До вашої уваги пропонується простора однокімнатна квартира в висотному, цегляному будинку в самому центрі Комунарського району по вулиці Ситова. Найбажаніше місцерозташування- поруч безліч магазинів, супермаркети, аптеки, стоматології, Олександрівський ринок, пошта, банки, зупинки транспорту, сквер Гагаріна, школи та садочки. Реальному покупцю хороший торг. Більш детально по телефону.

Ситова вул., 20
rieltor.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на Пісках по проспекту 40- річчя Перемоги на 7 поверсі 9 поверхового будинку, чешка. В квартирі: - вирявнена підлога, постелений якісний ламінат; - замінена проводка на мідну; - вирівняні стіни, поклеїні шпалери пастельних тонів; - встановлені 5-ти камерні, сонцезахисні металопластикові вікна; - зроблена проводка під встановлення кондиціонерів; - кахель в санвузлі, кухні; - встановлений унітаз з інсталяцією - балкон та лоджія утеплені та засклені. За потреби можливе закінчення ремонту за домовленістю

40-річчя Перемоги просп., 15
rieltor.ua

В продаже 3-комнатная квартира-студия с двумя отдельными комнатами, расположенная на 5-м этаже 5-тиэтажного кирпичного дома по ул. Музыкальной. Квартира в жилом состоянии, окна металлопластиковые, балкон застеклён, санузел раздельный, проблем с крышей нет. Квартира торцевая, но очень теплая. Возможна продажа с мебелью и техникой. Подъезд в хорошем состоянии, отапливается, на каждом этаже есть видеонаблюдение. Удобное местоположение дома: рядом остановка маршрутки " АТП", во дворе продуктовый магазин, в шаговой доступности 88 школа. Договор купли-продажи, один собственник, перепланировка узаконена. Ключи на сделке, комиссию покупатель не платит, цена договорная. По всем вопросам, пожалуйста, звоните.

Музична вул., 31
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам власну 3 кімнатну квартиру у центрі Космосу, поблизу Варус, Сільпо, зупинка Технікум. Поряд з будинком школи, дитячі садки, медичні заклади, парк Гагарина. У квартирі виконано капітальний ремонт, замінено всі комунікації, утеплено зовні, замінено вікна на 7 камерний профіль Стеко. Натяжні стелі, ЛЕД освітлення, встановлені лічильники на воду, газ, на світло двузонний. Всі меблі та техніка нові. Квартира світла та не використовувалася після ремонту. Під вікнами у дворі відсипане місто для авто. Прописаних мешканців немає. Продаж від власника. Ціна 51000$ Торг присутній. телефон 0509383545 0678572685 0953878690

власник
Парамонова вул., 3
rieltor.ua

Пропоную купити 2 кімнатну квартиру, Комунарський район, вулиця Володимира Українця (Новокузнецька стара назва), 57. Квартира розташована на 2 поверсі 10 поверхового будинку. Простора 2-кімнатна квартира з відмінним плануванням: кухня, вітальня, спальня, лоджія, 2 санвузла. Загальна реальна площа за техпаспортом - 72.3кв.м, житлова: 40.9кв.м, кухня: 16.70кв.м. Зовнішні стіни із залізобетонних панелей важкого бетону, товщина 160 мм. Висота від підлоги до стелі – 2,64 м; висота поверху – 2,8 м. Утеплення стін мінеральними плитами та вентильованою фасадною системою VENTAROCK. Металопластикові вікна, 5-ти камерний профіль, двокамерний склопакет з енергозберігаючим склом, лоджія засклена. Вхідні двері в квартирі металеві із забезпеченням ступеня вогнестійкості. Індивідуальна система опалення та гарячого водопостачання із металополімерних труб, двоконтурний котел Ariston. Панельні сталеві радіатори опалення KERMI з терморегуляторами. Звукоізоляція у підлогах. У квартирі зроблено перші етапи якісного ремонту, електрика, водопровід, стяжка, система опалення, підготовка під кондиціонер. У будинку сучасний пасажирський ліфт Mizui, вантажопідйомність – 630 кг; із двостороннім відкриттям дверей. Квартира затишна та тепла. Будинок ОСББ. Зручне розташування: зупинки транспорту, магазини, школа, дитячі садочки, ринок, річка, ліс. Без комісії для покупця. Є можливість отримати кредитування через програму Є-Оселя.

