Чудова квартира в новобудові, з мальовничим краєвидом на місто,

можливий продаж по єОселя
Ріхлика, 11
rieltor.ua

Продаж 1но квартири по вул Володимирівська, (центр, Площа) 2,/5 ц, не кутова , загальна 30/17.5/ 6,2 Санвузол сумісний в кахлі, балкон на кімнату та на кухню не заскленний ,жилий стан, 32500 торг, Вільний продаж Всі питання тільки по телефону Фото на ВАЙБЕР,

Володимирська, 5
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира поліпшеного планування з Автономним опаленням.,р-н Кромберга. Квартира розташована на 4-му поверсі. Будинок цегляний квартира утеплена. Зроблений ремонт окрім санвузол. По даній квартирі, посередників не турбувати! Ціна 29500₴ За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном!!!

Покровська вул. (Щорса), 255
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в центрі міста Вул. Небесної Сотні 44/30/6 5/5 панель Не кутова Дах не протікає Кімнати суміжні Простий жилий стан Підʼїзд охайний Дуже тепла 30000 у.о. 0678344957 Лілія

Небесної сотні, 44
rieltor.ua

1кім Середній поверх Стан після будівельників Є можливість розтермінування Ціна 30500$

Червоний пров., 41
rieltor.ua

Продаж 1но квартира по вул Покровська (Садова) 1/9 ц, не кутова 30/15/7, Прибудований узаконений великий балкон. який є продовженням кімнати , на прибудованому балконі є сухий, великий погреб, лишаються кухонні меблі, , санвузол і ванна сумісний в сучасному кахлі, Гарний жилий стан, 28800 у,е торг, Вільний продаж, Фото на ВАЙБЕР, Всі подальші питання тільки по телефону, Вільний продаж. Документи готові , Перегляд в любий зручний для Вас час,, Гарна пропозиція ,як для власного житла, так і під здачу,

Садова, 15
rieltor.ua

В продажі однокімнатна квартира, в тихому районі. Будинок знаходиться в дворі. Вікна не на дорогу. Пятий поверх девятиповерхового будинку. Квартира не кутова, дуже тепла. Встановлений двуконтурний газовий котел. Дуже демократичні ціна на комунальні послуги. Стан жилий. Лоджія 6 метрів - засклена. Ліфт працює.

Вітрука вул., 31
rieltor.ua

1кім квартира Селецька 4/5ц Косметика Меблі/техніка

Селецька вул., 15
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира в гуртожитку сімейного типу. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ. Цегляний будинок. Не кутова. Гарний жилий стан квартири.

Ціолковського вул., 14
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира по проспекту Миру (; початок). Над квартирою є технічний поверх. Цегляний будинок. Металопластикові вікна. Балкон засклений, КОЛОНКА. Лічильники. Жилий стан квартири.

Проспект Миру, 8
rieltor.ua

Житлові комплекси у Житомир

Новинка на ринку нерухомості! Альтернатива кімнати в гуртожитку зі своїм санузлом чи малосімейки! Продається частина будинку 23 квадратних метри на вулиці Лесі Українки Складається з кухні, коридорчику, санвузла та маленької кімнати 9 квадратів Сам будинок міцний, цегляний Вікна металопластикові Стан жилий, можна сказати косметичний ремонт Залишається вся техніка та меблі У дворі є місце під авто Також є місце під добудову невеликої кімнати По документах оформлено як квартира З комунікацій є: газ, світло, центральна вода та центральна каналізація Документи готові Пропозиція від агенції нерухомості 19.800, торг 097.264.32.48 093.426.46.50 Леся Кривчук

Лесі Українки вул., 42
rieltor.ua

Однокімнатна квартира, велика,світла, тепла кімната з балконом . Чистенька,є колонка. Поруч ліс,дитячий майдрнчик,зупинка,магазин. Продаж від Ан ОБЕРІГ. Віра 096 536 60 44

Офіцерська вул., 1
rieltor.ua

Продаж 1 кімнотної квартири в новобудові. Світла кімнатна ,вентиляція в кімнаті та ванній, вільне планування кімнати з кухнею. Отоплення автономне електричне. Гарний панорамний балкон з чудовим краєвидом. Є поруч такаж сама квартира, можливо теж придбати та по бажанню обєднати. За детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном 096 536 60 44 Віра Ан Оберіг. Завжди раді допомогти

Домбровського вул., 1
rieltor.ua

Новобудова по вулиці проспект Миру 1.Вдале планування, утеплення минватою, шумоізоляція ,якісні вікна,виконана стяжка підлоги ,надійні вхідні двері,пятикамерні металопластикові вікна, багатофункційний котел.Зручне місцерозташування заощадить багато Вашого часу.Вся інфраструктура та заклади освіти поряд,до ценру 7хв на транспорті.Встигніть придбати квартиру за старою ціною.

