Двокімнатна з Меблями та Технікою. Квартира розташована за адресою проспект Металургів. 2-ий мкрн. Квартира тепла та суха. Квартира на середньому поверсі, в середині будинку, тому Вам в ній буде тепло і комфортно. В квартирі встановлені всі лічильники. По квартирі є заборгованість, яка йде плюсом до ціни. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Авангард

Металургів просп., 48
rieltor.ua

Двокімнатна в районі Центра. Вулиця Республіканська. Квартира з окремими кімнатами в житловому стані, тому одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі встановлені всі лічильники. Квартира Без боргів. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній АН Авангард.

Республіканська, 55
rieltor.ua

Ексклюзивна двокімнатна квартира. Сучасне перепланування яке дало змогу втілити велику ванну кімнату із джакузі, душовою кабіною і ще окрему гардеробну кімнату. Якісний, капітальний ремонт, із заміною усих комунікацій, проводки, сантехніки. Дорогі та надійні матеріали. В квартирі автономне газове опалення, теплий пол в ванній кімнаті, встановлено три кондиціонери. Якісні меблі та вся техніка залишаться новим власникам у подарунок. Квартира розташована на другому поверсі. Поряд із будинком у кроковій доступності вся необхідна інфраструктура для зручного життя. Даний объект є вмістом комфорту, зручності, якісті та має багато переваг на ринку! Купуючи цю квартиру Ви станете щасливим власником, заощадивши час, гроші та нерви на дорогий та довгий ремонт, а автономне опалення значно зменшить Ваші розтрати на оплату теплопостачання. Телефонуйте! З повагою, Ваш агент з нерухомості Тюріна Оксана.

Перемоги просп., 51
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж двокімнатної квартири. Лівий берег, 4 мікрорайон. Розвинена інфраструктура, зупинка, транспорту, школа, дитячий садок, автостоянка, поруч ліс, все що необхідно для комфортного проживання. Квартира розташована на шостому поверсі із косметичним ремонтом з меблями та технікою, все що на фото- залишається новим власникам. Дві лоджії з капітальним ремонтом засклені металопластиком. Всі коммунікації замінені. Санвузол роздільний. Гаряча вода завдяки електричному бойлеру. Опалення автономне, електричне. На всі енергії встановлено лічильники. На світло день- ніч. Квартира без боргів. Чистий та охайний під’їзд . Запрошую на перегляд в зручний для Вас час! Ваш агент з нерухомості-Тюріна Оксана АН Авангард.

Металургів просп., 74
rieltor.ua

ПРОДАМ 2-комнатную квартиру в Каменском. ✅Квартира находится на 11 микрорайоне. ✅Очень удобное месторасположение. ✅Рядом АТБ, Варус, детский садик и школа. рынок, Кинотеатр МИР. ✅Ресторан и кафе. ✅Красивая набережная. Общая площадь 45 м.кв. Расположена на 5 этаже (5/9) Цена 20 000 $ 067 155 17 92 Олеся

40 років Перемоги вул., 2
rieltor.ua

2х комнатная квартира в хорошем районе, рядом все магазины, остановки, аптеки, школа и т.д, стоянка, 1й этаж угловая, утеплена снаружи,

власник
Василя Стуса просп., 27
rieltor.ua

Продам ДВОкімнатну квартиру в центрі міста по проспекту Свободи біля фонтана. 3-й поверх із 5-ти. Замінена повністю проводка, трубопровід, радіатори, поміняні вікна на МП. У квартирі все вже відшпатльовано і готове до чистового ремонту під фарбування стін або поклейку шпалер. Балкон виходить у двір. Залишається: болер, пральна машина, газова плита та телевізор. Сама сильна транспортна розвязка, поруч авто та зд вокзали, у дворі дитячий садок, школа, поруч ценральній сквер та дитячі майданчики, розвинена інфраструктура. ТОРГ Є! Телефонуйте та підемо на перегляд.

