Пропонується до продажу 3к квартира в ЖК Лермонтова, загальною площею 82м2 + кладовка. Розташована на 4 поверсі будинку з охороняємою закритою територією та автономним опалюванням. Планування: - кухня -гостина - 2 окремі спальні - балкон (засклений) - с/вузол розділений (ванна) Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою. Тепла підлога у коридорі, с/вузлах та на кухні. ЖК Лермонтова розташований у центрі Вознесенівського району, біля парку. Розвинена інфраструктура.

Лермонтова вул., 26а
rieltor.ua

Продається простора трьохкімнатна квартира зі студією. Квартира розташована на вулиці Олександра Говорухи, що знаходиться в Комунарському районі (Космос). В кроковій доступності: школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, магазини, ринок, аптеки, відділення пошти, парк, поліклініка. Будинок ОСББ, закрита територія, відремонтовані під’їзди, доглянутий двір. На території знаходиться огороджений дитячий майданчик, а також парковка для жителів будинку (на парковці є закріплене за квартирою паркомісце). - Загальна площа квартири 135 кв.м; - Житлова площа 65 кв.м; - Кухня площею 34 кв.м; - 5 поверх з 6. У квартирі є два санвузли, що забезпечує комфортне проживання для всієї родини. При вході встановлений електрощиток, що дозволяє керувати освітленням в усій квартирі. Також є два балкони та дві лоджії. Вікна кухні-вітальні з видом на місто, вікна спалень виходять на двір. В квартирі автономне опалення. Встановлений електричний котел, від якого працює водяна тепла підлога по всій квартирі. На лоджіях прокладені электричні тени для підігріва підлоги. В санвузлах закладені магістралі та розетки для підключення бойлерів. В кімнатах прокладені магістралі на розетки під кондиціонери. Виведені дроти під зональне освітлення. В кожній кімнаті встановлені прохідні вимикачі світла. Якщо бажаєте дізнатись більше інформації або переглядів - телефонуйте.

Олександра Говорухи вул. (Радгоспна), 26А
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі 3х кімнатну квартиру на 5 поверсі, по вул. Новокузнецькій, в районі "Бріджа", в сучасному будинку з огородженою територією, з відеоспостереженням. В квартирі виконано сучасний ремонт, приміщення обладнано високоякісною технікою та меблями, які залишаться новим господарям висота стелі - 3м. Будинок розташований в місті з добре розвиненою інфраструктурою, поруч знаходяться школа, дитсадок, супермаркети, зупинка транспорту, паркова зона, ринок. Чекаємо на Ваші дзвінки.

Новокузнецька вул., 5г
rieltor.ua

Продам квартиру від власника з меблями та побутовою технікою. Квартира двох кімната, але через те що кухня дуже велика її треба розцінювати як трьох кімнатну, знаходиться по вул.Леоніда Жаботинського 43 (за ТЦ.Україна) на 3-му поверсі. В квартирі зроблений капітальний ремонт пів року тому (мінялося все), всі матеріали високої якості, кімнати роздільні та на обидві сторони будинку, кухня велика 15 кв.м..Квартира дуже тепла, поли теплі. В квартирі є вся нова необхідна мебель та техніка (3 телевізори, 2 кондиціонери до -20 будуть гріти в період коли ще не включили опалення, духовка, варочна поверхня, витяжка, бойлер, холодильник, пральна машина). Дівати всі розкладні, маленький диванчик що в спальні теж розкладається . Підʼїзд теплий та охайний, в ньому на першому поверсі є укриття, тож не треба бігати в сусідні будинки.В дворі є багато парковочних місць для машин.Вікна квартири виходять на стоянку ТЦ України.Поряд з будинком магазини, кафе, фітнес центр, басейн, зупинки транспорту в тому числі і трамвая.Самий кращий район в місці все що треба в шаговій доступності. Більше фото вишлю за потреби.

