Пропоную затишну та стильну двокімнатну квартиру на набережній. Квартира розташована на 3-му поверсі в ЖК премiум класу "River Land". Планування: кухня-вітальня, спальня, гардеробна, ванна кімната, балкон. Квартира у чудовому станi, виконано дорогий та сучасний ремонт. Панорамне скління забезпечує максимальну кількість природного світла, що робить квартиру ще більш затишною та світлою. Обладнана всією побутовою технікою, необхідною для комфортного проживання: варильня поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, пральна машина, телевізор. Прекрасне місце розташування. Житловий комплекс знаходиться безпосередньо на набережній річки Уж біля паркової зони в 5 хвилинах ходьби від історичного центру міста. Поруч з будинком розташовані магазини, дитячі садки, школи, спортивні та оздоровчі комплекси, а також цілий ряд культурних установ, серед яких Закарпатські обласні музично-драматичний та музичний театри, театр ляльок та філармонія. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Київська наб., 4
rieltor.ua

Пропоную затишну та стильну однокімнатну квартиру на набережній. Квартира розташована на 4-му поверсі в ЖК премiум класу "River Land". Планування: кухня, спальня, ванна кімната, балкон. Квартира у чудовому станi, виконано дорогий та сучасний ремонт. Панорамне скління забезпечує максимальну кількість природного світла, що робить квартиру ще більш затишною та світлою. Обладнана всією побутовою технікою, необхідною для комфортного проживання: варильня поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, пральна машина, телевізор. Прекрасне місце розташування. Житловий комплекс знаходиться безпосередньо на набережній річки Уж біля паркової зони в 5 хвилинах ходьби від історичного центру міста. Поруч з будинком розташовані магазини, дитячі садки, школи, спортивні та оздоровчі комплекси, а також цілий ряд культурних закладів, серед яких Закарпатські обласні музично-драматичний та музичний театри, театр ляльок та філармонія. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Київська наб., 4
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом, усіма меблями та технікою у елітному ЖК “River Land” у самому центрі міста, на набережній. Поруч драмтеатр та пішохідний міст, пл. Ш.Петефі, пл. Театральна. Квартира знаходиться на 5-му поверсі із 6-ти новобудови з цегляними стінами та монолітно-каркасним перекриттям. Загальна площа: 44.9 м². Планування: кухня, спальня, суміжний санвузол, балкон. Висота стелі 2.90 м. У квартирі електричне опалення, підлогове опалення, бойлер на 120 л, кондиціонер. Зроблений авторський ремонт, є сейф, у санвузлі використано якісний керамограніт (розмір 2.80 м, італійське виробництво), фірмові італіські люстри, сантехніка, витяжка. Встановлено скляні розсувні двері, що відокремлюють кухню від спальні. Є можливість встановити систему “smart скло» (зміна тонування із прозорого на темний). Також є карниз. Встановлено нічне освітлення «зоряне небо», яке відображається в дзеркалах (регулювання на пульті або на вимикачі). Вхідні двері металеві зі складним замком. Вікна алюмінієві (3 скла), шестикамерні. На вікнах встановлені жалюзі з перфорацією та пультом керування на будь-який рівень. Вбудовані кухонні меблі, підвісні з підсвічуванням знизу, фасади глянцеві. Наявна техніка: холодильник, варильна поверхня, духова шафа, посудомийка, витяжка, пральна машина. Обідній стіл та прозорі стільці. Диванчик, телевізор. Двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, велика шафа-гардероб, столик, декоративне пано у спальні. У санвузлі підвісна ванна з підсвіткою, унітаз-біде (2в1), меблі та рукомийник. Вхідні двері у ванну кімнату високі, на рівні стелі, колір під меблі. Бойлер схований у конструкцію, оброблену білою плиткою, нею ж оброблені всі дверні та віконні отвори. Додатково є розводка під сигналізацію, розводка ( з розеткою) для теплої підлоги на балконі, проводка для музичних колонок. Дуже великий просторий балкон. Відеодомофон. Квартира продається від агенції з комісією.