Свободи просп., 74
rieltor.ua

Пропоную до Вашої уваги у продажу чудова 2 кімнатна квартира в районі Баму. В квартиру можна заїзджати і жити. Також, встановлено автономне газове опалення, що навіть у випадку відключання електроенергії дозволяє організувати автономію та підтримувати комфортну температуру в квартирі, користуватися гарячою водою. Квартира знаходиться в середині будинку та утеплена з зовні, це дозволяє додатково економити на опалені. В доступності всі магазини, садок, школа, транспорт. Неймовірно приваблива квартира з комфортом для Вас.

Нікопольська вул., 32
rieltor.ua

У продажу 2 кімнатна квартира на Черемушках по вулиці Звенігородська. Квартира знаходиться в найзручнішому районі міста, поруч є все необхідне для комфортного проживання. Школа, дитячий садок, магазини, фітнес центр, базар, лікарня, зупинка транспорту. Квартира тепла, світла та суха. Встановлені пластикові вікна, та труби, кондиціонер, надійні вхідні двері. Лічильники на газ, воду та електроенергію. В квартирі є косметичний ремонта, можна заїхати і жити. За більш детальною інформацією телефонуйте.

Звенигородська вул., 2
rieltor.ua

2- кімнатна квартира Лівий берег Квартира розташована на 2 поверсі 10 поверхового будинку. Загальна площа 52,5 м2, кухня 8м2, подвійна лоджія із новими стеклопакетами та ремонтом. Квартира в дуже доброму житловому стані, охайна та затишна. Залишаються всі меблі та техніка. Без боргів. Поруч школи та сади. У кроковій доступності автостоянка, зупинка транспорту, магазин, супермаркет - все необхідне для комфортного та зручного проживання. Через дорогу від будинку, ліс та канал. За деталями звертайтеся за вказаним номером телефону. Запрошую на перегляд в зручний для Вас час! З повагою, Тюріна Оксана, АН Авангард.

Металургів просп., 80
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Кам’янське

Продається гарна, простора двокімнатна квартира. Квартира знаходиться у затишному р-ні міста, вул.Колеусівська. Поруч є магазини, зупинка транспорту та дитячий садочок. В квартирі зроблено ремонт, поміняна проводка та замінені всі труби. Квартира затишна, суха і тепла. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд!

Колеусівська вул., 100
rieltor.ua

Продається затишна 2-кімнатна квартира з чудовим розташуванням, Аношкіна 117. ОСББ, чистий та охайний підїзд, з ремонтом та новими вікнами. Площа квартири - 51 кв.м, з житловою площею 30 кв.м і кухнею 7 кв.м. Квартира розташована на 4 поверсі 9-поверхового цегляного будинку з ліфтом. Лічильники на воду, світло та тепло на будинок. Є борги по комунальним послугам які ідуть плюсом к вартості. Телефонуйте для детальної інформації та огляду квартири.

Аношкіна просп., 117
rieltor.ua

Продам ДВОкімнатну квартиру в центральній частині міста по вулиці Воробйова. Квартира не кутова в середині будинку, вікна замінені і виходять на 2 сторони будинку. Кімнати роздільні, опалення централізоване, для підігріву води встановлений бойлер. Є лічильники на газ, воду та світло. 3-й поверх із 3-х , дах відремонтований. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання, поруч: у пішій доступності –школа та садки., магазини, центральний проспект з парковою зоною, дитячими майданчиками, центральній ринок, лікарня. Телефонуйте та підемо на перегляд.

Воробйова вул., 18
rieltor.ua

Пропоную до Вашої уваги 2-х кімнатну квартиру на 3мкр. Все в шаговій доступності, садочок, школи, магазини, варус, атб, епіцентр. Квартира не кутова. Нові пластикові вікна. Квартира в жилому стані. Боргів немає. Всі лічильники є. Телефонуйте вже зараз і домовимося за перегляд.

