Dn.Shosse str екологічночистий район; поруч зупинка міського транспорту, термінал, банкомат, банк, кафе

власник
Дніпровське шосе, 30
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 3-кімнатну квартиру по бул. Центральному. Квартира розташована на 8-му поверсі 12-поверхового будинку. +Зроблено якісний ремонт +Квартира в гарному стані, затишна, тепла. +Зовнішнє утеплення всієї квартири +Встановлено металопластикові вікна. +Замінено водопровід та стояк каналізації. +Санвузол окремий, кахель. +Гаряча вода - водонагрівач. +Натяжна стеля. +Кондиціонер +Меблі +Гарне, тихе подвіря. Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, аптека, супермаркет, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте!Проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Центральний бульв., 26
rieltor.ua

Пропонується на продаж 3-кімнатна квартира, загальною площею 110 кв.м., розташована по вул.. Європейській. В квартирі виконаний євроремонт з переплануванням, два балкона засклених та утеплених, два сан вузла, кузня – столова, дитяча кімната та спальня. Поли з підігрівом, є 4 кондиціонера, два бойлера, вбудована нова кухня з технікою: посудомийна машина, варильна поверхня, духовка, пральна машинка, витяжка, тощо. Квартира утеплена ззовні. Знаходиться в районі з розвинутою інфраструктурою, поруч парк, магазини, ринок, садки, школа, супермаркети, тощо. Ціна 60000 євро.

Європейська вул. (Малиновського), 14
rieltor.ua

Пропонується до продажу велика 1-кімнатна квартира у одному з самих престижних ЖК - Ренессанс. Квартира загальною площею 59.15 кв.м. розташована на 1 поверсі 3-поверхового будинку, має велику лоджію 4, 25 кв.м. Обладнана усім, необхідним для комфортного життя, ця квартира має багато принад, щоб її купити і насолоджуватись у ній життям. Це і авторський проект ремонту, і високоякісні будівельні матеріали, що використовувались при ремонті з зберіганням усіх норм і технологій, і побутова техніка відомих своєю якістю світових брендів, і меблі, що окрім безумовної якості дарують ще й естетику і насолоду життя. Але є ще один нюанс цієї квартири - ціна. Дуже приваблива для квартири такої якості і такого ро Реальному покупцеві - торг. Можно в аренду 21000 грв в месяц. Дзвоніть та записуйтесь на перегляд!

Розваги вул., 27
rieltor.ua

Пропонується до продажу трикімнатна квартира покращеного планування вул. 12 квітня. Закрита територія, паркування для машин у дворі. 1-ий високий поверх 18-ти поверхового будинку. Загальна площа 71 кв.м, жила 42 кв.м, кухня 13 кв.м. Квартира з ремонтом. Кімнати та санвузол роздільні. Металопластикові вікна, поміняно всі комунікації (водопровід та каналізація), мідна проводка. Два засклені балкони. У пішій доступності вся інфраструктура для комфортного проживання. Поруч із будинком набережна, кафе, ресторани, пляж.

12 Квітня, 111
rieltor.ua

Перепланировка (узаконена), изначально 51,66кв.м. + присоединен балкон 3,88кв.м., на 9 из 9, вид на Днепр, слева - Медуниверситет, Радуга, стадион; напротив - Ждановский пляж, во дворе - школа Эйдос; ул. Нижнеднепровская 6-Б; в квартире есть все и все остается (что на фото); вместо телевизора - кинопроектор, диагональ изображения 2,5 метра. Продаю в связи с переездом в Киев, риелторов приветствую.

власник
2-ком. квартира 55кв.м. на Набережной (Пляж, Радуга, Медуниверситет)
olx.ua

Продам 3х кімнатну квартиру с двома санвузлами і купою лоджій Гагарина 3 В стані від забудовника. Загальна площа 110,75кв.м Житлова площа 59,4 кВ.м Власник.

власник
Продам 3 х кімнатну квартиру(центр гагарина)
olx.ua

Оголошення від власника. Квартира розташована на 3 поверсі 14 поверхового будинку (бульвар Центральний 22а). Без меблів (крім кухні, на фото видно). В кожній кімнаті (включно з кухнею) встановлений інверторний кондиціонер. Є підігрів підлоги в кухні, коридорі та ванній кімнаті. Ламінату в квартирі взагалі немає, лише якісний паркет з дубу. Окрім центрального водопостачання гарячої води є два бойлери, для кухні та ванної кімнати. З обох сторін дому є парковка з воротами. Закрита територія в будинку. Вхід до підʼїзду по відбитку пальця. В підʼїзді цілодобово чергує консʼєрж. Для того щоб потрапити на поверх, в ліфтах встановлена замість кнопки ел ключ (просто так не потрапити на поверх. Перед квартирою приватизована частина коридору, що є вже частиною квартири. Є лічільник на опалення в кожній квартирі та можливість регулювати потужність опалення. Чистий двір та дім в цілому.

