Продається 1 кімнатна квартира в ЗДАНОМУ, НОВОМУ, будинку ЖК ДОМАШНІЙ 43 м2, 4 поверх 10 поверхового, цегляного будинку; АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ; стан після будівельників; зручна транспортна розвязка; власний закритий двір з безліччю дитячих майданчиків; вся необхідна інфраструктура в пішій доступності: супермаркети, дитячі садки, школи, зупинка громадського транспорту і т.д. знаходяться поруч. Деталі по телефону!

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11к
rieltor.ua

Квартира в цегляному будинку , від надійного забудовника в Житомирі. Якісне будівництво , по новим стандартам , з бомбосховищем. Автономне газове опалення. На першому поверсі супермаркет , аптека , кафе і різні полезняшки , для Вашого комфортного життя. Поруч ринок , магазини , зупинки , дитячий садочок , з басейном , школи , велика автостоянка , річка , ліс. Дзвоніть 0939086570

провулок Червоний, 41а
rieltor.ua

Продаю затишну 3-кімнатну квартиру, загальна площа 57,2 кВ.м. 2/5 кірпичний будинку, не кутова, біля Глобала. Квартира охайна з ремонтом, повністю укомплектована меблями (кухня, спальня, дитяча, передпокій-шафа-купе, велика шафа-купе для зберігання між кімнатами та містка шафа для зберігання на балконі), техніка (холодильник, газова варильня поверхня, електрична духовка , мікрохвильова, пральня машина, телевізор, газова колонка), провідний Інтернет, супутникове телебачення. Лічильники води, газу, електроенергії. Поряд дві школи, дитячий садок, спортивна школа, зручна інфраструктура і транспортна розвязка в будь яку сторону міста. Вільний продаж, ніхто не прописаний. Ціна 60000 долл.

власник
Згоди пл., 3
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Запрошуємо до затишної квартири в місті Житомир в новобудові ЖК Вернісаж на 8 поверсі 14 поверхового будинку! Це ідеальне місце для вашої сімї: зручне розташування, а також всіма необхідними магазинами, аптеками Квартира 51,64кв.м вже з ремонтом, що забезпечить вам комфортний переїзд та затишок відразу після вїзду. Будинок на стадії здачи в експлуатацію.Продаж по переуступці Не пропустіть свій шанс на ідеальне житло – зателефонуйте нам вже зараз, щоб домовитися про перегляд! Ціна 65.000$ Марина АН Оберіг

Проспект Незалежності, 29
rieltor.ua

Продається квартира 150м2 БІЗНЕС-КЛАСУ в ЕЛІТНОМУ новому будинку в центрі ЖИТОМИРА. Квартира розташована на 10-му ПАНОРАМНОМУ поверсі 11 поверхового, УТЕПЛЕНОГО БУДИНКУ. В квартирі зроблений СУЧАСНИЙ, ЯКІСНИЙ ремонт. Грамотно продумана система АВТОНОМНОГО ОПАЛЕННЯ (ДВА ВИДА ОПАЛЕННЯ), ТЕПЛА ПІДЛОГА, ВНУТРІШНЬОПІДЛОГОВІ РАДІАТОРИ. Встановлена ДОБРОТНА столярка та сантехніка. КВАРТИРА розпланована на 3 спальні, дві дитячих та одна доросла з виходом в кабінет. Окрема гардеробна та котельна кімнати. Простора кухня-студія, ШИРОКИЙ КОРИДОР та об’єднаний, ПРОСТОРИЙ санвузол. Квартира укомплектована всіма МЕБЛЯМИ ТА ДОРОГОЮ технікою ВІДОМИХ БРЕНДІВ. І саме ГОЛОВНЕ вся КОМПЛЕКТАЦІЯ входить у ВАРТІСТЬ і чекає НОВОГО ВЛАСНИКА!!! Додатковою перевагою є ЗАКРИТИЙ двір, відеоспостереження, охорона, паркування. Унікальність цієї квартири наголосить на Вашому СТАТУСІ! Володіння ВЛАСНИМИ АПАРТАМЕНТАМИ - це результат Вашої роботи і Вашого успіху. Від Вашої нової пристрасті, від Вашої нової закоханості, Вас відділяє лише один телефонний дзвінок. Телефонуйте, домовляйтеся про перегляд і я гарантую - Ви закохаєтесь в цю КВАРТИРУ з першого погляду. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ ПО ТЕЛЕФОНУ!

Перемоги вул., 53
rieltor.ua

Продаж гарної 3х кімнатної квартири на Богунії. Середній поверх. Ліфт працює. Тамбур на дві квартири закривається. Косметичний ремонт. Змінено труби. Квартира тепла, знаходиться в середині будинка (не кутова). Гарне місцерозташування. за більш детальною інформацією та переглядом телефонуйте.

