої безпеки. Вікна виходять у двір, створюючи тихий і затишний район. Навколишнє середовище дуже зручне, з наявністю спортивних майданчиків, шкіл, ліцеїв, дитячих садків, поліклінік, лікарень, банків, продуктових магазинів та інших необхідних установ. Недалеко від будинку розташований Голосіївський парк із озером, ідеальне місце для відпочинку. Чудова транспортна розвязка, з трьома станціями метро в пішій доступності: Деміївська (0.8 км), Голосіївська (1.0 км) та Либідська (1.5 км). Чистий продаж з документами, що більше 3 років, один власник.. Не пропустіть свою можливість придбати квартиру у зручному та перспективному районі!

Торг! Терміново! Високий поверх! Метро Деміївська  - 10 хвилин.
olx.ua

Гаряча пропозиція, не проґав свій шанс стати новим власником, даної квартири! Вашій увазі пропонується світла, простора 1-кімнатна квартира за адресою: Деміївська 39, Голосіївський район. Загальна площа квартири 36 м2. Чудово розвинена інфраструктура району! Поруч з будинком магазини, супермаркети, парк! Метро Голосіївська у 5-ти хвилинах ходьби!! Щоб дізнатися більш детальну інформацію та подивитися квартиру-Телефонуйте прямо зараз!

Продам квартиру в Голосіївському районі
olx.ua

Продажа однокомнатной квартиры, с ремонтом и мебелью в центре Киева, по адресу: улица Владимирская, дом 89. Квартира расположена на 2 этаже 9 этажного дома. Квартира общей площадью 27 квадратных метров, жилая -13.3, кухня – 5.6. В квартире сделан дизайнерский ремонт, планировка: комната студия совмещена вместе с кухней, ванная комната с сан.узлом, закрытый балкон. В квартире установлен кондиционер, бойлер, газовая плита, есть холодильник и стиральная машина. Квартира оснащена всей необходимой мебелью и бытовой техникой, для комфортного проживания. На электричество установлен двухфазный счетчик день/ночь. Теплый кирпичный дом, расположен в центре Киева. В доме есть лифт. Отлично развитая инфраструктура: рядом с домом есть стадион «Олимпийский», различные магазины, рестораны, торговые центры, спортивные клубы. Хорошо развитая транспортная развязка, до метро «Дворец спорта», «Площадь Украинских Героев» 15 минут пешком, до метро «Олимпийская» 10 минут пешком.

Продажа квартиры, центр, Владимирская, Олимпийская, Льва Толстого
olx.ua

Жилянська 76, 1 к.,4 поверх. 35 метрів. З балконом. Ванна та туалет окремо є гардіробна. В 2020 куплені пральна машинка (5 років гарантії), холодильник (5 років гарантії),кондиціонер. Нові Шпалери поклеїні у коридорі. Пластикові вікна. Повністю обладнана необхідними меблями. Вікна виходять у двір. 12 хв пішкі м. Олімпійська, ЛТ та Вокзальну, парк Шевченка та Бот сад на Університеті. Агенство 5%

Продам 1ку на Жилянской, Голосеевский р-н, Киев
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в центрі Києва вул. Володимирська 89 Квартира знаходиться на 4 поверсі, 9 поверхового будинку, загальна площа 35 м. кв., житлова 18.2 м.кв. та кухня 6,7 м. кв. Квартира затишна, охайна з приємною аурою. Тихий та спокійний центр. Елітне місце. Поруч державні установи, бізнес-центри тощо в 5-и хвилинах їзди: Бессарабка, Хрещатик, ТРЦ Гулівер, БЦ Парус. До станції метро Олімпійська, Площа Українських Героїв, Університет, Золоті ворота 10-15 хвилин пішки. Квартира чудово підійде для життя і як варіант інвестиції – під здачу в оренду. Перегляди за попередньою домовленістю.

1 кімнатна в центрі вул. Володимирська 89
olx.ua
1 - 24 з 29 результатів