власник
ВЛАСНИК! Продам квартиру
olx.ua

Продам отличную полнометражную трехкомнатную квартиру в центре г.Запорожья. Квартира находится по проспекту Соборному 216, район МакДональдса, на четвертом этаже пятиэтажного дома. Все комнаты раздельные. Свежий ремонт з заменой практически всего от полов до потолков. Окна все металлопластиковые с двойным остеклением, балкон застеклен. Проводка вся новая, подогрев полов, в том числе и на балконе, два кондицинера Мицубиши, сигнализация, интернет, спутниковое ТВ. Квартира продается с мебелью и техникой. Есть водонагреватель и посудомойка. Реальному покупателю возможен торг. По всем вопросам прошу связываться по WhatsApp.

власник
Продам трехкомнатную квартиру в г.Запорожье
olx.ua

Продається квартира 92 кв.м у новобудові ЖК Резиденція. Також є окрема комора на поверсі. Є можливість оформлення кредиту в рамках державної програми Є оселя! Будинок введено в експлуатацію. По всіх питаннях пишіть або телефонуйте.

власник
Квартира в ЖК Резиденція 92 кв.м
olx.ua

Продам квартиру на Південному, біля 103 школи. У квартирі виконано дуже якісний ремонт, поміняні всі комунікації. Відеодомофон, сигналізація. Окремі автомати на освітлення, розеткові групи, силові електроприлади. На балконі вбудована шафа, на лоджії-тепла підлога, розширені й утеплені. Є гардеробна кімната, багато місця для зберігання. Кухня і коридор викладені кахлем. Усі меблі виготовлені під індивідуальне замовлення. Якісна техніка, посудомийна машина, пральна машина, холодильник side by side, бойлер на 100л, 3 кондиціонери, 2 телевізори. Дуже багато освітлення, квартира стильна і красива, новий ремонт.

власник
3к квартира на Песках
olx.ua

Квартира находится в тихом спальном районе, рядом с конечной остановкой общественного транспорта, школой, рынком, магазинами и всей необходимой инфраструктурой. Беспроблемная парковка. Квартира была приобретена в новостройке в 2012 году, в квартире был всего один владелец. Произведен высококачественный, современный ремонт. Квартира очень просторная, светлая, имеет два санузла и гардеробную комнату. Квартира продается с техникой и мебелью.

власник
Квартира от собственника в новостройке на Бородинском
olx.ua

Шикарная квартира с панорамным видом на Днепр. Сто квадратных метра с отличным ремонтом. Седьмой этаж 9 этажного кирпичного дома. Кухня столовая , шикарная гостиная и две отдельных спальни. Очень качественный ремонт. Дорогая мебель и бытовая техника. Шикарный французский балкон с видом на Днепр. Цена 75000 долларов БЕЗ КОМИССИИ для покупателя

Шикарная квартира ул.Малая 3 с панорамным видом на Днепр
olx.ua

Продажа 3-к квартиры в центре города по ул. Независимой Украины, дом 90 а. Расположена на 1 этаже. В квартире выполнен качественный ремонт. Охрана, видеонаблюдение, решетки.

Продажа 3-к ул.Независимой Украины, 90 а
olx.ua

Житлові комплекси у Запоріжжя

Продаж чудової трикімнатної квартири в ЖК Лермонтово. Територія ЖК - закрита, є консьєрж та підземний паркінг. Квартира з капітальним ремонтом та повним наповненням: залишаються всі меблі та техніка. Квартира тепла, низькі комунальні, зручне планування (дві спальні / гардеробна / кухня-вітальня / просторий с/у) Чекаємо вас на перегляд, з усіх питань телефонуйте!

Трикімнатна квартира на Волгоградській 26а (212894002)
olx.ua

Продается 2х комнатная квартира общей площадью 81.75 метров квадратных + открытый балкон 16 этаж (прекрасный вид с двери комнате, разделено на 6 секций: прихожая, спальня, балкон, спальня, зал, ванная, кухня Покрытие полов кафель производства Испания, Италия Электрика разведена на отдельные линии по всей комнате каждая комната разделена отдельно на линии освещения и розетки. на 2 зоны, зона отдыха с диваном и колонной на которую можно повесить. Телевизор до 60 дюймов . шкаф для моющих средств. Установлен фильтр грубой чистки воды при входе воды в квартиру. Установлен фильтр мелкой очистки перед бойлером. Вытяжка с датчиком влаги Душевая из каленого стекла. Кухня: Пошаговый переход кафеля на кухню, Большая встроенная кухня к потолку, реечные светильники + люстра + отдельное освещение стойки + отдельное освещение лоджии. Кухня сделана под заказ и дорогих материалов, верх софт тач., фартук из калорированного каленого стекла, встроенная техника (холодильник, посудомойка, стиральная машина (ниша под нее), плита, духовка, микроволновая печь) По всей квартире заменены стеклопакеты на энергоэффективные. Балконы кухня и ванная покрыты полностью гидроизоляцией. Установлены 2 кондиционера(инверторы) В квартире установлен счетчик тепла. заменены терморегуляторы батарей и очищены все батареи. Есть документация почти по всей технике, сантехнике и дверям что было куплено установлено в квартире. ОЧЕНЬ ХОРОШИЙ ТОРГ! Звоните будем рады показать объект

