Продаж стильної та затишної квартири у кращому місці Хортицького району по вулиці Рубана. Виконано якісний ремонт «для себе», меблі по індивідуальному замовленню. Повна комплектація всім необхідним для проживання. Планування передбачає простору кухню, три окремі кімнати: дві спальні і велика зала. Санвузол з ванною роздільні, є пральна машина, бойлер. Балкон засклений, утеплений. Встановлені всі лічильники, дизайнерське освітлення, вікна втановлені енергозберігаючі. Поруч із домом є все необхідне для комфортного життя: продуктові супермаркети, дитячі садки та школи, транспортна інфраструктура, магазини, кіоски.

Рубана вул., 20
rieltor.ua

Пропонується до продажу трикімнатна квартира другий поверх дев’ятиповерхового будинку квартира розташована в середині будинку не кутова зроблений капітальний ремонт залишається меблі техніка .

Будівельників бульв., 11
rieltor.ua

Предлагается к продаже 3-комн квартира по ул Гудыменко, остановка школа. 5 этаж в 9м доме ( Осмд). Квартира с ремонтом, мебель и техника остаются. Два балкона. Метраж 68/40/8. Центр Бабурки, рядом лицей 99, школа 9, остановки, супермаркеты.

Гудименка вул., 13
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До продажу пропонується 3-кімн. квартира студія з якісним сучасним ремонтом 2022-2023 року. Розташована в Хортицькому районі, по бул. Будівників. Квартира перепланована: кухня студія, велика вітальня за сучасними стандартами. Підлога в квартирі все в один рівень, плитка під мармур, нова мідна проводка, натяжні стелі, поміняно систему опалення, алюмінієві батареї, розварений балкон під ключ. Квартира продається без меблів та техніки, есть кондиционер, два бойлера. Шикарне місце розташування, поряд: аллея, зупинка громадського транспорту, ринок, супермаркет АТБ, школа, садки, безліч інших магазинів. Можливий розумний торг.

Будівельників бульв., 111
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 3-кімнатну квартиру по вулиці Гудименка (нова назва Героїв 93 бригади). Розташована на 6 поверсі 9-поверхового будинку. Площа 67/42/8. Квартира потребує ремонту Кімнати 2 суміжні+ 1 окрема Балкони не засклені. Санвузол роздільний. ПОТРЕБУЄ РЕМОНТУ Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, супермаркети, парк, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Гудименка вул., 26
rieltor.ua

35000$. 6/9 69/48/7 До вашої уваги пропонується трьох кімнатна квартира в Хортицькому районі по проспекту Ювілейному. Дуже зручне місцерозташування будинку поруч все що необхідно для комфортного проживання. Квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку, в жилому стані. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном.

Ювілейний просп., 25
rieltor.ua

Продам 3-кімнатну квартиру в Хортицькому районі по вул.Героїв 93-ї бригади (вул.Гудименка). Планування кімнат роздільне різнобічне (переплановане). Стан гарний, з якісним ремонтом: вікна всі метал/пластикові, підлога ламінат, два балкони під ключ, підвісні стелі з точковим освітленням. Простора кухня з вбудованими меблями на індивідуальне замовлення. Санвузол роздільний: стіни кахель, підлога плитка, сантехніка, пл./труби, лічильники, бойлер. Квартира пропонується до продажу з усіма меблями, технікою та предметами інтерєру. Вдале місце розташування, поруч зупинка транспорту, магазини, ринок, супермаркет АТБ, 5-я дитяча лікарня, парк, та багато іншого. Деталі по телефону

Гудименка вул., 111
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 3-кімнатну квартиру по Ентузіастів. Розташована на 4 поверсі 5-поверхового будинку. Площа 55/38/7. Квартира в задовільному стані Балкон. Санвузол роздільний. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, супермаркети, парк, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Ентузіастів вул., 4
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 3-кімнатну квартиру по проспекту Інж.Преображенського Розташована на 3 поверсі 9-поверхового будинку. Квартира у ідеальному стані. Виконано якісний ремонт. 2 балкона засклені Кондиціонери, водонагрівач, пральна машина, холодильник, посудомийна машина. Встановлено металопластикові вікна. Замінено водопровід, радіатори опалення. Санвузол суміжний. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання, знаходиться в кроковій доступності. Телефонуйте! Ми покажемо обєкт, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків.

