Житло мрії в місті Житомир! Чудова квартира на 12 поверсі 16-поверхового будинку з неперевершеним видом на місто! Вигідне розташування забезпечить ваш комфорт: поруч ТРЦ, магазини, садочок і зручна транспортна розвязка. Простора кухня 13 м² створить затишок у вашій оселі. Вся необхідна техніка вже є, тому заходьте та живіть своєю мрією! Кухня білого кольору, квартира 52м тільки після ремонту 80.500$ 0689938722

можливий продаж по єОселя
Київська, 31
rieltor.ua

Запрошуємо вас придбати цю чудову 2-кімнатну квартиру у самому серці мальовничого міста Житомир! Розташована в престижному житловому комплексі “Фаворит”. Закрита охоронна територія, великий внутрішній двір з двома дитячими майданчиками і зоною для відпочинку, ландшафтний дизайн, тренажерний зал, салон краси, дитяча кімната, магазин, гостьовий паркінг, аптека, стоматологія, магазин електрики та будівельний магазин. Особливість цієї квартири - великі вікна, які виходять на схід. Ви зможете насолоджуватися світлом та теплом сонячних променів щодня, починаючи ранок з приємного виду. Квартири на останньому 10му поверсі мають додаткові броньовані двері в загальному коридорі. Квартира має просторе планування, чудовий балкон, і два санвузли. Розташування в житловому комплексі “Фаворит” додає значності цій нерухомості. Ви знаходитесь в найбільш затишному та розвиненому районі міста, зі зручним доступом до всіх необхідних сервісів та зручностей. Поруч з комплексом знаходиться ліцей, декілька дитячих садочків, відділення пошти, банку, кафе, магазини. Не пропустіть свій шанс на придбання цієї чудової квартири! Зателефонуйте нам прямо зараз! +38********19(VIBER)

власник
2-кімнатна квартира Фаворит
olx.ua

Продаж 1к квартира з євроремонтом в центрі район Глобала Ж.К Мистецькі ворота, 8/16 Автономне електро опалення, якісний, сучасний євроремонт, меблі, техніка. Ціна 80000 Ірина

Продам 1к квартиру в новобудові
olx.ua

Продаж одно кімнатної квартири в ЖК "Мистецькі Ворота". • чудова дизайнерська квартира ; • дорогий та якісний ремонт ; • тепла підлога; • гардероба; • вбудована техніка: - холодильник; - посудомийна машина; - сучачна витяжка; - телевізор; - пральна машина; - два кондиціонери; • є всі необхідні меблі гарної якості; По питаннях та перегляду телефонуйте.

Однокімнатна квартира ЖК"Мистецькі Ворота"
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартира 78 м2 в новому ЗДАНОМУ будинку в ЦЕНТРІ, ЖК ТЕАТРАЛЬНИЙ. - центр міста; - ЗДАНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ! - Автономне опалення, 2-х контурний котел; - 78м2, панорамний 10 поверх цегляного, теплого будинку; - квартира має 2 окремі кімнати; - зручна транспортна розвязка; - паркувальні місця, закрита територія; - поряд зупинки громадського транспорту, магазини, школа, дитячий садок.

Продається 2 кімнатна квартира 78 м2 в новому ЗДАНОМУ будинку в ЦЕНТРІ
olx.ua

Пропозиція продажу 2 кімнатної Сталінки з АВТОНОМКОЮ в Центрі Житомира. Загальна площа квартири складає 60 квадратних метрів, що забезпечує вам достатньо простору для комфортного проживання. Квартира ПРЕПЛАНУВАНА в КУХНЮ СТУДІЮ ТА ОКРЕМУ СПАЛЬНЮ, проведений якісний ремонт, що створює сучасну та затишну атмосферу. Особливістю цієї квартири є наявність ІНДИВІДУАЛЬНОГО АВТОНОМНОГО ОПАЛЕННЯ та КОНДИЦІЮВАННЯ, що дозволяє самостійно регулювати температуру в приміщенні, забезпечуючи комфорт у будь-яку пору року. Незалежно від зовнішніх погодних умов, ви завжди будете мати затишок у своєму житлі. Квартира продається з усіма меблями та побутовою технікою, що робить її готовою для швидкого заселення. У просторій кухні-студії є всі необхідні меблі та техніка, включаючи холодильник, плиту, духовку і посудомийну машину. У ванній кімнаті встановлений сучасний сантехнічний обладнання та пральна машина. У спальні є зручне ліжко та шафа-купе. Простора вітальня мебльована зручним диваном, телевізором та шафою для зберігання речей. Ви можете насолоджуватися комфортним і сучасним житлом, не турбуючись про меблі та техніку. Розташування цієї квартири є надзвичайно зручним. Ви зможете користуватися всіма перевагами центральної локації, оскільки поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. У пішій доступності ви знайдете магазини, ресторани, кафе, банки, аптеки та інші заклади. Зупинка громадського транспорту розташована прямо біля будинку, що дозволяє вам легко і швидко дістатися до будь-якої точки міста. Закритий двір з АВТОМАТИЧНИМИ ВОРОТАМИ та власна автопарковка забезпечують вам безпеку та зручність. Ви не будете мати проблем з паркуванням та зможете впевнено залишати свій автомобіль у власному закритому дворі. Квартира ідеально підійде як для пари, яка цінує сучасний стиль та комфорт, так і для молодої сімї з дитиною. Просторість квартири дозволяє створити затишні зони для відпочинку та розвитку вашої сімї. Відсутність великої кількості сусідів гарантує тишу та спокій, що є важливим для комфортного проживання. Ексклюзивна пропозиція!