Новокузнецька вул., 57
rieltor.ua

Предлагаю купить 3 комнатную квартиру, Коммунарский район, Космический микрорайон, улица Чумаченко, 23-б. Дом расположен внутри квартала, остановка транспорта " 40-й гастроном". Квартира расположена на 3 этаже, теплая, не шумная. Общая площадь 71,42 кв.м, жилая площадь 42,8 кв.м, площадь кухни 8,2 кв.м. В квартире остаются: стиральная машина-автомат, бойлер, холодильник, микроволновая печь, вытяжка, кондиционер, диваны, шкафы. Окна металлопластиковые, два балкона евро, пол - паркет во всей квартире, вся электропроводка новая. Дом ОСМД, выполнен ремонт в подъезде. Хорошие соседи, идеальная инфраструктура. Звоните, договоримся о просмотре!

Чумаченка вул., 23Б
rieltor.ua

Пропонуємо придбати 2х-кімнатну квартиру біля 23-ї школи, 3-ій поверх 3-х поверхового панельного будинку. Санвузол окремий, кімнати окремі - планування дуже рідкісне - метелик. Будинок ОСББ. Є балкон - засклений. Труби сантехніки замінені на пластикові, вхідні двері металеві, є лічильники на воду, світло - двозонний лічильник. Вікна не замінювались. Підлога в кімнатах паркет. Поруч дитячий садок, школа, зупинки транспорту , Технікум та Старий парк, ринок,

Магара вул., 6а
rieltor.ua

Пропонується до продажу сучасна двокімнатна квартира- студія від першого власника після капітального ремонту. Комунарський район,орієнтир-зупинка «Роддом», поліклініка. Загальна площа 52,5 кв.м. Планування: Спальня 12,4 кв.м з лоджією з гарним видом та велика кухня-вітальня 33,1кв.м з великим заскленим балконом та також гарним пейзажем . У спальні встановлені потрійні склопакети. Ремонт виконувалася для себе. Квартира знаходиться на 7 поверсі 9типоверхневого цегляного будинку. Тепла, не торцева. Санвузол сумісний, встановлена нова сантехніка Villeroy&Bosh. Також новим власникам залишається новий бойлер Electrolux з Wi-Fi управлінням, пральна машина Samsung з можливістю додаткового завантаження, телевізор LG та біокамін. Пропозиція від агенції нерухомості та без комісії для Покупця. Більш детально за номером 096 764 75 39

Чумаченка вул., 15г
rieltor.ua

Пропонуємо до Вашої уваги 2-х кімнатну квартиру в Южному мкр-ні міста Запоріжжя, за адресою: вулиця Нагнибіди будинок 10, район ТЦ Амстор Квартира розташована в середині 9-поверхового панельного будинку на 8 поверсі Загальна площа квартири 52,45 кв.м., житлова – 30,2 кв.м., висота стелі – 2,6 метра Вітальня 17,6 кв.м., з мякими меблями, кондиціонером, та шафою купе - чудове місце для прийому гостей та сімейних вечірок Спальна кімната 12,6 кв.м., з двоспальним ліжком та ортопедичним матрасом, телевізором та шафою-купе Простора кухня 8,2 к.м., з вбудованими меблями, холодильником та пральною машинкою Світлий коридор 7,2 кв.м., з вбудованою шафою-купе Роздільний санвузол з безліччю шафок, та бойлером Тихий двір, зручний заїзд, паркувальне місце прямо під під’їздом Будинок розташований у ліквідному районі з розвинутою соціальною інфраструктурою, в пішій доступності зупинки громадського транспорту, ТЦ Амстор та АТБ, магазини, аптеки, середні школи№ 110 та №103 та гімназія №107 Перший продаж з моменту придбання, БЕЗ КОМІСІЇ для покупця! Телефонуйте прямо зараз, щоб дізнатися подробиці!

