Велика, простора, 3-кімнатна квартира загальною площею 98.9м2. Житлова площа 61.1 м2. Цегляний будинок у тихому районі, поруч озеро та гарна природа. Знаходиться за адресою:м.Здолбунів вул.Старомильска 25а. 4-й поверх. Має гарне планування , кухня-студія ,велика спальня на 32.м2 та поруч гардеробна. Паркомісця. Дитячий майданчик. За деталями та додатковими фото звертайтесь у повідомлення або за номером телефону .

власник
Продаж 3-кімнатної квартири у м.Здолбунів (100м2)
olx.ua

Продаж 3-Кімнатної квартири з ремонтом в місті Здолбунів. Гарний район, зручний виїзд. Просторий санвузол. Автономне опалення. Велика кухня-студія. Є 2 балкони. Все в квартирі залишається. Телефонуйте, показ в зручний час для Вас!!!

3-кімнатна з Автономним опаленням в місті Здолбунів
olx.ua

Унікальна пропозиція квартира готова до заселення або як інвестиція для вигідної здачі в оренду. Не потребує додаткових вкладень ще на 10 років. Проводка замінена+силовий вхід, якісні розетки(35шт)/вимикачі. Замінені усі труби+стояк входу в квартиру, встановлена система фільтрації+додатково питна вода система зворотній осмос. Замінено стояк каналізаційний та усі каналізаційні труби. Лічильники на усе. Опалення-газове індивідуальне, двох контурний котел, потужний (19 поділок потужності), в лютому обігріває усю квартиру на 2-й поділці, зазвичай користуємося 1-ю. Нові радіатори з регуляторами, опалення розведене якісними трубами, труби усі сховані. Про всяк випадок зреалізована можливість встановлення бойлера. Тепла підлога : ванна, кухня, зона їдальні, коридор. Без порогів, гідро та теплоізоляція по усій площі підлоги. Є камін, який працює на біопаливі, виручив коли не було світла , має хорошу тепловіддачу, не виділяє диму. Квартира на 2 сторони , дуже тепла, суха та економна, за газ в лютому найбільший платіж 600грн. Усі стіни та стеля рівні. Стеля всюди рівна, шпакльована, без підвішеного гіпсокартону щоб зберегти додаткових 15см висоти. У ванній натяжна стеля. Вхідні двері з шумоізоляцією, шпоновані деревом з обох боків, з підʼїзду нічого не чути. Міжкімнатні двері з ясеня з матовим склінням. Вікна 5-ти камерні з газом Reuhau. Встановленно розпашні панорамні двері на балкон. Обидві половинки відкриваються. Балкон перероблено повністю, розбита стара плита, наварений новий міцний метал і по новому залита плита. Перед вікнами парк, і забудови не буде. Сантехніка уся працює (фірми Хансгрое)унітаз підвісний,інсталяція унітазу Геберіт. Прекрасне розміщення: поряд 3 школи, 2 садочки, магазини, ринок, гідропарк, зупинка транспорту , лікарня, поліклініка. Квартира 57м2, була перепланована в студію. На фото червоним вказала, які стіни прибрали. Лишаються кухонні меблі з вмонтованою посудомийкою та побутовою технікою Siemens. Фасади фарбовані, не плівка, можна перефарбувати без проблем. Уся фурнітура на кухні Blum з дотягувачами. В коридорі лишається передпокій, виробник Польща. В ванній лишаються меблі, виготовлені з вологостійкої плити, фасади теж фарбовані. В спальні велика кутова шафа, кухонний стіл/стільці. До квартири є підвал в будинку. Квартира від власника, власник 1, у власності більше 3-х років (значно менші податки при переоформлені).

власник
Квартира з автономним газовим опаленням
olx.ua

Житлові комплекси у Здолбунів

Географія Здолбунів