екологічночистий район; поруч: кафе, зупинка міського транспорту, банк,

власник
Дніпровське шосе, 30
rieltor.ua

Пропонується до продажу велика 1-кімнатна квартира у одному з самих престижних ЖК - Ренессанс. Квартира загальною площею 59.15 кв.м. розташована на 1 поверсі 3-поверхового будинку, має велику лоджію 4, 25 кв.м. Обладнана усім, необхідним для комфортного життя, ця квартира має багато принад, щоб її купити і насолоджуватись у ній життям. Це і авторський проект ремонту, і високоякісні будівельні матеріали, що використовувались при ремонті з зберіганням усіх норм і технологій, і побутова техніка відомих своєю якістю світових брендів, і меблі, що окрім безумовної якості дарують ще й естетику і насолоду життя. Але є ще один нюанс цієї квартири - ціна. Дуже приваблива для квартири такої якості і такого ро Реальному покупцеві - торг. Можно в аренду 21000 грв в месяц. Дзвоніть та записуйтесь на перегляд!

Розваги вул., 27
rieltor.ua

Пропонується на продаж 3-кімнатна квартира, загальною площею 110 кв.м., розташована по вул.. Європейській. В квартирі виконаний євроремонт з переплануванням, два балкона засклених та утеплених, два сан вузла, кузня – столова, дитяча кімната та спальня. Поли з підігрівом, є 4 кондиціонера, два бойлера, вбудована нова кухня з технікою: посудомийна машина, варильна поверхня, духовка, пральна машинка, витяжка, тощо. Квартира утеплена ззовні. Знаходиться в районі з розвинутою інфраструктурою, поруч парк, магазини, ринок, садки, школа, супермаркети, тощо. Ціна 60000 євро.

Європейська вул. (Малиновського), 14
rieltor.ua

Пропонується до продажу трикімнатна квартира покращеного планування вул. 12 квітня. Закрита територія, паркування для машин у дворі. 1-ий високий поверх 18-ти поверхового будинку. Загальна площа 71 кв.м, жила 42 кв.м, кухня 13 кв.м. Квартира з ремонтом. Кімнати та санвузол роздільні. Металопластикові вікна, поміняно всі комунікації (водопровід та каналізація), мідна проводка. Два засклені балкони. У пішій доступності вся інфраструктура для комфортного проживання. Поруч із будинком набережна, кафе, ресторани, пляж.

12 Квітня, 111
rieltor.ua

Перепланировка (узаконена), изначально 51,66кв.м. + присоединен балкон 3,88кв.м., на 9 из 9, вид на Днепр, слева - Медуниверситет, Радуга, стадион; напротив - Ждановский пляж, во дворе - школа Эйдос; ул. Нижнеднепровская 6-Б; в квартире есть все и все остается (что на фото); вместо телевизора - кинопроектор, диагональ изображения 2,5 метра. Продаю в связи с переездом в Киев, риелторов приветствую.

власник
2-ком. квартира 55кв.м. на Набережной (Пляж, Радуга, Медуниверситет)
olx.ua

Продам 3х кімнатну квартиру с двома санвузлами і купою лоджій Гагарина 3 В стані від забудовника. Загальна площа 110,75кв.м Житлова площа 59,4 кВ.м Власник.

власник
Продам 3 х кімнатну квартиру(центр гагарина)
olx.ua

Ремонт 2020 року. Все робилося собі, з душею. 2 повноцінні кімнати, кухня-студія, 2 розширені балкони, вбиральня Все, що на фото входить у вартість Вихід на дві різні сторони будинку. Багато світла вдень, різні варіанти підсвічування вночі, RBG підсвічування у всіх кімнатах Якісна електрика, ПЗВ, Реле контролю напруги Індукційна плита, вбудована техніка на кухню Всі меблі та техніка нові. У квартирі жили сумарно 1 рік без тварин Є вайфай та сигналізація Сусіди спокійні, дружелюбні Загальні залізні двері до тамбуру Будинок ОСББ, всі гроші йдуть на впорядкування будинку Дах не тече, був ремонт Вікна у підїздах поставлені пластикові