Інженера Преображенського просп. (Радянський), 5
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 3-кімнатну квартиру по вул. Воронезькій Розташована на 1 поверсі 9-поверхового будинку Будинок панельний. Площа 70/42/7 Хороший стан квартири Санвузол роздільний. Водонагрівач. Лічильники води, світла. 2 Балкони засклені. Кондиціонер. Водонагрівач Чудове розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, ринок, магазини, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Воронезька вул., 6
rieltor.ua

Житлові комплекси у Запоріжжя

Пропонуємо до продажу 3-кімнатну квартиру по проспекту Ювілейному. Розташована на 5 поверсі 9-поверхового будинку. Площа 64/38/7. Квартира в гарному стані Встановлено металопластикові вікна, пластикові труби. Балкон не засклений. Санвузол роздільний. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, супермаркети, парк, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Ювілейний просп., 20
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 3-кімнатну квартиру по вул. Маршала Судца. Розташована на 1 поверсі 9-поверхового будинку. Площа 70/42/7. Квартира в гарному стані Тепла підлога на балконі на у коридорі Балкон засклен, утеплений. Санвузол роздільний. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: школа, д/садок, супермаркети, парк, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія", офіс Незалежної України,36.

Судца Маршала вул., 3
rieltor.ua

Продаю 3 кімнатну квартиру в центрі Хортицького району Запоріжжя. Будинок розташований в самому центрі Хортицького району, на перехресті вулиць Василя Сергієнка (Задніпровська) та Героїв 93-ї бригади (Гудименко). Пропонована 3 кімнатна квартира знаходиться на дев’ятому поверсі дев’ятиповерхового будинку (зверху тех.етаж). Квартира з ремонтом, робили все для себе. В квартирі два балкони, кондиціонер, бойлер, лічильники води. Якщо потрібно є можливість залишити і іншу побутову техніку та меблі. Як кажуть, заходь і живи щасливо. Гарний стан квартири, невисока ціна та чудове місце знаходження роблять нашу пропозицію цікавою. Телефонуйте, не втрачайте шанс придбати чудову квартиру за невелику суму. Квартира продається у зв’язку з переїздом до іншого міста. Додаткова інформація за телефоном 0983545713 Олександр.

Гудименка вул., 111
rieltor.ua

Продаж 3-кiмнатноi квартири на 7-поверсi 9-поверхового будинку по вул. Гудименка. Площа 67/46/7. Квартира в житловому станi. Два балкона заскленi, один балкон рами металопластик, кахель, паркет, вiкна металопластиковi, лiчильники, залiзнi дверi. В квартирi залишаються кухня,шафа, водонаргiвач.

Гудименка вул., 34
rieltor.ua

Терміново продається простора,велика,світла 3кімнатна квартира під Ваш ремонт,чудовий вид з вікон,спокійний район,гарний,охайний дввр і підїзд,є місце для машини.Поряд вся інфаструктура,5 хвилин до річки.

Світла вул. (Будьонного), 4
rieltor.ua

Продається велика,світла,чудова,3 кімнатна квартира,гарні краєвиди з вікон,тихий двір,доглянутий двір і підїзд,можливий торг

Запорізького Козацтва вул., 15а
rieltor.ua

3к. квартира на Бабурке по ул. Инженера Преображенского. Квартира площадью 70м на 7/9, не торцевая, утеплена с наружи. Большой коридор с нишей. Квартира полностью под ваш ремонт. Отличное месторасположение, рядом вся инфраструктура. Дом ОСББ, ухоженный двор и идеальный подъезд. Порядочные соседи. Низкие коммунальные платежи. Счетчики на свет, газ и воду. Цена 24800, торг.ЗВОНИТЕ!

Інженера Преображенського просп. (Радянський), 7
rieltor.ua

Продається дуже затишна,світла ,тепла 3 кімнатна квартира у Хортицькому районі.Перший поверх,гарні краєвиди,поряд Бридж,Атб,ринок,зупинки транспорту,садочки,школи.