Нагнибіди вул., 10
rieltor.ua

Пропоную купити 1 кімнатну квартиру, Комунарський р-н, вул. Володимира Українця (Новокузнецька), 18. Квартира розташована на 6 поверсі 9 поверхового панельного будинку, некутова. Загальна площа 53,5 кв.м, житлова площа 21,7 кв.м, площа кухні 21,3 кв.м. Планування: кухня - студія, спальня, лоджія, санвузол. Відмінний стан. Квартира затишна та тепла. Будинок ОСББ, доглянута прибудинкова територія. Зручне розташування, все поряд: зупинкі транспорту, магазини, супермаркети, дитячі садочкі, школи, парк, берег Дніпра, гребний канал. Без комісії для покупця. Дзвонить, домовимось про перегляд!

ексклюзив
Новокузнецька вул., 18
rieltor.ua

Житлові комплекси у Запоріжжя

Квартира по вулиці космічна. Компактна прихожа, санвузол сумісний всі комунікації замінені. Сантехніка у чудовому стані, з прихожої ми потрапляємо до яскравої кухні на якій є велика кількість місць для зберігання всього необхідного. У вітальні встановлений великий телевізор з акустичною системою та неймовірно великий диван щоб уся родина могла зібратися за переглядом улюблених фільмів, дитяча зі зручним розкладним диваном, шафою, та виходом на балкон, тож поспішіть придбати цю затишну квартиру по солодкій ціні.

Космічна вул., 101
rieltor.ua

Продаю свою 2х комнатную квартиру на Южном районе, около 103 школы, ул Автозаводская 42. Квартира не торцевая. Солнечная и светлая. Рядом находится школа, детский сад, супермаркет, автобусная остановка, детский парк и речка. Продажа квартиры со всей техникой и мебелью. В наличии: холодильник, газовая печь, микроволновка, стиральная машина, кондиционер в спальной комнате Все окна в квартире металлопластиковые. Хозяйка у квартиры одна. Соседи тихие. По всем вопросам прошу связываться со мной по whatsapp или другие месенджеры.

власник
автозаводська, 42
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира від власника в новобудові 4 Південний. - новий ремонт - з меблями і технікою (все нове, куплено в 2021 році) - індивідуальне газове опалення ( двухконтурний котел) - велика кухня - новий ремонт - будинок ОСББ Поруч: школи, дитячі садки, АТБ, Сільпо, 2хв до зупинки автобусів. Дзвонити для огляду. Без рієлтора. Новокузнецька, 57

власник
Новокузнецька вул., 57
rieltor.ua

Продаж великої 1-но кімнатної квартири 50 м2 Новокузнецька 57 Ремонт 2024 індивідуальне газове опалення ( двухконтурний котел) Девятий поверх в десятиповерховому будинку. будинок ОСББ Власник

власник
Продаж Великої 1-но кімнатної квартири 50 м2 Новокузнецька 57
olx.ua

Продам 2-кімнатну квартиру на Космосі (Чумаченко 5). 47 кв. м. 3 поверх із 5. Всі документи готові до продажу, ніхто не прописаний. Будинок ОСББ. У 2022 році було розпочато ремонт, але не закінчено. Труби замінено на пластикові. При продажу залишаються всі меблі та побутова техніка (холодильник, пральна машина, бойлер (2023)). Всі вікна пластикові, окрім балконного блоку. Балкон засклений.

