Предлагается к продаже отличная 3-комнатная квартира в самом центре Космоса, по ул Космической, дом кирпичный ( Осмд) находится во дворе. Третий этаж. Комнаты смежно-раздельные, паркет, окна ПМ, новая колонка. Жилое хорошее состояние. Документы готовы. Ключи на сделке! Все подробности по телефону.

Космічна вул., 100
rieltor.ua

Продам трехкомнатную квартиру в тихом месте Коммунаровского района. Квартира оборудована всей необходимой техникой и мебелью, всем необходимым для комфортного проживания - есть стиральная машинка, холодильник, бойлер, кондиционер, микроволновая печь, телевизор, двуспальная кровать, тахта, раскладной диван. Рядом супермаркет, небольшие магазины, стоянка, школа. Документи готові,прописаних немає, квартира вільна Дзвоніть . Ціна 35000 долл.США

Комарова вул., 27
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира в цегляному будинку, ОСББ. Квартира знаходиться на четвертому поверсі з ремонтом, в середині будинку, як. дуже тепла та світла. Кімнати дві суміжні та одна окрема. Продається з меблями та технікою. Сусіди чемні та привітні. Телефонуйте, домовимось про перегляд!

Чумаченка вул., 15а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається чудова квартира для сімї на Південному по вулиці Водограйна. У квартирі виконано найкраще перепланування для «чешки» кухня та вітальня обєднані, гардероб та дві окремі спальні (обєднані з балконом та лоджією). Все продумано до дрібниць і виготовлено з дорогих матеріалів. Будинок один із найкращих ОСББ, новий ліфт, чистий підїзд, доглянута прибудинкова територія. Вид з вікна на грибний канал і красива зелень де вечорами співають соловейки. Є автопарковка, дитячий майданчик, зупинки транспорту та магазини у кроковій доступності. Дзвоніть, домовимося про перегляд.

Водограйна вул. (Гаврилова), 3
rieltor.ua

Пропонується до продажу 3-и кімнатна квартира 3/5 по вул. Рязанська , площа 62/32/13. Квартира в хорошому стані після кап. ремонту 2020р. Планування кімнат роздільне, санвузол - сумісний. Встановлені МПВ, металеві вхідні двері, сигналізація, ткпла підлога по всій оселі крім санвузла та спальні. Замінена електропроводка , водогін та каналізація. Балкони утеплений засклені (євро), лоджія утеплена , заслена (євро) обєднана з дитячою . Вітальня обєднана з кухнею. Перепланування узаконено. Залишаються частково меблі(окрім дивана, кроваті та столу) і вся техніка окрім ТВ. Не торець. Будинок ОСББ. Охайна прибудинкова теріторія.Прямий продаж. У дворі є гараж запотреби можна придбати за окрему вартість.Всі допоміжні питання по телефону. Надаємо допомогу в оформленні документів на житло. З повагою АН " Большой город " офіс вул.Фортечна, 5 . Будемо раді назвати Вас нашим клієнтом.

Рязанська вул., 11
rieltor.ua

Пропонується на продаж 3-кімнатна квартира, загальною площею 110 кв.м., розташована по вул.. Європейській. В квартирі виконаний євроремонт з переплануванням, два балкона засклених та утеплених, два сан вузла, кузня – столова, дитяча кімната та спальня. Поли з підігрівом, є 4 кондиціонера, два бойлера, вбудована нова кухня з технікою: посудомийна машина, варильна поверхня, духовка, пральна машинка, витяжка, тощо. Квартира утеплена ззовні. Знаходиться в районі з розвинутою інфраструктурою, поруч парк, магазини, ринок, садки, школа, супермаркети, тощо. Ціна 60000 євро.

Європейська вул. (Малиновського), 14
rieltor.ua

Пропонується до продажу трикімнатна квартира по вул. Автозаводська. Кімнати суміжно-роздільні. Загальна площа 68 кв.м, житлова 42 кв.м, кухня 8 кв.м. 3-й поверх 9-ти поверхового будинку. Квартира торцева. Балкон та лоджія засклена. Поруч із будинком вся інфраструктура для комфортного проживання. Транспортна розвязка у будь-який район міста.

