Ексклюзивний продаж квартири ! Без комісій для покупця ! Розглянемо продаж під Є-оселю. Є відеоогляд квартири, можу надіслати. Авторский Ремонт, виконували за дизайн проектом, аналогів по ремонту в цьому ЖК немає. ЖК Щасливий, 5 заселена секція. Стан квартири - максимально ідеальний ! *Система датчиків «Розумний Дім». *Стабілізатор напруги. *Догогі матеріали в оздобленні. *Якісні, дорогі меблі та техніка. *Ергономічне, продумане до дрібниць планування. *В секції автономне живлення інтернету до 8 годин. *Планування: кухня-вітальня, 2 спальні 21 м2 та 16 м2, гардероб, санвузол та лоджія. *Є можливість придбати разом з квартирою комору з ремонтом в секції. Перевірені документи, безпечна угода з нерухомістю. З повагою професійний брокер - Головченко Олександр.

можливий продаж по єОселя
Запорізьке шосе вул., 30ц
rieltor.ua

Продаж 2х кімнатної кімнати, ЖК Новодворянський + кухня відкритого типу + обідня зона +.вітальня + кабінет + майстер спальня + гардероп +висота стелі 3.2 метра + В квартирі 3 вікна, + Вид з вікон у двір та на Вернадського Квартира з сучасним ремонтом, з дорогих, якісних матеріалів. Повністю укомплектована технікою та меблями. Престижний ЖК преміум классу. Є підземний паркінг, встановлено генератор. Один з найкращих районів міста, поруч центр міста, парк Шевченка, ресторани, супермаркети. Вартість 145000$

Володимира Вернадського вул. (Дзержинського), 29К
rieltor.ua

Планировка: кухня-студия, спальня и просторная ванна. Укомплектована всей необходимой мебелью и техникой.

Сергія Подолинського вул. (Благоєва), 31
rieltor.ua

Продаж 3-х кімнатної квартири в ЖК River Park з закритою територією. Квартира знаходиться на 9 поверсі, Планування: Простора кухня-вітальня+2 роздільні спальні. Окрема гардеробна 7 м2 Квартира продається з меблями та технікою. Ціна :140 000$ Запрошуємо на перегляд !

Набережна Перемоги вул., 44Р
rieltor.ua

Продам квартиру в малоквартирному будинку, ЖК Loft по вул. Шевченко 25, сплановану в Кухню-вітальню та дві окремі спальні. Високі стелі. Зроблено 70 % робіт: -планіровка, -єлектрика, -опалення, -розведена сантехніка, -закуплена сантехніна Villeroy & Boch. Також є підземний паркінг 35000 $ Додатково висилаю відео огляд.

Шевченка вул., 25
rieltor.ua

Продам квартиру в клубному будинку Loft-4. Вул. Шевченка 25. Поверх 4/7. Індивідуальне опалення газовий котел. 77,4 м спланована в 2 спальні та кухню-вітальню; один сан.вузол. Ремонт виконано на 70%; підготовлена під чистове оздоблення, робили собі. Закрита територія із дитячим майданчиком, будинок повністю заселений. Вартість 140 000 $ Додатково можна купити місце для паркування 35 000$

Шевченка вул., 25
rieltor.ua

родається 2ти кімнатна квартира на Ливарній. Будинок цегляний. 4/10, 136 кв.м., два санвузли, невеликий балкон. Стан офісний ремонт, центральне опалення кришна котельня, центральна гаряча вода. Можна використовувати як під проживання, так і под бізнес.

Ливарна вул., 6
rieltor.ua

Хочу 3 кімнатну квартиру в центральній частині міста в новобудові. Так щоб, надійний та якісний забудовник, щоб невисокий поверх і щоб не мурашник де 1000 квартир і куча народу. Щоб у квартирі було світло і велика кількість вікон. Хочу щоб квартира була вже з ремонтом, або там до цоьго жила гарна молода сімя з дітками. Хочу щоб було 2 окремі спальні, причому щоб квартира була правильно спланована, так щоб дитяча кімната була подалі від дорослої спальні, але санвузол був посередині. І щоб в санвузлі була і ванна і душова, та й взагалі хай буде великий. А от щоб постирочна з пральною машиною була окрема. І саме головне - хочу велику гарну кухню гостинну з диваном великим телевізором та кухонним островом, за яким би ми збиралися разом на смачну вечерю.. Ось вона мрія яку я хочу.

