Вигідна вартість 1770$\м2! У продажу 2-х кімнатна квартира в ЖК Женева, 4 секція (1 черга), 9/12 поверх, 52 м2, 3 вікна. Квартира спланована в окрему світлу спальню, простору кухню-вітальню, балкон, санвузол. Є підігрів підлоги, газовий двоконтурний газовий котел. Вся техніка і мебля у наявності, в даний час квартира знаходиться в оренді 500$\місяць. ЖК Женева розташований на вулиці Костомарівська, 1а, закрита територія від машин, є двоповерховий підземний паркінг, дитячі майданчики, лобі, охорона цілодобово. Телефонуйте та заздалегідь записуйтесь на перегляд.

Костомарівська вул. (Щорса), 1а
rieltor.ua

У продажу 2-к квартира в ЖК Женева, 5 секція, 1/12 поверх, 50 м2. Квартира ідеально підходить як для життя, так і під інвестицію з доходом від 550$ Продаж по єОселі обговорюється. Сам ЖК знаходиться в центральній частині міста по адресі: вулиця Короленко, 22А Закрита територія, цілодобове відеоспостереження, три рівні підземного паркінгу, доглянута територія, тренажери та дитячий майданчик. Запрошую Вас на перегляд, телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Короленка вул., 22а
rieltor.ua

Ласкаво запрошуємо вас ознайомитися з цією пропозицією на ринку нерухомості! У продажу пропонується затишна та простора квартира з двома окремими спальнями, розташована на середньому поверсі. Цей простір ідеально підходить як для сімейного проживання, так і для здачі в оренду. Хоча ремонт у цій квартирі звичайний, вона пропонує безліч можливостей для створення вашого особистого затишку та комфорту. Ви зможете втілити власні ідеї та фантазії, створивши простір, який відповідає вашим потребам. Актуальна локація цієї квартири робить її ідеальним варіантом для здачі в оренду. Район дуже популярний серед орендарів, що гарантує вам стабільний потік потенційних орендарів та стабільний дохід. Не пропустіть цю вигідну можливість і зробіть перший крок до успішного інвестування у нерухомість! Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб дізнатися більше та запланувати особистий перегляд.

Менахем-Мендл Шнеєрсона вул. (Мініна), 11
rieltor.ua
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Юрия Савченка 5/5 27000$ 41м Продам “Сталинку”. Красная линия пр. Леси Украинки. Раздельные комнаты. Состояние под ремонт. Готовы к быстрой сделке, рассматриваем ипотечное кредитование и постановы 280, 600 и другие.

Юрія Савченка вул., 6
rieltor.ua

Продам уютную 2к квартиру с раздельными комнатами по адресу Юрия Савченко 83 Квартира общей площадью 42м2, расположена на среднем 5 этаже десятиэтажного дома Остается вся мебель и техника Угловая Квартира очень теплая зимой Рядом продуктовый магазин, школа, детский садик, остановка транспорта Отличное расположение, хороший район Отличный вариант как для жизни так и под инвестицию Стоимость 38000$ готовы выслушать ваши предложения Звоните записывайтесь на просмотр, с радостью помогу приобрести лучший для вас вариант

Юрія Савченка вул., 83
rieltor.ua

Продам відмінну, теплу квартиру в центральному районі. Цегляний будинок, повністю утеплений, 2-я лінія від проспекту, немає шуму та пилу від машин. Квартира загальною площею 45,1 м, спланована у дві окремі кімнати та кухня 6м; Квартира продається з технікою та меблями, крім телевізора. Нова проводка, нова техніка (кондиціонер зима-літо, холодильник, пральна машинка, газова колонка). МПокна, балкон засклений. Квартира хороша для житла, так і для оренди. У кімнатах повністю зроблений новий ремонт (новий ламінат, підвісна стеля, нова шафа - купе). Документи в порядку готові до швидкої угоди. Відмінна інфраструктура, все необхідне для комфортного життя, знаходиться в кроковій доступності. Хороша транспортна розвязка до будь-якої точки міста. Поруч у пішій доступності розташовані 3 парки для відпочинку. Запрошую на придбання цієї квартири. З повагою, Олена.