Героїв Десантників вул. (Жукова), 17
rieltor.ua

Бажаєте проживати в центрі самого міста? 2х кімнатна квартира на 2 поверх з 5, сталінка, цегла. Двір закритий з усіх сторін, гарний дитячий майданчик. -2 кімнати окремі 17,7кв.м. та 12,4кв.м -коридор- 5.3кв.м -кухня -7.25кв.м -ванна кімната з санвузлом суміжні- 35кв.м - кладова - потолки 3м - опалення централізавоне. Не зволікайте телефонуйте. Ан Оберіг Віра 096 536 60 44

Соборна Площа, 1
rieltor.ua

Продаж 1 кімнотної квартири в новобудові. Світла кімнатна ,вентиляція в кімнаті та ванній, вільне планування кімнати з кухнею. Отоплення автономне електричне. Гарний панорамний балкон з чудовим краєвидом. Є поруч такаж сама квартира, можливо теж придбати та по бажанню обєднати. За детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном 096 536 60 44 Віра Ан Оберіг. Завжди раді допомогти

Домбровського вул., 1
rieltor.ua

Квартира 2-х кімнатна знаходиться в ЖК Вернісаж Будівництво завершено,в будинку вже проживають люди. 3/14 поверх 81.7кв.м загальна площа 56кв.м житлова 2 санвузли Опалення централізоване. Стяжка всюди окрім санвузлів.Всі комунікації підведені, можна сміливо робити ремонт.

Проспект Незалежності, 29
rieltor.ua

2-х кімнатна квартира в новобудові ЖК СМАРТ 2 Чудове планування,світла та простора,панорамні вікна,2 санвузли.В квартирі є газ. Переуступка, єОселя Перегляд в зручний для Вас час 61.500$торг

можливий продаж по єОселя
Михайла Грушевського вул. (Котовського), 98
rieltor.ua

Житлові комплекси у Житомир

Чудова двокімнатна квартира в новобудові ЖК СМАРТ.В самому центрі міста.Будинок зданий в експлуатацію.Опалення елекро,зроблено частково шпаклівку стін. Кімнати просторі з панорамними вікнами,кухня студія. Більше інформації по телефону. Перегляд в зручний для Вас час Марина АН Оберіг

Михайла Грушевського вул. (Котовського), 98
rieltor.ua

Чудова 1 кімнатна квартира в центрі міста ЖК Мистецькі ворота.Загальна площа 52кв.м.Опалення електричне.Є бойлер та котел.Санвузол суміщений.Стан після будівельників. Право власності.

Площа Мистецькі ворота, 9
rieltor.ua

Продається 3-х кімнатна квартира в цегляному будинку з автономним опаленням по вулиці Героїв Десантників. В будинку ОСББ. Поруч школи , садочок, амбулаторія, дитячі та кінологічний майданчик. Сама квартира простора, з великою прихожою, лоджією , яка обʼєднує залу і кухню. В одній із кімнат балкон є продовженням кімнати. На всі питання відповім по телефону.

Героїв Десантників вул. (Жукова), 2
rieltor.ua

Новобудова по вулиці проспект Миру 1.Вдале планування, утеплення минватою, шумоізоляція ,якісні вікна,виконана стяжка підлоги ,надійні вхідні двері,пятикамерні металопластикові вікна, багатофункційний котел.Зручне місцерозташування заощадить багато Вашого часу.Вся інфраструктура та заклади освіти поряд,до ценру 7хв на транспорті.Встигніть придбати квартиру за старою ціною.

Продам 1 к.квартиру з можливістю перепланування
olx.ua

Лучшая цена в данном ЖК в связи со срочностью! Замечательная евродвушка в новом ЖК. Данная 3я секция введена в эксплуатацию, заселение и получение документов возможно немедленно. Все коммуникации подключены. Простая планировка позволяет сделать большую кухню-гостинную в 25 кв.м. + спальню. Также возможно перепланирование в полноценную двухкомнатную квартиру.

Продажа 1к квартиры 56 кв. м на просп. Независимости 29
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в центрі (ЖК "Сімейний"): м. Житомир, вул. Домбровського, 75. Квартира-студія на 9-поверсі загальною площею 35 кв.м. Квартира з "чорновим" ремонтом: зроблено електрику, сантехніку, проведено кондиціонер, інтернет, утеплено лоджію, поштукатурено, зроблено стяжку підлоги. В квартирі велика лоджія з панорамними вікнами, автономне електричне опалення, встановлено котел. Оформлено право власності. Будинок зданий в експлуатацію та в ньому вже проживають люди. Без реєлторів.