власник
Героев 93-й бригады улица, 11, Хортицкий, Запорожье, Запорожская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продам повнометражну трикімнатну квартиру-студію на другому поверсі пятиповерхового будинку в центрі міста, зупинка 12 квітня. Квартира студія та дві окремі кімнати, два санвузли (один суміщений) квартира повністю після капітального ремонту 2021 року, залиті підлоги в один рівень, укладено високоякісний ламінат в кімнатах та кахель у санвузлах, встановлені міжкімнатні двері високої якості,натяжні стелі , замінена повністю електропроводка з установкою двозоного лічильника , броньовані вхідні двері , два обшиті та утеплені балкони з підігрівом підлог , замінена всіх вікон з високоякісного профілю, вікна виходять в тихий і спокійний двір (не на проспект), де є парковка для авто. Квартира продається з меблями та технікою, водонагрівач 80 л, в кожній кімнаті кондиціонер, пральна машина, посудомийна машина нова, холодильник, мікрохвильова піч та духова шафа , сигналізація та сейф .Кухня на якій практично не готували. Квартира дуже тепла і затишна, заходь, живи. Центр міста. Розвинена інфраструктура, поруч магазини, кафе, зупинки транспорту. Документи готові! БЕЗ КОМІСІЇ для покупця!

власник
Продаж 3к квартири в центрі міста
olx.ua

Продам уютную 4 ком квартиру с 3 спальнями , 94 м2 в центре Запорожья - район универмага Украина, ул. Новицкого, 2 минуты пешком до проспекта Соборного. Квартира с отличным ремонтом (пластиковые окна, кондиционер, зеркала). Удобная транспортная развязка В минутной доступности: кафе магазины остановка общественного транспорта парковка. Также отличный объект под сдачу в аренду. Звоните Вайбер , Телеграмм , Ватсап : 06******40

власник
Продам 3 ком. квартиру в центре  ТЦ Украина, 94 М2
olx.ua

Продам квартиру с большой лоджией и балконом. Вид на р.Днепр, остров Хортица, мост Преображенского. Общая площадь 91,1 кв.м. Квартира светлая, теплая. Расположена на 6 этаже. В подъезде сделан ремонт. Рядом парк Металлургов, детские сады, школа, магазины. До проспекта Соборного 7 мин. пешком.

власник
Трехкомнатная квартира ул. Малая с видом на р. Днепр и остров Хортица.
olx.ua

Житлові комплекси у Запоріжжя

Продам очень светлую, уютную и комфортную 3х комнатную квартиру, 4й Южный мкрн (Пески / Південний) по ул. Автозаводская. 4й этаж. Свежий ремонт 2023 года. Балкон, лоджия застеклены. Во дворе свое парковочное место для авто. За домом есть подземный паркинг. Рядом парк, детская площадка, футбольное поле, супермаркет, остановка транспорта. Продається з меблями, технікою, якщо потрібно. Продажа от владельца! без комиссий.

власник
Продам 3х комн квартиру Пески Южный Запорожье
olx.ua

Продаю свою 3х комнатную квартиру, которая находится по улице Запорожской на 7-ом этаже 9-ти этажного жилого дома. В квартире качественный ремонт, два балкона, дубовый паркет, полный комплект мебели, техника (холодильник, стиральная машина, посудомоечная машина, плита, духовой шкаф и т.д. лучших производителей) Квартира светлая и уютная. По всем вопросам пишите или звоните на мессенджеры- Viber или WhatsApp

Продам свою 3х комнатную квартиру ул Запорожская 9
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира в Шевченківському районі по вул. Вороніхіна. Кухня-студія та дві окремі кімнати. -2/4 пов. -загальна площа 64 кв. -висота стель 2.87м Свіжий ремонт зроблений з якісних матеріалів. Всі меблі та техніка залишаються. Після ремонту у квартирі ніхто не жив. Квартира вільна. Ніхто не прописаний. Світло не вимикають. Поруч стадіон, басейн, школа, дитячий садочок. Продаж без комісії агентства. Можливий продаж разом з капітальним гаражем у " Мотор-1".

Воронихина улица, 8, Шевченковский, Запорожье, Запорожская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-х кімнатна квартира -студія в Хортицькому районі по вулиці Лахтинська. Квартира після капітального ремонту ніхто не жив. Замінені всі комунікації, проводки. 2й поверх 9типоверхового будинку. Ремонт у підїзді. Будинок ОСББ. Затишний двір . Біля будинку є паркомісце.

