Продам квартиру в центрі міста Золочів, вул. В.Кука 9 кв 2 (біля спортивної школи). Вікна квартири виходять в двір на сонячну сторону. Відстань до 1, 2, 3 шкіл в 3-5 хв ходьби. Поряд: парки, дитячі майданчики, дитячі садки, магазини, кінотеатр, ринок, аптеки, тому автомобіль потрібен тільки для дальніх поїздок. Приміщення квартири розміщені на першому (майже 2 поверх, тому що знаходиться над високим цокольним приміщенням) та мансардному поверсі і складаються з: пяти кімнат, двох санвузлів, балкону, є горище, також є невеликий підвал. Проведено перепланування старої квартири (технічна документація, право власності після перепланування оформлено належним чином). Є можливість використовувати мансардний поверх як окреме житло (заведено каналізація, електрика, опалення, є окремий вхід). Проведено капітальний ремонт: замінено вікна, двері, каналізація, електрика (у всіх розетках є заземлення), встановлено парапетний конденсаційний котел Viessmann, на першому поверсі під плиткою тепла підлога, демонтовано та вивезено стару штукатурку, вікна, двері, старий дах, каналізацію і тд., старий пісок з під підлоги (замінено на новий висушений), на першому і мансардному поверсі встановлена якісна гідроізоляція, на підлозі першого і мансардного поверхів залита стяжка з використанням кірамзіту, на мансарді стіни до сусідів з нової цегли (товщина в цеглу), встановлено нові комини, в двох кімнатах підлога з хорошої сосни 40мм на дубових легарах, з кожної кімнати виведена витяжка. Квартира утеплена пінопласт 100мм та декоративно оштукатурена, замінено дах і його утеплено мінеральною ватою ROCK WOOL 100мм+50мм. (з старої квартири залишились цегляні стіни і залізобетонне перекриття). Кухня залишається. Можу скинути більше фото. В дизайн і ремонт квартири вкладено свою душу, робили для себе, все ретельно обдумували.

власник
Продам квартиру в центрі міста Золочів
olx.ua

Двокімнатна квартира в центрі міста,гарно облаштована територія та подвіря, можливість розтермінування

власник
Двокімнатна квартира
olx.ua

Продається трикімнатна квартира у місті Золочеві по вул.Бродівська. Загальна площа 68 кв.м на 2 поверсі двохповерхового цегляного будинку. Квартира суха, світла, тепла і сонячна. Всі кімнати окремі, санвузол роздільний. Металопластикові вікна , виходять на схід і захід. Також є лоджія, засклена металопластиковими вікнами. Гарний краєвид. Інтернет від ЦСО. Поруч Церква. Індивідуальне опалення. Біля будинку є квітник, город, гараж. Поруч є магазин. За більш детальною інформацією звертатись за тел.09******36 Наталія, 06******40 Віктор. Можу надіслати більше фото та відео в приватні повідомлення.

власник
Продається трикімнатна квартира у м.Золочів
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира(43,1 m²) + комора(1,8 m²)у новобудові «Мрія» міста Золочів. Квартира знаходиться на 5 поверсі, є ліфт. Продаю квартиру зі всіма меблями і більшістю техніки. Ремонт новий, проживали в квартирі лише 2 роки. Комора знаходиться на першому поверсі, біля ліфта. За детальнішою інформацією краще пишіть на вайбер/телеграм 09******57

власник
Продається квартира
olx.ua

Продаж затишної 3-кімнатної квартири в центральній частині міста. Квартира розташована на 3 поверсі 5-поверхового будинку. Кімнати ізольовані. В квартирі зроблений якісний ремонт із заміною всіх комунікацій. Індивідуальне опалення - 2 контурний газовий котел.

власник
Продається 3-кімнатна квартира в центрі міста
olx.ua

Продаж двохкімнатної квартири на вул. Львівській, буд. 41 на 3 поверсі. Є все для комфортного проживання міжкімтні двері з дерева, дві кладових, сучасний ламінат, індивідуальне опалення. Є ОСББ, в будинку постійно щось ремонтується та оновлюється є прибудинкова територія. Також в ціну квартири входить гараж та підвал. За деталями звертайтесь за тел.

власник
Продаж 2 кімнатної квартири у м. Золочів
olx.ua

Продається одно кімнатна квартира у місті Золочів на вулиці Львівській.З ремонтом і меблями.

власник
Продаж квартири
olx.ua

Популярні запити

Географія Золочів