Продается хорошая двухкомнатная квартира на Космосе по ул. А.Говорухи, район «Старого парка». Квартира видовая, в жилом состоянии, есть мебель и техника, окна МП, балкон застеклен, крыша перекрыта, дом ОСББ, чистый подъезд. Все в шаговой доступности. Квартира свободна и ждёт своих новых владельцев. Ключи на сделке, собственник в стране.

Олександра Говорухи вул. (Радгоспна), 26
rieltor.ua

Атмосферная 2 х комн по ул. Олимпийская Локация : тихая часть Комунарского мкр-на . Зеленый двор , с детской площадкой , новым асфальтом . Адекватное ОСББ , свежий ремонт в подъезде , заменена проводка в доме , сухой и теплый подвал ,выложена тротуарная плитка . Квартира : Расположена на 1/9 этаже ( этаж очень высокий ) . Площадь 51 м2.На окнах стоят защитные решетки . Квартира очень теплая и светлая - все окна на южную сторону .Выполнен качественный ремонт . Установлен электро счетчик ( день /ночь ) , сигнализация , интернет . На кухне - вся необходимая бытовая техника ( посудомойка , духовой шкаф , холодильник , ТВ ) . В комнатах 2 вместительных шкафа купе .Балкон выполнен капитально ( обложен красным кирпичом и утеплен ) Продажа в полной комплектации - Вам осталось взять личные вещи . Компания : Агентство недвижимости Дилайн

Олімпійська вул., 36
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі 2х кімнатну квартиру розташовану по вул.Чумаченко, в районі лікарні. Квартира - "чешка", знаходиться на 9 поверсі 9 поверхового ОСББ будинку. Квартира в жилому стані, труби замінені на металопластикові, вікна та балкон з деревяними рамами, вхідні двері - металеві, квартира тепла, в середені будинка. Будинок розташований в місці з добре розвиненою інфраструктурою, в пішому доступі знаходяться магазини, супермаркети, ринок, школа, дитсадок, аптеки, лікарня, та ін. Чудова транспортна розвязка. Торг присутній, чекаємо на ваші дзвінки.

Чумаченка вул., 111
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується до продажу затишна 2-кімнатна квартира у центрі Космосу по вул. Європейська (колишня Маліновського). Інфраструктура цього місця задовільнить самого вибагливого покупця. Поруч ринок, багато магазинів. Недалеко стоїть будівля Суду - відеокамери на цій будівлі дають змогу відчувати себе трохи безпечніше. Квартира тиха, невелика, але з дуже зручним плануванням - "метелик". Стан квартири жилий, не потребує негайного ремонту. Заміняні усі комунікації. Меблі у квартирі залишаються за домовленістю. Ціна - 24 000 доларів. Дзвоніть та записуйтесь на перегляд!

Європейська вул. (Малиновського), 11А
rieltor.ua

Продаж 2-кімн. квартири Комунарський район (Космос), вул. Чумаченка, зуп.Європейська. Знаходиться в самому центрі Космосу. Квартира розташована на 2 поверсі 9 поверхового будинку. Планування "чешка" кухня, вітальня, спальня, кімнати окремі, окремий санаузол, підлога паркет, балкон 6м. Квартира без ремонта, кутова. Залишаються частково меблі та побутова техніка. Площа квартири загальна 50,86 кв.м/ житлова 28,4 кв.м /кухні 7,2 кв.м Квартира затишна та тепла. Будинок ОСББ, в підїзді зроблений ремонт, замінено ліфт, дуже гарно облаштована прибудинкова територія, у дворі дитячій майданчик. Зручне розташування, поряд зупинки транспорту, супермаркети, школа, дитячі садочки, два ринки, адміністрація, парк, відділення банків, пошти та ін. Вдале вкладення в дану нерухомість, квартира підходить як для власного проживання так і для здачі в оренду. Ціна - 28000у.о. (торг)

Чумаченка вул., 37
rieltor.ua

Продається 2к. квартира в Космічному мкр., вул.Чумаченка. Кімнати роздільні. Дуже чиста, світла і тепла. Утеплений євробалкон. Металопластикові вікна. Є бойлер, кондиціонер. Пластиковий трубопровід. Дах шатровий після ремонту. Чистий підїзд. Доглянутий двір. Будинок розташований далеко від проїжджої частини. Поруч уся інфраструктура.

