Предлагается к продаже двухкомнатная квартира в пгт Доброслав., в 35 км от города Одессы. Квартира расположена на 2-ом этаже двухэтажного дома. В квартире выполнен капитальный ремонт в светлых тонах. Индивидуальное газовое отопление. Натяжные потолки, ламинат. Очень уютная и светлая квартира. Отличное месторасположение. Транспортное сообщение с Одессой. Звоните, организуем показ! код 328494 Пропонується до продажу двокімнатна квартира у смт Доброслав., за 35 км від міста Одеси. Квартира розташована на 2-му поверсі двоповерхового будинку. У квартирі виконано капітальний ремонт у світлих тонах. Індивідуальне опалення. Натяжні стелі, ламінат. Дуже затишна та світла квартира. Відмінне місце розташування. Транспортне сполучення з Одесою. Телефонуйте, організуємо показ!

Двухкомнатная квартира с ремонтом!
olx.ua

2-х кімнатна квартира в Рівєрі, вул. Чехова/Заболотного. Площею 67 кв. Комплекс біля моря із розвиненою інфраструктурою. Малоквартирний будинок з червоної цегли. Закриті подвіря без машин. Власний парк усередині житлового району. Дитячі та спортивні майданчики нового формату для ігор та розвитку. Розстрочка, без подорожчання! Без комісії!

Чехова вулиця (Чехова вулиця) улица, 1, Фонтанка (Коминтерновское), Одесская 52827.0 USD
dom.ria.com

кімнатну квартиру, загальною площею 70 м2 2/10 поверх в Ривєрі, вул. Чехова. Цегляний будинок з прибудинковою територією паркування по периметру. Закритого типу двір без машин, підїзд, охорона, камери, облагороджений, озеленений двір. Квартира з частковою чистовою обробкою: оштукатурені, шпакльовані стіни під шпалери, заведена електрика, три камерні металопластикові вікна. Переваги: в 200 м ТРЦ Рівєра, будівельний ТЦ Леруа Мерлен, 10 хвилин до моря, з вікон на горизонті видно море, Цегляний будинок, закрита територія без машин, охорона, камери, центральна розвязка для авто. Є розстрочка! Без комісії!

Чехова вулиця (Чехова вулиця) улица, 1, Фонтанка (Коминтерновское), Одесская 53701.0 USD
dom.ria.com
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

кімнатну квартиру з терасою, загальною площею 78 м2 10/10 поверх в Ривєрі, вул. Чехова. Цегляний будинок з прибудинковою територією паркування по периметру. Закритого типу двір без машин, підїзд, охорона, камери, облагороджений, озеленений двір. Квартира з частковою чистовою обробкою: оштукатурені, шпакльовані стіни під шпалери, заведена електрика, три камерні металопластикові вікна. Переваги: 200 м ТРЦ Рівєра, будівельний ТЦ Леруа Мерлен, 10 хвилин до моря, з вікон на горизонті видно море, Цегляний будинок, закрита територія без машин, охорона, камери, центральна розвязка для авто. Розстрочка! Без комісії!

Чехова вулиця (Чехова вулиця) улица, 1, Фонтанка (Коминтерновское), Одесская 61758.0 USD
dom.ria.com

кімнатна квартира в Рівєрі, вул. Чехова/Заболотного. Площею 77 кв. Комплекс біля моря із розвиненою інфраструктурою. Малоквартирний будинок з червоної цегли. Закриті подвіря без машин. Власний парк усередині житлового району. Дитячі та спортивні майданчики нового формату для ігор та розвитку. Є розстрочка на 24 місяці! Без комісії!

Чехова вулиця (Чехова вулиця) улица, 1, Фонтанка (Коминтерновское), Одесская 61713.0 USD
dom.ria.com

є розстрочка на 22-36 місяців з першим внеском 25%. У продажу 2-х. кімнатна квартира з терассою в новому побудованому сучасному цегляному комплексі, розташованому в одному з найкращих районів Одеси.Будинок здається 4-квартал 2023року. Ідеальне планування. Простора кухня-вітальня. Поруч школа, дитячий садок, торгові центри, маршрути громадського транспорту, майданчики для відпочинку, велодоріжки. Упорядкована прибудинкова територія, високорозвинена інфраструктура і повна автономія - роблять житловий комплекс комфортним, затишним і привабливим для гідного життя! ринку житлового будівництва. Можлива покупка на виплат з першим внеском 10%. Ціна зі знижкою при 100% оплаті.Дзвоніть, ми будуємо.

Чехова вулиця (Чехова вулиця) улица, 1, Фонтанка (Коминтерновское), Одесская 62443.0 USD
dom.ria.com

є розстрочка на 22-36 місяців з першим внеском 25%. У продажу 2-х. кімнатна квартира в новому побудованому цегельному сучасному комплексі, розташованому в одному з найкращих районів Одеси. Здача 4-квартал 2023 року. Ідеальне планування. Простора кухня-вітальня. Поруч школа, дитячий садок, торгові центри, маршрути громадського транспорту, майданчики для відпочинку, велодоріжки. Упорядкована прибудинкова територія, високорозвинена інфраструктура і повна автономія - роблять житловий комплекс комфортним, затишним і привабливим для гідного життя! ринку житлового будівництва. Можлива покупка на виплат з першим внеском 10%. Ціна зі знижкою при 100% оплаті.Дзвоніть, ми будуємо.

Чехова вулиця (Чехова вулиця) улица, 1, Фонтанка (Коминтерновское), Одесская 30850.0 USD
dom.ria.com

2-кімнатна квартира в Рівєрі, вул. Чехова/Заболотного. Площею 61 кв. Комплекс біля моря із розвиненою інфраструктурою. Малоквартирний будинок з червоної цегли. Закриті подвіря без машин. Власний парк усередині житлового району. Дитячі та спортивні майданчики нового формату для ігор та розвитку. Розстрочка. Без комісії!

Чехова вулиця (Чехова вулиця) улица, 1, Фонтанка (Коминтерновское), Одесская 34741.0 USD
dom.ria.com