Автозаводська вул., 111
rieltor.ua

Продаж 3 кімнатної квартири, в Південному районі 🏘️ 💵 Ціна: 42000 $ ✅ Вулиця: Автозаводська ✅ Вторинне житло ✅ Кількість кімнат: 5 ✅ Поверх: 5/9 ✅ Загальна площа: 69 кв.м. ✅ Стан квартири: ремонт ✅ Планування: роздільне, переплановане ✅ Сан вузол: сумісний ✋ Арешти: Юридично чиста 📲 098-482-44-54 👇 Опис: Продається 3 кімнатна квартира, четвертий Південий район, вул. Автозаводська. У квартирі виконаний ремонт в сучасному тонах, використані дорогі матеріали, ламінат та кахель на підлозі, є теплий пол, кахель у с/в, вбудована кухня та техніка, кондиціонер, балкон засклений (єрвро), лоджія планувалась бути зєднаною зі спальнею в якій не закінчений ремонт. Квартира в хорошому стані, заходь і живи) за більш детальною інформацією дзвоніть, покажемо у зручний для Вас час!

Автозаводська, 61
rieltor.ua

Продаётся трёхкомнатная квартира на 2м Южном, этаж 2 в 9, середина дома, квартира в обычном жилом состоянии. Балкон и лоджия застеклены, смотрите фото. Мебель и техника остаётся по договоренности. Дом ОСББ.

Автозаводская, 43
rieltor.ua

Предлагается к продаже трехкомнатная квартира на песках, ул. Автозаводская, р-н парка. Спальная, детская, зал соединен с кухней. В санузле ванна + душевая. Есть вся необходимая техника и мебель. В подъезде ремонт. Дом в ОСМД. Продажа с мебелью и техникой. Небольшой торг уместен. Звоните!

Автозаводська, 777
rieltor.ua

Житлові комплекси у Запоріжжя

Пропоную у продаж 3-кімнатну квартиру в Комунарському районі, на 3-му Південному мікрорайоні (Піски), по вулиці 40-річчя Перемоги, кінцева зупинка, або ,,Пляж ", поряд зупинки, 107 гімназія, до вулиці Водограйної 5 хвилин. Квартира з роздільними кімнатами: 11м.кв.+17,4 м.кв.+14,7м.кв., велика кухня 10 м.кв., коридор 11м.кв, лоджія і балкон з ремонтом та мебльовані. На лоджії підлога з підігрівом. В квартирі виконаний якісний косметичний ремонт, а в санвузлі капітальний: сучасний кахель до стелі, в кухні новий кахель теж. В ціну житла включені бойлер, витяжка, кондиціонер, шафа-купе, вбудована кухня, все інше за домовленістю. Будинок ОСББ, підїзд і прибудинкова територія в порядку, ліфт працює завжди, на площадці тамбур, сусіди привітні. Житло без боргів та заборон, по документам все в порядку, готова до продажу. Запропонуйте свою ціну в рамках розумного.

40-річчя Перемоги просп., 65
rieltor.ua

Продам власну 3 кімнатну квартиру у центрі Космосу, поблизу Варус, Сільпо, зупинка Технікум. Поряд з будинком школи, дитячі садки, медичні заклади, парк Гагарина. У квартирі виконано капітальний ремонт, замінено всі комунікації, утеплено зовні, замінено вікна на 7 камерний профіль Стеко. Натяжні стелі, ЛЕД освітлення, встановлені лічильники на воду, газ, на світло двузонний. Всі меблі та техніка нові. Квартира світла та не використовувалася після ремонту. Під вікнами у дворі відсипане місто для авто. Прописаних мешканців немає. Продаж від власника. Ціна 51000$ Торг присутній. телефон 0509383545 0678572685 0953878690

власник
Парамонова вул., 3
rieltor.ua

В продаже 3-комнатная квартира-студия с двумя отдельными комнатами, расположенная на 5-м этаже 5-тиэтажного кирпичного дома по ул. Музыкальной. Квартира в жилом состоянии, окна металлопластиковые, балкон застеклён, санузел раздельный, проблем с крышей нет. Квартира торцевая, но очень теплая. Возможна продажа с мебелью и техникой. Подъезд в хорошем состоянии, отапливается, на каждом этаже есть видеонаблюдение. Удобное местоположение дома: рядом остановка маршрутки " АТП", во дворе продуктовый магазин, в шаговой доступности 88 школа. Договор купли-продажи, один собственник, перепланировка узаконена. Ключи на сделке, комиссию покупатель не платит, цена договорная. По всем вопросам, пожалуйста, звоните.