Перемоги вул., 12
rieltor.ua

Однокімнатна квартира в новобудові ЖК Домбровскій, сучасний та якісний дизайнерський ремонт, в квартирі є вся необхідна техніка та меблі. Більше інформації та фото по телефону 09******13

Продам 1но квартиру в ЖК  Гранд Сіті Домбровскій
olx.ua

ЖК Статус будується забудовником Артхаус Груп. ЖК відноситься до новобудов бізнес-класу. Оренда обєкта в експлуатацію на 2 квартал 2024 року. ЖК розташований у центрі міста, по вул. Б.Бердичівська, 49А. Продаж 3-х квартири на 4 поверсі, загальна площа 96,43 М2, з індивідуальним опаленням. Стандартне планування, висота стелі 2,82 М2. ЖК Статус відрізняється зручним розташуванням, оскільки поблизу нього є школа, ТЦ, ринок, магазини, транспортна розвязка, наземний паркінг. Ціна 33,000 грн/м2. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Продаж 3х квартири в новому ЖК Статус
olx.ua

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Статус. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Житомир, Велика Бердичівська, 49А. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 3 поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Статус можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - АртХаус Груп.

Большая Бердичевская улица, 49А, Богунский, Житомир, Житомирская 79555.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Статус. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Житомир, Велика Бердичівська, 49А. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 4 поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Статус можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - АртХаус Груп.

Большая Бердичевская улица, 49А, Житомир, Житомирская 79555.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Житомир

Продам 3-х кімнатна квартира, вул. Донцова-Щасного, 7. Тихий центр. Двохстороння (захід-схід), два балкони. Висота стель 2.75 м. Простора квартира. Жилий стан. Торг.

№ 12504 - 3 к. квартира, Центр, Донцова-Щасного, 3/9 эт
olx.ua

Запрошуємо вас оглянути цю привабливу трьохкімнатну квартиру у центрі міста. Простора вітальня, сучасна кухня з великими вікнами, дві затишні спальні, можливість перетворення однієї спальні на дитячу кімнату або офіс, балкон з чудовим видом на місто - що робить цю квариру дуже хорошим варіантом вашого житла. З переваг: - система фільтрація води - сучасний ремонт - кухня студія - лоджія в спальній кімнаті - сучасний ремонт санвузла - меблі залишаються як на фото! - інфраструктура в пішій доступності

Каретный переулок, 6, Центр, Житомир, Житомирская 79500.0 USD
dom.ria.com

Продається 3 кімнатна квартира на пров.Каретному 6/9, панель 66/38/7,5 Не кутова, балкон та лоджія засклені Ремонт Меблі, техніка Пропозиція від агенції нерухомості 79500 09*********48 083.426.46.50 Кривчук Леся

Продається 3 кімнатна квартира з ремонтом в самому центрі
olx.ua

Продаж квартири - шикарного планування. Світла і сонячна. Автономне газове опалення. Якісне і надійне будівництво в центрі Житомира. Все необхідне , для комфортного життя - поруч. Дзвоніть - організую показ. 09******70 ВИБІР КВАРТИР в НОВОБУДОВАХ ЖИТОМИРА , ВІД НАДІЙНИХ І ПЕРЕВІРЕНИХ ЗАБУДОВНИКІВ. ДОПОМОЖЕМО ВИГІДНО ПРОДАТИ ВАШУ КВАРТИРУ В ЖИТОМИРІ.

Продам Велику Трикімнатну в Новобудові , Центр Житомира
olx.ua

З-х комнатная квартира в Житомире, по ул. Донцова-Щасного, дом. 7. Тихий центр, двухсторонняя ( запад-восток ), два балкона. Высота до потолка 2 м 70 см. Площадь общая почти 85 кв.м. Площадь балконов считается с коэффициентом 0,3. Отличная аура в квартире. Светлая, тёплая, не угловая. Обкомовский ухоженный дом. Даже уже в подъезде хочеться прописаться и жить! Чистенько, побелено, покрашено. Лифт работает. Парковка недавно размечена. Места всегда есть. Жилое состояние квартиры. Можно и жить, и планировать ремонт под себя. В кухне, ванне, санузле 7 лет назад делался ремонт. Стриралке и холодильнику 3 года. Бойлер - 2 года, как установили. Один хозяин, никто не прописан, детей нет. ТОРГ. Отдельно продаётся пианино. В хорошем состоянии. С магазина - в квартиру. Не роняли, не кантовали. Играла одна девушка, ходившая в музыкальную школу. Возможна и продажа существующей мебели за символические деньги. Можно и просто забрать, если что-то кому-то понадобится. Пожалуйста. Всем мира и удачных покупок.