Продается 2 ком квартира по ул. Гагарина 3, Вознесеновский р-н
olx.ua

Пропонується до продажу велика 3-кімнатна квартира в новобудові, з ремонотом і новою технікою. *підходить під програму Є-Оселя *закрита територія ЖК *своє паркомісце *індивідуальне газове опалення *нова техніка, входить у вартість *меблі, входить у вартість * відмінне планування, велика кухня, два сан.вузли З усіх питань звертайтесь за телефоном, за запитом скину відеоогляд квартири. Перегляд будь-якого дня за домовленістю.

Новокузнецкая улица, 57, Коммунарский, Запорожье, Запорожская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продам чотири кімнатну квартиру розташовану біля парку Дубовий гай по вулиці Глісерній. Загальна площа квартири- 88 кв м. Три окремі спальні кімнати, вітальня. В квартирі зроблений якісний, сучасний ремонт. Поміняно абсолютно все! Установлено систему «тепла підлога». Меблі, побутова техніка входять до вартості квартири.

Чотирикімнатна в Олександрівському районі
olx.ua

Продажа квартиры студии, ЖК Бородино, закрытая территория. Плюс 20 кв.м подсобное помещение. В квартире выполнен авторский ремонт. Обособлена спальная зона. Теплые полы, рекуперация воздуха. Подробности по телефону.

Продажа 1-к квартиры студии, правый берег, Бородинский мкр-
olx.ua

Продам 3 комнатную квартиру по ул.Чумаченко в районе остановки Высотная. Квартира в отличном состоянии с капитальным ремонтом. Две раздельные спальни в каждой спальни балкон, кухня - студия, совместный санузел. Металлопластиковые окна, два балкона застеклены дерево в отличном состоянии, современный кафель, пластиковые трубы, входная металлическая добротная дверь, пол паркет, ламинат, плитка. Встроенная кухня, холодильник, кондиционер, три шкафа - купе, раскладной диван в спальне, двухспальная кровать, люстры, бра, плазма, бойлер, стиральная машина. Мебель и техника в отличном состоянии. Квартира в состоянии заходи и живи. В шаговой доступности остановки, магазины и супермаркеты, ТЦ АТБ, банки, аптеки, поликлиники, больницы, почтовое отделение, новая почта, рынок, детский сад и школа, парковая зона, охраняемая парковка.

+Продам 3 ком. квартиру ремонт, мебель, техника 75000 дол.
olx.ua

Роскошная 3х комн с дизайнерским ремонтом в центре города . Дизайнерский ремонт VIP уровня , отличная локация . Тихий , спокойный двор , отличный асфальтированный заезд , в пешей доступности все инфраструктуры. Площадь : 97 м2 . Расположена на 2/3 этажа . В отделке использованы дорогие стройматериалы . Квартира укомплектована элитной бытовой техникой . Ванная комната с большим окном ) . Планировка : Прихожая, гостиная + кухня + столовая , 2 гостиная , детская с гардеробом, большой балкон с подогревом , хозяйская спальня. Продажа с мебелью и бытовой техникой , Вам останется взять личные вещи . Компания : Агентство недвижимости Дилайн