Чумаченка вул., 26
rieltor.ua

Продається 2к. квартира в найкращому будинку Космічного мкрна. Кімнати роздільні. Склопакети на вікнах. Пластиковий трубопровід. Лічильники на все. ОСББ. Чистий підїзд, новий ліфт. Доглянутий двір. Поруч уся інфраструктура. Супермаркети, ринок, парк, зупинка транспорту.

Чумаченка вул., 25
rieltor.ua

Пропонуємо придбати 2х-кімнатну квартиру біля 23-ї школи, 3-ій поверх 3-х поверхового панельного будинку. Санвузол окремий, кімнати окремі - планування дуже рідкісне - метелик. Будинок ОСББ. Є балкон - засклений. Труби сантехніки замінені на пластикові, вхідні двері металеві, є лічильники на воду, світло - двозонний лічильник. Вікна не замінювались. Підлога в кімнатах паркет. Поруч дитячий садок, школа, зупинки транспорту , Технікум та Старий парк, ринок,

Магара вул., 6а
rieltor.ua

Пропонується до продажу сучасна двокімнатна квартира- студія від першого власника після капітального ремонту. Комунарський район,орієнтир-зупинка «Роддом», поліклініка. Загальна площа 52,5 кв.м. Планування: Спальня 12,4 кв.м з лоджією з гарним видом та велика кухня-вітальня 33,1кв.м з великим заскленим балконом та також гарним пейзажем . У спальні встановлені потрійні склопакети. Ремонт виконувалася для себе. Квартира знаходиться на 7 поверсі 9типоверхневого цегляного будинку. Тепла, не торцева. Санвузол сумісний, встановлена нова сантехніка Villeroy&Bosh. Також новим власникам залишається новий бойлер Electrolux з Wi-Fi управлінням, пральна машина Samsung з можливістю додаткового завантаження, телевізор LG та біокамін. Пропозиція від агенції нерухомості та без комісії для Покупця. Більш детально за номером 096 764 75 39

Чумаченка вул., 15г
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі 2х кімнатну квартиру, яка розташована по вул.Європейській, на 5 поверсі ОСББ будинку. В квартирі зроблено якісний ремонт, з заміною проводки на мідну, замінено труби та стояк на пластикові, вікна та балкон - металопластикові, підлога ламінат та кахель. В квартирі залишаються всі меблі та техніка зображені на фото. Будинок розташований в районі з добре розвиненою інфраструктурою, поруч супермаркети, магазини, ринок, розважальні заклади, школа, зупинка транспорту. Квартира вільна, один власник. Чекаємо на Ваші дзвінки, присутній торг!!!

Європейська вул. (Малиновського), 28
rieltor.ua

Житлові комплекси у Запоріжжя

Продаж 2х кімнатної квартири. Комунарський район. 5 поверх 9-ти поверхового будинку, панель. Олімпійській 14. Кінцева зупинка транспорту, тихий спальний район. Ванна кімната та вбиральня відокремлені, вхід з обох кімнат на лоджію. Будинок ОСББ. У пішій доступності парк, ринок, крамниці, кінцева зупинка громадського транспорту, також поряд стоянка для власників автомобілів. Документи готові до продажу.

Олімпійська вул., 14
rieltor.ua

Магара вул., 1
rieltor.ua

Продам 2 комн.кв -ру на Космосе3/5 Комнаты раздельные (,,бабочка,,) Продам 2 комн.КВ-РУ НА КОСМОСЕ! Продам 2 комн.квартиры на Космосе, по ул.Малиновского 3/5,дом расположен рядом с остановкой,в квартире сделан хороший ремонт,есть вся современная мебель и бытовая техника,бойлер,интернет,балкон застеклён ,квартира очень тёплая и уютная,новая проводка,окна пластиковые,прописанных нет документы готовы к продаже квартира продается с мебелью и техникой заходи и живи или сдавай в аренду ФОТО СООТВЕТСТВУЮТ!!! звоните

