Продам перспективну квартиру в м.Жовті Води, по вул. Гагаріна. Квартира розташована на першому високому поверсі пятиповерхового будинку. Кімнати роздільні, вбиральня сумісна. В одній кімнаті зроблений капітальний ремонт, вся остання квартира потребує косметичного озбоблення. Є великий пристроєний балкон, узаконений в технічному паспорті. Дуже вигідне розташування квартири- поряд супермаркети, аптеки, магазини і кафе. Запрошуємо на перегляд!

Гагарина, 26
rieltor.ua

Продам квартиру в м.Жовті Води, по вул.Я.Мудрого. Квартира 3-и кімнатна, покращенного планування. Усі кімнати роздільні, туалет та ванна роздільні. Труби і стояки поміняні, втановлено лічильники на воду, газ, є лічильник на тепло. В квартирі металопластикові вікна, балкон і лоджия. Нові вхідні двері, частково поміняна електропроводка. Будинок ОСББ, гарне розташування - в новому районі. Поруч поліклініка, ринок, супермаркет Велмарт, Варус, Комфі, Єва і т.д. Запрошуємо на перегляд!

Я.Мудрого, 7
rieltor.ua

Продам чудову сімейну квартиру з автономним газовим опаленням! Квартира розташована на третьому комфотрному поверсі по вул.Хмельницького, в місті Жовті Води. Затишна, тепла і сонячна! В квартирі усі кімнати роздільні. Висока стеля, великі вікна. Двостороннє розташування квартири. Зроблений ремонт, у вбиральні кахель, хороша сантехніка. Автономне газове опалення- 2 контурний котел, є кондиціонер. Можливе швидке заселення. Поруч з будинком гарний бульвар, стадіон, басейн, парк, магазини та кавярня. Запрошуємо на перегляд!

Хмельницького, 37
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х комнатную квартиру улучшенной планировки по ул. Грушевского. г. Желтые Воды. Квартира расположена на 9-м этаже (+есть техэтаж) в новом доме в новом районе города. Комнаты раздельные, большой коридор, кухня 8 кв. м., ванная комната и туалет раздельные. В квартире есть лоджия. Продажа происходит со всей мебелью и техникой что находится в квартире. Дом ОСББ, лифт работает, соседи отличные. Приглашаем на просмотр!

Грушевського, 72
rieltor.ua

Продам 3-х комнатную квартиру на первом этаже в сталинке, по ул.Хмельницкого, г. Желтые Воды. Квартира просторная, с высокими потолками- светлая и солнечная. Раздельные комнаты, раздельный с/у, большой коридор. В квартире новые металлопластиковые окна, есть бойлер. Дом ОСББ, хорошее расположение лома - все рядом: магазины, кафе, дом культуры! Приглашаем на просмотр!

Хмельницького, 23
rieltor.ua

Продам 3-х комнатную квартиру с ремонтом в жилом состоянии.Квартира в новом районе города по ул.Грушевского78. ОСББ,стоит тепловой счётчик на дом.Возле подъезда есть стоянка для авто с видеонаблюдением.В подъезде и возле него сделан ремонт,лифт всегда работает.Есть счётчики на воду,газ,пластиковые окна,двери,бойлер.Детальная информация по телефону.

власник
Продам 3-х комнатную квартиру
olx.ua

Продам 3х комнатную квартиру , Грушевского 20.

власник
Продам квартиру 3х комнатную !!!
olx.ua

Продам квартиру на Козакова 5. 1 комнатная. 36м2. Квартира полностью под ремонт. Нужно приложить руки. Стены ровные. 70 000 грн. Торг. Документы в порядке. Я владелец

власник
Продам квартиру недорого
olx.ua

Адрес Бульвар Свободы 31 3-й этаж 3-х этажного дома , без ремонта , частично с мебелью , стиралкой .Крыша не течёт , новые трубы на канализацию и воду , дом в ОСББ, большой зал около 30 квадратов с эркером (3 окна), детская с нишей (можно нишу под гардеробную ) 27 квадратов и 2 спальня 13 квадратов . Есть долги , цена уже с учётом долга . Звоните для уточнения информации 05******63 Возможно обмен на автомобиль

власник
Квартира
olx.ua

3 кімнатна квартира з електро опаленням. Вул.Козацької Слави дом 29( дом напроти магазину 37). 5-й етаж. Балкон та лоджа засклені. Вікна та двері поміняні.Пол - лінолеум. Вана та туалет- обліцовочна плитка. Возможна продаж з меблями та з технікою.Велика кухня. Новий холодильник,та нава стіральна машинка.Вхідні двійні двері. Електролічильник 2-х тарифний. На криші зроблений кап.ремонт. Чистий підїзд, гарні сусіди.ОСББ. Квартира продається з меблями та з технікою.Звоніть по номеру телефону

власник
Квартира 3-кім.Електро опалення
olx.ua

Продается 2-х комнатная квартира, без долгов, без ремонта, на 3 этаже 4-этажного дома, теплая, рядом парки, магазины, школы, вся необходимая инфраструктура. Улица И.Франко д.26.