Лахтинская улица, 11, Хортицкий, Запорожье, Запорожская 60000.0 USD
dom.ria.com

ПРОДАМ 2-кімнатну квартиру | ВУЛ. НОВОКУЗНЕЦЬКА | + Є ТОРГ + Все залишається, як на фото + Будинок ОСББ + Замінені всі комунікації , лічильники на все + Є засклений балкон ! Зателефонуйте зараз та ходімо на перегляд! З Ув. АН Avangard!

Новокузнецкая улица, 53, Коммунарский, Запорожье, Запорожская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3х-кім квартиру.Продам 3х ком.квартиру в Райні Управління ЗТЗ.8 поверх 9поверхового цегляного будинку.Загальна площа 54м, кухня 9 м. За адресою вул Щаслива. Квартира зроблена з якісних матеріалів і авторський ремонт. У квартиру вкладена душа людей які робили ремонт Поруч АТБ ринок зупинки громадського транспорту. ;Cанвузол: Суміжний;Опалення: Централізоване;Меблювання: Так;

Счастливая улица, 11, Днепровский (Ленинский), Запорожье, Запорожская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається простора трьохкімнатна квартира. Квартира розташована на вулиці Автозаводська, що знаходиться в Комунарському районі (Південний). В кроковій доступності: школа, дитячий садок, зупинка громадського транспорту, магазини, аптеки, відділення пошти, парк. Будинок ОСББ, відремонтовані підїзди, доглянутий двір. Поруч з будинком дитячий майданчик, а також своє паркомісце. В квартирі поміняні всі комунікації. Санвузол сумісний. В санвузлі встановлений бойлер. Також є засклений балкон (вихід з дитячої) та лоджія (вихід зі спальні). Встановлена тепла підлога на кухні. За домовленістю залишаються всі меблі та техніка. Якщо бажаєте дізнатись більше інформації або переглянути - телефонуйте.

Автозаводская улица, 48, Коммунарский, Запорожье, Запорожская 60000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується до продажу 2-кімнатна квартира в елітній новобудові,розташована в житловому комплексі закритого типу "Бородіно", є дитячі,спортивні майданчики,паркінг. Квартира розташована на 3 поверсі 3-поверхового будинку.Чистий світлий під`їзд. Квартира 50м. Виканано якісний авторський ремонт з використанням дорогих будматеріалів. Планування:передпокій,ванна кімната,кухня-їдальня,балкон,спальня. У квартирі обладнано індивідуальне опалення,кондиціонери інвертори. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Індивідуальне опалення. Компанія: Агентство нерухомості Ділайн

2к квартира у ЖК Бородіно
olx.ua

Пропонується до продажу простора 3-х кмнатна квартира ("сталінка") на 4-му поверсі 5-поверхового будинку, розташованого на проспекті Соборному. Різностороння, балкон утеплений, вікна - склопакети в деревяних рамах. На сходовій клітці 2 квартири (8 кв. у підїзді). Зроблений якісний ремонт з грамотним переплануванням з 4-х кімнатної у 3-х кімнатну з двома окремими спальнями та залою-вітальнею площею 25,7 кв.м. (спальні - 14,5 та 11,5 кв.м.). Передпокій - 10,8 кв.м. Пропозиція вигідна якісною інфраструктурою, добротною будовою, затишним двором. Розташування будинку одне з кращих в центрі міста. Детальна інформація буде надана при безпосередньому огляді обєкта продажу.

Добротна 3 кім. ПМ квартира в центрі, 4/5 (зуп. "Миру")
olx.ua

Продается 2 кв на 1 - м Южном, по ул. Новокузнецкая. Расположена на 8/10 эт., площадью - 60,9 кв.м. Отличное месторасположение, рядом магазины, рядом школа, детсад, хорошая развязка, остановка общественного транспорта. Сделан авторский евроремонт. Вся мебель остаётся в квартире. Встроенная кухня + холодильник, микроволновая печь, посудомойка, духовка. Шкаф купе, 2 телевизора, электрокамин. Квартира с индивидуальным отоплением, которое можно регулировать под себя. Пол с подогревом, где лежит плитка (кроме гостинной и спальни), в том числе и на балконе. 2 кондиционера. В ванной находится стиральная машина и электросушитель для полотенец. Закрытая территория, видеонаблюдение в подъезде. Сигнализация. Окна выходят на р. Днепр, очень красивый вид. Звоните уважаемые покупатели, все вопросы по телефону!