Олександра Поля просп. (Кирова), 62
rieltor.ua

Квартира у новобудові бізнес-класу центра міста Жк Geneve в продажі . Будинок монолітний 12 поверховий зданий в єксплуатацію в кінці 2022 року , кожна секція має красивий вхід з двома грузопідьомними ліфтами ( до паркінгу ) , власною теріторію з охороною і відео доглядом , у тому числі на поверхах . Единий стиль дверей , красиве освітлення . Квартира з панорамними вікнами і лоджією . Площа 55,8 м2 . Автономне газове опалення ( котел двуконтурний Bosch ) , стяжка , квартира після забудовника . Під ваш особистий проект ремонту і планування . Звертайтесь по питанням показу - у зручний для вас день та час . Чекаємо на покупців . Квартира такого ж планування є на іншому поверсі . Паркінг також є в продажу . Власники в місті , документи готові до продажу .

можливий продаж по єОселя
Короленка вул., 22а
rieltor.ua

Цена снижена! Продам 2-х квартиру на проспекте А Поля Славутич 2/5 нечётная сторона, комнаты раздельные, жилое, простое, окна родные.есть балкон.27500 дол

Олександра Поля просп. (Кирова), 107
rieltor.ua

Продам 2к квартиру на по. Олександра Поля, 42, будинок цегляний, чешка + загальна площа 52 м2 + поверх 1/9, високий цоколь, на вікнах решітки + кімнати та санвузол роздільні + в 2021 р. зроблено якісний ремонт + по всій квартирі натяжні стелі, нова сантехніка та електрика, металопластикові вікна Rehau (двокамерні склопакети), широкі підвіконня, підлога - якісний ламінат + на кухні тепла підлога + опалення-автономне (новий двоконтурний котел) + фільтри на воду, лічильники + засклена лоджія з погребом + кладовка, тамбур + фасад утеплений ззовні + квартира одностороння, вікна виходять на проспект Розвинена інфраструктура, до центру 10 хв. їзди, садочок у дворі, поряд школа, продуктовий магазин АТБ. Будинок та прибудинкова територія обслуговується керуючою компанією, все досить доглянуте Можна під комерцію.

Олександра Поля просп. (Кирова), 42
rieltor.ua

У продажу ексклюзивний рідкісний варіант у житловому комплексі GENEVA Daytona Пентхаус з терасою 10,6 м2 , вільним плануванням усередині квартири ( є варіанти планувань на 1 або 2 спальні з вбиральні , кухнею та ванною кімнатою ) вид з тераси на місто з ранковим сонцем. Якість будівництва будинку та матеріали, і комунікації не викликають сумнівів у покупців. Така пропозиція на ринку велика рідкість, Переваги комплексу: * закрита прибудинкова територія з цілодобовим відеоспостереженням, постами охорони, системою персональних електронних перепусток; *дитячий майданчик; *спортивний майданчик: * Високі стелі 3, 3 м; * шумоізоляційний шар на підлозі; * Система фільтрації води: * приховані ніші для кондиціонерів * багаторівневий підземний паркінг * Гарне лобі. * до центру 5-7 хв пішки - в безпосередній близькості від ЖК є: школа, дитячий садок, ТЦ, магазини, парк. Переваги квартири: *вхідні двері Premium класу * лазерна стяжка на підлозі *автономне опалення - двоконтурний газовий котел BOSCH *5-ти камерні вікна WDS з двокамерним енергозберігаючим склопакетом від підлоги до стелі І головне - велика тераса з чудовим краєвиглядом У будинку підземний 3х рівневий паркінг, комерційні вже діючі кафе та магазини для мешканців Покази квартири у зручний для покупців час та день. в вартості квартири вже є податки власника при продажу додатково у продажу паркінг по вартості від забудовника