Дружби Народів просп., 25
rieltor.ua

Затишна двокімнатна квартира з капітальним ремонтом у цегляному будинку в районі Черемушки по вулиці Олександра Алекєєнка шукає своїх нових власників. У квартирі нестандартне планування - з прихожої коридор веде до кухні, де одразу можна зігрітися та випити теплого чаю, з кухні відкривається зала, потім спальня. Квартира суха з новою проводкою, новим лічильником, новими трубами, натяжні стелі, встановлено 4 електропанелі з терморегулятором, є душова кабінка, встановлено бойлер на великий обєм води, у спальні є кладова, шведська стінка. Тобто, якщо квартира під час огляду Вам відгукнеться, то для комфортного життя все підготовлено. По квартирі є борг 500 доларів, його включено в ціну, при чьому власниця готова до торгу. Окрім цього, реальному покупцю залишаються меблі, із техніки холодильник, морозильна камера, нова пральна машинка, нова посудомийка, мікрохвильова піч. Запрошую для перегляду - можливо саме ця квартира стане Вашою! Галина, агент з нерухомості компанії AVANGARD, 050 709 43 39

Костромська вул., 9
rieltor.ua

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира в тихому районі міста Камянське, розташована на проспекті Гімназичному на другому поверсі чотириповерхового будинку з класичним плануванням, що відзначається архітектурним стилем Сталінки. Квартира орієнтована на дві сторони та розташована в середині будинку. Вона має дві окремо суміжні кімнати та квартира потребує ремонту. Система опалення центральна, санвузол обєднаний, а на кухні встановлена газова колонка . Будинок має чистий та доглянутий підїзд, якісні вхідні двері та обладнані всіма необхідними комунальними лічильниками. Розташована в непосредній близькості від зупинок маршруток та трамва, а також школи, дитячого садка і поліклініки. До центру міста - всього 5 хвилин. Добра сталінка за гарну ціну ! Телефонуйте зараз, обговоримо всі деталі.

Гімназичний просп., 67
rieltor.ua

У продажу чудова, с кап ремонтом 2кімнатна квартира , у м.Камянське, по вул, проспект Свободи, неподалік вокзалу. Квартира розташована на 1 му поверсі 5ти поверхового будинку, з кап ремонтом, загальною площею 45.5 кв.м. має капітальний євро балкон. Гарний варіант для життя , також под інвестицію , за мінімальні гроші. Чудова локація, центр, поблищу вся інфраструктура, транспортна розвязка. Більш детальна фнформація та запис на показ , дзвоніть за номером.

Свободи просп., 99
rieltor.ua

Продам 2 кімнатну квартиру на лівому березі, 4 мкр, покращене планування. Площа квартири 57 кВ.м, дві лоджії з погребом. Квартира з косметичним ремонтом, металопластикові вікна, ламінат, міцні вхідні двері, АВТОНОМНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ. Тепла квартира з малими комунальними рахунками. Можливий обмін на будинок

Металургів просп., 78
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в центрі міста на вул. Г. Романової, 3/5 поверх, в самому серці міста. ВЕЛИКОГАБАРИТНА квартира, висота стелі 3,2 метри, всі кімнати окремі, велика ванна кімната. Косметичний ремонт, замінені якісні металопластикові вікна, АВТОНОМНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ, високої якості вхідні двері, замінена проводка. Готові до швидкої угоди

Галини Романової вул., 6
rieltor.ua

#У_продажу #ДВОкімнатна_квартира по провулку #Богдана_Хмельницьного 1. 5-й поверх п’ятиповерхівки, КАПІТАЛЬНИЙ ремонт даху весна 2023 року, #квартира знаходиться в середині цегляного будинку, тепла та суха, кімнати роздільні. Розташування будинку між зупинкою 2-го трамваю #Будівників та #Маяковського. Замінені вікна окрім балконного блоку, встановлені лічильники на газ та воду. Поруч є все необхідне для проживання. 16 999 $ Телефонуйте та поїдемо на перегляд: 050 309 83 89