власник
Продаж квартири в новобудові
olx.ua

Дослідити місцевість

Продам квартиру в центрі Житомира, на вулиці Михайла Грушевського 16. Квартира знаходиться на першому поверсі, додатково утеплена ззовні, є лічильники на газ та воду. Три окремих кімнати + кухня та лоджія. Сан вузол роздільний.

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру на Михайла Грушевського 16
olx.ua

Продається квартира. Адреса: Степана Бандери 2 Знаходиться, в центрі міста) Квартира переробленого планування . З прохідної, в дві окремі кімнати. Простора кухня, гардеробна кімната, балкон. Вікна виходять в різні сторони будинку . Розвинута інфраструктура. Напроти будинку : - Спорт зал (Ринг) - Торговий цент Олді. - Клініка Асклепій. - Зупинка транспорту. - Магазини , кафе) - Школа ( садочок Квартира просторна , потребує ремонту .

власник
Продається простора квартира!
olx.ua

Продається 1-но кімнатна квартира в ЖК ,, Сімейний ,, 5 -й поверх в 11-ти поверховий будинок , вул. Домбровського 75. Площа квартири - 46 м2 . Автономне опалення Тепла підлога зонована ( кухня , коридор , ванна , лоджія ) Дизайнерський ремонт ( гранітні підвіконня ) Готовий співпрацювати з ріелторами .

власник
Ексклюзивна 1-но кімнатна кватрира з ремонтом ЖК,,Сімейний,,
olx.ua

Повністю готова до проживання квартира з усіма необхідними меблями та побутовою технікою у найкращому та найсучаснішому житловому комплексі Житомира. Можна заїзджати та повноцінно жити. 4 секція, вже введена в експлуатацію. Продаж відбувається за переуступкою. Продаж від власника. вул. Домбровського 3б, корп. 4 O67********77

власник
Квартира Житомир Grand City Dombrovskyi (Гранд Сіті Домбровського)
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири із документами в новому та повністю введеному в експлуатацію будинку (2022) за адресою вул. Маликова, 20, ЖК Польський бульвар, Житомир. Житловий комплекс комфорт-класу, створено ОСББ, працює ліфт, відеоспостереження, домофон, будинок на третину заселений. Будинок цегляний, утеплений мінеральною ватою, стіни з керамічної червоної цегли. Територія з паркінгом, облаштована. Поруч все необхідне для комфортного проживання - дитячі майданчики, дитячий садок, магазини, Польський бульвар, ТЦ «Острів», паркові зони, спортивні майданчики. Чудовий краєвид на ліс, річку та монастир. До зупинки громадського транспорту - 3 хвилини. Загальна площа 46,9 кв.м., житлова - 17,2 кв.м. Простора кухня-вітальня (18,8 кв.м.), окрема спальня (17,2 кв.м.), 2 великі засклені лоджії, об’єднаний санвузол (3,9 кв.м.), гардеробна (2,7 кв.м.). Стан після забудовників, 8 поверх, не кутова. Опалення автономне. Ціна 45 000$. Є можливості для перепланування квартири.

власник
Квартира 1 кімнатна новобудова
olx.ua

107 м2.Первинний продаж. Нетипове планування. Документи в наявності. Технічний паспорт нового зразка. Капітальна реконструкція, автономне опалення Junkers, нова сантехніка, труби, стояк і тп. Ванна з чугуна як нова. Італійська плитка. Нова електрика по всьому обєкту. Підлога кобінована плитка, паркет, ламінат. Утеплення фасаду. В радіусі 300 метрів школи, садочки, магазини, аптеки, салони краси, перукарні, поліклініка, зупинки громадського транспорту. Даний обєкт може бути цікавий і для бізнесу-фасад, центр міста, можливість окремого входу. Розташування надано орієнтовне із зрозумілих причин. Для більш детальної інформації дзвоніть або пишіть.

власник
Юрка Тютюнника улица, 20, Центр, Житомир, Житомирская 100000.0 USD
dom.ria.com

Квартира на 3-му поверсі, зроблена стяжка у всіх кімнатах, окрім санвузлів та балкону. Будівництво завершено на 100%, всі комунікації підведені, можна сміливо робити ремонт. Продаж від власників.

власник
Независимости проспект, 29, Богунский, Житомир, Житомирская 52500.0 USD
dom.ria.com

Двокімнатна квартира в побудованій і зданій новобудові. 67м. Два балкона. Два ліфта. Автономне газове опалення, газовий котел встановлено. Один підїзд.11 поверх. Цегляний будинок. Чудовий вигляд з вікон не на будівництво. Стан після будівельників. Переуступка. Власник

власник
Михаила Грушевского улица, 100, Центр, Житомир, Житомирская 60500.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 62 результатів