власник
Продам 3к квартиру в центре Запорожья
olx.ua

Большая 2 кВ на 3/4 этаже балкон с кухни обкомовский дом двухсторонняя очень светлая и теплая возле обл библиотеки полностью с дорогим ремонтом укомплектована Итальянской мебелью от собственника

власник
Большая 2 кв на малом рынке
olx.ua

Продам повнометражну трикімнатну квартиру-студію на другому поверсі пятиповерхового будинку в центрі міста, зупинка 12 квітня. Квартира студія та дві окремі кімнати, два санвузли (один суміщений) квартира повністю після капітального ремонту 2021 року, залиті підлоги в один рівень, укладено високоякісний ламінат в кімнатах та кахель у санвузлах, встановлені міжкімнатні двері високої якості,натяжні стелі , замінена повністю електропроводка з установкою двозоного лічильника , броньовані вхідні двері , два обшиті та утеплені балкони з підігрівом підлог , замінена всіх вікон з високоякісного профілю, вікна виходять в тихий і спокійний двір (не на проспект), де є парковка для авто. Квартира продається з меблями та технікою, водонагрівач 80 л, в кожній кімнаті кондиціонер, пральна машина, посудомийна машина нова, холодильник, мікрохвильова піч та духова шафа , сигналізація та сейф .Кухня на якій практично не готували. Квартира дуже тепла і затишна, заходь, живи. Центр міста. Розвинена інфраструктура, поруч магазини, кафе, зупинки транспорту. Документи готові! БЕЗ КОМІСІЇ для покупця!

власник
Продаж 3к квартири в центрі міста
olx.ua

Житлові комплекси у Запоріжжя

Продам квартиру с большой лоджией и балконом. Вид на р.Днепр, остров Хортица, мост Преображенского. Общая площадь 91,1 кв.м. Квартира светлая, теплая. Расположена на 6 этаже. В подъезде сделан ремонт. Рядом парк Металлургов, детские сады, школа, магазины. До проспекта Соборного 7 мин. пешком.

власник
Трехкомнатная квартира ул. Малая с видом на р. Днепр и остров Хортица.
olx.ua

2-х кімнатна квартира в новобудові, з меблями і технікою, індивідуальне газове опалення, двухконтурний котел,велика кухня, гарний ремонт. 09******73

власник
Продаж 2-х кімнатної квартири на Пісках в новобудові
olx.ua

Предлагается к продаже 5-комнатная квартира в Шевченковском районе , по ул. Стефанова, 4/9 кирпичный теплый дом В квартире расположены два санузла , гардеробная , три балкона, большая оборудованная всем необходимым кухня Кабинет , три спальни и большая гостиная . Продается со всей мебелью и техникой. В подарок гараж на две машины во дворе. Звоните , готовы к диалогу!

5-комн.квартира по ул. Стефанова. Гараж в подарок!
olx.ua

Продам простору квартиру з меблями та технікою.. Кухня-16 м, 2 дитячі (кабінети) по 8,5 м, коридор- 9м, ванна кімната- 3,5-4м, зал-35м, спальня-14м, кладовка-4-5 м. загальна площа 100м2. Засклені балкон та лоджія , кондеціонери, якістний ремонт. Будинок цегляний. вулиця Чумаченка 15г.

Продам 4к квартиру Комунарівський р-н.
olx.ua

Квартира дуже простора та світла, має роздільне планування. Розташована на 11 поверсі з 16-ти, і загальна площа становить майже 93 м2. Кухня площею 16,5 м2 та дві окремі кімнати - одна площею 25 м2 і друга - 17 м2. Також є лоджія, до якої можна вийти з кухні, і балкон, що знаходиться в одній із кімнат. Це дозволяє насолоджуватися свіжим повітрям і прекрасним краєвидом з вікон. Встановлені металопластикові вікна, проведено опалення, електрику та водопостачання, лічильники на все є. Зроблена стяжка підлоги. Залишилось тільки провести чистову обробку, і ви зможете зробити дизайнерський ремонт на свій смак. Ця квартира - прекрасний вибір для тих, хто шукає комфортне житло з хорошим розташуванням і можливістю самостійно втілити свої дизайнерські ідеї. Не пропустіть можливість стати власником такого просторого та затишного помешкання!

Простора квартира на Гагаріна 3, Центр міста.
olx.ua

Трикімнатна двостороння квартира з шикарним панорамним видом на Дніпро та Хортицю по бул. Центральному. Розташована на 12 поверсі/12-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа 80 м?. Усі кімнати окремі. Три засклені лоджії. Квартира дуже тиха, тепла та доглянута з якісним ремонтом. Над квартирою техповерх із можливістю приватизації. Будинок ОСББ, у відмінному стані, два нових ліфти, гарний двір, парковка, приємні сусіди. Квартира обладнана сигналізацією та відеоспостереженням. Два кондиціонери. Можливий продаж з меблями та технікою.Украинский кирпичРаздельнаяЕвроремонт

Центральный б-р, 3, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-х кімнатна квартира -студія в Хортицькому районі по вулиці Лахтинська. Квартира після капітального ремонту ніхто не жив. Замінені всі комунікації, проводки. 2й поверх 9типоверхового будинку. Ремонт у підїзді. Будинок ОСББ. Затишний двір . Біля будинку є паркомісце.