Продам 2 к.кв-ру на Космосе ул. Европеская3/5 ,,бабочка,,
olx.ua

Продаётся 2х комнатная от СОБСТВЕННИКА. Я ЕДИНСТВЕННЫЙ ВЛАДЕЛЕЦ И ЕДИНСТВЕННЫЙ ПРОПИСАННЫЙ. Продаётся по доверености, через маму, по понятным причинам лично присутствовать на заключении сделки не могу. Продаи 2-х комнатную квартиру в центре космоса, по ул. Малиновского 11 (Европейская). Квартира находится на 4-м этаже, 5ти этажного. дома, не торцевая. Зала-кухня выходят во двор на восток, спальня с балконом выходит на улицу на запад. Квартира светлая, тёплая. Сделан капитальный ремонт в коридоре, санузле, кухне и спальне. Всё старое было заменено (трубы и канализация). Заменены все окна на метало пластиковые. Заменены батареи по всей квартире. В зале косметический ремонт, состояние заехал и живи. Заменён электросчётчик, счётчики на Г и Х воды, газ без счётчика. На первом этаже дома расположен супермаркет Эконом. До ближайшего АТБ 7-8 мин. Рынок в 2-3 мин от дома. Парк в 2-3 мин. Варус в 12-15 мин. Конечная остановка транспорта: 5, 9, 35, 46, 63, 76, 85. Остановка транспорта в 2-3 мин. Есть кладовка, очень вместительная.

власник
Продам 2-х комнатную квартиру, владелец
olx.ua

Продажа 2 х комнатная квартира по ул Олимпийская 14 . Отличный Дом ОСББ , ухоженная территория, подъезд с ремонтом. Тихий спальный район, с развитой инфраструктурой все рядом . Квартира 50 м 2. Комнаты раздельные, с.у раздельный. В квартире косметический ремонт, окна МПО, балкон лоджия застеклен. Натяжные потолки, поменяна сантехника+ трубы . Пол паркет+ линолеум. Встроенная мебель, кухня , шкаф купе . Квартира светлая, просторная, с приятной аурой. Цена договорная. Звоните организуем встречу АН КВАРТАЛ. Полное юридическое сопровождение. Сделка под ключ.

2х комнатная квартира ул Олимпийская, Коммунарский район
olx.ua

2-х комнатная квартира, по улице Сытова, 7 (район Варуса). Квартира расположена на 2-м этаже 5-и этажного кирпичного дома, не торцевая. Состояние удовлетворительное. МПО, пластиковый стояк, балкон застеклён (дерево). Очень тёплая и светлая. Умеренные коммунальные платежи. Дом и подъезд в отличном состоянии, ОСМД. В районе очень хорошо развита инфраструктура вся в шаговой доступности. Документы готовы к продаже. Один собственник, прописанных нет. Ключи на сделке. Возможен разумный торг. Звоните!

Продажа 2к квартиры, 2/5, ул. Сытова, (Космос)
olx.ua

Ця квартира знаходиться у самому центрі Космосу на вулиці Ситова 7 і має ідеальне розташування. Вона складається з двох кімнат і не є торцевою. Велика вітальня-кухня виходить на схід, а спальня - на захід, що дозволяє насолоджуватися як сонцем у ранкові години, так і затишком вечорами. Квартира дуже світла та тепла, що створює комфортну атмосферу. Власниками був зроблений якісний євроремонт, використовуючи тільки найкращі матеріали. У квартирі встановлена дорога сантехніка та побутова техніка. Є натяжні стелі та сучасне LED-освітлення, що дозволяє економити електроенергію. Крім того, на кухні є тепла підлога, що є приємним бонусом. Балкон був розширений, утеплений та засклений, а також замінені задні двері. Квартира готова до проживання, оскільки всі меблі та техніка залишаються. Також варто відзначити, що в будинку замінені всі труби стояком у всіх сусідів, що забезпечує надійність системи водопостачання. Підїзд теплий та чистий з металопластиковими вікнами, що забезпечує затишок та комфорт. Район має розвинену інфраструктуру з усіма необхідними закладами та сервісами у безпосередній близкості від будинку: магазини, ринок, парк, ресторани, аптеки, садок та школа.Зупинка транспорту також знаходиться зручно, всього за 300 метрів від будинку. Якщо не відповім на дзвінок, передзвоню, або пишіть у вайбер/вотсап/тегелеграм

власник
Продам 2-х кім. квартиру (ВАРУС) ТОП ЛОКАЦІЯ з МЕБЛЯМИ від ВЛАСНИКА.
olx.ua

Дом комфорт класса с закрытой територией, парковкой , зоной отдыха, тренажерами и детской площадкой. В квартире автономное отопление, свое парко-место. Документы в порядке. Сделан дорогой ремонт в 2021, по дизайнерскому проекту все готово к жизни без забот! Квартира полностью укомплектована. Продается как есть со всем вместе. Больше расскажу по телефону! адрес - Александра Говорухи 26а Я собственник.