власник
Продаётся 3-х комн квартира. Торг.
olx.ua

Продається 3-кімнатна квартира без посередників в ЖК River City. Це комфортне планування 3-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 3-кімнатної квартири - 71.32 м². Квартира розташована на 8 поверсі 8-и поверхового будинку. Здача ЖК River City заявлена в 1 кварталі 2026 року. ЖК River City знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Житомир, Шпаковський, 25. Забудовник - Інтергал-Буд.

Шпаковский проезд, 25, Житомир, Житомирская 79165.0 USD
dom.ria.com

Дослідити місцевість

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Аристократ. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Житомир, 1-го травня, 40. Зараз у продажі багато­рівнева квартира з сучасним комфортним плануванням на 9 поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Аристократ можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2025 року. Забудовник - PLUS Development.

1-го мая улица, 40, Житомир, Житомирская 77186.0 USD
dom.ria.com

2х кімнатна квартира в новобудові комфорт класу жк Смарт Сіті 1. 7/13 моноліт, 68метрів.не кутова, переплановано.В квартирі зроблено електрику,розведеної сантехніку, опалення,тепла підлога та штукатурка всіх стін.Зареєстровано право власності,тому можна під кредитування та будь яку держ програму..У вартість входять бойлер та котел на індивідуальне електро опалення.

Продам 2х кімнатну квартиру на Грушевського
olx.ua

Квартира знаходиться у самому Центрі міста, зручна транспортна розвязка, недалеко вул.Київська , Житній ринок, майдан Соборний, школа, садочки. В квартирі, зроблено капітальний ремонт з переплануванням, збільшена житлова площа, кухня-студія, вбудовані нові кухонні меблі, посудомийна машина, підігрів підлоги на кухні і в ванній,натяжні стелі , ламінат, дорогі бронедвері , євровікна, збільшено і засклено металопластиком балкон, нова сантехніка і столярка. Документи готові, ніхто не прописаний.

Продам 2-кімнатну квартиру на Львівській з свіжим євроремонтом
olx.ua

Продаж 3-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 3-кімнатна квартира в ЖК Статус. Сучасне планування площею - 89.21 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 6 поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Житомир, Велика Бердичівська, 49А. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - АртХаус Груп.

Большая Бердичевская улица, 49А, Богунский, Житомир, Житомирская 75829.0 USD
dom.ria.com

Продається 3-кімнатна квартира без посередників в ЖК Статус. Це комфортне планування 3-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 3-кімнатної квартири - 89.21 м². Квартира розташована на 7 поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Статус заявлена в 2 кварталі 2024 року. ЖК Статус знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Житомир, Велика Бердичівська, 49А. Забудовник - АртХаус Груп.

Большая Бердичевская улица, 49А, Богунский, Житомир, Житомирская 75829.0 USD
dom.ria.com

Продаж багато­рівневої квартири від забудовника без посередників - багато­рівнева квартира в ЖК Аристократ. Сучасне планування площею - 100.92 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 9 поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Житомир, 1-го травня, 40. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2025 року. Забудовник - PLUS Development.

1-го мая улица, 40, Житомир, Житомирская 75785.0 USD
dom.ria.com

Продається однокімнатна квартира в ЖК Гранд Сіті Домбровський на 7 поверсі 10 поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири 50 м2. Квартира знаходиться в найкращому ЖК Гранд Сіті Домбровський. Із закритою територією і в центрі міста. Квартира не кутова з дизайнерським ремонтом, меблями, посудомийною машиною., холодильником, пральною машиною, сушильною машиною, мікрохвильовою піччю, духовою шафою, газовою поверхнею, кондиціонером. В квартирі велика кухня- студія, гардеробна кімната, простора спальня і великий коридор, великий санвузол. Всі подробиці за номером телефону

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Грандсіті Домбровський
olx.ua

Запрошую вас в квартиру, яка є справжнім втіленням елегантності та розкішного стилю. Піднявшись на другий поверх в елітному ЖК " Grand City Dombrovskyi" , ви потрапите в простір, що пройнятий вишуканістю. Все починається з відразу відчутного відчуття комфорту . Увесь інтерєр квартири органічно поєднується завдяки дорогоцінному дизайнерському ремонту. В кухні встановлена брендова техніка, яка не тільки забезпечує ефективність та функціональність, але й додає кулінарному простору фантастичної впевненості. Два контури газового котла гарантують надійне та ефективне автономне опалення, створюючи комфорт навіть у найхолодніші дні. Крім того, в квартирі використані лише найкращі матеріали та технології, що підкреслюють рівень якості. Відкривши двері цієї квартири, ви відчуєте, що це не просто місце для життя, а справжній оазис комфорту та розкоші." За більш детальнішою інформацією звертайтесь.

Домбровского улица, 3Б корпус 2, Центр, Житомир, Житомирская 75500.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 223 результатів