Продаж від власника!!! Пропоную чудову двокімнатну квартиру в ЖК «Фаворит» в мікрорайоні Промавтоматики по вулиці Вітрука 6-Б Квартира розташована на 7-му поверсі 10-ти поверхового будинку Загальна площа квартири - 56.4 кв.м. Дизайн виконаний в сучасному стилі, простора кухня-студія з вбудованою технікою та кондиціонером, з великими балконними вікнами, що робить її максимально світлою та затишною, встановлене автономне опалення та підігрів підлоги ЖК закритого типу, має гарну прибудинкову територію, зони відпочинку, дитячі майданчики, майстерню дитячих свят, студію-краси, тренажерний зал, стоматологію, магазин, 3 пункти охорони 24/7 та відеоспостереження. Поряд багато супермаркетів, аптеки, школа та багато іншого. Кращої інфраструктури для комфортного проживання Ви не знайдете) Квартира продається з меблями, ціна - 85000 $ За більш детальною інформацією та за оглядом квартири телефонуйте за вказаним номером. Рієлторів прошу не турбувати.

власник
Продається 2х кімнатна квартира *Фаворит*
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира в центрі міста з ремонтом. Цегляний будинок. Загальна площа квартири становить 52 квадратних метра. Квартира розташована на четвертому поверсі. Автономне опалення дозволяє ефективно керувати комфортним кліматом в квартирі та суттєво економити ваші кошти. Квартира енергоефективна та економна. Зручне розташування будинку дозволяє вам користуватися розвиненою інфраструктурою в навколишньому районі. Поруч Супермаркету АТБ, школа, садочок, новий сквер Ольжича. Чудовий варіант для сімʼї з дітками. Квартира точно варта вашої уваги.

власник
Победы улица, 33, Центр, Житомир, Житомирская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-х кімн квартира ЖК «Олімп». 3/10 цегла, не кутова. 83/46/16 м2. С/в роздільний, великий коридор, балкон. Після будівельників. Право власності. Ремонтні роботи зроблені в квартирах. Тому вже будинок чистий і тихий.

3-х кімнатна квартира ЖК «Олімп»
olx.ua

Продаж 4 - х. кімнатної квартири в самому центрі міста Площа Перемоги, ”сталінка” , 3/5 ц., загальна площа - 104 м.кв., колонка, паркет, дозвіл на автономне опалення, металопластикові вікна, балкон засклений, хороший стан. Біля будинку свій закритий двір, відеонагляд. Ціна: 85000 у.о. Торг!

Продаж 4 - х. кімнатної квартири Площа Перемоги
olx.ua

Продаж 3х-кімнатної квартири в найкращому ЖК міста загальною площею 83 кв.м, двухконтурний газовий котел, гарний краєвид. Пропозиція від агентства нерухомості. Телефонуйте.

3 кімн квартира ЖК Олімп
olx.ua

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК River City. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Житомир, Шпаковський, 25. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 7 поверсі 8-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК River City можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2026 року. Забудовник - Інтергал-Буд.

Шпаковский проезд, 25, Житомир, Житомирская 84768.0 USD
dom.ria.com

Продается квартира в тихом центре ,рядом АТБ,рынок,поликлиника,школы,детсады,остановки транспорта ,недалеко зеленая зона. Кирпичный ухоженый молодой дом не над дорогой , парковка,средний этаж. Автономное отопление,теплый пол в ванной и кухне. . Площадь общая 70,27м ,кухня-студия 19м и две спальни (13 и 19м) ,большая лоджия 6м (с двумя выходами), балкон (везде мпо) , просторная гардеробная (тоже есть шкаф купе) ,квадратный холл. Ремонт делался для себя , качественные дорогие материалы ,паркет и двери дуб,новая электрика и сантехника , остаются хорошая мебель и бытовая техника.. Свободная продажа без замены.Есть свой посредник.

