В продажі однокімнатна квартира з ремонтом (не углова) у військовому містечку №21 в Калинівці Індивідуальне опалення. Велика простора кімната, балкон-лоджія, кухня, прихожа та роздільний санвузол. Встановлено вуличний відеонагляд. Квартира на першому поверсі пʼятиповерхового будинку у військовому містечку №21 (є можливість на майбутнє пристроїти ще кімнату). Є кладова у підвалі. Поруч вся інфраструктура : магазини, дитячі майданчики, зупинка транспорту на Київ і по місцевості, вокзал, лікарня, цнап, школа, садочки.

власник
Калинівка, 12
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в цегляному будинку який будується в смт Калинівка, Васильківського р-н, Київської обл. ЦІНА 25000 грн за кв.м .Загальна площа 38,6 кв.м. Вітальня 16,7 кв.м, кухня 12,9 площа санвузла 3,1кв.м, площа коридору 3,7 кв.м, гардеробна 2,2 кв.м. . Розвинена інфраструктура: 2 хвилини до: двох парків, дит.садок, школа, спортивна школа, супермаркет, амбулаторія, стадіон обладнаний тренажерами.

Продаж квартир у новому будинку!!
olx.ua

Продаж 2 рівневої квартири в селі Калинівка, Фастівського району. Квартира розташована в центрі села, біля ЦНАП. Планування: на 1 рівні кухня-вітальня, роздільний санвузол з ванною. На 2 рівні спальня та санвузол. Загальна площа 90 кв.м. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Є газ, опалення газовий котел. Закритий двір, зона барбекю, ландшафт. Один власник. Перегляди по домовленості. В селі є ЦНАП, дві середні школи, два дитячих садки, будинок побуту, медамбулаторія, будинок культури, будинок творчості, бібліотека, спортивна школа, музична школа, відділення зв’язку, дві церкви, парк вічної слави та парк відпочинку, три відділення банків, кафе , супермаркети та інше.

Продаж квартири Калинівка, Фастівський район
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продамо двоповерхову квартиру пгт.Калинівка 25 км від Київа. В наявності Ж/Д вокзал ,та 726 автобус на Київ, автобус № 1 їде на Васильків кожні 20 хвилин. квартира знаходитсь у тихому місті. Чк що ви не хочете міського шуму то цей варіант Ваш. Перший поверх 36 кв.м.,другій поверх 34 кв.м.. перший поверх:коридор,кухня-вітальня,санвузол.Підігрів полу,плитка. Другій поверх:житлова кімната -32 кв.м..та санвузол. Всього по будинку 71 м.кв..

продамо  сучасну  квартиру пгт.Калинівка
olx.ua

Житлові комплекси у Калинівка

Популярні запити

Географія Калинівка