власник
Продам квартиру на Космосі
olx.ua

Продается трехкомнатная квартира с мебелью и техникой, на песках, новострой 4-й южный, Новокузнецкая 53б. Евроремонт , в двух комнатах полы с подогревом. Квартира очень теплая и светлая, расположена внутри дома.

власник
Трехкомнатная квартира, новострой, Коммунарский, пески
olx.ua

Предлагается к продаже двухкомнатная полнометражная квартира с мебелью и бытовой техникой в Вознесеновмком районе районе, расположенная на первом высоком этаже (со стороны спальни второй) четырехэтажного кирпичного дома по улице бульвар Шевченко 47. Дом ОСББ, тихий закрытый двор, подьезд и придомовая территория содержится в чистом виде. Удачное месторасположение и транспортная развязка (остановка общественного транспорта находится возле дома), в шаговой доступности расположен супермпркет Апельмон, центральный городской пляж, аптека, фитнес центр, рестораны с различной кухней, зона для отдыха и прогулок. Квартира продается с мебелью и бытовой техникой, планеровка комнат раздельная, санузел смежный (установлена большая угловая ванная), косметический ремонт. Квартира без балкона! Прсмотр в удобное для вас время. Торг возможен! Рассмотрим любые ваши предложения!!!!

Продам двушку в районе бульвара Шевченко.
olx.ua

Пропоную купити 1 кімнатну квартиру, Комунарський район, вулиця Володимира Українця (Новокузнецька), будинок 57. Розташування: поверх перший в десятиповерховому будинку. Площа: 50,35 кв.м. загальна, 22,4 кв.м. житлова, кухня - 15 кв.м. Стан: евроремонт, залишаються меблі та техника. Зручне розташування, закритий двір, 2 паркомісця. Автономне газове опалення, тепла підлога. Без комісії для покупця. Можливо придбати квартиру під програму Є-Оселя.

Квартира, 1 кімната, Новокузнецька, 57, євроремонт
olx.ua

Продам трикімнатну квартиру. Південний район. Проспект 40 річчя Перемоги, 13. Квартира затишна, ремонт новий. 4 поверх. 2 лоджії з опаленням, 2 кондиціонера, електрочайник, холодильник, пральна машина, велика шафа для одягу, вбудована кухня. Металопластикові окна, бронедвері. Біля дому зупинка транспорту. Стоянка велика під вікнами. Окремий тамбур.

власник
Продам 3 кімнатну квартиру з свіжим ремонтом.
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру (72,8 м²) у Запоріжжі, 4 Південний м-н, Комунарський район по вул. Володимира Українця (Новокузнецкая), 57 Квартира з усіма меблями та технікою, розташована на 9 поверсі 10 поверхового будинку. У квартирі виконано капітальний ремонт, індивідуальне газове опалення, лічильники, 3 кондиціонера, тепла підлога всюди де є плитка. Квартира складається з кухні, вітальні-студії, окремої спальні, вбиральні та лоджії. Великий санвузол, в якому є сантехніка, пральна машина, бойлер. Вбудована кухня, варильна поверхня, духовка, витяжка, мікрохвильова піч. У будинку організовано ОСББ. Розвинена інфраструктура, поруч зупинки, дитячий садок, школа, супермаркети, ТРЦ, магазини. Квартира вільна. Продаж квартири, БЕЗ КОМІСІЇ для Покупця! Дзвоніть прямо зараз!