власник
Центр улучшенка кирпич АО,студия+две спальни,ремонт,мебель,техника.
olx.ua

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК River City. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Житомир, Шпаковський, 25. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 12 поверсі 12-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК River City можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2026 року. Забудовник - Інтергал-Буд.

Шпаковский проезд, 25, Житомир, Житомирская 84168.0 USD
dom.ria.com

ЖК" Домашний" отличная 2х комнатная квартира с новым ремонтом,никто не жил продажа с мебелью и техникой.Вся детальная информация по телефону.83000у.е

Рихлика, 11
rieltor.ua

Квартира у власності більше 3х років, с/в суміжний, гардеробна

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11а
rieltor.ua

Житлові комплекси у Житомир

Продається 2х кімнатна квартира в новобудові . Окремі кімнати. Евроремонт. Автономне опалення. Продаж квартири з меблями та побутовою технікою.

Евгения Рыхлика улица, 11А, Гормолзавод, Житомир, Житомирская 83000.0 USD
dom.ria.com

Квартира знаходиться в Закритому Житловому комплексі Фаворит на дуже зручному 4-му поверсі .Будинок новий з дуже гарною прибудинковою територією , облаштований дитячими майданчиками .поряд є парковка.Квартира , некутова, кімнати окремі .с\у окремий , Автономне Газове Опалення теплі поли , .вмонтована мебель залишаеться .Дуже зручне розташування все поряд школа , садочки.транспортна розв.язка, Документи готові.

Ивана Слеты улица, 49Б, Королевский, Житомир, Житомирская 83000.0 USD
dom.ria.com

Гарна, сучасна квартира. Є право власності більше 3х років, ремонт. Пропонуйте вашу ціну.

Евгения Рыхлика улица, 11А, Крошня, Житомир, Житомирская 83000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2к. квартиру, Новобудова, ЖК Фаворит 4/10, некутова, обща площа 60 м.кв., жила 33 м.кв., кухня 9 м.кв., евроремонт, АВТОНОМНЕ опалення, підігрів підлоги - коридор, санвузол, кухня. Балкон не засклений, використовується як тераса для ранкової кави. Закритий двір, дітячий майданчик. Поруч школа 24 та дитячий садочок, АТБ та інші магазини, транспортні зупинки. Залишаються дві шафи-купе, кухня. Решта меблів по домовленності (тоді дешевше). 82500 $ ТОРГ

Вітрука вул., 49
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира в ЖК Театральний . Площа 78м. Кімнати окремо. Індивідуальне газове опалення. Замінені вікна на нові.

Продаж 2 кімнатної квартири ЖК Театральний
olx.ua

Продаж прекрасної квартири в парковій зоні, дві окремих кімнати та кухня- вітальня. 65/30/21м, лоджія 5м, утепляна і обшита деревом, з погрібом та хоз блоком. Два вида опалення- газовий та електричний котел, 380 Вт, лічильник день/ ніч, реле часу. Утеплені фасади ззовні, тепла підлога по всій квартирі. Розташований обєкт на першому поверсі в цегляному будинку на Бульварі. Квартира дуже затишна, з якісним ремонтом, меблями та технікою( дві великих шафи- купе, вмонтована кухня, вмонтована шафа в спальні). Є можливість облаштування окремого входу в квартиру. Поряд школа, садочок, ринок, парк відпочинку, річка Тетерів. Райський куточок очікує на свого покупця.

Квартира в парковій зоні
olx.ua

Дослідити місцевість

Продається 3-х кімнатна квартира поліпшеного планування з автономним опаленням р-н Глобала. В квартирі зроблений ремонт замінена всі вікна ,зроблена сантехніка. Встановлені лічильники на все.Квартира світла та охайна. Автономне опалення . Продаж з меблями та технікою. Ціна 82000₴ Сайт vashrealtor.zt.ua Можливий підбір нерухомості по місту та області

Автономне опалення в трьохкімнатній квартирі
olx.ua

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК River City. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Житомир, Шпаковський, 25. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 6 поверсі 8-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК River City можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2026 року. Забудовник - Інтергал-Буд.

