Продаж 3 кімнатної квартири по вул. В.Бердичівська 87 Квартира знаходиться на 5 поверсі , 5 поверхового цегляного будинку ., повеноцінний тех поверх.кутова тепла квартира.кап ремонту даху був 2022 р. Загальна площа квартири 50 кв.м жила 34.кухня 5,5 . Колонка на гарячу воду.на все лічильники простий жилий стан Вільний продаж. Ціна 39999 у.о.

Велика Бердичівська вул., 87
rieltor.ua

Продам 4 кімнатну квартиру на нижній польовій 80кв.м. загальної площі. В ній не шкода все валити і робити на свій смак, ви жодної копійки не переплатите за чуже "на перший час вистачить", чи дешевенькі вікна чи шпалери "аби було". Бо нема нічого більш постійного ніж тимчасове. Місця для вашої фантазії вистачить, можна обєднати дві кімнати і зробити велику залу з виходом на свій власний оглядовий майданчик на крутому балконі. Тому не зволікайте і не прогавте цікаве планування для втілення ваших мрій.

Вітрука вул., 42/7
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира (частина будинку). Гарний варіант під комерцію. Розташовується в центральній частині міста - вул. Фещенка-Чопівського. Через дорогу розташований центральний стадіон Полісся. Квартра складається з 2 кімнат, кухня, ванна кімната та веранда. Загальна площа - 45, житлова - 20.1. Стелі - 3.25 м. Можливий варіант як під комерційне приміщення, так і під житловий об’єкт. Комунікації: Електрика Вода/каналізація - центральні Опалення - індивідуальне (газове), встановлено двохконтурний котел. Ціна - 40000 дол. Торг присутній Пропозиція від АН Житомир

Фещенка-Чопівського вул., 9
rieltor.ua

Продаж квартири на 1 поверсі перетин вулиць 1Мая(Св.Ріхтера) та Шевченка, 2 фасадні вікна (помічені на фото), загальна площа 38м.кв, квартира без ремонту. Справжньому покупцю торг.

1-го Травня вул., 24
rieltor.ua

Продаж 1к від власника у сучасному будинку. Гарне планування. Є можливість перепланування у 2 кімнатну квартиру. Панорамні вікна на двір. Монолітно-каркасна технологія будівництва. Зовнішнє утеплення мінеральною ватою. Індивідуальні лічильники тепла і води. Пасажирський і вантажні ліфти. Переуступка без комісії: 06*********60. Дім збудований, триває заселення. Ціна менша ніж у забудовника!!

власник
Продажа 1к в ЖК Вернісаж у м. Житомир
olx.ua

Продам 1-комн. квартиру в новострое. 9 эт/12. Не угловая. Вид из окна хороший. Общая площадь 53 кв.м. Кухня 20 м, комната 18 м. После строителей. Автономное отопление, есть котел. Очень комфортный район с развитой инфраструктурой. Рядом рынок Хмельники. На фото есть вид из окна. Цена 40 тыс. долл.

власник
1-комн квартира в новострое. Хозяин
olx.ua

2к. , Центр, Довженка, 4/5, кирпич. Двокімнатна квартира в цегляному будинку на вул. Довженка, не кутова. Поряд магазини, ринок, зупинка транспорту, школа, дитячий садок. . Двери: бронированная. Санузел: колонка, раздельный. Балкон(ы): застеклен. Дополнительно: не угловая. Рядом: детский сад, остановки, развлекательные заведения, рынок, супермаркет, школа. Доп. условия: ТОРГ, ЧИСТАЯ ПРОДАЖА. Номер в базе СИТИ: 12386. Звоните! Есть сотни других предложений.

Довженко улица, 1, Центр, Житомир, Житомирская 40000.0 USD
dom.ria.com

Test

Героев Крут улица, 54, Королевский, Житомир, Житомирская 40000.0 USD
dom.ria.com

1 кiмнатна квартира, покращеного планування, перепланiровка, ремонт, залишабтся всi мнблi, технiка. 40000 у. о.

Домбровского улица, 6, Сенный рынок, Житомир, Житомирская 40000.0 USD
dom.ria.com

- цегляний будинок - другий поверх - загальна площа 44кв.м. - утеплена зовні - балкон і вікна МПО - тихе і зелене подвірʼя - бонусом меблі на кухні і шафи!

Двокімнатна в центрі на другому поверсі
olx.ua

Житлові комплекси у Житомир

Новинка на ринку нерухомості. Чудова ,світла та затишна квартира . Дві ізольовані кімнати та є кладовка з якої чудово зробити гардеробна. Стан жилий ,але потребує ремонту під ваш смак. Загальна лоща 48 м2. Торг з реальним покупцем. Квартира не кутова . Перегляд у зручний для Вас час за попередньою домовленістю Сайт vashrealtor.zt.ua

Продаж 2-ї квартири по Довженко
olx.ua

Продаж квартири в центрі міста , будинок в дворі . Квартира з АО ,двухконтурний котел. МПВ. Всі питання по телефону.