Запорізького Козацтва вул., 3
rieltor.ua

Видова квартира у Хортицькому районі.квартира в чудомову будинку, Хортицький район ( ринок Бахчісарай) 7-й поверх 14-ти поверхового будинку. каркасний будинок із білої цегли, теплий та надійний. велике подвір?я має загородження забором та шлагбаумом для заїзду виїзду авто. у дворі дитяча площадка. В будинку розташовані всі необхідні магазини для домашнього побуту та відпочинку. будинок здали в експлуатацію у 2010 році. фото квартири відповідають реальному стану. Вид обєкта: Вторинний ринок;Планування: Студія;Cанвузол: Роздільний;Побутова техніка: Плита, Посудомийна машина, Холодильник, Духова шафа, Пральна машина, Мікрохвильова піч, Варильна панель;Мультимедіа: Швидкісний інтернет, Телевізор, Супутникове ТБ, Кабельне, цифрове ТБ, Wi-Fi;Комфорт: Балкон, лоджія, Кондиціонер, Ліфт, Охорона території, Ванна, Пожежна сигналізація, Панорамні вікна, Меблі на кухні, Консерж;Ландшафт (до 1 км.): Річка, Водосховище, Острови, Парк;

Судца Маршала вул., 26
rieltor.ua

утеплена 3х кімн квартира. ОСББ закритий двір. продаж 3х кімн утепленої квартири. закритий забором двір з відеоспостереженням. ОСББ. низький тариф за утримання будинку. велика вітальня+кухня 31 м2. санвузол суміжній 5,3 м2 з ваною 1,5х1,5, унітаз, біде, стиралка, шафами та водопідігрівачем. ремонт 2013 року. загальна площа 74,94 м2. один господар. квартира з меблями, за бажанням - без. в колі пішої доступності - АТБ, Сільпо, Ева, Вацак, Аврора, Жива Риба+суші, Нова Пошта, укрпошта, Піцерія, кафе, ресторани, парковки, Coffee Life, Lavazza, гаражі, нова пошта, укрпошта. Вина світу. 3 школи, 2 діт садки. 2 спорт площадки, 5 дітячих майданчиків, кінотеатр, 1 км до пляжу, зелена зона, кінцева зупинка транспорту, Мангал у дворі з лавочками, до залізничної станції 3 км, до дітячої лікарні 1 км. велика власна комірка на поверсі.

Судца Маршала вул., 26
rieltor.ua

Продам 3-х комн.кв. по пр.Юбилейный , д.26,4/9, 75/48/7,5, с нестандартной планировкой. Квартира в хорошем состоянии, не требует больших изменений. Окна и балконы деревянные, вскрыты лаком, кладовка перед кухней убрана, что позволило поставить на это место холодильник и стиральную машинку, стены на кухне обшиты деревом, есть счетчики, кухонная мебель, водонагреватель, кондиционер, в коридоре большой шкаф купе остается, на полу ковролин в хорошем состоянии.Дом ОСББ, в подъезде ремонт, рядом все что душа желает. Приходите,смотрите, покупайте. Квартира ждет новых хозяев. Возможна продажа с мебелью, ДОКУМЕНТЫ ГОТОВЫ. Стоимость квартиры 30000у.е.

Продам 3-х комн.кв. в центре района проспект Юбилейный
olx.ua

Продам 3х комнатную квартиру в Хортицком р-не, 15 мкр., ул.14 Октября дом 3, 9й этаж. Квартира очень приятная, чистая, ухоженная, разносторонняя, 2 балкона. Стена утеплена с улицы. Продажа с мебелью и техникой. Рядом АТБ, магазины, остановка «Турист».

Продам 3х комнатную квартиру в Хортицком р-не, 15 мкр
olx.ua

Продаётся 3-ком квартира на Бабурке по пр.инжинера Преображенского 8/9.Квартира ухоженная заменены окна , трубы, межкомнатные двери, балконы застеклены .Дом находится внутри двора.Цена 26000уе.

Продаётся 3-ком квартира в Хортицком р-не .Цена 26000уе.
olx.ua

К продаже предлагается 3-комн. квартира , расположена в Хортицком районе, по ул. Героев 93-й бригады(Гудыменко) д.18. (Осмд) В квартире есть все необходимое для жизни. Продается с мебелью и техникой!Ремонт в подъезде. Дом ухоженный, квартира теплая,снаружи утеплена Два балкона. Шикарное месторасположение, рядом: остановка общественного транспорта, рынок, супермаркет АТБ, школа, сады, множество других магазинов. Один собственник. Ключи в сделке. Подробности по телефону.

Продам 3-комнатную квартиру ул. Гудыменко
olx.ua
1 - 24 з 82 результатів

Популярні запити

Географія Запоріжжя