можливий продаж по єОселя
Короленка вул., 22А
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Дніпро

Продам квартиру в самом Центре Днепра ул.Словацкого -Общая площадь: 45.30м2 -Квартира 2х комнатная , переоборудована в 3х комнатную -Комнаты : 3 ( раздельных) -Этажность: 4/5 -Санузел: Смежный (имеет душевую кабину, стиральную машину) -Окна МПО -Балкон -Теплая, светлая и не угловая -Квартира остается меблирована и частично заполнена техникой -Двор чистый с детской площадкой -Все необходимое для жизни, работы и отдыха находиться в пешей доступности За дополнительной информацией звонить по номеру телефона С уавжением, Николай

Юліуша Словацького вул., 18
rieltor.ua

В продаже 2-к квартира на проспекте А. Поля в районе ТЦ «Славутич». Квартира расположена на втором этаже. Частично заменены м/п окна, установлены счетчики на газ, воду, электричество. Состояние квартиры жилое под ремонт. Цена 25200 у.е.

Олександра Поля просп. (Кирова), 98б
rieltor.ua

Продам квартиру 77.8 м2. 10/12 эт. ЖК Атлант ул. В. Антоновича,36. Дом введён в эксплуатацию 2016 г. Состояние после строителей . Счетчики газ, вода, свет день-ночь . ОСББ 7.87грн. М2. Индивидуальное газовое отопление ( двухконтурный котел). Квартира видовая, не угловая , двухсторонняя , две раздельные спальни ( 24м2. и 15.4м2.) + кухня-студия ( 22.6м2.) две панорамные лоджии и окно , санузел совместный. Секция заселена 99%. Двор закрытый, охраняемый, видеонаблюдение , две детские площадки , зеленая зона ,парковка . В собственности более трех лет , прописанных нет. Готовы к быстрой сделке . Показы по договоренности! [ Женева, Баку, К12, Новодворянский, Жуковский, Грани ]

Антоновича, 36
rieltor.ua

Продам 2х ком. Сталинку 53м2. ул. Антоновича ,49 а 5/5 эт. Крыша новая , меняли 2 года назад . Выполнен полный кап-ремонт . Новая штукатурка стены, потолок . На полу по всей квартире ламинат , на кухне линолеум, в санузле напольная плитка. МПО, балкон остеклен МП. Замена коммуникаций и сантехники.

Володимира Антоновича вул. (Свердлова), 49 А
rieltor.ua

В продаже 2-к квартира на проспекта А. Поля в районе ТЦ «Славутич». Рядом парк Писаржевского. Второй этаж; Не угловая; Раздельные комнаты; Состояние жилое. Подъезд с ремонтом; Закрытый двор. Цена 27500 у.е. Торг!

Олександра Поля просп. (Кирова), 143
rieltor.ua

- [ ] район Центральный 2-х ком. 49,4м2,3/5 кирпич. дом., пр.Пилипа Орлика,(пр.Ильича), юго-западного расположения,капитальный ремонт с заменой всех коммуникаций, дизайн квартиры в светлых спокойных тонах. Лоджия, балкон встроен в жилую зону, теплые полы, кондиционер, бойлер на 100 литров., вся бытовая техника,охранная сигнализации, интернет. Чистый подъезд, вменяемые соседи!Вся инфраструктура ( школа, д/сад, АТБ,поликлиника, спорткомплекс «Human» в пешей доступности, шикарная транспортная развязка.

власник
Пилипа Орлика просп. (Ілліча), 19
rieltor.ua

Продам простору 2к квартиру в Центральному районі вул. Пастера/площа Старомостова Будинок цегляний, з/б перекриття-"сталінка" 3поверх/5эт-го, кімнати окремі, двостороння: 48м.кв/жил.26/кух.7,7; висота стель 3м гарний житловий стан, м/п вікна, балкон (скло звичайне) Побутова техніка: сучасна: кондиціонер, плита, холодильник, пральна машинка (автомат). Колонка-автомат Меблі: в хорошому стані, більш сучасні та радянські. Закритий двір. Хороший, доглянутий блок (підїзд) Відмінно підійде для здачі в оренду та особистого проживання. 40000 у.о. + комісія 2,5%.

