Продається затишна 2-кімнатна квартира з ідеальним розташуванням в районі Залізничного вокзалу. Поруч зупинка громадського транспорту, вокзал, продуктові магазини, аптека, школа та дитячий садок. Квартира розташована на 4-му поверсі в багатоповерховому будинку, де працює пасажирський ліфт, а також можливість використання грузового ліфту за домовленістю. Домофон забезпечує вашу безпеку та комфорт. Загальна площа квартири становить 53,2 кв. м, з них житлова площа - 30,1 кв. м. (технічний паспорт та схема на фото). Після якісного ремонту чотири роки тому (в т.ч. заміна електропроводки та труб), який виконувався для власного комфорту, квартира готова до негайного заселення. На 2 сусідні квартири відгорожено коридор та є приміщення для зберігання речей, що забезпечує додатковий комфорт. Квартира повністю мебльовано, що включає в себе меблі у кожній кімнаті та обладнання (всі перелічені в об’яві меблі та обладнання залишаємо новому власнику). В великій кімнаті - натяжна стеля, на підлозі в кімнатах - ламінат, у ванні, кухні та коридорі - плитка. Кухня збільшена за рахунок балкону, обладнана сучасними кухонними меблями та технікою від відомих виробників, включаючи холодильник Whirlpool та Smart-телевізор LG. Є електроплита та витяжка. Додатковий комфорт забезпечує підігрів підлоги. Санвузол просторий та функціональний, простора душова кабіна, сучасні меблі та техніка, включаючи нову пральну машину Samsung та бойлер з нержавіючим баком, тепла підлога. Засклений металопластиковий балкон з двокамерним склопакетом дозволяє насолоджуватися видом і природним світлом, а також надає можливість відпочинку на розкладному кріслі. Це ідеальне місце для вечірньої чашки чаю або відпочинку з книгою. Не втрачайте можливість стати власником цієї прекрасної квартири! Зателефонуйте вже зараз, щоб домовитися про перегляд та дізнатися додаткову інформацію.

власник
Грушевського, 170
rieltor.ua

Продається двохстороння 3-кімнатна квартира по вулиці В.Великого. 2 балкони засклені металопластиковими вікнами, автономне опалення. Поруч Сільпо, АТБ, WOG, дитсадки, школа. Квартира повністю мебльована і готова для життя. Пральна машина, газова плита, котел, холодильник, телевізор. сан.вузол роздільний. також є гараж в 5 хвилинах ходьби.

власник
Продається двохстороння 3-кімнатна квартира по вулиці В.Великого 11
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Працюємо по программі Є ОСЕЛЯ та Є ВІДННОВЛЕННЯ! Продаж 2 кімнатної квартири м. Дрогобич, вул. В. Великого б.52 ( район "Світанку" ). - цегляний будинок - 3 поверх 5-ти поверхівки - квартира не кутова, середній під,їзд - загальна площа - 44,7 м2 - кімнати - роздільні, виходять на дві сторони - один балкон / не засклений / - опалення - індивідуальне газове ( сучасний двоконтурний котел ) - металопластикові вікна - сан.вузели - роздільні - лічильники на газ, світло, вода - залишаємо меблі та техніку Ідеальна локація: поряд садок, школи, супермаркети, продуктові магазини та все інше, необхідне для комфортного проживання. Двір з дитячим майданчиком і достатнім місцем для парковки авто. Документи в порядку.

Продаж 2 кім. квартира 44,7м2 вул. В. Великого м. Дрогобич
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-кімнатної квартири м.Дрогобич р-н «Світанку» - Продаж 2-кімнатної квартири з роздільними кімнатами та роздільним санвузлом в цегляному будинку з ремонтом, індивідуальним опаленням та всіма меблями і технікою .(в живу виглядає краще ніж на фото) -У квартирі зроблений ремонт, замінені електропроводка та сантехніка, всі вікна металопластикові. -Квартира розташована на 3-му пов. в 5-ри пов. цегляному будинку (не кутова). - Загальна площа 44.7м.кв. -Вихід на засклений металопластиком балкон з видом на внутрішній двір - Просторий коридор , який дає можливість вільно пересуватись квартирою. - Опалення індивідуальне (двофункційний котел) - Всі комунікації : газ, вода, світло. - Чудове місце розташування, поряд зупинка громадського транспорту, продуктові магазини, супермаркет, ринок, школа, та все інше необхідне для комфортного проживання. - Ціна 43999 ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! З повагою, Ваш ріелтор, Возняк Павло. АН «Ваш Дім» Деталі за номером тел:

Владимира Великого улица, 52, Дрогобыч, Дрогобыч, Львовская 43999.0 USD
dom.ria.com

Найкраща цінова пропозиція! КВАРТИРА ВІД ВЛАСНИКА!! Продам 3-х кімнатну чешку перероблену в СТУДІЮ на вул. Самбірській у м. Дрогобич (район АТБ) Будинок-КООПЕРАТИВНИЙ(за квартплату платити не треба) , 9-ти поверховий, квартира знаходиться на 9 поверху.Дах зроблений ще на гарантії!! Обидві Сонячні сторони, Залишаються частково меблі та техніка заходь і живи! Це ідеальна пропозиція для життя, раціональне планування Кухня перероблена в студію, повністю укомплектована всіма необхідними якісними меблями та технікою. У спальні також залишається двоспальне ліжко, дві тумбочки та новий комод. Санвузол обладнаний всіма меблями. В квартирі є кладова, де можна розмістити побутові речі. Два балкони зашклені, Автономне газове опалення , підігрів підлоги на кухні, в туалеті та ванні, якісні броньовані двері забезпечать комфортне проживання та повноцінний відпочинок жильців квартири. Відеонагляд, Сигналізація на ДСУ, В квартирі зроблений дорогий сучасний євроремонт, Все найнеобхідніше розташовується в крокової доступності АТБ магазини, бутіки, аптеки, перукарні епіцентер та багато всього цікавого. Поруч автобусна зупинка.До центру 7хв пішки. Ціна цієї квартири 72000$ ЗАПРОШУЮ НА ОГЛЯД!! В оренду КВАРТИРА не ЗДАЄТЬСЯ!!

Самборская улица, 94, Дрогобыч, Дрогобыч, Львовская 72000.0 USD
dom.ria.com

Новий житловий комплекс «Долина троянд» представляє квартири нового формату із сучасним плануванням Квартира-студія, 44.6 м. кв. Спальня - 15.99 м2 Кухня-студія - 20.09 м2 Санвузол - 3.09 м2 Коридор - 5.38 м2 Балкони- 4.87 м2 і 4.5 м2 Вартість метра квадратного — 840$ Розтермінування 0% Термін до двох років Перший внесок від 30% Будівля 3-и поверхова Внутрішні роботи: Виконані всі необхідні роботи для вашого комфорту та проживання. Розведена електрика, коробки, щиток, автомати (мідний провід) штукатурка, опалення, підігрів підлоги,батареї, котел, розведена вода, каналізація, стяжка Зовнішні комунікації - електрика, газ, вода, каналізація. Загальна інфраструктура житлового комплексу "Долина Троянд» - огорожена територія - відеонагляд - освітлення - Зона відпочинку та барбекю - Продуктовий маркет - Медичні кабінети - Спа - Спортзал Ми з нетерпінням чекаємо на Ваш дзвінок!

Долина Троянд / Квартира-студія 44 м. кв.
olx.ua

Продається велика 3-х кімнатна квартира VIP класу, в новобудові м. Дрогобич! В квартирі планування за авторським проектом, простора, загальною площею 104,4 м. кв., світла, з сучасним ремонтом і меблями, 2 балкони, підігрів підлоги по всій площі, дорога техніка, дизайнерські люстри привезені з закордону, все залишається згідно як на фото. Три роздільних кімнати, довгий коридор, відкритий балкон з кладовою - виходить з залу з виглядом на внутрішній двір і дитячий майданчик, ще один балкон закритий з кухні, теж з кладовою і баком запасу води з усім необхідним для цього обладнанням, панорамний вигляд з вітальні на місто, комфортний третій поверх, є можливість припаркувати авто під будинком, ОСББ. Гарна локація, швидко розвивається район, вулиця П. Орлика - до автостанції 7 хвилин ходу, відповідно і до всієї інфраструктури теж, а саме супермаркету, аптеки, ринку, садочка, школи, біля будинку є також магазини зразу через дорогу, у дворі затишний дитячий майданчик. За деталями телефонуйте!