можливий продаж по єОселя
Світлова, 42
rieltor.ua

Продам видову квартиру в Рівер Парку з новим дизайнерським ремонтом. Площа квартири складає 90 кв.м, спланована в 2 окремі спальні, простору кухню-вітальню, 2 санвузли, вбиральню, балкон. Індивідуальне опалення. По всій квартирі виготовлена тепла підлога, а також укладена плитка на підлозі з кварц-вінілу. Підвіконня зроблено з керамограніту. У кухні-вітальні та на балконі декоративне покриття. Всі меблі на кухні зроблені на замовлення, фасади "Egger". У ванних кімнатах є плитка "Cerrad, сантехніка "Grohe. Всі меблі та техніка нові (на гарантії). Над диваном і над ліжками кольорове світлодіодне підсвічування з дистанційним керуванням. Документи у порядку, власник у місті.

можливий продаж по єОселя
Набережна Перемоги вул., 44
rieltor.ua

Якщо любите себе, свою сімю, комфорт,- тоді ця квартира для Вас! Продам квартиру на Светлова 42а, площа 75 кв м. Ідеальний 4 середній поверх. Закритий двір. Охорона. Квартира купувалась для життя. Ремонт виконаний якісно, професійно для себе, ремонт з преміальних матеріалів. Світла тепла квартира. Повність обладнана з меблями і технікою. Кухня-студія і дві спальні. Кімната для прання. У квартирі газове індивідуальне опалення. Дуже тепла. В зимові місяці можливо бути в день без опалення. Запрошую вас для придбання цієї квартири.

Свєтлова тупик, 42
rieltor.ua

Житлові комплекси у Дніпро

Продам стильную 4к квартиру на площади Соборной, парк Шевченко, Исторический музей. +общая площадь 99м2 +4/5 этаж +с мебелью +с ремонтом +комбинирование отопление +рядом парк, Нагорный рынок, сквер +развитая инфраструктура +удобная транспортная развязка Звоните и поехали смотреть!!! С уважением, Владислав АН Concept Estate ул. Ивана Акинфеева 18, оф. 607

Соборна пл. (Жовтнева), 7
rieltor.ua

Продам квартиру в центре города! Общая площадь 100 м.кв. На Шевченко, 1 минута до Екатеринославского бульвара. (Ля Сильпо). Екатерининка. Свой двор, с мангалом и зоной отдыха, отличные соседи, планировка зал, спальня, детская комната, кухня-студия, ремонт, встроенная мебель и техника, теплые полы,интернет, спутниковое ТВ, видеонаблюдение, одна квартира на этаже, прекрасная инфраструктура все рядом, 1 минута ногами магазины, рестораны, банки, ТЦ, спорт зал, СПА, Продажа в связи с переездом!

власник
Продам квартиру
olx.ua

Продам квартиру под жилье или офис. ул. Якова Самарского, 11 Площадь - 140 м2 Под ремонт. Возможна перепланировка. Отличное месторасположения Рядом находятся Культурно-деловой центр Менора, Успенская площадь. В пешей доступности ТРК Мост-сити, набережная и т.д.

Продам квартиру Я. Самарского, 11 (140 м2). Под жилье или офис.
olx.ua

Продаж 3к квартира ЖК Фестивальний (Р/1301023) центр набережна парк Шевченка новобудова вул. Січеславська Набережна (Набережна Леніна), 45, 47, 49, 49а) 3/7 пов., 104м2 Загальна площа 104,5 кв. м. Алюмінієві вікна Reynaers. Зараз використовується під офіс. За плануванням: кухня-вітальня, 2 спальні, 2 санвузли. Охорона, наземний та підземний авто паркінги, закрита територія з дитячим майданчиком. Ціна: 140 000 $ __ З повагою, агент з нерухомості АН KVADRATGROUP realty Микола Кара

Продаж ЖК Фестивальний 3к квартира центр парк Шевченка новобудова
olx.ua

Продам 3 кімнатну КВАРТИРУ будинок бізнес класу з своїй закритою територією .В квартирі новий сучасний ремонт з використанням високоякісних матеріалів. Вся меблі та техніка світових виробників. Квартира з шикарним видом на Дніпро і вечірнє місто. В квартирі ніхто не жив. Перегляди за домовленістю в зручний час.РІЕЛТОРАМ НЕ ТЕЛЕФОНУВАТИ !!! ДЛЯ ВАС ІНФОРМАЦІЯ В VIBER

Высоковольтная улица, 14, Подстанция, Днепропетровск, Днепропетровская 140000.0 USD
dom.ria.com

Шикарная дизайнерская 4к квартира в новострое ЖК Кировский. 17 этаж. Отличный вид. Квартира с ремонтом, стиль арт-деко Версаче, дорогая мебель. 3 отдельных спальни, гардероб. В доме просторный двухуровневый паркинг. Большая закрытая территория с бесплатной парковкой, детская площадка. Площадь 128 кв.м.

