НОВИНКА на РИНКУ! 5 - ти кімнатна дворівнева видова , світла і сонячна квартира , в новобудові , площею 102 м2 , в молодому районі нового мікрорайону будинків Житомира. Стан квартири - після будівельників. Розвинена інфраструктура. Все необхідне , для комфортного життя - поруч. Закрита теріторія. Ціна - 66000 у.о. Можливий обмін. Дзвоніть - 0939086570

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15
rieltor.ua

Продам 5ти кімнатну квартиру, в Центрі, вул.С.Бандери/Н.Сотні. Квартира знаходиться на 1ому поверсі, 9ти поверхового цегляного будинку. Квартира простора,має автономне опалення,підігрів підлоги, меблі корпусні,метало пластикові вікна та балкон. Не кутова. Квартиру можна придбати,як для великої родини, так і для ведення бізнесу. Дуже зручне розташування будинку, поряд школа,садочок,ринок Житній,зупинки громадського транспорту.

Степана Бандери вул. (Чапаєва), 15
rieltor.ua

власник
Довженка вул., 13
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Предлагается элитная двухуровневая квартира в самом центре города от собственника! Жилье в собственности более 20 лет, при заезде была проведена полная реконструкция и перепланировка. На каждом этаже два больших балкона и по две лоджии. На первом этаже открытое пространство гостинной и кухни, один санузел с душевой кабиной. На втором этаже две детских спальни, отдельный детский санузел, а также спальня для взрослых с отдельным санузлом и ванной. В цену квартиры входит возможность пользования подсобкой у входа в подьезд (для хранения велосипедов, калясок и других вещей) а также чердаком над квартирой. Во дворе есть место для машин, двор закрыт, ворота открываются по номеру телефона. В доме есть ОСББ. В пешей доступности вся необходимая инфраструктура и учреждения. В квартире есть полноценный, настоящий камин с выведеной вытяжкой. Также установлен индивидуальный газовый котел. Квартира продается со всей мебелью и бытовой техникой, сантехникой. Квартира готова для полноценного проживания, но рекомендован косметический ремонт. Торг.

Двухэтажная квартира в центре Житомира. Бердичевская 4/11
olx.ua

Продається простора 5-кімнатна квартира по вул.Слобідській загальною площею 96 кв.м у цегляному будинку. Зручне розташування на 4-му поверсі 5-поверхівки. Квартира не кутова, з окремими кімнатами та роздільним санвузлом, що забезпечить комфорт кожному члену сімї. Кухня площею 9 кв.м ідеальне місце для сімейних сніданків. Жилий стан квартири дозволяє одразу заселятися або оновити її під свої потреби. Ціна лише 44 000 доларів. Чудова пропозиція для тих, хто шукає просторе та функціональне житло!

ул. Слободская, 17, Королевский, Житомир, Житомирская 44000.0 USD
dom.ria.com

Продам 5ти кімнатну квартиру в тихому районі в цегляному будинку. Вікна МП. Планування окреме. Колонка. Центральне опалення. Все в охайному стані. Всі питання за телефоном.

Продам 5ти кімнатну квартиру
olx.ua

Ціну ЗНИЖЕНО! 5 - ти кімнатна дворівнева видова квартира , в новобудові , площею 102 м2 , в молодому районі Житомира. Будинок сданий в експлуатацію. Ціна - 66000 у.о. Можливий обмін. Інші квартири в новобудовах Житомира - вся база! БЕЗКОШТОВНІ КОНСУЛЬТАЦІЇ , ПО НЕРУХОМОСТІ і ПІДБІР ОБЄКТІВ. Дзвоніть - 09******70

Продам Дворівневу Квартиру в Новобудові
olx.ua

Житлові комплекси у Житомир