Продається велика 3-х кім квартира VIP класу в новобудові м. Дрогобич!
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 2 кім квартири по вул. Площа Ринок Цегла, площа 61,5м2, кухня 11м2, на 2-у поверсі 4-х поверхового будинку. Тепла квартира, кімнати суміжні, МПВ вікна, дощата підлога в доброму стані, опалення індивідуальне газове, санвузол суміжний - ванна, меблі залишаються, балкон не засклений. Інфраструктура: центр, тихій двір, поруч аптеки, магазини, парк, зупинка транспорта.

Продаж 2 кім. квартира 61м.кв. вул. Пл.Ринок м. Дрогобич
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 3 кім квартири по вул. П.Орлика Цегла, площа 90.1м2, кухня 11м2, на 5-у поверсі 5-ти поверхового будинку. Утеплена, зроблений ремонт, кімнати роздільні, МПВ вікна, кахель, опалення індивідуальне газове, санвузол суміжний - ванна, меблі-техніка залишаються, кожна кімната має заскланий балкон, ємність на 250л запасу води. Інфраструктура: центр, тихій двір, поруч магазини, поруч АТБ, аптеки, лікарня, зупинка транспорта.

Продаж 3 кім. квартира 90м.кв. вул. П.Орлика м. Дрогобич
olx.ua

Новий житловий комплекс «Долина Троянд» представляє квартири нового формату із сучасним плануванням Квартира-студія, 60.23 м. кв. Спальня 1 - 14.70 м2 Спальня 2 - 10.99 м2 Кухня-студія - 20.28 м2 Санвузол 1 - 1.83 м2 Санвузол 2 - 5.25 м2 Коридор - 7.16 м2 Балкони- 7.23 м2 і 5.6 м2 Вартість метра квадратного — 840$ Розтермінування 0%, 0 комісія Термін до двох років Перший внесок від 30% Будівля 3-и поверхова Внутрішні роботи: Виконані всі необхідні роботи для вашого комфорту та проживання. Розведена електрика, коробки, щиток, автомати (мідний провід) штукатурка, опалення, підігрів підлоги,батареї, котел, розведена вода, каналізація, стяжка Зовнішні комунікації - електрика, газ, вода, каналізація. Загальна інфраструктура житлового комплексу "Долина Троянд» - огорожена територія - відеонагляд - освітлення - Зона відпочинку та барбекю - Продуктовий маркет - Медичні кабінети - Спа - Спортзал Ми з нетерпінням чекаємо на Ваш дзвінок!

Долина Троянд / будівництво нових будинків / квартира - студія 60 м.кв
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Працюємо по программі Є ОСЕЛЯ та Є ВІДНОВЛЕННЯ! Продаж 3 кімнатної квартири м. Дрогобич, вул. Грушевського. Загальна площа - 70 м2, зручне плануванна, просторна вітальня, кухня 8 квм, три окремі кімнати. Будинок - цегляний, 3 поверх, високі стелі (2,95), сан.вузли - роздільні, балкон, автономне газове оплення [ двоконтурний котел ). В квартирі зроблений ремонт: вікна МПВ, нова сан.техніка, плитка, вбудована кухня. Інфраструктура: поруч школа, дит.садок, магазини, маркети, вокзал. Ціна - договірна. ПОПИТ НА ОРЕНДУ!