власник
Продается 2-х комнатная квартира
olx.ua

Продам 2-х кімнату квартиру в м.Жовті Води, вул. Заводська, б.11. Загальна площа 44,6 кв.м, 4-й поверх 5-ти поверхового будинку. Кімнати роздільні, ванна і туалет роздільні. Є кладовка в кімнаті. Мебльована, плита, духовка, холодильник, пральна машина, кондиціонер - все працює. Без боргів, документи готові.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру м.Жовті Води
olx.ua

Квартира 3-х комнатная, по улице Богдана Хмельницкого 38 в трёх этажном доме на втором этаже. Установлены камеры видео наблюдения, пишут вход в подъезд и на парковочное место где стоит машина. Остаёться мебель, кухонный гарнитур, в ванной комнате теплые полы, биде, душевая кабина, кондиционер, посудомоечная машина, есть балкон, на воду стоят фильтры, автономное отопление. Подробнее по телефону+38********05

власник
Продам квартиру 3-х комнатную с автономным отоплением
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира з автономним газовим опаленням на 1-му поверсі 3-х поверхового будинку по вулиці Б. Хмельницького,37. Боргів по квартирі немає. Квартира знаходиться в центрі міста, в радіусі 500 метрів розвинена інфраструктура: зупинка транспорту, супермаркет, магазини, аптеки, кафе, лікарня, школа. В межах 300 метрів від будинку парк. Окрім автономного опалення у квартирі є супутникове телебачення, водонагрівач. Вікна – пластикові. Є еркер. Ванна та туалет обкладені кахлем. Квартира потребує косметичного ремонту. При продажу частина меблів (якщо треба) залишається новому власнику. Стан житловий. Не оренда, тільки продаж.

власник
Продам 3-кімнатну квартиру з автономним газовим опаленням
olx.ua

Хорошая квартира ,ремонт в ванной и кухне.спальня и зал под обои подготовлены ,счетчики газ и вода,все сантехника и електрика новая. Обращаться для просмотра 05******15,09******30

власник
Продается 2-х комнатная Квартира
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру на 9 поверсі (є ліфт) в районі автовокзалу з індивідуальним електро-опаленням! Дім в ОСББ-1 Квартира продається меблями: великий холодильник Samsung, кухня, кухоний стіл, 4 табуретки, бойлер, електросушарка в ванній, шкаф, стіл письмений, диван і комод. В кімнаті постелений лінолеум, в ванній кімнаті лінолеум, плитка та пластик на стінах. Є лічильники на газ, воду та світло (духовний лічильник) Квартира тепла, не углова, світла, заходь і живи. Без боргів, з квартири всі виписані!

власник
1-кімнатна квартира, електроопалення
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в місті Жовті Води,квартира потребує ремонту,є борг за комунальні послуги,всю інформацію за телефоном надам. Будинок ОСББ,є лічильники на все.

власник
olx.ua

Продається трикімнатна квартира по вулиці Шевченка. 54,7кв.м. Перший поверх. З автономним електроопаленням. Будинок ОСББ. Є двохтарифний лічильник на електроенергію, лічильник на воду, газ, водонагрівач, обігрів підлоги у ванній. Без меблів. Квартира тепла, без боргів. На вікнах ґрати. Є сарай та погріб.

власник
Трикімнатна квартира з автономним електроопаленням
olx.ua

2 комн. кв. под чистовую отделку, комнаты не проходные, окна металлопластик, стены выровняны, замена проводки, натяжные потолки ., замена труб и сантехники, не угловая, теплая , тех. этаж , был произведен капитальный ремонт крыши, ОСББ, счетчики на все. Район 8 школы, окна выходят на Маркетопт на Кропоткина. Переулок Баумана

власник
2 комн. кв. под чистовую отделку
olx.ua

Продається двокімнатна квартира з газовим автономним опаленням. На третьому поверсі девʼятиповерхового будинку в районі магазину «Славутич». Квартира тепла. Частково з меблями. Поряд з будинком знаходиться металевий гараж.

власник
Продається квартира Жовті Води
olx.ua

Срочно продам 2х комнатную квартиру в старом районе города на первом этаже. На окнах есть решетки, квартира без ремонта. Без долгов. Связь только по телефону.

власник
Срочно продам 2х комнатную квартиру
olx.ua

Квартира 2/5, район маг. 50. Потребує косметичного ремонту. Будинок в ОСББ, поміняні труби та електрика на вхід. Вікна виходять на схід є балкон.

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Квартира після капітального ремонту: замінено внутріншю ел. мережу на мідь, 2-х тарифний ел. лічильник, замінено сан. техніку на поліпропілен, підлога - ламінат, вікна - металопластикові, лоджія засклена, внутрішня оббивка ультраміцним пластиком, батарії чугінні промиті, нова вхідна дверь, нові міжкімнатні двері, натяжні стелі, лічильники на газ та тепло, проточний водонагрівач на окремій розетці, водонагрівач на 80 л. Квартира продається з вмонтованою технікою та меблями. Контактний телефон 06******54

власник
Продається 2-х кімнатна квартира
olx.ua

Продам 2 х ком квартиру в новых районах 4 этаж не угловая лифт роботает. Рядом рынок больница сад школа и т д. Квартира теплая. Долг по отоплению входит уже в сумму стоимости квартиры. Звоните приходите смотреть.

власник
Продам 2х ком квартиру в новых районах.
olx.ua
1 - 24 з 53 результатів

Географія Жовті Води