Продається квартира з ремонтом і меблями в м.Жмеринка.5 хв пішки до центру міста.Додатково в дворі будинку є сарай з підвалом.Входить у вартість.Вбудована техніка і меблі також залишаються і входять у вартість!

власник
Продається 2-х кімнатна квартира по вул.Соборна
olx.ua

Продається квартира в районі "Сектор", обладнана всім необхідним. При продажі залишається усе меблювання та побутова техніка, що на фото (пральна машина, газова плита, холодильник, вмонтований сейф та інше). Стан - заходь та живи.

власник
Двукімнатна квартира в м.Жмеринка
olx.ua

м. Жмеринка ПРОДАМ двокімнатну квартиру за адресою вул. Соборна, 11. Поверх 7 у дев’ятиповерховому цегляному будинку. Квартира має роздільні кімнати, не кутова, розташована з сонячної сторони в середині будинку. Стан житловий! Гарний район, близько школа, дитячий садок!Квартира затишна та охайна! 33 000 $ Торг Телефон 09******24

власник
Продам 2 кімнатну  квартиру 32 000 S Торг
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2 кімнатну квартиру в центрі міста Жмеринка, над магазином "Гулівер".Квартира знаходиться на 2 поверсі, не кутова, кімнати роздільні. Меблі та техніка залишається! Звертатись за телефоном 09*********75 Наталя.

власник
Продам 2 кімнатну квартиру в центрі міста
olx.ua

БЕЗ ТОРГА ! Район Постройки , улица добролюбова Продам квартиру в хорошем состоянии. Современный ремонт . Кожаный диван . К центру 5 минут на маршрутке , 10 минут пешим шагом . Вид с окна на город . В квартире есть все для комфортного проживания . Квартира внутренняя , в квартире тепло , комунальные низкие . Возле подьезда двор с лавочками и детской площадкой . 2 минут до продуктового магазина круглосуточного. 2 раскладных дивана . Есть вся посуда для готовки и принятия пищи .

власник
Продам квартиру ! Жмеринка , вул. Добролюбова 5
olx.ua

Продам 2х кімнатну квартиру в районі ТЕЦа, не далеко від дитячого садка та школи. Не далеко Вінницька зупинка та 2А. 3й поверх з трьох. Встановлено газове опалення, та газова колонка. За більш детальною інформацією телефонуйте по номеру!

власник
Продаж 2х кімнатної квартири в районі ТЕЦ
olx.ua

Продается 2-комнатная квартира в центре города. Сделан полностью новый ремонт. Тихий и уютный район. В связи с выездом возможно частично с мебелью. Тел. 09*********86.

власник
Квартира 2-х кімнатна
olx.ua

м в центре города, новый дом постройки 2008.р, евроремонт .Светлый , большой балкон . Квартира светлая, на кухне и в ванной половое отопление.Остается кухня, частично мебль и ел.товары.

власник
Киевская улица, 6, Жмеринка, Винницкая 50000.0 USD
dom.ria.com

квартиру в районі ТЕЦа, не далеко від дитячого садка та школи. Не далеко Вінницька зупинка та 2А. 3й поверх з трьох. Встановлено газове опалення, та газова колонка. За більш детальною інформацією телефонуйте по номеру!

власник
Космонавта Комарова улица, 54, Жмеринка, Жмеринка, Винницкая 19000.0 USD
dom.ria.com

комфортна, зручна в усіх сенсах, утеплена ( стіни та стеля утеплені мін. ватою; у кухні, вбиральні, ванній, коридорі тепла підлога, у кімнатах великі радіатори) з євроремонтом, меблями та технікою квартира.

власник
Декабристов улица, 7, Жмеринка, Жмеринка, Винницкая 46000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Жмеринка