Незалежної України вул. (40 років Радянської України), 52
rieltor.ua

Новое предложение в ЖК Бородино. Доступная 2х кому студия в закрытом и охраняемом комплексе, все инфраструктуры ( детские площадки, парк, спортивные площадки,крытый и открытый паркинг, центр развития) Квартира расположена на 4\6 этажа. Очень теплая и светлая. Выполнен качественный ремонт. Есть балкон и лоджия. Установлено индивидуальное газовое отопление . Планировка : прихожая, гостиная , кухня+ столовая , балкон, лоджия, совмещенная ванная комната, хозяйская спальня с прекрансым видом. Квартира продается с мебелью и бытовой техникой. Мы ждем Вас на просмотр. Компания : Агентство недвижимости Дилайн

можливий продаж по єОселя
Дніпровські Пороги вул., 15г
rieltor.ua

Велика світла 4к квартира з новим евроремонтом в чудовому домі по вулиці Чарівна біля Шекіленду. Загальна площа 87 кв.м., корисна 82,5 кв.м. Кухня велика 10 кв.м. з вбудованою технікою. Всі кімнати роздільні: зал 21, три кімнати 14.5, 14 і 9,5 кв.м. В квартирі 2 балкони, засклені та утепленні, на кожному балконі великі погреби. Є 2 кондиціонери, з можливістю використання в широкому діапазоні зовнішніх температур: від -15°C до +24°C на обігрів і від -15°C до +48°C на охолодження. Є бойлер і система очищення води на кухні а також бойлер на 80л у гардеробній ,с/у роздільний.Тамбур і посилені вхідні двері. Зовнішний фасад було додатково утепленно пінопластом 100мм. Квартира знаходиться в затишному районі, поряд парковка, відділення банку, відділеня Нової Пошти, супермаркет АТБ, Бібліотека, спортивні клуби, дитячі садочки, зупинка громадського транспорту. Від власників, без комісії !!!

власник
Прдам 4-х кімнатну квартиру по вул. Чаріна
olx.ua

Євротрьошка 98 м.кв. в новому будинку в історичному центрі міста. 6-й поверх, всі вікна на проспект Металургів. Будинок розташований у дворах, що робить проживання зручним, тихим і безпечним. За окрему плату можна придбати місце у підземному паркінгу і додаткову кладову. Будинок комфорт класу. Консєрж, широкі сходи, великий швидкий ліфт, Індивідуальне газове опалення в кожній квартирі, зовнішнє утеплення фасаду, енергоефективні 3-камерні склопакети у вікнах і два величезні вентиляційні канали зроблять проживання теплим та комфортним. Ефектний і дорогий вигляд вашої квартири - лоджия з повністю фасадним склом, висота стелі 3,3 м, у спальнях вікна в підлогу, величезна кухня-вітальня. Повністю скляна утеплена лоджия розміром 1,5х5,6 м створює окрему затишну і зручну зону відпочинку. Квартира складається: - 2 спальні 12,6 та 16,4 кв.м. - 2 гардеробні 4,1 та 6,5 кв.м. - санвузол 5,8 кв.м. - кухня-вітальня 27 кв.м. - лоджия 8,8 кв.м. В квартирі зроблено перший етап ремонту: встановлено перестінки і прокладені електричні магістралі по кімнатах. Закладено звукоїзоляцію по всьому периметру. Двоконтурний газовий котел Bosch. Вхідні бронедвері сучаного дизайну з замками Mottura. Покупцю залишилось встановити інженерне обладнання за своїми потребами і чистове оздоблення за своїм смаком.