Продается 2 кв на Южном!
olx.ua

Продам 3 комнатную квартиру студию в р-не Славутич Арены, по ул. Проспект Соборный, общая пл.86 кв.м.(Спальня 20 кв.м., Детская 18кв.м., Ванная 13кв.м., Студия 40м2 кв.м.), этаж 5/5, удобное местоположение, в пешей доступности вся инфраструктура, квартира под охраной, этаж 5/5, в квартире выполнен современный ремонт, детальнее на фото. Цена 60000$ Так же есть другие варианты во всех районах города, детальнее по телефону.

Продам 3 комнатную в р-не Славутич Арены, по ул. Проспект Соборный
olx.ua

Нова пропозиція на ринку нерухомості Досконала 3х кімн Еліт класу в Комунарському районі (космос). Локація: вул.Чумаченко 47. Всі інфраструктури в пішій доступності - магазини, ринок, зупинки, парк, школи. Тихий та спокійний двір, асфальт рівний заїзд. Є особисте обладнане паркомісце біля будинку. Розташована на 3/10 поверху. Будинок ОСББ. Хороші сусіди. Квартира: Стан на 10/10. Зроблений дуже дорогий та якісний ремонт по дизайн проекту. Замінено всі комунікації та стояки. Встановлено сигналізацію, інтернет, відеодомофон. Вікна всі з максимальним профілем і заправлені газом. Підвіконня-мармур. Балкон у спальні - переобладнаний в панорамний «французький» з підігрівом підлог. Підлогове покриття - паркет з масиву дуба, плитка - виробництва Італії. На стінах - замовні тканинні шпалери та декоративна штукатурка. Встановлено дорогу ілюмінацію , побутову техніку та меблі ( виробництво Італії ) . Кухня виготовлена за спеціальним замовленням з масиву ясена з камяною стільницею. Ванна кімната з теплою підлогою. Планування: Передпокій, ванна кімната + сан.вузол, вітальня + кухня + столова зона, господарська спальня + «французький» балкон, гардероб, дитяча кімната + робоча зона, утеплена лоджія. Ця квартира мрія - чекає на своїх нових господарів. Компанія : Агентство нерухомості ДІЛАЙН

Чумаченка вул., 47
rieltor.ua

Квартира з чудовим виглядом розташована у престижному екологічно чистому районі. Поруч вся інфраструктура: супермаркети, школа, дитячий садок, величезний парк. Квартира на восьмому поверсі девятиповерхового будинку в будинку ОСББ. Авторський капітальний ремонт із якісних матеріалів. Залишається вся техніка та вбудовані меблі. Сучасна, затишна та світла квартира для життя. Перегляд можливий у будь-який час. Чекаємо на Ваш дзвінок. Безкоштовні юридичні консультації від юриста-практика агентства нерухомості З повагою АН Avangard!

Штурмовая улица, 7, Днепровский (Ленинский), Запорожье, Запорожская 59999.0 USD
dom.ria.com

Продам неймовірно гарну 3к квартиру в Дніпровському районі (Бородинський мкрн) по вул. Товариська. Квартира розташована на 6 поверсі 9 поверхового будинку. + повністю поміняна мідна проводка по всій квартирі. + замінені алюмінієві радіатори опалення, нові пластикові труби. + наявні лічильники на газ, світло (день/ніч), гарячу та холодну воду. + тепла двоконтурна підлога (кухня, коридор, санвузол). + сантехніка Ravak. + залишаються всі меблі та техніка, як на фото: кухня - холодильник і витяжка Bosch, піч і духовка Hotpoint Ariston, система очищення води осмос. На кухні фарбована стільниця штучний камінь з інтегрованою мийкою. + броньовані вхідні двері. + утеплений фасад квартири. + домофон відеоспостереження. + вид з вікна на дитячий садок і школу всередині двору; + відмінна транспортна розвязка кінцева зупинка. Поруч атб, варус, економ, школи, дитячі садочки, аптеки, відділення пошти та банку. + двір з місткою автостоянкою для машин великий дитячий майданчик; + сучасний ліфт, відремонтований під*їзд. + Один власник, всі докуиенти готові до продажу. Є торг. Це дійсно гарна квартира для цінувачів сучасного комфорту! Дзвоніть і поїдемо на перегляд!

Товарищеская улица, 60, Днепровский (Ленинский), Запорожье, Запорожская 59999.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 509 результатів