Музична вул., 31
rieltor.ua

Предлагается на продажу 3-комнатная квартира, общей площадью 97 кв.м., жилая 48,15, кухня -столовая 30 кв.м., есть кладовая 5 кв.м. Квартира расположена по ул. Тополина, в районе с развитой инфраструктурой. Дом ОСББ, заменены все коммуникации, есть бомбоубежище. Двор огорожен, есть свой шлагбаум и стоянка для авто, благоустроеная территория. В квартире выполнен качественный ремонт, замены: проводка, все трубы, стоят пяти камерные стеклопакеты, есть два балкона, утепленных и застекленных. Произведена и узаконена перепланировка в квартире. Пол в комнатах – ламинат, санузел, балконы и кухня - теплые полы. Качественная сантехника, встроенная кухня с техникой, бойлер, три кондиционера, установлена видеонаблюдение (4 камеры) и охранная система, входная дверь бронирования. Квартира продается с подсобним помещением в хорошем состоянии в подвале и парковочным местом во дворе на стоянке.

Тополина вул., 35
rieltor.ua

Продам трикімнатну квартиру по вул.Рязанській, Космос.Будинок із цегли,квартира з окремими просторими кімнатами.В квартирі зроблений новий косметичний ремонт,натяжні стелі, сан.вузол у кахелі,вбудована кухня.

Рязанська вул., 111
rieltor.ua

Пропонується до продажу двоповерхова квартира по вул. Нагнибіди в Південному районі міста Запоріжжя. Двоповерхова квартира – сучасний, популярний тип житла, який надає цілий ряд нових можливостей. Квартира вирізняється вишуканим дизайном та стилем з використанням дорогих якісних матеріалів. Загальна площа квартири складає 94 м.кв, що дає вам чудову можливість насолоджуватися великою та комфортною житловою площею. Квартира розташована на комфортному 6-му поверсі. Перший поверх складається з кухонно-вітальної зони, яка виражає свою просторість та функціональність. Це ідеальне місце для приготування страв, розваг із друзями або сімейних затишних обідів. Також на першому поверсі росташовані санвузол і ванна кімната. Другий поверх складається з двох окремих та прохідної кімнат, та кімнати-гардеробній з яких є вихід на великий балкон з панорамними вікнами та особистим простіром для відпочинку та роботи. Спеціально розроблений дизайн відображає сучасні тенденції та надає кожній кімнаті своєї унікальної атмосфери. На другий поверх можна піднятися сходами з натурального дерева. Квартира повністю укомплектована технікою: два кондиціонери, індукційна варильна поверхня, духова піч, бойлер на 100 л. Є система сигналізації, а також поблизу квартири розташовані два підсобних приміщення, які будуть гарним бонусом для покупців. Гарні сусіди, чисте парадне, два нових ліфти, своє паркувальне місце для авто. Ця квартира є ідеальним варіантом для тих, хто цінує розкіш, комфорт та безпеку. Зручне розташування будинку дозволяє швидко дістатися до центру міста та інших важливих обєктів інфраструктури, а також безпечний доступ до магазинів, школи, кафе, аптек и т.п. Не пропустіть свій шанс стати власником цього

Нагнибіди вул., 15
rieltor.ua

Продається 3х кімнатна квартира в новобудові на сьомому поверсі десятиповерхового будинку, в Комунарському районі на вул. Новокузнецька 49 Загальна площа 67 кв.м Площа кухні 10 кв.м У квартирі зроблено якісний ремонт. Дуже тепла, світла із заскленою утепленою лоджиєю з якої відкривається вигляд на озеро та ліс. 2 кондиціонери, 2 водонагревачі, 2 шафи-купе, вбудована кухня залишається. Санвузол раздільний, сучасний кахель, сантехніка, пл.труби, лічильники на воду та двозонний лічильник на світло. Затишний двір, доглянутий підїзд, дитячий майданчик. Є парко місце . Гарне місце розташування: поряд зупинка транспорту, супермаркети АТБ, СІЛЬПО, ринок, дит.садок, школи, банки, аптеки. Можливий торг!!! За більш детальною інформацією телефонуйте в АН Срібло

Новокузнецька вул., 49
rieltor.ua

Пропонуємо Вашій увазі 3х кімнатну квартиру розташовану в 2 Південному мікрорайоні, по вул. Автозаводській. Квартира знаходиться на 7 поверсі 9 поверхового ОСББ будинку, в якій є все необхідне для проживання. В помешканні замінено комунікації, лічильники, вікна, балкон засклений МПВ, металеві вхідні двері. Будинок розташований в місті з добре розвиненою інфраструктурою, поруч знаходяться 103 школа, дитсадок, футбольне поле, супермаркети, зупинка транспорту, ринок, паркова зона, озеро. Торг присутній. Чекаємо на Ваші дзвінки.

