2х кімнатна квартира на 4 поверсі 4 поверхового будинку . Загальна площа квартири 85 м.кв. Будинок зданий в експлуатацію , фундамент будинку зроблений з бетонних блоків з армо-поясом ,стіни викладені газоблоком 400 мл. , утеплені мінватою №10 , фасад будинку оздоблений декоративною штукатуркою. Стіни квартири оздоблені штукатуркою машинною , проведена електрика ,між поверхами залізобетонні панелі-перекриття. Вікна вставленні металопластикові , двері броньовані ,дах з металопрофілю, централізована вода, каналізація є технічний поверх. Окремо можна докупити комірку в підвальному приміщенні , територія огороджена, є відеоспостереження, в᾽їзні ворота відкриваються пультом. На території передбачено паркувальні місця до кожної квартири та невеликий дитячий майданчик. Підходить під є Оселю. Поруч з будинком річка та база відпочинку. Також за бажанням можна робити перепланування кімнат. Не втратьте свій шанс придбати чудову квартиру в гарному місці!!!

Оздоровчий пров, 16
rieltor.ua

Трёхкомнатная студия в новострое с дизайнерский качественным ремонтом , раздельные комнаты. Мебель и бытовая техника всё остаётся, квартира полностью вся укомплектована импортной мебелью и современной техникой в доме хорошая шумоизоляция, вся инфраструктура рядом. Спортплощадка. парковочное место. Информация от агентстве недвижимости... Дополнительные информация и фотографии по телефону.

Продажа 3-х комнатная студии в новострое
olx.ua

Продається комфортна ,домашня, затишна 4-х ком квартира кімнати окремі будинок утепленний . вул Народицька .2 / 9 пов будинку общ 83вм2 кухня 12 м2 м\п вікна , та 2 балкони., В під"їзді стоять камери відеоспостереження, Також під будинком є гараж Зручності по бизу розташовані ринок, могазини, кав"рня, маркет, дитячий майданчик , Чудове місце для проживання для сімейного життя в якому затишно просторо та зручно! Дод інфр по телефону

продаж 4-х ком кв. з гаражем ( крошня)
olx.ua

Отличная 2х комнатная квартира,с дизайнерским качественным ремонтом ,кухня-студия,автономное отопление,теплые полы кондиционер,встроенная мебель.Свое парко место.95000у.е Вся детальная информация по телефону.

Набережный квартал,2х комнатная квартира с дизайнерским ремонтом
olx.ua

Продається 2 к.квартира в ЖК Полісся 10 поверх 12 поверхівки. В квартирі зроблено гарний , якісний ремонт. В квартирі залишаються частково меблі та техніка. Піглога тепла по всій квартирі . Кімнати розділені, санвузол сумісний. Є право власності , може розглядатися до продажу під державні програми .

Продається 2 к.квартира в ЖК Полісся
olx.ua

Продається квартира в найкращій ЖК Житомира, ,Преміум Парк " Квартира знаходиться на 7 поверсі, не кутова. Загальна площа 61.7 кв.м, кімната 21.4 кухня 23.7кв.м. Квартира з якісним ремонтом.

Синельниковская улица, 14/3, Житомир, Житомирская 92999.0 USD
dom.ria.com

3 кімнатна квартира під бізнес - Ринок Хмільники - Загальна площа 61.5м² - Цегляний будинок - Гарне затребуване місце - Фасадні балкон та вікно

Миру просп., 8
rieltor.ua

В звязи переездом в другой город, продам квартиру в новострое от хозяина ЖК Олимпийский 4 этаж, 5 секция, не угловая Квартира выходит на две стороны дома 3 комнаты раздельные (лоджии во всех комнатах) 2 санузла Просторная кухня Автономное отопление Електрика разведена по всей квартире Установлена сигнализация Есть проэкт електрики и эскизы планировки Дополнительные фото и видео могу скинуть в Viber Покажу в удобное для Вас время С реальным покупателем торг

власник
Продам квартиру 3х комнатною в новострое
olx.ua

Пропонується до продажу чудова 3-х кімнатна квартира покращеного планування з новим якісним ремонтом та вбудованими меблями! Вулиця Князів Острозьких (Шелушкова), 2-й поверх 9-ти поверховий цегляний будинок, квартира не торцева, тепла та затишна! Ремонт робили для себе, всі матеріали екологічно чисті та дуже якісні, обробка виконана продумано та грамотно! Телефонуйте, дивіться, купуйте, ідеальна квартира для щасливого життя!

Продам 3-х кімнатну шикарну квартиру з новим якісним ремонтом в центрі
olx.ua

Шукаєте просторе житло? Квартира семе для Вас 3 поверх Новобудова 74 м.кв. Ремонт Меблі Ціна 93000 торг

Мира проспект, 3, Богунский, Житомир, Житомирская 91000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Житомир

Продаж 3-х кімнатної квартири в сучасному ЖК «Фаворит». Закрита територія. Після будівельників. Право власності. Гарне планування. Зроблена стяжка на підлозі. Штукатурка стін. Розведена електрика.