Поля Александра проспект, 16, Центральный, Днепр, Днепропетровская 140000.0 USD
dom.ria.com

Продажа 2к квартира в ЖК Моцарт Площадь: 52 м², 5/12 эт. ДД265313 Эта квартира имеет просторную кухню-гостиную, отдельную спальню и две гардеробные, что обеспечивает удобство и функциональность. Кроме того, наличие санузла добавляет комфорта. Квартира полностью оборудована всей необходимой мебелью и бытовой техникой, что делает ее готовой для проживания сразу после заселения. Новый дизайнерский ремонт придает квартире стильный и современный вид, что делает ее привлекательным вариантом для проживания. Цена: 140 000 USD

Короленко улица, 2К, Днепр, Днепропетровская 140000.0 USD
dom.ria.com

Продам 3к. квартиру на Робочій в цегляному будинку ЖК Созідатель. МІСЦЕ знаходження. Середина Робочої, зупинка Театральна, ДК Машинобудівників. ПОВЕРХ видовий, 16/17. 17 поверх житловий + технічний поверх Двух стороння, не кутова. Працюють 2 ліфти. ПЛОЩА квартири 110 м. кв. . Перепланування , яке вже відображено в технічному паспорті. Дві заселені лоджії, утеплені. БУДИНОК ОСББ. Рік побудови 2013. Власна котельня на опалення та гарячу воду.. Лічильники на опалення.Цілодобово консьєрж, паркінг, в якому додатково продається паркомісце. СТАН КВАРТИРИ дуже гарний. Дизайнерський ремонт, коштовні матеріали, меблі та техніка. Все залишається як є на фото. Якщо зацікавила пропозиція і бажаєте домовитись на перегляд - дзвоніть. Не змогли відразу дозвонитись ( таке іноді буває), пишіть, будь ласка в особисті повідомлення. Додаткова інформація по телефону. З повагою Надія. АН Інфосервіс на ринку нерухомості з 1997 року.

Продам 3к. на Робочій, видова, будинок  ЖК  Созідатель. NS
olx.ua

Продам! Стильная 3к квартира Центр, Вернадского, Крутогорный, парк Шевченко! + Теплая просторная светлая квартира в надежном кирпичном доме + 7 этаж из 9 + Общая площадь 92 м2 + Планировка - кухня-гостиная, спальня, кабинет, санузел ( душ-кабина, биде, ванна), гардеробная 5,5 м2, дополнительно на балконе есть кладовая + 2 балкона + Видовые большие окна - из окон открывается чудесный вид на город! + Высота потолков - 2,75 м + Классный высококачественный ремонт, полный набор мебели и техники + Парковочные места перед подъездом + Возможность арендовать паркоместо в капитальном паркинге рядом + Комфортный "тихий центр" + Удобная транспортная развязка + Развитая инфраструктура в шаговой доступности + Рядом парк Шевченко для прогулок и занятий спортом на свежем воздухе! В продаже видовая 3-комнатная квартира возле парка Шевченко. Кирпичный дом. Пол - деревянная паркетная доска, везде натяжные потолки. Керамогранит на полу на балконе, в прихожей, в кухне и в ванной, подогрев пола только в ванной. Два балкона, обшиты натуральной лиственницей. Раздвижные системы выхода на балкон, из каждой комнаты есть выход на балкон. Сантехника, смесители, вся мебель производства Италии, люстры по всей квартире Испания. Столешница и подоконник в кухне - итальянский натуральный камень. В ванной комнате пол возле душ-кабины и ванной также итальянский натуральный камень. Дизайнерские вертикальные итальянские радиаторы по всей квартире. Вся техника остается: 3 телевизора и большой холодильник Samsung; бойлер на 100 л, стиральная машина (2 в 1 стирка+сушка), посудомоечная машина и встроенная микроволновка Bosch, 3 кондиционера Panasonic. Рядом Набережная, Фестивальный причал. В шаговой доступности Менора, лицей № 100, супермаркеты, ТРЦ Мост-Сити, Европа, Пассаж. Отличное предложение для тех, кому важна комфортная жизнь в центре города! 140 000 $ Звоните! Приглашаю на презентацию