Продаж 3 кім. квартири 70м2, вул. Грушевського, м. Дрогобич
olx.ua

Продається 5-ти кімнатна квартира у м. Дрогобич. Будинок малоквартирний, велике приватизоване подвіря, на подвірї цегляний гараж(30 кв.м). Утеплений фасад. Якісні металопластикові вікна, міжкімнатні двері - деревяні, вхідні - броньовані. Квартира з сучасним євроремонтом. Підлога в кімнатах - дубовий паркет, коридор і кухня - плитка з підігрівом. Два великі засклені балкони. Встановлена сигналізація. Гідрофор, домофон, супутникове телебачення, індивідуальне опалення, камін на дрова, два санвузли, нова сучасна сантехніка. Рядом школа, садочок, церква, до центру 10 хв. ходьби. Продається разом з меблями і технікою.

власник
Продається 5ти кімн. квартира у м. Дрогобич
olx.ua

Найкраща цінова пропозиція! КВАРТИРА ВІД ВЛАСНИКА!! Продам 3-х кімнатну чешку перероблену в СТУДІЮ на вул. Самбірській у м. Дрогобич (район АТБ) Будинок-КООПЕРАТИВНИЙ(за квартплату платити не треба) ,9-ти поверховий,квартира знаходиться на 9 поверху.Дах зроблений ще на гарантії!! Обидві Сонячні сторони, Залишаються частково меблі та техніка – заходь і живи! Це ідеальна пропозиція для життя, раціональне планування Кухня перероблена в студію, повністю укомплектована всіма необхідними якісними меблями та технікою. У спальні також залишається двоспальне ліжко,дві тумбочки та новий комод. Санвузол обладнаний всіма меблями. В квартирі є кладова, де можна розмістити побутові речі. Два балкони зашклені, Автономне газове опалення ,підігрів підлоги на кухні,в туалеті та ванні, якісні броньовані двері забезпечать комфортне проживання та повноцінний відпочинок жильців квартири. Відеонагляд,Сигналізація на ДСУ, В квартирі зроблений дорогий сучасний євроремонт, Все найнеобхідніше розташовується в крокової доступності –АТБ магазини, бутіки, аптеки, перукарні епіцентер та багато всього цікавого. Поруч – автобусна зупинка.До центру 7хв пішки. Ціна цієї квартири – 72000$ ЗАПРОШУЮ НА ОГЛЯД!! В оренду КВАРТИРА не ЗДАЄТЬСЯ!!

власник
Продам 3-ох кімнатну Чешка Студія
olx.ua

Новий житловий квартал Шептицького оголошує старт продажу! Здача будинку запланована у кінці 2025 року. Цей квартал стане одним з найзатишніших комплексів Дрогобича, чудово підійде для тих, хто цінує комфортне життя. А піша доступність до центра міста привабить тих, хто звик жити у динамічному ритмі. Ми подбали про благоустрій прибудинкової території, сучасні дитячі майданчики, паркінги і гаражі. Також можливе розтермінування до кінця 2025 року з мінімальним першим внеском 30% і щомісячними платежами. 2-кімнатна квартира 63.7 кв.м: 1. Коридор 9.2 м² 2. Санвузол 1.8 м² 3. Кухня-столова 12.0 м² 4. Вітальня 19.8 м² 5. Спальня 12.7 м² 6. Санвузол суміщений 3.7 м² 7. Лоджія 4,5 м² Чекаємо вас на консультацію у центрі продажу за адресою вул. Лесі Українки, 44а. Більше деталей за телефоном: 09*********00

Продаж 2-кімнатної квартири
olx.ua

Новий житловий квартал Шептицького оголошує старт продажу! Здача будинку запланована у кінці 2025 року. Цей квартал стане одним з найзатишніших комплексів Дрогобича, чудово підійде для тих, хто цінує комфортне життя. А піша доступність до центра міста привабить тих, хто звик жити у динамічному ритмі. Ми подбали про благоустрій прибудинкової території, сучасні дитячі майданчики, паркінги і гаражі. Також можливе розтермінування до кінця 2025 року з мінімальним першим внеском 30% і щомісячними платежами. 1-кімнатна квартира 39.5 кв.м: 1. Коридор 6.3 м² 2. Санвузол суміщений 3.2 м² 3. Кухня-столова 10.0 м² 4. Вітальня 15.0 м² 5. Лоджія 5.0 м² Чекаємо вас на консультацію у центрі продажу за адресою вул. Лесі Українки, 44а. Більше деталей за телефоном: 09*********00