Продам 1 к.квартиру з можливістю перепланування
olx.ua

Продається 1-но кімнатна квартира по вул. Вітрука 17б. Цегляний будинок. 1-й поверх з 5-ти. Є можливість зробити окремий вхід. Метраж 35м2, з просторою кухнею 9м2. Санвузол з душовою кабіною. Косметичний ремонт. Металопластикові вікна, нова газова колонка. Квартира дуже тепла, затишна. Продаж з усіма меблями та технікою Стан гарний, житловий. Зручне розташування будинку: поряд садочок, школа, магазини, зупинка транспорту

1-но кімнатна картира по вул. Вітрука. ТЕРМІНОВИЙ продаж!
olx.ua

Без комиссии. Продам 1 комнатную квартиру, центр, малосемейка на Грушевского 50/81. Необходимая для проживания мебель есть. Холодильник, стиральная машинка, комната 18 м2. Балкон 6 м , застеклён,выходит на стадион( мечта любителя футбола),очень красивый вид на город. Хорошая транспортная развязка, 3 мин до остановок на Киевской, остановка на Грушевского- под домом, 2 школы рядом,магазин продуктовый во дворе. 9 этаж, лифт работает. Продажа от собственника.

власник
Продам 1 комнатную квартиру, Житомир, ул. Грушевского,від власника
olx.ua

Дослідити місцевість

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Домашній 2. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 30.32 м². Квартира розташована на 4 поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Домашній 2 заявлена в 3 кварталі 2024 року. ЖК Домашній 2 знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Житомир, рн Богунський, 11к. Забудовник - АртХаус Груп.

Евгения Рыхлика улица, 11К, Богунский, Житомир, Житомирская 23557.0 USD
dom.ria.com

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Домашній 2. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Житомир, рн Богунський, 11к. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 5 поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Домашній 2 можна після заявленої дати здачі - 3 квартал 2024 року. Забудовник - АртХаус Груп.

Евгения Рыхлика улица, 11К, Богунский, Житомир, Житомирская 23557.0 USD
dom.ria.com

У продажу 1-но кімнатна квартира на Богунії. вул. Всеволода Петріва ( Гречка). Чистенька та гарненька, затишна. На 5-му поверсі в 5-ти поверховому панельному будинку, над головою ніхто не бігає! Метраж 33 м2, кімната 18м2. Не кутова, тепла. Поруч сосновий ліс. Затишний, спокійний район зі своєю інфраструктурою.  Код в базі партнера 1637

Всеволода Петріва, 15, Богунский, Житомир, Житомирская 33000.0 USD
dom.ria.com

Продається 1-но кімнатна квартира, смарт-квартира, в ЖК Домашній 2. МП вікна, броньовані двері. Переуступка.

ул. Евгения Рыхлика, 11К, Гормолзавод, Житомир, Житомирская 29500.0 USD
dom.ria.com

Терміново продається 1-но кімнатна квартира, в малосімейці. Велика кімната, розділена на 2 кімнати. Євроремонт. Все робили для себе. МП вікна, балкон засклений мп. Броньовані двері.

Украинки Леси улица, 4, Центр, Житомир, Житомирская 31000.0 USD
dom.ria.com

Терміново продається 1-но кімнатна квартира, в районі Панчішної фабрики. Жилий стан. Бойлер. Прості вікна. Балкон засклений.

Мира проспект, 4, Богунский, Житомир, Житомирская 28500.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 кімнатну квартиру на 2 поверсі 5 поверхового цегляного будинку район "Кромберга". Загальна площа становить 50м2, житлова 33м2. Гарний жилий стан, поміняна сантехніка, МПВ вікна, кімнати окремі, бойлер, свій твердопаливний котел(можливо заміна на єлектро котел).У дворі є свій гараж. Вільний продаж.

Покровская улица, 234Б, Крошня, Житомир, Житомирская 31500.0 USD
dom.ria.com

Продається однокімнатна квартира в будинку комфорт класу ЖК Домашній 2. Квартира вільного плавання. Будинок побудований з червоної цегли ( вогнетривна ). Квартира після будівельників. Гарний краєвид.

Евгения Рыхлика улица, 11, Богунский, Житомир, Житомирская 27800.0 USD
dom.ria.com
123...6
1 - 24 з 139 результатів