власник
60кв.м, Студія+Спальня! Гарний ремонт+ своє паркомісце! Закрита терито
olx.ua

Продаётся 2-х комнатная квартира , по улице Сытова дом 7 (район Варуса), так же рассматривается обмен на 1 комнатную квартиру в Космическом мкр с доплатой. Квартира расположена на 2-м этаже 5-и этажного кирпичного дома, не торцевая. Состояние удовлетворительное (требует ремонта). МПО, пластиковый стояк, балкон застеклён (дерево). Очень тёплая и светлая. Умеренные коммунальные платежи. Дом и подъезд в отличном состоянии. В районе очень хорошо развита инфраструктура вся в шаговой доступности. Документы готовы к продаже. Один собственник, прописанных нет. Ключи на сделке. Возможен разумный Торг! Дополнительные вопросы , по указанному номеру!

Проджа или обмен 2-х комн.квартира , по ул.Сытова (р-н Варуса)!
olx.ua

Продам свою квартиру с новым ремонтом , 2-мя кондиционерами, подогревом полов, мебелью. Все сделано для комфортной жизни. Ремонт делал для себя из качественных материалов. В доме закрытая территория, свое паркоместо , охрана. Адрес - Александра Говорухи 26а Агентам огромная просьба не звонить! Я хозяин, продажей занимаюсь сам

власник
2-х комн с мебелью и техникой! Закрытый дом, 64кв + паркоместо
olx.ua

Продаж 2х кімнатної квартри у Комунарському районі (Магара 6). 3й поверх 5ти поверхового будинку. У квартирі зроблено євроремонт, вікна та сантехніка металопластикові. Квартира знаходиться в спокійному районі, у кроковій доступності, магазини, школи, дитячі садки, зупинки транспорту. Кімнати окремі. З документами усе гаразд, квартира готова до продажу. Телефонуйте, домовимось про огляд.

Продаж 2х кімнатної квартри у Комунарському р-ні (Магара 6)
olx.ua

Продається світла 2 кім квартира вул Чумаченко 2/5, 45/28/7 Кімнати роздільні, санвузол спільний, балкон з застеклінням та простора кухня. Бойлер, лічильники. Дуже вдале місцерозташування будинку- район з розвиненою інфраструктурою-все необхідне поруч. Дом ОСМД, охайний під,їзд, гарні сусіди. У дворі є місця для паркування авто. 26900 у.о торг

26500 у.о Продам 2 кім квартиру вул Чумаченко 2/5 р-н Раута
olx.ua

Продається просторна 2-кімнатна квартира у цегляному будинку на третьому поверсі з 5-ти на вулиці Європейській, 11. Це ідеальне місце для вашого життя: зручне розташування недалеко від парку, ринку, зупинки громадського транспорту, магазинів та інших необхідних сервісів. Квартира світла та тепла, будинок ОСББ. Вже проведено ремонт електрики. Є можливість завершити ремонт та організувати простір у стилі "євродвушка" з кухнею-вітальнею та окремою спальнею. Не втрачайте шанс жити в комфортному та затишному місці, де все необхідне знаходиться поруч!

власник
2 кімнатна, 3/5, вул. Європейська
olx.ua

Продам двушку в 14-ти этажном доме по Ул. Совхозной 34. Этаж 14-й. Никто никогда не шумит сверху. Крыша сделана. Квартира светлая ухоженная. 51 м2. Большой угловой остекленный балкон, шикарный вид на весь город. Большой общий коридор. В доме установлены новые лифты.

власник
Продаётся 2-х комнатная квартира
olx.ua
1 - 24 з 87 результатів

Географія Запоріжжя