Лахтинская улица, 11, Хортицкий, Запорожье, Запорожская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3х-кім квартиру.Продам 3х ком.квартиру в Райні Управління ЗТЗ.8 поверх 9поверхового цегляного будинку.Загальна площа 54м, кухня 9 м. За адресою вул Щаслива. Квартира зроблена з якісних матеріалів і авторський ремонт. У квартиру вкладена душа людей які робили ремонт Поруч АТБ ринок зупинки громадського транспорту. ;Cанвузол: Суміжний;Опалення: Централізоване;Меблювання: Так;

Счастливая улица, 11, Днепровский (Ленинский), Запорожье, Запорожская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається простора трьохкімнатна квартира. Квартира розташована на вулиці Автозаводська, що знаходиться в Комунарському районі (Південний). В кроковій доступності: школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, магазини, аптеки, відділення пошти, парк. Будинок ОСББ, відремонтовані підїзди, доглянутий двір. Поруч з будинком дитячий майданчик, а також своє паркомісце. В квартирі поміняні всі комунікації. Санвузол сумісний. В санвузлі встановлений бойлер. Також є засклений балкон (вихід з дитячої) та лоджія (вихід зі спальні). Встановлена тепла підлога на кухні. За домовленістю залишаються всі меблі та техніка. Якщо бажаєте дізнатись більше інформації або переглянути - телефонуйте.

Автозаводская улица, 48, Коммунарский, Запорожье, Запорожская 60000.0 USD
dom.ria.com

ПРОДАМ 2-кімнатну квартиру | ВУЛ. НОВОКУЗНЕЦЬКА | + Є ТОРГ + Все залишається, як на фото + Будинок ОСББ + Замінені всі комунікації , лічильники на все + Є засклений балкон ! Зателефонуйте зараз та ходімо на перегляд! З Ув. АН Avangard!

Новокузнецкая улица, 53, Коммунарский, Запорожье, Запорожская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3 комнатную квартиру студию в р-не Славутич Арены, по ул. Проспект Соборный, общая пл.86 кв.м.(Спальня 20 кв.м., Детская 18кв.м., Ванная 13кв.м., Студия 40м2 кв.м.), этаж 5/5, удобное местоположение, в пешей доступности вся инфраструктура, квартира под охраной, этаж 5/5, в квартире выполнен современный ремонт, детальнее на фото. Цена 60000$ Так же есть другие варианты во всех районах города, детальнее по телефону.

Продам 3 комнатную в р-не Славутич Арены, по ул. Проспект Соборный
olx.ua

Продается 2 кв на 1 - м Южном, по ул. Новокузнецкая. Расположена на 8/10 эт., площадью - 60,9 кв.м. Отличное месторасположение, рядом магазины, рядом школа, детсад, хорошая развязка, остановка общественного транспорта. Сделан авторский евроремонт. Вся мебель остаётся в квартире. Встроенная кухня + холодильник, микроволновая печь, посудомойка, духовка. Шкаф купе, 2 телевизора, электрокамин. Квартира с индивидуальным отоплением, которое можно регулировать под себя. Пол с подогревом, где лежит плитка (кроме гостинной и спальни), в том числе и на балконе. 2 кондиционера. В ванной находится стиральная машина и электросушитель для полотенец. Закрытая территория, видеонаблюдение в подъезде. Сигнализация. Окна выходят на р. Днепр, очень красивый вид. Звоните уважаемые покупатели, все вопросы по телефону!

Продается 2 кв на Южном!
olx.ua

Продається квартира по бульв.Гвардейський,біля теплосітей. Квартира не з стандартним планом. Будинок цегляний,в квартирі велика лоджія,є кухня-столова. В даху кімнатах ремонт,третя кімната без ремонту. В квартирі нові міжкімнатні двері,вікна,труби. Теплі полив коридорі,ванній кімнаті,на кухні. В квартирі залишаться всі меблі,техніка,все що є на фото,все нове. Меблі на кухні нові,по техніці пральна машинка,посудомийна машинка,холодильник,кондиціонери. В залі є акустична сістема. Квартира велика 80 м2.

Продається 3 кімнатна квартира
olx.ua

Пропонується до продажу 2-кімнатна квартира в елітній новобудові,розташована в житловому комплексі закритого типу "Бородіно", є дитячі,спортивні майданчики,паркінг. Квартира розташована на 3 поверсі 3-поверхового будинку.Чистий світлий під`їзд. Квартира 50м. Виканано якісний авторський ремонт з використанням дорогих будматеріалів. Планування:передпокій,ванна кімната,кухня-їдальня,балкон,спальня. У квартирі обладнано індивідуальне опалення,кондиціонери інвертори. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Індивідуальне опалення. Компанія: Агентство нерухомості Ділайн

2к квартира у ЖК Бородіно
olx.ua
1 - 24 з 603 результатів