Пастера вул., 12
rieltor.ua

В продаже 2- квартира на проспекте Богдана Хмельницкого в районе проспекта Орлика. Третья линия домов от проспекта . Средний третий этаж. Не угловая, тёплая квартира. Состояние жилое под ремонт. Рядом школа, детский сад, супермаркеты, остановки. До центра 10 минут. Цена 27000 у.е.

Богдана Хмельницького просп. (Героїв Сталінграда), 8б
rieltor.ua

Продам квартиру ЖК Central Park Загальна площа 56м2 Поверх 6/17 Стан після забудовників Вікна в сторону вул.Фабра Планується в кухню-вітальню та окрему спальню Звоните! Светлана Звирко АН Peremoga

Старокозацька вул. (Комсомольська), 52
rieltor.ua

В продаже 2к квартира в районе проспекта продаже 2-к квартира в районе проспекта Богдана Хмельницкого по ул. Л. Стромцова. - Квартира расположена на первом этаже; - Раздельные комнаты; - Новый капитальный ремонт; - Продажа с мебелью и бытовой техникой; - Дом расположен во дворе; - близко парк Писаржевского; - Рядом вся инфраструктура. Цена 35000 у.е.

Леоніда Стромцова вул. (Вакуленчука), 2А
rieltor.ua

В продаже 2-к квартира на проспекте Александра Поля в районе ул. Л. Стромцова. Квартира находится в кирпичном доме на среднем третьем этаже. Не угловая, теплая с раздельными комнатами. Кухня увеличена за счет перепланировки 8м2. Хорошее жилое состояние, заменены все коммуникации, окна, двери. Остается вся мебель и бытовая техника. Готовый вариант под инвестицию, а также для жизни. Центральный район, рядом вся необходима для жизни инфраструктура. Цена 36500 у.е.

Олександра Поля просп. (Кирова), 117
rieltor.ua

Ул. Юрия Савченко. Низ проспекта А-Поля. Низ ул. Рабочей. Хороший район. В шаговой доступности есть всё, что нужно для комфортной жизни. Чистая, аккуратная квартира. Состояние заходи-живи или сдавай.

Юрія Савченка вул., 96
rieltor.ua

2 х комнатная квартира ЖК К12, бул. Кучеревского Новострой клубного типа. Введен в эксплуатацию. Секция - 2. Этаж - 6, этажность - 10. Вид на бульвар Кучеревского. Площадь - 44 м2, 2 окна. Состояние - после строителей. Планируется в кухню студию и спальню. Газовое индивидуальное отопление. Рядом парк. Цена: 62 000$ С уважением, Анастасия Коломиец Consulting Agency "KB" Рада Вас слышать: 0980251491

Пушкіна просп., 1
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру, ЖК Loft White ( Лофт Вайт) вул. Ломана, мікрокрйон Набережний Центр, Центральний район. Код обєкту SF-2-962-616 Район міста з розвинутою інфраструктурою. Дитячі садки, школи, супермаркети, магазини, лікарні. Громадський транспорт ходить у будь-який кінець міста. Для приємного часу проведення набережна Дніпра, 2 парки. 14-й поверх 20-поверхового монолітно- каркасного будинку. Загальна площа - 47,2 кв.м: кухня- вітальня - 27 кв.м., окрема кімната 14 кв.м., балкон 1,7 кв.м., сумісний санвузол. Квартира в будівельному стані від забудовника. Вартість - $69,9 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Супровід угод державних іпотечних програм «єОселя» (під 3% або 7%) Допомога при купівлі житла по безготівковому розрахунку – Постанови №№ 206, 214, 280, 719. Сертифікати на купівлю житла «єВідновлення»

ламана, 1
rieltor.ua
1 - 24 з 369 результатів