Шпаковский проезд, 25, Житомир, Житомирская 81569.0 USD
dom.ria.com

Продам 2-х кімнатну квартиру в новобудові ЖК Домашний 9/9 цегла не кутова 65/32/15 перепланована кухня студія, сучасний якісний ремонт, автономне опалення, тепла підлога, інверторний кондиціонер ,декоративна перегородка вертикальні жалюзі.Право власності

Продам 2-х кімнатну квартиру в новобудові ЖК Домашний
olx.ua

Житло мрії в місті Житомир! Чудова квартира на 12 поверсі 16-поверхового будинку з неперевершеним видом на місто! Вигідне розташування забезпечить ваш комфорт: поруч ТРЦ, магазини, садочок і зручна транспортна розвязка. Простора кухня 13 м² створить затишок у вашій оселі. Вся необхідна техніка вже є, тому заходьте та живіть своєю мрією! Кухня білого кольору, квартира 52м тільки після ремонту 80.500$ 0689938722

можливий продаж по єОселя
Київська, 31
rieltor.ua

Запрошуємо вас придбати цю чудову 2-кімнатну квартиру у самому серці мальовничого міста Житомир! Розташована в престижному житловому комплексі “Фаворит”. Закрита охоронна територія, великий внутрішній двір з двома дитячими майданчиками і зоною для відпочинку, ландшафтний дизайн, тренажерний зал, салон краси, дитяча кімната, магазин, гостьовий паркінг, аптека, стоматологія, магазин електрики та будівельний магазин. Особливість цієї квартири - великі вікна, які виходять на схід. Ви зможете насолоджуватися світлом та теплом сонячних променів щодня, починаючи ранок з приємного виду. Квартири на останньому 10му поверсі мають додаткові броньовані двері в загальному коридорі. Квартира має просторе планування, чудовий балкон, і два санвузли. Розташування в житловому комплексі “Фаворит” додає значності цій нерухомості. Ви знаходитесь в найбільш затишному та розвиненому районі міста, зі зручним доступом до всіх необхідних сервісів та зручностей. Поруч з комплексом знаходиться ліцей, декілька дитячих садочків, відділення пошти, банку, кафе, магазини. Не пропустіть свій шанс на придбання цієї чудової квартири! Зателефонуйте нам прямо зараз! +38********19(VIBER)

власник
2-кімнатна квартира Фаворит
olx.ua

Продаж 1к квартира з євроремонтом в центрі район Глобала Ж.К Мистецькі ворота, 8/16 Автономне електро опалення, якісний, сучасний євроремонт, меблі, техніка. Ціна 80000 Ірина

Продам 1к квартиру в новобудові
olx.ua

Продаж одно кімнатної квартири в ЖК "Мистецькі Ворота". • чудова дизайнерська квартира ; • дорогий та якісний ремонт ; • тепла підлога; • гардероба; • вбудована техніка: - холодильник; - посудомийна машина; - сучачна витяжка; - телевізор; - пральна машина; - два кондиціонери; • є всі необхідні меблі гарної якості; По питаннях та перегляду телефонуйте.

Однокімнатна квартира ЖК"Мистецькі Ворота"
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартира 78 м2 в новому ЗДАНОМУ будинку в ЦЕНТРІ, ЖК ТЕАТРАЛЬНИЙ. - центр міста; - ЗДАНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ! - Автономне опалення, 2-х контурний котел; - 78м2, панорамний 10 поверх цегляного, теплого будинку; - квартира має 2 окремі кімнати; - зручна транспортна розвязка; - паркувальні місця, закрита територія; - поряд зупинки громадського транспорту, магазини, школа, дитячий садок.

Продається 2 кімнатна квартира 78 м2 в новому ЗДАНОМУ будинку в ЦЕНТРІ
olx.ua
123...7
1 - 24 з 168 результатів