2х кімнатна вул. Київська
olx.ua

2-х кімнатна квартира по вул. Київській. 3/5 цегла,не кутова,б/з,пластик, жилий стан. 40.000 $

Продаж 2 кім.квартири
olx.ua

Продам 1-но кімнатну квартиру в ЖК"Полісся 2".Квартира розташована на середньому поверсі,в першій секції.Має гарне планування.Площа 47 кв.м.Стан після забудовника.Переуступка.Торг можливий. 40 000 у.о. 09******20

Продам 1-но кімнатну квартиру в новобудові ЖК"Полісся-2"
olx.ua

Продається 1 к квартира на 9 поверсі 10 поверхового нового будинку, в гарному зданому житловому комплексі Польський Бульвар . Квартира з документами! Є за окрему плату кладовка!

1 к квартира в Польському Бульварі
olx.ua

Продам 2 кімнатну квартиру на Богунії.Квартира розташована на 1 поверсі 2 поверхового будинку.Квартира з капітальним ремонтом,тепла підлога,мп вікна,заміна труб,вбудовані меблі,є дозвіл на добудову.Чудовий варіант як для проживання,так і для квартирантів.За більш детальною інформацією телефонуйте.

Продам 2 кімнатну квартиру на Богунії
olx.ua

Дослідити місцевість

Продаю класну двокімнатну квартиру з автономним опаленням в центрі міста по вул Хлібній. Квартира з сучасним ремонтом, гарно мебльована. Дві кімнати, простора кухня, ванна та вбиральня. Шикарне розташування: поруч гарна транспортна розвязка, базар, школи, садочки та поліклініки. Вільна. Щаїзжай і живи. Подробиці телефоном. Пропозиція від АН

Хлебная улица, 12, Центр, Житомир, Житомирская 39999.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо вашій увазі двокімнатну квартиру в двоповерховому житловому будинку 1959 року біля обласної податкової Квартира розташована на 2-му поверсі Оскільки в будинку всього 8 квартир, кожна квартира кутова Балкона також немає, проте є невеличкий сарайчик та величезний на 3 авто гараж Двір закритий, є невеличкий дворик Зовні квартира утеплена Санвузол окремий, є автономне опалення В кімнатах та усій квартирі зроблений нормальний ремонт Санвузли та в кухні є кахлі В квартирі залишаються всі меблі та техніка Можливий продаж по програмі Євідновлення Продаж від агенції нерухомості Документи в порядку, готові до продажу 39.900, торг 087.264.32.48 093.426.46.50 Леся Кривчук

Юрка Тютюнника вул. (Войкова), 5
rieltor.ua

Будинок розташований на розі вулиць Киівська /Східна , кімнати окремі , вікна мп, балкон мп рама , поміняна сантехніка , лічильники газ, вода.Документи готові , в квартирі ніхто не зариєстрований .Пропозиція від Ріелтора.

Восточная улица, 67, Центр, Житомир, Житомирская 39900.0 USD
dom.ria.com

Терміново продається 2 кімнатна квартира, в районі Нижньої Польової. Кімнати окремі. 2 балкони засклені. Хороший стан. Колонка. Кондиціонер. Залишаються всі меблі та побутова техніка. Нові труби та сантехніка, кахель.

Космонавтов улица, 14, Полевая, Житомир, Житомирская 39900.0 USD
dom.ria.com

Не новобудова, але варта уваги. Кратиру переплановано, окремі кімнати, вмонтовані шафи-купе, бойлер, кахель, МПВ.

Крошенская улица, 42, Богунский, Житомир, Житомирская 39900.0 USD
dom.ria.com

Для тих хто шукає квартиру в центрі ,маю варіант двокімнатної квартири. 42м -загальна площа Кімнати прохідні з гарним ремонтом, замінені вікна на МП ,санвузол в новій плитці, хороша сантехніка, вмонтовані меблі. Чудовий варіант для здачі в оренду (10000грн+комунальні) Підійде для батьків похилого віку, Або матусь з дітками та та візочками. Ціна 39900$

Продається 2 кімнатна квартира на Площі. Вулиця Соборна.
olx.ua

Продається 3- х кімнатна квартира на Площі Перемоги, 5/5 цегла, 57/41/6, суміжно-окремі, новий дах. Жилий стан.

Продається трьох кімната квартира в центрі.
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 1-кімнатна квартира в ЖК River City. Сучасне планування площею - 45.29 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 8 поверсі 8-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Житомир, Шпаковський, 25. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2026 року. Забудовник - Інтергал-Буд.

Шпаковский проезд, 25, Житомир, Житомирская 39855.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 318 результатів