2 кімн. квартира з ремонтом, меблями та технікою  вул.Новокузнецька 57
olx.ua

Продаётся 2х комнатная от СОБСТВЕННИКА. Я ЕДИНСТВЕННЫЙ ВЛАДЕЛЕЦ И ЕДИНСТВЕННЫЙ ПРОПИСАННЫЙ. Продаётся по доверености, через маму, по понятным причинам лично присутствовать на заключении сделки не могу. Продаи 2-х комнатную квартиру в центре космоса, по ул. Малиновского 11 (Европейская). Квартира находится на 4-м этаже, 5ти этажного. дома, не торцевая. Зала-кухня выходят во двор на восток, спальня с балконом выходит на улицу на запад. Квартира светлая, тёплая. Сделан капитальный ремонт в коридоре, санузле, кухне и спальне. Всё старое было заменено (трубы и канализация). Заменены все окна на метало пластиковые. Заменены батареи по всей квартире. В зале косметический ремонт, состояние заехал и живи. Заменён электросчётчик, счётчики на Г и Х воды, газ без счётчика. На первом этаже дома расположен супермаркет Эконом. До ближайшего АТБ 7-8 мин. Рынок в 2-3 мин от дома. Парк в 2-3 мин. Варус в 12-15 мин. Конечная остановка транспорта: 5, 9, 35, 46, 63, 76, 85. Остановка транспорта в 2-3 мин. Есть кладовка, очень вместительная.

власник
Продам 2-х комнатную квартиру, владелец
olx.ua

Ця квартира знаходиться у самому центрі Космосу на вулиці Ситова 7 і має ідеальне розташування. Вона складається з двох кімнат і не є торцевою. Велика вітальня-кухня виходить на схід, а спальня - на захід, що дозволяє насолоджуватися як сонцем у ранкові години, так і затишком вечорами. Квартира дуже світла та тепла, що створює комфортну атмосферу. Власниками був зроблений якісний євроремонт, використовуючи тільки найкращі матеріали. У квартирі встановлена дорога сантехніка та побутова техніка. Є натяжні стелі та сучасне LED-освітлення, що дозволяє економити електроенергію. Крім того, на кухні є тепла підлога, що є приємним бонусом. Балкон був розширений, утеплений та засклений, а також замінені задні двері. Квартира готова до проживання, оскільки всі меблі та техніка залишаються. Також варто відзначити, що в будинку замінені всі труби стояком у всіх сусідів, що забезпечує надійність системи водопостачання. Підїзд теплий та чистий з металопластиковими вікнами, що забезпечує затишок та комфорт. Район має розвинену інфраструктуру з усіма необхідними закладами та сервісами у безпосередній близкості від будинку: магазини, ринок, парк, ресторани, аптеки, садок та школа.Зупинка транспорту також знаходиться зручно, всього за 300 метрів від будинку. Якщо не відповім на дзвінок, передзвоню, або пишіть у вайбер/вотсап/тегелеграм

власник
Продам 2-х кім. квартиру (ВАРУС) ТОП ЛОКАЦІЯ з МЕБЛЯМИ від ВЛАСНИКА.
olx.ua

Дом комфорт класса с закрытой територией, парковкой , зоной отдыха, тренажерами и детской площадкой. В квартире автономное отопление, свое парко-место. Документы в порядке. Сделан дорогой ремонт в 2021, по дизайнерскому проекту все готово к жизни без забот! Квартира полностью укомплектована. Продается как есть со всем вместе. Больше расскажу по телефону! адрес - Александра Говорухи 26а Я собственник.

власник
60кв.м, Студія+Спальня! Гарний ремонт+ своє паркомісце! Закрита терито
olx.ua

Пропонується до продажу квартира, розташована за адресою проспект 40 річчя Перемоги 21. 3/9 поверх Площа квартири складає 51м2 Квартира знаходиться в кращому районі міста, з великою кількістю магазинів. Транспортна зупинка прямо перед будинком. Також, є чудова можливість відпочинку на каналі з виходом до річки Дніпро У будинку є всі необхідні для життя комунікації Стан квартири: Під косметичний або повний ремонт Квартира продається в такому стані, як на фото Документам більше 3-х років За детальною інформацією або відео телефонуйте чи пишіть у Viber / Telegram Розумний торг розгляну

Продаж квартири в чудовому районі Піски Запоріжжя Продажа квартиры
olx.ua
123...7
1 - 24 з 150 результатів