Витрука улица, 6Б, Королевский, Житомир, Житомирская 91000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 3-х кімнатної квартири в ЖК «Фаворит». • Після будівельників. • Право власності. • Гарне планування. • Зроблена стяжка на підлозі. • Штукатурка стін. • Розведена електрика. По питаннях та перегляду телефонуйте.

3 кімнатна каартира ЖК «Фаворіт»
olx.ua

Продається 3х-кімнатна квартира в центрі, по вул.Покровській, 34, на 3 поверсі 5-поверхового цегляного будинку, "чеський" проект, не кутова. Новий дизайнерський ремонт з якісних матеріалів. Загальна площа 64 кв.м, всі кімнати окремі, балкон, лоджія зєднана з кімнатою. На гарячу воду - газова колонка. При продажі залишається вся мебель і техніка. Чудовий варіант для до я великої родини! Чистий продаж, без заміни. Можливий продаж по спец.коштам. Пропозиція від агентства нерухомості "Житомир ".

Продається 3х-кімнатна квартира в центрі з новим ремонтом
olx.ua

Трикімнатна квартира по вул Покровській. Цегляний будинок, планування "Чешка", некутова, середній поверх, окремі три кімнати та роздільний санвузол. Поруч розташована 3 гімназія, зупинка транспорту, школи та садочки, поліклініка міська та приватна, декілька коледжів. В квартирі зроблено капітальний ремонт, знімалось все до цегли. Нова проводка з якісним розподіленням нна автомати, замінені всі труби та батареї. Квартира обладнана всіма необхідними меблями для проживання сім"ї з 3-ма дітками. В кухні є все необхідне обладнання, вмонтований холодильник, пралка, посудомийка.

Покровская улица, 34, Центр, Житомир, Житомирская 90000.0 USD
dom.ria.com

Звикли до комфортного проживання в самому центрі міста? Тоді ця пропозиція саме для Вас! Продається 3 кімнатна «сталінка» на майдані Соборному 3 поверх Цегляний будинок 77/50/10 Автономне опалення Не кутова, 3 засклені балкони Великий с/в 7м Перепланована: кухня поєднана з вітальнею Спальні окремі, вікна виходять на майдан (обидві закриті балконами) Стан жилий пристойний Є меблі та техніка (за домовленістю) Документи в порядку 90.000 Пропозиція від агенції нерухомості 09*********48 09*********50 Леся Кривчук

Продається 3 кімнатна «сталінка» на майдані Соборному
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира провулок Покровській і Лесі Українки ( центр) Богунскій 90000$ Інфраструктура: школи, садочки, супермаркети, зручна транспортна розв’язка. 3-х кімнатна квартира на 3 поверху перепланування, капітальний ремонт, замінені стояки, електропроводка, не кутова, кімнати окремі, санвузли окремий, гаряча вода газова колонка, опалення централізоване. Квартира продається з холодильником, духовкою, варочною поверхнею, посудомойкою. Вбудовані меблі в кожній кімнаті. Є балкон, з шафою. Домофон

Продається простора 3-х кімнатна квартира Житомир центр
olx.ua

Дослідити місцевість

Запрошую вас відчути розкіш та комфорт з цією розкішною квартирою преміум сегменту Пропонуємо вашій увазі двохкімнатну квартиру в зданому та заселеному будинку якісної побудови ЖК Фаворит один з найкращих житлових комплексів міста Житомир. Закритий двір, в якому обладнаний дит.майданчик, величезна парковка, магазини, салони краси, спортзал та інше... Неймовірно красива та простора, в кожній кімнаті неперевершений вид з вікна. Є відкритий балкон З індивідуальним опаленням та підігрівом підлоги, сучасним дизайнерських ремонтом та технікою від провідних виробників Кожен куточок цього простору вражає своєю елегантністю та функціональністю Краще один раз побачити цю квартиру, щоб переконатися в її неперевершеності Запрошуємо на огляд!

Вітрука вул., 49
rieltor.ua

м.Житомир, сталінка ,104 кв.м, в історичному центрі міста,площа Перемоги.Простора,затишна,сонячна, 4-х кімнатна квартира,з товстими звуконепроникливими стінами, з косметичним ремонтом,металопластикові вікна, паркет,нова газова колонка,скляний ,видовий балкон, лічильники на газ,воду, 6 кладовок(які можно демонтувати).Прибудинкова теріторія-заасфальтована, огорожена металевим парканом з кодовим замком.Є можливість ставити своє авто ( в дворі встановлені відеокамери)

власник
Квартира в Житомирі
olx.ua

Продам 3-х кімнатну квартиру на вулиці Пушкінській біля історичної споруди - Водонапірної вежі. Квартира розташована на 7-му поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку в прекрасному затишному дворі. 73 кв.м загальної площі зал, окрема кухня, 2 спальні і велика лоджія, з якої відкривається чудовий краєвид. Квартира з автономним опаленням! Дуже світла і тепла квартира в гарному жилому стані. Залишаються вбудовані кухонні меблі. Металопластикові вікна, подвійні двері. Лічильники на газ/світло/воду. Додатково є дуже цікавий дизайнерський проект на ремонт та перебудову, який входить в ціну квартири! Все сприяє комфортному життю вашої родини, тому що в цьому районі чудова інфраструктура - парк, супермаркет, спортивний комплекс і басейн «Авангард», стадіон, дитячий садок та майданчик, школа, філармонія, ресторани та кафе. Тихий, культурний центр міста біля Старого Бульвара в Шодуарівському парку. Ціна: 89000у.о. Послуги агенції: 1% від суми продажу. Телефонуйте, дивіться та купуйте!