1-кімнатна квартира у новобудові
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 2 кім квартири по вул. Грушевського Цегла, площа 43,9м2, кухня 5,9м2, житл.- 29,3м2, на 4-у поверсі 4-х поверхового будинку. Зроблений ремонт, кімнати прохідні, МПВ вікна, ламінат, опалення індивідуальне електропанелі, санвузол суміжний - душ, меблі частково залишаються, кімната має балкон. Інфраструктура: тихій двір, поруч магазини, дитячий сад, школа, зупинка транспорта.

Продаж 2 кім. квартира 43м.кв. вул. Грушевського м. Дрогобич
olx.ua

ТЕРМІНОВО продається велика, сучасна, зроблена за авторським проектом 3-х кімнатна квартира у м. Дрогобич! Квартира загальною площею 80 м. кв., всі кімнати роздільні, просторий санвузол, кухня з балконом, зроблено ремонт з якісних і дорогих матеріалів, все робилося для себе не для продажу, та війна внесла корективи... Стан квартири, як то кажуть заноси меблі і живи, все видно на фото. Комфортний перший поверх на високому цоколі з балконом, новобудова 2014р., грати на вікнах для додаткової безпеки, підігрів підлоги водяний по всій квартирі, дорогі двері, є дизайнерський умивальник для ванної кімнати, та на разі не встановлено, чекає нового власника, а також підготовлено все до натяжної стелі в залі та коридорі, та вже на смак інших господарів)) Зручна локація - це новий, престижний та швидко розвиваючий район біля лікарні, вул. Шептицького, все поруч, транспортна зупинка, магазини і супермаркет, аптеки, лікарня, школа і садок в пішій доступності 5 хвилин, до центру міста 10 хвилин ходу. Затишний і не проїзний двір біля будинку з дитячим майданчиком і можливістю паркування авто. Документи готові до продажу, за деталями телефонуйте чи пишіть у viber, є відео огляд.

ТЕРМІНОВО, продаж 3-х кім. квартира, вул. Шептицького, м. Дрогобич!
olx.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири по вул.Стрмйська (р-н заправки ОККО) Будинок 2-х поверховий з шатровим дахом. 2-й поверх 2-х поверхового будинку Загальна площа 60 кв.метрів . Кімнати окремі. Санвузол окремий. Два балкони. Квартира не кутова.Тепла.Товсті стіни. В квартирі помвнчні м/п вікна. Автономне газове опалення. До квартири належить сарай і 2 а землі під садівництво. Затишний і спокійний район. ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ БУДИНОК ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ.

Продаж 2-кімнатної квартири по вул.Стрийська 60 кв.м.
olx.ua

Новий житловий квартал Шептицького оголошує старт продажу! Здача будинку запланована у кінці 2025 року. Цей квартал стане одним з найзатишніших комплексів Дрогобича, чудово підійде для тих, хто цінує комфортне життя. А піша доступність до центра міста привабить тих, хто звик жити у динамічному ритмі. Ми подбали про благоустрій прибудинкової території, сучасні дитячі майданчики, паркінги і гаражі. Також можливе розтермінування до кінця 2025 року з мінімальним першим внеском 30% і щомісячними платежами. 3-кімнатна квартира 82.0 кв.м: 1. Коридор 14.8 м² 2. Санвузол суміщений 3.5 м² 3. Кухня-столова 12.2 м² 4. Вітальня 20.4 м² 5. Спальня 9.3 м² 6. Спальня 13.3 м² 7. Санвузол 4.4 м² 8. Лоджія 4.1 м² Чекаємо вас на консультацію у центрі продажу за адресою вул. Лесі Українки, 44а. Більше деталей за телефоном: 09*********00