власник
Остання 3-к. квартира 98 кв.м. в ЖК Palladio від власника
olx.ua

Пропонуємо вашій увазі розкішну трикімнатну квартиру, розташовану в закритому житловому комплексі в самому центрі Запоріжжя. Це житло розташоване на 2-му поверсі цегляного будинку та має безліч переваг: Світло та простір : Квартира вражає своєю світлотою та простором. Ідеально розміщені вікна забезпечують достатньо природного світла, створюючи комфортне середовище. Спальні : В цій квартирі розміщуються дві спальні кімнати. Велика батьківська спальня доповнена місткою гардеробною кімнатою, яка дозволяє легко зберегти ваш одяг та речі. Дитяча кімната : Для вашої дитини створено спеціальний простір, в якому передбачено зони відпочинку, навчання та догляду за здоровям. Кухня-вітальня-їдальня : Просторна кухня, яка обєднана з вітальною та їдальною, дозволяє вам готувати, відпочивати та приймати гостей у комфортному середовищі. Зручність : Санвузол роздільний. Крім того, кухня, передпокій, лоджії, ванна кімната та туалет забезпечені теплою підлогою, що додає комфорт у холодну пору року. Меблі та техніка : Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою, включаючи кондиціонери, пральну машину, варільну поверхню, духову шафу, посудомийну машину, інтернет-телевізор, фен, пілосос, сушарку, праску, постільну білизну та багато інших засобів для обслуговування та прибирання. Відео домофон. Крім гардеробної, є багато шаф та місць зберігання. Три ступінева очистка води. Безпека та комфорт : В житловому комплексі закрита територія з охороною, власний паркінг (за квартирою закріплені 2 критих! паркомісця) та дитячий майданчик. Крім того, є консьєрж, який завжди готовий вам допомогти. Під будинком розташоване власне бомбосховище для мешканців. Квартира оснащена також сейфом для зберігання зброї та цінностей. В квартирі встановлений відеодомофон. 3 відеокамери спостереження. Ця квартира - це ідеальне поєднання комфорту та безпеки в самому серці міста. Не втрачайте, звертайтесь для перегляду та отримайте більше інформації вже сьогодні!

Украинская улица, 6А, Александровский (Жовтневый), Запорожье, Запорожская 74500.0 USD
dom.ria.com

Пропоную купити 3 кімнатну квартиру, Дніпровський район, Бородинський мікрорайон, вулиця Ладозька, 42. Квартира розташована на 1 поверсі 10 поверхового монолітного залізобетонного будинку, торцева, утеплена зовні. Капітальний ремонт 2008 року. Загальна площа 92,04 кв.м, житлова площа 57,04 кв.м, площа кухні 11 кв.м. Планування: всі кімнати окремі, вітальня, спальня, кабінет, кухня, балкон, роздільний санвузол. Частково залишаються меблі, побутова техніка, які є на фото. Квартира затишна та тепла, індивідуальне газове опалення, тепла підлога у передпокою, санвузлі та кухні. Свіжий ремонт у підїзді, консьєрж. Будинок ОСББ, доглянута прибудинкова територія, закритий двір, міста для паркування авто. Зручне розташування: зупинки транспорту, магазини, школа, дитячі садочки. Є додаткові відео, надійшлю за запитом. Без комісії для покупця. Дзвонить, домовимось про перегляд.

ексклюзив
Ладозька вул., 42
rieltor.ua

Продам 2к квартиру студію У будинку автономне опалення, закритий двір і територія, що охороняється! Квартира розташована на сонячному боці будинку, величезні вікна. Сучасне планування, кухня поєднана з гостьовою! Окрема, затишна спальня з південно-східного боку радуватиме вас сходом сонця! Світла квартира облаштована всім потрібним для життя (меблі, техніка). +103 м2 +кухня 40 м2 +спальня +середній поверх +сонячна сторона +меблі +техніка +закрита територія +теплі підлоги ціна 73000 $ Телефонуйте та поїхали дивитися Ваш менеджер Ліщина Костянтин АН Аvangard

Волгоградська вул., 26а
rieltor.ua

Ремонт за дізайнерьским проєктом. Після 24 лютого ремонт зупинили в звʼязку з переїздом. Для закінчення ремонту в квартирі є все: фарби, ламінат настінний, ламінат напольний, всі батареї, всі міжкімнатні двері, всі люстри, всі вимикачі та розетки німецького виробництва, кондиціонери для кожної кімнати. Ремонт робили для себе - абсолютно нова сантехніка, електрика, вікна, двері. Пол по всій квартирі вирівнювали бетоном. Є окрема кімната - гардеробна. В стінах з сусідами заклали шумоізоляцію. Під потолочним гіпсокартоном повністю закладена шумоізоляція. Проєкт для закінчення ремонту, замовлення меблів та техніки надаємо. Будинок ОСББ. Сусіди доброзичливі. Підʼзд чистий. Ліфт новий. Будинок Чумаченка 37 - дуже розвинена інфраструктура. Поруч є все!

Продам 3 кімн. квартиру по вул. Чумаченка 37
olx.ua
1 - 24 з 253 результатів