Великолепная квартира в 45км от Киева с 3 раздельными комнатами, с очень качественным ремонтом (делали для себя), с мебелью: встроенная высокого качества кухня, бойлер, 2 шкафа-купе, акриловая ванна, крыша не течет, есть чердак, газ, пол ламинат/кф, документы 2006г, 3 взр/человека, вода, канализация централизовнные, впрочем по фото все видно, прекрасная квартира как под расселение так и для желающих проживать вблизи Киева и на свежем экологически чистом воздухе! су/р

Прод  кв 3р 63м Заводская 18 Катюжанка Вышгор р-н, Киевс-я обл 36000уе
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира, другий поверх з двох, знаходиться біля лісу, поруч знаходиться вище професійне училище, лісгосп, в 5 хвилинах ходьби магазин Фора та зупинка на Київ, в квартирі є всі необхідні зручності, бойлер, сумісний санвузол. Також є невелика територія для господарських приміщень, курник. Деталі за телефоном

власник
2-х кімнатна квартира Катюжанка
olx.ua

Тільки ПРОДАЖ Не здаю Продам квартиру Вишгородський район,село катюжанка . Квартира знаходиться на 4 поверсі,в квартирі є світло,газ ,вода .замінена електрика, ванна,вікна м.п. Кімната з виходом на балкон. В селі є садочок біля будинку , дитячий майданчик новий,також біля будинку їздять маршрутки на Київ через кожні півгодини Є фора , нова та укр пошта,школа , училище,церква ,парк. 09******95,продаж від власника Ціна 18500$ Перегляд в будь який день,але попередьте за 3-4 години

власник
1 к квартира з ремонтом,від власника
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Породам квартиру однокомнатную, переделанную на две комнаты в Катюжанке. До Киева 50 км. Маршрутка останавливаться под домом, каждые пол часа. Рядом садик, два магазина, недалеко школа. В селе есть училище, фора, детская игровая комната, церковь. В квартире сделан капитальный евроремонт в 2018-2019 году. Пластиковые окна, подвесные потолки, биметаллические радиаторы, ковролин, ламинат, кафель. От счетчика вся новая электропроводка. Бойлер, электро полотенце сушитель. Вся сантехника ( от стояка до канализации) новая, ванная новая. Броне двери. Интернет. Мебель и техника по договоренности. Дополнение фото сброшу. 06******38 НЕ ЗДАЕТСЯ!!!

власник
Продам квартиру
olx.ua

Житлові комплекси у Катюжанка

Популярні запити

Географія Катюжанка

Купівля власної нерухомості в зданій новобудові від забудовника чи на вторинному ринку від господаря – це радісна подія, але й одночасно дуже відповідальний процес. Особливо в тих випадках, коли потрібно обрати не лише квартиру, а й населений пункт. Якщо є бажання оселитись відносно близько до Києва, можливо, варто купити житло в Катюжанці на вторинному ринку?

Продаж квартир у Катюжанці: ціни та інша інформація

Село, що належить до Вишгородського району Київської області, розташоване на річці Здвиж.

Відстань між населеним пунктом і об’єктами в центрі столиці – 58 км. Це досить багато, тому тим, хто планує працювати в Києві й купити квартири в Катюжанці, доведеться чимало часу проводити в дорозі.

Із столиці до села їздить маршрутне таксі №346, яке відправляється від АС «Полісся», кінцева зупинка – Катюжанка. Залізничного сполучення тут немає.

Продаж житла в Катюжанці цікавить багатьох, оскільки рівень життя тут непоганий. У селі є необхідні об’єкти інфраструктури, хоча порівнювати їх якість і кількість зі столичними не варто.

На території села доступні:

  • пошта;
  • будинок культури;
  • амбулаторія;
  • аптека;
  • школа;
  • дитячий садок;
  • магазини.

Деяких людей, які придивляються тут однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні й 5-кімнатні квартири з ремонтом чи без, може лякати відносна близькість Чорнобиля. До нього приблизно 50 км. Однак, за словами експертів, радіаційний фон у селі знаходиться у межах норми, тому продаж квартир у Катюжанці на вторинному ринку ведеться досить активно.

Що стосується цін на нерухомість у цьому населеному пункті, купити житло в Катюжанці недорого абсолютно реально! Вартість житлової нерухомості в селі набагато привабливіша, ніж у великих селищах і містах. Придбати квадратні метри можна з повною виплатою або в розстрочку.

Розрахунки по договорам купівлі-продажу

Тим, хто вирішив купити квартиру в Катюжанці, вторинний ринок запропонує різноманітні варіанти на будь-який смак і гаманець. Коли ви заключаєте договір купівлі-продажу і проводите розрахунки, потрібно знати про деякі важливі моменти.

Зараз для продажу житла в Катюжанці потрібно:

  • Відкрити банківські рахунки покупцю і хазяїну, що проводить продаж квартири в Катюжанці.
  • Покупцю внести готівку на особистий рахунок у банку.
  • Банку здійснити грошовий переказ на рахунок продавця за дорученням покупця.
  • Продавцю отримати гроші з особистого рахунку готівкою.

Після завершення такої операції і покупець, і продавець отримують документ, що підтверджує проведення безготівкових розрахунків по договору. Така процедура дозволяє захистити і того, хто хоче купити житло в Катюжанці, і продавця.

Якщо вас зацікавив терміновий продаж квартир у Катюжанці, вторинний ринок містить чимало цікавих варіантів, переглянути які можна на нашому ресурсі. Пошукова система Flatfy від ЛУН збирає оголошення щодо продажу житла в Катюжанці з різних сайтів, тим самим, допомагаючи вам зекономити час. Більшість квартир розміщено з фото, є можливість побачити стан спальні, кухні та інших кімнат, дізнатись про поверх, на якому знаходиться нерухомість, оцінити планування квартири. Деякі продавці пропонують можливість купівлі квартири Катюжанки в кредит або з розтермінуванням.

Тим, хто бажає тут дешево купити квартиру, Катюжанка запропонує вторинне житло без посередників. Обирайте оптимальний варіант, обговорюйте деталі з власником і купуйте найкращу квартиру по доступній ціні!