Пушкинская улица, 25, Центр, Житомир, Житомирская 89000.0 USD
dom.ria.com

Мрія на Покровській Загальна інформація: Площа - 59, 1 м.кв. Секція - 6 Поверх - 5 Опис: Продається затишна двокімнатна квартира в житловому комплексі "Мрія на Покровській". Квартира відрізняється продуманим плануванням та сучасним дизайном, завдяки чому кожен куточок простору наповнений комфортом та затишком. Особливості: - Ремонт: свіжий ремонт, виконаний з використанням високоякісних матеріалів, який створює ідеальні умови для життя. - Меблі: частково мебльована. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання: кухня з вбудованою технікою, сучасне освітлення, меблі в ванній, шафа в коридорі та гардероб в кімнаті. - Техніка: кухонна техніка відомих брендів: посудомийна машина Electrolux, витяжка, варильна поверхня і духова шафа Hansa. Кондиціонер Samsung "12" з функцією обігріву до -20 градусів для забезпечення ідеального мікроклімату в квартирі. - Сантехніка: високоякісна сантехніка від Geberit, Grohe та Kollerpool, що гарантує надійність та довговічність у використанні. У ванній кімнаті встановлено душевий гарнітур Grohe з термостатом. Електрична рушникосушка Mario. - Опалення: двоконтурний газовий котел, радіаторні батареї, тепла підлога в ванній кімнаті. Розумний кульовий кран на ввід води з можливістю автоматичного перекривання води після спрацьовування датчика протікання і можливістю синхронізації з системою безпеки (наприклад Ajax). - Стеля: преміальна натяжна стеля з профілем тіньового шва Eurocrab та LED підсвіткою. - Освітлення: кожна зона має два сценарії підсвітки - денне та вечірнє. - Текстиль: в обох кімнатах є штори і тюль. - Підлога: у всій квартирі покладений топовий водостійкий ламінат Quick Step і плінтус Orac з дюрополімеру. - Двері: усі міжкімнатні двері в квартирі прихованого монтажу від компанії iDoors. Двері від забудовника були замінені на високоякісні броньовані двері для забезпечення вищого рівня безпеки, шумоізоляції та приватності. Продаж від власника по договору купівлі-продажу.

власник
Евгения Рыхлика улица, 15, Крошня, Житомир, Житомирская 88000.0 USD
dom.ria.com

Продаётся Квартира в новострое. Красный кирпич, дом сдан. Брали для себя, есть дизайнпроект. Большая, светлая. Межкомнатные перегородки, гипсовая штукатурка, вода заведена. ЖК Домашний По планировке 2 детских, родительская спальня со своим санузлом с душем, гардеробная, большой санузел 2 раковины, ванная. Дизайн-проект в подарок. Можем связать с автором, которые делают под ключ Мы не в стране если интересно пишите в Вайбер и вотсап +48 575 365 576 можно в телеграм. Номер в объявлении либо на почту

власник
Квартира
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру Автономне опалення Тепла підлога Велика лоджія Квартира повністю мебльована та укомплектована технікою Закрита територія,облаштований дитячий майданчик Загальна площа 54м2 ЖК Мрія на Покровській Продаж від власника

власник
Продам велику 1- кімнатну квартиру в новобудові
olx.ua

Пропонується до продажу велика 3-х кімнатна квартира майже 100 кв.м., в самому центрі Житомира біля ЦУМа Квартира знаходиться по вулиці Київська, на 9-му поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку. Квартира повністю утеплена по фасаду. В квартирі встановлене автономне опалення, завдяки чому тепло і затишно. Вдале планування 96 кв.м. загальної площі, 45 кв.м. житлової площі, велика кухня, і з кожної кімнати вихід на балкон, або лоджію. Також є вихід на балкон із кухні. Значним бонусом для квартири є ще додаткова власна комора. Меблі та побутова техніка залишаються в квартирі при необхідності. Документи готові! Розрахунок можливий по перерахуванню. Ціна: 87000 у.о., Комісія агенції: 1%

Киевская улица, 60, Центр, Житомир, Житомирская 87000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3-х кімнатну квартиру. Крошня вул.Народицька 7/9к 82/49/11 ,Ремонт,автономне опалення,ламінат,кімнати роздільні ,2-лоджії по 5-м.кв,метало-пластикові вікна,броньовані двері,квадратний хол,сан-вузол роздільний,інтернет ,кабельне. Квартира з вулиці утеплена. 87000 у.е Торг

Продам 3-х кімнатну квартиру. Крошня вулиця Народицька 7/9к
olx.ua
1 - 24 з 80 результатів