Новобудова 3-кімнатна квартира
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 4 кім квартири по вул. Стрийська, м. Дрогобич. Цегляний будинок, 8 поверх 9-ти, загальна площа 80,3 м2, зроблене перепланування - збільшена кухня за рахунок кладовки та має розмір - 9м2. Кімнати всі окремі, металопластикові вікна, паркет в доброму стані, опалення індивідуальне електро / панелі, проводка змінена/, санвузол- сумістний, кахель, бойлер для гарячої води, два балкони ( (один засклений). Інфраструктура: ОСББ, внутрішній двір, чистий під,їзд, поруч дитячий садок, школа, магазини, маркети, відділення нової та укр. пошти, зупинка транспорта.

Продаж 4 кім. квартири 80,3м2 в.Стрийська м. Дрогобич
olx.ua

Квартира розташована на 8 -му поверсі 9-ти поверхового будинку по вул.В.Великого, м.Дрогобич. Поруч знаходиться «Сільпо»,АТБ, ринок. Вода цілодобово, індивідуальне опалення, Інтернет.Квартира продається із технікою та повністю з меблями. Загальна площа квартири 68,2 кв.м., житлова 38,4 кв.м., допоміжна 29,8кв.м. В квартирі балкон і лоджія. Кухня 8.9кв.м. Квартира утеплена зазовеі.Також розглядаємо варіант довгострокової оренди.

власник
Продається 3-х кімнатна квартири в м. Дрогобич
olx.ua

Продаж 2-кімнатної квартири 54,2 мКв по вул.Спортивна 7 м.Дрогобич. -Загальна площа 54,2 м.кв. -Дві роздільні кімнати, кухня, коридор, балкон. -Кухня 8,5мКв. -Площа кімнат - 15.5 та 14.6. -Коридор 14.0 м.Кв. -Тип стін - дерево. -Прекриття даху - шифер. -Опалення відсутнє. -Всі комунікації (електрика, водопровід, водовідвід, газ ). -Вікна частково замінені на металопластикові . -Поруч з будинком внутрішній двір з зеленою зоною, що добавляє затишку та комфорту. -Квартира розміщена на 2-му поверсі 2-поверхового будинку. -У дворі побудований цегляний сарай 48.4 м.кв -Санвузол відсутній -Будинок добре обжитий сусідами. ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! Деталі за телефоном.

Продаж 2-кімнатної квартири 54,2 мКв по вул.Спортивна 7 м.Дрогобич
olx.ua

Продається квартира по вул. Трускавець 75 (біля сороківки) Нові пластикові вікна Є балкон Нові вхідні двері Газ Електроенергія Вода Нові лічильники води та світла Біля будинку є парко місця для авто Транспортна зупинка неподалік Тихі та дружні сусіди Чисте повітря через дорогу ліс та озеро Б. Хмельницького 5хв їзди до центра міста Деталі за номером 06******21 Ціна 13999 (доларів) Можливий торг при огляді 36. М. КВ (загальної площі)

власник
Продається  квартира по вул Трускавецька 75
olx.ua

Новий житловий квартал Шептицького оголошує старт продажу! Здача будинку запланована у кінці 2025 року. Цей квартал стане одним з найзатишніших комплексів Дрогобича, чудово підійде для тих, хто цінує комфортне життя. А піша доступність до центра міста привабить тих, хто звик жити у динамічному ритмі. Ми подбали про благоустрій прибудинкової території, сучасні дитячі майданчики, паркінги і гаражі. Також можливе розтермінування до кінця 2025 року з мінімальним першим внеском 30% і щомісячними платежами. 2-кімнатна квартира 56.00 м²: 1. Коридор 9.3 м² 2. Санвузол 1,6 м² 3. Кухня 10.1 м² 4. Вітальня 16.2 м² 5. Спальня 10.1 м² 6. Санвузол суміщений 3,8 м² 7. Лоджія 4.9 м² Чекаємо вас на консультацію у центрі продажу за адресою вул. Лесі Українки, 44а. Більше деталей за телефоном: 09*********00

2-кімнатна квартира 56м² у новобудові
olx.ua
1 - 24 з 66 результатів