Богдана Хмельницького вул., 1
rieltor.ua

Продам ДВОкімнатну квартиру у тихому центрі міста по проспекту Аношкіна. В квартирі АВТОНОМНЕ електроопалення з регуляторами ( ще на гарантії електромонтажної організації). Дуже Економне. Газова колонка (працює без світла!) Квартира знаходиться на 4-му поверсі п’ятиповерхової будівлі. Заїжджай і живи. Квартира тепла, світла та затишна. Будинок цегляний, стіни товсті, вікна виходять по обидві сторони будинку. Кімнати роздільні. Балкон пластиковий засклений. Вікна замінені на пластикові. Клімат- система (кондиціонер). Параболічна антена, Інтернет, Ламінатна підлога, Санвузол сумісний, кахель, душкабіна. Труби замінені на пластик. Електролічильник з тарифом «День-Ніч». Вбудовані меблі на кухні. Електроосвітлення економне. Електропроводка замінена. Поклеєні шпалери. Металеві вхідні двері У дворі є парковка. Запрошуємо на перегляд

Аношкіна просп., 58А
rieltor.ua

Продам 2к квартиру розташовану на 2 поверсі 3 поверхового цегляного будинку по вулиці Сагайдачного. Зручний район міста, поруч є все необхідне для комфортного життя, а саме: магазини, школа, дитячий садок, зупинка транспорту, авто та залізничний вокзали, фітнес центр. Зручна транспортна розвязка, Затишний двір, гарні сусіди. Квартира під ваш ремонт. Ви можете зробити його на свій смак не переплачуючи за чужий. Без комісії. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Гетьмана Сагайдачного вул., 65
rieltor.ua

Продам 2-х кімнатну квартиру (Провулок Матросова) під Оренду. У квартирі вже проживають орендарі, отже Вам не потрібно втрачати час на пошук мешканців. Квартира знаходиться на 2-му поверсі 2-ох поверхового будинку. Дах перекритий. Сам будинок цегляний, що говорить про додаткове тепло у квартирі. Стан квартири повністю житловий та комфортний. В наявності всі лічильники: газ, світло та вода. Опалення в цій квартирі Автономне Газове, що є дуже вигідним та економним рішенням, а також дає можливість регулювати температуру в квартирі та робити її максимально комфортною для Вас. У квартирі поміняна каналізація та всі труби замінені на пластик, вікна металопластикові. Безпосередньо поряд із будинком знаходиться все необхідне для зручного проживання, а саме: зупинки транспорту, магазини, АТБ, школа, дитячий садочок, театр, музичний колледж. БОНУС + від Власниці! Меблі та техніка, які є на фото залишаються новому власнику. Вам обов`язково необхідно побувати в цій чудовій квартирі! Телефонуйте та гайда на перегляд! З повагою Ваш агент з нерухомості Куксова Марина Агентство нерухомості Avangard Місто Кам`янське, пр-т Свободи, 2 Наші філіали: Дніпро, Київ, Черкаси, Запоріжжя

Матросова вул., 11
rieltor.ua

Гарне житло🐣 - 2х кімнатна кв-ра у м.Камянському, у Заводському районі. 🌏Розташована на вул. Миру, поруч від магазинів і супермаркету АТБ, на 1-му високому поверсі, 5ти поверхового будинка. 🏠У квартирі дві окремі кімнати зі зручним плануванням, просторий суміщений санвузол, встановлено водонагрівач на 80 літрів. ♨️Централізоване опалення забезпечує ефективне і комфортне тепло, дозволяючи навіть взимку відкривати вікна. У вартість входить меблі та побутова техніка: диван, меблі в залі та спальні, пральна машина, бойлер. Відмінне транспортне сполучення, поруч школа, дитячий садок, лікарня, магазини. 🚍Авто та 🚉залізничний вокзал за 10-15 хвилин ходьби. Якщо у вас є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково телефонуйте мені зараз 🙋! У нас завжди багато 👨 👩 👧 👦клієнтів які в пошуку нерухомості. Ми 🏃 ♂️активно залучаємо 🎯потенційних покупців та орендарів! Ми завжди працюємо оперативно у ваших інтересах , забезпечуючи юридичні консультації, займаємося оформленням усіх необхідних✍️ документів.

Миру вул., 21
rieltor.ua
1 - 24 з 333 результатів