Автозаводська, 111
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Парамонова Квартира знаходиться на четвертому поверсі девятиповерхового будинку з ОСББ. Загальна площа: 101 кв.м. Площа кухні: 11.40 кв.м. Санвузол суміжний. Три балкони, всі вікна засклені металопластиком. Чистий підїзд. Квартира світла, тепла с якісним капітальним ремонтом, є все для комфортного життя. Залишається меблі – за домовленістю. Гарне місце розташування: поряд зупинки транспорту, супермаркети, школи, дит.садки, аптеки, банки, парк. Біля будинку розташований металевий гараж.

Парамонова вул., 111
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на Пісках по проспекту 40- річчя Перемоги на 7 поверсі 9 поверхового будинку, чешка. В квартирі: - вирявнена підлога, постелений якісний ламінат; - замінена проводка на мідну; - вирівняні стіни, поклеїні шпалери пастельних тонів; - встановлені 5-ти камерні, сонцезахисні металопластикові вікна; - зроблена проводка під встановлення кондиціонерів; - кахель в санвузлі, кухні; - встановлений унітаз з інсталяцією - балкон та лоджія утеплені та засклені. За потреби можливе закінчення ремонту за домовленістю

40-річчя Перемоги просп., 15
rieltor.ua

Предлагаю купить 3 комнатную квартиру, Коммунарский район, Космический микрорайон, улица Чумаченко, 23-б. Дом расположен внутри квартала, остановка транспорта " 40-й гастроном". Квартира расположена на 3 этаже, теплая, не шумная. Общая площадь 71,42 кв.м, жилая площадь 42,8 кв.м, площадь кухни 8,2 кв.м. В квартире остаются: стиральная машина-автомат, бойлер, холодильник, микроволновая печь, вытяжка, кондиционер, диваны, шкафы. Окна металлопластиковые, два балкона евро, пол - паркет во всей квартире, вся электропроводка новая. Дом ОСМД, выполнен ремонт в подъезде. Хорошие соседи, идеальная инфраструктура. Звоните, договоримся о просмотре!

Чумаченка вул., 23Б
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира, розташована на вул. Автозаводська. Добре розвинена інфраструктура: у дворі будинку школа, у кроковій доступності дитячий садок, ринок, Сільпо, зупинки транспорту. Квартира у відмінному стані, укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Чеський проєкт з балконом та лоджією. Встановлено всі лічильники. Будинок ОСМД. Дуже чисте, доглянуте подвіря та підїзд. Встановлено ІТП (індивідуальний тепловий пункт), що дуже заощаджує витрати на опалення. Квартира вільна, готова до продажу. Є можливість продажу гаража, який розташований у дворі будинку! Розумний торг під час перегляду.

Автозаводская, 44
rieltor.ua

Продается трёхкомнатная квартира на 2м Южном, бывшая улица 40 летия Победы. Квартира с красивым видом на грибной канал, светлая и теплая. Расположена на 4м этаже. В жилом состоянии, есть кафель, кухня и мебель в комнатах, балкон и лоджия застеклены, 2 МП окна. Звоните для более детальной информации.

40-річчя Перемоги просп., 48
rieltor.ua

Пропонується до продажу шикарна 3-кімнатна квартира-студія, внаслідок перепланування з 4-кімнатної, площею 82 кв.м. Сучасний капітальний ремонт 2022р, робився для себе з дорогих матеріалів імпортного виробництва (Італія), все продумано до дрібниць. Квартира зовні утеплена, дах перекритий. Планування: кухня-вітальня, 2 окремі спальні, панорамний балкон і лоджія. На подвірї місце під авто, поряд гараж за додаткову плату. Після ремонту у квартирі практично не жили. Чистий продаж. Ключі на угоді. Усі подробиці по телефону.

Чумаченка вул., 38
rieltor.ua
123...8
1 - 24 з 177 результатів