Київська наб., 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Нарешті у нас зʼявилась чудова та унікальна пропозиція в престижному ЖК «River Land» , що розташований в серці міста Ужгород, по вул. Київська набережна 4. Квартира з дизайнерським ремонтом , стильна та сучасна. Раціонально використана площа у якій маємо: 2 роздільні кімнати, кухню з виходом на балкон, просторий коридор, роздільний санвузол та гардеробну кімнату. З балкону відкривається чудовий вигляд на історичну частину міста, Філармонію та Ужгородський замок. Житловий комплекс від відомого забудовника «Gazda» Переваги: Ціна (Найдешевша пропозиція на ринку в даному комплексі, де ціни стартують від 3500$/м.кв.) Опалення (Котел (електричний), бойлер та тепла підлога (водяна) по всій житловій площі квартири) Зовнішнє утеплення будинку (Мінеральна вата 150 мм (Виробник: Rockwool)) Покращена шумоізоляція (Цегла 250 мм, мінеральна вата 50 мм, керамоблок 80 мм) Online камери (Доступ до online камер по периметру житлового комплексу) Інтернет та домофон (Підключення швидкісного інтернету та домофону) Підземне паркування (Зручний паркінг під відео наглядом, який може слугувати також, як бомбосховище.) Рецепція (Інформаційний куточок де вам допоможуть у вирішенні різних дрібних побутових питань) Інфраструктура навколо ЖК: -Закарпатський обласний музично-драматичний театр; -загальноосвітня школа №5; -Ужгородський економічний ліцей; -лінгвістична гімназія; -загальноосвітня школа №11; -багатопрофільний ліцей Інтелект; -Ужгородська дитяча школа мистецтв; -супермаркети Алма , Сільпо і Вопак; -кафе і ресторани; -відділення банків; -поштові відділення; -спортклуби і фітнес-клуби. Та багато іншого.. Деталі за телефоном. Агенція нерухомості «ПІК» - Ваш надійний партнер на ринку нерухомості . Пропоную переглянути цікаві пропозиції, представлені в інших оголошеннях автора.

2 кімнатна квартира в елітному ЖК «River Land»
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 3-кімнатна квартира в ЖК River Land. Сучасне планування площею - 109.2 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 2 поверсі 6-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Ужгород, Київська, 4. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2021 року. Забудовник - Gazda.

Киевская набережная, 4, Центр, Ужгород, Закарпатская 300300.0 USD
dom.ria.com

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-828-683-DR. ЖК River Land квартира в самом центре. окна во двор

Киевская набережная, 4, Центр, Ужгород, Закарпатская 160000.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартири у центрі міста (Київська набережна) Загальна площа - 43м2 Поверх 3 з 4 Підʼїзд на кодовому замку, криша замінена і встановлено покриття з металочерепиці. Комунікації всі центральні Опалення - індивідуальне газове (двох контурний котел Ariston) Планування - кухня студія з балконом який виходить у внутрішній двір, одна окрема кімната та суміжний санвузол. У квартирі був зроблений капітальний ремонт - встановлена нова проводка, труби , металопластикові вікна, встановлений водостійкий ламінат. Наявність євроремонту та відсутність меблів дають простір для уяви щодо власного планування інтерʼєру. Є кондиціонер У власності більше 3 років До квартири бонусом додається кладова у підвалі. Чудове місцерозташування у самісінькому центрі Ужгорода Всі документи готові до переписки в тому числі і оцінка.

Продаж квартири/Київська Набережна
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири у ЖК “Оазис”, розташованої в самому серці нашого міста – на вул.Новака. Здача через рік! Квартира площею 40 м² знаходиться на 4-му поверсі із 4-х. Планування: кухня, кімната, суміжний санвузол, лоджія. ЖК “Оазис” будується за надійною монолітно-каркасною технологією. Зовнішні стіни цегляні, перегородки із газоблоку. У квартирі чорновий стан ремонту. Чистова стяжка підлоги, штукатурка стін, розведено світло, воду, каналізацію. Є котел, бойлер, тепла підлога всюди, крім кімнат, у кімнатах батарея. Поруч з домом всі найтоповіші локації та визначні місця: Київська набережна, Облмуздрамтеатр, пл.Ш.Петефі, пішохідний міст, філармонія та ін. Продаж від агенції з комісією. Телефонуйте: 05******74

Продаж 1-км квартири, новобудова у Центрі, поруч Пр.Свободи, набережна
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-420-168-LX. Національна Агенція Нерухомості VАLION пропонує придбати квартиру в Ужгороді. Дві спальні та велика кімната. Зроблено сучасний ремонт, теплі поли, утеплений фасад, сухий підвал, тихий двір з місцем для авто. Сигналізація, кондиціонер, частково меблі, укомплектована кухня, і ванна кімната. Ремонт свіжий, меблі нові з доводчиками BLUM. Поряд школа №5 У власності більше 3-х років. Національна агенція з нерухомості VALION (Київ, Харків та ще 8 міст України) пропонує сервіс купівлі нерухомості: * on-line огляд ринку нерухомості створює розуміння ринку нерухомості всього за 20-40 хвилин; * рекомендації експерта як правильно діяти за поточних умов; * допомога у прийнятті рішень; * забезпечення безпечної угоди. ДЗВОНІТЬ та записуйтесь на перегляд!!! Бажаємо гарного та вдалого дня!!!

3х кім, центр, Киівська наб.,63 м.кв
olx.ua

Житлові комплекси у Ужгород

Географія Ужгород