Продажа Стильная 3комн Центр Вернадского Крутогорный парк Шевченко!
olx.ua

Сучасна. Стильна. Унікальна. Мова йде про розкішну квартиру в КБ "К12". Аналогів їй, на сьогодні, точно немає! 4/10, 50 м² розкоші, комфорту та краси. Планування: кухня, окремо спальня, с/вузол. Ремонт повністю зроблено із якісних будівельних матеріалів. Стіни оздоблені декоративною штукатуркою. Підлога: кахель та паркет. Квартиру повністю укомплектовано для комфортного проживання, все продумано до дрібниць. Кухня: стільниця - натуральний камінь, фасади - двосторонній шпон, вся побутова техніка Bosch, кавомашина, встановлено фільтр для очищення води(США); барні стільці(Італія), місткий холодильник та морозильна камера, ультра тонкий ТВ. Спальня: двоспальне ліжко зі зручним матрацом для Вашого комфортного сну, жалюзі-автомат, ультра тонкий ТВ. С/вузол: сантехніка villeroy&boch, тропічний душ. 🔹Тепла підлога по всій квартирі. 🔹Підсвітки у шафах - при відкриванні. 🔹 Витримано кольорову гамму. 🔹Приховані розетки. Можна ще довго описувати переваги цієї квартири... краще подивитися наживо та самостійно оцінити, тому я Вас запрошую до перегляду! 139500$

Пушкіна просп., 5
rieltor.ua

Продаж 2-х кімнатної квартири ЖК "Рівер Парк / River Park", ж/м Перемога 1, вул. Набережна перемоги, 44. До центру міста 7хв. Секцію повністю заселено! Поверх 5/12, прямий вид на річку! Площа 78 м2. Спланована на кухню вітальню (з можливістю зонування вітальні та кухні розсувною системою), окрема спальня, вбиральня з/в, дві панорамні лоджії. Дорогий якісний ремонт! Ціна 139000$

Набережна Перемоги вул., 44
rieltor.ua

Вашему вниманию предлагается видовая 2 комнатная квартира во второй башне ЖК Bartolomeo. Квартира восхищает своим стилем и элегантностью. В отделке использованы благородные цвета и глубокие оттенки. Просторная и эргономичная планировка, комфортная мебель, техника - здесь Вы найдёте всё, чтобы создать свой идеальный уголок. Очень функциональное планирование: -кухня-гостиная 20 кв.м, отдельная спальня 18 кв.м, санузел 7 кв.м, прихожая 6 кв.м. Выполнен высококачественный ремонт по авторскому проекту, использованы материалы "премиум" класса европейских производителей: керамогранит Испания, паркетная доска Германия, обои и светотехника Италия, электрофурнитура Schneider, сантехника Grohe, теплые полы. Квартира меблирована итальянской мебелью, встроенная мебель с наполнением Blum, столешницами из мрамора и натурального камня, электрокамин с 3D эффектом. В КВАРТИРЕ НИКТО НЕ ЖИЛ. Комплекс сдан в эксплуатацию. Оперативные показы! Звоните и до встречи в квартире Вашей мечты!

власник
Набережная Победы улица, 9Б, Днепр, Днепропетровская 139000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру ЖК Дует. Центр. Новобуд Крутогірний узвіз 28, Набережна, Ливарна 6/17 пов.127 кв.м. Після будівельників. Двостороння Планується 2-3 спальні, кухня-вітальня, 2 санвузли. Охорона. Закритий двір є паркінг.

Крутогорный улица, 28, Соборный, Днепр, Днепропетровская 139000.0 USD
dom.ria.com

ЖК Олимпийский 3/7 139000$ 90м 3к квартира 90м2 . 3/7. Три спальни и кухня студия. Есть балкон. Автономное газовое отопление. Тёплый пол. 2 санузла. Продаётся с мебелью и техникой. Есть ecoflow. ЖК Олимпийский 3/7 139000$ 90м 3к квартира 90м2 . 3/7. Три спальни и кухня студия. Есть балкон. Автономное газовое отопление. Тёплый пол. 2 санузла. Продаётся с мебелью и техникой. Есть ecoflow.

Гетманская улица, 7, Индустриальный, Днепр, Днепропетровская 139000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 591 результатів